Cele mai bune 11: găzduire web cu certificat SSL gratuit (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 11: găzduire web cu certificat SSL gratuit (aprilie 2023)
Cele mai bune 11: găzduire web cu certificat SSL gratuit (aprilie 2023)

Cele mai bune 11: găzduire web cu certificat SSL gratuit (aprilie 2023)

Când vă protejați site-ul și datele împotriva atacurilor, căutați cea mai bună găzduire web cu un certificat SSL gratuit.

Funcția a devenit din ce în ce mai populară pentru a oferi proprietarilor de site-uri o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor și ușor de utilizat de a le arăta vizitatorilor că ești serios în privința securității.

Certificatele SSL nu mai sunt un lux – ele sunt practic o cerință în această eră modernă a navigării pe internet.

Cel mai simplu mod de a implementa HTTPS este găzduirea site-ului dvs. la un furnizor care se ocupă de configurațiile și reînnoirile certificatului SSL pentru dvs. – totul fără niciun cost suplimentar. Aici, vom analiza toate opțiunile.

Cel mai bun general: găzduire web cu certificat SSL gratuit

Deși industria vorbește despre comunicațiile criptate client-server în termeni de SSL, protocolul Secure Sockets Layer a fost depreciat în favoarea securității mai moderne Transport Layer. Din punct de vedere tehnic, veți primi un certificat TLS; amintiți-vă că convenția de denumire SSL pare să se fi blocat.

Indiferent de acronim, certificatele semnalează că un site web utilizează HTTPS în loc de HTTP simplu pentru a se proteja împotriva amenințărilor de securitate. Vizual, prezența unui certificat SSL este confirmată și reprezentată în browserele web cu o pictogramă de lacăt sau o zonă verde lângă URL; site-urile nesecurizate vor afișa adesea un X roșu sau cuvintele Nesigur.

Deși certificatele SSL nu sunt glonțul de argint împotriva tuturor atacurilor online rău intenționate, ele reduc foarte mult riscul și sunt incredibil de ușor de implementat. Căutați un furnizor de găzduire care să pună accent pe asistența clienților și pe planuri de găzduire bine rotunjite.

Din aceste motive, Bluehost este opțiunea noastră preferată pentru toate nivelurile de proprietari de site-uri:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte gazde de top »

Cea mai ieftină găzduire web cu certificat SSL gratuit

Da, un certificat SSL este încă un alt factor de luat în considerare atunci când porniți un site web nou sau când faceți cumpărături pentru servicii de găzduire web. Pe lângă componente precum un nume de domeniu, un sistem de gestionare a conținutului, un generator de site-uri web, unități SSD, copii de rezervă zilnice și altele, certificatele SSL sunt o parte necesară a rulării unui site de succes. Din fericire pentru proprietarii de site-uri exasperați, certificatele sunt incluse gratuit cu multe planuri de găzduire respectabile.

Chiar dacă construiți și operați site-ul dvs. singur, vă puteți aștepta să cheltuiți între 300 și 600 USD pentru a începe și a funcționa. Este de înțeles să nu vrei să cheltuiești și mai mult pentru un alt upgrade.

Deși companiile de top se pot aștepta să cheltuiască mai mult de câteva sute de dolari pe un certificat SSL cu validare extinsă (EV), marea majoritate a blogurilor și a portofoliilor online vor fi servite perfect de alternative gratuite și cu costuri reduse. Odată cu apariția autorității de certificare Let’s Encrypt, oricine poate obține un certificat SSL gratuit care se reînnoiește automat la fiecare 90 de zile – eliminând orice bătăi de cap de configurare și timpul suplimentar petrecut cu detaliile esențiale ale site-ului dvs.

Certificatele SSL, cunoscute mai precis ca certificate TLS, protejează comunicațiile dintre un server și un browser web.

Pentru a face certificatele SSL rapid, ușor și fără durere, vă recomandăm să investiți într-un plan de găzduire accesibil, care necesită timp pentru a oferi clienților tot ajutorul de care au nevoie pentru a-și pune site-ul online. În 2016, portalul de administrare a site-ului cPanel, extrem de popular, a încorporat certificatele Let’s Encrypt în pluginul său AutoSSL, după ce a devenit rapid cea mai votată cerere din partea utilizatorilor. Deci, orice gazdă web care a oferit cPanel a devenit rapid o gazdă care a oferit certificate SSL gratuite.

