6 cele mai bune găzduire WordPress pentru agenții (aprilie 2023)

6 cele mai bune găzduire WordPress pentru agenții (aprilie 2023)

6 cele mai bune găzduire WordPress pentru agenții (aprilie 2023)

WordPress este puterea de conținut din spatele unora dintre cele mai mari nume de pe web și alimentează mai mult de 43% din site-urile din întreaga lume. Sistemul său robust de gestionare a conținutului și infrastructura de construire web l-au făcut o bijuterie printre comunitatea web și proprietarii de site-uri web. Deoarece WordPress este atât de versatil, diverse tipuri de afaceri se întâlnesc pe platforma sa pentru a crea conținut online personalizabil și personalizabil pentru utilizatorii lor finali.

WordPress a ajutat multe companii să reușească online, inclusiv mega-brandurile TechCrunch și Time Magazine. Stabilitatea și maturitatea digitală a acestor companii arată fiabilitatea WordPress ca CMS și constructor de site-uri web. Și diverse companii pot beneficia de WordPress, fie că este un punct de știri important sau o cafenea dintr-un oraș mic.

Cererea WordPress a crescut constant de-a lungul anilor, utilizarea WordPress crescând în medie cu 12% pe an. Pe măsură ce popularitatea WordPress continuă să crească, agențiile trebuie să se asigure că oferă cea mai bună experiență de construire și design WordPress pentru clienții care doresc să folosească CMS-ul. Prin urmare, nu este surprinzător că multe agenții web au creat servicii WordPress dedicate pentru a satisface nevoile utilizatorilor. Găzduirea WordPress joacă un rol semnificativ în menținerea unui mediu web WordPress. Cu gazda WordPress potrivită, agențiile pot gestiona o experiență de site web netedă și personalizată, păstrând în același timp controlul asupra nevoilor clienților lor sub un singur acoperiș.

Multe companii de găzduire web oferă planuri de găzduire WordPress care variază ca preț, caracteristici și servicii pentru clienți. Găsirea unei gazde care să găzduiască agenții nu va fi dificilă, deoarece mulți oferă planuri de agenție dedicate. Mai jos, ne uităm la cea mai bună găzduire WordPress pentru agenții și la caracteristicile care le fac atrăgătoare, inclusiv capacitatea de stocare, punerea în scenă și avantajele dedicate.

Necesar

Dacă doriți să conduceți afaceri bazate pe WordPress, Nexcess este gazda dvs. Nexcess este specializată în găzduire optimizată WordPress și WooCommerce, cu soluții bazate pe performanță de top și servicii gestionate. O marcă soră cu Liquid Web, Nexcess oferă pachete gestionate partajate și cloud pentru a ajuta companiile să se dezvolte cu viteză și agilitate. Prin urmare, planurile sale de găzduire vor beneficia cu siguranță agențiilor care doresc să-și ajute clienții să reușească online.

Nexcess oferă o platformă de găzduire WordPress complet gestionată, cu planuri dedicate agențiilor. Compania de găzduire WordPress adaptează mai multe funcții pentru a îmbunătăți experiența și pentru a ajuta agențiile în creșterea performanței clienților lor. Nexcess oferă trei planuri separate, destinate agențiilor mici, cu creștere rapidă și mai mari. Toate planurile includ aceste exclusivități gratuite: monitorizarea performanței pluginurilor, monitorizarea performanței vânzărilor și testarea automată WooCommerce. Nexcess echipează utilizatorii cu client încorporat și instrumente de performanță pentru a implementa și întreține site-uri web puternice.

Nexcess oferă, de asemenea, o gamă largă de caracteristici pentru securitate, asistență și putere de găzduire. Agențiile pot avea încredere în Nexcess pentru a-și securiza site-urile web cu securitate SSL, firewall-uri premium și corecție automată, promovând în același timp performanța cu CDN, SEO inerent și autoscaling pentru creșterea traficului. Caracteristicile specifice agenției includ șabloane pentru crearea rapidă a site-ului, suport pentru inginer WordPress și acces pregătit pentru dezvoltare. Gazduirea fiabilă Nexcess este, de asemenea, susținută de o garanție de funcționare de 99,99%. Dacă nu găsiți un plan care să se potrivească nevoilor dvs., puteți contacta echipa de asistență Nexcess pentru a dezvolta un plan personalizat.

Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Găzduire WordPress complet gestionată pentru 1 până la 100 de site-uri
 • Începeți rapid cu Qubely Pro pentru Gutenberg
 • Staging cu 1 clic și conturi de e-mail nelimitate
 • Comprimarea imaginii, stocarea în cache și CDN încorporate
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat live
 • Începeți acum Neexcess.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Deblocați liniștea care vine cu serviciile premium gestionate furnizate de experți WordPress. Echipa Nexcess reunește performanță, securitate și asistență mereu disponibilă în găzduire de mare valoare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 15 GB – 800 GB 6 minute

Motor WP

WP Engine se angajează față de agenții fiind un partener de încredere. Furnizorul de găzduire WordPress își construiește soluțiile pentru a permite agențiilor și clienților lor să prospere online și să crească la nivelul următor. Cu medii WordPress personalizate, WP Engine oferă agențiilor instrumentele de care au nevoie pentru a construi, gestiona și întreține site-urile web. WP Engine este cunoscut pentru caracteristicile sale premium, așa că nu este surprinzător faptul că soluțiile sale sunt mai mult pe partea de vârf a spectrului de prețuri.

WP Engine găzduiește peste 1,5 milioane de site-uri web susținute de infrastructura sa de servere de clasă mondială. Are peste 20 de locații de centre de date în întreaga lume și un CDN global care se extinde pe măsură ce site-urile dvs. web cresc. Deoarece WP Engine oferă găzduire WordPress gestionată, agențiile nu trebuie să-și facă griji cu privire la problemele de întreținere a găzduirii. Una dintre cele mai unice caracteristici ale sale este EverCache, o tehnologie proprie de stocare în cache pentru a crește performanța găzduirii. Planurile sale de găzduire vin și cu o suită de avantaje de securitate, inclusiv detectarea în timp real a amenințărilor, certificate SSL gratuite și corecții și actualizări WordPress.

WP Engine este, de asemenea, specializat în instrumente special create pentru agenții. Pluginurile și temele sale Genesis ajută companiile să dezvolte mai rapid site-uri web pentru clienți, cu șabloane uimitoare, blocuri personalizate puternice și teme optimizate pentru performanță. Serviciul de găzduire WordPress are, de asemenea, facturare co-branded pentru facturarea clienților și urmărirea comisiilor, co-vânzare, suport de experți WordPress și WP Engine Academy pentru instruirea clienților sau a echipei. De asemenea, agențiile se pot înscrie în programul de parteneriat pentru a-și înscrie afacerea în Directorul agențiilor și pentru a obține acces la utilizatorii WP Engine care ar putea avea nevoie de ajutorul agenției.

WPEngine.com

Preț lunar de pornire 20,00 USD

 • Găzduire WP premium cu transfer nelimitat de date
 • Memorarea în cache proprietară crește performanță suplimentară
 • Cadru Genesis GRATUIT și teme StudioPress
 • Backup-uri automate cu restaurare cu 1 clic
 • 20% reducere pentru cititorii Gazduirweb
 • Începeți acum WP Engine.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Motor WP: evaluarea expertului nostru

Când investești în site-ul web al companiei tale, nu poți economisi nicio cheltuială. Fiecare secundă de nefuncționare vă costă și nu vă puteți permite o breșă de securitate sau o eroare din cauza unui plugin învechit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 10 GB – 50 GB Nou sau Transfer 6 minute

SiteGround

Când caută potrivirea potrivită pentru găzduire, utilizatorii ar trebui să aleagă întotdeauna un furnizor de găzduire web care oferă cel mai bun profit pentru banii lor. O gazdă care se potrivește atât bugetului, cât și nevoilor de afaceri poate garanta o rentabilitate mai bună a investiției. SiteGround este o opțiune fantastică, cu planuri de găzduire care oferă o valoare excepțională și caracteristici pentru diverse nevoi de buget. Compania de găzduire se adresează, de asemenea, agențiilor cu mai multe instrumente orientate spre managementul și asistența clienților.

