Cele mai bune 13: găzduire web pentru domenii existente (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 13: găzduire web pentru domenii existente (aprilie 2023)
Cele mai bune 13: găzduire web pentru domenii existente (aprilie 2023)

Cele mai bune 13: găzduire web pentru domenii existente (aprilie 2023)

Aveți deja mobila, dar ce zici de casă în care să o pui? Identificarea celei mai bune găzduiri web pentru domeniile existente este un efort la fel de important.

Chiar dacă nu aveți deja un site web, obținerea unui salt la înregistrarea unui nume de domeniu cool va face cumpărăturile pentru găzduire web mult mai ușoară. În acest fel, nu veți fi la fel de preocupat să găsiți un plan care să includă o înregistrare gratuită a domeniului cu găzduire.

Poate că sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web care să vă ajute să vă mutați cu migrare gratuită sau care nu vă va deranja dacă sunteți un acumulator de domenii și vă permite să găzduiți nume de domenii nelimitate. Având în vedere că numărul de înregistrări de nume de domenii a ajuns la peste 366,8 milioane de nume de domenii în primul trimestru al anului 2020, nu ești singurul care dorește să-ți crești prezența online.

Cea mai bună găzduire web generală pentru nume de domenii existente

Un nume de domeniu gratuit – precum și spațiu amplu pe disc și viteze de procesare extraordinar de rapide – ne reprezintă un avantaj grozav, dar nu întotdeauna necesar.

Proprietarii de site-uri web care au înregistrat deja spațiul online al mărcii lor pot obține în continuare oferte excelente de găzduire. Ar putea dori să se concentreze pe costul general, pe o asistență mai bună pentru clienți sau pe capacitatea de a găzdui, înregistra sau parca mai multe nume de domenii.

Aici, ne vom uita la cei mai buni furnizori de servicii de găzduire web pentru cei cu nume de domenii existente. De la găzduirea web partajată până la soluțiile WordPress gestionate, scopul nostru este să vă conectăm cu un ghișeu unic pentru toate nevoile site-ului dvs.

1. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Susținând accesibilitatea și un serviciu de găzduire ușor de utilizat, iPage oferă o gamă largă de funcții. Imediat, fiecare client primește spațiu nelimitat pe disc, baze de date, site-uri web și înregistrări de domenii suplimentare – perfect pentru cei cu un portofoliu de domenii stabilit.

Alte avantaje gratuite de găzduire web includ un certificat SSL, securitate încorporată, un panou de control personalizat și un constructor de site-uri web.

 • Număr de domenii: nelimitat
 • Costul de înregistrare: 9,99 USD pe an la început, urmat de o taxă anuală de reînnoire de 17,99 USD (iPage include un domeniu gratuit cu un plan de găzduire web)
 • Confidențialitate: 9,99 USD pe an
 • Alte caracteristici: blocare gratuită a domeniului pentru a proteja împotriva transferurilor neautorizate, reînnoiri automate de domenii, site-uri web și stocare nelimitate, plus certificat SSL și conturi de e-mail gratuite

Și mai bine, taxele de domeniu ale iPage sunt mai mici decât cele ale multor alți concurenți. Clienții primesc o înregistrare gratuită la înregistrare, dar domeniile suplimentare sunt remarcabil de accesibile. Sigur, reînnoirea pare puțin abruptă, dar am constatat că este în concordanță cu alții din industrie.

Interesant, iPage extinde, de asemenea, avantajul de înregistrare gratuită a domeniului celor care se înscriu pentru un server privat virtual (VPS) sau un pachet de găzduire dedicat.

De asemenea, vă puteți îmbunătăți performanța cu DNS Premium oferit de Comodo. Prin distribuirea informațiilor dvs. DNS pe mai multe servere din întreaga lume, vizitatorii site-ului dvs. sunt conectați la cea mai apropiată locație de server. Aceasta înseamnă că pot accesa site-ul dvs. mai rapid și mai fiabil.

Cea mai bună găzduire ieftină pentru domeniile existente

Dacă nu sunteți sigur ce este găzduirea partajată, iată o detaliere pentru dvs.: găzduirea partajată implică pur și simplu mai multe site-uri web care partajează același server.

O singură mașină poate găzdui sute sau chiar mii de conturi de găzduire partajată, plus numele lor de domenii. În general, nu veți fi conștienți de celelalte site-uri web de pe server sau de câte resurse obțin aceste alte site-uri. Cu toate acestea, acest lucru se traduce prin mai puține resurse disponibile pentru site-ul dvs.

Gazduirea partajata este mult mai ieftina decat gazduirea VPS, ceea ce o face alegerea de preferat pentru utilizatorii cu buget redus. Dacă utilizați o opțiune de găzduire partajată, este mai probabil să fiți restricționat de câte resurse de server poate folosi site-ul dvs. sau de câte domenii sau site-uri web puteți avea.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Una dintre cele mai recunoscute și de încredere mărci din industria de găzduire, Bluehost oferă o mulțime de caracteristici și alternative diferite atunci când vă gândiți la găzduire web ieftină.

Apreciem în special faptul că Bluehost și-a actualizat recent infrastructura pentru a include unități SSD de mare viteză, asigurându-se că vizitatorii ajung la site-ul dvs. și mai repede. Similar cu iPage, Bluehost oferă, de asemenea, un domeniu gratuit, SSL gratuit și o rețea de livrare de conținut gratuită pentru planurile sale de nivel inferior.

