12 cele mai bune găzduire web sub 5 USD (aprilie 2023)

12 cele mai bune găzduire web sub 5 USD (aprilie 2023)

12 cele mai bune găzduire web sub 5 USD (aprilie 2023)

La Gazduirweb, apreciem o ofertă bună – de aceea vă prezentăm alegerile noastre pentru cea mai bună găzduire web sub 5 USD. Nu trebuie să cheltuiți sute pentru a obține găzduire web de calitate pentru site-ul dvs. Furnizorii noștri preferați au spart codul pe găzduirea web bogată în funcții la costuri nebunești de mici.

Cei mai buni furnizori au mai multe caracteristici în comun, cum ar fi configurarea ușoară, performanța rapidă a serverului, garanțiile de rambursare a banilor și asistența pentru clienți de top. Aceste gazde web pot accepta o gamă largă de site-uri web, de la bloguri mici până la organizații la nivel de întreprindere. Indiferent de nevoile dvs., acești furnizori oferă o mare putere pentru prețul lor.

1. Hostinger: Planuri de găzduire ieftine începând de la 1,99 USD

Hostinger ia tortul pentru găzduire web de calitate și ieftină. Fondată în 2011, Hostinger și-a petrecut mai bine de un deceniu perfecționându-și planurile de găzduire web și deservind aproape 30 de milioane de utilizatori. Numit „campionul găzduirii web la prețuri accesibile”, Hostinger își servește utilizatorii cu servicii scalabile și sigure la prețuri accesibile.

Această gazdă web strălucește cel mai mult pentru angajamentul său de a merge mai sus și dincolo. Stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit norma printre multe planuri de găzduire web ieftine. Dar Hostinger își duce serviciul de găzduire la următorul nivel, oferind mai puține restricții privind numărul de site-uri web, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate. În plus, compania de găzduire oferă utilizatorilor bilete 24/7/365 și suport prin chat live.

Hostinger se mândrește cu un timp de funcționare de 99,9%, copii de rezervă gratuite zilnice sau săptămânale și un generator de site-uri web gratuit cu drag-and-drop. Pentru o experiență premium, utilizatorii pot plăti puțin mai mult pentru funcții suplimentare, cum ar fi SSL gratuit și înregistrarea gratuită a numelor de domeniu. Veți fi impresionat de calitatea serviciilor oferite de Hostinger la prețuri mici.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

2. iPage: Găzduire ieftină pentru afaceri mici începând cu 1,99 USD

Ne iubim prietenii de la iPage pentru planurile lor de găzduire web pentru începători. Acest serviciu de găzduire web excelează în scalabilitate și creștere pentru proprietarii de afaceri mici. Utilizatorii pot beneficia de generatorul gratuit de site-uri iPage, de înregistrarea numelui de domeniu și de avantajele contului de e-mail și de asistență telefonică 24/7.

Proprietarii de afaceri mici au adesea puțin timp și nu au abilitățile și expertiza pentru a construi un site de la zero. Această gazdă web facilitează crearea unui site web cu un simplu generator de site-uri web clic și trage. Utilizatorii pot începe cu o pagină de destinație simplă și o pot dezvolta într-un site de comerț electronic complet în timp.

Acest lucru oferă scalabilitate și flexibilitate supreme pentru persoanele fizice și proprietarii de afaceri pentru a se concentra pe conducerea afacerilor lor în loc să învețe să codifice și să-și gestioneze site-urile – toate în același timp menținând costurile scăzute.

Doar pentru că iPage oferă un plan de găzduire web ieftin nu înseamnă că se zgrăvește cu serviciile de calitate. Planurile de găzduire partajată ale companiei includ spațiu amplu pe disc (nelimitat), lățime de bandă scalabilă, e-mailuri și asistență pentru clienți de calitate.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Bluehost: Găzduire WordPress ieftină începând de la 2,95 USD

Bluehost știe ceva sau două despre găzduirea WordPress. Numit „cel mai bun loc pentru WordPress”, planul de găzduire WordPress al Bluehost se deosebește de alții prin tabloul de bord ușor de utilizat și experiența bogată în funcții.

Creatorul de site-uri web gratuit vine și cu un creator de magazine online pentru site-uri de comerț electronic și o sumă generoasă de credite de marketing pentru a vă ajuta să începeți pe Google sau Bing. Această gazdă acceptă și găzduirea WooCommerce pentru rularea site-ului dvs. de comerț electronic.

