19 cele mai bune servicii de găzduire web (aprilie 2023)

19 cele mai bune servicii de găzduire web (aprilie 2023)

19 cele mai bune servicii de găzduire web (aprilie 2023)

Cele mai bune servicii de găzduire web fac totul – oferind funcții și resurse aparent nelimitate pentru cea mai mică sumă de bani. Dar găsirea planului de găzduire perfect poate părea o provocare enormă, iar ceea ce funcționează pentru un site web poate să nu fie cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Echipa noastră a petrecut zeci de ani dezvoltând și găzduind diverse site-uri și aplicații, testând zeci de furnizori de găzduire web pe parcurs. Ne-am consolidat experiențele de primă mână în recenzii aprofundate și comparații de costuri, pe care suntem bucuroși să le împărtășim aici.

Fie că sunteți în căutarea unor planuri de găzduire partajată la prețuri accesibile sau a unui server dedicat întreg pentru afacerea dvs., citiți mai departe pentru recenziile și recomandările noastre actuale, plus sfaturi pentru a vă alege cel mai bun partener de găzduire web.

Cea mai bună găzduire web generală

Cu cele mai mari companii de găzduire web care inovează rapid pentru a rămâne competitivi, puteți găsi cu ușurință tone de planuri grozave care oferă viteză, securitate, simplitate, stabilitate și asistență.

Credem că cea mai bună gazdă web deservește întreaga gamă de clienți ai site-ului web. De la ajutarea proprietarilor de site-uri care încep pentru prima dată să înceapă un blog până la împuternicirea companiilor să-și dezvolte prezența online, gazdele ar trebui să ofere suport rentabil și putere de calcul pentru a promova site-uri web de succes.

Aceste gazde obțin note mari la toate nivelurile. Să începem cu cei mai buni dintre cei mai buni, Bluehost:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Până la un domeniu nelimitat al site-ului și găzduire e-mail
 • 1-clic pe instalări WordPress și actualizări de software
 • Suport pentru cărucioarele de cumpărături populare cu certificat SSL GRATUIT
 • Până la 200 USD în credit Microsoft și Google Ad sunt disponibile
 • Hardware și rate de funcționare de vârf în industrie
 • Începeți acum Bluehost.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost a fost de multă vreme favoritul meu în spațiile de găzduire partajată și WordPress. Compania aderă la standardele moderne pentru hardware, iar resursele sale de servicii pentru clienți sunt acum susținute de titanul industriei de găzduire Newfold Digital. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute
 • Tipuri de găzduire: găzduire partajată, VPS, reseller și dedicată, plus planuri optimizate pentru WordPress și WooCommerce. Sunt disponibile și găzduire WordPress gestionată, Microsoft Office 365 și servicii de marketing.
 • Preț: Găzduirea partajată începe de la 2,95 USD, în timp ce serverele dedicate costă 79,99 USD și mai mult.
 • Asistență: 24/7 prin chat și telefon
 • Timp de funcționare: oferă în mod regulat 99,9% (și mai mult), dar nu garantează fiabilitatea
 • Garanție de rambursare a banilor: 30 de zile pentru toate serviciile (minus taxele de înregistrare a domeniului și de configurare)

Ca o opțiune de preferat pentru începătorii de găzduire a site-urilor web și utilizatorii cu putere WordPress, Bluehost excelează în combinarea serviciilor de top cu încrederea clienților. Gazda web conduce peste 2 milioane de site-uri web în întreaga lume și chiar se laudă cu râvnitul sigiliu de aprobare al echipei WordPress.org.

Planurile Bluehost variază de la găzduire partajată la WordPress gestionat și chiar servere dedicate – fiecare cu hardware modern, caracteristici ușor de utilizat și setul complet de instrumente de servicii.

La fiecare nivel, furnizorul de găzduire este cunoscut pentru servicii și suport de încredere. Bluehost este cu siguranță printre cele mai de încredere și respectate mărci din industrie.

Furnizorul de găzduire continuă să lanseze funcții actualizate, cum ar fi unități SSD de înaltă performanță și servicii gestionate hands-on.

Și mai bine, Bluehost oferă utilizatorilor o mulțime de gratuități, cum ar fi înregistrarea unui nume de domeniu, certificat SSL, conturi de e-mail nelimitate și credite de marketing.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Ticket 24/7/365 și suport prin chat live
 • Garanție de funcționare a rețelei de 99,9%.
 • Domeniu GRATUIT, generator de site-uri, copii de rezervă și certificat SSL
 • Lățime de bandă, baze de date și conturi de e-mail nelimitate
 • SSD-urile rapide optimizează performanța
 • Începeți acum pe Hostinger.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

În spatele misiunii de a face viața mai ușoară dezvoltatorilor de site-uri web și clienților lor, Hostinger oferă servicii rapide, stabile și simplificate la un preț foarte greu de învins. Fondată în 2004, compania bootstrapped a atins 10 milioane de utilizatori un deceniu mai târziu, obținând acreditarea ICANN și localizarea serviciilor în 39 de țări. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute
 • Tipuri de găzduire: servere partajate, dedicate, cloud și private virtuale cu găzduire de domeniu, găzduire de e-mail și pachete de găzduire specifice WordPress disponibile
 • Preț: Găzduirea partajată începe de la 1,99 USD, în timp ce serverele dedicate costă și mai mult
 • Asistență: asistență 24/7 disponibil prin chat live 365 de zile pe an
 • Timp de funcționare: 99,9% garanție pentru toate serviciile
 • Garanție de rambursare a banilor: rambursare completă (excluzând taxele de înregistrare a noilor domenii) în 30 de zile de la înregistrare

Beneficiind de încredere de 29 de milioane de oameni răspândiți în 178 de țări și în număr, Hostinger oferă accesibilitate și flexibilitate cu o gamă largă de pachete de găzduire. Recomandăm cu mândrie gazda pentru începători, deoarece compania oferă bun venit proprietarilor de site-uri pentru prima dată cu un set cuprinzător de caracteristici și asistență pentru clienți mereu disponibilă și prietenoasă.

Planurile de găzduire includ înregistrarea gratuită a numelui de domeniu și caracteristici standard de securitate, cum ar fi un certificat SSL gratuit, pentru a vă configura site-ul pentru succes. Creșterile de performanță oferite de LiteSpeed cache și alte caracteristici specifice WordPress fac din Hostinger o alegere populară atât pentru clienții începători, cât și pentru cei veterani de găzduire.

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • SSD-uri și TurboServer pentru încărcări de pagini de 20 ori mai rapide
 • Găzduiește site-uri web nelimitate și transfer GRATUIT de site
 • Pluginuri optimizate și instalări cu 1 clic pentru WP
 • Cache OPcache și Memcached preinstalate
 • HackScan GRATUIT cu opțiuni de restaurare
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Dacă viteza și performanța, în parteneriat cu asistența și securitatea, sunt prioritare în cumpărăturile dvs. de gazdă web, A2 Hosting ar trebui să fie un concurent principal. Când A2 Hosting a fost lansat pentru prima dată în 2003, compania s-a concentrat pe deservirea dezvoltatorilor; A2 Hosting a fost printre primii furnizori care au oferit PHP 5 și au suportat Ruby on Rails pe servere partajate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 5 minute
 • Tipuri de găzduire: găzduire partajată, VPS, reseller și dedicată, împreună cu WordPress, servicii gestionate și găzduire de e-mail
 • Preț: Găzduirea partajată începe de la 2,99 USD, în timp ce serverele dedicate costă 105,99 USD și mai mult
 • Asistență: 24/7 prin chat, telefon și e-mail
 • Timp de funcționare: 99,9% garanție pentru toate serviciile (credit de 5% pentru fiecare oră de nefuncționare)
 • Garanție de rambursare a banilor: rambursare completă în 30 de zile sau rambursare proporțională ulterior

Un campion al performanței de găzduire web, A2 Hosting se referă la viteza, eficiența și flexibilitatea site-ului. Fiecare plan de preț include SSD-uri premium care oferă timp de încărcare a paginii de 20 de ori mai rapid, împreună cu migrarea gratuită a site-ului, cPanel, certificat SSL și lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat.

Considerăm A2 Hosting ca fiind printre cei mai prietenoși furnizori din industrie, având în vedere suportul pentru o gamă largă de limbaje de programare și software open-source, dar proprietarii de site-uri pentru prima dată nu vor fi copleșiți.

Pe lângă migrările gratuite ale site-urilor, A2 Hosting vine cu o bază extinsă de cunoștințe de tutoriale și întrebări frecvente, împreună cu o echipă de asistență care este întotdeauna disponibilă.

Una peste alta, A2 Hosting este o opțiune excelentă pentru clienții care caută un pas înainte de serviciile de bază low-cost disponibile pe scară largă.

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Panou de control cPanel familiar și ușor de utilizat
 • Creator de site-uri web personalizate cu drag-and-drop GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, e-mail și lățime de bandă
 • Durate flexibile, fără contract
 • 67% reducere în primii trei ani
 • Începeți acum pe HostGator.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator există de mai bine de un deceniu și este bine respectat pentru numărul mare de servere și fiabilitatea constantă. Cunoscut mai ales ca furnizor de găzduire partajată, HostGator oferă în continuare opțiuni decente dedicate și VPS dacă aveți nevoie ca site-ul dvs. să se extindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute
 • Tipuri de găzduire: găzduire partajată, VPS, revânzător și dedicată, plus servicii cloud, constructor de site-uri web și WordPress; Gazduirea Windows este disponibila pe servere dedicate si gazduire partajata
 • Preț: Cele mai ieftine planuri pornesc de la 2,64 USD, cu servere dedicate la prețul de 89,98 USD
 • Asistență: asistență 24/7 prin telefon și chat
 • Timp de funcționare: 99,9% garanție (conturile partajate și reseller primesc o lună de credit, dar serverele dedicate primesc rambursări proporționale)
 • Garanție de returnare a banilor: 45 de zile pentru găzduire partajată, VPS și reseller (Fără rambursări pentru serverele dedicate)

Întotdeauna în căutarea noilor tehnologii și modalități de a-și îmbunătăți ofertele, HostGator rămâne înaintea nevoilor utilizatorilor cu lansările recente ale unui generator de site-uri personalizate și pachete de găzduire bazate pe cloud ușor de utilizat.

Suntem întotdeauna impresionați de abordarea companiei centrată pe client în ceea ce privește găzduirea web, care este afișată complet, cu o infrastructură de mare putere și caracteristici complete. HostGator satisface cu ușurință atât nevoile dezvoltatorilor, cât și ale începătorilor.

