7 cei mai ieftini furnizori de găzduire Node.js (aprilie 2023)

7 cei mai ieftini furnizori de găzduire Node.js (aprilie 2023)

7 cei mai ieftini furnizori de găzduire Node.js (aprilie 2023)

Accesul la serverul rădăcină, lățimea de bandă nelimitată și un nume de domeniu gratuit sunt doar câteva dintre cuvintele de lux pe care le puteți vedea atunci când căutați cel mai ieftin furnizor de găzduire Node.js. Dar pentru a alege un furnizor, trebuie să mergeți dincolo de limbajul de marketing pentru a selecta un plan care se potrivește bine cu mediul de server open-source. Node.js există de mai bine de un deceniu și este popular în rândul companiilor – inclusiv platforma dvs. de streaming preferată Netflix – care își valorifică viteza de execuție rapidă pentru a crea pagini dinamice.

În primele zile ale web, HTML static lăsa mult de dorit, dar stilul de bază și funcționalitatea limitată sunt relicve ale trecutului. La începutul anilor 1990 a adus o nouă eră a dezvoltării web, care a deschis calea unei interactivitati nelimitate între o pagină web și un utilizator. Limbajele de codare interactive (de exemplu, JavaScript, Ruby sau Python) vă permit să aveți experiențe mai semnificative online, inclusiv căutarea următoarei emisiune TV care să se întâmple. Node.js este doar o piesă din enormul puzzle al paginilor web dinamice, dar este unul destul de important.

Node.js este un mediu de rulare JavaScript care permite dezvoltatorilor să folosească JavaScript pentru scripting pe server în loc de metoda tradițională de scripting bazată pe browser. Folosirea Node.js pentru a interacționa cu serverul utilizatorului în loc de browserul acestuia se mândrește cu multe avantaje, dar este cel mai frecvent lăudată pentru încărcarea mai rapidă a paginii și scalabilitatea. Pentru a maximiza beneficiile acestui mediu de server open-source, alegeți un furnizor care oferă un plan de găzduire optimizat pentru Node.js. Am întocmit o listă cu unele dintre funcțiile noastre preferate și furnizorii celor mai ieftine găzduire Node.js.

Cel mai ieftin plan de găzduire Node.js în general

Datorită naturii tehnice a găzduirii Node.js, nu vedeți adesea multe planuri de găzduire partajată care oferă acest tip de serviciu. Mediul de rulare este popular în rândul companiilor și al organizațiilor mai mari datorită arhitecturii sale de înaltă performanță – ceea ce înseamnă că cel mai probabil veți vedea găzduirea Node.js în pachete VPS și server dedicate. Deși este posibil să ratați unele avantaje standard de găzduire partajată, cum ar fi un nume de domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată și acces SSH, veți fi bucuroși să aflați că aveți cel puțin o platformă de găzduire partajată extrem de accesibilă.

Dar atenție, multe companii de găzduire web nu permit utilizatorilor să ruleze Node.js pe un pachet de găzduire partajată, deoarece aveți nevoie de acces la serverul rădăcină pentru a configura și rula mediul. Dacă vă înscrieți pentru un plan de găzduire partajat uzual care se așteaptă să ruleze Node.js – puteți risca să vă încălcați termenii și acordurile de găzduire. Dar, norocos pentru entuziaștii Node.js cu un buget redus, A2 Hosting vă oferă acoperire.

A2 Hosting este lider în industrie în planuri de găzduire partajată la prețuri accesibile, care vin cu spațiu de stocare amplu, infrastructură solidă și viteze de încărcare a paginii de până la 20 de ori mai rapide decât furnizorul tău mediu. Această companie de găzduire este una dintre puținele care permite găzduirea Node.js pe planurile sale partajate, ceea ce înseamnă că utilizatorii își pot personaliza și implementa aplicația Node.js pentru doar câțiva dolari pe lună.

Această gazdă web oferă clienților o mulțime de avantaje cu planul său de găzduire partajată, inclusiv un certificat SSL gratuit, stocare SSD extraordinar de rapidă și backup-uri automate. Dacă aveți un buget limitat, acesta este un serviciu de găzduire web pe care nu doriți să-l ratați.

