12 cele mai bune planuri de găzduire web pe termen lung (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 12 cele mai bune planuri de găzduire web pe termen lung (aprilie 2023)
12 cele mai bune planuri de găzduire web pe termen lung (aprilie 2023)

12 cele mai bune planuri de găzduire web pe termen lung (aprilie 2023)

Cea mai bună găzduire web pe termen lung permite proprietarilor de afaceri și dezvoltatorilor de aplicații software să asigure resurse hardware garantate la cele mai ieftine prețuri de-a lungul timpului.

În timp ce găzduirea web de la o lună la lună oferă proprietarilor de site-uri cea mai mare flexibilitate, mutarea la o nouă gazdă poate fi o durere. De ce să nu găsești o soluție de găzduire accesibilă, dar puternică, pe care să o poți rămâne pe termen lung?

Planurile de găzduire au prețuri astfel încât editorii web care caută cele mai mici tarife să poată asigura cele mai ieftine prețuri doar plătind în avans pentru un contract pe termen lung. Lista de mai jos include primele 13 opțiuni ale noastre pentru găzduirea web la buget în 2023, verificate pentru accesibilitate, performanța serverului web și valoarea totală a caracteristicilor incluse.

1. Hostinger – 66,72 USD pentru 4 ani

Hostinger este una dintre cele mai populare companii de găzduire bugetară din lume pentru resurse de server web Linux partajate la prețuri reduse. Are configurații ușor de utilizat și suport pentru 100 de domenii.

Platforma este ideală pentru întreprinderile mici și pentru editorii independenți care construiesc site-uri web cu scripturi open-source precum WordPress, Drupal sau Joomla.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Cel mai ieftin plan de la Hostinger oferă instalarea unui script cu un singur clic cu Softaculous, două baze de date MySQL, stocare SSD de 30 GB și lățime de bandă lunară de 100 GB. Acest plan costă între 1,99 USD și 2,39 USD pe lună.

La fel ca majoritatea platformelor de găzduire web, prețul abonamentului Hostinger variază în funcție de durata abonamentului. Planul lunar, facturat la 9,49 USD, vine și cu o taxă unică de configurare de 4,99 USD.

Clienții Hostinger trebuie să plătească în avans pentru un plan de găzduire multianual pentru a garanta cele mai mici tarife. Pentru un plan de servicii pe patru ani, editorii web își pot reduce costurile până la 1,99 USD pe lună, ceea ce reprezintă o reducere totală de 85% la tariful lunar standard.

Nu există nicio diferență în ceea ce privește resursele hardware între nivelurile de prețuri ale Hostinger, deși planul de 100 de domenii este cu 1 USD mai mult pe lună.

 • Costul unui plan lunar: 9,49 USD pe lună (plus taxa de configurare de 4,99 USD)
 • Cost anual de găzduire: 2,99 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (4 ani): 1,99 USD pe lună

Furnizorul oferă unele dintre cele mai bune găzduire WordPress de pe piață, deoarece puteți migra cu ușurință site-urile web WordPress existente la Hostinger, precum și orice alt script care rulează pe MySQL și PHP. În plus, Hostinger oferă un serviciu pentru clienți fiabil 24/7/365, cu garanții de funcționare de 99,9%, ceea ce îl face o opțiune de găzduire viabilă pentru blogul tău.

Economisiți cei mai mulți bani transferând site-urile existente de pe platforme de găzduire web mai scumpe la Hostinger atunci când planul dvs. expiră. Alegeți planul de patru ani pentru a bloca cele mai mici tarife pentru găzduire din industrie la 1,99 USD pe lună.

2. iPage – 71,64 USD pentru 3 ani

iPage este o altă gazdă cu buget care provoacă Hostinger cu un plan de nume de domeniu nelimitat de 1,99 USD pe lună. Gazda web și-a simplificat serviciile, astfel încât chiar și cei mai neexperimentați și utilizatori începători să poată începe să instaleze scripturi cu MySQL și PHP.

iPage oferă un singur plan de găzduire Linux partajat cu un nume de domeniu gratuit, spațiu de stocare nelimitat și un certificat SSL gratuit. Aceste planuri oferă performanțe solide la unele dintre cele mai mici prețuri din industrie.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Editorii web care lucrează cu cPanel și Softaculous se pot înscrie pentru un plan de găzduire pe termen lung la iPage pentru a profita de suita de oferte gratuite și de instrumente de dezvoltare oferite de compania de găzduire.

Planurile de găzduire iPage includ lățime de bandă scalabilă fără limite lunare fixe. Compania nu oferă un plan lunar, dar puteți alege planul pe trei ani pentru a garanta cele mai mici prețuri. Planul de un an este cu doar 1 USD pe lună mai mult decât costul planului de trei ani.

 • Costul unui plan lunar: N/A
 • Cost anual de găzduire: 2,99 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 1,99 USD pe lună

iPage este un brand consacrat în industria de găzduire web, cu un record bun de servicii pentru timp de funcționare, securitate și asistență pentru clienți.

Puteți găsi găzduire cPanel pe serverele Linux din industria de găzduire web. De ce să plătiți mai mult pentru aceleași servicii la alte companii de găzduire web?

iPage și Hostinger concurează în categoria gazdă bugetară pentru cele mai mici prețuri de pe piața globală pe hardware Linux partajat cu cPanel. Găzduiește site-uri WordPress, Joomla și Drupal nelimitate pentru doar bănuți pe zi cu iPage.

3. A2 Hosting – 89,64 USD pentru 3 ani

A2 Hosting este un furnizor de găzduire din Michigan, cu centre de date în întreaga lume. Compania și-a construit o reputație pentru implementarea celor mai recente standarde web și pentru a fi la curent cu actualizările limbajului de programare.

