Cele mai bune 10: găzduire web pentru muzicieni și trupe (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10: găzduire web pentru muzicieni și trupe (aprilie 2023)
Cele mai bune 10: găzduire web pentru muzicieni și trupe (aprilie 2023)

Cele mai bune 10: găzduire web pentru muzicieni și trupe (aprilie 2023)

La fel ca să dai peste următorul riff grozav de chitară, descoperirea celei mai bune găzduiri web pentru muzicieni te va pune pe picioare și să sari de bucurie. A fi un muzician talentat sau un lider carismatic este doar o parte din a te descoperi pe tine însuți – trebuie să-ți faci auzită muzica.

Site-urile web sunt o modalitate perfectă de a vă distribui melodiile, videoclipurile și fotografiile unei baze de fani în creștere. Un excelent furnizor de găzduire vă permite dvs. sau grupului dvs. să ocupați centrul atenției cu constructori de site-uri și instrumente de marketing ușor de utilizat – și nu aveți noroc! Cunoaștem (și folosim) mai multe gazde care oferă soluții perfect în ton cu nevoile interpreților.

5 cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri muzicale

Construirea unui site web nu se mai limitează la designeri și dezvoltatori cunoscători de tehnologie. Cu gazdele enumerate mai jos, puteți obține un site web modern și funky în mai puțin timp decât este necesar pentru a scrie o melodie.

1. Wix: Șabloane pentru trupe, DJ și artiști

Creatorul de site-uri cu drag-and-drop de la Wix vine perfect adaptat pentru muzicieni, cu aproximativ 50 de șabloane cu tematică muzicală orientate către artiști solo, trupe, DJ și lideri ai industriei muzicale. Adaugă aplicația gratuită Wix Music, cu instrumente pentru promovarea, distribuirea și vânzarea muzicii tale și ești gata să pleci în turneu și să începi să te conectezi cu fanii. Chiar mai bine? Wix nu primește comision pentru nicio vânzare, permițându-vă să păstrați fiecare cent din catalog.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. Bluehost: Teme muzicale WordPress

Avizat de echipa din spatele celui mai utilizat sistem de management al conținutului din lume, Bluehost este standardul de lungă durată al găzduirii WordPress. Construite pe platforma lor VPS puternică și scalabilă, pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost măresc volumul performanței și vitezei. Acestea includ, de asemenea, o rețea de livrare a conținutului și securitate SiteLock, împreună cu backup-uri automate. WordPress deschide o lume de teme și pluginuri create special pentru artiști.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

3. InterServer: Buget redus

Dacă doriți doar un site simplu pentru ca fanii să vă găsească, încercați InterServer. Prețul lor este cel mai mic pe care l-am găsit pentru un plan de găzduire partajată care include tot felul de suplimente gratuite: înregistrarea unui domeniu ieftină, constructor de site-uri web, magazin online, instrumente de securitate și credite de marketing. Veți avea suficient spațiu pentru a vă spune povestea, a vă împărtăși muzica, a promova spectacole și a vinde swag. Instrumentele lor de asistență 24/7 vor fi acolo pentru a vă ajuta site-ul să se dezvolte.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

4. iPage: vinde produse cu publicitate gratuită

Cu unele dintre cele mai bune opțiuni de marketing online și retail, pachetele iPage vor face minuni pentru marfa ta. Platforma lor de creare a site-urilor este un instrument puternic care vă va ajuta și pe rețelele sociale și buletinele informative prin e-mail. În ceea ce privește comerțul electronic, compania vă oferă posibilitatea de a alege dintre șase programe de coș de cumpărături și procesarea cardurilor de credit PayPal. Pentru a ajuta la difuzarea cuvântului, planurile iPage vin cu credite de marketing pentru motoarele de căutare.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face ca planul de găzduire partajată al iPage să fie o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Bandzoogle: domeniu gratuit pe viață și magazin fără comision

