Cei mai buni 12 furnizori de servicii de găzduire web anonimă (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cei mai buni 12 furnizori de servicii de găzduire web anonimă (aprilie 2023)
Cei mai buni 12 furnizori de servicii de găzduire web anonimă (aprilie 2023)

Cei mai buni 12 furnizori de servicii de găzduire web anonimă (aprilie 2023)

Dacă le spui prietenilor tăi că cauți cea mai bună găzduire web anonimă, probabil că ei vor presupune că ești implicat într-un fel de proiect nefast pe dark web. Deloc surprinzător, motivele din spatele dorinței de a rămâne fără nume online sunt adesea înțelese greșit, chiar dacă există o serie de cazuri legitime în care eliminarea informațiilor personale are sens.

Pentru bloggerii care acoperă subiecte sensibile din punct de vedere politic sau pentru cei care doresc să evite faima, anonimatul poate împiedica multă atenție nedorită. Alții care doresc un nivel suplimentar de confidențialitate pot apela cu ușurință la servicii de găzduire web gratuite, cum ar fi WordPress.com sau Wix.com, și la un cont de e-mail.

Utilizarea serverelor offshore este cu siguranță o altă opțiune pentru a securiza un serviciu de găzduire web anonim, dar este posibil să găsiți o gazdă în curtea dvs. care acceptă Bitcoin . Criptomoneda a devenit metoda de plată de bază pentru a păstra informațiile de identificare private. Aici, vom analiza unele dintre cele mai bune gazde din industrie care acceptă metode de plată anonime și oferă soluții care vă asigură confidențialitatea.

1. Cel mai bun furnizor de găzduire anonimă

Pentru a determina cel mai bun furnizor de servicii de găzduire web anonimă, am luat în considerare o serie de factori. Primul pas a fost identificarea gazdelor care acceptă criptomonede, cum ar fi Bitcoin, și nu necesită dezvăluirea informațiilor personale la înregistrare. Apoi a fost important să ne uităm la serviciile incluse în planurile lor și la costurile asociate.

Performanța site-ului, spațiul pe disc, lățimea de bandă și suportul robust sunt toate considerații normale atunci când alegeți o gazdă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea anonimatului, funcțiile avansate, cum ar fi un IP dedicat, protecția confidențialității domeniului și opțiunile de plată cu criptomonede, se îndreaptă spre capul liniei.

Hostinger se află în fruntea listei noastre cu cei mai buni furnizori de găzduire web anonimă. Ca parte a planurilor sale de găzduire partajată, gazda oferă un domeniu gratuit, spațiu pe disc nelimitat și lățime de bandă nemăsurată și protecție a confidențialității WHOIS. Procesul de înscriere Hostinger este simplu. Proprietarii de site-uri pot crea cu ușurință un cont cu o adresă de e-mail și pot alege planul potrivit pentru ei. Când sunt prezentate opțiunile metodei de plată, alegeți pur și simplu Bitcoin și puteți avea site-ul dvs. anonim să funcționeze în câteva minute.

Pentru a afla mai multe despre planurile Hostinger, asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă în tabelul de mai jos.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Ticket 24/7/365 și suport prin chat live
 • Garanție de funcționare a rețelei de 99,9%.
 • Domeniu GRATUIT, generator de site-uri, copii de rezervă și certificat SSL
 • Lățime de bandă, baze de date și conturi de e-mail nelimitate
 • SSD-urile rapide optimizează performanța
 • Începeți acum pe Hostinger.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

În spatele misiunii de a face viața mai ușoară dezvoltatorilor de site-uri web și clienților lor, Hostinger oferă servicii rapide, stabile și simplificate la un preț foarte greu de învins. Fondată în 2004, compania bootstrapped a atins 10 milioane de utilizatori un deceniu mai târziu, obținând acreditarea ICANN și localizarea serviciilor în 39 de țări. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Citiți recenzia completă a Hostinger »

2. Cea mai bună găzduire web anonimă ieftină

Nu numai că am stabilit că Hostinger este cea mai bună alegere pentru găzduirea web anonimă, dar am găsit și că oferă proprietarilor de site-uri care caută confidențialitate cel mai bun profit pentru banii lor. Cu planuri de găzduire partajată care pornesc de la doar 1,99 USD pe lună, Hostinger conduce la o afacere competitivă împreună cu protecția confidențialității.

Dar nu doar prețul scăzut îl plasează pe Hostinger în fruntea acestei categorii. Pachetele gazdei sunt ambele economice și vin cu o gamă largă de instrumente și caracteristici pentru a satisface aproape orice nevoie de găzduire de afaceri.

