9 cele mai bune planuri de găzduire web nelimitată (aprilie 2023)

9 cele mai bune planuri de găzduire web nelimitată (aprilie 2023)

9 cele mai bune planuri de găzduire web nelimitată (aprilie 2023)

Cel mai bun plan de găzduire web nelimitat seamănă puțin cu bufetul tău de sushi favorit. Nu trebuie să vă faceți griji dacă rulada aceea picant de ton va ajunge la fața locului. Pentru un preț mic, puteți reveni pentru câteva secunde (sau treimi, de altfel). Dar dacă aruncați o privire în spatele barului de sushi, nu veți găsi stocuri nesfârșite de pește strălucitor; oricât de foame sunt oaspeții, există doar atât de mult pe care le pot consuma într-o singură noapte.

Când vine vorba de găzduire web, povestea este aceeași. Cu un plan de găzduire nelimitat, nu trebuie să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să reziste la creșteri bruște de trafic sau să gestioneze încărcările masive de date. Și, deși din punct de vedere tehnic nu există găzduire complet nelimitată, limitele sunt atât de mari încât sunt aproape imposibil de atins pentru utilizatori. Acestea fiind spuse, unele gazde răspund la un nivel mai ridicat de gust decât altele. Aici, vă recomandăm cele mai bune planuri de găzduire web nelimitată pentru a satisface orice poftă.

Cea mai bună găzduire web nelimitată în general

Planurile de găzduire nelimitate, care oferă de obicei spațiu infinit pe disc pentru stocarea fișierelor și lățime de bandă nelimitată pentru a rezista traficului către site-ul dvs., sunt o alegere populară pentru site-urile active. Când cererea crește, nu trebuie să vă faceți griji că site-ul dvs. se prăbușește complet.

Opțiunile noastre pentru cele mai bune planuri generale de găzduire web nelimitată oferă o serie de avantaje, cum ar fi lățime de bandă nelimitată, spațiu de stocare, baze de date nelimitate, un nume de domeniu gratuit și un cont de e-mail gratuit. Dar atunci când evaluăm planuri de găzduire nelimitată, este important să citiți literele mici pentru a determina definiția exactă a gazdei pentru „nelimitat”, care poate implica restricții asupra CPU și RAM, de exemplu. Gazdele de mai jos reprezintă crema de top în găzduirea web nelimitată, dar asigurați-vă că citiți recenziile complete pentru a determina ce plan este potrivit pentru dvs.

1. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Ticket 24/7/365 și suport prin chat live
 • Garanție de funcționare a rețelei de 99,9%.
 • Domeniu GRATUIT, generator de site-uri, copii de rezervă și certificat SSL
 • Lățime de bandă, baze de date și conturi de e-mail nelimitate
 • SSD-urile rapide optimizează performanța
 • Începeți acum pe Hostinger.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

În spatele misiunii de a face viața mai ușoară dezvoltatorilor de site-uri web și clienților lor, Hostinger oferă servicii rapide, stabile și simplificate la un preț foarte greu de învins. Fondată în 2004, compania bootstrapped a atins 10 milioane de utilizatori un deceniu mai târziu, obținând acreditarea ICANN și localizarea serviciilor în 39 de țări. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

2. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Panou de control cPanel familiar și ușor de utilizat
 • Creator de site-uri web personalizate cu drag-and-drop GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, e-mail și lățime de bandă
 • Durate flexibile, fără contract
 • 67% reducere în primii trei ani
 • Începeți acum pe HostGator.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator există de mai bine de un deceniu și este bine respectat pentru numărul mare de servere și fiabilitatea constantă. Cunoscut mai ales ca furnizor de găzduire partajată, HostGator oferă în continuare opțiuni decente dedicate și VPS dacă aveți nevoie ca site-ul dvs. să se extindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • SSD-uri și TurboServer pentru încărcări de pagini de 20 ori mai rapide
 • Găzduiește site-uri web nelimitate și transfer GRATUIT de site
 • Pluginuri optimizate și instalări cu 1 clic pentru WP
 • Cache OPcache și Memcached preinstalate
 • HackScan GRATUIT cu opțiuni de restaurare
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Dacă viteza și performanța, în parteneriat cu asistența și securitatea, sunt prioritare în cumpărăturile dvs. de gazdă web, A2 Hosting ar trebui să fie un concurent principal. Când A2 Hosting a fost lansat pentru prima dată în 2003, compania s-a concentrat pe deservirea dezvoltatorilor; A2 Hosting a fost printre primii furnizori care au oferit PHP 5 și au suportat Ruby on Rails pe servere partajate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Cea mai ieftină găzduire web nelimitată

Costul este un aspect important atunci când alegeți o gazdă web. La urma urmei, 77% dintre antreprenori se bazează pe fonduri personale pentru a-și pune în funcțiune micile afaceri. Pentru cei care doresc să-și construiască o prezență online cu un buget redus, este esențial să găsească o gazdă accesibilă, fără limitări de lățime de bandă. În acest fel, dacă site-ul dvs. de comerț electronic se confruntă dintr-o dată cu un aflux de clienți, site-ul dvs. nu se va prăbuși, ceea ce vă va face să pierdeți vânzări prețioase care se adaugă la rezultatul final.