Începând cu o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu, transfer de site și certificat SSL, găzduirea web HostGator oferă clienților, de asemenea, lățime de bandă nemăsurată, stocare și conturi de e-mail pentru a-și dezvolta site-urile.

Odată ce luați în considerare timpul de funcționare de 99,9% al gazdei și garanțiile de rambursare a banilor mai lungi decât media de 45 de zile, planul Hatchling de la HostGator, numit adorabil, este o opțiune de găzduire web care este greu de respins.

5. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Transfer GRATUIT al site-ului sau configurarea unui nou site
 • Backup-uri zilnice GRATUITE, CDN, e-mail și SSL
 • Asistență expertă 24/7, fără așteptare la telefon sau chat
 • Recomandat de WordPress ca o gazdă de top
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Începeți acum pe SiteGround.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Cu o gamă impresionantă de servicii de găzduire generale oferite, SiteGround este un inovator de top în spațiul de găzduire – de la soluții software personalizate până la asistență pentru clienți de prim rang. Compania oferă întreaga gamă de funcții de găzduire web, inclusiv un Cloudflare CDN gratuit, cPanel cu acces SSH și baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă – ca să nu mai vorbim de asistență pentru clienți demnă de premii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute
 • Tipuri de găzduire: găzduire partajată, reseller și cloud, plus servicii gestionate WordPress și WooCommerce
 • Preț: Planurile încep de la 2,99 USD, cu găzduire în cloud la prețul de 100,00 USD pe lună și găzduire web de nivel enterprise disponibilă prin cotație personalizată
 • Asistență: 24/7 prin telefon, chat și e-mail; SiteGround răspunde instantaneu la chat-urile live, în două minute pentru apeluri și în 15 minute pentru a trimite bilete prin e-mail (90% dintre probleme sunt rezolvate la primul contact)
 • Timp de funcționare: 99,9% garanție pentru toate serviciile (o lună de găzduire gratuită plus o lună suplimentară pentru fiecare 1% din timpul de funcționare pierdut sub 99,00%)
 • Garanție de rambursare: 30 de zile pentru planurile partajate și reseller; 14 zile pentru clienții de găzduire în cloud

Ilustrand valoarea tehnologiilor moderne si suportul extrem de atent, SiteGround reprezinta un serviciu de gazduire de inalta calitate din toate unghiurile. Gazda web a creat multe dintre propriile sisteme pentru asistență pentru clienți, securitate și performanță pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune servicii.

SiteGround folosește containerele Google Cloud și Linux pentru platforma sa de găzduire, actualizând automat clienții de găzduire partajată la una dintre cele mai rapide și mai conectate rețele din lume – care contribuie, de asemenea, cu credite de energie regenerabilă 100% pentru a compensa energia consumată.

Compania se bazează, de asemenea, pe un firewall de aplicații web inteligent, personalizat, care protejează împotriva amenințărilor emergente, rezultatul final fiind un serviciu de găzduire premium cu asistență practică adaptată nevoilor specifice ale clienților.

SiteGround este puțin mai scump la nivel de găzduire cloud sau VPS, dar serviciile esențiale pentru afaceri merită încă investiția pentru cei cu standarde înalte.

Cele mai bune servicii de gazduire web ieftine

Indiferent dacă creați un site web personal sau doriți să deschideți un magazin online, este posibil să nu aveți prea mult timp sau bani de cheltuit pe găzduire web.

Afacerile noi operează pe marje extrem de strânse pentru a începe, astfel încât serviciul dvs. de găzduire și alte nevoi IT ar trebui probabil să reprezinte doar aproximativ 3% din bugetul companiei dvs.

Din fericire, piața extrem de competitivă de găzduire partajată înseamnă că există o mulțime de planuri de găzduire partajată la prețuri accesibile, care costă mai puțin de 5 USD pe lună. Și mai bine, găzduirea web ieftină nu înseamnă că trebuie să suferiți cu un serviciu de calitate.

Când faci cumpărături cu un buget redus, totul este să găsești cea mai mare valoare cu cea mai mică sumă de bani. O gazdă web ieftină vine adesea cu resurse nelimitate și asistență 24/7, plus tone de avantaje, cum ar fi o înregistrare gratuită a unui domeniu și un certificat SSL.

Căutați planuri de găzduire partajată cu garanții lungi de rambursare a banilor, contracte pe termen scurt sau servicii cu încercări gratuite. Și nu uitați să verificați colecția noastră de cupoane și coduri de reducere!

Să aruncăm o privire la cele mai ieftine planuri de găzduire web care optimizează raportul calitate-preț cheltuiți:

6. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute
 • Stocare: 10 – 100 GB SSD
 • Lățime de bandă: 100 GB – Nelimitat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: Securitate SSL gratuită, backup zilnic și site-uri web, e-mail și baze de date nelimitate, plus integrare CloudFlare și GitHub, cache LiteSpeed și suport 24/7

Servind peste 29 de milioane de clienți din întreaga lume, Hostinger câștigă cel puțin un client nou la fiecare cinci secunde. Gazda web excelează în găzduirea la costuri reduse, cu un plan de găzduire partajat de bază, care începe de la 1,99 USD – care este adesea pus în vânzare la un preț de pornire de mai puțin de 1 USD pe lună.

Hostinger oferă chiar acces la găzduire web gratuită prin intermediul companiei soră 000webhost. În ciuda prețului incredibil de scăzut, compania lituaniană de găzduire web nu se lasă lasă în serviciu.

Serviciile Hostinger sunt surprinzător de rapide și de fiabile, cu servere de găzduire partajată echipate cu stocare nelimitată, lățime de bandă, SSD-uri, cache LiteSpeed și HTTP/2. Veți vedea o mulțime de funcții și parteneriate obișnuite, cum ar fi Let’s Encrypt pentru certificate SSL și CloudFlare CDN.

Indiferent unde te uiți, nu vei găsi o reducere mai bună la servicii de găzduire partajată de încredere, sigure și rapide decât Hostinger.

7. InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute
 • Stocare: SSD nelimitat
 • Lățime de bandă: nelimitat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: Garanție de blocare a prețului, SitePad site builder, migrare gratuită a site-ului, conturi de e-mail nelimitate, sistem de securitate InterShield personalizat și instrumente de stocare în cache.

Construit în jurul unor servicii de găzduire prietenoase cu clienții și tehnologii moderne, InterServer oferă o alternativă revigorantă la modelele de abonament de găzduire web adesea iritante.

În loc de termeni lungi și rate mari de reînnoire, compania de găzduire insistă asupra pachetelor de găzduire de la lună la lună (reducerile sunt disponibile dacă vă înscrieți pentru mai mult de 30 de zile) și vă va bloca tariful pentru a vă asigura că nu veți plăti niciodată mai mult. pentru același serviciu pe toată durata contului dvs.

Când vine vorba de găzduire partajată cu un buget redus, nu puteți găsi mai multă valoare decât InterServer. Gazda ieftină a conceput multe tehnologii specializate pentru a vă asigura și optimiza site-ul pentru viteză. InterServer va investiga chiar site-urile compromise și le va ajuta să revină online.

Ne place povestea companiei, care începe cu câțiva prieteni de liceu care construiesc o afacere în jurul conceptului de a oferi asistență practică și găzduire web ieftină de ultimă oră.

Ca atare, găzduirea web partajată InterServer vine cu lățime de bandă nemăsurată și spațiu pe disc, împreună cu un timp de încărcare excelent și o funcționalitate de creare a site-ului web. Aruncă-le o privire dacă bugetul este o preocupare importantă.

8. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute
 • Stocare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: N/A
 • Caracteristici cheie: transfer sau înregistrare gratuită a domeniului, credite de marketing, generator de site-uri bazat pe inteligență artificială, panou de control vDeck, securitate SSL și SiteLock gratuit

Dispunând de o gamă largă de funcții gratuite la o reducere profundă, iPage reprezintă o alegere ideală pentru proprietarii de site-uri web fără experiență.

Prin înscrierea pentru planul de găzduire partajat unic al gazdei web, clienții deblochează lățime de bandă, spațiu de stocare, domenii, adrese de e-mail și baze de date nelimitate, împreună cu multe caracteristici întâlnite în mod obișnuit la gazdele cu preț ridicat.

Generatorul de site-uri iPage, care vine cu mii de șabloane gratuite și pregătite pentru mobil, oferă o modalitate simplificată de a vă publica site-ul rapid. Creditele de publicitate Google și Bing vor ajuta la răspândirea cuvântului și la atragerea de vizitatori.

De acolo, iPage le permite, de asemenea, proprietarilor de afaceri aspiranți să creeze un magazin online cu integrare PayPal și alegerea dvs. dintre mai multe programe de coș de cumpărături.

Puteți chiar să comunicați cu colegii și clienții dintr-un cont de e-mail personalizabil, care vine cu filtre de spam reglabile, scanări de viruși și capabilități de redirecționare automată. Asigurați-vă că încercați iPage!

Cele mai bune planuri de găzduire WordPress

Fiind regele fără echivoc al designului, publicării și gestionării site-urilor web, utilizatorii WordPress publică peste 70 de milioane de postări în fiecare săptămână în întreaga lume.

Sistemul gratuit de gestionare a conținutului, open-source, domină piața, deservind companii precum TechCrunch, CNN și Spotify, precum și proprietarilor de site-uri pentru prima dată și întreprinderilor mici.

De ce nu și tu?

Fie că doriți să începeți un blog, să vă construiți portofoliul profesional sau să vă promovați serviciile de afaceri, găzduirea WordPress este disponibilă ca parte a aproape oricărui plan de găzduire partajată prin instalări cu un singur clic.

Totuși, ceea ce diferențiază cu adevărat un furnizor de găzduire este modul în care compania își optimizează serviciile și infrastructura pentru particularitățile și nevoile specifice ale WordPress.

Organizațiile mai mari sau agențiile de proiectare și dezvoltare web ar putea dori să aleagă găzduire WordPress gestionată (cum ar fi WP Engine sau Flywheel) care oferă mai multă putere de foc și suport cu mănușă albă. Cu toate acestea, un pachet de găzduire de top de la o gazdă gestionată poate deveni oarecum scump.

Cu toate acestea, site-urile web de afaceri mici și personale vor fi acoperite perfect cu opțiunile de mai jos care îmbină accesibilitatea cu funcțiile premium WordPress.

Iată gazdele noastre preferate pentru rularea majorității site-urilor WordPress.

9. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute
 • Stocare: 50 – 150 GB SSD
 • Lățime de bandă: nelimitat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: plugin Jetpack, stocare SSD, NGINX, rețea de livrare gratuită a conținutului, protecție împotriva programelor malware, backup-uri automate, mediu de pregătire și generatorul de site-uri BoldGrid pentru WordPress

În spatele infrastructurii ultra-rapide, InMotion Hosting se află în fruntea listei noastre de servicii WordPress prin ajustarea fină a ofertelor pentru a oferi cea mai bună performanță, securitate și fiabilitate.

Clienții pot începe cu gazda WordPress gestionată profitând de transferul gratuit de site-uri web fără timpi de nefuncționare sau de o configurație WordPress preinstalată.

Odată ce sunteți în funcțiune, puteți fi liniștit cu actualizări automate opționale (de asemenea pentru teme și pluginuri) și corecții de securitate. O garanție impresionantă de rambursare a banilor de 90 de zile înseamnă că ai timp să te simți confortabil.

InMotion Hosting își optimizează serviciile de găzduire WordPress pentru performanță cu NGINX, PHP 7 modern, infrastructură SSD, CloudFlare CDN și caching avansat de server.

Experții în găzduire WordPress de la InMotion au ajuns chiar și până la a crea BoldGrid, un constructor de site-uri web drag-and-drop care simplifică și mai mult crearea și personalizarea temei.

Explorați-vă opțiunile de design cu mediul de organizare pe care îl include și InMotion Hosting. Testați actualizări, editări, teme noi și alte idei din culise, în timp ce site-ul dvs. activ rămâne același pentru vizitatori.

10. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute
 • Stocare: 50 GB – SSD nelimitat
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: N/A
 • Caracteristici cheie: Instalare și actualizări automate WordPress, înregistrare gratuită a domeniului și certificat SSL, plus upgrade la WP Pro pentru centru de marketing și performanță optimizată

Fiind una dintre cele trei gazde recomandate de liderii WordPress, Bluehost este sinonim cu găzduirea WordPress de top.

Planul de preț de bază pentru găzduire partajată al companiei (prezentat mai sus) vine deja echipat cu instalări WordPress cu un singur clic, credite de publicitate pentru motoarele de căutare, actualizări automate, certificat SSL gratuit și sute de teme pentru a vă ajuta site-ul să reușească.

Utilizatorii puternici pot face upgrade la planurile de găzduire WordPress sau WooCommerce gestionate de Bluehost, care includ un tablou de bord SEO și marketing, backup zilnic, performanță optimizată și detectarea și eliminarea programelor malware.

Cu WP Pro, Bluehost oferă proprietarilor de site-uri un tablou de bord cuprinzător în fiecare aspect al experienței lor de găzduire WordPress. De la analize la rețelele sociale, experții WordPress vă oferă instrumentele potrivite pentru a reuși.

Bluehost integrează perfect site-ul dvs. WordPress cu un magazin WooCommerce și oferă gateway-uri de plată sigure, o temă Storefront preinstalată și un apel gratuit de configurare de două ore pentru a vă asigura că totul este configurat după bunul plac.

Indiferent de nivelul de putere de foc de care aveți nevoie, Bluehost este o marcă de încredere gata să accepte provocarea.

11. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute
 • Stocare: 10 – 40 GB SSD
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: plugin gratuit de migrare WordPress, actualizări automate, backup-uri zilnice, stocare în cache dinamică, NGINX, mediu de pregătire și asistență la nivel superior

Perfect pentru dezvoltatori și utilizatori WordPress pentru prima dată care caută un serviciu de găzduire puternic, SiteGround excelează în combinarea vitezei, securității și asistenței prietenoase pentru clienți într-un singur pachet accesibil.

SiteGround a câștigat recomandări de la echipele de conducere ale WordPress, WooCommerce și plugin-ul de optimizare pentru motoarele de căutare Yoast – și ne poate adăuga la fel de bine pe listă.

Ne place SiteGround din multe motive: infrastructura sa ultra-rapidă Google Cloud, programul de stocare în cache personalizat, stocarea integrală SSD și, desigur, echipele de asistență de stele ale companiei.

SiteGround abordează securitatea găzduirii WordPress de la nivel de server, aplicând adesea patch-uri înainte ca WordPress să lanseze corecțiile oficiale.

SiteGround implementează soluția proprie SuperCacher pentru performanțe îmbunătățite de găzduire WordPress. SuperCacher atacă interogările bazei de date și datele dinamice, mergând cu un pas dincolo de stocarea în cache statică disponibilă cu alte planuri.

Cea mai bună găzduire de site-uri web cu creatori de site-uri gratuite

Împerecherea găzduirii web și a creatorilor de site-uri poate fi adesea cea mai bună din ambele lumi, aducând simplitatea designului prin drag-and-drop celor care nu au experiență tehnologică (sau răbdare) pentru a configura un site prin WordPress sau alt CMS.

Diferențele dintre găzduirea web și constructorii de site-uri web pot fi oarecum confuze, constructorii de site-uri web găzduite precum Squarespace și Wix incluzând găzduirea gratuită, în timp ce constructorii auto-găzduiți sunt atașați ca parte a unui serviciu de găzduire web separat.

Indiferent de opțiunea de găzduire pe care o alegeți, gradul de utilizare al platformei este esențial – de ce să alegeți un constructor de site care este greoi și greu de utilizat?

În primul rând, petreceți timp studiind diferitele teme și personalizările disponibile pentru a vă asigura că puteți crea cu adevărat site-ul web visat.

Cerințele dvs. de găzduire web depind în mare măsură de tipul de site pe care doriți să îl creați și de dimensiunea publicului pe care doriți să-l deserviți. Platformele găzduite precum Wix și Squarespace vor fi perfecte pentru site-uri individuale mai mici, dar companiile și dezvoltatorii ar putea aprecia puterea de foc suplimentară pe care o poate oferi o platformă auto-găzduită.

Creatorii de site-uri web nu sunt doar pentru începătorii de găzduire partajată. Cu configurația corectă, instrumentele de proiectare pot reduce drastic timpul necesar dezvoltatorilor pentru a construi site-uri, permițându-le să deservească un număr tot mai mare de clienți fericiți.

Comparăm opțiunile principale de mai jos, arătând unde puteți găsi cele mai bune oferte de găzduire web, cele mai atrăgătoare teme și cele mai ușoare personalizări atunci când încercați să vă puneți site-ul online.

Să aruncăm o privire la cele mai bune opțiuni de găzduire web cu constructorii de site-uri web:

12. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute
 • Stocare: 500 MB pentru contul gratuit sau 3 – 50 GB cu planuri premium
 • Lățime de bandă: 500 MB cu planul gratuit sau 2 GB – Nelimitat pentru contul plătit
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: peste 500 de șabloane, analize, nume de domeniu personalizat și instrumente pentru design de logo, SEO, blogging și magazine online

În fruntea industriei creatorilor de site-uri web se află Wix, un constructor de site-uri web care oferă tehnologii avansate care sunt incredibil de ușor de utilizat și de înțeles. Compania israeliană este lider cu o cotă de piață de peste 22%, depășind cu puțin concurenți precum Weebly.

Poate cel mai important pentru proprietarii de site-uri este că puteți începe gratuit pe Wix .

Odată ce creați un cont, puteți alege dintre sute de șabloane adaptate pentru dispozitive mobile sau pur și simplu puteți răspunde la întrebări de la un asistent de design virtual pentru a începe un site pentru dvs.

Conturile premium, care încep de la 0,00 USD, le permit proprietarilor de site-uri să-și conecteze propriul nume de domeniu, să nu mai afișeze reclame și să acceseze o colecție vibrantă de plugin-uri și opțiuni de design.

Wix se mândrește cu instrumente suplimentare pentru a adăuga un blog, un magazin online sau un portal pentru acceptarea rezervărilor sau rezervărilor.

Gazduirea web este configurata, configurata si intretinuta automat de catre experti interni. Nu veți avea același nivel de control sau transparență, dar serviciile vin în continuare cu monitorizare avansată a securității și o garanție de funcționare de 99,9%.

13. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute
 • Stocare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: N/A
 • Caracteristici cheie: Peste 550.000 de imagini disponibile, asistent de proiectare AI, instrumente SEO, istoric de revizuire și integrare PayPal pentru magazinele online

Printre soluțiile de găzduire mai ieftine când vine vorba de un constructor de site-uri personalizate și gazde de încredere, iPage vă ajută să lansați un site nou în doar câteva minute.

Când vine vorba de crearea site-ului web, platforma de găzduire a iPage include mii de șabloane gratuite și un asistent bazat pe inteligență artificială care vă poate ajuta să vă lansați mai rapid. Răspundeți la câteva întrebări, iar iPage vă va oferi aspectul și imaginile care se potrivesc obiectivelor dvs.

Aspectele prefabricate sunt complet personalizabile, iar planurile bogate în valoare ale iPage sunt echipate cu suplimente în valoare de 500 USD, inclusiv credite de publicitate, securitate SiteLock, înregistrare a domeniului și certificat SSL.

Nu uitați să verificați instrumentul de design optimizat pentru mobil al companiei pentru a vă asigura că site-ul dvs. se afișează corect pe smartphone-uri și tablete. Aproape 60% din traficul online provine de la dispozitive mobile, așa că veți dori să vă asigurați că îi mulțumiți pe acești vizitatori.

Per total, simplitatea ușor de utilizat este afișată complet cu planul unic al iPage pentru doar 1,99 USD pe lună.

14. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute
 • Depozitare: Necontorizat
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: peste 100 de șabloane pentru dispozitive mobile, bibliotecă de imagini, nume de domeniu personalizat, asistență prioritară, plus funcționalitate SSL și comerț electronic gratuit

Ne place inovația HostGator atunci când vine vorba de serviciile de design drag-and-drop, deoarece continuă să promoveze noi servicii și tehnologii.

Compania de găzduire a lansat un constructor de site-uri personalizat exclusiv pentru clienți, adăugând un alt avantaj la planurile de găzduire partajată foarte respectate HostGator.

Utilizatorii încep prin a selecta din biblioteca de teme HostGator, care conține câteva sute de șabloane impresionante care pot fi sortate pe categorii precum frumusețe și modă, muzică și divertisment, imobiliare, portofolii și nu numai.

Adăugați un blog sau un site de comerț electronic în doar câteva clicuri și fiți liniștiți știind că sunteți susținut de un certificat SSL gratuit și de o echipă de asistență pentru clienți HostGator cu experiență practică pentru a ajuta la rezolvarea oricăror probleme care pot apărea.

Proprietarii de site-uri care aleg să-și actualizeze serviciul de găzduire pentru crearea de site-uri web pot debloca asistență prioritară sau capabilități de vânzare online cu HostGator, totul pentru tarife surprinzător de accesibile.