Opțiunile pentru planul de găzduire partajată oferă, de asemenea, proprietarilor de site-uri acces la un generator de site-uri web intuitiv și un panou de control eficient pentru gestionarea completă a contului. Consultați interpretarea noastră completă a acestui pachet în recenzia de mai jos.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire ieftini »

3. Cea mai bună gazdă web anonimă pentru WordPress

WordPress a câștigat concursul de popularitate în rândul sistemelor de management al conținutului, deoarece software-ul alimentează acum aproximativ 60% dintre site-uri web. Această utilizare pe scară largă se datorează în principal ușurinței de utilizare a WordPress și celor peste 54.000 de plugin-uri pe care utilizatorii le pot folosi pentru a personaliza site-urile.

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru găzduire web anonimă, este un pariu bun că căutați și o soluție de găzduire WordPress viabilă. În calitate de furnizor de găzduire WordPress complet gestionată, AccuWebHosting acceptă și Bitcoin – protejându-vă anonimatul pe durata serviciului.

Planurile WordPress ale AccuWebHosting sunt alimentate de SSD-uri de înaltă performanță (aflați mai multe despre diferența dintre SSD-uri și HDD-uri), garantând că vizitatorii dvs. nu vor experimenta un timp de întârziere atunci când navighează pe site-ul dvs. Alte caracteristici din planul de început al AccuWebHosting includ:

 • lățime de bandă de 60 GB
 • 30.000 de vizitatori lunar
 • Suport pentru toate temele WordPress
 • Migrație gratuită
 • Înregistrare gratuită a domeniului

Și, cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, nu este mare lucru de pierdut prin înscrierea la serviciu. Aruncă o privire la recenzia noastră completă din tabelul de mai jos pentru a vedea cum AccuWebHosting poate ajuta la lansarea site-ului tău WordPress anonim.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,49 USD

 • Pluginuri de caching și SEO preinstalate
 • Site-uri și instalații nelimitate
 • Migrare WordPress GRATUITĂ și copii de rezervă zilnice
 • Stocare complet SSD pentru performanțe mai mari
 • Zero restricții pentru pluginurile WP
 • Începeți cu AccuWebHosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cu ceea ce compania numește „instalare cu zero clic”, AccuWebHosting preinstalează sistemul de gestionare a conținutului WordPress pe noile conturi de găzduire, în plus față de pluginuri pentru SEO și cache, cu excepția celui mai scăzut nivel de servicii. Gazdele WordPress gestionate care limitează capacitatea clienților de a instala anumite plugin-uri este una dintre cele mai mari neplăceri ale noastre. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire WordPress »

5. Cea mai bună găzduire web anonimă pentru imagini

Există multe motive pentru care oamenii caută găzduire de imagini anonime. Unii doresc pur și simplu să partajeze linkuri către fotografii și GIF-uri amuzante cu prietenii prin intermediul textului și al rețelelor sociale, fără a fi nevoie să creeze un cont de găzduire a imaginilor care poate fi urmărit până la numele lor. Alții folosesc serviciul pentru a evita ca fișierele de imagine mari să acapareze spațiul pe disc al site-ului lor. Găzduirea acestor fișiere în altă parte permite proprietarilor de site-uri să încorporeze și să afișeze imagini fără a experimenta ramificații de stocare.

Imgur este una dintre cele mai populare platforme de găzduire de imagini de pe web. Serviciul permite utilizatorilor să încarce imagini, să creeze GIF-uri și să genereze link-uri către acestea. Cea mai bună parte? Este gratis. Și, dacă anonimatul este o problemă, imaginile încărcate fără un cont sunt ascunse de căutarea generală și nu conțin markeri de identificare. Aceste imagini pot fi vizualizate numai după ce partajați adresa URL.

Imgur permite utilizatorilor să încarce și să găzduiască fotografii anonim, fără a fi nevoie să se înregistreze pentru un cont.

Sunt disponibile și alte opțiuni de găzduire a imaginilor anonime. Unele, cum ar fi CTRLQ.org, acționează ca o poartă anonimă către Imgur. În acest caz, utilizatorii pot încărca imagini pe platforma CTRLQ, unde vor fi apoi distribuite automat sub contul general al companiei de găzduire pe Imgur. În acest fel, puteți rămâne în continuare anonim, iar imaginile dvs. vor putea fi căutate de publicul larg.

