Cele mai bune 12 site-uri de găzduire WordPress (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12 site-uri de găzduire WordPress (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9 USD
Cele mai bune 12 site-uri de găzduire WordPress (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9 USD

12 cele mai bune site-uri de găzduire WordPress (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9 USD

Alegerea celor mai bune site-uri de găzduire WordPress poate fi un proces descurajan. Sistemul de management al conținutului super-popular (și gratuit!) este peste tot și se pare că fiecare gazdă web pretinde a fi cea mai bună. Dar cum poți spune ce plan de găzduire este potrivit pentru tine?

Așa cum nu ați planta un copac într-un deșert sau nu ați înfige un cactus în mlaștină, site-urile WordPress au nevoie de mediul potrivit pentru a prospera. Pentru unii, asta înseamnă instalare ușoară și actualizări automate, în timp ce alții ar putea avea nevoie de o rețea de livrare a conținutului, pluginuri de cache și alte funcții de performanță.

După ce a petrecut ani de zile dezvoltând și extinzând site-urile web WordPress, echipa noastră s-a reunit pentru a clasifica cea mai bună soluție pentru accesibilitate, viteză, securitate, servicii gestionate și suport util. Recenziile noastre de gazdă WordPress oferă recomandări generale sau citiți mai departe pentru avizele noastre specializate.

Cea mai bună găzduire web ieftină pentru WordPress

După ani în care am studiat comportamentul utilizatorilor web și al celor care caută găzduire, am observat o tendință constantă: atunci când oamenii caută „cel mai bun”, adesea înseamnă „cea mai bună valoare” (a se citi: cel mai ieftin!). Este natura umană. Când vine vorba de cumpărături de gazde WordPress, știm că instalările WordPress automate sau gratuite sunt norma – dar unde mai poți găsi economii de costuri?

Deși găzduirea gratuită WordPress este o propunere atrăgătoare, este mult mai bine să vă înscrieți pentru o platformă de găzduire accesibilă pentru a vă construi site-ul WordPress.

Conceptul este similar cu alte gratuități comune din lumea WordPress. Puteți găsi o mulțime de pluginuri și teme WordPress gratuite care adaugă funcționalități vibrante site-ului dvs., dar de multe ori este mai bine să cheltuiți câțiva dolari pentru a debloca versiunile premium.

Pe termen lung, organizațiile din spatele serviciilor plătite – cum ar fi găzduirea – au stimulentele și resursele de a vă folosi banii pentru a actualiza tehnologiile și codificarea din spatele produselor dvs. preferate. Asta înseamnă că vor fi cât mai rapide, sigure și moderne posibil.

Serviciile de găzduire WordPress ieftine sunt pline cu tot felul de caracteristici care sporesc valoarea, oferind în același timp performanță, securitate și fiabilitate puternice. Fiți cu ochii pe companiile de găzduire care oferă securitate SSL gratuită, CDN-ul Cloudflare și lățime de bandă, spațiu pe disc sau adrese de e-mail nelimitate.

Când vine vorba în special de furnizorii de găzduire WordPress, instalările și actualizările automate sunt esențiale, la fel ca și stocarea SSD actualizată.

Tone de opțiuni de găzduire WordPress ieftine sunt disponibile pentru mai puțin de 5 USD pe lună. Evidențiem cele mai bune trei pachete de găzduire WordPress mai jos.

1. InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute
 • Avantaje: prețuri simple, fără contracte anuale sau creșteri de preț, stocare SSD și conturi de e-mail nelimitate, plus stocarea în cache pe mai multe niveluri și eliminarea programelor malware
 • Contra: Fără înregistrare gratuită a domeniului
 • Caracteristici cheie: lățime de bandă nelimitată, backup zilnic, actualizări automate, server web optimizat LiteSpeed, scaner de viruși și upgrade disponibil la soluția VPS gestionată

InterServer nu este gratuit, dar este cât se poate de aproape. Puteți să vă puneți în funcțiune blogul WordPress pentru doar 2,50 USD pentru prima lună și să vă bucurați de prețuri de la lună la lună care nu vă vor bloca într-o ofertă pe termen lung (dar reduceri sunt disponibile dacă sunteți interesat).

Și mai bine, costurile tale de găzduire nu vor crește pe toată durata de viață a contului tău. Unde mai poți găsi o garanție de blocare a prețului?

Pe lângă domenii nelimitate, spațiu pe disc și transfer de date, clienții InterServer primesc un certificat SSL gratuit și o migrare a site-ului web.

Ca parte a acestui transfer, angajații InterServer vă vor examina site-ul web pentru vulnerabilități de securitate și vor curăța orice conturi compromise, piratate sau exploatate.

Compania de găzduire, ca multe din industrie, pune un accent deosebit pe abordarea problemelor comune legate de WordPress și pe prevenirea atacurilor viitoare.

Am dori să vedem mai multe optimizări specifice WordPress la nivel de găzduire partajată, dar platforma InterServer este deja suficient de rapidă și sigură pentru o gamă largă de utilizatori.

Furnizorul de găzduire strălucește în special prin serviciile sale WordPress gestionate de cloud VPS – care încep la prețuri surprinzător de accesibile.

Pentru doar 6,00 USD pe lună, utilizatorii se pot bucura de furnizarea instantanee a mediilor virtuale care vin cu NGINX, FastCGI și acceleratorul OPcache PHP.

Indiferent de tipul de găzduire pe care îl căutați, InterServer se mândrește cu o mulțime de opțiuni accesibile, de la găzduire WordPress partajată la găzduire gestionată pe VPS și servere dedicate.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute
 • Pro: vânzări și promoții frecvente care scad prețul și mai mult, cache LiteSpeed și integrare GitHub, împreună cu un certificat SSL gratuit și Jetpack
 • Contra: lățime de bandă restricționată și fără domeniu gratuit pe cel mai ieftin plan
 • Caracteristici cheie: teme și pluginuri organizate, servere de nume protejate de Cloudflare, baze de date nelimitate și o echipă de asistență WordPress dedicată

Hostinger reprezintă poate cea mai mare valoare de pe lista noastră. Planul de găzduire partajată la cel mai mic preț este adesea pus în vânzare cu mai puțin de 1 USD pe lună, iar furnizorul de găzduire nu face niciodată limitări cu platforma sa de infrastructură modernă.

Combinația de SSD-uri, LiteSpeed și Cloudflare asigură timpi de încărcare ultrarapidi, în timp ce monitorizarea constantă și backup-urile și actualizările automate asigură securitatea și fiabilitatea site-ului dvs.

