Cele mai rapide 5 servicii de găzduire web (aprilie 2023) – Obțineți viteză de 20 ori

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai rapide 5 servicii de găzduire web (aprilie 2023) – Obțineți viteză de 20 ori
Cele mai rapide 5 servicii de găzduire web (aprilie 2023) – Obțineți viteză de 20 ori

Cele mai rapide 5 servicii de găzduire web (aprilie 2023) – Obțineți viteză de 20 ori

După aproximativ un an de testare și scris despre unele dintre cele mai rapide servicii de găzduire web din industrie, am început să mă simt puțin conștient de gazda pe care o alesesem pentru site-urile și proiectele mele personale cu mulți ani în urmă. Știam că există opțiuni mai bune pentru viteză, stabilitate și servicii adăugate.

Când în sfârșit m-am hotărât să mă alătur cititorilor noștri cumpărători pentru un plan de găzduire, mi-am pus rapid ochii pe o anumită caracteristică – SSD-urile sau unitățile SSD. Stocarea modernă citește și scrie informații mult mai rapid decât hard disk-urile tradiționale, ceea ce face site-urile web de până la 20 de ori mai rapide.

Am continuat și am compilat o listă cu cele mai rapide opțiuni la toate nivelurile de găzduire. Aceste gazde sunt cunoscute a fi cele mai rapide gazde web din industrie – cu puncte de preț care fac ca serviciile lor să merite investiția. Citiți mai departe pentru a afla despre experiențele noastre cu fiecare furnizor de găzduire web, împreună cu alegerile noastre pentru cele mai bune planuri și servicii.

1. Cea mai rapidă găzduire web în general

Scriem în mod constant despre importanța găzduirii web rapide. Ați auzit mantrele: viteza se vinde, performanța este esențială, iar milisecundele contează. Statisticile care ilustrează penalitățile găzduirii lente sunt destul de îngrijorătoare, deoarece unul din patru vizitatori va abandona un site web dacă durează mai mult de patru secunde pentru a se încărca.

Google și alte motoare de căutare clasifică uneori site-urile cu performanțe scăzute mai jos, afectându-vă drastic traficul. Mai puțini vizitatori înseamnă mai puțini clienți potențiali și mai puține venituri – pentru un site de comerț electronic care câștigă 100.000 USD pe zi, o întârziere de o secundă ar putea costa 2,5 milioane USD în vânzări pe an.

Când luați în considerare gazdele cu SSD-uri, InMotion Hosting se ridică imediat în prim-plan. Cunoscutul furnizor a fost un purtător standard în industrie, în special când vine vorba de viteză, asistență pentru clienți și fiabilitate. InMotion investește milioane în hardware de marcă și include SSD-uri gratuit cu fiecare plan. Adăugați asistență din SUA și o garanție de rambursare a banilor de 90 de zile, iar planurile InMotion vor impresiona cu siguranță la orice nivel.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Unități SSD GRATUITE incluse în toate planurile de găzduire
 • Transferuri și migrări de site-uri web fără timpi de nefuncționare
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date, certificat SSL și protecție DDoS
 • Alegerea centrului de date East Coast sau West Coast
 • Suport în mai multe limbi, inclusiv PHP, Ruby și Perl
 • Începeți acum cu InMotion.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Oferind o gamă mai largă de servicii decât majoritatea – inclusiv partajate, dedicate, VPS și chiar planuri specifice WordPress – InMotion Hosting oferă o combinație excelentă de hardware de vârf, suport permanent și scalabilitate în masă pentru toate nevoile de găzduire. InMotion Hosting are unități SSD ultramoderne pe planurile sale partajate, care oferă un plus de viteză site-ului dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. Cea mai rapidă găzduire web partajată

Când căutați o experiență de găzduire partajată cu adevărat superioară, infrastructura și hardware-ul unui furnizor fac toată diferența. Cu sute sau mii de clienți și site-uri web înghesuite pe fiecare server, orice echipament modernizat este de bine pentru toată lumea.

