Cele mai bune 12 găzduire VPS pentru comerțul electronic (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12 găzduire VPS pentru comerțul electronic (aprilie 2023)
Cele mai bune 12 găzduire VPS pentru comerțul electronic (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 găzduire VPS pentru comerțul electronic (aprilie 2023)

Deoarece conducerea unui magazin online necesită atât de multe instrumente și resurse digitale, găsirea celei mai bune găzduiri VPS pentru comerțul electronic este un pas critic în asigurarea succesului afacerii tale.

Sigur, un plan de găzduire partajat ușor de utilizat și accesibil este excelent pentru a vă ajuta să deschideți ușile, dar găzduirea VPS oferă îmbunătățiri atât de necesare performanței, securității și fiabilității. Vă veți bucura de un număr mai mare de resurse fără costurile și complexitățile masive ale instalării unui server dedicat.

Aproape jumătate din toate achizițiile din întreaga lume au loc acum online, conform Google, așa că asigurați-vă că magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul online iese în evidență din mulțime. Recenziile noastre de mai jos vă vor ajuta să vă ghidați către furnizorul de găzduire VPS potrivit pentru nevoile și bugetul magazinului dvs.

1. Hostwinds – Cel mai bun gazdă VPS pentru comerțul electronic

Cu tarife accesibile și asistență pentru clienți mereu disponibilă, găzduirea de comerț electronic Hostwinds promite să vă ducă afacerea online la nivelul următor.

Tehnologia cloud avansată din spatele serverelor Hostwinds garantează un timp de funcționare de 99,9999%, ceea ce se traduce în mai puțin de 32 de secunde de întreruperi neașteptate ale serviciului pe an.

Serviciile flexibile ale gazdei web vin cu scalabilitate instantanee în configurațiile Windows sau Linux. Cel mai important, stivele de server optimizate de la Hostwinds fac implementarea simplă – gazda de comerț electronic are chiar și setări pentru WordPress (și WooCommerce), Joomla, Drupal, CPV Lab și PrestaShop.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Hostwinds înțelege, de asemenea, importanța securității în desfășurarea afacerilor online, oferind conformitatea PCI și un firewall personalizabil de nivel enterprise. Antreprenorii pot fi siguri știind că afacerile lor și datele clienților vor fi bine protejate.

Caracteristici cheie:

 • SSD-uri pentru viteză și performanță îmbunătățite
 • Transferuri gratuite de site-uri web de la gazda dvs. web anterioară
 • Panou de control personalizat (cu cPanel, Plesk și altele disponibile, de asemenea)
 • Backup-uri pe noapte și o rețea redundantă pentru protecția datelor
 • Monitorizare proactivă în timp real a serverului cu servicii complet gestionate
 • Imagini de server preconfigurate optimizate pentru aplicații de comerț electronic

Pe măsură ce vă configurați serverul, Hostwinds include o bibliotecă de sute de scripturi optimizate de instalare a aplicațiilor de comerț electronic. Compania acceptă peste 30 de cărucioare de cumpărături și platforme de comerț electronic.

În ciuda faptului că oferă un serviciu excelent pentru clienți, Hostwinds nu oferă asistență telefonică. Dacă trebuie să contactați un membru al echipei Hostwinds, va trebui să trimiteți un bilet sau să utilizați funcția de chat live.

2. Gazduire InMotion – Cel mai rapid Emmere VPS Hosting

În calitate de pionier al tehnologiei VPS, InMotion Hosting continuă să ofere servicii de ultimă oră și expertiză veterană. Compania este un furnizor de înaltă calitate la fiecare nivel, dar InMotion Hosting își demonstrează cu adevărat valoarea în rândurile VPS.

Oferind disponibilitate și scalabilitate bazate pe cloud, InMotion Hosting echipează, de asemenea, serverele cu UltraStack, o combinație specială de stocare în cache în straturi avansate și compresie creată pentru viteză. În plus, nu uitați de garanția de rambursare a banilor de 90 de zile a gazdei.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 90 GB – SSD NVMe de 360 GB 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Serverele neadministrate au o suprasarcină minimă, oferind clienților libertate deplină de a-și configura propria stivă de tehnologie după cum este necesar.