Și mai bine, dedicarea impresionantă a companiei pentru găzduirea la prețuri accesibile se extinde chiar și dincolo de termenii inițiali de înscriere. Hostinger își menține ratele de reînnoire surprinzător de aproape de ratele de lansare ale concurenților, ceea ce înseamnă că puteți continua să plătiți mai puțin de 5 USD pe lună, în funcție de planul pe care îl alegeți.

Clienții pot alege între serviciul de găzduire partajat bine dotat de la Hostinger sau un plan de găzduire WordPress specializat, care vine cu încă câteva clopote și fluiere.

Planul de bază este grozav pentru începători, dar cei care doresc să aibă o amprentă online mai mare pot găsi serviciul puțin restrictiv. Clienții sunt limitați la un singur site web, bază de date și adresă de e-mail, cu 30 GB spațiu de stocare și 100 GB lățime de bandă.

Cu toate acestea, o actualizare modestă la planul de găzduire partajată Premium sau Business deblochează site-uri web și resurse nelimitate, împreună cu acces SSH și backup automat.

Asistența este gestionată numai prin chat, dar reprezentanții răspund de obicei în 60 de secunde sau mai puțin. Hostinger angajează zeci de experți WordPress specializați cu experiență pentru a rezolva orice probleme care pot apărea.

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute
 • Pro: lățime de bandă nemăsurată, nume de domeniu și certificat SSL gratuit, expertiză WordPress de neegalat, plus performanță și fiabilitate solide
 • Contra: Fără garanție de funcționare, multe vânzări suplimentare în timpul procesului de finalizare a comenzii
 • Caracteristici cheie: instalare și actualizări automate WordPress, colecție de teme și pluginuri, credite de marketing și înregistrare gratuită a domeniului

Bluehost domină scena de găzduire WordPress și face acest lucru pentru tarife remarcabil de mici. Expertii găzduirii web au o influență remarcabilă în comunitatea WordPress și contribuie în mod regulat la WordCamps și la dezvoltarea de bază.

De asemenea, Bluehost reinvestește în infrastructura sa, lansând recent un serviciu de găzduire WordPress gestionat de nivel profesional și modernizând majoritatea serverelor sale la stocare SSD mai rapidă, fără a crește prețurile.

Deși opțiunile WordPress și WooCommerce gestionate de Bluehost sunt puțin costisitoare pentru utilizatorii noi care lucrează pe primul lor site web WordPress, acestea vor fi perfecte pentru cei cu magazine online în creștere și cantități mari de trafic.

Pentru cei care caută o soluție mai rentabilă, totuși, veți fi bine serviți de opțiunile de găzduire WordPress partajate îmbunătățite ale companiei. LAN-urile Bluehost sunt slabe și fără dezordine inutilă. Concentrați-vă pur și simplu pe crearea site-ului dvs. web!

Fiecare serviciu de găzduire WordPress vine cu teme personalizabile, o interfață cPanel îmbunătățită și o echipă de asistență plină de experți.

Pentru a menține costurile scăzute, totuși, proprietarii de site-uri ar trebui să se asigure că se uită cu atenție în timpul procesului de achiziție. Bluehost oferă funcții suplimentare utile, cum ar fi copiile de siguranță CodeGuard, securitatea SiteLock și confidențialitatea domeniului (care este disponibilă la un preț atractiv de 99 de cenți pe an).

În total, serviciile suplimentare adaugă aproximativ 7 USD pe lună la factura dvs. Cu siguranță nu este un dealbreaker pentru funcții atât de importante, dar fiți conștient dacă vă urmăriți bugetul.

Furnizorul de găzduire nu promite un anumit nivel de fiabilitate, dar nu am întâmpinat probleme cu timpul neașteptat. Avem încredere în Bluehost pentru a vă oferi o mulțime de valoare pe parcursul experienței dvs. de găzduire WordPress.

Cele mai bune site-uri de găzduire WordPress în general

Deși platforma de publicare open-source vine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă construi și lansa site-ul, cele mai bune gazde WordPress oferă servicii suplimentare ușor de utilizat și tehnologie supraalimentată pentru a vă îmbunătăți experiența.

Să ne aruncăm direct în topul companiilor de găzduire WordPress recomandate oficial de echipa noastră de dezvoltatori și creatori de conținut.

Indiferent dacă sunteți în căutarea celui mai bun plan de găzduire pentru începători sau dacă doriți să rulați WordPress pe un server dedicat la nivel de întreprindere, aceste companii obțin note mari la toate nivelurile:

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute
 • Tipuri de planuri: medii de găzduire de servere partajate, VPS și dedicate, plus crearea de site-uri WP cu drag-and-drop BoldGrid și servicii personalizate de proiectare a site-urilor web
 • Preț: de la 2,99 USD la 69,99 USD și mai mult pe lună
 • Asistență: telefon, chat, e-mail, forumuri comunitare și tutoriale online
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Garanție de rambursare: 90 de zile
 • Caracteristici cheie: spectru complet de servicii cu SSD-uri, medii de staging, migrări fără timpi de nefuncționare, NGINX, actualizări automate gestionate și stocare în cache Redis

InMotion Hosting este de lider în ceea ce privește planurile de găzduire WordPress bogate în funcții la fiecare nivel. Compania de găzduire web își ajustează hardware-ul pentru performanță, incluzând unități cu stare solidă, proxy invers NGINX și o rețea de livrare gratuită de conținut.

Oferind întreaga gamă de servicii de găzduire partajată, VPS și dedicate special adaptate pentru WordPress, echipa de asistență InMotion Hosting are o experiență suficientă în scalarea și securizarea site-urilor web și aplicațiilor critice pentru afaceri.

Proprietarii de site-uri pentru prima dată pot începe imediat cu software-ul WordPress preinstalat și opțiunea de a utiliza generatorul de site-uri WP personalizat al companiei, BoldGrid. Pluginul gratuit oferă utilizatorilor o experiență de tip drag-and-drop, fără cod, pentru a proiecta și lansa un site WordPress cu eficiență.

Prin crearea BoldGrid și făcându-l disponibil pentru toți utilizatorii WordPress, dezvoltatorii InMotion Hosting pot prezenta expertiza și devotamentul echipei față de comunitatea WP.

La nivel de server virtual, InMotion Hosting deblochează nucleele CPU pentru a permite proprietarilor de site-uri să execute mai multe sarcini după cum este necesar. Fiecare mediu este replicat de trei ori pentru un timp maxim de funcționare și disponibilitate, alături de protecția DDoS de la Corero.

Clienții VPS și ai serverelor dedicate beneficiază de două ore de timp cu un administrator de sistem Tier 3 pentru a se asigura că configurarea și implementarea sunt la standardele dvs., împreună cu posibilitatea de a adăuga mai mult timp după cum este necesar.