Accesibilitatea nu este o problemă pentru utilizatorii SiteGround, deoarece compania are centre de date în regiunile SUA, Europa și Asia-Pacific. Gazduirea sa partajată este alimentată de hardware de top și folosește redundanța puterii pentru a asigura performanțe de neegalat ale serverului. Utilizatorii nu pot găsi nicăieri configurația personalizată a serverului, ceea ce permite utilizatorilor de găzduire partajată să aibă medii izolate. De asemenea, agențiile pot fi sigure că mediul lor de server va fi sigur și va funcționa fără probleme, deoarece SiteGround are servere redundante pentru a reduce timpul de nefuncționare.

Cu SiteGround, agențiile pot găzdui site-uri web nelimitate cu transferuri de date necontorizate, stocare SSD, CDN gratuit și conturi de e-mail. De asemenea, agențiile pot profita de funcțiile sale specifice agenției, care includ găzduire cu etichetă albă, DNS privat gratuit, site-uri de expediere și acces pentru colaboratori. Serviciul său de găzduire cu etichetă albă le permite clienților să acceseze Instrumentele site-ului fără a vedea brandingul SiteGround, îmbunătățind și mai mult aspectul profesional al agenției dumneavoastră. Un punct culminant unic pentru agențiile ecologice este faptul că Google Cloud, partener al centrului de date al SiteGround, potrivește 100% din consumul de energie cu energie regenerabilă.

În ceea ce privește găzduirea WordPress, WordPress a numit SiteGround un furnizor de găzduire web recomandat pentru serviciile sale gestionate de încredere. Agențiile pot folosi caracteristica sa de punere în scenă pentru a testa codul nou și pentru a folosi cache-ul WordPress și actualizările automate pentru securitate și performanță.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Servicii gestionate pentru toate planurile WordPress
 • Tehnologii interne pentru viteză și asistență
 • WordPress s-a ținut la curent cu backup-urile automate
 • Testați și implementați cu ușurință modificările prin zona de pregătire
 • 3 niveluri de cache pentru performanțe optime
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Echipa SiteGround oferă servicii complet gestionate pentru toate planurile de găzduire, inclusiv WordPress. Compania își oferă planurile WordPress gestionate clienților în căutare de viteză, performanță, scalabilitate și asistență. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Volant

Flywheel merge dincolo de găzduirea agenției, oferind planuri personalizate pentru a maximiza creșterea agenției. Agențiile își pot achiziționa găzduirea WordPress gestionată combinată cu Growth Suite, o soluție all-in-one pentru agențiile în creștere. Platforma Growth Suite include totul, de la instrumente de gestionare a clienților și de facturare până la viteze extraordinar de rapide ale site-ului și infrastructură de server sigură. Flywheel asigură agențiilor controlul deplin asupra volanului cu un tablou de bord personalizat care oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra managementului site-ului în vrac și a analizei clienților.

Agențiile își pot personaliza toate operațiunile web pentru a se potrivi mărcii lor cu serviciile de etichetă albă Flywheel, inclusiv domenii temporare, portaluri pentru clienți și e-mailuri pentru clienți. Serviciul de găzduire ajută, de asemenea, agențiile să răspundă nevoilor clienților cu diverse funcții adaptate pentru management, facturare, facturare, rapoarte și comunicare automată. Tabloul de bord Flywheel oferă informații intuitive pentru a promova decizii bazate pe date în ceea ce privește strategia de afaceri și veniturile. În același timp, Google Analytics integrat și statisticile de găzduire le permit utilizatorilor să pregătească și să creeze rapoarte detaliate ale clienților marca agenției în cel mai scurt timp.

Flywheel oferă trei planuri: independent, agenție și personalizat. Planurile sale personalizate permit utilizatorilor să lucreze cu echipa Flywheel pentru a-și crea propriile pachete pentru a deservi peste 50 de site-uri. Platforma de găzduire Flywheel oferă toate elementele esențiale și apoi unele, cu fluxuri de lucru colaborative și asistență tehnică 24/7. De asemenea, agențiile pot alege să achiziționeze găzduirea gestionată de la Flywheel fără Growth Suite sau să cumpere separat suita pentru a se asocia cu un alt serviciu de găzduire.