HostGator vine cu spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nemăsurată și este una dintre gazdele noastre preferate pe care o recomandăm proprietarilor de site-uri ambițioși care doresc să o facă mare.

Cele mai bune servicii de găzduire VPS

Pe măsură ce trecem de la serviciile de găzduire prietenoase pentru începători, reglate fin la site-uri web mici, cei care au nevoie de mai multe resurse de calcul pentru a servi un public mai larg și creșteri bruște de trafic pot apela la diferite tipuri de găzduire, cum ar fi un serviciu de găzduire VPS sau cloud.

VPS înseamnă server privat virtual, ceea ce presupune oferirea proprietarilor de site-uri o parte mai mare a unui server cu un control mult mai mare asupra administrării și gestionării mediului lor virtualizat.

Găzduirea VPS este adesea confundată cu găzduirea în cloud, care implică și medii virtualizate scalabile. Cu toate acestea, găzduirea în cloud distribuie site-ul web al unui client pe mai multe servere, adăugând straturi de redundanță care pot fi ajustate din mers pentru a satisface cerințele de trafic.

Doar câteva medii trăiesc pe un server privat virtual, în timp ce sute sau chiar mii de proprietari de site-uri folosesc același server de găzduire partajată. Resursele de calcul ale fiecărei porțiuni sunt complet separate, permițând unui VPS să acționeze ca un server dedicat în miniatură.

Aceasta înseamnă că veți experimenta viteze mai mari și securitate mai mare, împreună cu mai mult control asupra aplicațiilor software și a altor configurații.

Din fericire, cele mai bune servicii de găzduire VPS nu vin întotdeauna cu cele mai mari etichete de preț; de fapt, costul total pentru companiile de găzduire web de afaceri nu este cu mult mai mare decât cel pentru găzduirea web partajată în multe cazuri.

Aici, vom evidenția cei mai buni furnizori de VPS și gazde web de afaceri, împreună cu caracteristicile care îi fac atât de grozavi.

15. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB
 • Miezuri CPU: 1 – 16
 • Stocare: 30 – 750 GB SSD
 • Memorie: 1 – 96 GB
 • Lățime de bandă: 1 – 9 TB
 • Timp de funcționare: 99,9999%
 • Sisteme de operare: Linux și Windows

O față relativ proaspătă a industriei de găzduire, Hostwinds oferă clienților opțiuni impresionant de flexibile și puternice.

Planurile de găzduire VPS vin în variante de găzduire Linux sau Windows, cu sau fără servicii de găzduire gestionată și cu aproape o duzină de configurații din care să alegeți pentru personalizare ulterioară.

Fiecare plan de găzduire web vine cu Panoul de control Hostwinds Cloud, unde utilizatorii pot încărca o imagine de server personalizată, pot monitoriza și ajusta firewall-ul, pot calibra echilibrul de încărcare inclus și pot face copii de rezervă în timp real.

Indiferent de opțiunile pe care le alegeți, clienții Hostwinds se pot baza pe o rețea redundantă, monitorizare în timp real a serverului, backup-uri pe noapte și asistență imediată pentru clienți.

Hardware-ul de nivel enterprise este echipat cu stocare SSD, porturi de 1 Gbps și o garanție extrem de rară de funcționare de 99,9999% – doar 31 de secunde de timp neașteptat în fiecare an.

Dacă sunteți în căutarea vitezei, scalabilității, a unui preț de pornire excelent și a abilitatea de a face față oricărei creșteri de trafic care vă iese în cale, Hostwinds este o alegere excelentă.

16. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB
 • Miezuri CPU: 2 – 8
 • Stocare: 40-200 GB SSD + Backup-uri
 • Memorie: 2 – 16 GB
 • Lățime de bandă: 10 TB
 • Timp de funcționare: 100%
 • Sisteme de operare: Linux și Windows

Chiar dacă planurile companiei sunt mai scumpe decât opțiunile anterioare din această listă, nu veți fi dezamăgiți de Liquid Web și de atenția pentru detalii a gazdei web, echipa de asistență pentru clienți antrenată și infrastructura premium.

Toate planurile de găzduire VPS vin cu servicii gestionate și asistență de neegalat, compania de găzduire promițând răspunsuri la întrebările telefonice și prin chat live în mai puțin de un minut – în plus față de garanțiile de funcționare a rețelei și a puterii de 100%.

Testele independente de la Cloud Spectator au arătat că serverele de găzduire VPS bazate pe cloud ale Liquid Web funcționează mai repede decât cele grele la Amazon Web Services, DigitalOcean și Rackspace.

Pe lângă SSD-uri, clienții pot alege dintre cele trei panouri de control și își pot optimiza în continuare mediul cu un port Gigabit, o adresă IP dedicată și instrumente avansate de securitate.

Liquid Web se clasează în mod regulat în topul sondajelor de satisfacție a clienților și cu siguranță are hardware de înaltă clasă și tehnologii moderne pentru a-l susține.

17. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB
 • Miezuri CPU: Deblocat
 • Stocare: 75 – 260 GB SSD
 • Memorie: 4 – 8 GB
 • Lățime de bandă: 4 – 6 TB
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Sisteme de operare: numai Linux

Fiind unul dintre pionierii găzduirii VPS, echipa din spatele InMotion Hosting rămâne la fel de relevantă și înaintea curbei ca întotdeauna.

Gazda web ajută clienții să creeze o punte între găzduirea partajată și serverele dedicate, cu o infrastructură impresionantă și servicii impecabile.

Redundanța bazată pe cloud asigură o disponibilitate ridicată pentru site-ul dvs., împreună cu creșterea vitezei asociată cu configurațiile CentOS și NGINX atente.

InMotion oferă, de asemenea, un manager de cache proprietar și extrem de ușor de utilizat, împreună cu o configurație optimizată pentru aplicațiile WordPress sau PHP care pot gestiona de 10 ori mai mult trafic.

Pe lângă o migrare gratuită fără timpi de nefuncționare către un plan de găzduire VPS, clienții se pot bucura de acces opțional la rădăcină și de backup-uri automate.

InMotion include cu serviciile sale o garanție de rambursare a banilor de 90 de zile, printre cele mai lungi din industrie. Nu ezitați să acordați o atenție serioasă gazdei web pentru nevoile dvs. de găzduire VPS.

Cele mai bune planuri de găzduire pentru servere dedicate

Dacă site-ul sau aplicația dvs. este suficient de mare pentru a avea nevoie de un server întreg, veți dori să vă asigurați că aveți tot ce este mai bun din tot ce este mai bun.

Găzduirea serverului dedicat poate deveni costisitoare, dar controlul complet asupra tuturor resurselor puternice și a instalărilor de software este de neprețuit. Din fericire, puteți găsi planuri de găzduire dedicate ieftine, care nu se lasă cu caracteristici.

Pe lângă găsirea configurațiilor de resurse de server cu spațiu pe disc, memorie și lățime de bandă amplu, veți dori să găsiți un pachet de găzduire web care vine cu sistemul dvs. de operare preferat, panoul de control, aplicații software, servicii gestionate și măsuri de securitate.

Garanțiile de rambursare a banilor sunt destul de rare la acest nivel de soluții de găzduire, așa că alegerea gazdei web și a furnizorilor potriviți este esențială.

Deoarece nu partajați serverul cu alți proprietari de site-uri web, prezența dvs. online va fi mult mai rapidă și mai puțin vulnerabilă la atacuri.

Organizațiile pregătite pentru un server dedicat au o varietate de opțiuni: achiziționarea hardware-ului și rularea serverului on-premises, cumpărarea unui server și găzduirea lui în centrul de date al unei alte companii (cunoscut și sub numele de colocare) sau închirierea unui server de la un furnizor de găzduire web respectat .

După cum v-ați putea aștepta, ultima opțiune este cea pe care o recomandăm pentru că este cea mai rentabilă și eficientă modalitate de a vă conduce întreprinderea online.

Aruncă o privire la gazdele noastre cele mai recomandate:

18. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB
 • Miezuri CPU: 4 – 16
 • Stocare: 480 GB – 2 TB SSD
 • Memorie: 32 – 256 GB
 • Lățime de bandă: 5 TB – Necontorizat
 • Timp de funcționare: 100%
 • Sisteme de operare: Linux sau Windows

Este greu să găsești opțiuni mai bune decât serviciul de prim rang de la gazda principală din industrie. De aceea, Liquid Web domnește suprem atunci când vine vorba de servere dedicate.

Infrastructura cu un singur chiriaș a companiei este complet personalizabilă și construită la comandă, incluzând o varietate de sisteme de operare Linux sau Windows și niveluri de servicii gestionate.

Pe lângă garanțiile imbatabile de rețea și de funcționare 100%, serverele Liquid Web vin la pachet cu backup-uri Acronis, protecție DDoS, acces la rădăcină și întărire ServerSecure și monitorizare proactivă.

Clienții pot configura până la șase unități de stocare, pentru a ajunge la până la 36 TB de spațiu pe disc SATA. Desigur, upgrade-ul nelimitat de lățime de bandă este o opțiune la îndemână pentru utilizatorii cu putere.

Configurațiile personalizate sunt o mare problemă cu Liquid Web, care oferă proprietarilor de site-uri șansa de a alege dintre mai multe sisteme de operare, panouri de control și serverul web Apache sau LiteSpeed.

Securitatea vine sub forma unui firewall de server, protecție antivirus, scanări de conformitate PCI, măsuri de protecție DDoS și o evaluare a vulnerabilităților.

Ne place atenția acordată de Liquid Web la detalii și asistența clienților. Compania de găzduire este atât de mândră de serviciile pe care le poate oferi, încât promite 100% timp de funcționare a rețelei și a puterii – o marcă care literalmente nu poate fi învinsă.

19. InterServer.net

Preț lunar de pornire 44,00 USD

 • Monitorizare 24/7 timp de funcționare și centru de date privat
 • Până la 24 de nuclee și lățime de bandă de 100 TB
 • 12 sisteme de operare și 3 panouri de control
 • Configurații personalizate construite și întreținute intern
 • Garanție de blocare a prețului fără contracte
 • Începeți acum pe InterServer.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Știi că o companie de găzduire înseamnă afaceri atunci când deține și operează propriile sale centre de date. Deoarece angajații InterServer construiesc și gestionează servere în aceeași clădire cu sediul companiei, clienții de găzduire dedicată beneficiază de cea mai mare flexibilitate, asistență și monitorizare non-stop. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 250 GB – HDD de 80 TB 4 – 52 de nuclee 32 GB – 128 GB
 • Miezuri CPU: 4 – 24
 • Stocare: 250 GB – 12 TB SSD
 • Memorie: 8 GB – 1 TB
 • Lățime de bandă: 10 TB – Necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Sisteme de operare: Linux și Windows

Cu opțiuni de server care includ implementări rapide, porturi de 10 Gbps și GPU, InterServer reprezintă o opțiune robustă pentru găzduire dedicată – în special pentru întreprinderile care au nevoie de servicii specializate.