Deși garanția de funcționare de 99,9% a companiei este standardul în întreaga industrie, InMotion Hosting oferă în mod regulat 99,999% și mai mult datorită implementărilor sale de tehnologie Smart Routing.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, steaua lui InMotion Hosting strălucește cel mai mult datorită instrumentelor de design de top, vitezei și performanței, precum și garanției de rambursare a banilor de 90 de zile, lider în industrie.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute
 • Tipuri de planuri: Găzduire partajată pentru începători și magazine WooCommerce, împreună cu găzduire WordPress gestionată prin WP Pro și pachete premium de asistență WordPress.
 • Preț: de la 2,95 USD la 19,95 USD și mai mult pe lună
 • Asistență: Telefon și chat sau faceți upgrade la Blue Sky pentru asistență pentru bilete și prioritate
 • Timp de funcționare: N/A
 • Garanție de rambursare: 30 de zile
 • Caracteristici cheie: Instalare și actualizări automate, site-uri web nelimitate și stocare SSD și credite de marketing. WP Pro vine cu Jetpack și instrumente SEO.

Bluehost este una dintre cele mai de încredere mărci în găzduire – mai ales când vine vorba de WordPress. Furnizorul de găzduire este una dintre cele trei gazde WordPress recomandate oficial pentru a obține binecuvântarea dezvoltatorilor și comunicatorilor care au creat și întrețin platforma de publicare.

Bluehost a profitat de acest vot de încredere pentru a crea planuri WordPress care alimentează peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume. Furnizorul de găzduire WordPress oferă soluții pentru toate nivelurile de utilizator.

Planurile de găzduire WordPress partajate de la Bluehost vin cu cel puțin 50 GB de spațiu pe disc, o înregistrare a unui nume de domeniu, CDN gratuit Cloudflare, o instalare WordPress cu un singur clic și actualizări automate.

Bluehost întotdeauna de încredere oferă, de asemenea, comerț electronic actualizat și experiențe de găzduire gestionată care introduc site-uri web WordPress nelimitate, stocare SSD și fără restricții de trafic.

Pentru utilizatorii WooCommerce, Bluehost va instala automat tema Storefront și va petrece două ore cu dvs. pentru a configura afacerea dvs. online.

Cei care caută o experiență WordPress și mai îmbunătățită ar trebui să se înscrie la WP Pro, serviciul de găzduire gestionat de la Bluehost. Dispunând de un centru de control de marketing pentru SEO, e-mail și rețele sociale, WP Pro oferă utilizatorilor puternici site-uri web, spațiu de stocare, domenii și trafic nelimitat.

În mod normal, ne-am aștepta ca soluțiile de găzduire WordPress gestionate premium să locuiască pe o infrastructură VPS sau cloud, dar serverele SSD cu densitate scăzută de la Bluehost își păstrează cu siguranță propriile lor. Aruncă cu siguranță Bluehost o privire!

6. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Instalări GRATUITE Cloudflare CDN și WP cu 1 clic
 • Turbo Server, viteza SSD și stocarea în cache optimizată
 • Pluginuri optimizate pentru A2 pentru performanță și securitate
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență 24/7
 • HackScan și KernelCare GRATUITE
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În calitate de experți în optimizarea performanței, A2 Hosting este o alegere de top pentru alimentarea site-urilor WordPress cu resurse grele. Compania oferă planuri partajate sau gestionate pentru sistemul de management al conținutului ultra-popular, beneficiile extinzându-se la Joomla, Drupal și alte platforme. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD NVMe de 50 GB – SSD NVMe nelimitat Nou sau Transfer 4 minute
 • Tipuri de planuri: găzduire partajată pe cont propriu și o opțiune WordPress gestionată cu mai multe optimizări de performanță și securitate
 • Preț: de la 11,99 USD la 11,99 USD și mai mult pe lună
 • Asistență: comunicare prin telefon, chat și e-mail, împreună cu o bază de cunoștințe
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Garanție de rambursare: 30 de zile
 • Caracteristici cheie: stocare SSD RAID-10, migrare gratuită a site-ului, plugin A2 optimizat personalizat, stocare în cache încorporată, actualizate gestionate și corecții, împreună cu o adresă URL unică de conectare

A2 Hosting se mândrește cu unele dintre cele mai rapide servicii de găzduire WordPress pe care le veți găsi. Serverele puternice ale companiei vin toate cu lățime de bandă nelimitată și stocare SSD, plus un mediu de staging și certificat SSL gratuit.

A2 Hosting este o opțiune excelentă pentru proprietarii de site-uri care au nevoie de resurse nelimitate (inclusiv adrese de e-mail), iar cei care fac upgrade de la planurile de găzduire WordPress de bază se pot bucura de backup-uri automate și de o mulțime de pluginuri de cache.

Indiferent, proprietarii de site-uri vor aprecia zona de pregătire gratuită, Cloudflare CDN și alegerea locației centrului de date. Opțiunile de găzduire WordPress vin cu garanția standard de funcționare de 99,9%, dar apreciem în special serverele Turbo optimizate pentru viteză A2 Hosting.

Promitând timpi de încărcare a paginii de până la 20 de ori mai rapid decât cei ai concurenților, serverele Turbo cu densitate scăzută dedică mai multe resurse per utilizator și vin cu pluginul LiteSpeed Cache pentru WordPress.

Serverele Turbo, care sunt disponibile ca un upgrade cu găzduire WordPress partajată, vin standard cu opțiunile de găzduire gestionată de la A2 Hosting.

Serviciul cu preț moderat echilibrează perfect funcțiile și performanța îmbunătățite, fără a complica experiența utilizatorului. A2 Hosting oferă copii de rezervă ușoare, automate, montarea site-ului, WP-CLI și o licență Jetpack.

Interesant este că utilizatorii WordPress gestionați de gazdă se bazează pe panoul de control Plesk, în timp ce clienții de găzduire partajată folosesc cPanel. Acest lucru face migrațiile mai dificile, dar ambele sisteme oferă o privire cuprinzătoare și intuitivă asupra funcționării interioare a site-ului dvs.

7. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute
 • Tipuri de planuri: găzduire WordPress partajată și gestionată strâns, plus o opțiune WooCommerce gestionată
 • Preț: 2,99 USD și mai mult pe lună
 • Asistență: chat, telefon și bilete de asistență, împreună cu articole de asistență relevante
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Garanție de rambursare: 30 de zile
 • Caracteristici cheie: cache pe mai multe niveluri, plugin de migrare a site-ului, backup zilnic, WP-CLI, trafic necontorizat, infrastructură Google Cloud alimentată de energie regenerabilă

SiteGround este cunoscut pentru suport imbatabil pentru clienți și infrastructură de găzduire de înaltă calitate – ambele fiind încărcate cu tone de inovații personalizate pentru a vă îmbunătăți experiența.

