Cele mai bune 15: găzduire web pentru dezvoltatori (aprilie 2023) – ASP.NET & WP Tools

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 15: găzduire web pentru dezvoltatori (aprilie 2023) – ASP.NET & WP Tools
Cele mai bune 15: găzduire web pentru dezvoltatori (aprilie 2023) – ASP.NET & WP Tools

Cele mai bune 15: Găzduire web pentru dezvoltatori (aprilie 2023) – Instrumente ASP.NET și WP

În calitate de student proaspăt, care învață cum să codifice modele bazate pe tabel și cum să folosească acest instrument nou numit WordPress, găsirea celei mai bune găzduiri web pentru dezvoltatori nu a fost nicăieri în radarul meu. Abia am înțeles ce face serviciul, doar că trebuia să-l am pentru a-mi pune proiectele online. M-am înscris la cel mai ieftin și mai cunoscut furnizor și am sunat-o pe zi.

Pe măsură ce am învățat mai multe și am înțeles mai bine criteriile a ceea ce face grozav un site web decent, am devenit un consumator de găzduire din ce în ce mai exigent. Acum este treaba mea să îi potrivesc pe alții cu planul de găzduire care le servește cel mai bine nevoilor specifice. De înțeles, dezvoltatorii au nevoi de găzduire mult diferite față de proprietarii de site-uri pentru prima dată, care acordă prioritate utilizării și accesibilității față de atribute precum accesul root sau unitățile SSD.

Indiferent de limbajul de programare sau configurația serverului pe care o alegeți, am întocmit o listă cu furnizorii cei mai demni să vă găzduiască portofoliul, proiectul secundar sau aplicația. Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece înainte la secțiunea care este cea mai relevantă pentru dvs.

Cea mai bună găzduire „în general” pentru dezvoltatori

Deși să pariezi pe o companie de găzduire puțin cunoscută, recent lansată, poate ajunge să fie un jackpot, majoritatea dezvoltatorilor ar trebui să rămână cu un furnizor încercat și adevărat, care oferă multă stabilitate. Dormiți bine știind că compania nu va înceta brusc sau nu va fi achiziționată de un conglomerat care vă mută fișierele către hardware și servicii de asistență de calitate inferioară. Aceste gazde de renume sunt, de asemenea, mai probabil să ofere asistență promptă non-stop, performanță de top, timp de funcționare fiabil, securitate sporită și avantaje adăugate, cum ar fi înregistrarea gratuită a unui domeniu, backup automat sau unități SSD.

Deși mulți dezvoltatori sunt serviți perfect de planuri de găzduire partajată de ultimă generație, actualizate, vă recomandăm scalabilitatea și resursele dedicate care vin cu un server privat virtual sau VPS. Veți obține mai mult control asupra unei părți mai mari a unui server mai bun – asta înseamnă să obțineți exact mediul de codare dorit, cu resurse garantate și viteze îmbunătățite de încărcare a paginii.

Gazda noastră VPS preferată de mai jos face gestionarea serverului extrem de ușoară, cu capacitatea de a adăuga și a aloca resurse de calcul și oferind rate ridicate de redundanță pentru creșterea disponibilității. Asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă pentru a obține o imagine completă a serviciilor gestionate, a sistemelor de securitate și a instrumentelor prietenoase pentru dezvoltatori incluse pentru a vă ajuta proiectul să reușească.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS, care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cea mai bună găzduire „ieftină” pentru dezvoltatori

E bine. Știm că indiferent de limbajele de programare sau de caracteristicile de care aveți nevoie într-un plan de găzduire, accesibilitatea este în cele din urmă rege – în special pentru dezvoltatorii individuali care încep proiecte cu marje subțiri. Găsirea unei chilipiruri la o gazdă de înaltă performanță le permite dezvoltatorilor să reinvestească mai ușor în proiectul lor, indiferent dacă banii sunt direcționați către mai multe resurse de calcul sau pentru o altă pizza pentru a alimenta sesiunile de codare de noapte.