Oferirea de SSD-uri este un semn că unei gazde web îi pasă de fapt de experiența clienților și de performanța site-ului web, în loc să maximizeze pur și simplu profiturile pe un hardware ieftin. Pe lângă creșterea vitezei, SSD-urile sunt mai fiabile și mai puțin predispuse la defecțiuni mecanice, ceea ce înseamnă că datele dumneavoastră vor rămâne în siguranță. Pe măsură ce SSD-urile devin o opțiune din ce în ce mai practică și populară atât pentru companiile de găzduire, cât și pentru clienți, vă puteți aștepta să vedeți din ce în ce mai multe planuri de înaltă performanță, supraalimentate.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Viteză SSD GRATUIT și Turbo Server opțional
 • Instalări cu 1 clic pentru toate aplicațiile și scripturile populare
 • Cache optimizată pentru CloudFlare CDN și A2 GRATUIT
 • Obțineți până la domenii și baze de date nelimitate
 • Ajutor de la Guru Crew disponibil 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

SSD
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting și-a propus să cucerească găzduirea SSD cu mult înainte să devină o tendință. Cu SSD-uri gratuite, software optimizat și serverele Turbo construite în interior ale gazdei, site-ul dvs. va experimenta o încărcare rapidă a paginilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți mai multe gazde partajate cu SSD-uri »

3. Cel mai rapid Cloud Hosting

Una dintre categoriile de găzduire web cu cea mai rapidă creștere, trecerea la cloud este un pas extrem de ușor și plin de satisfacții pentru site-ul dvs. Resursele redundante vă oferă un plus de scalabilitate și fiabilitate, asigurându-vă că site-ul dvs. are o putere de calcul mai mult decât suficientă pentru a furniza informații publicului dvs.

După cum am subliniat în comparația noastră aprofundată pentru cele mai rapide servicii de găzduire în cloud, diferența dintre furnizori nu este masivă – dar fiecare milisecundă contează când vine vorba de viteză și performanță.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • Alegeți Linux sau Windows cloud hosting
 • Până la 16 nuclee și 16 TB de transfer de date
 • O mulțime de memorie RAM și stocare redundantă în cloud
 • Panou de control GRATUIT și mai multe opțiuni de sistem de operare
 • Plătiți 0,01 USD în prima lună cu codul de cupon HOSTINGADV
 • Începeți acum pe InterServer.

NOR
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere cloud oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer își raționalizează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Vedeți mai multe gazde cloud »

4. Cea mai rapidă găzduire VPS

Un server privat virtualizat, sau VPS, oferă în mod natural un upgrade de performanță față de serverele de găzduire partajată. Mai puțini clienți VPS au același hardware, iar virtualizarea permite resurselor serverului fizic să acționeze ca un server dedicat. Cu mai mult control asupra sistemului de operare și configurației VPS, utilizatorii își pot optimiza și mai mult mediul de găzduire pentru viteză.

Ca și în cazul furnizorilor de găzduire partajată, SSD-urile sunt de obicei doar unul dintre avantajele oferite cu planurile VPS de top. Mai multe companii de găzduire vor ajuta clienții să-și gestioneze mediile, incluzând servicii gestionate gratuite care acoperă corecții de securitate și actualizări de software. Evidențiem crema de mai jos, dar consultați articolul nostru despre cele mai rapide servicii de găzduire VPS pentru o analiză mai detaliată.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 USD/lună. fără contracte sau modificări de preț
 • Cele mai recente PHP, MySQL, Perl, Python, Ruby și multe altele
 • 14 sisteme de operare pentru Windows și Linux
 • Hardware-ul cu auto-vindecare crește timpul de funcționare al site-ului dvs
 • Începeți acum pe InterServer.

SSD VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Vedeți mai multe gazde SSD VPS »

5. Cel mai rapid server dedicat

Crema culturii de găzduire web, serverele dedicate reprezintă cel mai mare lucru în calcul, memorie, stocare și performanță. Cu resursele unui întreg server dedicate site-ului și aplicațiilor dvs., găzduirea dedicată este în mod natural cel mai performant nivel de serviciu.

Liquid Web, cea mai rapidă gazdă web pentru servere dedicate, deține și operează trei centre de date cu stocare SSD.

