9 cele mai bune găzduire web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 9 cele mai bune găzduire web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023)
9 cele mai bune găzduire web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023)

9 cele mai bune găzduire web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023)

Cea mai bună găzduire web pentru întreprinderi mici oferă servere partajate ieftine cu suport pentru baze de date și limbaj de programare pentru site-uri CMS și scripturi de comerț electronic.

Software-ul open-source este un aspect important al soluțiilor pentru afaceri mici pentru economisirea de bani pe costurile de dezvoltare web/mobile. Cea mai bună găzduire pentru întreprinderi mici le permite editorilor să folosească instrumente pentru dezvoltatori pentru a construi pe servere Linux și Windows partajate într-un centru de date de mare viteză.

Aici, vom trece în revistă principalele opțiuni de găzduire pentru întreprinderile mici pentru 2022. Proprietarii de afaceri pot compara ofertele de mărci cu cerințele proiectelor lor pentru a găsi cele mai bune oferte de pe piață.

Top servicii de găzduire web pentru întreprinderi mici

Cele mai bune servicii de găzduire web pentru întreprinderi mici oferă tot ceea ce este necesar pentru publicarea profesională a site-urilor web și dezvoltarea de aplicații mobile.

Companiile enumerate mai jos au o reputație stabilită pentru planuri de găzduire partajată la preț redus și de încredere. Aceste mărci conduc în furnizarea de soluții puternice de dezvoltare web pentru întreprinderile mici prin includerea MySQL, PHP și scripturi open-source pe platformele lor.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Bluehost este una dintre cele mai populare mărci de găzduire web din lume pentru mediul său optimizat de rulare WordPress. Întreprinderile mici pot folosi WordPress cu teme gratuite sau cu soluții profesionale de design pentru a construi un site web complet cu bloguri, comerț electronic și opțiuni de plugin.

Un site web WordPress la Bluehost include suport gratuit Cloudflare CDN într-o rețea globală de servere edge pentru memorarea în cache a site-ului.

Combinația de PHP 8, MySQL și WordPress la Bluehost acceptă cerințele de publicare a întreprinderilor mici cu SSL gratuit pentru toate domeniile.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la Bluehost:

 • Recomandat: Plan Plus
 • Caracteristici: administrator cPanel cu nume de domenii nelimitate, stocare SSD și lățime de bandă.
 • Oferte bonus: nume de domeniu gratuit, certificate CDN, SSL și teme WordPress.
 • Preț: 4,95 USD pe lună (facturare pe 12 luni).

Planul Plus la Bluehost include găzduire partajată cu stocare SSD și lățime de bandă lunară nelimitată. cPanel facilitează administrarea numelor de domenii și a setărilor serverului web.

Proprietarii de afaceri mici pot folosi arhiva Softaculous pentru a instala peste 450 de scripturi PHP și MySQL gratuite. Faceți upgrade la un plan VPS gestionat la Bluehost atunci când traficul site-ului dvs. crește.

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

A2 Hosting este un favorit de multă vreme al dezvoltatorilor web și al editorilor de afaceri mici pentru suportul platformei sale cu cele mai recente standarde. Avantajul planurilor de găzduire partajată la A2 Hosting este suita de instrumente gratuite pentru dezvoltatori, inclusiv SSL gratuit, furnizată cu fiecare cont cPanel.

cPanel facilitează pentru întreprinderile mici să își gestioneze prezența domeniului prin intermediul echipelor de la distanță de dezvoltatori web cu experiență.

Puteți utiliza Softaculous și MySQL Database Wizard pentru a instala rapid scripturi fără linia de comandă sau Git Version Control în echipe.

Cel mai bun plan de găzduire pentru afaceri mici la A2 Hosting:

 • Recomandat: Plan de conducere
 • Caracteristici: cPanel + site-uri web nelimitate, stocare SSD și transfer de date.
 • Oferte bonus: Creator de site-uri web gratuit, certificate SSL, organizare și migrare.
 • Preț: 5,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni).

