5 cei mai ieftini furnizori de găzduire WordPress (aprilie 2023)

5 cei mai ieftini furnizori de găzduire WordPress (aprilie 2023)

5 cei mai ieftini furnizori de găzduire WordPress (aprilie 2023)

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune găzduiri WordPress ieftine, ați ajuns la locul potrivit. WordPress este unul dintre cele mai utilizate software-uri pentru construirea de site-uri web astăzi. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că utilizatorii care doresc să-și creeze primele site-uri web vor veni la WordPress pentru a-și începe călătoria. Din fericire, nici nu trebuie să spargeți banii pentru a obține o experiență de găzduire WordPress de calitate.

Deși WordPress alimentează unele dintre cele mai mari nume de pe web, asta nu înseamnă că CMS-ul nu este la îndemâna utilizatorului obișnuit. La urma urmei, fondatorul WordPress Matt Mullenweg a dezvoltat software-ul pentru a democratiza internetul. Din 2003, WordPress a ajutat utilizatorii fără cunoștințe tehnice să construiască site-uri web și să facă acest lucru eficient, indiferent de cazul de utilizare.

Toate tipurile de oameni și industrii folosesc WordPress pentru a-și crea prezența pe web, deoarece CMS-ul open-source este extrem de flexibil, cu o mulțime de teme potrivite pentru diferite nevoi și gusturi de design. Indiferent dacă sunteți un începător sau un proprietar de site web cu experiență, WordPress vă poate oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi o platformă robustă de site web pentru obiectivele dvs. pe termen lung. Și nu veți avea nevoie de o linie de cod pentru a face acest lucru.

Mai jos, trecem prin cele mai bune gazde web pentru cele mai bune planuri de găzduire WordPress ieftine și ne aprofundăm în ceea ce face găzduirea WordPress atât de valoroasă.

1. Bluehost – Cel mai bun în general

Recomandat de experții WordPress, Bluehost este în fruntea listei noastre pentru serviciul său de încredere și mediul de găzduire WordPress bine rotunjit. Compania de găzduire este dedicată să ajute utilizatorii pe parcursul călătoriei lor WordPress și oferă o abordare simplificată a găzduirii web. Planurile sale de găzduire optimizate pentru WordPress oferă utilizatorilor toate instrumentele și caracteristicile specifice platformei de care au nevoie pentru a începe să își atingă obiectivele. Bluehost prioritizează fiabilitatea cu funcții, inclusiv actualizări automate de securitate, protecție a datelor de rezervă și asistență pentru clienți 24/7, oferind utilizatorilor liniște sufletească.

Destinată pentru prima dată proprietarilor de site-uri web și bloggerilor, platforma Bluehost este ușor de înțeles și construită pentru o navigare rapidă și simplă. Utilizatorii WordPress pot aprecia tabloul de bord elegant care trece direct în design web după o instalare WordPress rapidă, cu un singur clic. Planurile sale de găzduire partajată garantează lățime de bandă nelimitată și viteză mare susținută de stocarea SSD. Fiecare site web WordPress găzduit de Bluehost primește un nume de domeniu gratuit, criptare SSL și CDN.

Bluehost oferă, de asemenea, un serviciu de găzduire WordPress gestionat, WP Pro, pentru utilizatorii care au nevoie de o experiență de server mai puțin practică și de instrumente mai îmbunătățite. Utilizatorii se pot aștepta la peste 100 de colecție gratuite de teme WordPress, la detectarea și eliminarea programelor malware, la un mediu de pregătire WordPress și la o densitate mai mică a serverului pentru performanțe mai mari. Bluehost excelează cu adevărat în a ajuta la lansarea prezenței online a utilizatorilor săi, fie că este vorba despre un blog WordPress sau un magazin de comerț electronic.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. Hostinger – Cel mai accesibil

Hostinger oferă planuri la preț redus, cu funcții ideale pentru proprietarii de site-uri web începători. Deși prețul său este greu de învins, accesibilitatea Hostinger nu este singurul său punct culminant. Hostinger își construiește pachetele WordPress ținând cont de utilizatori. Planurile încep de la 1,99 USD, iar utilizatorii se pot aștepta la mai multe instrumente specifice WordPress, inclusiv un expert pentru crearea site-ului WordPress, actualizări automate gestionate, suport WordPress și tutoriale. Echipa Hostinger face și migrări gratuite de site.

