Cele mai bune 10 găzduire web pentru organizații nonprofit (aprilie 2023): Cum să începeți

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10 găzduire web pentru organizații nonprofit (aprilie 2023): Cum să începeți
Cele mai bune 10 găzduire web pentru organizații nonprofit (aprilie 2023): Cum să începeți

Cele mai bune 10 găzduire web pentru organizații nonprofit (aprilie 2023): Cum să începeți

Chiar dacă organizațiile caritabile se confruntă cu o provocare suplimentară de a-și echilibra misiunile de bază cu operațiunile interne necesare pentru a menține ușile deschise, cea mai bună găzduire web pentru organizații nonprofit poate ajuta organizațiile caritabile să coordoneze strângerile de fonduri, să gestioneze buletinele informative și să răspândească vestea.

Organizațiile nonprofit moderne trebuie să mențină o prezență web de anvergură și prietenoasă cu dispozitivele mobile. De fapt, 65% dintre donatorii generației Y preferă să învețe despre organizațiile caritabile prin intermediul site-urilor lor web – și aproape jumătate din această populație face donații din browserele de pe dispozitivele lor mobile.

Site-urile web atractive din punct de vedere vizual sunt esențiale pentru succesul oricărei organizații nonprofit, deoarece pot contribui la creșterea angajamentului cu peste 180%. Deși poate părea o sarcină descurajantă și costisitoare pentru multe organizații nonprofit să creeze site-uri de calitate profesională care să permită o funcționalitate de donație fără întreruperi și o gestionare simplă a conținutului, există mulți furnizori de găzduire care pot ajuta să facă procesul fără durere, fără a pierde banca. Aici, vom arunca o privire la primele 10 gazde pentru organizații nonprofit.

Top 5 gazde pentru organizații caritabile, organizații nonprofit, biserici și organizații 501(c)(3)

Deoarece multe organizații caritabile și organizații nonprofit se bazează exclusiv pe donații pentru a-și finanța cauzele, investirea unor bani în eforturile de dezvoltare web și găzduire ar putea fi ultimul lucru în mintea consiliilor de administrație. Dar nu trebuie să fie. Există furnizori de găzduire care oferă găzduire și creatori de site-uri ușor de utilizat la prime foarte mici, ceea ce face simplă și accesibilă răspândirea mesajului dvs. către mase. Iată cele cinci care se află în fruntea listei noastre.

1. InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Sigur, nu vă putem promite găzduire web gratuită, dar ce zici să plătești doar un ban pentru prima ta lună? InterServer este o opțiune fantastică pentru cei începători în găzduirea web și cu un buget restrâns. Spre deosebire de majoritatea concurenților săi, compania nu crede în blocarea clienților în contracte pe termen lung – ei vor să-ți câștige afacerea în fiecare lună.

Și nu lăsați nici prețurile mici și flexibilitatea să vă sperie. Compania se mândrește cu unele dintre tehnologiile de vârf, iar site-ul dvs. web va fi găzduit într-un centru de date creat de fondatorii companiei, construit și continuă să lucreze în fiecare zi. De fapt, este posibil ca unul dintre ei să răspundă la un bilet de asistență.

Cu InterServer, organizațiile nonprofit se pot aștepta ca unități SSD de înaltă performanță să-și livreze site-ul potențialilor voluntari și donatorilor într-o clipă. Cu sute de aplicații cloud disponibile pentru instalare cu doar câteva clicuri, veți putea să programați și să promovați evenimente, să gestionați o listă de corespondență și multe altele.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

O alegere excelentă pentru găzduirea site-urilor nonprofit, Bluehost oferă unele dintre cele mai bune performanțe din industrie la un cost de intrare foarte scăzut. Începând de la doar 2,95 USD pe lună, planul de bază Bluehost oferă găzduirea unui site web, 50 GB spațiu de stocare și lățime de bandă nemăsurată. Când urcați nivelurile de preț, ceea ce reprezintă doar o diferență de câțiva dolari, site-urile și spațiul de stocare devin nelimitate, la fel ca domeniile și conturile de e-mail.

Bluehost oferă, de asemenea, liniște sufletească cu protecția completă a site-ului și a resurselor. Gazda creează copii de rezervă zilnice ale tuturor conturilor. Acest lucru oferă proprietarilor de site-uri posibilitatea de a-și restaura site-urile și datele în cazul în care apare o catastrofă. În ceea ce privește performanța, Bluehost poate identifica site-uri pe servere partajate folosind cantități masive de resurse și le poate muta temporar în altă parte. Acest lucru reduce considerabil riscul de nefuncționare sau de scădere a performanței.