În plus, dacă depășiți resursele planului partajat al A2 Hosting, puteți face upgrade la planul său de înaltă performanță Node.js VPS pentru un cost lunar puțin mai mare. Acesta este un câștig pentru clienții care doresc o relație de găzduire pe termen lung.

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Comparați cu cele mai bune gazde Node.js în general »

Găzduire VPS ieftină pentru Node.js

Spre deosebire de găzduirea partajată, o mulțime de planuri VPS vă vor sprijini aplicația Node.js. Atât planurile de găzduire VPS neadministrate, cât și cele gestionate sunt soluții de găzduire performante și accesibile pentru întreprinderile mici și mijlocii care au nevoie de mai multă personalizare și performanță decât un plan partajat.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui plan VPS este scalabilitatea maximă pe care o oferă aplicației dvs. Node.js — unii furnizori oferă upgrade-uri instantanee, fără timpi de nefuncționare pentru o scalare fără probleme. Companiile noastre preferate oferă utilizatorilor o opțiune de găzduire VPS neadministrată sau gestionată și Linux sau Windows pentru personalizare finală. Dar devine mai bine: puteți găsi găzduire VPS premium Node.js începând cu aproximativ 5 USD pe lună.

2. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

3. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Găzduire ieftină de servere dedicate pentru Node.js

Gazduirea dedicata este treapta dvs. de top pe scara gazduirii, reprezentand cel mai mare pret si performanta din industrie. O configurație de server dedicată vă oferă acces complet root pentru a vă personaliza mediul de rulare exact așa cum credeți de cuviință. Acest lucru se adresează organizațiilor mari care doresc să investească în cele mai bogate pachete de servere.

Deși serverele dedicate nu sunt cel mai ieftin serviciu de găzduire, ceea ce obțineți merită prețul ridicat. Cei mai buni furnizori oferă configurații personalizate de server, implementare instantanee, monitorizare proactivă și suplimente de echilibrare a încărcăturii. Unii furnizori de găzduire dedicați chiar garantează un timp de funcționare de 100% pentru site-ul dvs. Dacă vă gândiți la preț, consultați mai jos planul nostru favorit de găzduire pentru servere dedicate, prietenos cu bugetul.

4. InterServer.net

Preț lunar de pornire 44,00 USD

 • Monitorizare 24/7 timp de funcționare și centru de date privat
 • Până la 24 de nuclee și lățime de bandă de 100 TB
 • 12 sisteme de operare și 3 panouri de control
 • Configurații personalizate construite și întreținute intern
 • Garanție de blocare a prețului fără contracte
 • Începeți acum pe InterServer.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Știi că o companie de găzduire înseamnă afaceri atunci când deține și operează propriile sale centre de date. Deoarece angajații InterServer construiesc și gestionează servere în aceeași clădire cu sediul companiei, clienții de găzduire dedicată beneficiază de cea mai mare flexibilitate, asistență și monitorizare non-stop. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 250 GB – HDD de 80 TB 4 – 52 de nuclee 32 GB – 128 GB

Găzduire cloud ieftină pentru Node.js

Găzduirea în cloud crește în popularitate pentru redundanța optimă, fiabilitatea și modelul de preț convenabil, în care clienții plătesc doar pentru ceea ce folosesc. Cei mai buni furnizori oferă de obicei copii de rezervă gratuite zilnice, spațiu de stocare SSD amplu și un certificat SSL gratuit cu pachetul dvs. de găzduire. Giganții tehnologici Amazon Web Services, Google Cloud și Microsoft Azure sunt lideri cu pachetele lor de găzduire care oferă spațiu de stocare și scalabilitate în cloud. Cu toate acestea, utilizatorii pot descoperi că acești giganți tehnologici nu au suport practic pentru a-și gestiona cu succes eforturile de găzduire web.

Găzduirea în cloud tinde să aibă un cost de pornire mai mic, ceea ce atrage persoanele și organizațiile care se gândesc la preț. Ofertele de găzduire în cloud de control fin ajustate pot fi o provocare pentru dezvoltatorii mai puțin experimentați, dar cu ajutorul practic de la platforma dvs. de găzduire, vă puteți pune în funcțiune aplicația Node.js. Dacă asistența pentru clienți de la unul dintre giganții tehnologici nu o reduce, ar trebui să verificați unele dintre aceste companii de găzduire web mai mici care oferă o abordare practică pentru clienții lor.