Deși există o mulțime de opțiuni de găzduire gratuită pentru experimentarea fără riscuri cu idei noi, avem tendința de a fi puțin suspectați. Aici, ne-am echilibrat cu companii care ar putea fi libere, care oferă servicii upgrade, asistență și un număr surprinzător de funcții pentru mai puțin de 5 USD pe lună.

Dacă noua ta idee pentru un site web sau o aplicație are vreo tracțiune, vei dori să te înscrii pentru un plan de găzduire care poate crește odată cu tine. Procedând astfel, se elimină problemele legate de căutarea unei alte gazde și migrarea de la infrastructura de găzduire gratuită substandard.

Pentru doar câțiva dolari pe lună, dezvoltatorii se pot bucura de asistență suplimentară pentru limbi, garanții mai mari de funcționare, asistență tehnică 24/7, resurse de calcul suplimentare și o mulțime de servicii suplimentare sau incluse, inclusiv înregistrări gratuite de domenii, conturi de e-mail nelimitate și acces la protecții de securitate îmbunătățite sau la o rețea de livrare a conținutului. Iată cele trei gazde ale noastre preferate în funcție de accesibilitate; toate companiile enumerate mai jos oferă un raport principal cost-beneficiu.

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea dvs. atunci când căutați următoarea dvs. gazdă web, nu mai căutați. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde recomandate și accesibile »

Cea mai bună găzduire „WordPress” pentru dezvoltatori

Chiar dacă WordPress este cel mai popular sistem de management al conținutului din lume, dezvoltatorii au o relație puternic polarizată de dragoste/ura cu platforma de publicare open-source. Conform sondajului StackOverflow din 2017 pentru dezvoltatori, doar 35,5% dintre dezvoltatori au spus că iubesc WordPress, comparativ cu 64,5% cărora le era teamă să folosească sistemul.

În ciuda preocupărilor de securitate percepute și a codului umflat, platforma WordPress oferă un proces de instalare și configurare care nu necesită creier și este printre cele mai bune în furnizarea unei modalități rapide și eficiente de a lansa site-uri web complexe. În plus, nenumărați dezvoltatori pot câștiga bani creând și vânzând teme și pluginuri.

Sistemul puternic este disponibil gratuit și vine cu una dintre cele mai vibrante comunități de utilizatori online de pe internet pentru sprijin și inspirație. Cheia pentru o experiență WordPress de succes este găsirea furnizorilor de găzduire care sunt cel mai bine echipați pentru a face față necazurilor platformei. De exemplu, SSD-urile atenuează orice problemă de performanță, în timp ce certificatele SSL gratuite și backup-urile automate reduc majoritatea grijilor legate de securitate. Gazdele de mai jos acoperă aceste caracteristici și multe altele, ocazional chiar fiind susținute de echipa din spatele codului de bază WordPress.

7. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

8. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

9. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Cea mai bună găzduire „Cloud” pentru dezvoltatori

Un văr apropiat al găzduirii VPS, găzduirea în cloud implică spațiu virtualizat pe server și resurse de calcul care provin dintr-o rețea largă de mașini, spre deosebire de un server fizic. Ca atare, disponibilitatea și scalabilitatea rapidă sunt mult îmbunătățite în găzduirea în cloud. Utilizatorii plătesc doar pentru resursele consumate, spre deosebire de tarifele fixe din planurile VPS.

Firma de cercetare în afaceri Gartner se așteaptă ca industria cloud la nivel mondial să crească cu 18% în 2017, cu strategiile și deciziile de adoptare a cloud-ului estimat că vor influența mai mult de jumătate din deciziile de externalizare IT ale organizațiilor. Flexibilitatea, scalabilitatea și beneficiile de cost ale găzduirii în cloud fac ca serviciul să fie deosebit de atrăgător pentru dezvoltatorii și startup-urile care doresc să maximizeze inovația și creșterea afacerii.

