Cele mai bune 16: Ghid de găzduire web pentru începători (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 16: Ghid de găzduire web pentru începători (aprilie 2023)
Cele mai bune 16: Ghid de găzduire web pentru începători (aprilie 2023)

Cele mai bune 16: Ghid de găzduire web pentru începători (aprilie 2023)

Cea mai bună găzduire web pentru începători arată că lansarea unui site nu este rezervată doar dezvoltatorilor experimentați. Din ce în ce mai mulți oameni pot intra online într-o briză.

Numărul de site-uri web a crescut la peste 1,2 miliarde în 2017, iar scopurile acestora acoperă gama – de la bloguri personale până la giganți de comerț electronic care vând produsele pe care ne bazăm în fiecare zi. Este mai important acum ca niciodată pentru companiile concrete să-și construiască o prezență pe web, deoarece peste 20 de milioane de cumpărători sunt online în orice moment în căutarea de bunuri și servicii.

Indiferent dacă doriți să conduceți un blog, un site personal pentru a vă găzdui CV-ul sau o afacere de comerț electronic, există un furnizor care să vă îndeplinească visele web. Aici, vom arunca o privire la cele mai bune gazde către care începătorii se pot adresa pentru a-și dezvolta viziunile și a-și transmite mesajele în masă.

Cea mai bună găzduire web „ieftină” pentru începători (Top 3)

În anii 1990, internetul a început să cuprindă lumea cu asalt. Ca cineva care era la facultate la acea vreme, am fost martor direct la modul în care web-ul schimba modul în care informațiile puteau fi diseminate și accesate. Cu toate acestea, obținerea unui site online a fost prohibitivă pentru majoritatea și rezervată în principal programatorilor cunoscători de tehnologie și companiilor cu capitalul necesar pentru a le angaja.

Astăzi, povestea este mult diferită. Există o multitudine de planuri de găzduire pe piață de care webmasterii aspiranți pot profita pentru a-și obține ideile și afacerile online. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți de cuvântul „ieftin”. Sigur, ne uităm la preț atunci când evaluăm planurile de găzduire pentru cei cu un buget – dar valoarea este o modalitate mai precisă de a vedea gazdele enumerate mai jos.

Acești furnizori de găzduire partajată oferă o combinație câștigătoare de prețuri scăzute și pachete de găzduire bogate în funcții, perfecte pentru orice proprietar de site în devenire pentru a obține un brand online. Citiți recenziile complete din tabelele de mai jos și obțineți o imagine completă a modului în care puteți alege un plan de găzduire partajată de la o companie de găzduire web care se potrivește nevoilor dvs.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdelor ieftine »

Cel mai bun „Website Builder” Hosting pentru începători (Top 3)

„Alternative sănătoase la hamburgeri” — Ca iubitor al tuturor lucrurilor cu burgeri și cineva care încearcă să-și urmărească aportul de grăsimi, aceasta este invariabil prima sugestie care se populează ori de câte ori îmi pun cursorul în câmpul de căutare Google. Privind lista de rezultate, nu găsesc niciodată sandvișul pe care îl caut – ca să nu mai vorbim de un site bine conceput, care prezintă mai mult decât liste aglomerate de link-uri clickbait pentru hamburger.

Aproape 95% dintre consumatorii online menționează designul slab drept principalul motiv pentru care nu au încredere într-un site web. Prin urmare, este important ca prezența dvs. online să implice vizitatorii într-un mod care să-i facă să revină. Dar nu trebuie să aveți o diplomă de master în design grafic pentru a construi un site web convingător.

Creșterea creatorilor de site-uri de bricolaj, cu găzduire de site-uri web inclusă, a deschis noi oportunități pentru începătorii care doresc să-și cufunde degetele în proprietatea site-ului. Aceste platforme sunt o alegere excelentă pentru serviciul dvs. de găzduire web pentru prima dată, deoarece sunt ieftine și ușor de utilizat. În plus, adesea vin cu o mulțime de funcții gratuite, cum ar fi un certificat SSL gratuit, un nume de domeniu gratuit pentru un an și lățime de bandă nelimitată.