Utilizatorii care au nevoie de asistență suplimentară pentru clienți pot beneficia de asistența clienților prin chat live 24/7 oferită de acest furnizor de găzduire web. Nu suntem surprinși că Bluehost se află în permanență pe locul înalt pentru găzduirea WordPress – dar dacă nu sunteți de acord, profitați de garanția de rambursare a banilor enumerată mai jos.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

4. GoDaddy: Găzduire de domenii ieftină începând cu 2,99 USD

Nu este un șoc faptul că GoDaddy, cel mai mare registrator de domenii din lume, face găzduirea web ieftină și de calitate. Acest serviciu de găzduire web pune ștacheta sus, cu prețurile sale nebunești mici și planurile complete de găzduire partajată.

Acest furnizor de găzduire a câștigat premii pentru asistența pentru clienți de top – inclusiv echipe de experți în găzduire disponibile pentru a vă ajuta 24/7. Printre toate aceste avantaje, GoDaddy are o comunitate mondială de peste 20 de milioane de utilizatori, întărindu-și buna reputație.

GoDaddy facilitează înregistrarea printr-o configurare rapidă și intuitivă – ideală pentru cei care nu sunt începători, bloggeri, proprietari de afaceri și alții. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de generatorul de site-uri web gratuit care vine cu planul dvs. de găzduire. Nu vei fi dezamăgit de planul de găzduire partajată de la GoDaddy dacă cauți cea mai bună găzduire web ieftină.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 17 milioane de domenii gestionate
 • Domeniu GRATUIT inclus cu planurile anuale
 • Gestionați-vă domeniile prin cPanel sau Plesk
 • Găzduire GRATUITĂ de e-mail pe domeniul dvs
 • 99,9% timp de funcționare a site-ului web garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Am fi neglijent să nu includem GoDaddy în această listă a furnizorilor de top de găzduire de nume de domeniu. Poate cel mai cunoscut nume din spațiul domeniului, GoDaddy este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai bună companie de servicii de înregistrare din lume, iar găzduirea low-cost este greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. Gazduire A2: Gazduire VPS ieftina incepand de la 4,99 USD

Pentru proprietarii de site-uri care caută găzduire VPS ieftină, A2 Hosting ar trebui să fie un candidat de top. Cu planurile de găzduire VPS, obțineți scalabilitate și securitate similare cu cele disponibile cu un server dedicat, fără costuri mai mari.

Utilizatorii experimentați vor fi impresionați de atenția A2 la detalii și de a se concentra pe îmbunătățirea performanței. Acest serviciu de găzduire web oferă configurații cu memorie RAM ([categoria VPS, câmp RAM]), multă putere de procesare ([categoria VPS, câmp CPU]) și stocare SSD ([categoria VPS, câmp spațiu pe disc]) – mult mai sus media industriei.

Dezvoltatorii experimentați pot reduce costurile și mai mult cu găzduirea VPS, optând pentru un serviciu negestionat, cu opțiunea de a selecta unul dintre cele 15 sisteme de operare. Planurile de găzduire negestionate vă cer să investiți mai mult timp în gestionarea întreținerii și securității sistemului dvs., dar vă oferă în schimb economii de costuri. Aceasta este o afacere excelentă pentru utilizatorii cu experiență de gestionare a serverului.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

6. Kamatera: Găzduire în cloud ieftină începând de la 4,00 USD

Kamatera se mândrește cu una dintre cele mai bune experiențe de găzduire web de pe piață. Este bine-cunoscut pentru personalizarea și scalabilitatea maximă, susținută de servere cloud puternice. Infrastructura cloud a Kamatera este ideală pentru dezvoltatori și organizații care caută scalabilitate, securitate și control suprem.

Kamatera strălucește cu adevărat pentru capacitatea sa de a personaliza planurile pe baza specificațiilor utilizatorului. Proprietarii de site-uri și organizațiile au control complet asupra cerințelor serverului. Atâta timp cât personalizările costă mai puțin de 100 USD pe lună, Kamatera oferă o încercare gratuită de găzduire de 30 de zile utilizatorilor noi care se înscriu pentru planul lor de găzduire în cloud.