Pentru trupe, duete sau artiști solo – la naiba, chiar și grupări și fani – Bandzoogle ar trebui să fie pe lista dvs. scurtă de potențiali servicii de creare de site-uri web. Dacă numele ciudat nu te vinde, înregistrarea gratuită a numelui de domeniu (pe viață!). Ca să nu mai vorbim, Bandzoogle facilitează vânzarea de muzică, produse, bilete și descărcări, toate fără taxe suplimentare. Instrumentele de gestionare a evenimentelor ale platformei fac ca spectacolul din culise al site-ului dvs. să se desfășoare la fel de bine ca și spectacolele dvs. de pe scenă. La urma urmei, cui mai bine să-ți încrezi site-ul tău muzical decât compania construită de muzicieni pentru muzicieni? Consultați recenzia noastră completă despre Bandzoogle pentru mai multe informații.

Bandzoogle.com

Preț lunar de pornire 8,29 USD

 • Suport superior prin chat și e-mail
 • Vinde muzică, marfă și bilete
 • Găzduire în cloud rapidă și de încredere
 • Lățime de bandă nelimitată în toate planurile
 • Optimizare SEO automată
 • Începeți acum pe Bandzoogle.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bandzoogle: recenzia expertului nostru

Odată ce vă conectați la Bandzoogle, platforma promite că veți avea un site web complet funcțional în trei pași rapizi. În primul rând, este să alegeți o temă, care este organizată convenabil în funcție de genul muzical – încă un semn că compania este concentrată pe laser pentru a servi un anumit grup de oameni cu un anumit scop. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită Nelimitat GRATUIT pentru viață! 4 minute

Notă: Site-uri web „Găzduire de muzică” vs. Construirea unui site pentru trupa dvs

Există găzduire web și apoi găzduire muzicală. Ambele vă pot expune trupa la noi audiențe, dar iau căi foarte diferite.

Găzduirea site-ului muzical este pur și simplu găzduire web pentru site-ul web al trupei tale. Vă oferă controlul și flexibilitatea supreme asupra designului, funcțiilor și melodiilor dvs.

Site-urile web de găzduire/partajare a muzicii sunt servicii care stochează fișierele audio sau video și permit ascultătorilor să le acceseze. Aceste site-uri vor genera un microsite pentru artiști, dar de obicei sunteți limitat la o singură pagină și șablon.

În funcție de limita de stocare a planului dvs. de găzduire web și rata de lățime de bandă, ar putea fi benefic să vă găzduiți fișierele mari de muzică și video pe o platformă de partajare a muzicii, cum ar fi SoundCloud și să le încorporați pe site-ul dvs. principal, găzduit. Acest lucru va crește viteza și performanța site-ului dvs., permițându-vă totodată să profitați de conexiunile din industrie pe care le puteți realiza prin intermediul site-urilor de partajare a muzicii.

Cele mai bune 5 site-uri de găzduire muzicală (gratuite) pentru fișiere și videoclipuri

Încărcați, promovați și distribuiți muzica dvs. cu aceste cinci servicii. Toate oferă platforme gratuite, unele adăugând funcții suplimentare și spațiu de stocare extins ca parte a abonamentelor plătite.

 1. SoundCloud : Cu peste 175 de milioane de ascultători lunari unici, acesta este un loc pentru a vă face auzită muzica. Artiștii pot încărca până la trei ore de audio gratuit sau pot face upgrade la un cont cu plată pentru încărcări nelimitate, analize îmbunătățite și posibilitatea de a dezactiva comentariile.
 2. Ampslam : Întotdeauna gratuit, trupele își pot vinde melodiile – vă rog, fără cover – în această comunitate independentă de distribuire a muzicii. Ampslam nu preia niciun drept de proprietate și nu reduce profiturile trupei și oferă un concurs lunar în care câștigătorii sunt prezentați pe pagina de pornire.
 3. Bandcamp : oferindu-le muzicienilor controlul suprem, utilizatorii Bandcamp pot decide dacă doresc să-și vândă melodiile și pentru cât de mult. Artiștii pot oferi descărcări gratuite dacă utilizatorii se alătură listei lor de e-mail, iar utilizatorii pot asculta gratuit sau pot trimite melodiile achiziționate altora ca cadou.
 4. NoiseTrade : Ar putea suna contraintuitiv să oferi muzica ta gratuit oricui furnizează o adresă de e-mail și codul poștal, dar a funcționat pentru fondatorul NoiseTrade, Derek Webb: a folosit 80.000 de noi abonați de e-mail la mai multe spectacole și o prezență mai mare.
 5. ReverbNation : Oferind unele dintre cele mai bune rețele, ReverbNation vă permite să trimiteți kituri de presă electronice la rețelele naționale și regionale de festivaluri și etichete. Pe lângă un instrument de căutare a concertelor, vă puteți distribui digital melodiile pe iTunes, Spotify și Amazon.