Gestionarea site-ului este simplă și cu Bluehost. Interfața cPanel oferită de Bluehost permite gestionarea centralizată a tot ceea ce este asociat cu un site, inclusiv domenii, e-mailuri și fișiere de date, printre altele.

Pentru organizațiile nonprofit care alimentează site-uri prin WordPress, Bluehost este o alegere excelentă. Gazda a fost aprobată de echipa WordPress.org și oferă instalări WordPress cu un singur clic.

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Nu este un secret că viteza de încărcare a paginii afectează angajamentul și ratele de conversie ale vizitatorilor site-ului. De fapt, 79% dintre vizitatorii site-ului notează că nu vor reveni dacă întâmpină o problemă cu performanța site-ului. Organizațiile nonprofit care își administrează site-urile cu A2 Hosting se asigură că viteza nu este niciodată o problemă.

Timpii de încărcare ultrarapidi ai A2 Hosting vă fac rapid site-ul în fața vizitatorilor pentru a-i transforma în donatori. Compania de găzduire se laudă cu servere de până la 20 de ori mai rapide decât concurența și, dacă rulați în prezent pe o altă platformă, vă oferă migrarea contului gratuit.

A2 Hosting este compatibil cu toate platformele CMS și eCommerce majore, inclusiv Drupal, Joomla, WordPress, Magento și OpenCart. Gazda își adaptează viteza și serviciul pentru fiecare platformă pentru a asigura o configurație optimă.

De asemenea, cu A2 Hosting sunt incluse SSD-uri gratuite pentru a crește performanța cu până la 300% și certificate SSL gratuite pentru a menține securitatea. Planurile de găzduire A2 încep de la 2,99 USD pe lună. Cu un angajament de funcționare de 99% și o garanție de rambursare a banilor, nu este mult de pierdut prin înscriere.

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Nu lăsați unele dintre cele mai mici prețuri din industria de găzduire să vă păcălească; iPage oferă o suită completă de instrumente puternice pentru a transmite online mesajul dvs. nonprofit. Începând de la doar 1,99 USD pe lună, proprietarii de site-uri obțin spațiu nelimitat pe disc, lățime de bandă scalabilă care nu limitează traficul pe site și nume de domenii nelimitate.

Pentru proiectarea și dezvoltarea site-ului, iPage oferă generatorul său intuitiv de site-uri web proprietar, fără costuri suplimentare. Sunt incluse sute de șabloane proiectate profesional și vrăjitori de configurare care fac instalarea simplă. Gazda oferă, de asemenea, un program de instalare cu un singur clic pentru organizațiile nonprofit care folosesc WordPress și este compatibil cu toate CMS-urile de top.

Dacă vindeți mărfuri sau doriți să acceptați donații, iPage oferă o vitrină online gratuită cu un simplu program de instalare cu un singur clic. Plățile și donațiile pot fi gestionate printr-o integrare PayPal sau acceptate prin card de credit.

Marketingul dvs. nonprofit este, de asemenea, simplificat cu iPage. Gazda oferă proprietarilor de site-uri resurse educaționale despre cele mai bune practici de marketing. În plus, iPage oferă 100 USD în Google AdWords și 100 USD din credite de căutare Bing. În SUA, sunt disponibile, de asemenea, o listă gratuită Yellowpages.com și un număr de telefon gratuit.

Asistența telefonică și prin chat non-stop și tutorialele de depanare sunt incluse în preț. Deci, dacă sunteți în căutarea unei oferte grozave cu o mulțime de funcții, iPage ar putea fi gazda pentru dvs.

5. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Dacă doriți să extindeți amprenta online a organizației dvs. nonprofit, dar nu doriți să goliți cuferele în acest proces, HostGator oferă pachete de găzduire bogate în funcții, începând de la doar 2,64 USD pe lună. Pentru cei începători în dezvoltarea web, HostGator oferă generatorul intuitiv de site-uri drag-and-drop de la Weebly ca parte a pachetului său de bază. Cu o mulțime de șabloane din care să aleagă, administratorii site-urilor nu trebuie să fie programatori sau designeri experți pentru a crea site-uri frumoase, de calitate profesională.