A2 Hosting este o alegere bună pentru dezvoltatorii și programatorii de software care au nevoie de resurse hardware ieftine pentru suport pentru site-uri web și aplicații mobile.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Planul A2 Hosting Startup permite economii uriașe de 77% din prețul lunar obișnuit. Acesta este principalul motiv pentru care editorii web caută să asigure un plan de găzduire pe termen lung. Nu există nicio diferență în ceea ce privește resursele fizice, spațiul de stocare (SSD de 100 GB) sau lățimea de bandă lunară dacă plătiți 9,99 USD de la lună la lună sau 2,99 USD pe lună pentru un plan de trei ani.

 • Costul unui plan lunar: 10,99 USD pe lună
 • Costul anual de găzduire: 5,99 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 2,99 USD pe lună

Pentru editorii web care trebuie să listeze mai mult de un nume de domeniu în cPanel pentru administrare, planul Drive de la A2 Hosting este cu doar câțiva dolari mai mult pe lună.

Afacerile mici și magazinele de comerț electronic pot beneficia de upgrade de performanță la platforma Turbo a A2 Hosting la tarife puțin mai mari pentru hardware premium cu densitate scăzută, care oferă viteze optimizate și suport mai bun pentru baze de date.

4. Gazduire InMotion – 89,64 USD pentru 3 ani

InMotion Hosting și-a construit identitatea de marcă oferind planuri de găzduire pentru întreprinderi mici cu hardware premium optimizat pentru înaltă performanță.

Compania a făcut modificări recente la facturarea pentru găzduirea Linux partajată, subliniind creșterea vitezei de performanță prin utilizarea configurațiilor proprietare UltraStack ale InMotion Hosting pe hardware-ul serverului web.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Făcând clic pe recenzia noastră, veți descoperi un plan mai accesibil – și durate pe termen mai lung – decât ceea ce este disponibil pentru clienții obișnuiți. Am colaborat cu echipa de găzduire InMotion pentru a oferi un plan Lite pe trei ani pentru doar 2,29 USD pe lună.

 • Costul unui plan lunar: 19,99 USD (plan Pro)
 • Cost anual de găzduire: 4,99 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 2,29 USD pe lună

InMotion Hosting oferă clienților patru planuri din care să aleagă și asistență, de la unul la 100 de domenii. În plus, planurile de găzduire includ până la 100 GB de stocare SSD, lățime de bandă nelimitată și un nume de domeniu gratuit și certificate SSL/TLS.

InMotion Hosting oferă doar prețuri de la lună la lună pentru planul său Pro cu 100 de domenii la 19,99 USD, dar cei care caută cel mai ieftin tarif lunar ar trebui să se înscrie pentru planul Lite cu un singur domeniu al companiei.

Deși planul Power al InMotion Hosting este de peste două ori mai scump decât planurile lunare cu Hostinger și iPage, este îmbunătățit pentru viteză cu servere optimizate UltraStack care oferă timpi de răspuns pentru solicitările I/O de patru ori mai rapid decât cei ale concurenților.

5. HostGator – 95,08 USD pentru 3 ani

HostGator este unul dintre cele mai vechi și de încredere mărci de găzduire web. Compania oferă o combinație de hardware de înaltă performanță, optimizare a centrului de date în cloud și prețuri bugetare pentru găzduirea web.

Planul Hatchling este cel mai ieftin plan lunar de găzduire HostGator și acceptă un singur domeniu pe platforma Linux partajată. Prețurile din planul Hatchling variază de la 10,95 USD pe lună la tarife reduse de până la 2,64 USD pe lună pe contracte de trei ani.

De notat, prețul planului Hatchling este cu mai puțin de un dolar pe lună decât opțiunile de la Hostinger și iPage.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Platforma HostGator este concepută pentru a atrage atât începătorii, cât și dezvoltatorii experimentați. Apreciem în special duratele flexibile ale companiei, cu opțiuni rar găsite pentru pachetele de găzduire de trei și șase luni.

Serviciul include un domeniu gratuit, certificate SSL, credite publicitare Google de 150 USD și o suită de instrumente de comerț electronic. Dezvoltatorii pot gestiona setările PHP și MySQL în cPanel cu Softaculous pentru o instalare ușoară cu un singur clic a peste 500 de scripturi open-source și actualizări automate de securitate.

 • Costul unui plan lunar: 10,95 USD pe lună
 • Cost anual de găzduire: 3,95 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 2,64 USD pe lună

Pentru editorii web care au nevoie de asistență pentru domenii nelimitate cu administrare cPanel, alegeți planul HostGator Baby la doar 3,38 USD pe lună pe durata unui contract de 36 de luni (mulțumită unei reduceri exclusive Gazduirweb). Compania are o reputație excelentă pentru securitatea platformei de-a lungul a aproape 20 de ani de afaceri online.

6. Bluehost – 106,20 USD pentru 3 ani

Bluehost este una dintre cele mai populare alegeri pentru hosting WordPress ieftin și chiar câștigă o recomandare oficială de la Automattic. Compania și-a construit o reputație pentru servicii de încredere, găzduire cPanel la costuri reduse și suport pentru comunitățile de programare open-source.

Bluehost își gestionează propriile centre de date în Utah și are disponibile o mare varietate de produse de găzduire în cloud. Prețul planului de bază, care acceptă un domeniu, este de 2,95 USD pe lună în 2023.