Flywheel.com

Preț lunar de pornire 13,00 USD

 • Găzduire WordPress gestionată de înaltă atingere
 • Creștere GRATUITĂ a vitezei prin CDN încorporat și tehnologia FlyCache personalizată
 • Mediu sandbox cu un singur clic pentru punere în scenă
 • Expertiză și asistență WP interne disponibile 24/7
 • Scanări de securitate GRATUITE și eliminarea programelor malware
 • Începeți acum cu Flywheel.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Volan: evaluarea experților noștri

Pare destul de evident (și repetitiv) să spunem că o gazdă web care găzduiește numai site-uri WordPress excelează la găzduirea WordPress – dar este adevărat. Pe lângă infrastructura modernizată optimizată pentru sistemul de management al conținutului de renume mondial, Flywheel oferă mai multe servicii proprietare, unice, care extind găzduirea WordPress dincolo de normele tradiționale. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 5 GB – 50 GB N / A 4 minute

Nori

Cloudways se abate de la găzduirea partajată tradițională și oferă servicii cloud de top și de încredere. Pentru agențiile care doresc să utilizeze găzduirea în cloud, Cloudways oferă performanță rapidă și sigură, alimentată de o platformă simplă de găzduire gestionată. Utilizatorii pot alege dintre cinci furnizori de cloud IaaS pentru a-și găzdui site-urile client WordPress, inclusiv DigitalOcean, Amazon Web Services și platforma Google Cloud. Găzduirea în cloud permite agențiilor să construiască și să creeze medii cu mai multă personalizare și flexibilitate, ceea ce face din Cloudways ca gazdă gestionată o opțiune ideală pentru mai multe modele de afaceri.

Cloudways a servit comunității WordPress din 2011 și a găzduit peste 600.000 de site-uri web. Planul său de găzduire WordPress gestionat completează fluxurile de lucru ale agențiilor cu instrumente create pentru a promova productivitatea, personalizarea și performanța. Agențiile pot aprecia mai multe funcții, inclusiv memoria cache încorporată, monitorizarea aprofundată, clonarea site-ului WordPress și accesul SSH. Dar, în general, cel mai bun lucru pe care îl poate oferi Cloudways este controlul complet asupra mediului server, cu acces care poate fi partajat și cu alți membri ai echipei.

Găzduirea în cloud permite, de asemenea, utilizatorilor să extindă resursele de găzduire la cerere, plătind în același timp pentru aceste creșteri pe măsură ce merg. În acest fel, agențiile pot economisi bani fără a fi blocate într-un plan de găzduire cu prețuri sau resurse fixe. Toate planurile Cloudways vin cu criptare SSL gratuită, migrarea site-ului WordPress, backup automat WordPress, firewall-uri dedicate și asistență 24/7, printre alte caracteristici. Singurele lucruri care le lipsesc planurilor sale sunt e-mailul gratuit și înregistrarea domeniului.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Migrați site-uri WP nelimitate folosind pluginul Cloudways
 • Zone de pregătire CDN și WordPress GRATUIT
 • Pluginul de cache, Breeze, vine preinstalat
 • Stocare SSD pentru găzduire WordPress de trei ori mai rapidă
 • 25% REDUCERE cu codul Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea expertului nostru

Cloudways simplifică lansarea unui site sau a unei aplicații WordPress găzduite într-un mediu cloud. În timpul configurării inițiale, ni s-a oferit posibilitatea de a alege o instalare pe un singur site sau pe mai multe site-uri a celei mai recente versiuni WordPress – completă cu optimizări Cloudways – sau o instalare WP fără bifoane. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Gazduire A2

A2 Hosting este un serviciu de găzduire accesibil, care poate ajuta agențiile mai mici să-și demareze afacerea. Este potrivit pentru întreprinderile mici nu numai datorită accesibilității sale, ci și datorită performanței sale ridicate și a măsurilor de securitate de vârf. Agențiile WordPress pot folosi A2 Hosting ca o resursă de acces, deoarece are o instalare WordPress cu un singur clic și A2 Optimized, un plugin WordPress exclusiv care oferă configurație automată pentru a îmbunătăți performanța și securitatea site-ului.