Hostinger permite utilizatorilor să creeze și să ruleze site-uri web nelimitate pe o singură instalare WordPress cu caracteristica sa WordPress Multisite. În acest fel, utilizatorii pot păstra totul sub un singur acoperiș. În ceea ce privește alte optimizări, Hostinger folosește și LiteSpeed Cache pentru accelerarea site-ului WordPress, care acceptă și funcțiile Multisite și WooCommerce. Pentru utilizatorii mai cunoscători de tehnologie, WP-CLI le permite utilizatorilor să-și actualizeze colecțiile de pluginuri WordPress și alte configurații folosind linii de comandă. Acest instrument oferă utilizatorilor mai mult control asupra site-ului lor WordPress.

Serverele LiteSpeed de la Hostinger, împreună cu optimizările sale WordPress, sporesc performanța pentru fiecare utilizator WordPress. Hostinger oferă, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, certificate SSL, un cont de e-mail, un firewall DNS Cloudflare și mai multe locații de centre de date pentru o acoperire mai mare și mai sigură.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

3. Gazduire InMotion — Performanță ridicată

Dacă proiectul tău online trăiește pentru viteză, InMotion Hosting este furnizorul tău de găzduire web. Platforma sa de găzduire se mândrește cu unele dintre cele mai rapide viteze de găzduire WordPress din industrie, iar InMotion Hosting continuă să evolueze pentru a oferi cea mai bună performanță utilizatorilor săi. InMotion Hosting oferă acum stocare SSD NVMe pe toate planurile sale WordPress, fie pentru găzduire partajată, fie pentru găzduire VPS. Pachetele sale includ lucrători PHP, lățime de bandă nelimitată, CDN gratuit și infrastructură UltraStack pentru performanță optimă WordPress.

În afară de viteză, InMotion Hosting își arată și fiabilitatea prin securitatea și stabilitatea site-ului său. Platforma sa de găzduire tratează orice amenințări care vă pot apărea prin utilizarea paravanelor de protecție a aplicațiilor web, protecție împotriva programelor malware și instrumente de backup. Echipa oferă, de asemenea, criptare SSL gratuită pe viață. Utilizatorii se pot baza, de asemenea, pe echipa sa fantastică de asistență pentru clienți pentru a le ajuta cu problemele lor tehnice prin chat live, asistență telefonică și e-mail 24/7.

InMotion Hosting face totul simplu, până la configurare. Nu este nevoie să instalați WordPress, deoarece InMotion se ocupă de configurare și preinstalează software-ul la finalizare. InMotion Hosting are chiar și propriul său creator gratuit de site-uri web drag-and-drop, BoldGrid, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru un design ușor de site. Pentru a pune cireasa pe deasupra, InMotion Hosting oferă, de asemenea, mai multe plugin-uri premium gratuite și un catalog personalizat de teme WordPress pentru a vă transforma latura creativă.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

4. GoDaddy — Servicii de domeniu de top

Domeniile joacă un rol esențial în procesul de creare a site-ului web. Dacă doriți să acordați prioritate numelor de domenii în abordarea dvs., ar trebui să aruncați o privire la GoDaddy. GoDaddy este numărul 1 de înregistrare a domeniilor la nivel mondial. Utilizatorii pot alege dintre milioane de domenii de nivel superior pentru cel mai bun moniker pentru site-ul lor WordPress. Dar serviciile GoDaddy nu se limitează la înregistrarea domeniului și confidențialitatea DNS.

Planurile WordPress GoDaddy sunt destul de cuprinzătoare și au acces la toate capacitățile generatorului său intuitiv de site-uri web și la mii de teme și pluginuri gratuite. Compania de găzduire își optimizează planurile WordPress cu funcții adaptate mediului WordPress. Platforma sa are deja WordPress preinstalat și vine cu software-ul de bază automat WordPress și actualizări de securitate. GoDaddy oferă, de asemenea, un site de organizare și acces pentru dezvoltatori pentru mai multă personalizare.

Utilizatorii își pot migra site-urile WordPress cu un singur clic prin funcția de migrare automată a GoDaddy. Echipa GoDaddy face, de asemenea, copii de rezervă ale site-urilor în fiecare noapte și verifică dacă există amenințări malware. Utilizatorii nu vor trebui să-și facă griji cu privire la performanță, deoarece GoDaddy oferă un impuls CDN și găzduire susținută de servere cu încărcare echilibrată pentru fiecare plan WordPress.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Instalări WordPress cu 1 clic prin cPanel sau Plesk
 • Domeniu GRATUIT de la primul registrator din lume
 • Experimentați asistență expertă 24/7
 • Monitorizare de securitate premiată
 • An GRATUIT de servicii de e-mail pentru afaceri Office 365
 • Începeți acum pe GoDaddy.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

