12 cei mai buni creatori de site-uri pentru nunți (aprilie 2023) – RSVP online ușoare

 • Home
 • Uncategorized
 • 12 cei mai buni creatori de site-uri pentru nunți (aprilie 2023) – RSVP online ușoare
12 cei mai buni creatori de site-uri pentru nunți (aprilie 2023) – RSVP online ușoare

12 cei mai buni creatori de site-uri de nuntă (aprilie 2023) – RSVP online ușoare

A fi logodit este un vârtej, cu toată dragostea, stresul, detaliile, planificarea și cheltuielile – dar folosirea celor mai buni creatori de site-uri pentru nunți oferă o șansă rară de a economisi bani și de a te ușura.

În timp ce creatorii de site-uri web sunt convenții mai moderne, procesul de planificare a nunții, cândva bogat în tradiții, s-a mutat acum în mare măsură online: aproape 3 din 4 cupluri creează un site web de nuntă pentru a partaja informații cu invitații lor, iar aproximativ 80% din planificare se realizează online. .

Din fericire, proprietarii de site-uri logodiți au o mare varietate de opțiuni atunci când determină cum să răspândească informații despre nunta lor pe web. Opțiunile flexibile de design web drag-and-drop sunt obișnuite și au apărut o mulțime relativ nouă de constructori care se specializează doar pe site-uri web de nuntă. Nu puteți cheltui nimic sau puteți achiziționa o platformă scumpă. Am examinat și comparat zeci de opțiuni în funcție de accesibilitatea, caracteristicile și ușurința lor de utilizare, permițându-vă să spuneți „Da” la o anxietate, o ceremonie și o recepție fără anxietate.

1. Wix

Standardul de aur al constructorilor de site-uri web, Wix a fost mult timp o alegere de preferat pentru crearea eficientă a site-urilor. Platforma inovează continuu cu inteligența artificială și alte tehnologii înalte pentru a scurta timpul necesar pentru a vă pune viziunea online, prezentând în același timp o interfață completă, ușor de utilizat și intuitivă.

Utilizatorii au un control fin și nelimitat asupra personalizării site-ului lor, iar Wix oferă peste 20 de șabloane specifice nunții pentru a începe. Odată ce designul tău este solidificat, Wix Events adaugă funcționalități importante, cum ar fi invitații electronice și RSVP, precum și integrări în rețelele sociale.

 • Preț: GRATUIT (Planurile premium variază de la 13 USD pe lună la 39 USD pe lună și includ o înregistrare gratuită a unui domeniu personalizat.)
 • Pro: Varietate și calitate impresionantă a design-urilor pentru a merge cu un editor extrem de ușor de utilizat. Performanța, suportul și securitatea sunt de top.
 • Contra: planul gratuit afișează branding Wix și nu acceptă domenii personalizate. Funcționalitatea evenimentului necesită o instalare separată a aplicației.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

2. Bucurie

Construită inițial ca o platformă de conexiune socială pentru invitații la nuntă, Joy reprezintă o platformă relativ nouă și interesantă care reunește totul într-una singură. Editorul ușor acceptă, de asemenea, notificări push și gestionarea listei de oaspeți, permițând comunicarea ușoară despre termenele limită pentru RSVP, programul evenimentelor, informații despre hotel și alte detalii.

Spațiul de stocare nelimitat înseamnă că puteți stoca și afișa fotografiile profesionale de nuntă și logodnă, precum și pe cele încărcate de la prieteni și familie printr-o aplicație utilă de colectare a fotografiilor. Cu toate acestea, cei care caută libertate de proiectare prin drag-and-drop ar putea dori să caute în altă parte. În timp ce culorile, fonturile și imaginile se schimbă dramatic în sute de șabloane, utilizatorii au doar două opțiuni de aspect.

 • Pret: GRATUIT
 • Pro: Suită completă de funcții, inclusiv un site web, invitații, răspunsuri, integrarea registrului și o aplicație mobilă. Asistența prin chat live este disponibilă și gratuit.
 • Contra: Opțiuni limitate de design. Nu acceptă domenii personalizate.