Când vine vorba de găsirea unui furnizor de găzduire web ieftin, cel mai bun pariu este un plan de găzduire partajată. Găzduirea web partajată este mai puțin costisitoare, deoarece partajați resursele serverului cu mai multe site-uri web – de unde și numele.

Cele mai bune două pachete de găzduire nelimitată la prețuri accesibile oferă spațiul pe disc și lățimea de bandă de care aveți nevoie pentru mai puțin de un Frappuccino pe lună. Următoarele planuri de găzduire partajată oferă spațiu de stocare, lățime de bandă și e-mailuri nelimitate.

4. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe pachete de găzduire partajată ieftine »

Cea mai bună găzduire VPS nelimitată

Furnizorii de găzduire în cloud, care utilizează resursele virtuale ale mai multor servere în cluster pentru a găzdui site-uri, devin o opțiune din ce în ce mai populară datorită avantajelor convingătoare, inclusiv performanță superioară, fiabilitate și scalabilitate. În timp ce găzduirea în cloud este cunoscută a fi costisitoare, în majoritatea cazurilor clienții plătesc doar pentru resursele pe care le folosesc. În schimb, dacă un site are nevoie brusc de mai multe resurse, acestea sunt disponibile la cerere fără întrerupere.

Cei mai buni furnizori de găzduire în cloud oferă toate aceste beneficii la un cost rezonabil, inclusiv funcții precum creșterea vitezei SSD, opțiuni de găzduire gestionată, furnizare instantanee și asistență excelentă pentru clienți – plus lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat.

6. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți mai multe pachete de găzduire în cloud »

Cea mai bună găzduire nelimitată pentru Linux

Conform sondajului Stack Overflow din 2017 pentru dezvoltatori, Linux este a doua cea mai frecvent utilizată platformă de către dezvoltatori, precedată doar de Windows. Planurile de găzduire Linux constau de obicei din stiva LAMP (Linux, Apache, MySQL și PHP) – un grup de software instalat în mod obișnuit în tandem ca fundație pentru site-urile Linux.

Găzduirea Linux este cunoscută a fi flexibilă, ușor de utilizat și compatibilă cu o mare varietate de aplicații. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de găzduire prietenoasă pentru dezvoltatori, cu spațiu pe disc nelimitat, recomandarea noastră de top pentru găzduirea nelimitată pentru utilizatorii Linux poate fi doar biletul.

7. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Sistem de operare CloudLinux supraalimentat
 • Suport pentru CenOS, Ubuntu, Debian și Fedora
 • Treceți dincolo de LAMP cu PostgreSQL și NGINX
 • Actualizări zilnice automate ale sistemului de operare prin KernelCare
 • Stocare complet SSD în matrice RAID-10
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

LINUX
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Oferind o experiență familiară de găzduire Linux, perfectă pentru începători și dezvoltatori experimentați, A2 Hosting se bazează pe sistemul de operare eficient CloudLinux pentru viteză și securitate. Serverele companiei sunt optimizate pentru viteză cu procesoare moderne și unități SSD pentru a vă asigura că mediul dumneavoastră Linux nu vă va încetini. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți mai multe pachete de găzduire Linux »

Cea mai bună găzduire nelimitată pentru Windows

Găzduirea Windows, care utilizează sistemul de operare Windows și oferă integrare cu tehnologii specifice Windows, cum ar fi ASP.NET, Microsoft Access, Microsoft SQL (MSSQL) Server și Windows Server, rămâne platforma de alegere pentru mulți dezvoltatori profesioniști.

Fanii apreciază găzduirea Windows datorită nivelului ridicat de securitate, performanței optime, compatibilității aplicațiilor și integrării perfecte. Cele mai bune gazde Windows pot oferi, de asemenea, lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, domenii gratuite, o garanție de rambursare a banilor și asistență solidă. Citiți mai jos recenzia preferatului nostru actual.

8. HostGator.com

Preț lunar de pornire 4,76 USD

 • Găzduire puternică pentru lansarea site-ului dvs. ASP.NET
 • Instalați aplicații cu un singur clic prin Plesk
 • Domeniu GRATUIT și lățime de bandă nelimitată incluse
 • Sprijin premiat din partea echipei HostGator
 • Suport pentru ASP.NET, PHP, Python și MVC
 • Începeți acum pe HostGator.

WINDOWS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este o gazdă moștenită în aproape fiecare nișă a spațiului de găzduire partajat. Soluțiile de găzduire Windows puternice ale companiei oferă tot ce aveți nevoie pentru a lansa rapid o aplicație Windows sau ASP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe pachete de găzduire Windows »

Cea mai bună găzduire web „Reseller nelimitat”.

