9 Cea mai bună găzduire web din Canada (aprilie 2023)

9 Cea mai bună găzduire web din Canada (aprilie 2023)

9 Cea mai bună găzduire web din Canada (aprilie 2023)

Este posibil să fiți familiarizat cu aceste gazde pentru cea mai bună găzduire web pentru Canada. Multe dintre companiile de găzduire web de top pe care le vedeți online sau la televizor oferă o rețea globală de servere distribuite pentru a ajunge la un public larg de utilizatori, inclusiv rețele de servere din toată Canada. Este esențial să aveți o gazdă web cu centre de date în apropierea dvs., astfel încât proiectul dvs. web să nu sufere probleme de latență și performanță. Furnizorii de găzduire web tind, de asemenea, să aibă un personal global de asistență pentru clienți care poate comunica cu utilizatorii în funcție de ora locală și de limba maternă.

Mai jos, vom trece prin primele nouă companii de găzduire web pentru Canada. Am analizat personal fiecare dintre aceste gazde și vom oferi o evaluare imparțială a caracteristicilor și performanței serverului lor, pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună găzduire web pentru nevoile dvs.

Bluehost: Cel mai bun în general

Bluehost oferă o experiență de găzduire all-in-one care abordează orice nevoie de găzduire, inclusiv găzduire de e-mail, înregistrarea domeniului și construirea de site-uri web. Dar ceea ce îl face să iasă în evidență este interfața sa ușor de utilizat și serviciul de încredere. Cunoscut ca gazdă WordPress, Bluehost are planuri fantastice dedicate optimizării site-ului WordPress, ajutând mulți utilizatori să-și lanseze site-urile cu succes. Asistența pentru clienți 24/7 include, de asemenea, asistență din partea experților WordPress și poate ajuta utilizatorii cu orice, de la configurare la depanare.

Utilizatorii primesc o mulțime de avantaje gratuite alături de planuri de găzduire la prețuri accesibile, pline de resurse esențiale. Bluehost oferă un CDN gratuit, certificate SSL și nume de domenii pentru a spori prezența utilizatorilor pe web și le permite utilizatorilor să-și testeze serviciile cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile. În ceea ce privește tipurile de servere, planurile de găzduire ale Bluehost variază de la găzduire partajată la server dedicat, pe care clienții le pot folosi pentru a-și crea propriile magazine online, bloguri personale etc. Cu actualizări automate de securitate și copii de siguranță, utilizatorii pot avea liniște în timp ce rulează un site web profesional cu toate clopotele si fluierele.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger: Cel mai bun pentru începători

Dacă sunteți proprietar de site web începător, găsirea unei gazde web cu un mediu de găzduire ușor de utilizat vă va face cu siguranță călătoria mai puțin descurajantă. Din fericire, Hostinger oferă o abordare simplă și holistică a găzduirii pentru utilizatorii care au nevoie de mai puțină complexitate. Deși platforma sa este ușor de utilizat, Hostinger prioritizează în continuare performanța și fiabilitatea de top, susținute de o infrastructură complexă. Utilizatorii nu trebuie să sacrifice hardware-ul de înaltă calitate și performanța serverului pentru utilizare. Mii de clienți folosesc Hostinger pentru a-și alimenta site-urile web și proiectele online.

Un alt punct culminant al serviciilor Hostinger este accesibilitatea. Planul său de găzduire partajată de bază este mai mic de 2 USD și oferă aceleași caracteristici puternice ca și alte gazde cu buget redus. Dar planurile sale mai înalte vin cu o bunătate nelimitată, cu un consum nerestricționat pentru lățime de bandă, număr de site-uri web, criptare SSL, baze de date și conturi FTP. Utilizatorii își pot folosi hPanelul intuitiv, care este localizat în 15 limbi, pentru a-și îndeplini sarcinile de gestionare a găzduirii și pentru a verifica valorile performanței serverului său alimentat cu LiteSpeed pentru site-urile lor web.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Gazduire A2: Cel mai bun timp de funcționare