3. Nodul

Fondată în 1996 ca primul brand digital de planificare de nunți din lume, The Knot conectează cuplurile cu toate produsele, serviciile, furnizorii și informațiile de care au nevoie pentru a crea o nuntă unică și semnificativă. Site-urile gratuite pentru nunți oferă oaspeților un loc pentru a răspunde, pentru a alege o masă, a vedea un registru și pentru a găsi informații despre hotel.

Depășind tipul doar online, The Knot potrivește șabloane de site-uri web cu materiale tipărite de la Minted and Wedding Paper Divas, printre altele, pentru a promova o experiență coerentă și coordonată. În general, reputația The Knot ca cea mai importantă resursă de nuntă din SUA pentru cupluri compensează generatorul de site-uri web oarecum limitat al site-ului.

 • Preț: GRATUIT (Domeniile personalizate sunt disponibile pentru 19,99 USD pe an.)
 • Pro: Experiența de nuntă captivantă include instrumente de planificare, directoare de furnizori și integrări de registru. Experiență lină de îmbarcare.
 • Contra: Designuri și personalizări restrictive. Nu există aplicații sau suplimente disponibile.

4. Cuplu Appy

Modernizând experiența de nuntă online, Appy Couple oferă cuplurilor o suită unificată de date digitale de salvare, invitații, site web și aplicație mobilă. Platforma oferă avantaje de ultimă oră, cum ar fi pagini de destinație video și widget-uri drag-and-drop pentru reduceri Uber, sondaje și alte elemente interactive. Apreciem în mod special managerul listei de invitați de la Appy Couple și formularele de RSVP personalizabile.

Ca și în cazul multor constructori de site-uri web specifice nunții, șabloanele de design sunt destul de limitate. Deși culorile de fundal, imaginile și videoclipurile sunt uimitoare, utilizatorii întâlnesc doar câteva aspecte de bază. Cu toate acestea, salvările coordonate online și offline, invitațiile și alte metode de comunicare oferă liniște sufletească.

 • Preț: taxă unică de 49 USD sau 149 USD, în funcție de plan, plus o taxă opțională de 19,99 USD pe an pentru înregistrarea domeniului.
 • Pro: instrumente puternice de RSVP și comunicare, împreună cu capacitatea de a invita în mod selectiv anumiți oaspeți la anumite evenimente.
 • Contra: Nu este disponibilă nicio încercare gratuită; destul de scump în comparație cu alte opțiuni cu caracteristici similare. Domeniile personalizate nu sunt incluse.

5. Bateria

Inițial, câștigând acțiune ca o piață vastă de papetărie tipărită, artă și decor pentru casă, Minted a făcut recent impulsul spre design și site-uri web specifice nunții. O comunitate de artiști și designeri independenți prezintă peste 2.000 de modele în fiecare săptămână provocărilor de design ale companiei, asigurându-se că sunt disponibile o mulțime de șabloane de design vibrante și flexibile.

Accentul pus pe design va rezona cu siguranță în cuplurile cu mintea vizuală, dar Minted încă ajunge din urmă când vine vorba de funcții de mare putere pentru managementul evenimentelor. Elementele de bază, cum ar fi importarea unei liste de invitați și RSVP pentru mai multe evenimente, sunt toate acoperite, dar va trebui să conectați manual un registru și să sacrificați un pic de personalizare.

 • Preț: GRATUIT pentru funcții limitate sau upgrade la premium cu o taxă unică de 20 USD. Reînnoirea unui nume de domeniu personalizat costă 15 USD pe an.
 • Pro: O mare varietate de modele și machete, cu o comandă ușoară pentru potrivirea materialelor tipărite.
 • Contra: instrumente limitate de planificare a nunții și de gestionare a listelor de invitați. Funcțiile importante, cum ar fi galeriile foto, sunt limitate la planul premium.