Fii atent la planurile care iau o reducere din achiziții sau care vă permit să vă încorporați muzica pe site-ul dvs. web. Tarifele și funcționalitățile site-urilor de partajare a muzicii pot varia în funcție de mărci și niveluri de abonament.

Fanii tăi așteaptă — Găsește-ți trupa online acum

Nu vă supărați dacă designul web nu este punctul dvs. forte (OK, promit că jocurile de cuvinte muzicale sunt gata) – gazdele noastre web preferate fac să construiți site-uri web vibrante și pline de o simplă briză. Dacă doriți să vedeți și mai multe opțiuni de găzduire, faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea recenziile noastre despre cei mai buni constructori de site-uri web drag-and-drop.

Răsfoiți cei mai buni creatori de site-uri web

Între instrumentele de marketing și SEO, precum și funcțiile de rețea găsite pe site-urile de partajare a muzicii, internetul se va asigura că muzica ta este auzită de fanii îndrăgostiți și de publicul nou.

Asigurați-vă că acordați prioritate serviciilor de găzduire web sau de proiectare care oferă o mulțime de putere de calcul pentru a stoca și a reda melodiile dvs. fără întârziere sau latență. Ascultătorii tăi sunt gata să te audă urcând pe scenă!


Căutați în schimb cea mai bună găzduire web pentru:


Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire pentru constructor de site-uri dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Cele mai bune 10: găzduire web pentru muzicieni și trupe (aprilie 2023)

Cele mai bune 10: găzduire web pentru muzicieni și trupe (aprilie 2023)

La fel ca să dai peste următorul riff grozav de chitară, descoperirea celei mai bune găzduiri web pentru muzicieni te va pune pe picioare și să sari de bucurie. A fi un muzician talentat sau un lider carismatic este doar o parte din a te descoperi pe tine însuți – trebuie să-ți faci auzită muzica.

Site-urile web sunt o modalitate perfectă de a vă distribui melodiile, videoclipurile și fotografiile unei baze de fani în creștere. Un excelent furnizor de găzduire vă permite dvs. sau grupului dvs. să ocupați centrul atenției cu constructori de site-uri și instrumente de marketing ușor de utilizat – și nu aveți noroc! Cunoaștem (și folosim) mai multe gazde care oferă soluții perfect în ton cu nevoile interpreților.

5 cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri muzicale

Construirea unui site web nu se mai limitează la designeri și dezvoltatori cunoscători de tehnologie. Cu gazdele enumerate mai jos, puteți obține un site web modern și funky în mai puțin timp decât este necesar pentru a scrie o melodie.

1. Wix: Șabloane pentru trupe, DJ și artiști

Creatorul de site-uri cu drag-and-drop de la Wix vine perfect adaptat pentru muzicieni, cu aproximativ 50 de șabloane cu tematică muzicală orientate către artiști solo, trupe, DJ și lideri ai industriei muzicale. Adaugă aplicația gratuită Wix Music, cu instrumente pentru promovarea, distribuirea și vânzarea muzicii tale și ești gata să pleci în turneu și să începi să te conectezi cu fanii. Chiar mai bine? Wix nu primește comision pentru nicio vânzare, permițându-vă să păstrați fiecare cent din catalog.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. Bluehost: Teme muzicale WordPress