Prin comparație, planul de domeniu nelimitat Plus al Bluehost este de aproximativ 6 USD pe lună. După cum puteți spune, există o gamă largă de prețuri pentru aceleași servicii de platformă la Bluehost.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Cea mai bună modalitate de a economisi bani la Bluehost și de a profita de suportul său lider în industrie pentru găzduirea WordPress este să blocați un plan de găzduire pe termen lung la 36 de luni. În caz contrar, riscați să plătiți în exces pentru găzduirea cPanel în comparație cu ceea ce percepe alte gazde cu buget de pe piață.

Bluehost este un sponsor major al proiectelor de dezvoltare open-source precum WordPress și a publicat o mulțime de resurse excelente pentru a învăța designul web.

 • Costul unui plan lunar: N/A
 • Cost anual de găzduire: 4,95 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 2,95 USD pe lună

Avantajul găzduirii pe termen lung este că poate proteja clienții de creșterile anuale ale prețurilor sau de prețuri mari de reînnoire la tarife de la lună la lună.

Planurile de domenii nelimitate ale Bluehost pot fi o valoare excelentă pentru marketeri, promotori SEO, întreprinderi mici și dezvoltatori web pe termen lung. Bluehost este conceput pentru începători, ceea ce face foarte simplu să începeți să construiți aplicații.

7. GoDaddy – 107,64 USD pentru 3 ani

GoDaddy a fost liderul industriei în era dot-com, dar compania s-a schimbat semnificativ de la părăsirea fondatorului Bob Parsons în 2011. Achiziția MediaTemple a permis companiei să-și mențină poziția pe piață, sporind în același timp inovația în gestionarea centrelor de date cloud.

Cea mai ieftină modalitate de a începe la GoDaddy este cu planul Economy Hosting al companiei pentru un singur domeniu. Am negociat o ofertă specială pentru cititori – doar 2,99 USD pe lună – dacă se înscriu pentru un plan pe un an.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

În mod uimitor, planurile de găzduire GoDaddy acoperă o gamă de la o lună la un deceniu întreg – și se pare că toate opțiunile dintre acestea. Cu toate acestea, în loc să găsiți oferte mai bune cu planurile mai lungi, veți găsi cea mai bună valoare pe an cu un plan anual.

Acestea fiind spuse, înțelegem perfect că unii oameni ar putea prefera să poată bloca o anumită rată timp de câțiva ani. (BTW, planul de trei ani este cu doar câțiva cenți mai ieftin pe lună decât pachetele pe termen ultra lung).

GoDaddy este unul dintre cei mai mari registratori pentru nume de domenii din lume. Găzduirea la GoDaddy include o înregistrare anuală gratuită a numelui de domeniu, care valorează 11,99 USD. Planul Economy include 100 GB de stocare și 10 baze de date MySQL.

Opțiunile tehnice includ acces SSH și servere care pot fi configurate pentru a suporta diferite versiuni PHP. GoDaddy oferă acum o licență Microsoft 365 gratuită pentru un an, cu planuri pentru servicii profesionale de e-mail.

 • Costul unui plan lunar: 10,99 USD pe lună
 • Cost anual de găzduire: 2,99 USD pe lună
 • Valoarea găzduirii pe termen lung (3 ani): 2,96 USD pe lună

GoDaddy este o gazdă web cu volum mare, cu aproximativ 62 de milioane de domenii înregistrate pe platforma sa. Înscrieți-vă cu un lider istoric de piață, cum ar fi GoDaddy, pentru securitatea operațiunilor și obțineți cele mai mici prețuri la găzduirea web pentru site-urile dvs. prin blocarea unui contract pe termen lung.

8. FatCow – 113,40 USD pentru 3 ani

FatCow își concentrează eforturile pe a oferi clienților tarife scăzute, mai degrabă decât să ofere durate cu costuri diferite. Datorită unei reduceri speciale pe care am negociat-o pentru cititorii noștri, tariful lunar între planurile de unul și trei ani diferă doar cu aproximativ 50 de cenți.

FatCow oferă facturare preferențială pentru găzduirea pe termen lung, permițând clienților să beneficieze de tarife scăzute cu prețuri garantate.

FatCow.com

Preț lunar de pornire 3,15 USD

 • Nume de domeniu inclus
 • Suport CGI, PHP, Python, Perl, Ruby și MySQL
 • Instalări de script cu 1 clic
 • Acces la creatorii de site-uri web cu coșul de comerț electronic
 • 60% reducere pentru înscrierea azi
 • Începeți acum pe FatCow.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

FatCow: recenzia expertului nostru

FatCow este una dintre cele mai bune gazde cu buget de acolo. Ele oferă caracteristici excelente de găzduire și performanță de server la un preț scăzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Proprietarii de afaceri mici și dezvoltatorii web independenți continuă să se întoarcă la FatCow pentru pachetul său ieftin de găzduire Linux partajat cu administrare cPanel.

FatCow oferă ScriptBarn pentru instalarea aplicației open-source cu un singur clic, cu baze de date și domenii MySQL nelimitate pe fiecare plan.

Lățimea de bandă și spațiul de stocare sunt necontorizate pe planurile de găzduire FatCow, în timp ce utilizatorii primesc o suită mare de oferte bonus gratuite, cum ar fi credite publicitare și creatori de site-uri cu pachetul complet.

 • Costul unui plan lunar: N/A
 • Cost anual de găzduire: 3,67 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 3,15 USD pe lună

FatCow facilitează pentru începători să înceapă în găzduirea web la prețuri mici. Recomandăm serviciul gratuit de transfer al site-ului web al companiei pentru proprietarii de afaceri care doresc să economisească bani pe un plan de găzduire pe termen lung.