Fiind al doilea furnizor de pe lista noastră pentru care echipa de conducere WordPress garantează, SiteGround este o gazdă web premium cu tarife rezonabile. Veți cheltui puțin mai mult pentru a începe cu SiteGround decât unele alternative mai ieftine, dar există o mulțime de valoare.

Planurile de găzduire partajate, WordPress și WooCommerce ale companiei sunt în esență aceleași. Acest lucru poate părea frustrant pentru puriștii WP până când își dau seama că serviciile de bază sunt mult mai avansate decât cele ale concurenților.

Pe lângă o migrare gratuită și un CDN, proprietarii de site-uri se vor bucura de pluginul SiteGround de optimizare a performanței, de mediul de pregătire, de actualizări automate gestionate și de un amestec personalizat de instrumente de stocare în cache.

Compania a început să își mute operațiunile de găzduire pe platforma Google Cloud la începutul anului 2020, încercând să ofere redundanță și scalabilitate ultra-rapide. Prezența globală permite proprietarilor de site-uri să-și dezvolte rapid operațiunile pentru a ține pasul cu cererile de trafic în creștere.

SiteGround oferă, de asemenea, o funcție interesantă în cele două planuri de nivel superior în care puteți adăuga colaboratori în contul dvs. Ei vor primi date de conectare separate la instrumentele de gestionare a contului și chiar vor contacta asistența în numele dvs.

Caracteristica este emblematică pentru abordarea generală impresionantă a SiteGround față de fericirea clienților. Pe lângă raportarea unei rate de satisfacție de 99,7%, compania se antrenează și dezvoltă în mod proactiv instrumente pentru a-și susține mai bine clientela.

Veți primi asistență obișnuită 24/7 prin telefon, bilet și chat, dar SiteGround a creat o soluție care vă recomandă automat cel mai rapid și mai relevant canal pentru rezolvarea solicitării dvs. specifice.

Tichetele prin e-mail primesc răspuns în general în 15 minute, iar 90% dintre probleme sunt rezolvate la primul contact. Asigurați-vă că luați în considerare SiteGround pentru găzduirea dvs. WordPress!

Cel mai bine gestionat găzduire WordPress

Aveți nevoie de un site WordPress impresionant și de încredere, dar nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru?

Găzduirea WordPress gestionată este soluția perfectă pentru site-urile în creștere și pentru persoanele care preferă să-și petreacă timpul extinzându-și afacerea decât să se ocupe de tehnologii de găzduire web obositoare.

Cele mai bine gestionate servicii de găzduire vă asigură că nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru site-ul dvs. WordPress.

Începând cu un proces optimizat de instalare WordPress (sau chiar mai bine, având software-ul preconfigurat atunci când vă înscrieți) este doar unul dintre multele modalități prin care găzduirea WordPress gestionată vă poate accelera experiența.

Alegerea unei companii puternice de găzduire WordPress este primul pas pentru a accelera un site WordPress, dar furnizorii vă vor ajuta și să găsiți o temă ușoară, să alegeți pluginurile potrivite și să implementați memorarea în cache.

De asemenea, cu găzduirea WordPress gestionată, furnizorul dvs. are grijă de toată securitatea serverului și a rețelei cu firewall-uri pentru aplicații, actualizări automate și alte măsuri de protecție. Potrivit WP White Security, peste 70% dintre instalările WordPress sunt vulnerabile la atac.

Pe lângă hardware-ul de top optimizat pentru viteză și securitate, veți lucra cu o echipă de asistență care este extrem de bine versată în complexitatea WordPress și vă poate ajuta să remediați problemele mult mai eficient decât cele mai generalizate, de dimensiuni unice. -toate abordarea web hosting.

Să aruncăm o privire la cele mai bune gazde WordPress gestionate:

8. HostGator.com

Preț lunar de pornire 5,95 USD

 • Găzduire WordPress de până la 2,5 ori mai rapidă
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului pentru a vă ajuta să începeți
 • Mai multe straturi de cache pentru performanțe optime
 • Securitate avansată și timp de funcționare de 99,9% garantat
 • 100 USD în credit Google AdWords pentru marketing
 • Începeți acum pe HostGator.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

În timp ce HostGator poate fi o forță cunoscută care trebuie luată în considerare în spațiul de găzduire partajată, furnizorul și-a dus planurile WordPress în cloud. Dispunând de un CDN gratuit, mai multe niveluri de stocare în cache și servere cu densitate scăzută, găzduirea WordPress de la HostGator vă va oferi performanța și securitatea supremă pentru blogul sau site-ul dvs. WP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 4 minute
 • Avantaje: spațiu de stocare și lățime de bandă nemăsurate, infrastructură cloud rapidă și fiabilă, migrare gratuită a domeniului și a site-ului, garanție de rambursare a banilor mai lungă decât media
 • Contra: Fără un mediu de organizare WordPress, rate ridicate de reînnoire
 • Caracteristici cheie: mai multe straturi de stocare în cache, conturi de e-mail nelimitate, garanție de funcționare de 99,9%, domeniu gratuit și CDN, împreună cu eliminarea automată a programelor malware

HostGator reprezintă ruta de găzduire WordPress gestionată cu costuri reduse, atingând un echilibru perfect între serviciile premium și accesibilitate.

Compania de găzduire WordPress este cunoscută pentru opțiunile de găzduire superioare la prețuri care nu vor da banii, fiecare cont de găzduire fiind echipat cu o instalare ușoară WordPress, securitate SSL gratuită și o garanție de funcționare de 99,9%.

Pe lângă o migrare gratuită a cPanelului, echipa de asistență HostGator va transfera chiar și datele site-ului dvs. WordPress în noul mediu de găzduire.

Economiile de costuri HostGator se extind și la alte pachete de găzduire web. Planurile WordPress premium ale furnizorului de găzduire sunt construite pe o arhitectură cloud super-încărcată, cu servere cu densitate scăzută, care includ o rețea de livrare a conținutului și mai multe straturi de cache.

Interfața de management în cloud ușor de utilizat pe care HostGator o oferă clienților permite scalabilitatea cu un singur clic și backup-urile automate. Cel mai înalt plan al companiei găzduiește până la 500.000 de vizitatori lunar medii.

HostGator își optimizează planurile de găzduire web WordPress pentru viteză și fiabilitate, oferind timpi de încărcare care sunt de peste două ori mai rapid decât cei ai concurenților – un serviciu de găzduire serios impresionant pentru mai puțin de 6 USD pe lună.

9. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Găzduire gestionată fără probleme și Heroic Support®
 • Staging și restaurări de rezervă cu 1 clic
 • Backup-uri și actualizări automate la WP și pluginuri
 • Securitate sporită și viteză SSD fulgerătoare
 • 100% timp de funcționare și 50% reducere în primele 2 luni
 • Începeți acum pe Liquid Web.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web ameliorează durerile de cap tipice ale găzduirii WordPress cu serviciile supreme de găzduire gestionate ale companiei. Începând cu migrările gratuite efectuate de experți, Liquid Web menține site-ul dvs. WP să ruleze la performanță maximă, cu backup-uri automate, stocare SSD și stocare în cache premium. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 15 GB – 800 GB Nou sau Transfer 5 minute
 • Avantaje: scalare automată, șabloane pentru crearea rapidă a site-ului, e-mailuri nelimitate, migrări gratuite, stocare în cache pe mai multe straturi, plus backup-uri zilnice și instantanee
 • Contra: Nicio opțiune de găzduire partajată
 • Caracteristici cheie: încercare gratuită de 14 zile, mediu de pregătire WordPress, actualizări automate cu testare înainte de lansare,

Liquid Web este o alegere uimitor de bună pentru toate lucrurile de găzduire gestionată. Structura de prețuri de nivel mediu a companiei se mândrește cu oferte incredibile – iar călătoria dvs. poate începe cu o încercare gratuită de 14 zile – nu este necesar un card de credit .

Liquid Web a colaborat cu specialiști de top în găzduire gestionată și comerț electronic de la Nexcess pentru a crea un plan de găzduire WordPress gestionat excelent, optimizat cu Beaver Builder, NGINX, PHP 7, securitate SSL gratuită și fără restricții de trafic.

Fiecare cont de găzduire, care poate gestiona oriunde de la 1 la 250 de site-uri, vine cu 15 plugin-uri premium pentru crearea de teme, gestionarea fluxului de lucru, securitate, crearea formularelor și optimizarea imaginilor și a codului.

Pe lângă actualizările automate WordPress, Liquid Web și Nexcess fac un pas mai departe prin implementarea unui protocol de testare înainte de lansare cu un instrument proprietar de comparație vizuală pentru a confirma că totul arată și funcționează la fel.

Echipa de asistență Liquid Web, supranumită „Cei mai folositori oameni în găzduire”, promite să răspundă la mesajele de chat sau la apelurile telefonice în mai puțin de un minut și va răspunde la biletele de la biroul de asistență în decurs de o oră.

În plus, fiecare nou tehnician de asistență primește cel puțin 300 de ore de formare în primul an pentru a se asigura că este gata să răspundă la orice întrebări pe care le aveți despre site-ul dvs. WordPress.

Liquid Web elimină orice îngrijorare cu privire la actualizările automate pentru pluginuri și fișierele de bază WordPress, făcând copii de rezervă și testând site-ul dvs. automat în fiecare noapte. Și mai bine, Liquid Web oferă clienților o rețea magică 100% și o garanție de funcționare a puterii.

10. WPEngine.com

Preț lunar de pornire 20,00 USD

 • Găzduire WP premium cu transfer nelimitat de date
 • Memorarea în cache proprietară crește performanță suplimentară
 • Cadru Genesis GRATUIT și teme StudioPress
 • Backup-uri automate cu restaurare cu 1 clic
 • Reducere de 20% pentru cititorii Gazduirweb
 • Începeți acum WP Engine.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Motor WP: recenzia expertului nostru

Când investești în site-ul web al companiei tale, nu poți economisi nicio cheltuială. Fiecare secundă de nefuncționare vă costă și nu vă puteți permite o breșă de securitate sau o eroare din cauza unui plugin învechit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 10 GB – 50 GB Nou sau Transfer 6 minute
 • Avantaje: infrastructură numai pentru WordPress, 99,99% garanție de funcționare, actualizări și backup gestionate, plus un selector de versiuni PHP și un instrument de testare
 • Contra: Asistența 24/7 nu este inclusă în cel mai mic plan
 • Caracteristici cheie: medii de dezvoltare, organizare și producție, optimizare a performanței Evercache proprietară și Smart Plugin Manager pentru actualizări

WP Engine este specializat exclusiv în furnizarea celor mai bune experiențe de găzduire WordPress – și nu oferă niciun alt tip de serviciu de găzduire.

Ca atare, furnizorul de găzduire WordPress gestionat premium reprezintă cel mai înalt nivel al serviciilor. Dar valoarea este evidentă: fiecare cont de găzduire primește gratuit Genesis Framework și peste 35 de teme copii StudioPress – o valoare de peste 2.000 USD.

Clienții WP Engine se bucură de acces la upgrade-urile și backup-urile gestionate, împreună cu un mediu de dezvoltare locală, organizare cu un singur clic, un CDN gratuit și certificat SSL.

Pe lângă operarea centrelor de date pe patru continente, WP Engine oferă și servicii de găzduire WordPress gestionate pe Google Cloud Platform și Amazon Web Services.

Prin revendicarea pe cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, gazda WordPress gestionată de top oferă peste 500.000 de experiențe digitale în fiecare zi.

Furnizorul de găzduire este perfect pentru dezvoltatori, agenții și proprietari de afaceri care doresc să-și ducă site-ul WordPress la următorul nivel.

Agenții de asistență specializati ai WP Engine oferă peste 800 de ore de asistență WordPress în fiecare zi, în timp ce echipele dedicate de inginerie și laboratoare continuă să inoveze pe platforma open-source.

Adorăm soluțiile personalizate ale companiei pentru migrarea automată, actualizările zilnice ale pluginurilor (cu testare de regresie vizuală pentru a ne asigura că nu sparg nimic), detectarea amenințărilor și stocarea în cache.

Cele mai bune gazde WordPress și WooCommerce

Când căutați cea mai bună găzduire WordPress pentru magazine online, veți dori desigur să începeți căutarea căutând gazde care excelează la rularea și sprijinirea WooCommerce, pluginul open-source care aduce funcționalități de comerț electronic pe site-ul dvs. WordPress.

WooCommerce a fost descărcat de peste 82 de milioane de ori, aproximativ 26% din toate magazinele online rulând software-ul – mai mult decât principalii săi concurenți din Magento și Shopify.

Prin pluginul gratuit WordPress, antreprenorii pot debloca plăți sigure, opțiuni de expediere configurabile și suplimente complet personalizabile sau extensibile.

După cum vă puteți aștepta, cele mai bune planuri de găzduire WooCommerce reflectă îndeaproape cele mai bune servicii de găzduire WordPress.

Veți dori să căutați caracteristicile standard, cum ar fi garanțiile de funcționare și rambursarea banilor, SSL gratuit, pluginuri de cache, plus backup-uri și actualizări automate.

Dar, având în vedere succesul și reputația magazinului dvs., asigurați-vă că gazda WordPress gestionată pe care o alegeți pune un accent deosebit pe securitate și performanță – ambele aspecte esențiale ale câștigării încrederii și atenției clienților.