A2 Hosting se mândrește cu furnizarea de viteze extraordinar de rapide și performanțe de neegalat. Începând ca o gazdă web dedicată nevoilor dezvoltatorilor, A2 Hosting și-a menținut serverele partajate prietenoase pentru dezvoltatori, în timp ce și-a mutat accentul pe performanță. A2 Hosting deservește peste 110.000 de clienți din 223 de țări, cu o echipă de asistență globală pregătită să ajute utilizatorii cu orice au nevoie.

Compania de găzduire web asigură, de asemenea, performanțe de top pentru utilizatori, indiferent unde se află. Planurile sale unice de găzduire turbo oferă hardware de server îmbunătățit, stocare în cache avansată, configurație optimizată și ocupare limitată pentru o experiență de utilizator fluidă și performantă.

Cu optimizările A2 Hosting, utilizatorii pot fi siguri că site-urile lor web vor avea viteze rapide de încărcare și o experiență fluidă pentru utilizatorul final. Utilizatorii pot alege, de asemenea, dintre VPS, partajat, WordPress și găzduire dedicată pentru mediul lor de găzduire. Aceste planuri includ stocare SSD NVMe, migrarea site-ului, backup-uri automate, A2 SiteBuilder, e-mail nelimitat și integrare cPanel, printre alte caracteristici esențiale. A2 Hosting oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a începe o prezență pe web și asistență pentru clienți de încredere pentru a le spori succesul.

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

HostGator: Cel mai bine să creșteți

Lansat în 2002, HostGator are o reputație de lungă durată în industria de găzduire. Sa dovedit a fi un serviciu de găzduire a site-urilor web de încredere și testat în luptă, cu o bază de clienți loiali. Aceste calități îl fac o alegere ideală pentru ca utilizatorii să crească în timp. HostGator își proiectează, de asemenea, instrumentele și planurile de găzduire pentru a se adapta utilizatorilor. Furnizorul de găzduire web găzduiește peste 2 milioane de site-uri web și ajută profesioniștii și începătorii cu nevoile de găzduire. Utilizatorii pot alege dintre găzduire partajată, găzduire VPS, server dedicat și pachete optimizate de găzduire WordPress de la HostGator.

Fiecare plan HostGator vine cu lățime de bandă nelimitată, certificate SSL, migrare a site-ului și înregistrare gratuită a domeniului. Cu aceste resurse, utilizatorii pot construi conexiuni sigure și de încredere pentru utilizatorii lor finali, în timp ce își configurează rapid prezența pe web. De asemenea, HostGator își organizează planurile de găzduire pentru ca utilizatorii să poată scala cu ușurință. Dacă site-ul dvs. web crește și are nevoie de mai multe resurse, utilizatorii pot achiziționa următorul nivel sau pot migra la un alt tip de server pentru o performanță mai bună, adaptată nevoilor lor.

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage: Cel mai bun pentru afaceri

În zilele noastre, se pare că fiecare afacere mică are un site web, fie în scopuri de marketing, fie chiar pentru un meniu de restaurant. Pentru ca o companie să o facă online, are nevoie de un serviciu de găzduire web de încredere, funcționalitate de comerț electronic și un constructor de site-uri. iPage oferă toate acestea și multe altele cu prețuri accesibile bugetului. Companiile pot folosi serviciile iPage pentru a crea site-uri web, pentru a monitoriza raportarea traficului pe site și pentru a personaliza comunicațiile prin e-mail. iPage oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a începe cu experiența lor de afaceri online, oferind în același timp stabilitate și spațiu pentru creștere.