Ca atare, SSD-urile au un impact proporțional mai mic la nivel dedicat. Cu siguranță nu mai puțin valoroase, totuși, SSD-urile sunt cele mai bune atunci când completează configurațiile optimizate ale serverului. Cei mai buni furnizori de găzduire dedicati includ de obicei o anumită formă de servicii gestionate sau expertiză tehnică pentru a ajuta clienții să ajusteze software-ul, securitatea și setările de performanță potrivite pentru a pune pedala de încărcare a paginii la metal.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

Vedeți mai multe servere dedicate rapide »

6. Cea mai rapidă găzduire WordPress

WordPress ar putea fi printre cele mai populare tehnologii utilizate online – de fapt, sistemul gratuit de gestionare a conținutului se află în spatele a 36% din web – dar poate fi surprinzător de dificil să găzduiești bine site-urile WordPress. Platforma poate rula îngrozitor de lent dacă mediul de găzduire nu este bine configurat.

În timp ce tema și fișierele dvs. pot afecta cu siguranță performanța site-ului dvs., investiția într-unul dintre cele mai rapide planuri de găzduire WordPress va face diferența cea mai notabilă și imediată. Pe lângă hardware-ul bazat pe SSD, clienții și traficul lor pe site-ul lor web vor fi bine deserviți prin adăugarea unei rețele de livrare a conținutului și a pluginurilor de cache.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire WordPress rapid »

Ce este SSD Hosting?

Găzduirea SSD sau găzduirea unităților SSD utilizează SSD-uri în loc de HDD-uri pentru stocare. Unitățile cu stare solidă sunt mai de dorit decât unitățile hard disk, deoarece folosesc cipuri de memorie flash și sunt mai fiabile. Cu găzduirea SSD, clienții se pot aștepta la viteze mai mari pe un hardware mai mic, mai eficient din punct de vedere energetic și mai rezistent.

Furnizorul dvs. de găzduire poate oferi unul sau două tipuri de găzduire SDD: NVMe sau SATA III. SATA III oferă o compatibilitate mai mare cu mai multe dispozitive, deoarece există mai mult timp, dar unitățile NVMe sunt mai rapide.

Care este cel mai bun furnizor de găzduire web?

Cea mai bună companie de găzduire web pentru tine depinde de tipul de găzduire pe care îl cauți. Răspunsul va fi diferit, în funcție de faptul că cauți cel mai bun server de găzduire dedicat sau cel mai rapid furnizor de găzduire WordPress.

Un serviciu de găzduire web de top va include cel mai probabil câteva caracteristici cheie pentru a vă maximiza experiența. Aceste caracteristici includ, de obicei, un certificat SSL gratuit, lățime de bandă amplă, dacă nu nelimitată, și asistență pentru clienți prin chat live 24/7. Pentru oamenii WordPress, cea mai bună gazdă WordPress poate include, de asemenea, o rețea de livrare gratuită de conținut și teme premium gratuite.

Răsfoiți lista noastră cu cele mai bune gazde pentru a găsi o companie de găzduire web care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Cele mai rapide servicii de găzduire web oferă o performanță de până la 20 de ori mai bună

Companiile de găzduire web nu sunt întotdeauna de acord cu multe, dar limbajul dintre furnizorii de SSD este același: nu numai că unitățile SSD sunt rapide, dar pot face un site de până la 20 de ori mai rapid decât cele alimentate de hard disk-uri tradiționale.

Popularitatea în creștere a SSD-urilor atât în rândul clienților de găzduire, cât și în rândul furnizorilor înseamnă că vă puteți aștepta să vedeți scăderea prețurilor, creșterea capacităților de stocare și mai multe opțiuni pe măsură ce cumpărați un plan SSD. Adoptarea sporită a dispozitivelor de stocare rapide va stimula afacerea pentru găzduirea clienților din întreaga lume și va îmbunătăți experiența utilizatorilor.

De fapt, unii experți din industrie se așteaptă ca SSD-urile să înlocuiască rapid unitățile de hard-disk în următorii câțiva ani, deoarece câștigurile de performanță, satisfacția crescută a clienților și stabilitatea îmbunătățită le fac o investiție solidă și o actualizare pentru furnizorii de găzduire.

Căutarea mea pentru găzduirea SSD a dat roade și sperăm că experiențele și cercetările pe care le-am împărtășit aici vă vor ajuta și să accelerați motoarele site-ului dvs. Dacă sunteți încă pe margini despre câteva gazde sau dacă SSD-urile sunt cu adevărat pentru dvs., consultați comparațiile noastre gazdă cu gazdă pentru a vedea cum se strâng opțiunile dvs.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.9/5.0 vs. altele
 • InMotion: 2,29 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 2,29 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company