A2 Hosting este conceput pentru a suporta cerințele scripturilor CMS precum WordPress, Drupal și Joomla. Grupurile educaționale pot rula soluții LMS sau Moodle pe platformă la prețuri ieftine.

Platforma de găzduire A2 include o actualizare ușoară la servere Turbo sau planuri VPS gestionate dacă scripturile dvs. au nevoie de mai multe resurse de sistem. Vitezele de încărcare a paginii sunt cele mai bune cu stocarea în cache CDN.

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Planul de găzduire partajată Hostinger Business este conceput pentru a sprijini maximum 100.000 de vizitatori pe lună pe 100 de site-uri web. Companiile cu cerințe pentru site-uri multidomeniu sau cu trafic mare dincolo de acest nivel, ar trebui să își actualizeze site-ul la planuri VPS.

Hostinger reprezintă cel mai bun dintre gazdele web de buget, cu prețuri mici, care vizează nevoile editorilor de nișă și magazinelor mici de comerț electronic.

Agenții de marketing online cu multe site-uri WordPress sau CMS se vor bucura de mediul de rulare gestionat și de prețuri ieftine la Hostinger.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la Hostinger:

 • Recomandat: Găzduire partajată pentru afaceri
 • Caracteristici: 100 de site-uri web, 200 GB stocare SSD și lățime de bandă nelimitată.
 • Oferte bonus: WordPress gestionat, SSL gratuit, CDN, backup zilnic și Google Ads.
 • Preț: 4,99 USD pe lună (facturare pe 48 de luni).

Hostinger oferă certificate SSL gratuite de la Let’s Encrypt, care vor fi în continuare gratuite. Planul de afaceri include, de asemenea, un cont CDN gratuit, care este evaluat la 9,95 USD pe lună.

Dezvoltatorii primesc suport nelimitat pentru baze de date cu conexiuni SSH și Git. Hostinger folosește hPanel ca alternativă la cPanel pentru economii de costuri pe care le transmite editorilor de afaceri.

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Obțineți o reducere de 67% la prețul lunar
 • Un amestec perfect de preț și performanță
 • Panou de control intuitiv cu instalări CMS cu un singur clic
 • Tot nelimitat – de la domenii la baze de date
 • Asistență experți non-stop
 • Începeți acum pe HostGator.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Planul de afaceri de la HostGator va accepta site-uri web nelimitate cu stocare și lățime de bandă nemăsurate pentru doar 5,25 USD pe lună.

Cea mai bună modalitate de dezvoltare a întreprinderilor mici este pe serverele Linux partajate cu cPanel și Softaculous. PositiveSSL include un sigiliu TrustLogo®.

HostGator oferă clienților un nume de domeniu gratuit, instrumente SEO și o adresă IP dedicată cu fiecare plan.

Compania are o experiență îndelungată ca furnizor de găzduire web și este unul dintre cele mai recunoscute mărci din industrie. HostGator este popular pentru dezvoltarea web profesională.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la HostGator:

 • Recomandat: Plan de afaceri
 • Caracteristici: cPanel, nume de domenii nelimitate și stocare/lățime de bandă nemăsurată.
 • Oferte bonus: PositiveSSL gratuit, adresă IP dedicată, instrumente SEO și credite publicitare.
 • Preț: 5,25 USD pe lună (facturare pe 36 de luni).

Clienții de afaceri mici care folosesc resurse HostGator pentru publicarea web se bucură de un mediu LAMP securizat cu o licență cPanel gratuită. Suportă nume de domenii nelimitate la cele mai mici costuri.

Opțiunile de găzduire PRO la HostGator includ planuri VPS, reseller și server dedicat. Conducerea în industrie permite HostGator să ofere cele mai mici prețuri la hardware proprietarilor de afaceri mici.