Compania de găzduire reprezintă, de asemenea, unul dintre cei mai accesibili furnizori, cu servere întregi disponibile pentru doar 44,00 USD pe lună.

Pe măsură ce clienții se înscriu, aceștia pot configura exact ce model de procesor preferă, împreună cu sistemul de operare, stocarea și memoria pe care ar dori să le folosească.

InterServer oferă cea mai largă gamă de sisteme de operare, inclusiv FreeBSD, Proxmox, VMware și FreeNAS, precum și soiurile obișnuite Linux și Windows.

Serverele de implementare rapidă ale companiei vor fi puse în funcțiune în 15 minute, în timp ce mașinile personalizate vor dura patru ore sau mai puțin.

InterServer oferă, de asemenea, servicii de colocare, împreună cu servere cu stocare de mare capacitate, porturi de 10 Gbps sau GPU.

Totul vine cu zero taxe de configurare și o echipă de asistență 24/7, ceea ce face din InterServer printre cele mai bune opțiuni de găzduire web pentru proprietarii de site-uri atenți la costuri.

20. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 105,99 USD

 • Acces rădăcină și 3 niveluri de gestionare a serverului
 • Servere gestionate de experți implementate instantaneu
 • Alegeți dintre 4 centre de date de pe 3 continente
 • Stocare SSD redundantă GRATUITĂ în matrice RAID-1
 • Alegere dintre 13 sisteme de operare Linux
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

DEDICAT
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Fie că sunteți în căutarea unei găzduiri gestionate sau autogestionate, A2 Hosting vă oferă trei planuri de server dedicate extrem de fiabile pentru a vă satisface nevoile, în funcție de nivelul de confort și experiență. Cu planul A2 Hosting Unmanaged Flex Dedicated Server, utilizatorii obțin control la nivel de administrator cu acces root și alegerea lor de sistem de operare Linux. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB (oglindă) 4 – 10 miezuri, 4-20 fire 16 GB – 128 GB
 • Miezuri CPU: 2 – 8
 • Stocare: 250 GB – 3 TB SSD
 • Memorie: 8 – 512 GB
 • Lățime de bandă: 8 GB – 20 TB
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Sisteme de operare: numai Linux

Oferind patru niveluri de gestionare a serverului, A2 Hosting vă asigură că puteți găsi serverul potrivit pentru afacerea dvs., site-ul web sau aplicațiile dvs.

Toate cele patru sunt echipate cu rețeaua companiei cu viteză sporită și condusă de SSD, cu o opțiune Turbo Boost care optimizează și mai mult procesele de calcul și de rețea.

Serverele neadministrate de la A2 Hosting oferă dezvoltatorilor experimentați acces complet root prin linia de comandă pentru a-și configura mediul de găzduire după cum consideră de cuviință, în timp ce serverele gestionate vin cu interfața cPanel ușor de utilizat și securitate gestionată, cu acces root opțional pentru cei care doresc aceasta.

A2 Hosting oferă servicii gestionate fără griji, care includ actualizări automate zilnice ale sistemului de operare, împreună cu instalări și upgrade-uri monitorizate de software.

Organizațiile mai mari s-ar putea lupta cu capacitățile de server relativ scăzute pe care le are A2 Hosting, dar prețurile rentabile și îmbunătățirile de performanță pot face totuși serviciul de găzduire demn de luat în considerare.

Toate serverele dedicate A2 Hosting vin cu hard disk-uri redundante RAID-1, asigurându-vă că datele dumneavoastră sunt în mâini sigure.

Ce este Web Hosting?

Ce este, de fapt, găzduirea web? Așa cum o casă are nevoie de o bază solidă, la fel și un site web. Pentru site-ul dvs. web, aceasta presupune un server robust, o rețea de mare viteză și o echipă de cei mai buni profesioniști în găzduire web gata să vă ajute în orice moment.

Găzduirea web implică închirierea de spațiu pe un server pentru a stoca și a livra fișiere site

Nu există poțiuni secrete sau alchimie în spatele site-urilor web de succes, doar un server conectat la internet cu capacitatea de a partaja informații cu computere și alte dispozitive din întreaga lume.

După cum vă puteți imagina, piața de găzduire web este în creștere rapidă. De fapt, Market Research Future prezice că valoarea industriei va fi mai mult decât dublată, de la 32 de miliarde de dolari în 2017 la 76 de miliarde de dolari în 2023.

Cum funcționează găzduirea web

Cum stocarea fișierelor pe computerul unui furnizor de găzduire face ca site-ul dvs. să fie disponibil pentru vizitatorii din întreaga lume?

Să începem cu numele domeniului sau adresa site-ului dvs. Multe gazde includ o înregistrare gratuită a domeniului atunci când vă înregistrați.

Numele dvs. de domeniu este o modalitate prietenoasă pentru oameni de a găsi un site, dar este în esență un alias care direcționează computerele către o anumită adresă IP (cum ar fi 174.227.16.66). Această adresă IP indică serverul care stochează site-ul dvs. Serverele dvs. de nume sau DNS vă conectează domeniul la adresa IP corectă.

Numele dvs. de domeniu și sistemul DNS conectează vizitatorii la fișierele site-ului dvs. de pe serverul unui furnizor de găzduire.

Acum, să ne uităm la site-ul dvs. – în esență doar o colecție de fișiere de cod și imagine. Puteți utiliza un generator de site-uri web, găzduire WordPress sau un alt serviciu pentru a vă proiecta vizual site-ul și pentru a automatiza codarea și a salva fișierele pe server.

Când cineva scrie numele dvs. de domeniu într-un browser web, computerul acelei persoane folosește DNS-ul pentru a găsi și a se conecta la server cu fișierele site-ului dvs. Browserul preia datele dvs. și procesează fișierele de cod și imagine pentru a afișa un site coerent. Nu magie, dar aproape!

Tipuri de gazduire web

Aspiratorii proprietari de site-uri pot fi cu ușurință copleșiți de toate opțiunile, caracteristicile și punctele de preț.

Cele mai bune servicii de găzduire web pot însemna lucruri extrem de diferite pentru diferiți oameni și organizații, în funcție de buget, cerințe și obiective de performanță.

De la găzduire web partajată la găzduire WordPress și nu numai, iată diferitele moduri în care gazdele pachetează spațiu pe disc, lățime de bandă și memorie.

 • Găzduire partajată: serviciu extrem de accesibil și prietenos pentru începători, care vine adesea cu securitate SSL gratuită, spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată și o înregistrare gratuită a domeniului.
 • Găzduire WordPress: variază de la un serviciu de găzduire web partajat la medii de găzduire cloud sau VPS. Serviciile de găzduire WordPress gestionate aduc performanță, securitate și asistență de primă clasă, adaptate popularului CMS.
 • Găzduire VPS: serviciu de gamă medie, excelent pentru întreprinderile mici. Un server este partiționat într-o mână de medii separate, scalabile, pe care utilizatorii le pot personaliza după cum este necesar.
 • Găzduire în cloud: un grup de servere împărtășesc responsabilitățile de găzduire web, astfel încât, dacă o parte eșuează, alta este gata să intervină. Serverele pot fi adăugate sau eliminate pentru a adapta resursele de calcul la cerințele de trafic.
 • Gazduire dedicata: rezervat de obicei pentru companii si aplicatii mai mari. Un întreg server este al dvs. pentru a personaliza și configura după cum credeți de cuviință, făcându-l cel mai scump tip de plan de găzduire.

Având în vedere gama de servicii și tehnologii în joc, cele mai bune planuri de găzduire web pot varia de la doar câțiva dolari la mii pe lună.

Continuați să citiți și vom aborda cum să aflați ce tip de găzduire va funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs., împreună cu cum să alegeți planul de găzduire potrivit.

Am nevoie de găzduire web?

Răspunsul scurt: da.

Indiferent dacă doriți un blog simplu, un portofoliu profesional, un magazin online sau un profil de afaceri major, aveți nevoie de un fel de serviciu de găzduire sau de server pentru a vă stoca și livra fișierele.

Din punct de vedere tehnic, puteți învăța să vă găzduiți site-ul de acasă – mai multe despre asta mai târziu – dar din experiența noastră, acea rută nu este o idee bună.

Configurarea propriului server poate fi o afacere greoaie, de la cheltuieli mari la investiții de timp și dureri de cap masive de întreținere.

Din fericire, cele mai bune servicii de găzduire web pun tot ce ai nevoie într-un pachet complet, accesibil. Fără zgomot, fără tam-tam!

5 tipuri de site-uri web care au nevoie de găzduire

Cu o experiență unică de găzduire web de cumpărături, toate elementele esențiale ar trebui acoperite cu o singură factură – indiferent de nevoile site-ului dvs.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteți realiza cu oricare dintre gazdele pe care le-am evidențiat mai sus:

 1. Site-ul web personal: obținerea primului site online este ușoară, în special cu un constructor de site inclus cu drag-and-drop sau instalarea cu un singur clic a platformelor populare precum WordPress și Joomla.
 2. Portofoliu profesional: instrumentele de design ușor de utilizat vin cu șabloane personalizabile și adaptabile pentru dispozitive mobile pentru a prezenta toate tipurile de proiecte.
 3. Blog: sunt încorporate medii de scriere și instrumente de publicare, adesea alături de sfaturi și programe pentru optimizarea motoarelor de căutare, marketing și analiză.
 4. Magazin online: alegeți coșul de cumpărături preferat și serviciul de procesare a plăților, împreună cu o interfață pentru urmărirea și afișarea produselor.
 5. Afaceri: Oferiți clienților potențiali informațiile pe care le caută, inclusiv un loc convenabil pentru a face rezervări, a plasa o comandă sau a rezerva o întâlnire.

Și acestea sunt doar cele mai comune site-uri web pe care le puteți lansa cu un partener puternic de găzduire.

Căutați gazde care promit sute de instalări cu un singur clic. Bibliotecile de scripturi precum Softaculous și Mojo Marketplace vă consolidează opțiunile software într-un singur loc.

Acolo veți găsi instrumente de comerț electronic, panouri de mesaje, programe de marketing prin e-mail și zeci de alte îmbunătățiri – împreună cu o modalitate sigură de a le instala și integra în site-ul dvs.

Care este diferența dintre site-urile web găzduite și cele auto-găzduite?

Știați că există două tipuri foarte diferite de servicii de găzduire web?