Poate în mod surprinzător pentru unii, dezvoltatorii nu trebuie să apeleze la platformele masive și adesea greu de înțeles Amazon, Google sau Microsoft pentru a valorifica aceleași avantaje. Mulți furnizori de găzduire tradiționali își construiesc de fapt serviciile VPS folosind infrastructura alimentată de cloud. Alegând una dintre companiile de mai jos, vă veți putea bucura de asistență personală și de avantajele incluse, care nu se găsesc de obicei cu platformele masive de cloud.

8. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

9. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

10. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

Cea mai bună găzduire „ASP.NET” pentru dezvoltatori

O mare parte din tărâmul de găzduire constă din sisteme de operare prietenoase cu serverele, bazate pe Linux, deoarece doar aproximativ o treime din toate site-urile folosesc Windows. Cu toate acestea, limbajul de programare open-source de la Microsoft, ASP.NET, este al doilea după PHP în ceea ce privește utilizarea.

Deși planurile de găzduire Windows ar putea fi mai greu de găsit, prezența lor este, de obicei, un semn al unui furnizor de găzduire informat, dispus să facă tot posibilul pentru a oferi serviciile pe care clienții săi le caută. Fii atent la ce cadre și versiuni acceptă gazda, în plus față de valorile standard de funcționare, stocare, lățime de bandă și memorie. Cei mai buni furnizori, în special cel pe care îl prezentam mai jos, vor oferi site-urilor dinamice ale dezvoltatorilor o mulțime de resurse de stocare și baze de date pentru a crește și a prospera.

9. HostGator.com

Preț lunar de pornire 4,76 USD

 • Găzduire Windows ASP.NET cu migrare GRATUITĂ
 • Instalări cu 1 clic pentru scripturi populare prietenoase cu ASP.NET
 • Cele mai recente versiuni ASP.NET acceptate
 • Codați site-urile dinamice folosind Python, PHP și MVC
 • Garanție de funcționare de 99,9% (standard din industrie)
 • Începeți acum pe HostGator.

ASP.NET
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un pionierat al industriei de găzduire pe nișe. Planurile de găzduire pe server partajat Windows ale companiei servesc ASP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde ASP.NET de top »

Cea mai bună găzduire „Java” pentru dezvoltatori

Deși se învârte constant zvonuri despre declinul Java, limbajul de programare orientat pe obiect rămâne încă în fruntea dezvoltării mobile Android și a aplicațiilor de întreprindere. Java se află pe primul loc în indicele TIOBE, care măsoară popularitatea limbajelor de programare, de mai bine de 15 ani.

Deși majoritatea platformelor de găzduire acceptă Java, dezvoltatorii vor aprecia gazdele care oferă caracteristici speciale și compatibilități care demonstrează experiența în furnizarea celui mai bun mediu pentru a rula site-uri web și aplicații dinamice Java. De exemplu, căutați companii care acceptă Java Servlet Pages (JSP) și/sau Apache Tomcat, precum și acces la resurse de server, RAM amplă și mai multe cadre de aplicații și servicii. Gazda noastră preferată pentru Java, enumerată mai jos, îndeplinește criteriile și adaugă servere de mare putere și suport receptiv și de încredere.

10. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Suport Tomcat și JSP pentru toate planurile VPS
 • Găzduire cu servicii complete pe Windows sau Linux
 • Acces root complet cu IPv4 și IPv6 dedicat
 • Bază de cunoștințe profunde despre ghiduri și modalități
 • Lansați aplicația pentru mai puțin de 4 USD pe lună
 • Începeți acum pe Hostinger.

JAVA
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger și-a făcut un nume în industrie pentru că oferă servicii de găzduire surprinzător de puternice la prețuri atât de ieftine. Configurați-vă mediul virtual cu Tomcat sau alt cadru Java prin acces rădăcină și porniți la curse. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Vedeți alte gazde Java de top »

Cea mai bună găzduire „PHP” pentru dezvoltatori

De departe, cel mai popular limbaj de scripting la nivelul serverului, PHP îi ajută pe dezvoltatori să creeze totul, de la conținut web dinamic la interfețe grafice de utilizator la nivelul clientului, adesea prin interfațarea cu sistemele de gestionare a bazelor de date relaționale. Atâta timp cât stack-urile LAMP continuă să se bucure de o stăpânire pe industria de găzduire web, PHP – alături de Linux, Apache și MySQL – va fi bine reprezentat și susținut cu servere și soluții optimizate.