Tot ceea ce vine cu planul WordPress de găzduire A2, de la cPanel la facturare și servere de nume, este etichetat alb pentru a menține mărcile agențiilor principalul obiectiv vizual pentru clienți. Platforma sa ușor de utilizat include și propriul generator de web, A2 SiteBuilder, pentru a ajuta agențiile să creeze rapid site-urile clienților. Agențiile cu tone de site-uri clienți cu care să jongleze pot aprecia conturile de e-mail nelimitate, backup-urile automate securizate, actualizările automate WordPress și instrumentele de clonare și punere în scenă. A2 Hosting oferă, de asemenea, migrarea site-ului web, certificate SSL gratuite, stocarea în cache a obiectelor și o garanție de funcționare de 99,99% pentru utilizatorii WordPress gestionați.

Vitezele mari sunt un element de bază al ofertelor A2 Hosting. Serverele turbo ale companiei de găzduire sunt de până la 20 de ori mai rapide decât alte gazde web și pot fi, de asemenea, asociate cu stocarea SSD NVMe. Agențiile pot avea încredere în mediul său de găzduire fiabil pentru a menține site-uri rapide pentru a îmbunătăți conversiile și gestionarea traficului. Protocoalele de securitate ale A2 Hosting, inclusiv protecția DDoS și criptarea standard, permit agențiilor să își mențină site-urile web să funcționeze fără probleme. A2 Hosting servește ca o soluție all-in-one pentru agențiile mici care doresc să gestioneze tot ce este legat de găzduire cu o singură suită cuprinzătoare de servicii.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Instalări GRATUITE Cloudflare CDN și WP cu 1 clic
 • Turbo Server, viteza SSD și stocarea în cache optimizată
 • Pluginuri optimizate pentru A2 pentru performanță și securitate
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență 24/7
 • HackScan și KernelCare GRATUITE
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În calitate de experți în optimizarea performanței, A2 Hosting este o alegere de top pentru alimentarea site-urilor WordPress cu resurse grele. Compania oferă planuri partajate sau gestionate pentru sistemul de management al conținutului ultra-popular, beneficiile extinzându-se la Joomla, Drupal și alte platforme. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD NVMe de 50 GB – SSD NVMe nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Ce este găzduirea WordPress gestionată?

Gestionarea unui site web poate fi destul de neplăcută, dar jonglarea cu mai multe site-uri web poate avea multe greutăți. Administrarea găzduirii, analiza site-ului și designul web lucrează împreună pentru a crea o experiență online excelentă. Dar administrarea găzduirii poate ocupa adesea timp prețios pe care companiile îl pot folosi pentru sarcini cu prioritate mai mare. Agențiile cu mai multe site-uri web alimentate de WordPress pot beneficia de găzduire WordPress gestionată pentru a descărca întreținerea găzduirii și pentru a se concentra pe sarcinile lor principale de afaceri și pe gestionarea relațiilor cu clienții.

Serviciile WordPress gestionate sunt o opțiune de găzduire care oferă atât elementele esențiale de găzduire, cât și asistența gazdei dvs. web pentru sarcini de întreținere și configurare. Deși utilizatorii pot obține servicii gestionate pentru orice tip de găzduire, găzduirea gestionată WordPress include gestionarea oricăror resurse de server specifice unei instalări WordPress. Asta înseamnă că furnizorul dvs. de găzduire web va efectua configurarea serverului, instalările platformei, actualizările și backup-urile, printre alte servicii. Cu serviciile gestionate, agențiile nu vor trebui să facă munca extinsă de a găzdui un site web WordPress.

Cu găzduirea gestionată, utilizatorii își pot lăsa întreținerea serverului în mâini capabile.

Găzduirea WordPress gestionată are și alte beneficii. Acest tip de plan de găzduire are caracteristici unice găzduirea partajată tipică pentru WordPress, nu. Nu numai că vine cu funcții de găzduire optimizate, dar include și asistență expertă pentru WordPress, punere în scenă a site-ului web, stocare în cache și backup la cerere. Găzduirea WordPress are deja performanțe mai bune, deoarece serverele sale sunt construite pentru mediile WordPress. Dar găzduirea WordPress gestionată face un pas mai departe, oferind resurse izolate de găzduire care nu sunt afectate de chiriașii vecini. Aceasta înseamnă zero probleme de performanță cauzate de limitările de resurse și mai mult spațiu pentru scalabilitate, astfel încât site-ul dvs. să crească pe măsură ce traficul crește.