Pachetele HostGator includ spațiu pe disc și lățime de bandă nemăsurată, ceea ce înseamnă că nu există limite stabilite pentru stocare sau trafic în planurile sale de găzduire partajată. Un domeniu este inclus în planul Hatchling al HostGator. Cu toate acestea, doar câțiva dolari în plus vă vor aduce domenii nelimitate.

Organizațiile nonprofit beneficiază de tabloul de bord de administrare cPanel al HostGator. Iar funcțiile de comerț electronic ale gazdei permit organizațiilor să vândă mărfuri și să accepte donații.

Marketingul este simplificat și cu HostGator, deoarece acordă proprietarilor de site-uri credit Google AdWords de 100 USD și 100 USD în Yahoo! și reclame plătite Bing.

Cea mai bună găzduire gratuită de domenii și e-mail pentru organizații nonprofit

Primul și probabil cel mai esențial element al site-ului web al unui nonprofit este numele său de domeniu. Toată lumea știe că un nume bun de domeniu spune lumii ce face organizația ta și îi determină pe donatori să bată la ușa ta. Unele dintre gazdele de top oferă domenii gratuite în primul an al unui pachet de găzduire, iar unele chiar oferă domenii gratuite atâta timp cât rămâi client. Aceasta este o ofertă importantă de luat în considerare atunci când alegeți o gazdă, deoarece poate economisi o mulțime de bani pe durata de viață a organizației dvs. nonprofit.

Branding eficient este esențial și pentru organizațiile nonprofit. De aceea, este esențial pentru organizații să comunice cu publicul lor prin adrese de e-mail personalizate. Adresele de e-mail legate de numele dvs. de domeniu fac minuni pentru a stabili credibilitatea față de donatorii dvs. Multe gazde oferă, de asemenea, adrese de e-mail unice gratuite și nelimitate în planurile lor, care pot fi un atu valoros atunci când vine vorba de a promova campanii de strângere de fonduri către potențialii donatori.

Am analizat planurile de găzduire pentru domenii și e-mail oferite de toate gazdele de top. Mai jos, veți găsi cea mai bună alegere pentru a vă ajuta să vă expuneți domeniul de misiune critică în masă.

6. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde de domenii și e-mail pentru organizații nonprofit »

Cea mai bună găzduire web WordPress pentru organizații nonprofit

Fără îndoială, WordPress a devenit cea mai populară platformă de gestionare și creare de site-uri web. Software-ul alimentează acum peste 75 de milioane de site-uri, iar blogurile rulate pe platformă obțin mai mult de 14 miliarde de vizualizări pe lună. Dacă sunteți unul dintre milioanele care pun WordPress la lucru, este esențial să alegeți o gazdă care să ofere găzduire WordPress de top cu CMS-ul fie preinstalat, fie la doar un clic distanță.

Datorită popularității sale, nu lipsesc gazdele care oferă găzduire WordPress. Cu toate acestea, este important să faceți câteva cercetări pentru a descoperi care gazde nu pun limitări asupra temelor și pluginurilor WordPress care pot fi folosite pe un site.

Am făcut treaba pentru a găsi cel mai bun avantaj de găzduire WordPress pentru banii dvs. Aruncă o privire la furnizorul nostru de găzduire WordPress de mai jos și asigurați-vă că citiți recenzia completă. Este plin de informații grozave despre cum poate funcționa găzduirea WordPress pentru organizația dvs. nonprofit.

7. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe gazde WordPress pentru organizații nonprofit »

Cea mai bună găzduire web partajată pentru organizații nonprofit

Găzduirea partajată este excelentă pentru organizațiile nonprofit mici (sau chiar pentru cele mari) care doresc să evite efectele costisitoare asupra rezultatelor lor. Conceptul este destul de simplu, iar numele spune aproape totul. Găzduirea partajată implică găzduirea mai multor site-uri pe același server. Deoarece resursele sunt partajate între site-uri, prețul scade dramatic.

Numeroși furnizori de găzduire oferă găzduire partajată eficientă la prețuri foarte mici. Am analizat fiabilitatea, timpul de funcționare, securitatea, opțiunile gratuite de domeniu și alocațiile de stocare pentru a vă oferi cele mai bune planuri de găzduire partajată pe care le are de oferit industria. Mai jos este alegerea noastră numărul 1.

8. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire web partajați pentru organizații nonprofit »

Cea mai bună găzduire VPS pentru organizații nonprofit

Găzduirea VPS este mai scumpă decât găzduirea partajată; cu toate acestea, permite o capacitate de scalare care nu poate fi egalată mergând pe ruta partajată. Prin urmare, VPS este o soluție ideală pentru organizațiile nonprofit mai mari sau pentru organizațiile nonprofit consacrate care doresc să-și dezvolte site-urile.

Cele mai eficiente pachete VPS vin de obicei cu soluții de nivel enterprise, cum ar fi corecțiile de securitate, managementul serverului și disponibilitate ridicată. Un plan VPS bun va include, de asemenea, unități SSD puternice pentru a crește performanța, e-mail securizat și protecții gratuite de rezervă.

Pentru cel mai bun server privat virtual (VPS) pe care îl are de oferit, echipa noastră a analizat gazdele care furnizează serviciul cu putere de calcul maximă, stocare și lățime de bandă la cel mai rentabil preț. Consultați mai jos recenzia noastră despre gazda VPS de top.

9. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire VPS pentru organizații nonprofit »

Cele mai bune oferte de servere dedicate pentru organizații nonprofit

Ei bine, suntem dedicați să vă aducem tot ce este mai bun în găzduirea de servere dedicate. În comparație cu găzduirea partajată și VPS, este posibil să experimentați un pic de șoc cu sticker când vă uitați la cât va costa rularea site-ului dvs. pe un server dedicat. Cu toate acestea, dacă întâmpinați trafic de sute de mii și doriți totuși timpi de încărcare rapid, singurul mod de a merge dedicat poate fi.

A avea un server singur care găzduiește un site web înseamnă viteze care nu pot fi egalate de celelalte soiuri de găzduire. Majoritatea gazdelor care oferă găzduire dedicată oferă o gamă de sisteme de operare, copii de rezervă și o echipă de personal de dezvoltare și asistență la îndemâna dumneavoastră.

Mai jos este cel mai bine cotat furnizorul nostru de găzduire care oferă acest serviciu. Faceți-vă timp pentru a citi recenzia noastră completă și modul în care utilizarea acesteia poate afecta performanța site-ului dvs.; vizitatorii site-ului dvs. nonprofit vă vor mulțumi pentru asta.

10. IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vedeți mai multe oferte de servere dedicate pentru organizații nonprofit »

Găsiți cea mai bună găzduire web pentru a vă extinde impactul nonprofit 501(c)(3).

Știm că echilibrarea eforturilor de strângere de fonduri cu obiectivele centrale ale organizației tale nonprofit nu a fost niciodată o sarcină ușoară. Dar nu trebuie să fie dificil să îi căsătorești pe cei doi pe site-ul organizației tale. Profitând de funcțiile oferite de unele gazde menționate aici, puteți fi sigur că vă veți exploda misiunea în lume și că veți obliga donatorii și voluntarii să se implice în cauză – totul fără a sparge banca.

Și mai bine, multe gazde vor oferi chiar reduceri organizațiilor caritabile – dar va trebui să verificați scrisul mic și să verificați cu furnizorul dvs. de găzduire pentru a vă asigura. Dacă un cod de cupon sună atrăgător pentru dvs., am adunat o listă cu cele mai mari oferte de găzduire și cupoane pe care le puteți găsi pe web. Dacă sunteți gata să transmiteți mesajul dvs. în fața celor care vă vor sprijini misiunea, aruncați o privire la recenziile noastre cuprinzătoare ale celor mai bune gazde care pot face din acest obiectiv o realitate accesibilă.

Consultați recenzia noastră completă despre InterServer

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InterServer este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent InterServer pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,5 în categoria Găzduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre InterServer:

Construit de specialiști de găzduire web pentru cei care găzduiesc web, InterServer este excelent pentru clienții de găzduire puțin mai experimentați, cărora nu le deranjează să plătească puțin mai mult pentru servicii și asistență premium. Compania deținută independent conduce propriul centru de date, oferă o mulțime de funcții nelimitate și adoptă o abordare practică a asistenței 24/7.

Înainte de a vă înscrie la InterServer, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de InterServer. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InterServer
 • InterServer: 4.5/5.0 vs. altele
 • InterServer: 2,50 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InterServer este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InterServer. Și la 2,50 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InterServer.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company