Este posibil să nu vedeți termenii găzduit sau auto-găzduit atunci când faceți cumpărături pentru un loc nou pentru a vă găzdui site-ul, dar tipul de plan pe care îl alegeți poate avea un impact major asupra fericirii dvs. de găzduire.

Un serviciu găzduit implică un plan gata de utilizare, care include spațiul serverului și programele software pentru construirea și operarea site-ului dvs.

Proprietarii de site-uri pot folosi doar interfața specifică a companiei și nu pot accesa fișierele sau codul de bază. De exemplu, gândiți-vă la creatorii de site-uri precum Wix și Squarespace sau la instrumente de comerț electronic precum Shopify și Volusion.

Planurile auto-găzduite oferă proprietarilor de site-uri o abordare mai à la carte, oferind spațiu de bază pe server și libertatea de a alege orice software pe care doriți să vă proiectați sau să vă personalizați prezența online.

Este mai mult timp de configurare implicat, dar veți avea control complet asupra fișierelor dvs. Majoritatea gazdelor web din acest articol, inclusiv Bluehost, SiteGround, HostGator și A2 Hosting, oferă servicii auto-găzduite.

 • Doriți o platformă găzduită dacă… nu doriți să vă blocați în detaliile esențiale ale creării site-ului sau doriți un serviciu gratuit de încredere, care vine cu un subdomeniu.
 • Vrei o platformă auto-găzduită dacă… ai o viziune specifică în minte pentru site-ul tău și vrei să știi dezavantajele modului în care funcționează.

La prima vedere, o soluție găzduită pare a fi o cale bună de urmat – există mai puțină muncă și stres, plus opțiunea de a publica gratuit un site simplu. Cu toate acestea, probabil că veți plăti mai mult pe termen lung și nu veți găsi prea mult în ceea ce privește suportul tehnic.

De obicei, recomandăm planuri de auto-găzduire oricărei persoane care doresc să aibă un site web pe termen lung, având în vedere performanța îmbunătățită, securitatea, accesibilitatea și spațiul de creștere. Asigurați-vă că verificați opțiunile de mai sus și asigurați-vă că știți pentru ce vă înscrieți!

Cum aleg cel mai bun serviciu de găzduire web?

Cu opțiuni aparent nelimitate din care să alegeți, de unde începeți?

Căutarea unui furnizor de găzduire web – fie pentru primul site, fie pentru al miilea – poate fi o experiență copleșitoare. Fiecare companie și plan de găzduire vine cu avantaje și dezavantaje asortate, ca să nu mai vorbim despre nevoile specifice ale fiecărui proiect de site.

Cum se compară toate? Care este mai important decât celălalt?

Suntem aici pentru a vă explica cum să înțelegeți cel mai bine nevoile site-ului dvs. și să le potriviți cu planul de găzduire potrivit.

Aflați ce tip de găzduire aveți nevoie

În primul rând, acordă-ți câteva minute pentru a te uita critic la site-ul tău actual (sau visează ce ar putea fi) și ce are nevoie pentru a avea succes.

De exemplu, un blog personal nu va avea nevoie de un server dedicat la prețuri mari, indiferent cât de mult prețuiți performanța și aveți o mulțime de bani de cheltuit. Doar că nu merită.

De asemenea, o afacere consacrată sau un magazin online pur și simplu nu își poate permite să taie colțuri și să opteze pentru un plan de găzduire partajată ieftin – securitatea, performanța și conversiile ar scădea dramatic.

Planurile de găzduire implică diferite configurații de server și resurse, în funcție de care este cea mai potrivită pentru traficul unui site.

Scopul nostru este să vă potrivim cu planul de găzduire web care vi se potrivește perfect. Totuși, așa cum ați face atunci când faceți cumpărături pentru un copil, veți dori să lăsați puțin spațiu în cazul în care traficul dvs. va crește.

Iată care sunt tipurile de clienți și site-uri web care sunt cele mai potrivite pentru fiecare serviciu de găzduire web:

 • Partajat: ideal pentru persoanele care doresc să lanseze un blog, să creeze un portofoliu profesional și întreprinderi mici. Cele mai multe site-uri web noi ar trebui să înceapă aici.
 • WordPress: Perfect pentru utilizatorii WordPress intermediari sau avansați, care vor aprecia performanța specifică, suportul și actualizările de securitate ale WordPress gestionat. Utilizatorii conștienți de costuri și pentru prima dată vor fi serviți perfect și cu găzduirea partajată.
 • Cloud/VPS: Dacă intenționați să câștigați bani cu site-ul dvs., ar trebui să faceți upgrade la VPS sau cloud hosting. Site-urile web care par să încetinească pe măsură ce câștigă mai mult trafic vor avea nevoie de scalabilitatea mediilor mai mari.
 • Dedicat: companii mari sau dezvoltatori de aplicații care văd mult trafic și au bugete mari. Serverele sunt excelente pentru a stoca și procesa în siguranță cantități mari de date.

Când vine vorba de preț, puteți cheltui oriunde de la 1 USD la 150 USD sau mai mult pe lună, în funcție de planul pe care îl alegeți.

Majoritatea gazdelor își propun să blocheze clienți noi pentru un an sau mai mult și să ofere mai multe reduceri cu cât vă angajați să rămâneți mai mult. Dacă aveți încredere în furnizorul de găzduire ales, nu vă fie teamă să vă angajați pe mai mulți ani!

Planurile lunare oferă o șansă mare pentru proprietarii de site-uri mai puțin hotărâți de a testa serviciile și asistența unei gazde, dar acele servicii sunt cele mai scumpe. Luați în considerare un plan lunar de găzduire dacă experimentați o nouă tehnologie sau dacă sunteți mai puțin sigur de opțiunile de găzduire.

Puteți alege oricând să vă mutați site-ul la o altă companie dacă nu funcționează (mai multe despre asta mai târziu), dar încercați să evitați bătălia de cap și să faceți alegerea corectă de prima dată.

Aflați ce caracteristici aveți nevoie

Am luat. Cumpărăturile pentru cel mai bun serviciu de găzduire web poate fi descurajantă și confuză, cu o mulțime de jargon și acronime de descifrat. Numerele și caracteristicile zboară spre tine de peste tot.

Care este cel mai important? Desigur, acest răspuns depinde de nevoile dumneavoastră specifice.

De exemplu, un începător are nevoie de asistență de top și instrumente de design ușor de utilizat, în timp ce o afacere probabil prioritizează funcționalitatea de e-mail și alte instrumente de productivitate sau colaborare. Dezvoltatorii vor căuta lățime de bandă mare, securitate și suport pentru anumite limbaje de programare.

Să defalcăm componentele comune pe care le veți găsi și cum se compară:

 • Stocare și memorie RAM: probabil că nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu privire la acestea decât dacă vă uitați la servere virtuale sau dedicate. Fii atent la SSD-uri sau unități SSD, care oferă stocare de date mult mai rapidă și mai eficientă.
 • Lățimea de bandă sau transferul de date: La fel ca spațiul pe disc și memoria: majoritatea clienților de găzduire partajată vor primi mult mai multă lățime de bandă decât vor folosi vreodată, dar acest atribut devine mai important la nivelurile superioare de găzduire. Cu cât primești mai mult, cu atât vei fi mai bine.
 • Domenii: Unele oferă nume de domenii câte un an, în timp ce altele prelungesc perioada de înregistrare la 10 ani sau mai mult. De asemenea, asigurați-vă că comparați modul în care compania tratează protecția confidențialității domeniului: unele o includ gratuit, în timp ce altele necesită o taxă.
 • E-mail: Cutiile de e-mail nelimitate și filtrele de spam sunt destul de comune cu găzduirea partajată, dar fii atent la serviciile care oferă upgrade-uri încorporate la G Suite sau Microsoft Office 365 pentru mai multă putere de trimitere și productivitate.
 • Uptime: Sigur, unele dintre favoritele noastre nu promit un anumit nivel de fiabilitate. Știm că absența unui SLA nu este neapărat un deal-breaker, dar este principiul problemei. Ne place Liquid Web pentru că promite un timp de funcționare de 100%, dar 99,9% este standardul pe care ar trebui să-l căutați.
 • Asistență: Aproape fiecare gazdă promite că agenții vor fi disponibili 24/7 pentru a vă ajuta. Dar publică cât de lungă este așteptarea medie? Oferă chat live și asistență telefonică? Nu ezitați să contactați echipa de vânzări prin chat pentru a vă înțelege la ce vă puteți aștepta.
 • Securitate: dacă gazda nu oferă un certificat SSL gratuit, fugiți. Căutați gazde care promit servicii de monitorizare, firewall-uri și protecție DDoS, împreună cu backup-uri automate și actualizări WordPress hands-free.
 • Extra: cerul este limita! Orice mic avantaj poate înclina balanța în favoarea unei gazde, mai ales dacă atinge punctul tău favorabil. O rețea de livrare de conținut, o garanție de rambursare a banilor, credite publicitare, integrarea GitHub sau un constructor de site-uri web inclus pot face toată diferența.

Este ușor și de înțeles să vă înscrieți pentru cel mai ieftin plan de găzduire – sau chiar pentru un serviciu gratuit – și să apelați la o zi. Cu toate acestea, riscați să expuneți datele personale și ale site-ului web unei companii de neîncredere dacă nu vă faceți cercetările.

Petreceți ceva timp comparând cumpărături și uitându-vă la obiectivele specifice site-ului dvs. și punem pariu că va apărea un câștigător clar.

Recomandăm și achiziționăm în mod regulat servicii la prețuri accesibile de la gazde care sunt foarte apreciate în industrie. Una peste alta, nu trebuie să sacrifici calitatea pentru a economisi bani.

Îmi pot găzdui propriul site web?

Este o întrebare corectă: aveți nevoie de un serviciu de găzduire web în primul rând? Nu vă puteți găzdui site-ul de acasă?

Indiferent dacă sunteți un singur dezvoltator sau o companie care dorește să vă mute serverele în interior, răspunsul scurt este da, ați putea – dar probabil că nu ar trebui .

Sigur, găzduirea web terță parte vine cu argumente pro și contra, dar avantajele depășesc cu mult preocupările pentru noi.

Am înțeles, experții în tehnologie și temerarii interesați ar putea dori să își găzduiască site-ul de acasă, ținând totul la îndemână și perfect sub control.

În timp ce configurarea unui server este o experiență distractivă și provocatoare, totuși, economiile totale ale costurilor de găzduire sunt minime, iar produsul va fi slab – mai ales când luăm în considerare cantitatea de timp pe care o veți petrece configurând și întreținând serverul dvs. de găzduire.