Avizat de echipa din spatele celui mai utilizat sistem de management al conținutului din lume, Bluehost este standardul de lungă durată al găzduirii WordPress. Construite pe platforma lor VPS puternică și scalabilă, pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost măresc volumul performanței și vitezei. Acestea includ, de asemenea, o rețea de livrare a conținutului și securitate SiteLock, împreună cu backup-uri automate. WordPress deschide o lume de teme și pluginuri create special pentru artiști.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

3. InterServer: Buget redus

Dacă doriți doar un site simplu pentru ca fanii să vă găsească, încercați InterServer. Prețul lor este cel mai mic pe care l-am găsit pentru un plan de găzduire partajată care include tot felul de suplimente gratuite: înregistrarea unui domeniu ieftină, constructor de site-uri web, magazin online, instrumente de securitate și credite de marketing. Veți avea suficient spațiu pentru a vă spune povestea, a vă împărtăși muzica, a promova spectacole și a vinde swag. Instrumentele lor de asistență 24/7 vor fi acolo pentru a vă ajuta site-ul să se dezvolte.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

4. iPage: vinde produse cu publicitate gratuită

Cu unele dintre cele mai bune opțiuni de marketing online și retail, pachetele iPage vor face minuni pentru marfa ta. Platforma lor de creare a site-urilor este un instrument puternic care vă va ajuta și pe rețelele sociale și buletinele informative prin e-mail. În ceea ce privește comerțul electronic, compania vă oferă posibilitatea de a alege dintre șase programe de coș de cumpărături și procesarea cardurilor de credit PayPal. Pentru a ajuta la difuzarea cuvântului, planurile iPage vin cu credite de marketing pentru motoarele de căutare.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face ca planul de găzduire partajată al iPage să fie o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Bandzoogle: domeniu gratuit pe viață și magazin fără comision

Pentru trupe, duete sau artiști solo – la naiba, chiar și grupări și fani – Bandzoogle ar trebui să fie pe lista dvs. scurtă de potențiali servicii de creare de site-uri web. Dacă numele ciudat nu te vinde, înregistrarea gratuită a numelui de domeniu (pe viață!). Ca să nu mai vorbim, Bandzoogle facilitează vânzarea de muzică, produse, bilete și descărcări, toate fără taxe suplimentare. Instrumentele de gestionare a evenimentelor ale platformei fac ca spectacolul din culise al site-ului dvs. să se desfășoare la fel de bine ca și spectacolele dvs. de pe scenă. La urma urmei, cui mai bine să-ți încrezi site-ul tău muzical decât compania construită de muzicieni pentru muzicieni? Consultați recenzia noastră completă despre Bandzoogle pentru mai multe informații.

Bandzoogle.com

Preț lunar de pornire 8,29 USD

 • Suport superior prin chat și e-mail
 • Vinde muzică, marfă și bilete
 • Găzduire în cloud rapidă și fiabilă
 • Lățime de bandă nelimitată în toate planurile
 • Optimizare SEO automată
 • Începeți acum pe Bandzoogle.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bandzoogle: recenzia expertului nostru

Odată ce vă conectați la Bandzoogle, platforma promite că veți avea un site web complet funcțional în trei pași rapizi. În primul rând, este să alegeți o temă, care este organizată convenabil în funcție de genul muzical – încă un semn că compania este concentrată pe laser pentru a servi un anumit grup de oameni cu un anumit scop. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită Nelimitat GRATUIT pentru viață! 4 minute

Notă: Site-uri web „Găzduire de muzică” vs. Construirea unui site pentru trupa dvs

Există găzduire web și apoi găzduire muzicală. Ambele vă pot expune trupa la noi audiențe, dar iau căi foarte diferite.

Găzduirea site-ului muzical este pur și simplu găzduire web pentru site-ul web al trupei tale. Vă oferă controlul și flexibilitatea supreme asupra designului, funcțiilor și melodiilor dvs.

Site-urile web de găzduire/partajare a muzicii sunt servicii care stochează fișierele audio sau video și permit ascultătorilor să le acceseze. Aceste site-uri vor genera un microsite pentru artiști, dar de obicei sunteți limitat la o singură pagină și șablon.