 • Număr de domenii: planul de cel mai scăzut nivel atinge maxim 5 domenii și 25 de subdomenii, dar toate celelalte sunt nelimitate
 • Costul de înregistrare: înregistrarea inițială este de 12,99 USD, cu taxe anuale de reînnoire de 17,99 USD (Bluehost oferă o înregistrare gratuită a domeniului cu găzduire)
 • Confidențialitate: 15 USD pe an (disponibil gratuit în primele două planuri de găzduire partajată)
 • Alte caracteristici: blocare gratuită a domeniului și reînnoire automată, gestionare ușoară prin panoul de control simplificat și integrare ușoară a e-mailului cu Microsoft 365

Înregistrarea domeniului este incredibil de simplă cu Bluehost, care va monitoriza și disponibilitatea site-ului dvs. non-stop.

Veți primi o reducere la confidențialitatea domeniului la înregistrare și aveți opțiunea de a vă îmbunătăți serviciul de găzduire prin adăugarea de backup-uri automate zilnice, restaurări cu un singur clic, măsuri de securitate suplimentare și instrumente SEO.

Clienții Bluehost pot oferi site-ului lor o adresă IP dedicată și un certificat SSL îmbunătățit. O adresă IP dedicată oferă site-ului dvs. o adresă unică și o stabilitate sporită, în loc să partajeze una cu sute de alte site-uri (dintre care unele ar putea cauza probleme).

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

În timp ce multe gazde se străduiesc să ofere găzduire la costuri reduse, Hostinger merge mai presus și dincolo cu economii uimitoare la găzduirea site-urilor și funcții adăugate. Prețurile furnizorului de găzduire – pentru orice, de la înregistrare la confidențialitatea domeniului – sunt unele dintre cele mai ieftine pe care le veți găsi.

Milioane de oameni se bazează pe Hostinger ca gazdă web preferată, ceea ce semnalează că platforma este foarte ușor de utilizat și ușor de utilizat atunci când încearcă să creeze un nou site web sau să migreze site-urile și domeniile existente.

 • Număr de domenii: până la 100 de domenii în majoritatea planurilor.
 • Costul de înregistrare: 8,99 USD, cu reînnoiri la 10,99 USD pe an (sau obțineți un domeniu gratuit cu majoritatea planurilor de găzduire)
 • Confidențialitate: 5 USD pe an
 • Alte caracteristici: CloudFlare DNS Firewall pentru a proteja serverele de nume de atacurile DDoS, gestionarea ușoară a DNS, stocare SSD și medii WordPress accelerate

Eticheta de preț pentru găzduirea web de 1,99 USD pe lună a semnăturii Hostinger se extinde la mai multe extensii de domeniu, inclusiv .ONLINE, .XYZ sau .TECH.

Pe lângă transferurile ușoare de domenii, Hostinger oferă un serviciu de căutare WHOIS pentru ca utilizatorii să găsească informații utile despre un domeniu înregistrat, inclusiv pe al lor.

Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) menține și actualizează WHOIS, baza de date centralizată a contactelor de domeniu și a informațiilor de înregistrare.

Ca un avantaj suplimentar, Hostinger oferă integrări cu multe tehnologii moderne, inclusiv CloudFlare, LiteSpeed, Google Cloud Platform și Jetpack, care măresc performanța și fiabilitatea.

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Domeniu GRATUIT inclus în toate planurile de găzduire partajată, cloud și WordPress
 • Gestionați găzduirea și domeniile dintr-un singur tablou de bord
 • Blocarea domeniului și reînnoiri automate GRATUITE
 • Transferuri ușoare cu asistență utilă 24/7
 • Lățime de bandă, stocare și baze de date fără măsurare
 • Începeți acum pe HostGator.

DOMENIU
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Obținând întotdeauna note mari peste tot, HostGator este o alegere ușoară pentru un registrator de domenii de încredere. HostGator ușurează procesul de înregistrare, ajutându-vă totodată să vă extindeți prezența online cu mai multe soluții tehnice. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute opțiuni de găzduire web de acolo, atrăgând atât proprietarii de site-uri pentru prima dată, cât și dezvoltatorii experimentați.

Hostgator are toate serviciile la care te-ai putea aștepta atunci când cauți o nouă gazdă web și un registrator de domenii. Pe lângă faptul că oferă opțiuni de găzduire partajată la prețuri accesibile și un constructor de site-uri web proprietar, HostGator garantează, de asemenea, un timp de funcționare de 99,9%, o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile, securitate SiteLock și o multitudine de alte caracteristici.

 • Număr de domenii: cel mai ieftin plan restricționează utilizatorii la un singur domeniu, în timp ce alte planuri permit site-uri web nelimitate
 • Costul de înregistrare: 12,95 USD pentru primul an, cu reînnoiri costând 17,99 USD pe an ulterior (HostGator oferă clienților noi un domeniu gratuit cu găzduire web)
 • Confidențialitate: 14,95 USD pe an
 • Alte caracteristici: lățime de bandă nemăsurată și spațiu de stocare pentru toate planurile, plus gestionarea simplă a DNS, redirecționarea e-mailului și a domeniilor, reînnoiri automate și blocarea domeniului

Datorită unei liste de verificare amănunțite și articolelor informative din baza de cunoștințe, HostGator vă îndrumă prin procesul de transfer al domeniului – puteți obține chiar și o reducere suplimentară pentru migrarea domeniului dvs. existent.