Similar unui contract de subînchiriere în domeniul imobiliar, găzduirea pentru revânzători poate deschide noi fluxuri de venituri pentru indivizii cunoscători de tehnologie care doresc să vândă o parte din spațiul de disc și lățimea de bandă alocate unei terțe părți. Unele startup-uri folosesc chiar tehnica pentru a-și acoperi buzunarele atunci când au nevoie de un flux de numerar suplimentar.

Planurile de găzduire nelimitate pentru reseller variază în preț, iar unele includ licențe cPanel nelimitate, baze de date MySQL, domenii și e-mailuri. Cercetați-vă înainte de a vă lansa afacerea de reseller. Am făcut o parte din muncă pentru dvs., îndreptându-vă către un candidat de top pentru găzduire nelimitată pentru reseller:

9. HostGator.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Înființați o companie cu găzduire reseller cPanel
 • Domenii, e-mailuri și baze de date MySQL nelimitate
 • Garanție de funcționare de 99,9% și peste 400 de tutoriale
 • Toate planurile de reseller de găzduire web includ WHMCS
 • Cont GRATUIT ResellerClub pentru domenii
 • Începeți acum pe HostGator.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator oferă unele dintre cele mai bune planuri de găzduire reseller din industrie, cu WHMCS inclus în scopuri de gestionare, precum și cPanel pentru clienții tăi. Specificați pachetele clienților care găzduiesc reseller-ul dvs., spațiul pe disc și lățimea de bandă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 60 GB – 140 GB Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți mai multe pachete de găzduire pentru reseller »

Ce este găzduirea web nelimitată?

De obicei, găzduirea web nelimitată se referă la planuri fără limite stabilite pentru stocarea SSD și lățimea de bandă. Alte varietăți nelimitate includ planuri de găzduire cu suport pentru site-uri WordPress nelimitate, domenii nelimitate sau conturi de e-mail nelimitate.

În lumea găzduirii web, „nelimitat” este un termen puțin încărcat. Din punct de vedere tehnic, nu există stocare nelimitată sau lățime de bandă. Gazdele folosesc termenul pentru a-și comercializa serviciile către utilizatorii care se așteaptă ca traficul pe site și utilizarea datelor lor să crească în timp. În timp ce majoritatea gazdelor oferă o anumită formă de găzduire nelimitată, este important să citiți literele mici înainte de a vă înscrie pentru un plan. În multe cazuri, „nelimitat” este cu adevărat nelimitat doar până la un anumit punct. După aceea, este posibil să fiți supus unor taxe suplimentare sau chiar să vă suspendați contul.

Pentru a evita orice surprize neplăcute pe drum, vă recomandăm să vă faceți cercetări înainte de a vă înscrie pentru un plan de găzduire nelimitat. În acest articol, vom defini ce înseamnă cu adevărat găzduirea nelimitată și vă vom ajuta să identificați cel mai bun furnizor de găzduire web pentru dvs.

Există găzduire web nelimitată gratuită?

Găzduirea web gratuită și nelimitată este un mit. În timp ce unele gazde oferă planuri gratuite cu spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate, aceste planuri sunt de obicei prea bune pentru a fi adevărate. În cele mai multe cazuri, resursele „nelimitate” sunt de fapt limitate într-un fel, fie că este vorba de utilizarea datelor sau de limitele de trafic.

În plus, un plan gratuit nelimitat vine adesea cu alte capturi, cum ar fi reclame pe site-ul dvs. sau asistență pentru clienți redusă. De asemenea, este puțin probabil ca gazda dvs. web să vă permită să vă personalizați numele domeniului.

Dacă vă gândiți serios să construiți un site web, vă recomandăm să evitați cu totul găzduirea gratuită și să optați pentru un plan plătit ieftin. Cu găzduirea plătită, veți avea acces la mai multe funcții și resurse, plus liniștea pe care o deține faptul că site-ul dvs. este pe mâini bune.

Căutați fără lățime de bandă sau limite de stocare? Aceste gazde sunt pentru tine

Dacă sunteți în căutarea liniștii minții că site-ul dvs. nu se va prăbuși în fața unui trafic crescut și a încărcărilor grele, serviciile de găzduire nelimitate sunt cel mai bun pariu. La urma urmei, internetul poate fi imprevizibil, iar antreprenorii pricepuți la afaceri înțeleg valoarea managementului riscului.

Alegerea unei gazde este o decizie personală bazată pe nevoile individuale. Gazdele analizate aici oferă cele mai bune găzduire web nelimitată, indiferent dacă căutați acces cPanel, găzduire în cloud, opțiunea Linux sau Windows sau accesibilitate. Consultați recenziile experților noștri despre cei mai buni furnizori de servicii de găzduire web a anului pentru și mai multe informații despre furnizorii de top din diferite categorii.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company