În calitate de campioni ai găzduirii cu costuri reduse și cu impact ridicat, GoDaddy oferă, în mod înțeles, o mulțime de servicii adaptate pentru toate nivelurile de utilizatori WordPress. Începând cu serviciile de găzduire partajată de bază ale companiei, care încep de la 2,99 USD pe lună, fiecare client GoDaddy care se înscrie pentru un plan anual primește un nume de domeniu gratuit și puterea de a-și controla site-ul prin intermediul panourilor de control cPanel sau Plesk. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 30 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

5. HostGator — Cel mai bun mediu cPanel

La fel ca compania sa soră Bluehost, HostGator excelează ca furnizor de găzduire WordPress, oferind instrumente specifice platformei și o experiență simplă de utilizator. HostGator oferă o platformă WordPress gestionată fantastică pentru utilizatorii care doresc mai mult control și ușurință. Panoul său de control elegant și intuitiv face ca gestionarea unui site web WordPress să fie o ușoară. Fiecare plan de găzduire WordPress include un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL, lățime de bandă nelimitată și e-mail.

HostGator pune controlul înapoi în mâinile utilizatorului, permițându-le utilizatorilor să finalizeze cu ușurință mai multe sarcini, inclusiv configurarea backup-urilor automate, accesarea restaurărilor cu un singur clic și instalarea WordPress fără bătăi de cap. Platforma sa gestionată este, de asemenea, optimizată pentru performanță cu resurse cloud, mai multe straturi de instrumente de stocare în cache și un CDN gratuit. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, viteze de încărcare de 2,5 ori mai mari pentru site-ul sau blogul lor WordPress. Dacă intenționați să vă sporiți prezența online prin marketing, HostGator vă poate ajuta să începeți cu un credit Google Ads de 500 USD.

De asemenea, HostGator face eforturi suplimentare, oferind securitate la nivel superior pentru site-ul web. Echipa oferă SiteLock și CodeGuard gratuite pentru fiecare plan de găzduire WordPress comun. Aceste instrumente protejează site-urile web de viruși și programe malware, menținând în același timp backup-uri zilnice pentru a securiza fișierele web și bazele de date.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 5,95 USD

 • Găzduire WordPress gestionată pe servere partajate
 • WordPress este preinstalat pe toate planurile
 • Adrese de e-mail nelimitate găzduite pe domeniul dvs
 • Garanție de funcționare de 99,9% pentru blogul dvs
 • 150 USD în credit de potrivire pentru cheltuieli Google Ads
 • Începeți acum pe HostGator.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este excelent pentru toate aspectele legate de găzduirea partajată, iar serviciile specifice aplicației – cum ar fi găzduirea WordPress clasică cu un singur clic – nu fac excepție. Echipa și-a actualizat recent tabloul de bord HostGator cPanel, deja curat și intuitiv, în care utilizatorii pot găsi o multitudine de aplicații și scripturi gratuite de instalat, inclusiv WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Ce este WordPress Hosting?

Găzduirea WordPress nu este o găzduire web tipică. Diferă de alte forme de găzduire de site-uri web deoarece nu are nicio distincție specifică de server. Gazdele web pot oferi un plan WordPress combinat cu resursele de găzduire dedicată sau chiar cu un server cloud. În schimb, găzduirea WordPress a fost făcută pentru a găzdui software-ul și platforma WordPress în sine. WordPress alimentează mai mult de 40% din web. Cu atât de mulți oameni care folosesc platforma sa, nu este surprinzător că a fost dezvoltat un formular de găzduire pentru a se adapta mediului său specific.

Găzduirea WordPress este un mediu de server conceput cu WordPress, care oferă caracteristici adaptate software-ului. O gazdă WordPress își optimizează de obicei platforma de găzduire pentru WordPress cu resurse suplimentare adaptate experienței. Companiile de găzduire web își modifică și serverele pentru a găzdui software-ul WordPress, astfel încât să încarce paginile mai rapid și să securizeze vulnerabilitățile specifice WordPress. Alte caracteristici pe care gazdele web le pot include în planurile lor sunt instalările WordPress cu un singur clic, memorarea în cache specializată, suportul WordPress și zonele de pregătire.

Aveți nevoie de un furnizor de găzduire web pentru a vă pune site-ul WordPress online. Unii furnizori oferă pachete personalizate pentru găzduirea WordPress.

Dacă doriți cu adevărat o experiență WordPress all-in-one, puteți, de asemenea, să profitați de serviciile unei companii de găzduire WordPress care este specializată doar în CMS. Furnizorii, inclusiv WP Engine și WPX Hosting, oferă utilizatorilor un mediu de găzduire complet, personalizat, cu avantaje, cum ar fi acces la tutoriale WordPress, teme și pluginuri personalizate și tehnologie de platformă specializată.