6. Zola

Punând accent pe registre, Zola acoperă și planificarea nunților, invitații și site-uri web. Compania s-a extins în serviciile de planificare a nunților, inclusiv site-uri web, liste de invitați, urmărire RSVP și liste de verificare în 2017, cu invitații personalizate și date de salvare care au venit un an mai târziu.

Cuplurile vor întâlni un număr mare de modele, dar un număr destul de limitat de machete. Majoritatea șabloanelor încorporează instrumentele de bază pentru nuntă și opțiunile de personalizare restricționate gratuit, dar nu toate vin cu materiale imprimate potrivite. Serviciul de înregistrare de mare putere al companiei consolidează cadourile, cardurile cadou și experiențele de la peste 500 de mărci. Dacă registrul Zola nu este ceașca ta de ceai, totuși, va trebui să adaugi manual cadouri externe din alte registre.

 • Preț: GRATUIT (Domeniile personalizate sunt disponibile pentru 14,95 USD pe an.)
 • Avantaje: proces ușor de configurare și integrare cu materiale imprimate potrivite. Platformă puternică de gestionare a listelor de invitați.
 • Contra: Lipsesc instrumente sau integrări pentru informații despre cazare și călătorie. Restrictiv pentru cei care aleg să nu folosească un registru Zola.

7. SiteGround

Extindendu-se dincolo de site-urile web de nuntă, SiteGround este printre cei mai buni furnizori de găzduire web din jur. Cu toate acestea, nu vă fie teamă să sari în lumea găzduirii web: SiteGround se mândrește cu serviciul și asistența pentru clienți de top, ajungând chiar și până la dezvoltarea propriilor sisteme care reduc timpul de răspuns la doar câteva secunde.

Cuplurile pot alege între generatorul de site-uri web ultra-popular Weebly (mai multe pe platforma respectivă mai târziu) sau WordPress, cel mai popular sistem de management al conținutului din lume. Weebly oferă funcționalitățile de bază pentru nuntă, aplicații și suplimente, în timp ce WordPress deblochează nenumărate teme și pluginuri gratuite pentru RSVP, registre și alte componente necesare.

 • Preț: Planuri între 3,95 USD și 11,95 USD pe lună. Înregistrarea numelui de domeniu costă 15,95 USD pe an.
 • Pro: Tehnologie puternică și flexibilitate și personalizări supreme. Asistență practică disponibilă 24/7 prin mai multe canale.
 • Contra: Abordarea à la carte poate însemna mai mult timp petrecut pentru crearea site-ului dvs. Nu la fel de ușor ca constructorii de site-uri complet găzduiți.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri Weebly sau configurare WordPress GRATUIT
 • Migrații automate ale site-ului web fără griji
 • Interfață cPanel ușor de utilizat și zonă de pregătire
 • Sisteme personalizate de bilete și chat pentru asistență 24/7
 • SuperCacher cu stocare în cache statică și dinamică
 • Începeți acum pe SiteGround.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Știi că trebuie să construiești un site web, dar nu știi de unde să începi. Ei bine, SiteGround vă va oferi nu una, ci două opțiuni extrem de populare și ușor de utilizat pentru a crea prezența online a visului dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

8. WeddingWire

Asemenea companiei soră The Knot, WeddingWire oferă un punct puternic pentru planificarea nunții și crearea de site-uri web. Compania s-a lansat în 2007 și se mândrește cu o prezență la nivel mondial de 16 milioane de utilizatori lunari și 500.000 de furnizori.

Adevărata forță a WeddingWire constă în integrările platformei cu instrumente de planificare, directoare de furnizori și alte aplicații utile. Compania ajută cuplurile să rămână organizate cu o listă de verificare și un calendar, un manager de liste de invitați, un colector de adrese, un creator de diagrame de locuri și un generator de buget. Creatorul de site-uri web fără bijuterii poate lăsa unii miri care doresc mai mult, dar este o opțiune solidă pentru cei care caută ajutor cu planificare și organizare.