Creați un site nou, transferați domenii și găzduiți site-uri web nelimitate cu suport pentru bazele de date MySQL pentru mai puțin de 5 USD pe lună!

9. Hostwinds – 134,73 USD pentru 3 ani

Hostwinds le permite clienților să economisească cel mai mult din planurile lor de găzduire web Linux partajate prin semnarea unui contract pe termen lung.

Planul Hostwinds Basic este conceput pentru un singur domeniu cu stocare nelimitată și lățime de bandă lunară necontorizată. Editorii web pot construi pe hardware server web Linux cu cPanel și Softaculous pentru administrarea domeniului.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD nelimitată, baze de date și e-mail
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

ASP.NET
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds are o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

Planul Hostwinds Basic include o adresă IP dedicată, certificat SSL gratuit și adrese de e-mail nelimitate, pe lângă faptul că este optimizat pentru WordPress, Drupal, Joomla și alte scripturi LAMP.

Hostwinds oferă clienților posibilitatea de a economisi cel mai mult prin achiziționarea unui plan de găzduire pe trei ani. Costul final ajunge la doar 5,24 USD pe lună.

Hostwinds oferă un serviciu gratuit de transfer de site-uri web care costă de la 99 USD la 129 USD pe alte platforme. Dacă planul dvs. de găzduire web s-a reînnoit la tarife mari, luați în considerare să contactați Hostwinds în legătură cu serviciul său de transfer pentru domeniul dvs.

 • Costul unui plan lunar: 6,74 USD pe lună
 • Costul anual de găzduire: 5,24 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 3,74 USD pe lună

Cu Hostwinds, întreprinderile mici sunt capabile să securizeze hardware-ul serverului web la preț redus, care este întreținut cu actualizări regulate de securitate de către profesioniști cu experiență.

Platforma Hostwinds are, de asemenea, o reputație excelentă pentru viteză, evaluând cu 500% mai rapid decât alte platforme de găzduire partajată bazate pe HDD, datorită capacității sale de stocare SSD optimizate.

10. HostPapa – 142,20 USD pentru 3 ani

HostPapa este o gazdă populară cu buget care își desfășoară propriile centre de date în SUA. Fondată inițial în 2006, HostPapa oferă acum planul său de afaceri cu domenii nelimitate la același preț ca planul Starter cu două domenii.

Cu un preț de vânzare cu amănuntul întregului bilet de 14,99 USD pe lună, editorii web pot economisi 74% din planul de afaceri prin blocarea unei oferte pe termen lung la 2,95 USD pe lună. Planul de trei ani este cu 2 USD pe lună mai ieftin decât planul de 12 luni pentru aceleași servicii.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

HostPapa este o alegere bună pentru site-urile web de comerț electronic pentru întreprinderi mici. Planul Business are stocare SSD nelimitată, lățime de bandă nemăsurată, înregistrare gratuită a domeniului și certificate SSL.

Pe lângă Softaculus cu peste 500 de scripturi open-source, clienții HostPapa primesc și un generator de site-uri web gratuit. E-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, CDN Cloudflare și instrumente SEO completează pachetul. Utilizați serviciul gratuit de transfer al site-ului web pentru a economisi bani pe planuri WordPress ieftine.

 • Costul unui plan lunar: N/A
 • Cost anual de găzduire: 5,95 USD pe lună
 • Cea mai bună valoare de găzduire pe termen lung (3 ani): 2,95 USD pe lună

Vă recomandăm HostPapa pentru serverele cPanel solide, construite pe procesoare Intel de mare viteză cu 32 de nuclee și stocare SSD. Găzduiește domenii nelimitate cu planul HostPapa Business și economisește cei mai mulți bani pe hardware pentru centre de date pentru dezvoltarea web open-source pe termen lung.

11. Web Hosting Hub – 215,64 USD pentru 3 ani

Web Hosting Hub este un alt furnizor cu care am negociat o rată specială pentru un plan anual care depășește reducerea oferită de gazdă web la un plan de trei ani.

Planul Spark pe trei ani facturează în mod regulat la 5,99 USD pe lună, ceea ce îl face cea mai scumpă opțiune de pe listă. Dar făcând clic pe recenzia noastră de mai jos, va trebui să plătiți doar 4,99 USD pe lună timp de un an.

WebHostingHub.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu instrumente de comerț electronic
 • Transferuri GRATUITE de site și onboarding personalizat
 • 150 USD în credite publicitare Facebook, Google și Bing
 • Peste 400 de aplicații de instalare Softaculous cu un singur clic
 • Începeți pe Web Hosting Hub.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hub de găzduire web: evaluarea experților noștri

Pentru cei cu un buget care caută o gazdă pentru prima dată și pentru cei care ar dori câteva suplimente pentru a merge împreună cu acesta, Web Hosting Hub are un plan pentru tine. Cu o mulțime de funcții, compania este o valoare excelentă – atâta timp cât sunteți dispus să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Fără reducerea noastră, Web Hosting Hub percepe 7,99 USD pentru contractele anuale, 6,99 USD pentru 2 ani și 5,99 USD pe lună pentru cele mai mici prețuri pentru un abonament de trei ani.

Planul Spark va accepta două site-uri web sau nume de domenii, cu planuri nelimitate facturate cu 2 USD până la 4 USD în plus pe lună. Web Hosting Hub oferă posibilitatea de a alege fie baze de date MySQL, fie PostgreSQL – până la 10 per utilizator – în planul Spark.

Spațiul de stocare SSD și lățimea de bandă lunară sunt nelimitate, cu un pachet competitiv pentru serverele web cPanel care include o înregistrare gratuită a numelui de domeniu, certificate SSL, 100 USD în credite publicitare Google și multe alte produse bonus suplimentare.