Cele trei gazde de mai jos oferă cele mai bune instrumente care permit proprietarilor de site-uri web începători să construiască site-uri de calitate profesională, fără a fi nevoie să codifice.

Acești furnizori oferă o mulțime de șabloane care acoperă o gamă largă de subiecte și tipuri de afaceri, precum și constructori web intuitivi cu medii drag-and-drop care simplifică crearea site-ului. Asigurați-vă că faceți clic pe recenziile din tabelele de mai jos pentru a explora caracteristicile de creare a site-ului pentru începători, disponibile în fiecare dintre planurile de top.

4. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

6. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și rețele sociale
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale creatorilor de site-uri web »

Cea mai bună găzduire „WordPress” pentru începători (Top 3)

Chiar dacă sunteți un proprietar de site începător, există șanse destul de mari să fi auzit de WordPress. Software-ul de blogging open-source alimentează în prezent aproape 30% din site-uri web și se bucură de o cotă de piață de 60% în spațiul CMS. Această popularitate este atribuită în principal ușurinței de utilizare a WordPress și celor peste 52.000 de pluginuri care au fost create de dezvoltatori pentru a permite personalizarea completă a site-ului.

Dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni care au început cu primul dvs. site web WordPress, rețineți că toate gazdele nu sunt create egale atunci când vine vorba de rularea platformei de blogging. Când faceți cumpărături pentru cel mai eficient furnizor, este important să vă uitați la gazde care oferă, printre alte caracteristici, instalări WordPress automate sau cu un singur clic, performanță optimizată a pluginurilor și asistență de top.

Mai jos sunt cele mai bune gazde web WordPress cu medii ideale pentru gestionarea unui site web WordPress. Punctele marcatoare din tabele oferă o privire rapidă asupra unora dintre beneficiile fiecărui plan de găzduire WordPress, dar recenziile complete vă vor oferi o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra cât de eficiente pot fi aceste pachete în optimizarea prezenței dvs. pe web.

7. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

8. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

9. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

10. Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Migrații gratuite ale site-ului și actualizări automate
 • Staging cu 1 clic și conturi de e-mail nelimitate
 • Comprimarea imaginii, stocarea în cache și CDN încorporate
 • Asistență 24/7 și monitorizare a performanței pluginurilor
 • Găzduirea lunară deblochează cele mai multe economii
 • Începeți acum Neexcess.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Am înțeles, mulți utilizatori noi de WordPress optează pur și simplu pentru un pachet de găzduire partajată accesibil pentru noul lor site web. Având în vedere popularitatea la nivel mondial a sistemului de management al conținutului, companiile de găzduire web se vor asigura că toate elementele de bază sunt acoperite la un cost foarte mic. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 15 GB – 800 GB 6 minute

Vedeți mai multe recenzii pentru gazdă WordPress »

Cea mai bună găzduire „site personală” pentru începători

Deși poate suna ciudat în peisajul digital de astăzi, mai puțin de 10% dintre oameni au un site web personal. Pentru profesioniștii individuali, inclusiv fotografi, artiști și freelanceri, lipsa prezenței pe web le poate face afacerile practic invizibile pentru potențialii clienți. Și, pentru cei care caută un loc de muncă, un site personal poate face minuni pentru a-i ajuta să iasă în evidență din domeniul candidaților care încearcă să impresioneze intervievatorii.

Cu multitudinea de gazde eficiente și ieftine din industrie de astăzi, nu există cu adevărat nicio scuză pentru a nu construi marca personală online. Pentru doar câțiva dolari pe lună, creativii și freelancerii pot prezenta portofolii online, iar intervievații pot trimite link-uri către CV-uri potențialilor angajatori.

Furnizorul de mai jos este cea mai bună alegere pentru găzduirea site-urilor web personale. Cu un generator de site-uri ușor de utilizat și prime lunare care nu vin aproape de nimic, această companie de găzduire web vă va pune pe calea rapidă pentru a vă îndeplini obiectivele online – indiferent dacă asta înseamnă posibilități mai bune de angajare, expunere îmbunătățită la clienți sau fluxuri de venituri lărgite. Consultați recenzia completă din tabel pentru a vedea toate caracteristicile pe care această gazdă web le poate oferi site-ului dvs. personal.

11. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde pentru site-uri personale »

Cea mai bună găzduire „eCommerce și afaceri” pentru începători

Aproape 80% dintre consumatorii moderni vor cerceta o afacere online înainte de a vizita un magazin fizic sau de a face o achiziție online. Deci, chiar dacă vindeți numai produse într-o locație reală, este imperativ ca afacerea dvs. să aibă o prezență largă pe web.

Și, pentru companiile de comerț electronic, importanța de a ajunge la publicul online este o preocupare evidentă. Spațiul de comerț electronic crește cu o rată de 23% de la an la an. Nu devine mai ușor să concurezi online. Și, dacă sunteți nou în arta vânzărilor online, probabil că veți avea nevoie de ajutor pentru a începe.

Cele mai bune gazde de comerț electronic oferă instrumente de marketing și SEO pentru a vă ajuta afacerea să fie remarcată pe o piață aglomerată, iar gazda de mai jos dă exemplu. Dacă sunteți un comerciant online în devenire, aruncați o privire la recenzia completă care urmează. Veți afla cum această gazdă poate acționa ca rampă de lansare pentru a crește vertiginos vitrina dvs. online.

12. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdelor de comerț electronic »

Cel mai bun „blog” de găzduire pentru începători

S-ar putea să credeți că un blog de legături de muște pe site-ul unui ghid de pescuit profesionist ar putea să nu contribuie prea mult la dezvoltarea afacerii sale de căutare de păstrăvi – dar ați greși. Includerea unui blog pe site-ul dvs. îl ajută să se claseze mai bine în rezultatele căutării. De fapt, în funcție de calitatea și relevanța conținutului, un site cu un blog are cu 434% mai multe șanse să experimenteze un impuls în clasamentul căutării.

Așadar, fie că încercați să vă faceți auzit mesajul, fie că doriți să extindeți traficul web pentru a vinde produse și servicii, folosirea unei platforme eficiente de blog a devenit aproape imperativă în mediul web de astăzi. În timp ce aproape fiecare gazdă web din industrie pretinde că oferă cele mai ieftine și mai ușoare mijloace de a difuza un blog, unele sunt mai eficiente decât altele.

Mai jos este alegerea noastră de găzduire pentru bloggerii începători. Este nevoie doar de câțiva dolari pe lună și de o pasiune pentru subiectul tău pentru a începe. Citiți recenzia noastră cuprinzătoare legată în tabel și vedeți cum planurile acestei gazde vă pot ajuta să faceți blogul dvs. de vorbă pe web.

13. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdei blogului »

Cel mai bun „domeniu” de găzduire pentru începători

„Locație, locație, locație.” Deși originile aforismului pot fi puse sub semnul întrebării, nu există nicio îndoială că sloganul popular deține un adevăr universal în industria imobiliară. Și același lucru este valabil și pentru web. Un domeniu este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante aspecte ale unui site web de afaceri, deoarece acționează ca prima impresie care poate face sau distruge viziunea unui client asupra unei organizații.

Deși există unele gazde în industrie care oferă planuri de găzduire gratuite, multe dintre ele solicită proprietarilor de site-uri să utilizeze un subdomeniu de marcă specific gazdei. Există multă concurență în spațiul de afaceri online, motiv pentru care este important să folosiți un domeniu adaptat mărcii dvs.

Gazda de mai jos este în fruntea listei noastre când vine vorba de domenii. Pentru doar câțiva dolari în fiecare lună, acest furnizor va include înregistrarea sau transferul domeniului și un certificat SSL gratuit ca parte a planului dvs. Cu toate acestea, domeniile nu sunt singurul domeniu în care această gazdă excelează. Citiți recenzia noastră completă pentru a afla de ce acest furnizor poate fi partenerul ideal pentru a vă construi imobilul online.

Gazda

14. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdelor de domeniu »

Cea mai bună găzduire „Suport clienți” pentru începători

Opinia publică despre abordarea serviciilor pentru clienți a industriei de găzduire a fost mult timp, să spunem, mai puțin decât stelară. Când apar probleme, o plângere obișnuită este că problemele nu sunt rezolvate suficient de repede – dacă nu sunt deloc.