Acestea fiind spuse, nu doriți să vă înscrieți doar la cel mai ieftin furnizor de găzduire. Cercetați-vă reputația gazdei dvs. web potențiale, serviciile oferite, canalele de asistență și instrumentele suplimentare care vă pot ajuta site-ul dvs. securizat să câștige și mai multă tracțiune online.

De asemenea, ar trebui să cercetați ce tip de găzduire aveți nevoie. Dacă construiți un site mic cu trafic redus, un plan de găzduire partajată poate fi potrivit. Aceste planuri ieftine oferă resurse ample și adesea vin cu un nume de domeniu gratuit, un generator de site-uri web gratuit, un cont de e-mail și alte avantaje incluse în serviciul dvs. de găzduire web. Un plan de găzduire partajată este dovada că nu trebuie să plătiți sute de dolari pentru un furnizor de găzduire web de calitate.

IONOS reprezintă cel mai ieftin serviciu de găzduire care nu se zgâriește cu calitatea sau caracteristicile incluse:

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde de top la prețuri accesibile »

Top găzduire partajată cu certificat SSL gratuit

Pe spectrul de găzduire web, serverele partajate reprezintă nivelul cu cel mai mare număr de persoane și cea mai mică experiență. Ca rezultat, o mare parte din marketingul și informațiile despre certificatele SSL sunt direcționate către acest segment al publicului de găzduire. Deși certificatele gratuite Let’s Encrypt și altele sunt disponibile și pentru găzduirea VPS, reseller, cloud și conturi dedicate, se presupune, în general, că acei administratori de site se vor ocupa singuri de configurare, vor opta pentru un certificat mai scump sau vor trebui să supravegheze mai multe certificate.

Clienții de găzduire partajată, al căror site web se află pe același server cu sute sau mii de alți clienți, au o varietate de certificate din care să aleagă. Certificatele SSL partajate validează un anumit server sau o adresă IP și pot fi utilizate de mai multe site-uri (cu toate acestea, adresa URL se va schimba în numele de gazdă în browserul web). Cu atât de multe opțiuni gratuite și cu costuri reduse pentru certificatele de domeniu validate (DV), totuși, încurajăm proprietarii de site-uri să meargă pe această cale. Aceste protecții includ doar numele dvs. de domeniu.

Browserele web vor alerta utilizatorii când un site este sau nu securizat cu un certificat SSL.

La capătul mai scump (și mai strict de securitate) al gamei SSL, certificatele OV conectează și autentifică numele companiei și numele de domeniu pentru a se asigura că sunteți administratorul site-ului. Site-urile cu certificate EV au trecut printr-un proces de verificare mult mai strict și, ca urmare, beneficiază de cel mai pozitiv tratament în browserele web și percepția clienților.

Furnizorii de găzduire partajată recomandați de experți găsesc echilibrul potrivit între securitate strictă, asistență utilă pentru clienți și soluții accesibile. Pentru a explora pachetele de găzduire partajată pe care le aprobăm, citiți recenziile noastre:

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie, cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire de inalta calitate, indiferent de format
 • Pachete de stocare SSD GRATUITE de 20 de ori mai mare
 • Certificat SSL GRATUIT și asistență 24/7
 • Instalări cu 1 clic pentru WordPress și CMS-uri populare
 • Începeți cu serviciul GRATUIT de transfer de site-uri web
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

6. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Obțineți o reducere de 67% la prețul lunar
 • Un amestec perfect de preț și performanță
 • Panou de control intuitiv cu instalări CMS cu un singur clic
 • Tot nelimitat – de la domenii la baze de date
 • Asistență experți non-stop
 • Începeți acum pe HostGator.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, în plus față de 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde partajate de top »

Top Găzduire „WordPress și PHP” cu certificat SSL

Chiar dacă WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din galaxie, platforma și limbajul său de programare subiacent pot fi notoriu de vulnerabile atunci când nu sunt întreținute sau actualizate corespunzător. WordPress și PHP sunt folosite atât de frecvent pe web, încât poartă ținte masive pe spate – dacă poți expune o slăbiciune în programul de bază WordPress, expuneți milioane de bloguri și afaceri.