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire de inalta calitate, indiferent de format
 • Pachete de stocare SSD GRATUITE de 20 de ori mai mare
 • Certificat SSL GRATUIT și asistență 24/7
 • Instalări cu 1 clic pentru WordPress și CMS-uri populare
 • Începeți cu serviciul GRATUIT de transfer de site-uri web
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

InMotion Hosting este favorizată de editorii de afaceri mici pentru soluțiile sale de platformă de înaltă performanță bazate pe stocarea SSD NVMe. InMotion Hosting a introdus în mod constant hardware SSD în liniile sale de produse pentru cele mai rapide viteze de performanță a serverului web și încărcări ale paginilor.

Editorii de comerț electronic își pierd aproximativ 1% din afacere pentru fiecare 100 de milisecunde de întârziere a timpilor de încărcare a paginii peste 1 secundă.

Hardware-ul rapid NVMe SSD din planurile de găzduire InMotion va suporta nume de domenii, baze de date, stocare și lățime de bandă nelimitate cu serverele web UltraStack de 12 ori.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la InMotion Hosting:

 • Recomandat: Plan de alimentare
 • Caracteristici: cPanel, site-uri nelimitate, stocare SSD NVMe și lățime de bandă nemăsurată.
 • Oferte bonus: nume de domeniu gratuit, SSL, credite publicitare și performanță UltraStack de 12x.
 • Preț: 5,99 USD pe lună (facturare pe 24 de luni).

InMotion Hosting este una dintre cele mai populare alegeri pentru publicarea WordPress. Majoritatea site-urilor web CMS vor rula optim pe serverele Linux partajate furnizate în planul Power.

Dacă aveți nevoie de asistență Windows Server, luați în considerare opțiunile cu un plan Flex Metal Cloud IaaS la InMotion Hosting. Compania este specializată în WordPress gestionat cu WooCommerce.

6. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage are un singur plan de găzduire partajată care este conceput pentru a accepta site-uri web nelimitate, stocare și lățime de bandă la cele mai mici prețuri. Planul Go de la iPage costă doar 1,99 USD pe lună și include un nume de domeniu gratuit la înregistrare. Cu asistență pentru clienți 24/7, aceasta este o afacere excelentă.

iPage oferă un generator de site-uri web, instalări WordPress cu un singur clic, certificate SSL gratuite pentru toate domeniile și opțiuni de webmail cu suport pentru adrese de e-mail nelimitate.

Puteți utiliza setările IMAP sau POP pentru a integra canalele de e-mail ale domeniului dvs. cu Microsoft Outlook sau Gmail.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la iPage:

 • Recomandat: Go Plan
 • Caracteristici: site-uri web nelimitate, stocare necontorizată și lățime de bandă scalabilă.
 • Oferte bonus: domeniu gratuit, generator de site-uri web, SSL, instalare de scripturi și suită de securitate.
 • Preț: 1,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni).

iPage economisește bani la costurile de licențiere cPanel, oferind panoul de control al Fundației în planul Go. AMP include analize de rețea pentru traficul site-ului web și o suită de securitate îmbunătățită.

iPage este cel mai bun dacă compania dumneavoastră solicită cele mai ieftine costuri de găzduire web pentru sprijinul proiectului. Există opțiuni de upgrade pentru VPS și planuri de găzduire pentru servere dedicate pe platformă.

7. InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Platforma InterServer rulează pe CloudLinux cu servere LiteSpeed pentru un avantaj de performanță față de alte soluții de centre de date în găzduire partajată. Includerea unei capacități de stocare SSD rapidă în planuri este oferită în matrice RAID-10. Direct Admin este furnizat ca panou de control.

Cu InterServer, editorii de afaceri mici primesc un program de instalare WordPress cu actualizări automate și un serviciu de backup integrat.

iPage include securitate gestionată pe platforma de găzduire partajată. Editorii WordPress pot găzdui site-uri web nelimitate pentru doar 2,50 USD pe lună.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la InterServer:

 • Recomandat: Plan standard de găzduire web
 • Caracteristici: stocare nelimitată UltraSSD, transfer de date și adrese de e-mail.
 • Oferte bonus: Migrare gratuită a site-ului web, SSL, SitePad builder și servere LiteSpeed.
 • Preț: 2,50 USD pe lună (facturare pe 36 de luni).