Și mai bine, furnizorul de găzduire se va ocupa chiar de mutarea fișierelor site-ului dvs. de pe gazda anterioară și de a configura totul pe contul dvs. de găzduire WordPress sau cPanel cu HostGator.

După cum probabil vă puteți da seama, serviciul pentru clienți este în frunte cu HostGator, care oferă asistență 24/7 prin telefon, chat live și Twitter. Este evidentă găzduirea de înaltă calitate cu care puteți crește, compania oferind servicii cloud, WordPress gestionat, VPS și planuri de găzduire dedicate.

5. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 17 milioane de domenii gestionate
 • Domeniu GRATUIT inclus cu planurile anuale
 • Gestionați-vă domeniile prin cPanel sau Plesk
 • Găzduire GRATUITĂ de e-mail pe domeniul dvs
 • 99,9% timp de funcționare a site-ului web garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Am fi neglijent să nu includem GoDaddy în această listă a furnizorilor de top de găzduire de nume de domeniu. Poate cel mai cunoscut nume din spațiul domeniului, GoDaddy este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai bună companie de servicii de înregistrare din lume, iar găzduirea low-cost este greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Dacă am evalua doar gazdele de domeniu, aceasta ar fi în fruntea listei. GoDaddy este cel mai popular registrator de domenii din lume – și nici măcar nu este aproape.

Gazda web are peste 76 de milioane de nume de domenii gestionate, datorită recunoașterii mărcii și marketingului agresiv din primele zile ale web-ului. După cum vă puteți imagina, domeniile rămân o parte importantă a modelului de afaceri GoDaddy.

 • Număr de domenii: un domeniu în planul introductiv, dar site-uri web nelimitate pe toate celelalte
 • Costul de înregistrare: 11,99 USD, cu reînnoiri la 18,99 USD (GoDaddy oferă clienților noi un domeniu gratuit cu pachete anuale de găzduire partajată)
 • Confidențialitate: protecția de bază a confidențialității este inclusă gratuit, dar protecțiile îmbunătățite sunt disponibile pentru 10 USD până la 15 USD pe domeniu pe an
 • Alte caracteristici: căutări și achiziții de domenii în bloc, comenzi în așteptare pentru domenii cu monitorizare zilnică a disponibilității, servicii de intermediere și trei niveluri de servicii suplimentare de confidențialitate a domeniilor, plus licitații de domenii și alte servicii de investiții

Poate că caracteristica GoDaddy legată de domeniul pe care o apreciem cel mai mult este transferul automat de domeniu fără mâini. Puteți obține chiar și o reducere de 31% la serviciul deja la preț rezonabil prin transferul a șase sau mai multe domenii.

Totuși, GoDaddy cade în acest loc pentru că este pe partea mai scumpă când vine vorba de găzduire web. Reînnoirile sunt costisitoare și am dori să vedem funcții de găzduire a e-mailului și instrumente integrate mai bune pentru WordPress, SEO sau design de site-uri web.

Cel mai bun domeniu de găzduire pentru WordPress

Aveți deja un domeniu și un site web WordPress? De ce să nu aduceți totul sub același acoperiș cu un furnizor de găzduire care excelează la ambele?

Găzduirea WordPress este concepută special având în vedere cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume.

Optimizarea performanței specifice WordPress și îmbunătățirile de securitate sunt avantaje comune, împreună cu actualizările automate ale platformei. În cazul găzduirii de domenii cu WordPress, ce este mai bun decât transferurile gratuite de site-uri și domenii?

Aruncă o privire la gazdele noastre preferate pentru domenii și WordPress.

6. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Nume de domeniu GRATUIT și transfer fără întreruperi a site-ului
 • Include program de instalare cu un singur clic cu peste 310 de aplicații
 • SSD-uri GRATUITE pentru planuri de găzduire de afaceri partajate
 • Instalări ușoare pentru WordPress, Joomla și altele
 • Copii de rezervă GRATUITE și certificat SSL
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

DOMENIU
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

În căutarea tehnologiei de vârf și asistență pe deplin de încredere. InMotion poate fi gazda pentru tine. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Cu tehnologii de ultimă oră și servicii de găzduire de mare viteză, InMotion Hosting se pretează în mod inerent pentru găzduirea WordPress ideală. Compania oferă prețuri și funcții imbatabile pentru toate nevoile dvs. WordPress.

Clienții încep cu spațiu pe disc SSD extrem de rapid, apoi continuă cu serverele web NGINX, un CDN gratuit și actualizări automate WordPress și corecții de securitate.

 • Număr de domenii: până la 6 (domenii nelimitate rezervate pentru planurile VPS)
 • Cost de înregistrare: 15,99 USD pe an (Fără costuri suplimentare de reînnoire sau obțineți un domeniu gratuit cu găzduire web)
 • Confidențialitate: 12,99 USD pe an
 • Alte caracteristici: Opțiuni de găzduire WordPress pentru server partajat, virtual și dedicat, plus blocarea domeniului și reînnoiri automate

Există multe de iubit despre InMotion Hosting, inclusiv migrarea serverului său, verificările și corecțiile automate de securitate, stocarea SSD gratuită, protecția împotriva hackurilor și a programelor malware, precum și o gamă largă de alte funcții.