Planurile de găzduire partajată iPage încep de la mai puțin de 2 USD pe lună și includ site-uri web și spațiu de stocare nelimitat, SSL gratuit, e-mail și un nume de domeniu gratuit timp de un an. În ceea ce privește instrumentele și funcțiile suplimentare, iPage oferă o instalare WordPress cu un singur clic, un constructor de site-uri web cu aspecte personalizabile, integrare PayPal și marketing prin e-mail, printre alte beneficii. De asemenea, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la timpul de funcționare sau problemele de securitate, deoarece iPage are sisteme de alimentare redundante și monitorizare a rețelei 24/7, ceea ce vă ajută compania să rămână disponibilă non-stop.

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Kamatera: Cea mai bună găzduire în cloud

Găzduirea în cloud a crescut exponențial în ultimul deceniu, majoritatea gazdelor principale oferind tipul de server în cadrul platformelor lor. Cloud-ul este flexibil, agil și scalabil. Cu resursele sale, utilizatorii pot crește fără limitări și pot aborda proiecte mari online. Majoritatea rețelelor cloud sunt, de asemenea, globale și accesibile pentru performanțe optime, indiferent de locul în care vă aflați în lume. Kamatera este specializată în tehnologie cloud de ultimă oră și oferă diverse soluții bazate pe cloud. Echipa Kamatera face tot posibilul pentru a explica fiecare dintre soluțiile sale și cazurile de utilizare ale acestora, astfel încât utilizatorii să poată fi siguri că fac alegerea corectă. Dacă nu sunt siguri, utilizatorii se pot înscrie oricând pentru perioada de încercare gratuită de 30 de zile.

Cu un centru de date situat în Toronto, Canada, Kamatera asigură performanță maximă și accesibilitate pentru utilizatorii din Canada. Scalarea sa instantanee este, de asemenea, stabilită pe un model de preț flexibil, care permite utilizatorilor să plătească doar pentru resursele de care au nevoie. Fiecare cont nou de server cloud vine cu 1000 GB de stocare și trafic. De asemenea, utilizatorii își pot configura serverele și își pot alege centrul de date, sistemul de operare, procesorul, memoria RAM și alte preferințe de sistem. Pe lângă vitezele și flexibilitatea maximă a serverului, utilizatorii pot, de asemenea, să beneficieze de asistența clienților Kamatera 24/7 pentru asistență tehnică.

6. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

SiteGround: Cel mai bun suport pentru clienți

Asistența pentru clienți este esențială atunci când începeți o călătorie pe site și cu atât mai mult în continuare. Denivelările în drumul de găzduire pot apărea de nicăieri, arătând de ce este imperativă o echipă de găzduire de încredere și capabilă. SiteGround excelează în ceea ce privește serviciul pentru clienți și este dedicat să ofere clienților săi asistență de top și receptivă. SiteGround oferă asistență 24/7 și răspunde la întrebările clienților prin telefon și chat fără timpi de așteptare. Echipa își folosește anul de experiență pentru a oferi servicii de calitate și ajută utilizatorii cu bilete, distribuindu-le agenților în funcție de abilitățile și experiența lor.

În afară de asistența specializată pentru clienți, SiteGround oferă un mediu de găzduire excelent, pregătit cu CDN, SSL și backup-uri zilnice gratuite. Comunitatea WordPress recomandă, de asemenea, gazda web pentru planurile și funcțiile sale optimizate de găzduire WordPress. SiteGround folosește infrastructura Google Cloud pentru a-și alimenta mediul de server, ceea ce înseamnă că utilizatorii beneficiază de viteze, fiabilitate și securitate de top de încărcare a paginii. Cu 19 ani în industrie, SiteGround s-a arătat ca un furnizor de găzduire web de încredere și de renume pentru mii de clienți, mari și mici.

7. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Liquid Web: Cel mai bun VPS Premium

Dacă sunteți în căutarea unor servicii VPS de înaltă performanță, Liquid Web este gazda dvs. Liquid Web își construiește infrastructura de server cu cea mai bună tehnologie din clasă, care oferă viteze fulger și stabilitate. Utilizatorii VPS folosesc aceste servere pentru personalizarea și scalabilitatea lor, iar Liquid Web nu eșuează să ofere acești doi indicatori semnificativi de succes. Utilizatorii primesc acces complet root pentru a-și finaliza configurațiile și modificările. De asemenea, clienții nu trebuie să-și facă griji cu privire la problemele de fiabilitate, deoarece Liquid Web are o garanție de funcționare de 100% și SLA-uri.

Liquid Web oferă pachete de găzduire VPS complet gestionate și neadministrate. Cu planurile sale, utilizatorii primesc gamă liberă și control asupra mediului lor de găzduire. Și din moment ce planurile sale sunt într-o setare cloud VPS, Liquid Web poate permite utilizatorilor să scaleze cu aceeași flexibilitate ca cloud. Gazduirea VPS de la Liquid Web include backup-uri off-server, protecție DDoS pe mai multe niveluri, stocare SSD rapidă și o alegere între panourile de control Plesk și cPanel. Cu un firewall integrat și Cloudflare CDN, Liquid Web oferă o infrastructură de server rapidă și sigură pentru fiecare utilizator.

8. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

HostPapa: Cea mai bună gazdă web canadiană

Cu sediul în Burlington, Ontario, HostPapa este o companie canadiană de găzduire web care oferă totul, de la găzduire WordPress partajată și gestionată până la găzduire de e-mail și servicii de domeniu. Utilizatorii cu sediul în Canada se pot bucura de proximitatea serverelor sale pentru performanță optimă și disponibilitate ridicată.

HostPapa este fantastic pentru proprietarii de afaceri mici care au nevoie de toate elementele esențiale de găzduire sub un singur acoperiș pentru o organizare mai bună și o experiență perfectă. Utilizatorii pot găsi numele de domeniu perfect, își pot construi site-ul, pot folosi instrumente de marketing și pot crea adrese de e-mail personalizate bazate pe domenii pentru prezența lor online pe internet.

HostPapa asigură conexiuni web sigure și de încărcare rapidă prin folosirea serverelor Supermicro de înaltă performanță combinate cu scanarea malware Cloudflare CDN și Protection Power. Planurile de găzduire partajată de bază ale HostPapa includ 100 GB de stocare, înregistrare gratuită a domeniului, un generator de site-uri web și un panou de control cPanel. Echipa sa efectuează, de asemenea, migrări gratuite ale site-urilor care evită timpul de nefuncționare. HostPapa facilitează scalarea și comutarea între tipurile de server pentru utilizatori. Cu ajutorul principal de asistență pentru clienți HostPapa și interfața ușor de utilizat, utilizatorii pot finaliza sarcini și pot primi asistență atunci când este nevoie.

9. HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Definiții de găzduire web

Găzduirea web este crucială pentru internet, deoarece este modul în care companiile fac conținutul site-ului web accesibil online pentru utilizatori. Furnizorii de găzduire web oferă acest serviciu de internet prin închirierea sau vânzarea de spațiu pe server utilizatorilor pentru a-și stoca fișierele web și alt conținut. Odată ce un utilizator se abonează la un plan de găzduire web, acesta poate construi un site web și îl poate lansa pe internet pentru ca vizitatorii să-l vadă.

Dacă sunteți în curs de a alege o gazdă web, va trebui să cunoașteți definițiile standard ale găzduirii web pentru a descifra care plan este cel mai potrivit pentru obiectivele dvs. web. Înțelegând elementele de bază ale găzduirii web, puteți alege tipul de server potrivit și puteți ști ce furnizori de găzduire web oferă pachete de încredere și performante după specificațiile lor de găzduire. Mai jos, listăm cei mai buni termeni de găzduire pentru cumpărăturile de găzduire web făcute corect.

Ce este găzduirea web partajată?