Capacitatea de a transfera gratuit trei site-uri pe platformă este foarte mare în comparație cu ofertele altor gazde.

 • Costul unui plan lunar: N/A
 • Cost anual de găzduire: 4,99 USD pe lună
 • Valoarea găzduirii pe termen lung (3 ani): 5,99 USD pe lună

Web Hosting Hub oferă aceleași servicii de găzduire cPanel ca majoritatea companiilor din sectorul Linux partajat, încercând să strălucească prin furnizarea de servicii excepționale pentru clienți.

Profitați de site-ul gratuit și de transferurile de baze de date ale companiei pentru a economisi bani pe găzduirea WordPress, Drupal și Joomla cu o ofertă pe termen lung.

12. SiteGround – 377,64 USD pentru 3 ani

SiteGround este clasat în partea de jos a acestei liste, deoarece este cea mai scumpă dintre gazdele web Linux partajate revizuite pentru soluții de găzduire pe termen lung.

Cea mai bună ofertă pe care o puteți obține în prezent cu planul de găzduire Startup este de 2,99 USD pe lună pentru un contract de un an. Oferta de 36 de luni vă va costa de fapt mai mult la 10,49 USD pe lună.

Aceste rate de preț sunt acum menținute în toate opțiunile pentru planurile de găzduire partajată ale SiteGround. Alegeți facturarea anuală pentru cele mai bune prețuri.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4,5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Planul SiteGround Startup acceptă un domeniu cu 10 GB de stocare SSD și 10.000 de vizite lunare. Avantajele sunt găzduirea WordPress gestionată, cache integrată cu Redis și NGINX, CDN gratuit Cloudflare și certificate SSL Let’s Encrypt.

SiteGround este un sponsor major al proiectului Joomla și una dintre cele mai recomandate opțiuni pentru găzduirea CMS.

 • Costul unui plan lunar: 19,99 USD pe lună
 • Cost anual de găzduire: 2,99 USD pe lună
 • Valoarea găzduirii pe termen lung (3 ani): 10,49 USD pe lună

SiteGround este o opțiune excelentă pentru dezvoltatorii care construiesc cu scripturi open-source pe LAMP. Platforma este reglată fin pentru stocarea în cache pentru a oferi viteze de performanță optime pentru cerințele CMS și ale site-ului de comerț electronic.

Planurile GrowBig și GoGeek acceptă mai multe domenii. Echipa SiteGround promite și oferă asistență tehnică excepțional de rapidă pentru clienți.

Ce este găzduirea web pe termen lung?

Deși multe componente ale găzduirii pot deveni complexe și incredibil de greu de înțeles pentru începători, aceasta nu este una dintre ele.

Găzduirea web pe termen lung este exact ceea ce sună – contracte multianuale care garantează alocările de hardware în centrele de date ale companiilor de găzduire web.

Conform practicilor competitive de facturare, companiile de găzduire web ieftine percep, în general, mai puțin atunci când clienții comandă un produs cu abonament pe mai mulți ani. Proprietarii de afaceri pot folosi găzduirea web pe termen lung pentru a asigura, în general, cel mai mic cost pentru resursele de găzduire.

În plus, proprietarii de site-uri web pot face o singură plată pentru a acoperi trei ani de găzduire. Odată plătit, puteți pur și simplu să vă ocupați de afacerea dvs. și să nu vă faceți griji dacă facturile de găzduire au fost plătite.

Planurile mai scurte, de la o lună la un an, sunt de obicei mai scumpe. Veți avea flexibilitatea de a nu fi angajat la o singură gazdă și veți putea muta site-ul în altă parte dacă nu vă place serviciul.

Găzduirea pe termen lung poate fi găsită pe găzduire web partajată, găzduire VPS și planuri de găzduire dedicate.

Platformele de găzduire web folosesc de obicei cPanel pentru gestionarea numelui de domeniu și a serverului web, oferind un serviciu standardizat pe care îl veți vedea de la multe gazde web.

Un serviciu de găzduire partajată va oferi spațiu pe disc fie pe HDD, fie pe SSD. Un plan complet de găzduire web partajată va include, de asemenea, un certificat SSL gratuit, site-uri web nelimitate, lățime de bandă nemăsurată, instrumente pentru crearea de site-uri web, asistență prin chat live și alte utilități pentru dezvoltatori.

Dacă alegeți cel mai bun furnizor de găzduire web pentru obiectivele și scopul site-ului dvs., sunteți sigur că veți rămâne cu compania dvs. de găzduire pentru anii următori.

De ce mi-aș dori găzduire pe termen lung?

Principalul motiv pentru care utilizatorii aleg găzduirea pe termen lung este accesul la cel mai mic cost pentru găzduirea hardware-ului. Găzduirea pe termen lung permite, de asemenea, managerilor IT să garanteze disponibilitatea resurselor necesare în timp.

Dacă operați un site web WordPress sau rulați un alt script MySQL, poate fi mai costisitor să plătiți pentru servicii de la lună la lună decât să plătiți pentru un plan pe termen lung. Modelul de afaceri al majorității companiilor de găzduire web încurajează utilizatorii să plătească în avans pentru oferte pe termen lung sau să plătească prețuri mai mari pentru facturarea lunară recurentă pe același plan.

