Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Dovadă că tot ce este vechi revine în cele din urmă la stil, cele mai bune planuri de găzduire web statică îndepărtează toate complexitățile inutile pentru a oferi servicii simple axate pe performanță și eficiență. În loc să se bazeze pe baze de date, site-urile web statice se concentrează pe HTML, CSS și JavaScript de bază pentru a produce pagini de destinație ușoare și profiluri de afaceri.

Deși paginile statice nu sunt deloc noi, modelul de dezvoltare simplificat se bucură de o renaștere pentru cei care caută codificare simplă construită în jurul vitezei. Cu atât de multe funcții eliminate, aceste servicii de găzduire gratuite și plătite reprezintă unele dintre cele mai accesibile planuri de acolo.

În plus, site-urile statice nu sunt doar pentru dezvoltatori individuali sau pentru cei care caută un sistem simplu de șabloane. Nest, MailChimp și chiar Google se bazează pe site-uri web statice, cu proprietăți media la Vox și Vice creând chiar și sisteme întregi de publicare create în jurul generatoarelor de site-uri statice. Aici, am clasat cele mai bune valori și platforme gratuite de acolo, complet cu toate instrumentele de dezvoltare de care veți avea nevoie.

Cea mai bună găzduire statică ieftină de site-uri web

Pe măsură ce era Web 2.0 a interactivității și site-urilor web dinamice se maturizează, un număr tot mai mare de proprietari de site-uri simt umflarea codului ineficient, a straturilor de pluginuri și a aplicațiilor vulnerabile la atacuri. Găzduirea web statică reprezintă o întoarcere revigorantă la vremurile bune ale depozitelor de cod și ale editării directe.

Absența unei baze de date sau a unei aplicații terță parte crește dramatic performanța și securitatea unui site web, un site web static se încarcă de 10 ori mai rapid decât unul generat dinamic. Scalabilitatea este în mod inerent mai realizabilă, având în vedere volumul de lucru mai simplu al serverului și infrastructura de bază a codului HTML și CSS.

Pentru cei care nu doresc să actualizeze conținutul frecvent, site-urile web statice sunt o soluție incredibil de ieftină, extrem de fiabilă, care nu necesită aproape deloc experiență tehnică și administrare. Acestea fiind spuse, vă recomandăm un serviciu care vă oferă flexibilitatea de a vă adapta nevoilor publicului și tendințelor de design de conținut static. Aceste gazde ating echilibrul perfect între găzduirea statică de mare viteză și capacitatea de a adăuga servicii și instrumente suplimentare după cum este necesar.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte gazde la prețuri accesibile »

Cea mai bună găzduire statică gratuită de site-uri web

Specialiștii în găzduirea site-urilor statice dispun de o interfață de linie de comandă sau un terminal pentru a executa comenzi și a se integra cu depozitele de cod și proiectele online. Abordarea cu piulițe și șuruburi permite integrarea și implementarea continuă, împreună cu niveluri ridicate de automatizare.

Am fost de multă vreme critici pentru multe servicii de găzduire web gratuite, dar natura redusă a găzduirii statice este de bun augur pentru proprietarii de site-uri cu buget. Lucrând fără probleme cu comanda git și alte tehnologii open-source, multe servicii gratuite de renume abundă pentru dezvoltatori și comunități pentru a găzdui site-uri simple care creează o mulțime de utilizatori și colaboratori. Iată lista noastră cu cele mai populare opțiuni:

6. Pagini GitHub

Dacă ești dezvoltator web, cunoști GitHub. Ca platformă de dezvoltare aleasă pentru peste 40 de milioane de dezvoltatori, GitHub este o resursă de încredere pentru găzduirea și revizuirea codului, gestionarea proiectelor și crearea de software atât pentru persoane fizice, cât și pentru organizațiile Fortune 500. Serviciul de găzduire statică al furnizorului de găzduire, GitHub Pages – care nu trebuie confundat cu GitLab Pages – preia codul direct dintr-un depozit Git, rulează opțional fișierele printr-un proces de construire și publică un site web.

 • Număr de site-uri: un site pentru fiecare cont GitHub, plus site-uri web nelimitate pentru proiecte
 • Stocare și lățime de bandă: 1 GB de stocare și 100 GB lățime de bandă pe lună (limite soft)
 • Domenii: nume de domeniu personalizat sau un subdomeniu github.io
 • Caracteristici cheie: suport HTTPS, integrare încorporată cu popularul generator de site-uri static Jekyll

Configurarea este simplă, iar actualizările sunt o simplă editare și respingere. GitHub Pages este o platformă puternică pentru orice dezvoltator web pentru a construi un site web static simplu. Dar dacă aveți nevoie de mai mult de o singură pagină sau de mai mult de 100 GB de lățime de bandă pe lună, poate doriți să căutați în altă parte.`

7. Pagini Cloudflare

Cloudflare este o rețea globală și o platformă de securitate care oferă servicii de rețea de livrare a conținutului (CDN), DNS și soluții de securitate care protejează și accelerează site-urile web, aplicațiile și e-mailul. Serviciul de găzduire statică al companiei, Cloudflare Pages, facilitează implementarea și gestionarea unui site web folosind unul dintre numeroasele generatoare de pagini statice disponibile astăzi.