Dar majoritatea planurilor sunt surprinzător de limitate în ceea ce privește câte site-uri web și domenii pot fi acceptate. În ciuda faptului că are patru planuri de găzduire partajată pentru WordPress, InMotion Hosting se extinde doar până la șase domenii. Va trebui să faceți upgrade la pachetele VPS gestionate pentru a debloca domenii nelimitate.

InMotion Hosting vă poate ajuta și cu acel temut transfer de domeniu, precum și ca gazdă web

7. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Puține gazde web sunt la fel de sinonime cu WordPress precum Bluehost. Ori de câte ori sunteți în căutarea unei găzduiri simplificate pentru blog sau ajutor pentru gestionarea unui site web de afaceri cu trafic ridicat, Bluehost vă stă la dispoziție.

Bluehost, pe care echipa de conducere WordPress l-a recomandat din 2005, listează chiar și găzduirea WordPress înainte de găzduirea partajată pe site-ul său. Adăugați servicii de domeniu solide (dacă nu spectaculoase), iar Bluehost este o alegere perfectă.

 • Număr de domenii: majoritatea planurilor sunt nelimitate, dar planul de nivel inferior vă limitează la 5 domenii și 25 de subdomenii
 • Costul de înregistrare: 12,99 USD, cu taxe de reînnoire de 17,99 USD (sau Bluehost include un domeniu gratuit cu găzduire web)
 • Confidențialitate: 15 USD pe an (inclus gratuit în primele două planuri de găzduire partajată)
 • Alte caracteristici: nume de domenii gratuite și SSL pentru majoritatea planurilor de găzduire, securitate pe mai multe niveluri și copii de rezervă, suită de marketing, mediu de pregătire și detectarea și eliminarea automată a programelor malware

Furnizorul de găzduire oferă planuri WordPress partajate, la prețuri accesibile, bazate pe SSD, împreună cu o soluție WordPress gestionată de ultimă generație, pentru a permite companiilor în creștere să facă față fără probleme creșterilor de trafic.

Bluehost a perfecționat și o opțiune de găzduire WooCommerce care vă oferă acces la un magazin și blog online, marketing prin e-mail, produse nelimitate și Woocommerce preinstalat.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, Bluehost oferă proprietarilor de site-uri libertate completă de design WordPress, cu teme de blog și magazine disponibile dacă este necesar, alături de asistență 24/7.

8. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Servicii ușoare de înregistrare și transfer de domenii
 • Management DNS și servere de nume personalizate
 • Adrese de e-mail și nume de domenii nelimitate
 • Caracteristici avansate de securitate și HackScan GRATUIT
 • Ajutor 24/7/365 de la A2 Guru Crew
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

DOMENIU
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

A2 Hosting combină o platformă de găzduire nebun de rapidă, servicii gestionate și suport puternic într-o singură platformă la un preț foarte rezonabil. Ca gazdă WordPress, A2 Hosting se bucură de o popularitate incredibilă în rândul a peste 8 milioane de oameni din întreaga lume.

Deși compania excelează în ceea ce privește găzduirea WordPress, cele mai mari două lovituri împotriva A2 Hosting vin din partea numelui de domeniu. Compania nu include o înregistrare gratuită a domeniului cu planuri anuale de găzduire, iar ratele sale de reînnoire sunt mai mari decât cele ale altora pe care le-am văzut.

 • Număr de domenii: majoritatea planurilor acceptă domenii nelimitate, dar planul de nivel inferior permite doar un site web
 • Costul de înregistrare: 14,95 USD pentru primul an, apoi se reînnoiește la 24,90 USD
 • Confidențialitate: 9,95 USD pe an
 • Alte caracteristici: redirecționare gratuită a e-mailurilor și gestionare DNS externă pentru o creștere a performanței, împreună cu punerea în scenă a site-ului, transferuri ușoare de domenii și copii de rezervă automate gratuite

Acestea fiind spuse, avantajele găzduirii web depășesc cu mult orice complicații ale domeniului. Ne place devotamentul A2 Hosting față de viteză și progrese tehnice. Configurația sa Turbo Server promite o încărcare a paginii de până la 20 de ori mai rapidă decât cea a concurenților.

Serviciul pentru clienți de la A2 hosting nu este nimic de plâns, de asemenea. Compania oferă asistență 24/7 prin chat, telefon și e-mail atunci când este necesar și puteți oricând să contactați pe cineva dacă site-ul dvs. întâmpină accidental o problemă – domeniu, WordPress sau altfel.

9. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Obțineți domeniul dvs. atunci când vă înscrieți pentru găzduire
 • Găzduire web oferită de Google Cloud
 • Înregistrări și transferuri ușoare de domenii
 • Obțineți confidențialitatea domeniului pentru a vă proteja informațiile
 • Certificat SSL GRATUIT și performanță CDN
 • Începeți acum pe SiteGround.

DOMENIU
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

De ce să nu asociați tehnologia de găzduire impresionantă a SiteGround, bazată pe cloud, cu echipele sale de asistență legendare și cu serviciile de domeniu. Furnizorul de găzduire de stele are o mulțime de extensii de domenii speciale disponibile din care puteți alege. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Cu peste 2 milioane de domenii gestionate, SiteGround oferă o multitudine de opțiuni de găzduire de încredere, inclusiv opțiuni WordPress și WooCommerce pentru noul tău site.