Cum să vă găzduiți propriul site web de acasă

Credeți sau nu, desktopul sau laptopul dvs. este perfect echipat pentru a acționa ca serverele însărcinate cu stocarea și trimiterea fișierelor site-ului dvs. pe internet.

Găzduirea propriului site nu este o soluție excelentă pe termen lung, dar putem înțelege atractivitatea teoretică de a avea control total și acces la infrastructura dumneavoastră.

Puteți găsi o mulțime de ghiduri detaliate despre cum să vă găzduiți propriul site (citiți-l pe al nostru aici), dar vom continua și vom prezenta pașii de bază aici.

 1. Instalați stiva web WAMP (sau LAMP): Apache, MySQL și PHP sunt elementele fundamentale ale site-ului dvs. Utilizatorii Windows pot instala aceste protocoale și sisteme cu un pachet software gratuit precum WampServer. Utilizatorii Linux vor trebui să folosească Terminalul.
 2. Configurați PHP și MySQL: asigurați-vă că rulați versiuni actualizate și testați-le pentru a vă asigura că totul funcționează corect.
 3. Adaugă conținut și pagini: scrie-ți codul, instalează WordPress… internetul este al tău!
 4. Faceți-vă site-ul public: în mod implicit, Apache va refuza orice solicitări HTTP primite, cu excepția celor care vin de pe propriul computer. Editați fișierul de configurare și reporniți serverul pentru a permite vizitatorilor să vă vadă site-ul.
 5. Conectați un nume de domeniu: vizitatorii dvs. nu vor ști sau nu își vor aminti adresa IP a computerului dvs. Editați fișierul hosts, reconfigurați Apache și creați un alt fișier text cu informațiile relevante înainte de a reporni serverul.

Voila! După cum puteți vedea, rularea propriului site de acasă este cu siguranță posibilă, dar doar pentru că puteți , nu înseamnă că ar trebui .

Cel mai probabil, site-ul dvs. va fi mult mai lent și mai puțin sigur decât dacă alegeți unul dintre furnizorii de găzduire web pe care i-am evidențiat în acest articol.

Serviciile auxiliare, cum ar fi echilibrarea încărcăturii, sursele de alimentare neîntreruptibile, backup-urile și corecțiile sunt aspecte esențiale ale găzduirii de care companiile se ocupă în culise.

Alternativă mai bună: obțineți experiență de administrator prin găzduirea resellerului

Dacă doriți să vă asumați mai multe responsabilități și să vă exersați abilitățile de administrare a serverului, luați în considerare în schimb să vă înscrieți pentru un plan de găzduire pentru reseller.

Veți primi o porțiune de dimensiune VPS a unui server pe care să o configurați și să le întrețineți după cum credeți de cuviință, împreună cu un panou de control administrativ care vă permite să stabiliți medii de găzduire mai mici pe care apoi să le vindeți clienților.

Și mai bine, poți să înființezi propria companie de găzduire web prin pachete de găzduire pentru reseller și să obții venituri în timp ce înveți cum să ai grijă de serverele web și să securizeze.

Planurile de găzduire pentru reseller Windows sunt oarecum rare, dar utilizatorii Linux vor avea multe planuri de comparat, cum ar fi cele de la SiteGround și GoDaddy, care adoptă abordări drastic diferite ale modelului de găzduire reseller.

Majoritatea gazdelor vor oferi pachete similare cu serviciile VPS, cu licențele software cPanel și WHMCS adăugate incluse pentru a vă permite să creați și să vindeți medii de găzduire.

Am văzut, de asemenea, companii care oferă revânzătorilor credite de găzduire sau reduceri pentru a obține profit, așa că asigurați-vă că găsiți sistemul care vă oferă cea mai potrivită.

Cât ar trebui să coste găzduirea unui site web?

Proprietarii de site-uri web pentru prima dată, întreprinderile mici și organizațiile mari pot sta liniștiți – găzduirea web este probabil mai puțin costisitoare decât ați crede. De fapt, multe gazde oferă oferte și reduceri pentru primul an.

Pe măsură ce vă setați bugetul de găzduire web, rețineți că toate prețurile pe care le vedeți sunt pentru cele mai mici tarife lunare posibile.

După tipul de găzduire

Pe măsură ce internetul continuă să crească cu ritmuri remarcabile, Grand View Research a măsurat recent piața globală de găzduire web la 56,7 miliarde de dolari în 2019 și se așteaptă ca aceasta să crească cu peste 15% în fiecare an până în 2027.

Dintre acestea, găzduirea partajată – care este ușor disponibilă pentru între 2 și 5 USD pe lună – este de aproximativ trei ori mai populară decât găzduirea dedicată, care poate costa cu ușurință mai mult de 100 USD în fiecare lună.

Dar ce înseamnă asta pentru tine? Să defalcăm costurile lunare și anuale estimate pentru fiecare tip de plan de găzduire web:

Impartit WordPress Nor VPS Dedicat
Lunar 2-5 dolari 4-30 USD 5-20 USD 6 USD – 20 USD 70-150 USD
Anual 24 $ – 60 $ 48 USD – 360 USD 60-240 USD 72 USD – 240 USD 840 USD-1.800 USD

Am evidențiat planurile de găzduire entry-level la fiecare nivel pentru a vă oferi o bază solidă cu care să vă măsurați. Bineînțeles, puteți cheltui cu ușurință mai mult în general – asigurați-vă doar că merită costul adăugat (probabil este).

De exemplu, găzduirea WordPress are cea mai largă gamă de prețuri acceptabile. Puteți începe cu planul de găzduire partajată generic la preț redus sau puteți găsi o mulțime de pachete de găzduire WordPress atât la nivel partajat, cât și la nivel VPS.

Și, desigur, nu lipsesc planurile de găzduire WordPress gestionate premium de la specialiștii de la WP Engine, Flywheel și alții de luat în considerare. Deși aceste planuri sunt cele mai scumpe, ele vin cu infrastructură și suport de cea mai înaltă calitate.

Alte costuri de luat în considerare

Calcularea bugetului de găzduire web poate fi o provocare. Pentru început, gazdele își fac publicitate de obicei cea mai mică rată lunară – care este, în general, disponibilă numai dacă ești dispus să te angajezi la unul până la trei ani de găzduire.

Această rată accesibilă, atunci când este extinsă pe durata termenului de înscriere, are ca rezultat, de obicei, o investiție inițială de câteva sute de dolari. Dacă nu doriți să vă blocați într-un plan pe termen lung, acele prețuri lunare pot deveni scumpe.

Cel mai important, nu uitați că acele tarife introductive sunt temporare! Odată ce primul dvs. mandat este încheiat, vă puteți aștepta cu ușurință ca ratele de reînnoire să se dubleze sau să se tripleze.

Pe lângă serviciul de găzduire web în sine, este posibil să suportați taxe sau cheltuieli suplimentare pentru lansarea și întreținerea site-ului dvs.:

 • Nume de domeniu: multe dintre cele mai bune gazde oferă o înregistrare gratuită a domeniului timp de un an, dar acest avantaj pare să dispară încet. Indiferent de primul an, reînnoirile dvs. vor costa între 10 și 15 USD în fiecare an. Adăugați încă 5 USD până la 10 USD pe an dacă doriți să adăugați confidențialitatea domeniului.
 • Design: Din fericire pentru proprietarii de site-uri conștienți de costuri, nenumărate instrumente gratuite precum WordPress și constructorii de site-uri vin cu șabloane gratuite. Vă recomandăm să cheltuiți între 20 USD și 100 USD pentru o temă premium cu cod mai modern și măsuri de siguranță.
 • Dezvoltare: Culorile sunt frumoase, dar ce zici de funcționalitate? Vă puteți petrece timpul implementând plugin-uri pentru prețul câtorva bătăi de cap sau puteți angaja un profesionist pentru câteva sute sau mii de dolari pentru a face totul corect.
 • Conținut: Gândiți-vă la textul, imaginile și alte elemente grafice. Puteți crea și furniza tot ceea ce aveți nevoie la nivelul potrivit de calitate? Poate fi necesar să achiziționați imagini de stoc sau să angajați un copywriter, designer grafic sau fotograf.
 • Alte caracteristici: acordați atenție în timpul procesului de plată la toate vânzările suplimentare și suplimentele care pot veni cu planul dvs. Decideți dacă securitatea actualizată sau backup-urile merită, împreună cu nenumărate opțiuni precum un CDN și marketing prin e-mail,

Pe scurt, puteți cheltui atât de mult sau cât de puțin doriți pe site-ul dvs. – dar cheltuirea mai mult (în limita rațiunii) tinde în mod natural să obțineți rezultate mai bune.

În funcție de tipul de site web pe care vrei să-l creezi, poți să scapi de până la 150 USD pentru primul an. Dar dacă trebuie să aduci ajutor, nu fi șocat când costurile cresc la 5.000 USD până la 30.000 USD.

Care este cel mai rapid serviciu de găzduire web?

Pentru a cita o melodie Queen, vizitatorii site-ului dvs. le doresc pe toate și le doresc acum.

Cititorii și potențialii clienți sunt notoriu de nerăbdători, așa că în special companiile vor dori să găsească un serviciu de găzduire web care să le ajute să capteze rapid atenția vizitatorilor și să-i mute printr-o pâlnie de conversie.

Iată o recapitulare a celor mai rapidi furnizori de găzduire din fiecare categorie, conform testelor noastre recente:

 1. Cel mai rapid în general: InMotion Hosting
 2. Gazduire partajata: A2 Hosting
 3. Găzduire WordPress: SiteGround
 4. Găzduire în cloud: InterServer
 5. Gazduire VPS: Hostwinds
 6. Gazduire dedicata: Liquid Web

Oricare dintre aceste gazde oferă viteze vertiginoase la nivel general și ar fi o alegere excelentă pentru un site web optimizat pentru performanță.

Vom cerceta detaliile de ce contează viteza de încărcare a paginii și cum o puteți găsi, dar probabil veți putea să vă faceți o idee bună despre prioritățile unei companii de găzduire doar căutând site-ul său.

Multe gazde dezvoltă instrumente personalizate și implementează hardware actualizat pentru a optimiza site-urile clienților. Upgrade-urile nu sunt ieftine, așa că nu fi surprins dacă plătești puțin mai mult decât prețurile de chilipir.

Pe termen lung, însă, mișcarea va plăti dividende pentru o afacere online.

Doriți să aflați mai multe despre performanța site-ului și despre impactul pe care îl poate avea? Citește mai departe!

De ce este importantă viteza site-ului

Ce se întâmplă dacă ești genul de persoană care se mulțumește perfect să se plimbe într-un sedan vechi sau să folosească un computer vechi de 10 ani care încă funcționează? Site-ul dvs. se va încărca când se încarcă, nu e mare lucru.