În mod similar, PHP nu iese din cutie pregătit pentru certificate SSL. Mulți programatori vor folosi o bibliotecă de software, cum ar fi popularul OpenSSL, pentru a implementa funcțiile criptografice de bază necesare pentru certificatele SSL. Cu toate acestea, chiar și biblioteca open-source a căzut în mâinile atacatorilor, poate cel mai important bug-ul de securitate Heartbleed, care a fost anunțat public în 2014, care a afectat 15% din toate serverele SSL. Vulnerabilitățile SSL sau TLS sunt frustrant de frecvente, iar dezvoltatorii PHP ar trebui să se asigure că toate solicitările HTTPS sunt efectuate folosind extensia curl.

Acum că v-am speriat cu toată nenorocirea și întuneric, lasă-ne să despărțim norii și să permitem soarelui să strălucească. Comunitățile cu sursă deschisă se mândresc cu milioane de dezvoltatori care lucrează pentru a securiza toate aspectele comunicării pe internet și poți fi liniștit știind că experții se ocupă de lucruri. Ca și înainte, cea mai bună mișcare este să vă aliniați prezența online cu un furnizor de găzduire WordPress de renume, cu resursele tehnice pentru a vă menține pe dumneavoastră și vizitatorii dumneavoastră în siguranță.

Când vine vorba de cea mai bună găzduire WordPress, aceste gazde sunt un pariu sigur:

6. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

7. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

8. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Cea mai bună găzduire web gratuită cu certificat SSL

Pentru noi, găzduirea web gratuită este doar o soluție temporară sau o șansă de a testa o nouă platformă – nu o soluție permanentă. Securitatea online și infrastructura care vă oferă site-ul web nu sunt locuri în care să tăiați colțuri, mai ales atunci când acele decizii ar putea dăuna cititorilor și clienților dumneavoastră.

În timp ce aceste planuri de găzduire gratuite reduc frecvent numărul și domeniul de aplicare al caracteristicilor disponibile, cu toate acestea, certificatele SSL supraviețuiesc adesea reducerilor. Deoarece certificatele SSL partajate funcționează la nivel de server, în loc de la nivel de domeniu, site-ul dvs. va locui pe o infrastructură care urmează deja cele mai bune practici de securitate pentru alți clienți. Aproape sigur vei fi retrogradat la statutul de subdomeniu (site-ul tău.nume gazdă.com în loc de site-ul tău.com), dar vei îndeplini cerințele HTTPS de bază.

Platformele care oferă planuri de găzduire gratuite, care sunt deosebit de comune pe piața constructorului de site-uri web, pot fi o piatră bună pentru crearea unui magazin online. Accentul pus pe simplificarea procesului de creare a site-ului se extinde la configurarea listelor de produse, gestionarea coșurilor de cumpărături și procesarea informațiilor de plată și expediere.

Certificatele SSL sunt deosebit de critice pentru operațiunile de comerț electronic, deoarece clienții au încredere în acea marcă pentru a le menține în siguranță. Este necesar un certificat SSL EV sau de validare operațională (OV) pentru conformitatea cu reglementările Standardului de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI-DSS) care impun tranzacțiile online și procesarea plăților securizate. Multe platforme de comerț electronic externalizează acest pas către gateway-uri, cum ar fi Square, PayPal sau Stripe, care au grijă de securitatea dumneavoastră specializată.

Deși nu vă recomandăm să vă operați magazinul dintr-un plan de găzduire gratuit, cele trei opțiuni de mai jos vă vor ajuta să începeți să vă proiectați site-ul și magazinul online înainte de a face upgrade la propriul nume de domeniu cu compania dvs. de găzduire web:

9. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

10. Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Mai multe despre gazde gratuite cu SSL inclus »

Ce este un certificat SSL?