Compania de găzduire se bazează pe infrastructura Google Cloud Platform pentru viteză și scalabilitate inerente. Și mai bine, permite SiteGround să ofere planuri de găzduire cu potriviri 100% energie regenerabilă.

 • Număr de domenii: cel mai ieftin plan vine cu un singur site web, dar puteți obține domenii nelimitate pe toate celelalte
 • Cost de înregistrare: 15,95 USD pe an
 • Confidențialitate: 12 USD pe an și se reînnoiește la 24 USD anual
 • Alte caracteristici: serviciu de monitorizare SG Site Scanner care verifică site-ul dvs. zilnic pentru coduri rău intenționate, infrastructură Google Cloud, plugin personalizat de migrare WordPress sau transferuri de site-uri hands-free

Apreciem enorm SiteGround pentru abordarea practică și personală a companiei de asistență. Echipa a conceput tot felul de soluții personalizate pentru a vă face experiența cât se poate de plăcută.

Transferurile de site-uri WordPress pot fi realizate cu un simplu plugin sau puteți înrola echipa SiteGround pentru a vă muta fișierele și domeniile. Dacă întâmpinați alte probleme, echipa de asistență este disponibilă la orice oră și oferă în mod regulat răspunsuri în doar câteva minute.

În calitate de registrator, SiteGround oferă spre vânzare peste 50 de extensii de domeniu. Este posibil să nu găsiți toate clopotele și fluierele, dar vă putem promite că experiența utilizatorului va fi de top.

Cea mai bună găzduire web cu un domeniu gratuit

Toată lumea iubește lucrurile gratuite, nu? Domeniile pot fi costisitoare de cumpărat și întreținut, dar nu trebuie să fie

Aceste gazde web oferă clienților un nume de domeniu gratuit cu un pachet de găzduire care durează un an sau mai mult și am găsit că le oferă unele dintre cele mai bune servicii de domeniu existente.

Chiar dacă transferați domeniile existente către un nou furnizor, cine poate spune că nu veți avea nevoie de altul? Veți dori să vă asigurați că portofoliul dvs. de domenii de protecție a mărcii este potrivit pentru a vă păstra avantajul.

10. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Hostinger oferă înregistrare gratuită a domeniului premium pentru cei care se înscriu pentru un plan anual Premium sau Business. (Sfat profesionist: profitați de pachetul de patru ani Hostinger. Tariful este atât de mic încât va fi probabil mai ieftin decât un singur an la multe alte gazde web).

Hostinger este o alegere fantastică pentru găzduire partajată, cloud și WordPress, oferind funcții de top la un preț foarte mic.

 • Număr de domenii: cel mai mic plan vine cu un singur domeniu, dar majoritatea celorlalte acceptă până la 100 de nume de domenii
 • Cost de înregistrare: GRATUIT cu plan de găzduire, altfel 8,99 USD pe an cu taxe anuale de reînnoire de 10,99 USD
 • Confidențialitate: 5 USD pe an
 • Alte caracteristici: protecție DDoS, firewall alimentat de CloudFlare, gestionare DNS în panoul de control personalizat ușor, backup automat și credite de marketing gratuite

Clienții pot alege dintre nouă extensii de domeniu, inclusiv .COM și .NET. Va trebui să plătiți pentru reînnoiri ulterioare, dar Hostinger este una dintre cele mai accesibile gazde din industrie.

Pentru a vă revendica domeniul gratuit, trebuie doar să vă înscrieți pentru planul de găzduire corespunzător și să introduceți numele domeniului dorit pentru a vedea dacă este disponibil. Apoi îl adăugați în coș și reducerea ar trebui să fie aplicată automat.

11. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Dându-le lui Hostinger o rulare solidă pentru banii săi în ceea ce privește găzduirea web ieftină, iPage oferă, de asemenea, domenii gratuite și înregistrarea domeniilor.

Simplitatea absolută de a avea un singur plan de găzduire partajat de luat în considerare facilitează compararea cumpărăturilor și înscrierea. Și vă puteți bucura de domeniul gratuit ca parte a planurilor de găzduire WordPress, VPS și server dedicat.

 • Număr de domenii: nelimitat
 • Costul de înregistrare: gratuit pentru toate planurile sau 9,99 USD pe an pentru fiecare domeniu suplimentar (taxă anuală de reînnoire de 17,99 USD)
 • Confidențialitate: 9,99 USD pe an
 • Alte caracteristici: Blocare gratuită a domeniului pentru a proteja împotriva transferurilor neautorizate, reînnoirilor automate, site-uri web și stocare nelimitate, plus certificat SSL gratuit și conturi de e-mail

Proprietarii de site-uri web au 15 gTLD-uri din care să aleagă, inclusiv cele mai comune extensii .COM, .NET, .BIZ, .INFO și .ORG. Dacă alegeți să vă anulați planul, vi se va percepe o taxă de 15 USD pentru a menține dreptul de proprietate asupra domeniului dvs.

Ne place că procesul de plată al iPage face înregistrarea pentru găzduire și înregistrarea unui domeniu incredibil de ușoară. Doar introduceți numele de domeniu dorit atunci când vi se solicită și veți fi pe drum.

12. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 17 milioane de domenii gestionate
 • Domeniu GRATUIT inclus cu planurile anuale
 • Gestionați-vă domeniile prin cPanel sau Plesk
 • Găzduire GRATUITĂ de e-mail pe domeniul dvs
 • 99,9% timp de funcționare a site-ului web garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Am fi neglijent să nu includem GoDaddy în această listă a furnizorilor de top de găzduire de nume de domeniu. Poate cel mai cunoscut nume din spațiul domeniului, GoDaddy este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai bună companie de servicii de înregistrare din lume, iar găzduirea low-cost este greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Adică, ce este mai bun decât un domeniu gratuit de la cel mai mare registar din lume? Pe lângă faptul că vă ajută să vă transferați domeniile existente, GoDaddy oferă clienților o înregistrare gratuită a numelui de domeniu cu toate pachetele de găzduire partajată și WordPress.

Cu o listă atât de puternică de servicii de domeniu disponibile, puteți fi liniștit știind că portofoliul dvs. de domenii este al liderilor din industrie – nu există nimic pe care să nu fi văzut, nicio problemă pe care să nu le fi rezolvat.

 • Număr de domenii: domeniu nelimitat pentru majoritatea planurilor, dar cel mai accesibil plan este limitat la un site web
 • Costul de înregistrare: gratuit pentru toate planurile partajate și WordPress, altfel 11,99 USD cu reînnoiri la 18,99 USD
 • Confidențialitate: gratuit, dar upgrade-uri disponibile pentru 10 USD până la 15 USD pe domeniu pe an
 • Alte caracteristici: Configurarea domeniului cu un singur clic pe panoul de gestionare al GoDaddy, licitații de domenii, căutări de domenii în bloc, servicii de brokeraj și integrare Microsoft 365

GoDaddy este cunoscut pentru un cost de intrare remarcabil de accesibil, dar ai grijă la tarifele mai mari ale companiei după expirarea termenului inițial. Costurile domeniului sunt bune, dar găzduirea web poate deveni puțin mai scumpă decât ne-am dori să vedem.

Acestea fiind spuse, ați fi greu să găsiți un furnizor de servicii cu o infrastructură atât de diversă și stabilită pentru a se ocupa de toate aspectele înregistrărilor de domenii și găzduire. Dacă sunteți serios în ceea ce privește portofoliul dvs. de domenii, oferiți-i lui GoDaddy o privire solidă.

13. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Domeniu GRATUIT inclus în toate planurile de găzduire partajată, cloud și WordPress
 • Gestionați găzduirea și domeniile dintr-un singur tablou de bord
 • Blocarea domeniului și reînnoiri automate GRATUITE
 • Transferuri ușoare cu asistență utilă 24/7
 • Lățime de bandă, stocare și baze de date fără măsurare
 • Începeți acum pe HostGator.

DOMENIU
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Obținând întotdeauna note mari peste tot, HostGator este o alegere ușoară pentru un registrator de domenii de încredere. HostGator ușurează procesul de înregistrare, ajutându-vă totodată să vă extindeți prezența online cu mai multe soluții tehnice. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Am numit HostGator gazda noastră preferată cu care să crească, deoarece se potrivește perfect pentru proprietarii de site-uri web și întreprinderile mici care doresc să stabilească un portofoliu de domenii și să aducă totul sub o singură umbrelă.

Pe măsură ce vă înscrieți pentru orice plan de găzduire partajat, cloud sau WordPress, HostGator vă permite să înregistrați un nume de domeniu gratuit. Furnizorul de servicii promovează, de asemenea, înregistrări inițiale ieftine pentru orice domenii suplimentare.

 • Număr de domenii: un domeniu pe câteva planuri de nivel inferior, dar majoritatea permit domenii și subdomenii nelimitate
 • Cost de înregistrare: gratuit cu găzduire partajată, cloud și WordPress sau 12,95 USD anual cu reînnoiri de 17,99 USD
 • Confidențialitate: 14,95 USD pe an
 • Alte caracteristici: stocare și lățime de bandă nemăsurate, reînnoiri automate, blocare a domeniului pentru prevenirea furtului, portal de gestionare a DNS și transfer gratuit de site pentru utilizatorii cPanel sau WordPress

HostGator vă va aplica automat reducerea în timpul procesului de finalizare a comenzii și vă va oferi posibilitatea de a alege dintre 15 extensii de domeniu, inclusiv cele obișnuite .COM, .BIZ și .NET – împreună cu gTLD-uri distractive precum .TECH, .SPACE și altele.

Ce este Gazduirea Domeniilor?

Găzduirea domeniului se referă la o platformă care vă gestionează numele domeniului și vă ajută să vă conectați la site-ul dvs. web, la conturile de e-mail și la alte servicii web.

O gazdă de domeniu acționează în mod obișnuit ca un registrator de domeniu pentru a vă ajuta să depuneți o revendicare asupra unui domeniu. Informațiile dumneavoastră sunt înregistrate într-un registru, care este apoi gestionat de ICANN (care menține și baza de date WHOIS).

Deși puteți obține un plan de găzduire web pentru doi sau trei ani (sau mai mult), înregistrările de domenii trebuie reînnoite în fiecare an, astfel încât ICANN să poată păstra informații exacte de proprietate.

Găzduirea de domeniu se referă la un vânzător de domeniu (cum ar fi GoDaddy, Bluehost și alții) care vinde o adresă web și o înregistrează unui client pentru un abonament anual.

În funcție de domeniul pe care îl doriți, înregistrarea poate costa de la câțiva dolari până la 30 de milioane de dolari pentru cele mai scumpe domenii.