Găzduirea partajată este una dintre cele mai populare forme de planuri de server, în special pentru proprietarii de site-uri web începători. Oferă utilizatorilor cantitatea potrivită de resurse pentru a-i ajuta să înceapă să lanseze un site web. Majoritatea utilizatorilor găsesc, de asemenea, că este ușor de utilizat și de înțeles, ceea ce face ca găzduirea și gestionarea site-urilor web să fie fără probleme. Găzduirea web partajată este, de asemenea, cea mai ieftină, și asta datorită structurii sale de infrastructură.

Găzduirea partajată este un punct de intrare accesibil la proprietatea site-ului web.

Gazdele web pot folosi resursele unui singur server pentru a alimenta mai multe site-uri web cu servere partajate. Distribuția de resurse a găzduirii partajate nu are prea multă separare, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu primesc exact resurse dedicate. În schimb, le împărtășesc și pot simți efectele „sindromului vecinului zgomotos”. Când apare acest sindrom, site-ul web al unui utilizator ar putea consuma o mulțime de resurse pentru alți utilizatori, deoarece aceștia pot experimenta o creștere a traficului.

Ce este VPS Hosting?

Găzduirea VPS nu are multe asemănări cu găzduirea partajată, dar are una în comun – ambii folosesc un server pentru a găzdui mai mulți utilizatori. Găzduirea VPS, totuși, duce acest concept la nivelul următor. Serverele private virtuale sau VPS-urile folosesc tehnologia de virtualizare pentru a împărți și a distribui spațiul serverului către utilizatori. Aceasta înseamnă că utilizatorii beneficiază de alocarea și separarea resurselor dedicate de utilizarea site-ului de către alți utilizatori.

Un server privat virtual este ideal pentru site-urile web de dimensiuni medii cu aproximativ 30.000 de vizitatori lunar.

Găzduirea VPS oferă utilizatorilor beneficii pe care nu le vor obține de la găzduirea partajată. Serverele sale sunt mai personalizabile și mai flexibile decât serverele partajate, făcându-l o alegere ideală pentru dezvoltatori și utilizatori mai experimentați. Clienții VPS obțin control deplin asupra mediului lor de găzduire prin accesul root și pot face modificări după bunul plac. De asemenea, utilizatorii își pot scala resursele, deoarece primesc mai mult spațiu pentru a face acest lucru decât găzduirea partajată. Deoarece este mai ieftin decât găzduirea dedicată și are mai multe resurse decât găzduirea partajată, este ca mijlocul fericit al serverelor partajate și dedicate.

Ce este găzduirea serverului dedicat?

Găzduirea serverului dedicat oferă cel mai înalt nivel de viteză, fiabilitate și stabilitate decât alte tipuri de găzduire pe server, iar motivul este chiar în numele său. Când utilizatorii achiziționează un plan de găzduire dedicat, primesc un server întreg pentru ei înșiși pentru a-și găzdui site-urile web și fișierele web. Cu mediul său dedicat, utilizatorii primesc performanță ridicată și securitate asigurată deoarece nu există alți utilizatori care să sifoneze resurse. Performanța este consistentă, iar utilizatorii pot configura serverul pentru a se potrivi nevoilor lor.

Dar utilizatorii trebuie să cumpere găzduire dedicată la un cost suplimentar. Obținerea unui server întreg are un preț. Dacă optați pentru un plan de server dedicat gestionat, va trebui să plătiți suplimentar, deoarece vă lăsați gestionarea găzduirii în mâinile furnizorului dvs. de găzduire web.

Ce este Cloud Hosting?

Găzduirea în cloud a avut o creștere masivă în ultimii ani, în special în rândul întreprinderilor majore. Acesta servește drept infrastructură de găzduire pentru multe industrii datorită flexibilității, accesibilității și performanței sale. Cu găzduirea în cloud, utilizatorii pot ajunge la mai mulți oameni, pot configura și personaliza nevoile lor și pot alimenta proiecte și aplicații online mari.