 • Preț: GRATUIT (Domeniile personalizate sunt disponibile pentru 12,99 USD pe an.)
 • Pro: Soluție cu servicii complete, cu caracteristici excelente. Se integrează cu WedSocial pentru a colecta și a partaja fotografiile oaspeților.
 • Contra: șabloane medii cu personalizări limitate. Aplicația mobilă este doar pentru planificarea nunții, nu pentru editarea site-ului dvs.

9. BoldGrid

Combinând capacitatea de utilizare a constructorilor de site-uri web cu flexibilitatea și puterea WordPress, BoldGrid își propune să facă un sistem de gestionare a conținutului uneori complicat mai ușor de navigat pentru începători. Combinația specială de instrumente, plugin-uri, teme și alte caracteristici adaugă funcționalitate drag-and-drop design-urilor WordPress pentru a reduce dramatic timpul necesar lansării unui site web.

BoldGrid, dezvoltat inițial de experții WordPress de la InMotion Hosting, se integrează cu baze de date de imagini pentru a ajuta cuplurile să-și ilustreze site-ul. Utilizatorii au cel mai mare control asupra aspectului site-ului lor, dar trebuie să verifice universul plugin-ului WordPress pentru a găsi manageri de liste de invitați și alte integrări.

 • Preț: Software-ul în sine este GRATUIT, dar necesită un plan de găzduire web. Vă recomandăm InMotion Hosting, care variază de la 2,99 USD la 11,99 USD pe lună.
 • Pro: Oferă o experiență mai ușoară și mai rapidă cu WordPress, inclusiv orice pluginuri legate de nuntă.
 • Contra: Nu vine cu o temă specifică nunții sau cu instrumente de planificare încorporate.

BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Baze de date de imagini Fotolia și Flickr
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme receptive cu editare pe tabletă și mobil
 • Generează HTML curat, eficient și compatibil
 • Pluginuri SEO, galerie și formulare
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

După ce am luat suita de pluginuri BoldGrid pentru un test drive, am experimentat cum compania face WordPress mai accesibil pentru începători și mult mai eficient pentru dezvoltatorii profesioniști. Deoarece BoldGrid necesită un cont separat de găzduire și instalarea WordPress, este puțin mai dificil să înceapă pentru începătorii cu ochii mari decât pentru alți creatori de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 90 GB – SD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

10. Bluehost

Când vine vorba de găzduirea site-urilor web WordPress, puține companii au atâta putere ca Bluehost. Compania, care deține peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume, este una dintre cele trei gazde (inclusiv SiteGround) recomandate de conducerea WordPress. Pe lângă instalarea relativ standard WordPress cu un singur clic și numele de domeniu gratuit, Bluehost oferă, de asemenea, mai multe programe pentru ghidarea începătorilor prin configurarea site-ului.

Pentru acele cupluri care caută puțin mai multă simplitate, fără a sacrifica accesul constant la suportul experților și la tehnologia sigură, Bluehost oferă, de asemenea, clienților săi de găzduire partajată acces deplin la constructorul de site-uri web Weebly drag-and-drop (mai multe despre această platformă urmează imediat) .

 • Preț: Planurile variază de la 2,95 USD la 13,95 USD pe lună și includ o înregistrare GRATUITĂ a numelui de domeniu.
 • Avantaje: Găzduire WordPress lider în industrie cu asistență de specialitate și numeroase tutoriale. Libertate totală de a proiecta și construi exact site-ul dorit.
 • Contra: Va avea nevoie de o temă de nuntă terță parte și de pluginuri pentru RSVP, un registru și alte caracteristici.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri Bluehost GRATUIT (produs de WordPress)
 • Teme personalizate și integrare ușoară cu instrumente de comerț electronic
 • Asistență expertă disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Cea mai lungă recomandare de găzduire WordPress.org
 • Servicii profesionale opționale pentru a vă ajuta să vă proiectați, să construiți și să vă comercializați site-ul
 • Începeți acum Bluehost.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Cu Bluehost, noii proprietari de site-uri au la îndemână simplitatea de tip drag-and-drop a constructorului de site-uri WordPress. Acest lucru face ca lansarea unui nou brand online, magazin sau site personal de la zero să fie relativ nedureroasă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

11. Squarespace

Liderând în șabloanele de design inspirate vizual, Squarespace este un constructor de site-uri avansate în tehnologie, care deservește o varietate de clienți. Platforma prezintă mai puțin de 10 teme de nuntă, dar prezintă de departe cea mai mare gamă de design. Șabloanele Squarespace pun accentul pe fotografii și videoclipuri, oferind cuplurilor o modalitate excelentă de a-și afișa povestea de dragoste.