Un furnizor de găzduire WordPress poate oferi și găzduire WordPress gestionată. Serviciile gestionate permit utilizatorilor să lase toate sarcinile de întreținere a serverului și alte sarcini conexe în mâinile furnizorului lor de găzduire web. Când vine vorba de găzduire WordPress gestionată, gazdele web includ de obicei actualizări automate WordPress, backup zilnice, depanare de la un expert WordPress și așa mai departe. Găzduirea gestionată este mai costisitoare decât planurile de găzduire standard, dar poate merita degeaba pentru gestionarea și întreținerea mai ușoară a site-ului web.

Pot obține găzduire WordPress gratuită?

Răspunsul scurt este da. Multe servicii de găzduire web oferă planuri de găzduire gratuite. Serverele partajate alimentează de obicei aceste planuri, deși este posibil ca aceste servere să nu fie la fel de puternice ca cele ale altor gazde cu buget. Cu toate acestea, gazdele web gratuite nu oferă platforme de server optimizate special pentru WordPress.

Planurile lor pot include un program de instalare de scripturi cu un singur clic pentru o instalare WordPress, dar aici se termină funcțiile personalizate. Funcțiile specifice platformei, cum ar fi WordPress Multisite și memoria cache, care ajută la creșterea și simplificarea performanței site-ului web, vor fi greu de găsit.

Dacă doriți găzduire WordPress gratuită, vă sfătuim să vă faceți temele pe gazda web înainte de a vă angaja. Din păcate, costul zero nu vine fără mai multe dezavantaje. Multe gazde găsesc modalități de a compensa veniturile pe care nu le colectează, sacrificând calitatea și adăugând anunțuri pe site-urile lor web găzduite.

Utilizatorii nu beneficiază de funcțiile robuste pe care le-ar primi cu un plan premium. Planurilor gratuite lipsesc, de asemenea, elementele esențiale și alte avantaje gratuite, inclusiv înregistrarea gratuită a domeniului, certificate SSL, un cont de e-mail, protecție de securitate și asistență pentru clienți 24/7.

Puteți utiliza un plan gratuit de găzduire wordpress, atâta timp cât sunteți de acord cu limitările privind stocarea și personalizarea.

O altă opțiune gratuită pe care utilizatorii o pot lua în considerare este WordPress.com, care setează utilizatorii cu tot ce au nevoie pentru a începe un site WordPress. A nu fi confundat cu WordPress.org, care este locul în care utilizatorii merg pentru a descărca software-ul WordPress CMS, WordPress.com le permite utilizatorilor să construiască site-uri web fără a fi nevoie să achiziționeze un pachet de găzduire terță parte. Este o oportunitate excelentă pentru aspiranții proprietari de site-uri web care doresc să încerce găzduirea și managementul web WordPress înainte de a se angaja la un abonament plătit.

Înregistrându-se la WordPress.com, utilizatorii pot accesa un generator de site-uri web ușor de utilizat și pot începe să proiecteze imediat. Dar WordPress.com are limitările sale. Utilizatorii nu pot înregistra un domeniu, ci trebuie să se mulțumească cu un subdomeniu WordPress.com. Dacă doriți funcții actualizate, va trebui să plătiți pentru un plan premium, care este mai scump decât alte gazde cu buget mai bun, cu pachete mai complete.

Ce găzduire este cea mai bună pentru începătorii cu WordPress?

WordPress a ajutat mulți proprietari de site-uri web începători să lanseze site-uri web de-a lungul anilor și asta datorită interfeței sale ușor de utilizat și instrumentelor de creare fără cod. Deși software-ul WordPress facilitează gestionarea prezenței web, mediul de găzduire care vine cu acesta nu este întotdeauna la fel de simplu de întreținut pentru începători. Nivelul de întreținere a serverului poate crește în funcție de pachetul de găzduire.

Fiecare pachet de server oferă beneficiile sale. Planurile VPS oferă flexibilitate, serverele dedicate oferă control și tone de spațiu pe server, iar găzduirea partajată oferă resurse esențiale la un buget redus. Găzduirea partajată este un punct de plecare excelent pentru începătorii cu mai puțină experiență și cunoștințe de tehnologie.

Costul său mai mic lasă utilizatorilor loc să încerce găzduirea fără a face o investiție considerabilă în timp ce găsesc resursele de care au nevoie pentru a construi un site web solid. Găzduirea partajată este, de asemenea, mai ușor de navigat decât VPS și găzduirea dedicată, deoarece gazda web se ocupă de cea mai mare parte a întreținerii serverului pentru proprietarii de planuri partajate.