Imaginează-ți că mergi la cabinetul unui medic. Este un loc frumos, iar sala de așteptare este destul de aglomerată. Totuși, pe măsură ce vă completați formularele, vă dați seama că antetul biroului este pentru domnișoara Jane Doe în loc de Dr. Jane Doe. Hmm.

Ești sunat înapoi pentru întâlnire și realizezi că nu sunt diplome pe perete. Când te întorci la birou pentru a plăti, recepționerul citește numărul cardului tău de credit suficient de tare pentru ca cei din sala de așteptare să îl audă.

Situația poate părea puțin exagerată, dar ilustrează impresia pe care o dați vizitatorilor atunci când site-ul dvs. nu îi protejează în mod adecvat sau nu îndeplinește standardele generale de securitate. Certificatele SSL sunt primul pas către protejarea informațiilor sensibile și pentru a semnala că site-ul dvs. este de încredere.

Un certificat SSL arată vizitatorilor site-ului dvs. că site-ul dvs. are o conexiune sigură, privată.

HTTPS asigură o conexiune privată, autentificată la serverul unui site web. Interacțiunile dintre un vizitator și site-ul web, cum ar fi completarea unui formular, sunt criptate și împiedică atacatorii să intercepteze sau să modifice informațiile. De aceea, certificatele SSL devin din ce în ce mai necesare pentru a câștiga și a păstra încrederea clienților.

Chiar dacă 85% dintre consumatori au făcut cumpărături online în 2016, cercetările de la NCC Group au arătat că doar 20% au spus că se simt foarte în siguranță făcând acest lucru. Aproape două treimi dintre cumpărători cred că o încălcare a datelor online le va compromite informațiile financiare în decurs de un an și aproximativ 30% au spus că nu vor revedea un site web sau nu vor deschide e-mailuri de la o organizație care a fost încălcată.

Având în vedere aceste atitudini ale consumatorilor, este esențial să alegeți cel mai bun serviciu de găzduire web pentru a vă proteja informațiile vizitatorilor site-ului și reputația dvs.

Care sunt beneficiile utilizării unui certificat SSL?

În urmă cu câțiva ani, Google și-a anunțat intenția de a anunța utilizatorii web atunci când accesează un site nesecurizat. Certificatele SSL există de mai bine de un deceniu, iar știrile au scos în lumină urgența de a proteja informațiile sensibile online.

De la proclamarea inițială, Chrome și alte browsere au crescut din ce în ce mai mult și treptat. Site-urile web securizate afișează în mod obișnuit o blocare sau un alt indicator, în timp ce cei care folosesc încă protocolul HTTP sunt din ce în ce mai afectați de penalități vizuale și consecințe SEO.

Implementarea unui certificat SSL vine cu multe avantaje și beneficii, de la creșterea încrederii clienților și vânzările de comerț electronic până la îmbunătățirea securității și a poziționării în rezultatele căutării.

Certificatele SSL sporesc clasamentul site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Indiferent dacă navigați pe internet sau utilizați propriul site, criptarea obținută de HTTPS protejează parolele, numerele cărților de credit, adresele, numele și alte informații personale. Datele respective sunt livrate direct pe site-ul autentificat – nu un atacator care interceptează comunicațiile ca parte a unui exploit de tip man-in-the-middle.

Securitatea este deosebit de importantă pentru întreprinderile mici și mijlocii, deoarece 43% dintre atacurile cibernetice vizează acest segment. Deși organizațiile mai mari reprezintă un potențial excepțional mai mare pentru criminali, ei tind să aibă mai multe resurse de dedicat securității.

Întreprinderile mici și liber profesioniști, pe de altă parte, sunt răspândite, încercând să țină pasul atât cu obiectivele de afaceri, cât și cu întreținerea site-urilor web și au mai puțină experiență în dezvoltarea tehnologiei și securitatea online. Prin parteneriatul cu una dintre cele mai bune companii de găzduire web de mai sus, luați pașii necesari pentru a vă proteja datele vizitatorilor site-ului dvs.

Indiferent de tipul de site pe care îl creați sau de ce plan de găzduire aveți nevoie, este momentul să treceți la HTTPS. De ce să nu o faci gratuit?

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company