În timp ce acest furnizor de găzduire web este orientat către experți, echipa sa de asistență pentru clienți excelează în a ajuta noii proprietari de site-uri web să-și pună site-urile în funcțiune, făcându-l o alegere viabilă pentru utilizatorii începători și experimentați.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

7. InMotion: Găzduire gestionată ieftină, începând de la 19,99 USD

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Configurare GRATUITĂ a serverului de către experții lor
 • 99,999% de funcționare a rețelei garantat
 • Patch-uri și actualizări de securitate OS/cPanel GRATUITE
 • SSD-urile GRATUITE fac site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Configurații personalizate de server și securitate SSL GRATUITĂ
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

A REUȘIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting este un lider web în servicii gestionate, indiferent dacă cumpărați un VPS sau un server dedicat. Începând cu configurațiile personalizate de server și configurarea gratuită de către experții lor, nu veți fi dezamăgiți… Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

InMotion Hosting ne atrage atenția pentru gama impresionantă de planuri, inclusiv găzduire WordPress gestionată, găzduire dedicată și găzduire VPS. Planurile gestionate de InMotion vin cu diverse avantaje pentru asistența clienților, performanța serverului și securitate.

Funcțiile noastre preferate de la InMotion Hosting includ stocare SSD gratuită, un certificat SSL gratuit, tone de lățime de bandă, administrare gratuită a serverului și timp de funcționare de aproape 100%.

Planurile de găzduire ale InMotion se potrivesc unei game largi de bugete și nevoi. Indiferent de obiectivele și scopul site-ului dvs., vă puteți bucura de viteze de până la 20 de ori mai rapide decât concurenții, datorită stocării SSD impresionante a acestei gazde web.

Dacă aveți nevoie de asistență, InMotion oferă asistență pentru clienți 24/7 prin telefon, chat live și e-mail – susținut de personal de asistență premiat.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Configurare GRATUITĂ a serverului de către experții lor
 • 99,999% de funcționare a rețelei garantat
 • Patch-uri și actualizări de securitate OS/cPanel GRATUITE
 • SSD-urile GRATUITE fac site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Configurații personalizate de server și securitate SSL GRATUITĂ
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

A REUȘIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting este un lider web în servicii gestionate, indiferent dacă cumpărați un VPS sau un server dedicat. Începând cu configurațiile personalizate de server și configurarea gratuită de către experții lor, nu veți fi dezamăgiți… Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

8. HostGator: Gazduire partajata ieftina incepand de la 2,64 USD

HostGator stabilește ștacheta ridicată pentru găzduirea site-urilor web partajate cu avantaje și gratuități nelimitate populare. Fondată în 2002, această gazdă web are peste 20 de ani de experiență în industria de găzduire și se vede. În timp ce HostGator este cel mai bine cunoscut pentru planurile sale de găzduire partajată, oferă, de asemenea, opțiuni de găzduire dedicată și VPS atunci când site-ul dvs. crește dincolo de limitele de găzduire partajată.

Această gazdă web este una dintre alegerile noastre de top datorită controlului său ușor cPanel, a generatorului de site-uri web gratuit și a inovației constante pe mai multe platforme. Cunoscut în principal pentru serviciile sale de găzduire partajată, HostGator câștigă în mod continuu respect pentru numărul mare de servere și fiabilitatea superbă.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Obțineți o reducere de 67% la prețul lunar
 • Un amestec perfect de preț și performanță
 • Panou de control intuitiv cu instalări CMS cu un singur clic
 • Tot nelimitat – de la domenii la baze de date
 • Asistență experți non-stop
 • Începeți acum pe HostGator.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

9. SiteGround: Gazduire de comert electronic ieftin Incepand de la 2,99 USD

SiteGround găzduiește peste 2,8 milioane de domenii, așa că echipa știe câteva lucruri despre găzduirea eCommerce. Această gazdă web excelează în găzduire web ultra-rapidă și sigură pentru planurile de găzduire WooCommerce. Este ușor să puneți în funcțiune magazinul dvs. online cu ajutorul constructorului de site-uri SiteGround gratuit, dar dacă aveți un site existent, echipa SiteGround îl va migra gratuit.

SiteGround realizează backup-uri zilnice ale site-ului folosind un sistem intern, ceea ce durează o fracțiune din timp în comparație cu concurenții. Utilizatorii beneficiază de angajamentul continuu al acestei gazde web pentru o experiență de găzduire fără probleme.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Magazine WooCommerce gestionate la costuri reduse
 • Procesare GRATUITĂ a plăților și transport reglabil
 • Testați modificările aduse magazinului dvs. online într-o zonă de pregătire
 • Securitate SSL preinstalată și backup-uri zilnice automate
 • Potrivire 100% energie regenerabilă
 • Începeți acum pe SiteGround.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Legendarii experți WordPress de la SiteGround și-au extins expertiza la magazinele online livrate prin WooCommerce. Bucurați-vă de actualizări gestionate și asistență de vârf în industrie cu infrastructura SiteGround bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

10. DreamHost: Găzduire mai ieftină începând de la 2,59 USD

DreamHost a existat mai mult decât majoritatea – din 1997 – iar gazda web a perfecționat arta găzduirii de calitate la prețuri accesibile. În timp ce prețul său este puțin mai mare decât cel al altor furnizori de găzduire web ieftini, DreamHost oferă utilizatorilor săi o mulțime de motive pentru a rămâne.