Iată alegerile noastre de top pentru comerțul electronic bazat pe WordPress:

11. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Magazine WooCommerce gestionate la costuri reduse
 • Procesare GRATUITĂ a plăților și transport reglabil
 • Testați modificările aduse magazinului dvs. online într-o zonă de pregătire
 • Securitate SSL preinstalată și backup-uri zilnice automate
 • Potrivire 100% energie regenerabilă
 • Începeți acum pe SiteGround.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Legendarii experți WordPress de la SiteGround și-au extins expertiza la magazinele online livrate prin WooCommerce. Bucurați-vă de actualizări gestionate și asistență de vârf în industrie cu infrastructura SiteGround bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute
 • Avantaje: Trafic nemăsurat, plugin gratuit de migrare automată, firewall pentru aplicații web personalizate, certificat SSL preinstalat, sistem inteligent de cache
 • Contra: Fără înregistrare gratuită a domeniului, costuri mari de reînnoire
 • Caracteristici cheie: actualizări gestionate, backup zilnic cu restaurări cu un singur clic,

SiteGround este gazda noastră preferată pentru site-urile de comerț electronic și găzduirea WordPress gestionată. Fiind a treia companie de găzduire web recomandată de liderii WordPress, SiteGround are o influență impresionantă și o reputație de servicii excelente pentru clienți.

Planurile de găzduire WooCommerce gestionate ale companiei oferă trafic nemăsurat, SSL gratuit și baze de date nelimitate.

Pe lângă faptul că este alimentat de energie 100% regenerabilă, SiteGround oferă copii de rezervă la cerere, pluginuri dinamice de stocare în cache, medii de pregătire și o interfață de gestionare cu etichetă albă pentru agenții și revânzători.

Planurile sunt ușoare în ceea ce privește caracteristicile specifice WooCommerce sau optimizările vânzărilor, dar integrarea strânsă dintre WordPress, WooCommerce și platforma inovatoare de cloud SiteGround nu ne oferă motive să ne oprim.

Când vine vorba de servicii și asistență WordPress gestionate, SiteGround promite să răspundă la chat-uri și apeluri în mai puțin de două minute și să răspundă la biletele de serviciu în medie în 15 minute. Problema dvs. va fi rezolvată la primul contact în 90% din timp, conform SiteGround.

12. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute
 • Avantaje: concentrarea laser pe viteza de încărcare a paginii, plus multiple alternative de vânzare open-source, produse de marketing și o garanție de funcționare de 99,9%
 • Contra: Fără actualizări automate, panouri de control diferite între planurile WordPress partajate și gestionate
 • Caracteristici cheie: Migrare gratuită a contului, mai multe straturi de stocare în cache, zonă de pregătire, licență Jetpack gratuită pentru SEO, analiză și gestionarea rețelelor sociale

A2 Hosting răspunde cererii consumatorilor de viteză cu aplomb, protejând veniturile și marjele de profit ale antreprenorilor cu servicii WordPress și WooCommerce gestionate extrem de rapid.

Performanța site-ului este de o importanță vitală pentru proprietarii de magazine online, un studiu recent care arată că 73% dintre consumatori s-ar muta pe site-ul unui concurent dacă un site web este prea lent pentru a se încărca.

Din fericire, serverele Turbo de la A2 Hosting se laudă cu timpi de încărcare a paginii de 20 de ori mai rapid, cu spațiu de stocare SSD și transfer de date nelimitat. WooCommerce și WordPress vin preinstalate, iar A2 Hosting vă securizează magazinul cu un firewall dublu și protecție DDoS consolidată.

Când căutați cea mai bună performanță de găzduire WordPress, A2 Hosting ar trebui să fie întotdeauna în partea de sus a listei dvs.

13. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 15,95 USD

 • Coșuri de cumpărături sau WooCommerce gestionat
 • Recenzii de produse, coduri de reducere și comenzi manuale
 • Marketing prin e-mail WordPress prin Creative Mail
 • Aplicații GRATUITE pentru forumuri, liste de corespondență și sondaje
 • Spațiu de stocare nelimitat cu credite de marketing GRATUITE
 • Începeți acum Bluehost.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

În care milioane de oameni au încredere, Bluehost este o alegere excelentă pentru a vă găzdui site-ul web axat pe comerțul electronic – mai ales dacă sunteți fan WordPress și WooCommerce. Compania de găzduire oferă un domeniu gratuit în primul an, cu o mulțime de instalări ușoare pentru coșuri de cumpărături, aplicații web și alte funcții avansate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute
 • Avantaje: consultație gratuită și apel de configurare, gateway-uri de plată securizate, credite de publicitate, integrare în lista de companii Google și SSL gratuit
 • Contra: Nicio opțiune de plată lunară, ocazional suport lent
 • Caracteristici cheie: temă WooCommerce și Storefront preinstalată, lățime de bandă nemăsurată,

Bluehost este câștigătorul complet atunci când vine vorba de planuri de găzduire WordPress cu servicii complete. Pe lângă temele WordPress gratuite și alte optimizări, furnizorul de găzduire se alătură companiei soră HostGator pentru a oferi tehnologie ultra-fiabilă, asistență pentru clienți 24/7 și resurse de calcul nelimitate.

Bluehost oferă clienților confidențialitate gratuită a domeniului, un certificat SSL și servicii de protecție CodeGuard.

Apreciem în special abordarea personalizată pe care Bluehost o adoptă pentru a-i ajuta pe proprietarii de site-uri să-și pună în funcțiune magazinul online; toate nivelurile serviciului de găzduire vin cu un apel gratuit de configurare de două ore cu un expert WooCommerce de bună credință.

Apoi, puteți crește prezența online a magazinului dvs. cu peste 200 USD în credite de publicitate și o cale eficientă de verificare pe Compania mea pe Google.

Ce este WordPress Hosting?

Cu aproximativ 300 de sisteme de management al conținutului disponibile pe internet, ce este atât de special la WordPress?

Definiție rapidă: găzduirea WordPress implică închirierea de spațiu pe server care este optimizat pentru a îmbunătăți viteza și securitatea site-urilor web WordPress.

Platforma condusă de comunitate a inspirat dezvoltatorii din 2003 și acum captează 60% din cota de piață CMS – echivalentul a peste 75 de milioane de site-uri.

Atât începătorii, cât și dezvoltatorii experimentați adoră WordPress pentru utilizarea și flexibilitatea sa atunci când vine vorba de proiectarea și scalarea unei game largi de site-uri web. Fiecare utilizator WordPress poate instala sau crea o anumită temă, poate face personalizări cu sau fără cod și poate adăuga pluginuri pentru și mai multe funcționalități.