 • Număr de site-uri: Un site pentru fiecare cont Cloudflare
 • Stocare și lățime de bandă: 250 GB de stocare și 10 TB lățime de bandă pe lună (limite soft)
 • Domenii: domenii gestionate de Cloudflare sau domenii personalizate
 • Caracteristici cheie: suport HTTPS, integrare încorporată cu generatorul de site-uri static Hugo, CDN global

Cloudflare Pages este o opțiune excelentă pentru dezvoltatorii care folosesc deja alte servicii Cloudflare sau care caută o soluție all-in-one pentru gestionarea unui site web. Limitele de stocare și de lățime de bandă sunt generoase, iar integrarea cu Hugo face ușor să începeți cu un site static.

8. Netlify

Cu încredere de către Facebook, Citrix, Verizon, Peloton și Kubernetes, Netlify folosește funcțiile fără server și implementarea continuă pentru a livra site-uri de până la 10 ori mai rapid decât alte configurații. Platforma a pariat puternic pe JAMstack, unificând JavaScript, API-urile și Markup-ul pre-rendat pentru o infrastructură impresionantă, potrivită pentru companii și dezvoltatori care caută o soluție comercială.

 • Număr de site-uri: Un site web cu 300 de minute de construire pe lună
 • Stocare și lățime de bandă: stocare de 100 GB și lățime de bandă de 100 GB pe lună (limite soft)
 • Domenii: nume de domeniu personalizat sau un subdomeniu netlify.com
 • Caracteristici cheie: implementare globală CDN, formulare HTML și invalidare instantanee a memoriei cache

Inițial, Netlify a făcut o explozie în găzduirea statică cu implementările drag-and-drop la BitBalloon, dar liderii au adus serviciul sub umbrela Netlify pentru a crea Netlify Drop (adică, un CMS Netlify).

9. Firebase

Cu sprijinul și supravegherea puternică de la Google, găzduirea Firebase oferă dezvoltatorilor de aplicații mobile și web o mulțime de instrumente pentru a se deplasa rapid online. Utilizatorii pot rula active statice sau site-uri dinamice pe infrastructura Google alimentată cu SSD, cu instrumente încorporate de analiză Google, monitorizare a performanței și raportare a erorilor pentru a ajuta proprietarii de site-uri să-și optimizeze și să-și perfecționeze site-urile.

 • Număr de site-uri: mai multe site-uri web într-un singur proiect Firebase
 • Stocare și lățime de bandă: 1 GB de stocare și 10 GB lățime de bandă pe lună
 • Domenii: nume de domeniu personalizat sau subdomenii pe domeniile web.app și firebaseapp.com
 • Caracteristici cheie: certificate SSL fără configurație, CDN global, testare A/B și analize

Google și-a extins în continuare amprenta de găzduire statică în 2015 prin preluarea DivShot, un alt brand popular în spațiul de găzduire gratuită.

10. Amazon S3

Nu este surprinzător, un alt nume puternic de pe lista noastră este Amazon Web Services. Amazon S3, serviciul de stocare de obiecte al companiei oferă scalabilitate, disponibilitate a datelor, securitate și performanță de vârf în industrie. Ca și în cazul tuturor lucrurilor AWS aparent, configurarea este puțin complicată pentru utilizatorii începători, dar compania include un ghid de configurare util pentru utilizarea Route 53 pentru DNS și AWS CloudFront pentru distribuția de conținut static.

 • Număr de site-uri: unul
 • Stocare și lățime de bandă: 5 GB de stocare și până la 1 GB pe lună de lățime de bandă
 • Domenii: nume de domeniu personalizat sau punct final al site-ului web specific regiunii AWS
 • Caracteristici cheie: integrări cu 175 de servicii AWS, timp de funcționare de 99,99%, scalabilitate nelimitată

Nivelul gratuit Amazon pentru toate aceste servicii oferă utilizatorilor 12 luni pentru a experimenta găzduirea statică de nivel enterprise.

11. Zeit

În spatele misiunii de a face cloud computing accesibil tuturor, Zeit promite găzduire statică fără configurație care se integrează cu o varietate de cadre web.

 • Număr de site-uri: site-uri web nelimitate
 • Stocare și lățime de bandă: Până la 10.000 de fișiere statice și 20 GB de lățime de bandă pe lună
 • Domenii: domenii personalizate acceptate sau subdomeniu now.sh
 • Caracteristici cheie: suport HTTPS, CDN inteligent, implementare continuă cu GitHub și GitLab

Utilizatorii pot publica și implementa în doar câteva apăsări de taste prin instalarea interfeței de linie de comandă. Securitatea automată SSL a platformei și CDN-ul inteligent nu necesită nicio configurare, oferind o soluție all-in-one pentru implementări statice și JAMstack. Planurile premium adaugă implementări nelimitate și instrumente de colaborare mai mari.

12. Forja

Prezentat ca fiind cea mai rapidă, simplă și mai accesibilă modalitate de a găzdui și de a implementa site-uri web statice, Forge duce publicarea dincolo de GitHub sau de interfața de linie de comandă, incluzând compatibilitatea încorporată cu Dropbox.

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 12 servicii de găzduire web statică (aprilie 2023)

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company