Ceea ce face un domeniu este să direcționeze vizitatorii către un anumit site web, la fel ca adresa unei case. Fiecare domeniu are o adresă IP corespunzătoare care își stabilește locația pe internet. Când cumpărați un domeniu de la o gazdă de domeniu, obțineți dreptul de proprietate asupra acelui domeniu atâta timp cât plătiți taxa anuală.

De ce am nevoie de găzduire de domenii?

Mai simplu spus, găzduirea domeniului le permite vizitatorilor să vă acceseze site-ul web . Cam important, nu?

Un nume de domeniu este similar cu o adresă de stradă. Această adresă vă conectează site-ul web la vecinătatea mai mare a internetului, iar găzduirea numelor de domeniu vă permite să adăugați alte funcții asortate, inclusiv e-mail, DNS îmbunătățit și setări de confidențialitate.

Fără găzduire de domeniu, utilizatorii nu vor avea o modalitate memorabilă sau ușoară de a vă găsi site-ul online. Fără găzduire web, nu va exista un site web pe care să îl accesezi în primul rând.

Gazdele de domeniu, care facilitează de obicei înregistrările, oferă servicii DNS (Domain Name System) care ajută computerele să conecteze un nume de domeniu prietenos cu oamenii cu o adresă IP prietenoasă cu serverul.

Pe lângă faptul că ajută vizitatorii să se conecteze la site-ul dvs. web, DNS include și alte funcționalități rezumate de aceste înregistrări DNS:

 • MX: direcționează mesajele de e-mail primite
 • CNAME: conectează domeniile alias, cum ar fi www.example.com și example.com
 • R: Potrivește un nume de domeniu cu adresa IP fizică a serverului gazdă
 • TXT: oferă informații suplimentare pentru a verifica proprietatea domeniului, pentru a crește securitatea e-mailului și pentru alte sarcini

După cum vă puteți da seama, găzduirea domeniului este esențială pentru supraviețuirea mărcii dvs. online – și depășește doar adresa URL a site-ului dvs. web. Deoarece a avea un domeniu personalizat este una dintre componentele principale ale adreselor de e-mail profesionale, cu siguranță veți dori să alegeți o gazdă de domeniu de top.

Cum aleg cea mai bună găzduire web pentru domeniile existente?

Va trebui să determinați care sunt nevoile site-ului dvs. înainte de a putea alege gazda web care funcționează cel mai bine pentru dvs. Calculați cât trafic primește site-ul dvs. și ce fel de spațiu pe server (gazduire partajată, server privat virtual sau un server dedicat) și alte cerințe de care aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să poată funcționa fără probleme.

Pentru site-urile web care găzduiesc domenii existente, asigurați-vă că verificați prețurile de reînnoire a domeniilor și taxele asociate cu transferurile sau protecția confidențialității. Instrumentele și interfața dvs. de management vă vor ghida, de asemenea, experiența și satisfacția generală.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare dacă aveți nevoie și de un constructor de site-uri web. Creatorii de site-uri web sunt uneori incluși în găzduirea web și vă ajută să vă construiți, să proiectați și să vă comercializați site-ul pentru publicul dvs.

Lucrurile specifice de căutat într-o gazdă web sau un constructor de site-uri web vor varia în funcție de nevoile dvs., așa că utilizați lista de mai jos pentru a afla ce contează cel mai mult pentru dvs.

 • Preț: În plus față de costul înscrierii, asigurați-vă că verificați ratele de reînnoire și citiți literele mici pentru orice taxe sau obligații ascunse.
 • Nevoi tehnice: sunt acceptate limbajele de programare moderne? Ce zici de un CDN, mediu de pregătire, optimizare WordPress, protecții de securitate și scalabilitate?
 • Ușurință în utilizare: gândiți-vă cine va face cea mai mare parte a gestionării domeniului sau a supravegherii site-ului web și a creației de conținut.
 • Asistență: Cât de important este ca cineva să fie disponibil 24/7? Vă simțiți confortabil cu asistența prin e-mail, telefon și/sau chat?

Credem că, orice vă oferă cel mai bun profit pentru banii dvs. este o investiție bună. Uneori, gazdele web taxează mai mult pentru servere de calitate mai bună, securitate și capabilități de găzduire, așa că, la sfârșitul zilei, să plătești mai mult nu este întotdeauna un lucru rău.

În cele din urmă, unul dintre cele mai importante lucruri de căutat într-o potențială gazdă nouă este asistența și asistența clienților. Unul dintre cele mai enervante lucruri atunci când căutați o nouă gazdă web este să nu aveți sprijinul de care aveți nevoie și să nu fiți sigur cum să procedați.

Îmi pot muta numele de domeniu pe o altă gazdă?

Pentru a găzdui un domeniu existent, trebuie să vă accesați contul de găzduire web prin furnizorul dvs. de găzduire web și să vă transferați numele domeniului în planul de găzduire actual.

Majoritatea furnizorilor de găzduire web vă pot ajuta cu acest proces și se vor asigura că totul este configurat și funcțional fără probleme.

În cel mai rău caz, gazda dvs. web vă va oferi un articol detaliat din baza de cunoștințe și asistență 24/7 dacă sunteți confuz. Unele gazde se vor ocupa de totul pentru tine.