Deși acesta este cazul de mulți ani, unele gazde prind că asistența îmbunătățită înseamnă mai multe recomandări verbale, ceea ce se traduce prin clienți mai fericiți și venituri mai mari pentru furnizori.

SiteGround este una dintre gazdele care schimbă jocul de servicii pentru clienți. Gazda oferă asistență 24/7 printr-o abordare omnicanal. Reprezentanții sunt disponibili non-stop pentru a răspunde la bilete, chat-uri live și apeluri telefonice. Și, cu o vastă bază de cunoștințe online, tutoriale video și o serie de seminarii web, clienții SiteGround sigur vor avea probleme remediate fără ezitare. Citiți cum gazda poate ajuta utilizatorii de la orice nivel – de la începător la expert – să-și gestioneze proprietățile online făcând clic pe linkurile din tabelul de mai jos.

15. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți mai multe gazde cu asistență excelentă »

Cea mai bună găzduire web „gestionată” pentru începători

În timp ce găzduirea gestionată poate fi mai scumpă decât alte planuri de găzduire entry-level, oferă o gamă largă de avantaje care le permit proprietarilor de site-uri să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru ei – misiunile lor de afaceri. În esență, într-un plan gestionat, gazda este responsabilă pentru configurarea hardware-ului și software-ului care alimentează site-ul dvs., monitorizarea serverelor și efectuarea actualizărilor.

Cele mai multe planuri de găzduire gestionate vin cu performanță crescută a site-ului (viteze de încărcare a paginii) și garanții mai mari de funcționare. Asistența pentru clienți este, de asemenea, o componentă crucială a planurilor gestionate, care poate atenua durerile de cap pe care le întâmpină uneori proprietarii de site începători atunci când apar probleme tehnice.

Gazda de mai jos oferă expertiza IT de care proprietarii de site-uri au nevoie pentru a-și menține site-urile operaționale la niveluri optime. Dacă fiabilitatea și lăsarea profesioniștilor să se ocupe de aspectele tehnice ale site-ului dvs. sună atrăgătoare, acesta este cel mai bun furnizor de găzduire pentru dvs. Faceți clic pe recenzia completă din tabel pentru a afla cum rularea site-ului dvs. pe un server gestionat poate oferi afacerii dvs. online impulsul de care are nevoie pentru a prospera pe piața online competitivă de astăzi.

16. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Alegerea auto, semi-sau complet gestionată
 • Hardware Intel la nivel de întreprindere
 • Sistem de operare Linux sau Windows
 • Stocare RAID SSD pentru viteză suplimentară
 • 100% funcționare a rețelei
 • Începeți acum pe Liquid Web.

A REUȘIT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Vedeți mai multe recenzii ale gazdei gestionate »

Următorul: un tutorial pentru începători pentru a începe primul tău site web

De la un blog informativ de pescuit până la rularea unui site de comerț electronic complet funcțional, să vă alimentați prezența online este ușor și rentabil, cu cel mai bun tip de găzduire pentru a vă susține obiectivele site-ului dvs.

Aceste planuri sunt printre cele mai accesibile din industrie, iar instrumentele puternice de creare a web-ului facilitează începerea începătorilor.

Pe lângă bifarea căsuțelor pentru accesibilitate, un furnizor de găzduire web prietenos pentru începători ar trebui să ofere asistență ușor accesibilă pentru a vă ajuta să navigați în procesul descurajant de lansare a site-ului dvs. web.

Indiferent de nivelul de abilități de dezvoltare, una dintre cele mai bine cotate gazde vă poate ajuta să vă difuzați marca online.

Dacă sunteți în căutarea unui ghid cuprinzător despre primii pași ai amestecării rețetei perfecte pentru site-ul web de la zero, consultați tutorialul nostru despre crearea site-ului pentru începători.

Nu trebuie să știți să codificați; trebuie doar să fii pasionat de proiectul tău pentru a face primii pași către succes.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company