Pentru a obține un site web WordPress online, aveți nevoie de o formă de găzduire web, care implică în esență închirierea spațiului de stocare pe un server care vă poate partaja fișierele și informațiile cu dispozitivele cu vizitatorii din întreaga lume.

Pentru a fi corect, WordPress va funcționa cu aproape orice pachet de găzduire pe care îl veți găsi. Cerințele minime sunt destul de ușor de îndeplinit:

 1. PHP versiunea 7.4 sau mai mare
 2. Versiunea MySQL 5.6 sau mai recentă (sau MariaDB 10.1 și mai sus)
 3. Suport HTTPS

Când vine vorba de găsirea celui mai bun plan de găzduire WordPress, totuși, veți dori să investiți într-o gazdă care a petrecut timpul învățând toate complexitățile platformei de publicare și și-a adaptat infrastructura pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă – pentru dvs. și pentru dvs. vizitatori.

Pe scurt, acordați atenție funcțiilor precum SSD-urile, memorarea în cache, actualizările automate, un CDN și un firewall pentru aplicații web care funcționează în mod special, au în vedere WordPress.

Deși o soluție puternică de găzduire cu un expert WordPress dovedit reprezintă deja un pas uriaș, puteți lua în considerare și servicii gestionate. WordPress gestionat oferă și mai mult suport și optimizări, permițându-vă să nu vă faceți griji pentru lucrurile tehnologice și doar să vă faceți griji pentru conținutul sau afacerea dvs. online.

Continuați să citiți pentru mai multe informații despre serviciile WordPress gestionate și ajutați-vă să aflați dacă acel tip de furnizor de găzduire web este potrivit pentru dvs.

De ce am nevoie de găzduire WordPress?

Sincer, nu toate site-urile au nevoie de un plan WordPress premium pentru a funcționa cu succes. Un blog WordPress mic, de exemplu, probabil că nu are nevoie de o gazdă de mare putere cu servicii gestionate.

Dimpotrivă, o afacere mare cu un magazin de comerț electronic sau o componentă pentru comenzi sau rezervări online nu poate merge cu un serviciu de găzduire WordPress partajat mai generic.

Vă recomandăm, în general, să utilizați o gazdă WordPress dacă utilizați software-ul open-source, doar pentru experiența pură a clienților.

Unii oameni au nevoie de ajutor în timpul procesului de instalare WordPress; alții au nevoie de asistență pentru a-și optimiza DNS-ul sau pentru a reduce apelurile la baza de date. Ambii pot găsi un succes extraordinar online cu găzduirea WordPress – totul este să găsiți furnizorul de găzduire care se potrivește cel mai bine.

Iată câteva dintre avantajele și dezavantajele găzduirii WordPress pentru a vă ajuta să vă ghidați propria decizie:

 • Avantajele găzduirii WordPress: Adesea, vine cu timpi de încărcare a paginii mai rapizi, securitate mai nuanțată, actualizări automate WordPress gestionate, asistență mai bună și fluxuri de lucru îmbunătățite cu zone de pregătire.
 • Dezavantajele găzduirii WordPress: poate fi mai scumpă sau poate veni cu restricții privind pluginurile sau temele pe care le puteți utiliza

Practic, dacă sunteți serios în privința site-ului dvs., obțineți un serviciu de găzduire serios. Un furnizor puternic de găzduire WordPress este o opțiune mult mai bună dacă luați informațiile de plată ale clienților, construiți o listă de abonați de e-mail sau doriți să vă măriți volumul de trafic.

Cum aleg cea mai bună gazdă WordPress?

Găsirea celor mai bune planuri de găzduire WordPress este o călătorie plină de întrebări și o listă de verificare lungă care se schimbă în funcție de obiectivele tale. Ceea ce funcționează cel mai bine pentru un nou blogger, de exemplu, nu va satisface nevoile unei afaceri în creștere rapidă.

Având în vedere popularitatea globală a WordPress, companiile de găzduire din întreaga lume pledează pentru a atrage noi clienți – dar nu toate serviciile lor sunt la îndemână. Aceste subiecte vă vor ajuta să restrângeți căutarea:

 • Preț: ești mai interesat de un mediu WordPress partajat pentru aproximativ 5 USD pe lună? Planurile WordPress Hostinger combină accesibilitatea accesibilă bugetului cu un număr surprinzător de funcții de înaltă calitate. Sau, preferați să găsiți o soluție WordPress gestionată premium (a se citi: mai scumpă) pentru a vă îndeplini obiectivele de trafic și performanță?
 • Fiabilitate și asistență: Cel mai bun plan de găzduire WordPress nu va conta dacă nu vă puteți menține site-ul online sau nu puteți solicita pe cineva să vă ajute. SiteGround, de exemplu, raportează rate de satisfacție a clienților de aproape 100% și o garanție de funcționare de 99,9%.
 • Caracteristici: planurile WordPress ar trebui să acorde prioritate performanței și securității, împreună cu teme și alte instrumente de dezvoltare specifice CMS. HostGator atinge un echilibru excelent cu serverele cloud de mare viteză protejate cu eliminarea automată a programelor malware și SSL gratuit. Dezvoltatorii ar putea dori, de asemenea, să caute un mediu de pregătire sau WP-CLI.
 • Atitudine open-source: Atitudine open-source: Sigur, majoritatea furnizorilor de găzduire WordPress vor oferi și sute de instalări cu un singur clic, dar sponsorizează WordCamps? Contribuiți cu codul înapoi la WordPress? Ce zici de crearea de pluginuri personalizate? Este ușor să susțineți ceva gratuit, dar căutați implicarea și dovezile experienței unei gazde WordPress.

Reputația și satisfacția clienților sunt uriașe atunci când găsiți cele mai bune servicii de găzduire WordPress, mai ales când vine vorba de medii gestionate.

Consultați recenziile tuturor furnizorilor de găzduire WordPress de top și comparați rezultatele dvs. cu propriile dvs. clasamente, în funcție de modul în care funcțiile, costurile și asistența se combină cu cerințele dvs.

Merită WordPress gestionat?

Nu există nicio bătaie în jurul tufișului aici. Dacă sunteți dispus să cheltuiți puțin mai mult și fie sunteți interesat de performanța site-ului dvs., fie pur și simplu nu aveți chef să vă deranjați cu toate lucrurile tehnologice, vă vor plăcea serviciile WordPress gestionate.

De fapt, SiteGround și Liquid Web raportează note extraordinar de ridicate pentru satisfacția clienților, oferind totuși planuri de găzduire rapide și sigure.

Nu la fel de scump pe cât probabil crezi

Găzduirea gestionată nu trebuie să spargă banca. În timp ce multe dintre planurile premium bazate pe VPS costă în jur de 20 USD în fiecare lună, HostGator reprezintă o opțiune surprinzător de rentabilă în rândul gazdelor WordPress.