Acest lucru ar putea fi bine pentru bloguri personale sau alte eforturi cu trafic redus, dar nu pentru orice site-uri cu aspirații profesionale, de trafic sau de afaceri.

Viteza de încărcare a paginii este un indicator major al cât de bine va apărea un site în rezultatele căutării și va reține vizitatorii, precum și îi va converti în clienți.

De fapt, 47% dintre vizitatorii site-ului se așteaptă ca un site să se încarce în două secunde sau mai puțin.

Dacă site-ul dvs. durează mai mult de trei secunde, veți pierde imediat 40% din traficul potențial. De fapt, mai mult de jumătate dintre utilizatorii de telefonie mobilă vor abandona un site în acel interval de timp.

Această rată de respingere mare ar trebui să conteze în special pentru proprietarii de site-uri, având în vedere că cea mai mare parte a traficului web din lume circulă prin dispozitive mobile.

Chiar și Google subliniază importanța atât a vitezei de încărcare a paginilor desktop, cât și a celor mobile, adăugând metrica ca parte cheie a algoritmului său de clasare încă din 2009.

Deși traficul poate părea un concept vag și nebulos, dolarii câștigați și pierduți cu siguranță nu sunt. Când vine vorba de comerțul electronic, performanța site-ului are un impact vizibil asupra vânzărilor.

De fapt, 70% dintre clienți spun că un site web lent le afectează negativ decizia de a cumpăra.

Gândiți-vă la cât de enervat sunteți când găsiți cozi lungi la magazin sau rămâneți blocat în spatele unui cumpărător indecis – experiența tipică a vizitatorilor online este și mai puțin răbdătoare.

O întârziere de doar 100 de milisecunde – literalmente mai puțin decât timpul necesar pentru a clipi – vă poate reduce rata de conversie cu 7%. Când sunt aplicate mărcilor importante precum Amazon și Walmart, companiile pot pierde milioane de dolari dacă nu acordă atenție performanței site-ului.

Din fericire, găsirea unui furnizor de găzduire de renume se va ocupa de o mare parte a optimizărilor performanței.

Înainte de a intra în mai multe detalii despre cum să vă accelerați site-ul, asigurați-vă că căutați o gazdă web care se laudă cu hardware-ul său de ultimă oră și conexiunile de rețea premium. Unitățile cu stare solidă sunt o necesitate, împreună cu instrumentele de stocare în cache și o rețea de livrare a conținutului.

Pe scurt: performanța ar trebui să conteze pentru tine, așa că ar trebui să conteze pentru gazda ta.

Cum să vă creșteți performanța

E timpul să pui pedala la metal!

S-ar putea să credeți că site-ul dvs. rulează cât de repede poate odată ce începeți cu o gazdă rapidă. Dar suntem siguri că probabil că puteți obține câteva milisecunde prin folosirea unor instrumente ușoare și urmând unele bune practici.

Pentru început, află cât de rapid este cu adevărat site-ul tău . Familiarizați-vă cu PageSpeed Insights de la Google. Platforma nu numai că măsoară cu precizie timpul de încărcare, dar vă va oferi o listă detaliată și prioritizată cu exact ceea ce puteți face pentru a îmbunătăți.

PageSpeed Insights oferă informații valoroase despre performanța site-ului dvs. și sugestii de îmbunătățire.

Dacă doriți să fiți mai amănunțit, consultați alte câteva servicii de monitorizare a performanței, cum ar fi Pingdom, WebPageTest și GTmetrix, pentru a vedea cum funcționează site-ul dvs. de pe diferite dispozitive, browsere și locații de server.

Iată câteva dintre cele mai comune (și mai eficiente) modalități de a avea un impact dramatic asupra performanței site-ului dvs.:

 1. Optimizați-vă imaginile: probabil că vă afișați imaginile mult mai mici decât dimensiunea reală a fișierului. Salvați din nou imaginile în formatul, dimensiunile și compresia corecte. (Acest ghid vă va ajuta să vă ghidați prin toate.)
 2. Comprimați-vă fișierele cu Gzip: acest instrument de compresie popular poate reduce timpul de descărcare al utilizatorilor dvs. cu 70% prin micșorarea dimensiunilor fișierelor. Va trebui să modificați fișierul .htaccess cu codul pe care îl puteți găsi aici.
 3. Reduceți codul: codul curat este important, dar codul ușor de utilizat pentru computer este și mai important. Reduceți dimensiunea fișierelor dvs. CSS, JavaScript și chiar HTML utilizând un program pentru a șterge spații, întreruperi de rând, comentarii și alte cârje de lizibilitate.
 4. Utilizați o rețea de livrare a conținutului: un CDN vă găzduiește fișierele pe o rețea mare de servere din întreaga lume, iar vizitatorii vă accesează site-ul prin orice server este cel mai apropiat. Acest lucru reduce încărcarea serverului și vă protejează site-ul de vârfurile de trafic și atacurile DDoS. CloudFlare este preferatul nostru, dar vedeți cum se compară cu cele mai bune gazde CDN din clasamentul nostru recent.
 5. Utilizați stocarea în cache: memorarea în cache stochează în esență datele site-ului dvs., astfel încât cererile viitoare să poată fi servite mai rapid. Memorarea în cache face o diferență uriașă în special pentru site-urile WordPress; încercați pluginurile W3 Total Cache sau WP Super Cache. În caz contrar, uitați-vă în memoria cache a browserului.

Mulți dintre acești pași servesc la obiectivul final de a reduce amprenta generală a site-ului dvs. web. Cu cât un browser trebuie să încarce mai puține date, cu atât mai bine.

De exemplu, utilizatorii WordPress ar trebui să curețe periodic baza de date a site-ului lor, eliminând schițele, fișierele duplicate și alte fișiere inutile. Desigur, pluginurile fac acest lucru mult mai ușor.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, cercetările din 2020 arată că majoritatea site-urilor „cântăresc” în medie mai mult de 1,9 MB pentru desktop și mai mult de 1,7 MB pentru mobil – chiar dacă Google recomandă ca site-urile web să fie de 500 KB (0,5 MB) sau mai puțin.

Care este cel mai ieftin și cel mai bun serviciu de găzduire a site-urilor web?

Când vine vorba de alegerea următoarei gazde web, frumusețea este adesea în ochii privitorului. Prețurile sunt, evident, ușor de sortat numeric, dar ce înseamnă asta pentru nivelul de servicii pe care vă puteți aștepta să îl primiți?

Gazdele WordPress gestionate, de exemplu, oferă unele dintre cele mai bune performanțe de găzduire web, dar la un preț mult mai mare decât cel al altora.

Comparația noastră de găzduire se referă la promovarea furnizorilor de găzduire web cu costuri reduse și de mare valoare, care oferă planuri robuste, cu o mulțime de caracteristici și asistență constantă.

Având în vedere acest lucru, iată recomandările noastre pentru companiile care vor satisface nevoile majorității proprietarilor de site-uri când vine vorba de accesibilitate și performanță:

 • Cea mai ieftină prima lună: InterServer (2,50 USD)
 • Cel mai ieftin primul an: Hostinger (35,88 USD)
 • Cea mai bună valoare: Bluehost (2,95 USD/lună)
 • Cel mai bun pentru întreprinderile mici: găzduire InMotion
 • Cel mai bun suport: SiteGround
 • Cel mai bun pentru WordPress: Bluehost
 • Cel mai simplu: Wix
 • Cel mai rapid: Gazduire InMotion

Acum că am comparat în linii mari găzduirea în ceea ce privește bugetele și calitatea, cum rămâne cu anumite tipuri de utilizări?

Ceea ce funcționează cel mai bine pentru un începător, de exemplu, nu va servi în mod adecvat unui magazin online înfloritor și în creștere rapidă, care ar beneficia de un serviciu specializat de găzduire de comerț electronic.

Fiecare tip de plan vine cu cerințe specifice care trebuie îndeplinite, fie că este vorba de capabilități de procesare a plăților sau de modalități intuitive de a adăuga galerii foto sau videoclipuri.

Aruncă o privire la câteva dintre ghidurile pe care le-am scris în ultima vreme care examinează mai în profunzime nevoile acestor utilizatori:

Cea mai bună găzduire web pentru:
Începători | Bloggeri | Întreprinderi mici | Dezvoltatori | Magazine online | SEO
Fotografi | Artiști | Muzicieni | Studenți și profesori | Organizații nonprofit

Dacă încă nu sunteți sigur unde să găsiți cea mai bună găzduire web, nu vă fie teamă să vă uitați la recenziile online.

Aproximativ 90% dintre clienții potențiali citesc și au încredere în recenzii atunci când decid să facă o achiziție, iar aceste critici pot contribui foarte mult în construirea unui parteneriat de încredere cu mult înainte de a apăsa butonul de finalizare a achiziției.

Am făcut, evident, multe analize, dar nu ezitați să obțineți o a doua (sau a treia) opinie!

Ce să căutați atunci când alegeți o gazdă web de top

Începerea unui nou site web este un efort interesant, plin de vise și aspirații.

Apoi urmează căutarea de găzduire web și alte sarcini tehnologice provocatoare.

Când știi ce să cauți, alegerea unui furnizor de găzduire este mult mai simplă. Pentru început, veți dori să vă asigurați că știți ce tip de serviciu de găzduire aveți nevoie.

Cele mai multe site-uri web vor fi deservite cel mai bine cu un plan de găzduire partajată ieftin, mai ales dacă vine cu lățime de bandă, stocare și memorie nelimitate.

Viteza site-ului dvs. ar trebui să conteze pentru furnizorii de gazdă web, gazdele de încredere oferind un mare avantaj pentru cei care doresc să iasă în evidență din mulțime.

În continuare, veți avea nevoie de instrumentele care vă vor ajuta să vă proiectați, să construiți și să vă lansați site-ul. Pentru unii, aceasta poate fi o experiență WordPress optimizată, în timp ce alții vor prefera simplitatea celui mai bun constructor de site-uri web din lume.

Și cum rămâne cu numele de domenii, conturile de e-mail, securitatea sau performanța? Va trebui să vă echilibrați bugetul cu funcțiile și suplimentele care vă fac site-ul să zboare.

De acolo, ce alți pași doriți să realizați? Setați-vă obiectivele de implicare a vizitatorilor și de trafic și obțineți funcțiile care să le corespundă.

Acesta include probabil diverse rețele de socializare, formulare, sondaje și instrumente de marketing prin e-mail care asigură cititorii dvs. să rămână și mai mult timp.

Cerul este limita!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company