Ne place DreamHost pentru SSD-urile sale de înaltă performanță, care vă fac site-urile web să funcționeze de cel puțin 20 de ori mai repede decât concurenții. Clienții se pot bucura, de asemenea, de găzduire nelimitată de domenii, confidențialitate gratuită a domeniului pe site-urile înregistrate prin DreamHost și conturi de e-mail nelimitate.

Acest furnizor de găzduire are în vedere satisfacția clienților. DreamHost oferă o garanție de rambursare a banilor, lider în industrie, ca un semn de semnare a datei de înființare. În plus, își susține garanția de funcționare de 100%, rambursând utilizatorilor o zi întreagă de găzduire pentru fiecare oră de nefuncționare.

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Scanări automate de malware
 • Gazduire nelimitata de domenii
 • Conturi de e-mail nelimitate cu POP/IMAP/SMTP
 • Instrumente GRATUITE pentru magazinul de comerț electronic și conformitate cu PCI
 • Panou de control proprietar optimizat
 • Începeți acum pe DreamHost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

În timp ce prețul DreamHost ar putea fi puțin cam ridicat în comparație cu alți furnizori de găzduire de mare valoare, compania oferă clienților timp suficient și motive pentru a se agăța și a rămâne. Compania, care a început în camera de cămin a fondatorilor în 1997, oferă o garanție de rambursare a banilor de 97 de zile, lider în industrie. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
97 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

11. HostPapa: Găzduire mai ieftină începând de la 2,95 USD

HostPapa este un furnizor bine stabilit care excelează în serviciul clienți. Această gazdă web se angajează să ofere scalabilitate și creștere, oferind planuri pe mai multe niveluri pentru a permite utilizatorilor să răspundă nevoilor site-urilor lor în creștere.

Unele dintre funcțiile noastre preferate HostPapa includ un timp de funcționare de 99,9%, un generator de site-uri web drag-and-drop gratuit și site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont. Dar acest furnizor este mai mult decât o simplă gazdă web; compania oferă, de asemenea, asistență individuală pentru planurile sale Business și Pro.

Această gazdă web este ideală pentru proprietarii de afaceri mici care au nevoie de mai mult sprijin pentru a stabili o prezență online.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

12. Web Hosting Hub: Găzduire mai ieftină începând de la 4,99 USD

Web Hosting Hub este ideal pentru noii proprietari de site-uri web și pentru întreprinderile mici care nu intenționează să se extindă prea mult. Dacă vă așteptați ca site-ul dvs. să primească mai puțin de 10.000 de vizitatori lunar, planurile de găzduire partajată ale acestei gazde web vă vor oferi toate avantajele de care aveți nevoie la un cost redus.

Web Hosting Hub oferă transferuri gratuite de site-uri web, fără timp de nefuncționare garantat. Acest furnizor întâmpină, de asemenea, noi utilizatori cu un apel de onboarding expert pentru a asigura o tranziție fără probleme.

Caracteristica noastră preferată a Web Hosting Hub este valoarea pe care o aduce clienților. În timp ce planurile sale sunt puțin mai scumpe, utilizatorii beneficiază de programul de instalare software Softaculous cu un singur clic, care promovează securitatea site-ului și actualizările ușoare.

WebHostingHub.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu instrumente de comerț electronic
 • Transferuri GRATUITE de site și onboarding personalizat
 • 150 USD în credite publicitare Facebook, Google și Bing
 • Peste 400 de aplicații de instalare Softaculous cu un singur clic
 • Începeți pe Web Hosting Hub.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hub de găzduire web: evaluarea experților noștri

Pentru cei cu un buget care caută o gazdă pentru prima dată și pentru cei care ar dori câteva suplimente pentru a merge împreună cu acesta, Web Hosting Hub are un plan pentru tine. Cu o mulțime de funcții, compania este o valoare excelentă – atâta timp cât sunteți dispus să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Care este cel mai accesibil tip de găzduire web?

Gazduirea partajata este de obicei cel mai accesibil tip de gazduire web si vine in multe forme si dimensiuni. Această opțiune de găzduire este de obicei cea mai accesibilă, deoarece partajați resurse cu alte site-uri web și, prin urmare, împărțiți costul asociat cu menținerea unui server fizic sau virtual dedicat.