Utilizatorii puternici pot pierde câteva funcții de top, dar serverele cloud completate costă mai puțin de 6 USD pe lună și vor fi perfecte pentru majoritatea persoanelor fizice și a întreprinderilor mici.

Viteza se vinde — De ce contează performanța

Proprietarii de site-uri vor câștiga timpi de încărcare mai rapizi și mai multă fiabilitate, pe care peste 60% au identificat într-un sondaj informal realizat de Kinsta drept cele mai valoroase aspecte ale găzduirii WordPress gestionate.

Multe dintre gazdele pe care le-am evidențiat aici, inclusiv HostGator și SiteGround, acordă prioritate ambelor atribute atunci când își creează planurile WordPress.

Aceste beneficii pot avea un impact semnificativ asupra veniturilor unei afaceri online și a succesului general. O întârziere de doar 100 de milisecunde – aproximativ timpul necesar pentru a clipi din ochi – poate afecta ratele de conversie a site-ului web cu 7%. Un site care este cu două secunde mai lent poate crește ratele de respingere cu peste 100%.

Construiți-vă o reputație de încredere

Când vine vorba de timp de funcționare, costul mediu al perioadei de nefuncționare neplanificată ajunge la 5.600 USD pe minut – ca să nu mai vorbim despre daunele aduse încrederii clienților și reputației mărcii.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, 32 dintre primele 50 de site-uri de comerț electronic au un timp de funcționare de 99,99% sau mai mult, doar patru rulează un site cu un timp de funcționare de 99,5% sau mai puțin.

Cât costă găzduirea WordPress?

După cum vă puteți imagina, costurile pot varia foarte mult atunci când vine vorba de cumpărarea celor mai bune servicii de găzduire WordPress. Din fericire, puteți găsi o mulțime de planuri WordPress partajate de înaltă calitate, cum ar fi cele de la HostGator și SiteGround, pentru mai puțin de 5 USD pe lună.

Planurile de găzduire WordPress Hostinger, de exemplu, costă doar 2,99 USD pe lună – dar compania publică în mod regulat vânzări care reduc prețul la mai puțin de 1 USD lunar.

Găzduirea WordPress gestionată, pe de altă parte, începe de obicei de la mai puțin de 20 USD pe lună și se poate scala mult mai mult în funcție de nevoile de calcul, performanță și securitate ale site-ului dvs.

Dar un plan de găzduire nu este singura ta cheltuială atunci când vine vorba de rularea unui site web. Asigurați-vă că luați în considerare aceste alte elemente atunci când stabiliți bugetul pentru site-ul dvs. WordPress:

 • Nume de domeniu: multe gazde – dar nu toate – vor include o înregistrare gratuită a domeniului ca parte a unui plan anual de găzduire web. Vă puteți aștepta să coste suplimentar între 10 și 20 USD pe an, plus 5 până la 10 USD pentru protecția confidențialității domeniului.
 • Tema premium: Sigur, directorul de teme WordPress se mândrește cu sute de modele gratuite, dar acestea nu vor funcționa bine pentru utilizatorii care sunt serioși cu privire la performanța și securitatea site-ului lor. Așteptați-vă să cheltuiți de la 50 la 100 USD pentru o temă completă cu cod modern și eficient.
 • Plugin-uri: din nou, majoritatea celor peste 55.000 de plugin-uri sunt gratuite de la WordPress, dar multe plugin-uri valoroase pentru SEO, securitate, backup-uri și cache vin cu versiuni premium pentru servicii îmbunătățite. Costurile variază de la câțiva dolari la 50 de dolari sau mai mult.

Ce zici de găzduirea gratuită a site-ului tău WordPress? Chiar dacă software-ul WordPress open-source este disponibil pentru nimic, ar trebui să investești absolut într-un plan de găzduire.

WordPress.com vă permite să găzduiți gratuit o versiune simplificată a platformei, dar probabil că veți dori să treceți la un plan mai mare la un moment dat.

Cum să vă mutați site-ul WordPress pe noua gazdă

Știți zicala: iarba este întotdeauna mai verde de cealaltă parte. Indiferent cât timp petreci căutând cel mai bun plan de găzduire WordPress, probabil va veni un moment în care să schimbi gazda.

Indiferent dacă doriți să profitați de un preț mai bun, de o tehnologie mai nouă sau de un sistem de asistență mai puțin frustrant, una dintre cele mai mari probleme este mutarea site-ului dvs.

Dar niciodată să nu te temi!

Nu trebuie să fiți un expert în găzduire pentru a vă muta site-ul WordPress. Procesul poate fi puțin intimidant și plictisitor, dar este bine în timoneria unui începător.

Cel mai bun pariu este să vă înscrieți cu o gazdă, cum ar fi HostGator și SiteGround, care oferă o migrare gratuită a site-ului.

Dacă preferați să vă ocupați singur de mutarea, acest ghid util acoperă toate detaliile. Totuși, pentru a înțelege elementele de bază, iată ce va trebui să faceți:

 1. Faceți backup fișierelor site-ului dvs. WordPress folosind un program FTP.
 2. Exportați baza de date WordPress în programul phpMyAdmin din panoul de control.
 3. Creați o nouă bază de date WordPress pe noul dvs. server gazdă.
 4. Editați fișierul wp-config.php pentru a reflecta numele noii baze de date și informațiile despre utilizator.
 5. Importați baza de date salvată și încărcați fișierele WordPress pe noua gazdă.
 6. Modificați setările numelui de domeniu pentru a indica serverele de nume ale noii gazde.

Vă puteți muta cu ușurință site-ul web în noua sa casă de găzduire într-o zi, deși modificările DNS pot dura ceva mai mult pentru a se propaga complet.

Suntem siguri că te vei descurca grozav, dar nu uita că noua ta gazdă are probabil asistență disponibilă 24/7 prin telefon și chat live. Nu ezita să le pui la încercare!

Consultați recenzia noastră completă despre InterServer

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InterServer este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent InterServer pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,5 în categoria Găzduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre InterServer:

Construit de specialiști de găzduire web pentru cei care găzduiesc web, InterServer este excelent pentru clienții de găzduire puțin mai experimentați, cărora nu le deranjează să plătească puțin mai mult pentru servicii și asistență premium. Compania deținută independent conduce propriul centru de date, oferă o mulțime de funcții nelimitate și adoptă o abordare practică a asistenței 24/7.

Înainte de a vă înscrie la InterServer, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de InterServer. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InterServer
 • InterServer: 4.5/5.0 vs. altele
 • InterServer: 2,50 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InterServer este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InterServer. Și la 2,50 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InterServer.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company