Găzduirea unui domeniu existent poate duce uneori la complicații dacă domeniul dvs. nu indică corect serverul potrivit. Va trebui să accesați fișierele zonei DNS și să vă actualizați informațiile de domeniu acolo. Din nou, verificați cu gazda dvs. web pentru a vedea configurațiile corespunzătoare.

Deși detaliile și interfețele specifice se schimbă de la gazdă la gazdă, iată cum transferi un domeniu existent:

 1. Dezactivați măsurile de securitate a domeniului: înregistrarea actuală probabil că are domeniul dvs. blocat pentru a evita furtul și transferurile neautorizate. Anulați acest lucru.
 2. Obțineți codul de autorizare: un cod EPP va fi generat și trimis la adresa de e-mail asociată domeniului.
 3. Notificați noul dvs. gazdă de domeniu: verificați ce domeniu doriți să mutați și furnizați EPP sau AuthCode.
 4. Așteptați (și eventual plătiți): noua dvs. gazdă ar trebui să se ocupe de restul. Unii vă cer să reînnoiți înregistrarea domeniului sau să plătiți pentru transfer, dar totul ar trebui făcut în câteva zile.

Rețineți că domeniile nu pot fi transferate în termen de 60 de zile de la înregistrarea inițială sau de la modificările informațiilor despre solicitant (adică dvs.). În caz contrar, un transfer de domeniu poate dura până la 48 până la 72 de ore pentru ca DNS-ul să se actualizeze.

Adăugați un nume de domeniu puternic portofoliului dvs. cu cea mai bună găzduire web din 2021

Gestionarea mai multor domenii poate fi o sarcină descurajantă, mai ales dacă domeniile dvs. sunt împrăștiate în diverși registratori cu date de reînnoire, prețuri și site-uri web asociate diferite.

Părerile sunt amestecate dacă ar trebui să vă puneți toate domeniile și serviciile de găzduire web sub un singur acoperiș, dar apreciem simplitatea consolidării.

Gazdele profesioniste și respectate de pe lista noastră pot ajuta la atenuarea oricăror preocupări legate de siguranța contului și de proprietatea domeniului.

Ca poartă de acces către afacerea sau blogul tău, un nume de domeniu este un element foarte important în succesul site-ului tău web . Un nume de domeniu vă poate pune pe drumul rapid către succesul în afaceri sau poate fi o piedică în atingerea obiectivelor.

A ști ce face un nume de domeniu bun contează. Pentru început, păstrați numele de domeniu scurt și relevant pentru afacerea dvs.; un nume ușor de scris și de tastat este un bonus.

De exemplu, dacă afacerea dvs. se referă la curățarea ferestrelor, asigurați-vă că aveți cuvintele cheie curățare și fereastră în domeniul dvs., deoarece acestea sunt cuvintele pe care oamenii le vor căuta atunci când au nevoie de serviciul dvs.

Indiferent dacă sunt scrise sau sub formă de cifre, numerele pot crea confuzie . Evitați să vă forțați clienții să renumărească mental, încercând să vă amintiți adresa. Bestwindowcleaning.com este mult mai ușor de reținut și de tastat decât number1-windowcleaning4u.com.

Pentru companiile locale, includeți orașul sau statul dvs. în domeniul dvs. pentru a ajuta clienții să vă găsească mai repede. De exemplu, seattlewindowcleaning.com este mai vizat decât bestwindowcleaning.com.

Acum, pentru extensia de domeniu (aceasta este partea din numele domeniului care urmează punctului). Dacă puteți obține .COM, mergeți la el! Este cea mai folosită extensie, dar există și atât de mult încât obținerea unui nume scurt și memorabil urmat de .com poate fi uneori o provocare.

Alte extensii populare includ .NET, .ORG, .INFO și .BIZ. În plus, sunt acum disponibile sute de altele noi distractive, cum ar fi .GURU, .SHOP și .NINJA. Aceste extensii descriptive vă permit să vă reprezentați perfect afacerea și să vă stimulați brandul.

Vorbind despre marca dvs., o puteți proteja și construi, cumpărând versiuni multiple sau scrise greșit ale numelui dvs. de domeniu, astfel încât clienții care greșesc să fie în continuare direcționați către site-ul dvs.

De asemenea, este o idee bună să vă cumpărați domeniul cu diferite extensii, astfel încât concurenții să nu vă înregistreze numele de domeniu cu o altă extensie.

În cele din urmă, fiți rapid când cumpărați un domeniu, deoarece domeniile se epuizează rapid! Cele mai multe sunt accesibile, așa că înregistrează-ți domeniul preferat acum la un registrator de domenii, înainte ca altcineva să o facă.

Consultați recenzia noastră completă despre iPage

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, iPage este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent iPage pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,6 în categoria Domain Hosting, dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre iPage:

Perfect pentru cei care caută un plan de găzduire entry-level, iPage este o alegere solidă și accesibilă pentru site-urile web de dimensiuni mici și mijlocii. Planul de preț simplu al gazdei și funcțiile ușor de utilizat, inclusiv generatorul de site-uri web inclus, au făcut-o o alegere populară pentru milioane de oameni. Revizuirea noastră dezvăluie că iPage este o gazdă web ieftină, de încredere, care ar trebui să se claseze în topul listei dvs.

Înainte de a vă înscrie la iPage, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de iPage. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a iPage
 • iPage: 4.6/5.0 vs. altele
 • iPage: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că iPage este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului iPage. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan iPage.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company