În funcție de limita de stocare a planului dvs. de găzduire web și rata de lățime de bandă, ar putea fi benefic să vă găzduiți fișierele mari de muzică și video pe o platformă de partajare a muzicii, cum ar fi SoundCloud și să le încorporați pe site-ul dvs. principal, găzduit. Acest lucru va crește viteza și performanța site-ului dvs., permițându-vă totodată să profitați de conexiunile din industrie pe care le puteți realiza prin intermediul site-urilor de partajare a muzicii.

Cele mai bune 5 site-uri de găzduire muzicală (gratuite) pentru fișiere și videoclipuri

Încărcați, promovați și distribuiți muzica dvs. cu aceste cinci servicii. Toate oferă platforme gratuite, unele adăugând funcții suplimentare și spațiu de stocare extins ca parte a abonamentelor plătite.

 1. SoundCloud : Cu peste 175 de milioane de ascultători lunari unici, acesta este un loc pentru a vă face auzită muzica. Artiștii pot încărca până la trei ore de audio gratuit sau pot face upgrade la un cont cu plată pentru încărcări nelimitate, analize îmbunătățite și posibilitatea de a dezactiva comentariile.
 2. Ampslam : Întotdeauna gratuit, trupele își pot vinde melodiile – vă rog, fără cover – în această comunitate independentă de distribuire a muzicii. Ampslam nu preia niciun drept de proprietate și nu reduce profiturile trupei și oferă un concurs lunar în care câștigătorii sunt prezentați pe pagina de pornire.
 3. Bandcamp : oferindu-le muzicienilor controlul suprem, utilizatorii Bandcamp pot decide dacă doresc să-și vândă melodiile și pentru cât de mult. Artiștii pot oferi descărcări gratuite dacă utilizatorii se alătură listei lor de e-mail, iar utilizatorii pot asculta gratuit sau pot trimite melodiile achiziționate altora ca cadou.
 4. NoiseTrade : Ar putea părea contraintuitiv să oferi muzica ta gratuit oricui furnizează o adresă de e-mail și codul poștal, dar a funcționat pentru fondatorul NoiseTrade, Derek Webb: a folosit 80.000 de noi abonați de e-mail la mai multe spectacole și o prezență mai mare.
 5. ReverbNation : Oferind unele dintre cele mai bune rețele, ReverbNation vă permite să trimiteți kituri de presă electronice la rețelele naționale și regionale de festivaluri și etichete. Pe lângă un instrument de căutare a concertelor, vă puteți distribui digital melodiile pe iTunes, Spotify și Amazon.

Fii atent la planurile care iau o reducere din achiziții sau care vă permit să vă încorporați muzica pe site-ul dvs. web. Tarifele și funcționalitățile site-urilor de partajare a muzicii pot varia în funcție de mărci și niveluri de abonament.

Fanii tăi așteaptă — Găsește-ți trupa online acum

Nu vă supărați dacă designul web nu este punctul dvs. forte (OK, promit că jocurile de cuvinte muzicale sunt gata) – gazdele noastre web preferate fac să construiți site-uri web vibrante și pline de o simplă briză. Dacă doriți să vedeți și mai multe opțiuni de găzduire, faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea recenziile noastre despre cei mai buni constructori de site-uri web drag-and-drop.

Răsfoiți cei mai buni creatori de site-uri web

Între instrumentele de marketing și SEO, precum și funcțiile de rețea găsite pe site-urile de partajare a muzicii, internetul se va asigura că muzica ta este auzită de fanii îndrăgostiți și de publicul nou.

Asigurați-vă că acordați prioritate serviciilor de găzduire web sau de proiectare care oferă o mulțime de putere de calcul pentru a stoca și a reda melodiile dvs. fără întârziere sau latență. Ascultătorii tăi sunt gata să te audă urcând pe scenă!


Căutați în schimb cea mai bună găzduire web pentru:


Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire pentru constructor de site-uri dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company