Ca platformă generalizată, Squarespace rămâne puțin în urmă față de specialiști când vine vorba de caracteristici specifice nunții. Opțiunile de RSVP și lista de invitați sunt limitate, dar cuplurile pot adăuga un registru personalizat de cadouri în numerar, se pot integra cu Zola sau pot conecta la alte registre destul de ușor. Deși Squarespace este mai scump decât multe alte opțiuni din această listă, apreciem perioada de încercare gratuită de 14 zile.

 • Preț: Planurile variază de la 12 USD pe lună la 40 USD pe lună, care include un an de înregistrare gratuită a domeniului.
 • Pro: șabloane superb concepute, cu accent pe imagini. Niveluri impresionante de personalizare disponibile.
 • Contra: Fără plan gratuit și la capătul mai scump al spectrului. Puține instrumente specifice nunții.

12. Weebly

După tot hype-ul și aparițiile de mai devreme în lista noastră, vom începe să încheiem prin adăugarea oficială a Weebly la lista de creatori de site-uri web drag-and-drop, foarte populari, care depășesc ceea ce oferă site-urile de nuntă. Deținut de gigantul de procesare a plăților online Square, Weebly își are rădăcinile în comerțul electronic, dar excelează în continuare în eficientizarea designului web pentru o varietate de scopuri.

Weebly are o mână de teme concepute solid pentru cupluri, dar platforma strălucește cu adevărat este interfața și personalizările extrem de intuitive. Centrul de aplicații al platformei oferă peste 340 de servicii suplimentare, inclusiv cronometre, calendare și galerii foto.

 • Preț: GRATUIT (Planurile premium variază de la 5 USD pe lună la 25 USD pe lună; domeniile personalizate costă 19,95 USD pe an.)
 • Pro: Editor de site-uri web extrem de ușor de utilizat, cu o gamă largă de aplicații la un preț atractiv.
 • Contra: Design-urile sunt în urmă în urma Wix și Squarespace, dar caracteristicile specifice nunții pot fi greu de găsit.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

Ar trebui să creez un site de nuntă?

Legenda etichetei nunții Emily Post adoptă o atitudine oarecum călducă pe site-urile web de nuntă, sfătuind cuplurile să se abțină de la a-și menționa site-ul pe invitații și limitând comunicările online. Dar site-urile de nuntă reprezintă o modalitate modernă și eficientă de a oferi cuplurilor și invitaților acestora acces la toate informațiile de care au nevoie pentru ziua cea mare.

Pe lângă comunicarea despre nuntă, iată câteva motive pentru care ați putea dori să vă petreceți timpul creând un site web de nuntă (și o listă de caracteristici pe care veți dori să le căutați):

 • Adunați și gestionați RSVP-urile
 • Obțineți informații despre hoteluri și reduceri din afara orașului
 • Furnizați indicații și hărți încorporate către locații
 • Distribuie fotografii și videoclipuri despre povestea ta de dragoste
 • Mențineți un registru de cadouri actualizat
 • Oferiți oaspeților programul evenimentelor și alte detalii importante

Fiind un centru pentru toate lucrurile legate de cuplu, un site eficient scutește bătăile de cap și bătăile de cap de a face față a zeci de întrebări repetitive, apeluri telefonice multiple de la prieteni și rude îndepărtate și texte enervante cu doar câteva ore înainte de ceremonie.

Cât costă un site de nuntă?

Cu costul mediu al nunților crescând cu 33.000 de dolari, majoritatea cuplurilor vor fi ușurate să știe că site-ul lor de nuntă nu va fi o investiție majoră la egalitate cu locația sau furnizorul dvs. de catering. De fapt, majoritatea creatorilor de site-uri web de nuntă de pe lista noastră sunt fie complet gratuiti, fie au un plan fără costuri cu funcții limitate.