Planurile InterServer includ toate ofertele bonus de care aveți nevoie pentru soluții complete de publicare web. Aceasta include certificate SSL gratuite, CDN și protecție InterShield pentru un firewall.

Opțiunile de upgrade la InterServer sunt planuri Cloud VPS, servere dedicate, găzduire pentru reseller și servicii de colocare. De asemenea, puteți închiria servere dedicate GPU la InterServer pentru ML.

8. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

SiteGround și-a construit reputația mărcii pe baza deceniilor de suport pentru proiecte de dezvoltare web open source și inovație în ingineria centrelor de date.

SiteGround se clasează ca una dintre cele mai populare companii cu clienți pentru sprijinul de dezvoltare cu personal prietenos.

SiteGround a sponsorizat soluții de programare open-source în comunitatea de dezvoltare Joomla. Compania include un plugin SuperCacher pentru planurile de găzduire partajată care va accepta Drupal, WordPress, Joomla, Magento și alte site-uri CMS cu memorare în cache îmbunătățită.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la SiteGround:

 • Recomandat: Planul GrowBig
 • Caracteristici: site-uri web nelimitate, stocare SSD de 20 GB și trafic necontorizat.
 • Oferte bonus: SSL gratuit, e-mail, CDN, cache, WordPress gestionat și backup.
 • Preț: 6,69 USD pe lună (facturare pe 12 luni).

Principala diferență dintre planurile GrowBig și GoGeek este cantitatea de stocare SSD inclusă în conturi. Începeți mic și faceți upgrade pe platformă numai dacă scripturile dvs. necesită acest lucru.

Planurile de găzduire partajată SiteGround includ un serviciu CDN gratuit și certificate SSL. Dacă aveți nevoie de suport Git pentru controlul versiunilor, va trebui să plătiți 10,69 USD pe lună pentru planul GoGeek.

9. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Liquid Web Cloud Sites este cea mai accesibilă opțiune pentru editorii de afaceri mici care necesită o soluție de server web elastică care se va scala pentru a suporta orice nivel de trafic web în producție. Cu un preț de 150 USD pe lună, serviciul va accepta domenii și baze de date nelimitate.

Liquid Web a achiziționat platforma Cloud Sites de la Rackspace în 2016. Serviciul se compară cu AWS EC2 la costuri mult mai mici.

Liquid Web are o reputație puternică pentru configurațiile hardware de elită și oferă doar planuri VPS, site-uri cloud, servere bare metal și produse IaaS.

Cel mai bun plan de găzduire pentru întreprinderi mici la Liquid Web:

 • Recomandat: Plan de site-uri cloud
 • Caracteristici: site-uri web nelimitate, vizitatori, stocare SSD de 50 GB și lățime de bandă de 1 TB.
 • Oferte bonus: Auto-scaling elastic cu program de instalare de script și suport Windows/Linux.
 • Preț: 150 USD pe lună (facturare lunară).

Dacă faceți niveluri semnificative de comerț electronic pe site-urile dvs. de afaceri mici, costul de 150 USD reprezintă un procent mic din venitul lunar, cu garanții de funcționare de 100% și viteze uluitoare.

Liquid Web Cloud Sites este o soluție premium pentru editorii web și va sprijini cele mai exigente cerințe de publicare pe mai multe domenii cu scalabilitate elastică automată.

Ce este găzduirea web pentru întreprinderi mici?

Găzduirea web pentru întreprinderi mici este concepută pentru a egala condițiile de joc cu mărcile de întreprinderi, oferind baze de date open-source și suport pentru scripturi web pe hardware partajat. Găzduirea web pentru întreprinderi mici se găsește în principal în două categorii: soluții de găzduire de înaltă performanță și buget.

„Site-urile de comerț electronic necesită cele mai rapide viteze în producție sau riscă să-și piardă clienți.”

Majoritatea planurilor de găzduire pentru afaceri mici sunt concepute pentru a ajuta la dezvoltarea soluțiilor de comerț electronic. Soluțiile gestionate WordPress și WooCommerce sunt cea mai ieftină opțiune de afaceri.