Găzduirea în cloud oferă fiabilitate și redundanță superioare.

Cloud computing implică o rețea de servere care lucrează împreună pentru a stoca și a face disponibile fișiere web pe internet. Natura sa redundantă permite mai multă securitate și timp de funcționare, deoarece un alt server poate prelua controlul dacă unul eșuează. De asemenea, permite scalabilitate nelimitată. Utilizatorii își pot scala resursele și își pot personaliza planurile pentru a plăti numai pentru resursele de care au nevoie. Găzduirea în cloud oferă utilizatorilor performanță și agilitate ridicate, cu puterea unei rețele globale pentru a le face backup.

Ce este lățimea de bandă?

Termenul de lățime de bandă se referă la cantitatea de date care poate fi transferată de la un server la un utilizator într-o anumită perioadă de timp. Cu cât aveți mai multă lățime de bandă, cu atât datele site-ului dvs. pot ajunge mai repede la un utilizator. Majoritatea gazdelor web oferă lățime de bandă nelimitată cu planurile lor de găzduire.

Mai multă lățime de bandă poate permite proprietarilor de site-uri web să afișeze mai mult conținut, făcând experiența utilizatorului mai atractivă și personalizată pentru vizitatorii lor. Utilizatorii își pot verifica utilizarea lățimii de bandă prin intermediul panoului de control al mediului lor de găzduire. Lățimea de bandă este de obicei măsurată în gigaocteți (GB).

Ce este stocarea SSD?

Stocarea SSD joacă un rol semnificativ în performanța și operațiunile serverului. SSD înseamnă unitate de disc cu stare solidă și este un dispozitiv de stocare care stochează fișierele unui site web și utilizează un cip de memorie pentru a înregistra date. Aceste unități au înlocuit unitățile de hard disk, sau HDD-uri, care erau mai puțin costisitoare, dar aveau mai multe probleme operaționale. Spre deosebire de HDD, stocarea SSD nu are părți mobile și este mai rapidă, mai slabă și mai fiabilă.

Stocarea SSD este mai rapidă și mai fiabilă decât HDD-urile.

Un server web are stocare SSD încorporată în structura sa. Stocarea SSD permite site-urilor web să încarce pagini cu viteză. SSD-ul urmărește datele și găsește datele solicitate în nanosecunde. Gazdele web oferă atât SSD-uri SATA, cât și SSD-uri NVMe. SSD-urile NVMe sunt o versiune mai nouă, mai eficientă și mai scumpă de stocare SSD. În funcție de gazda web, acestea pot oferi NVMe cu toate planurile sale de găzduire sau doar cu câteva tipuri de servere.

Ce este un nume de domeniu?

Un nume de domeniu este șirul de text introdus de utilizatori într-o fereastră de browser pentru a vizita un anumit site web. Numele de domeniu este în esență numele unui site web și ceea ce DNS folosește pentru a mapa adresele IP. Calculatoarele folosesc adrese IP pentru a comunica și a trimite informații unul altuia. Deoarece adresele IP nu sunt cele mai ușor de utilizat sau memorabile, oamenii folosesc numele de domenii pentru a înlocui aceste adrese IP atunci când caută un site web.

Exemple de nume de domenii includ google.com sau healthcare.gov. Numele de domenii nu trebuie confundate cu adresele URL. Un URL, sau un localizator uniform de resurse, constă din numele domeniului, dar are și protocolul și calea atașate. HTTPS este protocolul, iar textul care vine după numele domeniului este calea.

Ce este un certificat SSL?

Criptarea SSL, care înseamnă criptare Secure Socket Layer, este crucială pentru securitatea și credibilitatea unui site web. Un certificat SSL este un certificat digital care autentifică identitatea unui site web și asigură conexiunea dintre un server web și un browser web. Utilizatorii folosesc SSL pentru a proteja tranzacțiile și pentru a menține datele clienților private și în siguranță atunci când fac transfer între cele două sisteme.