Iată câteva dintre cele mai mari motive pentru a alege un plan de găzduire pe termen lung pe termene lunare:

 1. Cel mai mic cost lunar
 2. Resurse hardware specifice garantate
 3. Familiaritate cu interfețele utilizator și sistemele de asistență
 4. Evitarea riscurilor și a timpului petrecut pentru mutarea la un nou furnizor de găzduire

Un furnizor de găzduire partajată va oferi de obicei cele mai mici prețuri pe un plan de trei ani. În comparație, structurile de prețuri pe niveluri percep un dolar sau doi în plus pe lună pentru aceleași servicii pe planuri de un an și doi ani.

În multe cazuri, o companie de găzduire web va oferi economii de 50% până la 75% la abonamentele pe termen lung. Deoarece componentele unui plan de găzduire partajată sunt în mare parte standardizate între furnizorii de servicii cu cPanel, este logic să verificați companiile pentru costul total al resurselor hardware și să luați cea mai ieftină ofertă în timp.

Gazduirea partajata este cel mai competitiv sector in serviciile de externalizare a centrelor de date. Utilizatorii puternici au nevoie de suport pentru site-uri web nelimitate cu spațiu pe disc SSD, instalarea bazei de date MySQL, garanții de funcționare de 99,9%, lățime de bandă nelimitată și criptare SSL/TLS.

Folosirea unui plan ieftin de găzduire partajată permite întreprinderilor mici, magazinelor de comerț electronic, companiilor startup și editorilor independenți să concureze online cu mărcile întreprinderilor. Găzduirea pe termen lung poate îmbunătăți, de asemenea, vizibilitatea motorului de căutare pentru site-urile respective.

Cât costă găzduirea web?

Costul lunar complet al majorității planurilor de găzduire Linux partajate cu administrare licențiată cPanel este de 10 până la 20 USD pe lună, în medie, sub facturarea de la lună la lună. Acest preț poate scădea până la 0,99 USD pe lună cu unele companii de găzduire web cu buget.

Un furnizor de găzduire partajată oferă de obicei o suită întreagă de produse combinate într-un singur pachet de servicii care include hardware, software, instrumente de gestionare a securității și utilitare bonus cu opțiuni de servicii pentru clienți la abonamente.
Aruncați o privire la tarifele medii lunare pe care vă puteți aștepta să le găsiți la diferite niveluri de găzduire web:

Impartit WordPress Nor VPS Dedicat
0,99 USD – 3,99 USD 2,95 USD – 6,99 USD 4,99 USD – 9,99 USD 4,99 USD – 19,99 USD 79,99 USD – 119,99 USD

Indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți, aveți grijă la prețurile de reînnoire. Odată ce un furnizor de găzduire web atrage un potențial client pe termen lung cu tarife introductive scăzute, va trebui în cele din urmă să obțină un profit mai mare și să taxeze mai mult.

Cine vrea să-și dubleze sau să-și tripleze cheltuielile de găzduire după terminarea termenului inițial?

Una dintre modalitățile de a rezolva această problemă este să căutați un furnizor de găzduire partajată cu un serviciu gratuit de transfer de site-uri web. O companie de găzduire web care oferă servicii de transfer gratuite este capabilă să subcoace concurența și să economisească bani clienților pe termen lung.

Căutați o soluție de găzduire care oferă spațiu de stocare nelimitat și site-uri web nelimitate la cel mai bun preț.

Mulți dezvoltatori și proprietari de site-uri dezbat dacă un cont de găzduire partajat – în esență componente interschimbabile și calitate pentru prețuri din ce în ce mai mici – poate fi considerat un serviciu de bază.

Cu toate acestea, multe dintre gazdele evidențiate aici stau deasupra celorlalte datorită hardware-ului premium, asistenței de mai sus și dincolo și funcțiilor suplimentare.

Ca exemplu principal, găzduirea WordPress gestionată acceptă cele mai ieftine tarife de publicare prin utilizarea software-ului open-source.

O gazdă WordPress poate oferi milioane de vizualizări de pagină pe lună cu cache adecvată și integrare CDN pentru mai puțin de 5 USD pe lună, în medie, pentru companiile chestionate în recenzia noastră.

Este posibil să găsiți planuri de găzduire web gratuite în căutarea unui furnizor, dar asigurați-vă că citiți literele mici înainte de a vă angaja. Găzduirea web gratuită nu are de obicei resursele și securitatea de care aveți nevoie pentru a vă alimenta site-ul pe termen lung. În schimb, căutați servicii de găzduire cu preț redus și de mare valoare.

Care este cel mai ieftin furnizor de găzduire web?

Cel mai ieftin serviciu de găzduire web din recenzia noastră este Hostinger. Pentru găzduire ieftină, planul Linux partajat de 1,99 USD oferă toate caracteristicile și avantajele premium de care avem nevoie.

Este necesar un angajament de patru ani pentru a bloca prețul lunar de 1,99 USD la Hostinger – dar niciuna dintre celelalte companii din sector nu se apropie de a egala acest preț grozav într-un plan comun.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Pentru găzduirea VPS sau un server dedicat, așteptați-vă să plătiți mult mai mult (deși încă mai puțin decât marea majoritate a concurenților). Planul Hostinger este perfect pentru a fi utilizat ca gazdă WordPress sau în sprijinul scripturilor LAMP cu sursă deschisă precum Drupal, Moodle și Joomla.

Dezvoltatorii pot folosi Softaculous pentru instalări CMS și MySQL cu un singur clic cu actualizări automate de securitate.

iPage este cel mai ieftin furnizor de găzduire web pentru nume de domenii nelimitate din sondajul nostru. Majoritatea planurilor de gazdă web ieftine vor oferi opțiuni pentru nume de domenii nelimitate pe același cont de găzduire.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage va suporta orice site WordPress cu lățime de bandă nemăsurată și un certificat SSL gratuit. Companiile care percep costuri suplimentare pentru transferurile de site-uri web, adresele IP dedicate și certificatele SSL/TLS nu pot concura cu furnizorii de găzduire ieftini pe o bază de cost.