6. Cel mai bun reseller Găzduire web anonimă

Pentru cei care doresc să câștige un pic de bani în plus, a deveni un revânzător de soluții de găzduire poate fi o afacere profitabilă. Și, dacă doriți să rămâneți anonim în acest proces, plata pentru contul dvs. de reseller prin criptomonedă este calea de urmat.

Drept urmare, AccuWebHosting ajunge din nou pe lista noastră pentru planurile sale eficiente de reseller de găzduire și opțiunile de plată anonime (Bitcoin). Gazda oferă pachete de reseller pentru Windows, Windows VPS și Linux hosting. Opțiunea VPS este o alegere populară datorită performanței pe care o oferă și, de asemenea, pentru că oferă un program complet de etichetă albă pentru revânzători.

Pentru a afla mai multe despre planurile de reseller ale AccuWebHosting, consultați recenzia noastră completă în tabelul de mai jos.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,49 USD

 • Pluginuri de caching și SEO preinstalate
 • Site-uri și instalații nelimitate
 • Migrare WordPress GRATUITĂ și copii de rezervă zilnice
 • Stocare complet SSD pentru performanțe mai mari
 • Zero restricții pentru pluginurile WP
 • Începeți cu AccuWebHosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cu ceea ce compania numește „instalare cu zero clic”, AccuWebHosting preinstalează sistemul de gestionare a conținutului WordPress pe noile conturi de găzduire, în plus față de pluginuri pentru SEO și cache, cu excepția celui mai scăzut nivel de servicii. Gazdele WordPress gestionate care limitează capacitatea clienților de a instala anumite plugin-uri este una dintre cele mai mari neplăceri ale noastre. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire reseller »

Alți furnizori anonimi de găzduire web

În completarea listei noastre sunt gazdele offshore care oferă confidențialitatea datelor și acceptă plăți în criptomonede. Deși este posibil ca aceste gazde să nu fie specializate în unele dintre servicii, cum ar fi găzduirea serverului dedicat și WordPress, menționate mai sus, toate promit clienților lor anonimatul. Să aruncăm o privire la câteva dintre caracteristicile pe care le aduc la masă.

7. Vindo Anonymous Hosting : Situat în Țările de Jos, singura cerință a Vindo pentru înregistrare este o adresă de e-mail. Gazda oferă găzduire anonimă partajată și VPS și înregistrarea domeniului.

8. AnonymousSpeech : Renumit pentru găzduirea anonimă a e-mailurilor, AnonymousSpeech oferă, de asemenea, găzduire web și domeniului garantată de confidențialitate. Locația companiei în afara Europei și SUA asigură protecția legală a datelor.

9. Anonymoushosting.in : De asemenea, provenind din Țările de Jos, Anonymoushosting.in nu necesită informații personale pentru a crea un cont. Gazda oferă o serie de planuri care oferă domenii nelimitate și lățime de bandă mare și alocații de stocare.

10. IT Itch : Promițând confidențialitate, securitate și fiabilitate, IT Itch oferă înregistrarea unui domeniu privat și găzduire web anonimă și conturi de e-mail. Bitcoin este metoda de plată implicită, astfel încât clienții nu trebuie să-și facă griji că informațiile personale sunt dezvăluite prin utilizarea cardurilor de credit sau a conturilor bancare.

11. LibertyVPS : Un alt furnizor de găzduire offshore, LibertyVPS oferă proprietarilor de site-uri acces anonim la un server privat virtual cu capabilități de configurare instantanee. Această gazdă se mândrește cu acceptarea Bitcoin ca una dintre numeroasele sale metode de plată.

12. Anonymously.io : Folosind o mască Guy Fawkes ca parte a logo-ului său, motto-ul lui Anonymously.io este „Numai email. Doar Bitcoin/Cryptocurrency.” Serverele private de găzduire ale companiei sunt răspândite în locații offshore, iar gazda se mândrește cu asistență pentru clienți hands-on, complet anonimă.

Confidențialitatea este primordială pe internet. În timp ce unele gazde par să ofere anonimatul, politicile lor se pot schimba, iar informațiile personale pot fi expuse. Clienții ar trebui să citească întotdeauna literele mici pentru a se asigura că înțeleg în ce se bagă atunci când se înscriu pentru service.

Iar atunci când o gazdă web trimite unul dintre acele e-mailuri neplăcute despre actualizările termenilor și condițiilor lor – nu ignorați, ignorați sau acceptați orbește. Citiți-le cu atenție.

Ce este confidențialitatea domeniului?

Determinarea celui mai bun furnizor de găzduire anonimă este doar jumătate din luptă. Odată ce ați găsit o gazdă la care sunteți gata să vă angajați, mai trebuie să vă păstrați informațiile personale în afara grilei prin înregistrarea unui domeniu în mod anonim.