Dar niciun plan de găzduire WordPress nu este la fel, chiar și atunci când au caracteristici similare și au același tip de server în comun. Ceea ce le face cu adevărat diferiți este gazda web din spatele serviciilor. Fiecare gazdă web are punctele sale forte. În timp ce unul poate acorda prioritate asistenței pentru clienți, celălalt poate vedea performanța ca fiind mai importantă. Așadar, este esențial să găsești o gazdă web care să te poată sprijini în noile tale începuturi.

Cât ar trebui să coste găzduirea WordPress pe lună?

Costul găzduirii WordPress variază, în funcție de nevoile dvs. Mai sus, am menționat puțin despre găzduirea gratuită WordPress. Crearea unui site WordPress gratuit cu WordPress.com, de exemplu, are avantajele sale, dar are și limitări, în special pentru utilizatorii care au în minte creșterea.

Ceea ce intenționați să faceți cu site-ul dvs. WordPress vă va ajuta să decideți care plan de găzduire se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Fiecare plan de găzduire are intervalele sale de preț, așa că alegerea mai întâi a unui tip de server vă va ajuta să alegeți bugetul dvs.

Cele mai multe planuri de găzduire WordPress partajate se încadrează între 1,99 USD și 3,99 USD. Găzduirea partajată este cea mai bună pentru utilizatorii cu buget mai mare care nu au nevoie de prea multe resurse. Utilizatorii pot folosi găzduirea partajată pentru a crea totul, de la un blog personal până la un mic front de piață.

În ceea ce privește găzduirea VPS, planurile sale pot costa oriunde de la 3,99 USD la 77,99 USD. Diferența de preț este semnificativă pentru a lua în considerare serviciile gestionate și diferitele niveluri de furnizare a resurselor. Serverele private virtuale sunt fantastice pentru site-urile WordPress care primesc tone de trafic și pentru utilizatorii care apreciază personalizarea și flexibilitatea.

Caracteristicile, suportul și calitatea planului dvs. de găzduire WordPress vor afecta prețul lunar pe care îl plătiți.

Utilizatorii pot folosi, de asemenea, un plan WordPress gestionat. Aceste planuri variază de obicei între 1,99 USD și 11,99 USD, în funcție de nivelul de asistență și resursele pe care le primiți. Planurile de găzduire WordPress gestionate sunt optimizate pentru performanța WordPress și includ de obicei diverse caracteristici specifice platformei. Utilizatorii se pot aștepta ca gazda lor web să aibă grijă de cele mai multe actualizări și remedieri de securitate care vin împreună cu software-ul WordPress.

Planurile WordPress vin în toate formele și dimensiunile. Puteți alege un plan de găzduire optimizat pentru WordPress sau chiar puteți alege un plan de server dedicat care include instalarea WordPress. Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că căutați elementele esențiale.

O gazdă WordPress ar trebui să ofere înregistrarea domeniului, certificate SSL, stocare SSD și copii de rezervă. Alte caracteristici care se bazează mai mult pe WordPress includ pluginuri și colecții de teme, întreținerea serverului, suport pentru WordPress și funcționalități avansate și instrumente pentru dezvoltatori, cum ar fi WP-CLI și zonele de pregătire.

Alege gazda cu cea mai bună experiență pentru tine

Fiecare gazdă trebuie să ofere o experiență excelentă pentru ca oaspeții săi să rămână și să se bucure de petrecerea lor, dar asta nu înseamnă că fiecare petrecere este pentru toată lumea. La fel ca și gazdele de petrecere, multe companii de găzduire pun tot ce-i mai bun în față pentru a-și capta baza specifică de public.

Dar este la latitudinea utilizatorului să determine dacă mediul server al unei gazde web particular funcționează pentru proiectul său online sau pentru obiectivele pe termen lung. Pentru a alege cea mai bună găzduire WordPress, trebuie să aliniați capacitățile gazdei cu viziunea dvs.

Există un plan pentru fiecare utilizator WordPress. Alegerea celui mai bun plan de găzduire WordPress pentru tine se reduce la obiectivele tale. Dacă intenționați să creați un blog personal mic, găzduirea partajată poate fi un punct de plecare excelent. Utilizatorii care au în vedere o creștere pe termen lung pot profita de serviciile unui plan VPS. Proprietarii de afaceri cu mai puțin timp la dispoziție pot opta pentru o platformă WordPress gestionată.

Fiecare plan de găzduire este diferit, la fel și clienții de găzduire. Așa că alege cea mai bună experiență pentru tine.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company