Cele mai bune caracteristici incluse într-un plan de găzduire pentru întreprinderi mici:

 • Servere web partajate: găzduiește în siguranță într-un mediu cu mai mulți chiriași pentru a economisi costuri.
 • Suport pentru baze de date: soluții gratuite de baze de date precum MySQL, MariaDB, PostgreSQL etc.
 • Scripturi cu sursă deschisă: CMS, comerț electronic, wiki, forum, blog și site-uri de bilete de asistență.
 • Serviciul de copiere zilnică: asigurați-vă că aveți copii de siguranță ale site-ului și ale bazei de date în fiecare zi.
 • Cybersecurity Suite: instrumente suplimentare WAF, antivirus, protecție DDoS și anti-SPAM.

Principalul cost al dezvoltării software este programarea personalizată. Soluțiile open source permit întreprinderilor mici să utilizeze baze de date, comerț electronic și soluții CMS pentru publicarea web pe care altfel nu și le-ar putea permite. WordPress, Drupal și Joomla sunt cele mai populare soluții.

Site-urile web CMS permit întreprinderilor mici să gestioneze conturile de utilizator, cataloagele de comerț electronic și blogurile cu un formular de contact pentru clienți. Dezvoltatorii pot adăuga module și plugin-uri pentru a extinde funcționalitatea. Dezvoltarea open source cu Softaculous și cPanel este cea mai ieftină opțiune.

Cât costă găzduirea web pentru întreprinderi mici?

Întreprinderile mici pot folosi planuri de găzduire partajată cu securitate și timp de funcționare ridicat la cele mai mici prețuri pentru hardware. Cele mai multe planuri de găzduire partajate cu servere Linux și cPanel facturează între 1,99 USD și 6,99 USD pe lună.

„Cele mai ieftine planuri VPS negestionate costă de obicei între 4 și 5 USD pe lună.”

Așteptați-vă să plătiți de la 15 la 20 USD pe lună pentru configurația de bază minimă pe un plan VPS gestionat. Site-urile web CMS vor funcționa optim pe un VPS cu 2 vCPU și 2 GB RAM. Pentru a obține cele mai rapide viteze de încărcare a paginii, asigurați-vă că planul dvs. de găzduire oferă un cont CDN gratuit.

Costuri lunare estimate pentru un plan de găzduire pentru întreprinderi mici:

 • Gazduire partajată: 1,99 USD până la 6,99 USD pe lună pentru serverele Linux partajate cu cPanel.
 • Planuri VPS: estimați 19,99 USD până la 29,99 USD pentru planuri de 2 vCPU + 2 GB RAM.
 • Servere dedicate: prețurile sunt în medie de 129 USD până la 749 USD, în funcție de configurație.
 • Găzduire în cloud: serviciile elastice pe gazdele cloud publice sunt cele mai scumpe.
 • Planuri de reseller: căutați planuri de la 6,99 USD până la 15,99 USD pe lună, cu branding alb.

Dacă site-urile dvs. web, portofoliul de domenii sau aplicațiile mobile consumă în mod regulat un nivel ridicat de trafic web, un plan de server dedicat poate fi o opțiune viabilă. Administratorii de sisteme vor trebui să estimeze capacitatea maximă în comparație cu traficul web zilnic mediu pentru a menține resursele serverului web.

Planurile de reseller cu opțiuni de etichetă albă sunt concepute pentru cerințele profesioniștilor online, agențiilor de web design și liber profesioniști. Planurile de reseller oferă o licență cPanel, WHMCS și Enom la prețuri care încep de aproximativ 6,99 USD cu suport nelimitat pentru domenii.

Cum aleg planul de găzduire web pentru o afacere mică?

Cea mai bună găzduire web pentru întreprinderile mici va depinde de cerințele proiectului și de experiența echipei de dezvoltare. Cele mai bune companii de găzduire web oferă înregistrare gratuită a domeniului ca ofertă de reducere.