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

6. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

7. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Care sunt beneficiile Node.js?

Netflix, Twitter, LinkedIn și PayPal sunt doar câteva dintre nenumăratele organizații care folosesc Node.js pentru a-și implementa site-urile web și aplicațiile mobile. Deși există mai multe motive pentru care acest mediu de rulare atrage atât de multe companii mari, am enumerat câteva dintre cele mai comune.

1. Viteza

Când vine vorba de afaceri, timpul înseamnă bani, ceea ce este și mai precis pentru site-urile de comerț electronic. Timpul ideal de încărcare a paginii se situează între zero și patru secunde, dar fiecare secundă suplimentară reduce semnificativ rata de conversie. Organizațiile folosesc adesea Node.js pentru a îmbunătăți viteza site-ului, crescând satisfacția utilizatorilor și ratele de conversie.

2. Scalabilitate

Afacerile sunt imprevizibile. Organizațiile se adaptează în mod constant la cererea consumatorilor, iar site-urile lor trebuie să țină pasul. Mediul Node.js ajută companiile să-și scaleze site-urile folosind un singur fir pentru a gestiona apelurile I/O (Intrare/Ieșire) neblocante, ceea ce eliberează aplicația dvs. web pentru a accepta conexiuni simultane. Arhitectura de bază Node.js și capacitatea de echilibrare a încărcăturii sunt bonusuri enorme pentru scalabilitatea orizontală și verticală.

3. Ușurință în utilizare

Node.js are o varietate de cazuri de utilizare și a crescut o comunitate solidă de asistență de la lansarea sa în 2009. Dezvoltatorii pot găsi ajutor pe diverse subiecte pentru a implementa Node.js pentru chat live, streaming și aplicații bazate pe API REST, de exemplu . Această gamă largă de suport și utilitate este semnificativă în popularitatea susținută a mediului de server.

Node.js este ușor de utilizat și permite echipelor de dezvoltare să-și scaleze rapid aplicațiile.

Deși acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare motive pentru care organizațiile folosesc cadrul de server, companiile din întreaga lume găsesc în mod constant noi cazuri de utilizare pentru Node.js. Atunci când este asociat cu cel mai bun furnizor de găzduire web, Node.js vă va afecta succesul.

Unde pot găzdui o aplicație Node.js gratuit?

Comunitatea tehnologică open-source este în creștere, ceea ce este o veste excelentă pentru dezvoltatorii care caută resurse și suport gratuit. RedHat, cunoscut pentru accentul pus pe programarea open-source, oferă o versiune de încercare gratuită pentru găzduirea Node.js pe planul său Linux de întreprindere. Dacă vă alăturați programului pentru dezvoltatori RedHat, aveți acces la resurse pentru dezvoltatori și la o comunitate de asistență pentru a vă construi aplicația web Node.js. Alternativ, utilizatorii pot accesa OpenShift Online de la RedHat pentru a lansa aplicația lor gratuită Node.js cu o perioadă de probă temporară.

Cum instalez Node.js?

Dacă aveți ceva experiență tehnică, instalarea Node.js este surprinzător de ușoară. Pentru a incepe:

 1. Descărcați cel mai recent cod sursă sau utilizați programul de instalare furnizat de furnizorul dvs. de găzduire Node.js. Folosind acest tutorial, oyu vă poate actualiza și instalația existentă NodeJS la cea mai recentă versiune.
 2. Urmați instrucțiunile așa cum vi se solicită și lăsați aproximativ opt minute până la finalizarea procesului.
 3. Dacă aveți probleme în timpul instalării, utilizați baza vastă de cunoștințe și asistența comunității disponibile pe site-ul web Node.js.

Desigur, înainte de a începe instalarea, va trebui să decideți care platformă de găzduire Node.js este cea potrivită pentru dvs. Poate că vă simțiți cel mai confortabil cu giganții tehnologici, cum ar fi Microsoft Azure sau Amazon Web Services, dar poate că preferați abordarea mai practică a companiilor InMotion Hosting sau Kamatera. Dacă încă nu sunteți sigur, consultați recenziile noastre complete din fiecare categorie pentru a căuta dincolo de cuvintele la modă pentru cea mai bună găzduire web pentru următoarea dvs. aplicație web Node.js.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Găzduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.6/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company