Criptarea SSL protejează datele personale ale vizitatorilor site-ului dvs. împotriva hackerilor și a privirilor indiscrete.

Criptarea SSL este un standard în industria de găzduire. Dacă vedeți un lacăt lângă o adresă URL, site-ul este securizat prin criptare SSL. „S”-urile din HTTPS afișează, de asemenea, că un site are un certificat SSL. Majoritatea companiilor de găzduire web oferă un certificat SSL gratuit cu planurile lor. Deci nu va fi dificil să achiziționați unul.

Cele mai bune servicii de găzduire web au mult mai multe caracteristici esențiale decât cele enumerate mai sus. Cel mai bine ar fi să cauți un furnizor de găzduire a site-urilor web cu securitate, timp de funcționare excelent și alte funcții de optimizare. Serviciul pentru clienți este un factor crucial de luat în considerare. A avea o gazdă web care apreciază suportul și oferă mai multe puncte de contact, inclusiv chat live și bilete, este imperativ atunci când aveți nevoie de ajutor pentru a depăși obstacolele de găzduire.

De ce este important să ai o gazdă web lângă tine?

Apropierea dintre serverele dvs. și utilizatorii finali este esențială pentru succesul site-urilor dvs. web. Utilizatorii nu doresc să aștepte mai mult de secunde pentru ca un site web să se încarce. În zilele noastre, dacă un site web durează mai mult de câteva secunde pentru a-și afișa conținutul, un utilizator va naviga departe și la un alt concurent. Iar locația fizică a unui server poate afecta direct performanța unui site web și viteza de transfer de date.

Având servere în apropierea clienților dvs. canadieni, vă va asigura o conexiune rapidă la site.

Datele circulă rapid pe internet prin cabluri de fibră optică. Dar cu cât distanța este mai mare, cu atât va dura mai mult pentru ca datele să ajungă la alt server sau computer. Acesta este motivul pentru care gazdele web au mai multe locații de centre de date și de ce mulți oameni folosesc găzduirea în cloud. Furnizorii de cloud, inclusiv Google Cloud, au o accesibilitate excelentă, deoarece găzduirea în cloud utilizează o rețea globală de servere pentru a găzdui fișierele site-ului web. Dacă aveți nevoie de o altă formă de găzduire în afară de cloud, puteți găsi o gazdă cu sediul în țara dvs. de origine pentru cea mai bună performanță.

Furnizorii de găzduire web, cum ar fi Hawk Host și Web Hosting Canada, au locații de server canadiene. Hawk Host are mai multe centre de date, iar utilizatorii din Canada își pot folosi locația din Toronto pentru a-și găzdui site-urile web pentru mai puține probleme de latență. Web Hosting Canada oferă un serviciu de găzduire specializat și localizat, adaptat experienței utilizatorului canadian, cu suport și medii în ambele limbi oficiale ale Canadei.

Alegerea celei mai bune găzduire web canadiană

Găsirea celei mai bune gazdă web pentru nevoile dvs. nu va fi o provocare, indiferent dacă doriți un plan de găzduire WordPress gestionat sau un server canadian dedicat. Există o mulțime de opțiuni care au accesibilitatea și calitatea performanței pentru a satisface așteptările vizitatorilor. Utilizatorii din Canada pot căuta gazdele web globale pe care le-am enumerat mai sus pentru ceva mai de nișă în țara lor de origine.
Cea mai bună gazdă web va avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea o prezență web de succes, de la înregistrarea unui domeniu și un certificat SSL gratuit până la stocare SSD și o garanție de funcționare. Asistența de încredere pentru clienți este, de asemenea, esențială. Căutați o gazdă web care are opțiuni de contact prin chat live, bilete, telefon și e-mail. Aflați mai multe despre fiabilitatea unei companii de găzduire web vă poate conduce în direcția corectă atunci când alegeți gazda potrivită.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company