„Puteți obține, de asemenea, site-uri web nelimitate, stocare SSD și baze de date pe multe planuri cPanel bugetare pentru mai puțin de 5 USD pe lună.”

Găzduirea site-urilor pentru întreprinderi mici va depinde de traficul web, baza de date și cerințele limbajului de programare ale scripturilor. Un server privat virtual (VPS) este o actualizare importantă pentru proiectele care necesită suport personalizat pentru echipa de programare.

Cele mai bune companii de găzduire web oferă conexiuni Git și SSH pe planuri de găzduire partajată, dar acest lucru nu este standard în industrie.

Cele mai bune caracteristici bonus pentru un plan de găzduire pentru întreprinderi mici:

 • Nume de domeniu gratuit: începeți cu un site nou sau creați un mediu de dezvoltare.
 • Lățime de bandă nelimitată: Limitați riscul de nefuncționare prin evitarea limitelor stricte ale transferurilor de date.
 • Stocare SSD: serverele web transferă date de 20 ori mai rapid decât opțiunile de stocare HDD.
 • Baze de date nelimitate: acceptă MySQL, MariaDB și PostgreSQL fără limite.
 • Credite pentru anunțuri cu cuvinte cheie: obțineți până la 200 USD în credite gratuite Google AdSense și Bing Ad.

Furnizorii de găzduire web includ o suită de oferte gratuite pentru planuri de găzduire partajată, concepute pentru a atrage clienții de afaceri mici.

Un nume de domeniu gratuit poate fi o opțiune bună de găzduire pentru site-uri noi. Se recomandă o companie de găzduire care oferă servicii clienți de primă clasă, cu timpi de răspuns rapid și chat live.

Cel mai bun serviciu de găzduire web va sprijini cerințele de flux de lucru ale unei organizații de afaceri cu instrumente de comerț electronic și CRM. Un serviciu de găzduire e-mail este inclus în toate planurile de găzduire partajată.

Unele companii de gazdă web oferă integrare gratuită cu Google Workspace sau Microsoft Outlook pentru gestionarea întreprinderilor mici.

Este găzduirea WordPress bună pentru o afacere mică?

Companii precum BlueHost, InMotion Hosting, Web Hosting Hub și HostGator sunt specializate în găzduire WordPress gestionată pentru cerințele întreprinderilor mici.

„Blogurile WordPress cu trafic ridicat și magazinele WooCommerce pot folosi găzduirea VPS sau găzduirea dedicată pentru a dedica mai multe resurse de sistem operațiunilor de script.”

O companie de găzduire web va sprijini WordPress pe planuri Linux sau Windows partajate cu diferite optimizări ale performanței de rulare. Cea mai bună găzduire în cloud oferă alocare de cont cu densitate redusă și hardware de elită pentru optimizarea gestionată WordPress.

Un serviciu de găzduire web cu suport pentru baze de date PHP și MySQL este cerința minimă de rulare pentru WordPress.

Suport pentru dezvoltare web pentru un plan de găzduire pentru afaceri mici:

 • Softaculous: Instalați peste 450 de scripturi open-source gratuite pe PHP și MySQL.
 • Fantastico: o alternativă populară la Softaculous (nu mai este susținută activ).
 • MySQL Database Wizard: Creați o nouă bază de date MySQL în cPanel pentru site-uri.
 • phpMyAdmin: verificați tabelele bazei de date, gestionați copiile de siguranță sau instalați site-uri web.
 • Git, Drush și WP-CLI: utilizați instrumente din linia de comandă pentru controlul versiunilor și transferul fișierelor.

Editorii de afaceri mici nu trebuie să migreze la Google Cloud sau AWS cu costuri mai mari decât dacă au niveluri de trafic de întreprindere de suportat.

Cel mai bun plan de găzduire web este unul care este echilibrat cu cerințele proiectului susținut, fără a plăti în plus pentru servicii.

„O gazdă web cu PHP, MySQL și cPanel este cea mai bună opțiune de găzduire pentru găzduirea WordPress gestionată.”