Pot obține găzduire WordPress gratuită?

Mulți furnizori de găzduire oferă planuri de găzduire gratuite, dar asta nu înseamnă neapărat că oferă găzduire web optimizată pentru mediul WordPress. Majoritatea oferă un plan de găzduire partajată care include instalarea ușoară a WordPress și configurarea automată. Gazdele, cum ar fi WordPress.com și WPNode, oferă servicii de găzduire adaptate utilizatorilor WordPress, dar este posibil să nu aibă caracteristici, inclusiv servicii de domeniu, chat live și asistență. Deși intrați online gratuit, pierdeți mai multe beneficii optând pentru un plan gratuit de găzduire WordPress.

Găzduirea gratuită funcționează cel mai bine pentru utilizatorii care abia încep cu găzduirea și crearea de site-uri web și care nu doresc să se angajeze în exces. Utilizatorii pot, totuși, să beneficieze de o încercare gratuită înainte de a se stabili cu o gazdă web pentru a-și încerca serviciile. Multe gazde web de renume oferă probe gratuite sau garanții de rambursare a banilor.

Găzduirea gratuită WordPress poate să nu fie cea mai bună soluție pentru afacerea dvs. dacă aveți mai multe site-uri web. Nu veți putea să vă gestionați site-urile într-un singur cont și este posibil să nu găsiți suficiente resurse de găzduire pentru a asigura o experiență de utilizator fluidă sau o performanță web. Unele planuri de găzduire gratuite afișează, de asemenea, reclame pe site-urile web ale utilizatorilor lor și transformă funcțiile care sunt de obicei gratuite în suplimente pentru a compensa costurile.

Care furnizor de găzduire WordPress este cel mai bun?

Furnizorii de găzduire WordPress permit agențiilor să creeze site-uri web într-un mediu adaptat nevoilor lor WordPress. Cu găzduirea optimizată pentru WordPress, agențiile pot construi site-uri mai bune, care rulează fără probleme, pe o fundație special stabilită pentru a-și spori site-urile WordPress la nivelul următor. Cele mai bune gazde WordPress vor oferi servicii care includ suport pentru tema și pluginul WordPress, backup-uri automate, caracteristici de securitate și o cantitate mare de resurse de găzduire pentru a alimenta colecția site-urilor clienților dvs.

Deși găsirea online a unei gazde WordPress gestionate este simplă, poate fi o provocare să selectezi cea mai bună găzduire WordPress pentru afacerea ta. În procesul de luare a deciziilor intră mulți factori, inclusiv obiectivele bugetare, strategia de afaceri și nevoile de găzduire. Un alt lucru de luat în considerare este dacă doriți să acordați prioritate instrumentelor agenției sau resurselor de găzduire.

Dar nu totul este pierdut. Punerea pe primul loc a nevoilor dvs. de afaceri vă va ajuta să vă ghidați decizia, dar amintiți-vă și că cea mai bine gestionată companie de găzduire WordPress va colabora cu agenția dvs. Ei vor oferi suportul și puterea de care aveți nevoie pentru a vă menține site-urile clienților în funcțiune pe tot parcursul anului. Deci, alegerea unuia căruia îi pasă de succesul dvs. de găzduire, simplifică gestionarea site-urilor web pentru site-urile clienților și oferă asistență 24/7 și chat live va fi semne de fiabilitate de capturat.

Vezi recenzia noastră completă despre Nexcess

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Nexcess este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Nexcess pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress gestionată dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Nexcess:

Oferind soluții de găzduire gestionată de înaltă clasă pentru WordPress și comerțul electronic, Nexcess oferă experiențe de găzduire web fără stres, pregătite pentru scalabilitate și performanță. Serverele cloud optimizate ale companiei înseamnă că proprietarii de site-uri se pot concentra asupra afacerii lor în loc să se lupte să-și mențină infrastructura. Utilizați Nexcess pentru orice nevoie de comerț digital.

Înainte de a vă înscrie la Nexcess, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Nexcess. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a lui Nexcess
 • Necess: 4,9/5,0 față de altele
 • Necesar: 12,67 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Nexcess este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Nexcess. Și la 12,67 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Nexcess.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company