Când căutați gazda PHP principală pentru a vă găzdui site-ul sau aplicația, fiți atenți la ce versiuni ale limbii sunt acceptate și cât de ușor puteți comuta între diferitele opțiuni.

Apreciem gazdele care își actualizează în mod regulat serviciile pentru a oferi cele mai noi tehnologii, oferind totuși clienților opțiunea de a alege configurația care funcționează cel mai bine pentru nevoile lor specifice. Compania de găzduire de mai jos excelează la acest lucru, incluzând în același timp baze de date ample MySQL și o gamă largă de sisteme de gestionare a conținutului bazate pe PHP și alte aplicații.

11. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Suport pentru Laravel, Symfony și CodeIgniter
 • Controlul ușor al versiunii PHP face actualizarea simplă
 • Managerul de acces vă permite să lucrați cu alți dezvoltatori
 • Implementați aplicații direct din depozitul Git
 • Servere de înaltă performanță cu timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

PHP
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu subestimați Hostinger din cauza prețului nebun de scăzut. Gazda web are o listă surprinzător (și revigorantă) de caracteristici și tehnologii moderne, extinzându-se până la o experiență robustă de găzduire PHP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Vezi alte gazde PHP de top »

Servicii gestionate: Omiteți întreținerea serverului și reveniți la codificare

Interesant, cu cât învăț mai multe despre găzduirea web, cu atât îmi doresc mai puțin să fac. Asta nu înseamnă că mă deconectez de lumea găzduirii – mai degrabă, sunt mult mai înclinat să lucrez cu gazde care oferă servicii gestionate de top și atenție practică. Suportul suplimentar îmi oferă mai mult timp pentru a dezvolta și mai puțin timp pentru a actualiza software-ul și aplicațiile care alimentează mediul meu de găzduire.

Serviciile de găzduire web gestionate gestionează sarcinile banale de întreținere a serverului pentru a vă permite să petreceți mai mult timp codificând.

Pe măsură ce proiectul dvs. crește, luați în considerare trecerea la servicii gestionate pentru a valorifica expertiza tehnică a gazdei dvs., ceea ce duce adesea la o fiabilitate îmbunătățită și o securitate sporită. Mulți dintre cei mai buni furnizori de servicii gestionați vă vor optimiza infrastructura și configurațiile software pentru a obține economii prețioase ale timpului de încărcare a paginilor. Găzduirea gestionată este deosebit de utilă – și aproape necesară – la nivel de server dedicat, deși opțiunile de server virtual și cloud sunt disponibile dacă vă uitați suficient.

În întreaga industrie, am observat, de asemenea, o creștere deosebit de puternică a numărului de furnizori de găzduire care oferă servicii de găzduire WordPress gestionate. Suntem uriași fani WordPress gestionați atunci când gazda face un efort real pentru a optimiza experiența WordPress a unui utilizator cu SSD-uri de înaltă performanță și măsuri de securitate adăugate, împreună cu mai multe straturi de cache și pluginuri. Cu toate acestea, asigurați-vă că urmăriți gazdele care doresc să profite de zgomotul și popularitatea WordPress, oferind așa-numitele servicii gestionate care reambalează în esență aceleași caracteristici ca și planurile standard partajate.

Indiferent dacă alegeți un serviciu gestionat sau negestionat, ridicați-vă cu picioarele și instalați-vă în spatele computerului pentru perioada lungă de dezvoltare a următorului dvs. site web sau aplicație mare. Furnizorul și planul potrivit se vor ocupa de restul.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 4,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 4,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company