SiteGround a fost cea mai scumpă companie de găzduire web în revizuirea noastră a soluțiilor ieftine de găzduire web. InMotion Hosting este o alegere excelentă pentru un site web WordPress care rulează WooCommerce pentru servicii de afaceri mici, la doar 2,29 USD pe lună.

Care este cel mai lung serviciu de găzduire web?

Dacă aveți nevoie de găzduire web ieftină cu cele mai lungi intervale de timp, aruncați o privire la opțiunile contului de găzduire de la GoDaddy.

Gazda web este una dintre puținele companii de găzduire web ieftine care oferă planuri pe cinci și 10 ani pentru resurse de găzduire dedicate.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cu toate acestea, tariful nostru lunar exclusiv de 2,99 USD se aplică numai planului de 12 luni GoDaddy. Dacă intenționați să rămâneți cu GoDaddy pentru o perioadă, asigurați-vă că rulați numerele pentru a vedea dacă începe cu un plan anual are sens înainte de a vă angaja pe un întreg deceniu.

Dacă nu aveți suficiente buget sau cerințe de trafic web pentru un server dedicat, planurile pe termen lung sunt cea mai bună modalitate de a garanta disponibilitatea hardware-ului pentru proiecte.

În plus, capacitatea de a găzdui site-uri cu lățime de bandă nelimitată va economisi bani față de serviciile cloud cu facturare cu plata pe măsură. Utilizați cele mai lungi planuri de găzduire web pentru a garanta durata de funcționare a site-ului.

Ce ar trebui să caut într-un plan de găzduire web ieftin?

Toate companiile din analiza noastră a furnizorilor de găzduire web pe termen lung sunt standardizate în ceea ce privește utilizarea cPanel (sau soluții personalizate bazate pe cPanel) pentru administrarea serverelor web și gestionarea numelor de domeniu pe platformele hardware Linux partajate.

Majoritatea companiilor de găzduire web rulează CentOS, CloudLinux sau Ubuntu ca sistem de operare de bază. MySQL este disponibil pentru instalarea bazei de date cu o opțiune suplimentară pentru PostgreSQL la unele companii.

Suportul pentru PHP implică rularea diferitelor versiuni ale limbajului de programare pe servere în funcție de cerințele de script. Foarte puține platforme de găzduire partajată acceptă în prezent scripturi Python sau Perl, deși există în creștere preinstalarea Node.js datorită cererii dezvoltatorilor.

Asigurați-vă că gazda web garantează stocare SSD pe planuri de găzduire partajată pentru cele mai bune viteze de performanță în producție.

Lățimea de bandă nelimitată asigură că afacerea dvs. nu va fi taxată suplimentar pentru creșterea traficului sau utilizarea suplimentară a resurselor.

Majoritatea utilizatorilor de afaceri mici și a dezvoltatorilor web preferă să folosească scripturi open-source precum WordPress, Drupal și Joomla cu teme în loc de un constructor de site-uri web.

Planurile care oferă găzduire WordPress gestionată la prețuri ieftine sunt populare printre editorii de bloguri și magazinele de comerț electronic.

Cea mai bună practică recomandată este de a utiliza un plan Linux partajat ieftin cu cPanel și facturare pe termen lung pentru a asigura cel mai mic preț pentru hardware-ul serverului web de-a lungul timpului.

Cum se compară prețurile de găzduire web pe termen lung?

În sondajul nostru, majoritatea gazdelor web au o rată de la lună la lună pentru serviciile de găzduire web Linux partajate pe care să le folosească ca punct de referință pentru economii la planurile pe termen lung.

Pentru a vă ajuta să comparați opțiunile, am calculat costurile totale pentru fiecare durată disponibilă la furnizorii noștri de găzduire preferați și am inclus rezultatele în tabelul de mai jos.

1 lună. 3 luni. 6 luni. 1 an. 2 ani. 3 ani. 4 ani. 5 ani. 10 ani.
Hostinger 14,98 USD 35,88 USD 38,16 USD 47,52 USD
iPage 35,88 USD 59,76 USD 71,64 USD
Gazduire A2 9,99 USD 71,88 USD 90,00 USD 89,64 USD
In miscare 19,99 USD 59,88 USD 95,79 USD 89,64 USD
HostGator 10,95 USD 22,99 USD 45,99 USD 47,40 USD 82,81 USD 95,08 USD
Bluehost 59,40 USD 94,80 USD 106,20 USD
Hai tăticu 10,99 USD 32,97 USD 65,94 USD 12,00 USD 83,88 USD 107,64 USD 179,40 USD 358,80 USD
Vacă grasă 44,04 USD 75,60 USD 113,40 USD
Vânturi gazdă 6,74 USD 19,82 USD 38,43 USD 62,91 USD 107,82 USD 134,73 USD
HostPapa 71,40 USD 118,80 USD 142,20 USD
Hub de găzduire web 59,88 USD 167,76 USD 215,64 USD
SiteGround 19,99 USD 83,88 USD 239,76 USD 377,64 USD

După cum puteți vedea, Hostinger este în mod clar cel mai bine cotat serviciu de găzduire web pe baza prețului său stelar de 1,99 USD pe lună pe un plan de patru ani. Nicio altă companie din categoria gazdei cu buget nu se apropie de a depăși formatul de preț pe termen lung al Hostinger.