Confidențialitatea domeniului este procesul de ascundere a informațiilor tale personale – cum ar fi numele, adresa și e-mailul – din înregistrările de nume de domeniu public. Serviciile de confidențialitate a domeniului sunt de obicei oferite de registratorii de domenii și pot fi achiziționate pentru o taxă anuală suplimentară.

Ce este WHOIS?

Contrar credinței populare, WHOIS nu este un acronim. Datele WHOIS se referă la informațiile de identificare personală furnizate de consumatori la înregistrarea unui nume de domeniu. Cu toate acestea, datele nu sunt stocate central, ci sunt deținute în mod colectiv de registratorii de domeniu individuali.

O căutare WHOIS solicită informații despre cine deține un anumit nume de domeniu. O căutare WHOIS pe un anumit domeniu va returna numele, adresa, e-mailul și numărul de telefon ale persoanei sau organizației care l-a înregistrat.

Care sunt riscurile de a nu fi anonim?

Există o serie de riscuri asociate cu a nu fi anonim online. În primul rând, dacă informațiile tale personale sunt ușor disponibile, ai putea deveni o victimă a furtului de identitate. În plus, dacă ești jurnalist sau activist politic, a nu fi anonim te poate pune în pericol.

Au existat chiar cazuri de angajatori care au concediat lucrători pe baza informațiilor pe care le-au găsit despre ei online. Deci, dacă ești îngrijorat de oricare dintre aceste riscuri, a fi anonim online este cu siguranță calea de urmat.

Ce este o gazdă offshore?

O gazdă offshore este un furnizor de găzduire web care are sediul în afara țării clienților săi. De exemplu, dacă vă aflați în SUA, dar utilizați o gazdă offshore în Țările de Jos, datele dvs. vor intra sub jurisdicția legislației olandeze.

Acest lucru este important deoarece unele țări au legi mai stricte privind confidențialitatea datelor decât altele. Deci, folosind o gazdă offshore, vă puteți asigura că datele dumneavoastră sunt mai bine protejate.

Ce este criptomoneda?

Criptomoneda este o monedă digitală sau virtuală care utilizează criptografie pentru a-și asigura tranzacțiile. Criptomoneda este descentralizată, ceea ce înseamnă că nu este supusă reglementărilor guvernamentale sau ale instituțiilor financiare.

Bitcoin, prima și cea mai cunoscută criptomonedă, a fost creată în 2009. Alte criptomonede populare includ Ethereum, Litecoin și Dogecoin.

Ce este Bitcoin?

Bitcoin (BTC) este o criptomonedă și un sistem de plată la nivel mondial. Este prima monedă digitală descentralizată, deoarece sistemul funcționează fără o bancă centrală sau un singur administrator. Rețeaua este peer-to-peer, iar tranzacțiile au loc între utilizatori direct, fără intermediar. Aceste tranzacții sunt verificate de nodurile rețelei prin utilizarea criptografiei și înregistrate într-un registru public distribuit numit blockchain.

Bitcoin a fost inventat de o persoană sau un grup de oameni necunoscut sub numele Satoshi Nakamoto și lansat ca software open-source în 2009. Astăzi, 1 BTC valorează aproximativ 9.000 USD. Și, deoarece Bitcoin nu este reglementat de guverne sau instituții financiare, a devenit o metodă de plată populară pentru serviciile de găzduire web.

Protejați-vă anonimatul cu o companie de găzduire populară

Indiferent dacă doriți să vă difuzați blogul în spatele unui pseudonim, să vă păstrați celebritatea sub secret sau să adăugați un strat suplimentar de confidențialitate pentru proprietatea dvs. online, șansele sunt bune ca gazdele prezentate aici să aibă un pachet potrivit pentru dvs.

De la planul excelent de valoare al Hostinger la soluțiile WordPress de la AccuWebHosting și găzduirea rapidă a serverelor dedicate Hivelocity, proprietarii de site-uri care doresc să rămână anonimi au o gamă largă de opțiuni. Dacă vrei să te aventurezi

Vezi recenzia noastră completă despre

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Sean Garrity s-a învârtit recent și a evaluat gazda populară cu 0,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Sean despre:

Înainte de a vă înscrie la , este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Sean pentru a afla despre toate funcțiile oferite. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • : 0,0/5,0 față de altele
 • : /Lună. împotriva altora

Dacă decideți că este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe server. Și pe lună, este o afacere, având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company