Din fericire, un site web de nuntă nu este de obicei o cheltuială majoră în comparație cu costul locațiilor, inelelor și ținutei.

În schimb, petreceți ceva timp gândindu-vă la ce doriți să fie prezența dvs. online. Este în regulă un subdomeniu gratuit (site-ul tău.wix.com) sau ai prefera să ai un nume de domeniu personalizat (site-ul tău.wix.com)? Înregistrarea unui nume de domeniu costă între 12 și 20 USD pe an, cu excepția cazului în care plătiți pentru un plan premium care include un domeniu gratuit.

Odată ce ai ales o platformă și domeniul tău, ești destul de bine. Creatorii de site-uri web și WordPress se laudă cu teme gratuite, plugin-uri și aplicații care vă vor satisface perfect nevoile – dar, desigur, puteți oricând să faceți upgrade dacă ceva anume vă atrage atenția. În general, totuși, cea mai mare investiție pe care o vei face în site-ul nunții tale este doar timpul.

Cum fac un site bun pentru nuntă?

La fel ca hashtag-urile de nuntă, un site bun de nuntă se referă la creativitate și acuratețe. Ambele pot părea descurajante la început, dar procesul creativ necesită răbdare pentru a oferi ceva atât de plin de duh și de fermecător pe cât meritați tu și logodnicul tău.

Pentru început, alege un design care se potrivește cu ceea ce îți imaginezi ca temă pentru nunta și recepția ta. Mergi cu ceva rustic și natural, sau optezi pentru formal și clasic? Culorile, grafica și fonturile din șablon ar trebui să reflecte acest lucru.

De acolo, asigură-te că ai acoperit elementele de bază: cine, ce, unde și când? Oferă oaspeților toate detaliile de care ar putea avea nevoie, aranjate într-un mod ușor de găsit. Dacă pot afla despre blocul de camere de hotel, când trebuie să fie în diferite locații și codul vestimentar de pe site-ul dvs., atunci nu vor fi nevoiți să vă sune, să vă trimită mesaje sau să vă e-mail direct.

Odată ce te-ai ocupat de lucrurile simple, îți poți spori prezența online adăugând interactivitate. Interacționează cu oaspeții tăi online pentru a crea entuziasm și camaraderie înainte de ziua cea mare. Ajutați-i să caute prin registrul dvs. pentru a alege cadoul perfect sau poate creați o carte de oaspeți digitală pentru ca ei să-și trimită urări de bine. Mai multe platforme le permit vizitatorilor să-și încarce propriile imagini sau videoclipuri pentru a le împărtăși cuplului.

Destinația nunții tale online: o sărbătoare fără stres

Cu implicarea medie care durează între 12 și 18 luni, poate fi ușor să te blochezi în săptămânile și săptămânile de detalii și stres. Nu lăsați site-ul dvs. să contribuie la neliniște și să diminueze ceea ce ar trebui să fie o sărbătoare! Cu constructorii de site-uri care elimină orice aromă de cod sau abuzuri complicate, ar trebui să puteți elimina comunicările online din lista de activități de planificare a nunții destul de repede.

Construirea unui site web de nuntă este similară cu crearea unui mic magazin online sau a unui portofoliu personal, dar nu la fel de descurajantă. Chiar și cele mai defavorizate cupluri de tehnologie pot crea un site web impresionant cu creatori de site-uri web care pun accent pe editorii bazați pe vizual și metodele drag-and-drop de aranjare a conținutului.

În loc să angajați un dezvoltator scump sau să învățați cum să codificați, înscrieți-vă la unul dintre creatorii de site-uri web sau furnizorii de găzduire web enumerați mai sus și începeți în câteva minute. Împreună cu instrumente utile de planificare a nunții, site-ul dvs. va fi un instrument puternic în crearea zilei perfecte – și a vieții – de fericire.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company