Gazduirea web nu trebuie sa coste o avere. Alegeți un furnizor prietenos cu bugetul pentru a păstra mai multe din economiile obținute cu greu în buzunar.

Datorită unei piețe foarte saturate, puteți accesa servicii de găzduire partajată pentru doar câțiva dolari pe lună. În zilele noastre, găzduirea partajată vine cu o mulțime de avantaje standard, cum ar fi crearea de site-uri web gratuite, stocare SSD nelimitată, un certificat SSL gratuit și un nume de domeniu gratuit pentru până la un an.

Una dintre gazdele noastre web ieftine preferate este Hostinger, o companie care oferă o mulțime de avantaje la un preț nebun de mic. Dar dacă nu vă grăbiți, faceți-vă timp pentru a căuta o gazdă web potrivită. Aveți o mulțime de opțiuni de găzduire partajată din care să alegeți.

Care găzduire este cea mai bună pentru începători?

Vă recomandăm să optați pentru găzduire partajată dacă sunteți nou în găzduire web. Aceste planuri de găzduire oferă de obicei o mulțime de caracteristici și avantaje implicite pentru a vă oferi cel mai bun profit. De asemenea, este puțin probabil să aveți nevoie de puterea și stocarea găzduirii dedicate, care este destinată site-urilor web cu mai mult de 100.000 de vizitatori lunar.

Când alegeți un plan de găzduire partajată, economisiți bani împărțind costurile și resursele serverului cu alte site-uri web.

Majoritatea furnizorilor de găzduire vor oferi upgrade-uri la servere sau planuri mai performante dacă alegeți un plan de găzduire partajată care nu poate ține pasul cu creșterea site-ului dvs.

Cea mai bună gazdă web pentru începători va include funcții atractive de integrare, cum ar fi creatorii de site-uri web, înregistrarea gratuită a numelor de domeniu și instalări CMS cu un singur clic – toate pentru un preț lunar scăzut de mai puțin de 5 USD. Ne place iPage pentru planurile sale accesibile, prietenoase pentru începători. Această gazdă web este populară printre proprietarii de site-uri web pentru prima dată pentru un motiv.

Pot obține un plan de găzduire gratuit?

Găzduirea cu adevărat gratuită este rară, dar încercările de găzduire gratuită devin din ce în ce mai frecvente – și merită atenția. Cu o încercare gratuită de găzduire, aveți șansa de a verifica planul dvs. de găzduire web fără a face nicio investiție financiară în avans. Este o modalitate excelentă de a testa ce caracteristici doriți înainte de a selecta cea mai bună opțiune de găzduire pentru site-ul dvs.

S-ar putea să găsiți și furnizori de găzduire web care oferă garanții de rambursare a banilor în 30, 60 sau 90 de zile. Luați în considerare acești furnizori, deoarece garanțiile de rambursare a banilor înseamnă adesea că veți fi mulțumit de serviciile lor. Kamatera oferă o încercare gratuită de găzduire în cloud de 30 de zile pentru utilizatorii noi care selectează planuri personalizate care costă mai puțin de 100 USD lunar.

Ce ar trebui să caut într-o gazdă web?

Având în vedere abundența de furnizori, înțelegem că poate fi copleșitor să facem cea mai bună alegere. Examinăm gazdele web de mult timp. Deși toată lumea este diferită, acestea sunt câteva dintre cele mai comune caracteristici ale furnizorilor noștri favoriți de găzduire web ieftină:

 • Nume de domeniu gratuit timp de un an
 • Certificat SSL gratuit
 • Lățime de bandă nelimitată și stocare SSD
 • Asistență clienți 24/7
 • Creator de site-uri web gratuit

Dacă niciunul dintre furnizorii de pe această listă nu vă face demersuri, luați în considerare unele dintre mențiunile noastre onorabile, inclusiv Liquid Web sau Accuweb Hosting. Acești furnizori taxează puțin mai mult, dar oferă o valoare semnificativă pentru plata ta.

Ce gazdă web este cea mai bună pentru următorul tău proiect?

Luați în considerare domeniul de aplicare general al următorului dvs. proiect pentru a alege cea mai bună gazdă web. Amintiți-vă, cel mai bun serviciu de găzduire web este cel care se potrivește obiectivelor și obiectivelor dumneavoastră specifice. În funcție de dimensiunea site-ului dvs. și de volumul de trafic pe care vă așteptați să îl primiți, prețul pe care îl plătiți pentru găzduirea web va varia semnificativ. Dacă selectați un furnizor din această listă, totuși, știți că obțineți cea mai bună valoare pentru cel mai mic preț.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company