De acolo, ne-am concentrat pe accesibilitatea găzduirii pe trei ani și am clasat companiile în consecință. Am luat în considerare, de asemenea, criterii precum hardware-ul, performanța centrului de date, software-ul serverului web și extrasele limbajului de programare. Alte criterii pe care le-am examinat includ suport pentru baze de date, oferte gratuite de bonus, copii de rezervă ale site-ului web și servicii de securitate îmbunătățite.

La fel, dacă nu și mai important, a fost analiza noastră a factorilor de referință, inclusiv timpul de funcționare, fiabilitatea platformei, conformitatea auditată și suportul tehnic. Și am clasat companiile mai sus atunci când aveau resurse suplimentare de bază de cunoștințe disponibile pentru învățarea online.

Pe piața actuală, recomandăm întreprinderilor mici și dezvoltatorilor web să încheie un contract de găzduire pe termen lung pentru a asigura cele mai mici tarife în timp.

Acest sondaj a favorizat în special companiile de găzduire web la buget, inclusiv iPage, care avea cel mai ieftin preț pentru găzduirea nelimitată de nume de domeniu pe servere Linux partajate cu administrare cPanel. Dezvoltatorii de aplicații software care caută servere Windows vor trebui să plătească suplimentar pentru planuri de găzduire specializate.

Găzduire pe termen lung pentru CMS și site-uri de comerț electronic

Unii editori web trebuie să se concentreze pe viteza de livrare a paginilor web și a aplicațiilor mobile pentru a se clasa foarte bine pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare Google. Cel puțin 40% dintre vizitatori vor abandona un site dacă durează trei secunde sau mai mult pentru a se încărca.

Planurile de găzduire partajată cu hardware premium și alocare de domenii cu densitate redusă vor avea performanțe mai bune în producție, dar stocarea în cache rămâne printre cele mai mari amplificatoare de performanță pentru site-uri web.

În plus, CDN-urile pot reduce viteza timpilor de încărcare a paginilor web la mai puțin de 1 secundă. Utilizarea unui plan de găzduire Linux comun de la o gazdă web cu buget și un cont gratuit Cloudflare CDN este una dintre cele mai bune modalități de a obține cele mai rapide viteze de producție pentru WordPress, Drupal și Joomla la cele mai mici tarife.

WooCommerce oferă întreprinderilor mici instrumente de comerț electronic la nivel de întreprindere gratuit pe platforma WordPress. După instalare, utilizați un manager de script precum Softaculous pentru a automatiza actualizările de securitate în timp.

Milioane de întreprinderi mici folosesc aceste resurse pentru a construi și a publica site-uri web ieftin pe serverele LAMP. Un serviciu gratuit de transfer de site-uri web vă poate ajuta să treceți de la o platformă de găzduire web după ce planul său inițial de preț cu reducere a expirat.

Companiile cărora le pasă suficient de mult pentru a vă muta personal fișierele pe platforma lor oferă, în general, un serviciu mai bun pentru clienți în sprijinul solicitărilor de bilete ale utilizatorilor. Costurile IT depind în mare măsură de talentul de programare calificat și de administrarea sistemelor.

Evitați să faceți o greșeală gravă înainte de a vă înscrie pentru un plan pe termen lung, asigurându-vă că gazda dvs. web va accepta conexiuni SSH pe servere partajate. Suportul SSH este un semn sigur al unui centru de date tehnic, care răspunde nevoilor dezvoltatorilor web și programatorilor de software.

Priviți spre viitor: alegeți planuri multianuale pentru cele mai mici prețuri

Proprietarii de afaceri solicită un nivel ridicat de securitate a mărcii atunci când se angajează la un plan de găzduire pe mai mulți ani. Companiile consacrate cu o istorie lungă de servicii, cum ar fi cele enumerate mai sus, au milioane de domenii înregistrate în centrele lor de date.

Dedicarea pentru securitatea web, inovarea centrului de date și serviciul pentru clienți sunt trei elemente intangibile care pot distinge companiile de găzduire web de concurență.

Căutați opțiuni bonus pe serverele web LAMP partajate pentru o valoare și mai mare cu planuri de găzduire la buget. Printre acestea suplimentare se numără instrumente DevOps, îmbunătățiri de securitate, suport antivirus, protecție DDoS, integrare CDN și credite publicitare Google sau Bing.

Cântărirea diferențelor dintre diferitele planuri de găzduire web poate ajuta la identificarea celor mai bune oferte de pe piață. Printre cele mai importante pentru majoritatea utilizatorilor se numără configurația hardware, sistemul de operare, software-ul de stivă de server web, panoul de administrare, resursele de cache, ingineria centrului de date și limitele de consum al procesorului.

În cele din urmă, nu ezitați să vă blocați într-un plan de găzduire pe termen lung cu un brand de găzduire web consacrat care îndeplinește aceste cerințe, deoarece aceasta este singura modalitate de a vă asigura cele mai mici prețuri pentru serviciile de găzduire din industrie.

Fii atent la platformele Linux partajate cu cPanel și Softaculous care acceptă nume de domenii nelimitate, baze de date MySQL, adrese de e-mail și stocare SSD pe planuri de găzduire ieftine.

Înscrieți-vă pentru un angajament pe termen lung de a garanta rate bugetare de până la 1,99 USD pe lună. Companiile enumerate mai sus au fost verificate pentru cerințele de comerț electronic pentru întreprinderile mici și vor sprijini rețelele sociale sau blogurile cu conținut dinamic, bazat pe baze de date, care rulează scripturi open-source într-un mediu LAMP.

Managerii IT se pot baza pe găzduire ieftină, la buget, cu planuri pe termen lung pentru a garanta funcționarea la cele mai ieftine prețuri de-a lungul timpului.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company