Gazdele web precum WP Engine și Liquid Web oferă suport premium pentru pachete de găzduire pentru site-urile WordPress de înaltă performanță. WordPress gestionat este cea mai bună opțiune de găzduire pentru un site web de afaceri mici pe un server privat virtual (VPS) sau un plan de găzduire partajată.

Gazduire web partajata, VPS, server dedicat: care este cel mai bun?

Cea mai bună formulă pentru găzduirea pentru afaceri mici este să începeți cu un plan de domeniu nelimitat la o companie de găzduire web cu buget pentru a construi site-uri web pe scripturi open-source la cele mai mici costuri.

Apoi, dacă traficul dvs. web crește, este ușor să migrați pe aceeași platformă către un VPS sau un plan de server dedicat.

„Un plan VPS este optim pentru majoritatea organizațiilor de afaceri mici, oferind un nivel mai ridicat de alocare a resurselor de sistem către scripturi web și un mediu multi-utilizator cu densitate mai mică.”

Planurile VPS le permit proprietarilor de afaceri mici să sprijine dezvoltarea de software personalizat cu freelanceri la costuri reduse.

Când să actualizați un plan de găzduire pentru întreprinderi mici:

 • Trafic web: adăugați mai mult CPU și RAM pentru a optimiza scripturile web în producție.
 • Programare personalizată: utilizați VPS sau servere dedicate pentru echipele de programare.
 • Înaltă performanță: adăugați suport pentru serverele NGINX sau LiteSpeed pe hardware.
 • Memorarea în cache a site-urilor web: instalați Redis, Memcached și Varnish Cache pe site-uri web.
 • Scalabilitate elastică: Pentru traficul utilizatorilor peste nivelul unui singur server dedicat.

Pentru majoritatea proiectelor, un plan VPS este mai eficient decât un server dedicat. Un plan VPS se va scala la 16 sau 32 de nuclee CPU și configurații RAM echivalente la prețuri mai mici decât un server dedicat.

Un serviciu cloud elastic este mai scump și mai greu de gestionat decât un plan VPS în producție. Trebuie să faceți un buget pentru dezvoltarea web personalizată și costurile de programare.

WordPress este cel mai ieftin mod de a dezvolta pe software open source, dar Drupal, Joomla, Grav și multe alte soluții concurează pe funcții.

Un plan de găzduire partajat cu Softaculous permite oricui să demonstreze scripturi pentru cerințele de dezvoltare a site-urilor pentru afaceri mici. Puteți instala scripturi pe subdomenii pentru asistența clienților cu sisteme de bilete, wiki-uri și forumuri.

Obțineți site-urile afacerii dvs. remarcate online

Există două căi principale de dezvoltare pentru majoritatea proprietarilor de afaceri mici: soluții open source cu Linux sau programare ASP.NET cu Windows.

Fiecare soluție de dezvoltare are avantaje unice, dar utilizarea software-ului gratuit open-source este cea mai bună modalitate pentru întreprinderile mici de a lansa produse competitive în comerțul electronic fără costuri mari de programare.

WordPress, Drupal, Joomla și Magento sunt cele mai bune soluții CMS pentru publicarea întreprinderilor mici. Majoritatea dezvoltării web pentru aceste scripturi sunt pe servere Linux cu suport PHP și MySQL.

Este esențial să construiți o prezență web pentru afacerea dvs. mică.

Utilizați cPanel pe planuri Linux partajate pentru cele mai ieftine soluții de găzduire pentru întreprinderi mici. Planurile VPS cu NGINX sau LiteSpeed sunt de top pentru cerințele de înaltă performanță în comerțul electronic.

Multe planuri de afaceri mici pot economisi bani utilizând platforme de găzduire Linux partajate și soluții de dezvoltare open source.

Abilitatea de a lansa scripturi dinamice pe MySQL și PHP le permite întreprinderilor mici să creeze site-uri web și aplicații mobile cu software CMS gratuit. Adoptă dezvoltarea CMS fără cap cu API-uri, Node.js și JavaScript pentru cea mai bună performanță.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 5,0 în categoria Găzduire partajată dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 5.0/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company