InMotion Hosting include chiar și un nod de control Ansible pentru a ajuta la implementări. Cadrul de automatizare open-source este un avantaj exclusiv pentru InMotion Hosting.

Caracteristici cheie:

 • Servere de înaltă disponibilitate cu hardware automat și failover de date
 • Adresă IP dedicată și protecție modernă DDoS de la Correro
 • Implementări rapide, redundanță încorporată și scalabilitate bazată pe cloud
 • Hardware de nivel enterprise cu stocare SSD de 20 ori mai rapidă
 • Instantanee live și programate disponibile pentru toate planurile
 • Certificate SSL gratuite plus transfer de site-uri web și configurare server

Clienții VPS gestionați se bucură de corecțiile obișnuite de securitate și actualizările cPanel/WHM, împreună cu conformitatea automată cu PCI – esențială pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

Una dintre componentele noastre preferate ale planurilor de nivel superior de la InMotion Hosting este Launch Assist, care oferă clienților noi câteva ore de timp individual cu unul dintre inginerii companiei pentru a ajuta la configurarea și optimizarea perfectă a mediului VPS.

Proprietarii de afaceri ar putea dori, de asemenea, să exploreze ofertele optimizate ale InMotion pentru WooCommerce, Magento și PrestaShop. Software-ul magazinului și actualizările sunt instalate automat, iar planurile vin cu instrumente SEO încorporate.

3. InterServer – Cel mai bun pentru întreprinderile mici

InterServer combină accesibilitatea cu tehnologii extrem de flexibile într-un mod care se potrivește atât nevoilor proprietarilor de magazine fără experiență, cât și celor cu cerințe mai complexe ale gazdei lor de comerț electronic.

Mediile VPS bazate pe cloud ale companiei vin cu familiaritatea CentOS și DirectAdmin (deși sunt disponibile Windows și alte sisteme de operare sau panouri de control). InterServer include automat suport gestionat cu toate configurațiile, cu excepția celor mai mici.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Apreciem abordarea de către InterServer a serviciului său de găzduire VPS, care se ocupă de securitate, care este deosebit de important pentru site-urile web de comerț electronic care se ocupă cu date sensibile de afaceri și cu caracter personal.

Fiecare container de mașină virtuală este securizat într-un mediu închis, ceea ce înseamnă că nimeni altcineva din rețea nu va putea accesa fișierele sau sarcinile dvs. de lucru.

Caracteristici cheie:

 • Mai multe opțiuni de sistem de operare, inclusiv Windows, CentOS, Ubuntu și Debian
 • Hardware cu auto-vindecare cu monitorizare și failover-uri bazate pe AI
 • Serviciu de backup la distanță gestionat, alimentat de Acronis
 • Suport pentru panourile de control DirectAdmin, Webuzo, cPanel și Plesk
 • Acces root la resurse dedicate din infrastructura SSD bazată pe cloud
 • Combinație specială de virtualizare KVM, Virtuozzo și Hyper-V

Toate mediile VPS sunt echipate cu scripturi de instalare Webuzo care acoperă o mare varietate de nevoi ale dezvoltatorilor. Pe lângă diferitele limbaje și cadre de programare, utilizatorii de comerț electronic vor găsi Magento, WooCommerce, PrestaShop și alte peste 40 de aplicații.

Pe lângă stocarea SSD, InterServer protejează și mai mult datele clienților cu matrice RAID-10 redundante. De asemenea, puteți adăuga serviciul de backup la distanță InterServer, care oferă imagini de sistem incrementale sau complete ale mai multor dispozitive.

Echipa de asistență cu servicii complete a companiei – care include adesea co-fondatorii InterServer – este disponibilă la orice oră prin telefon, chat și e-mail.

4. Kamatera – Cel mai ieftin Ecommerce Cloud Hosting

Dispunând de medii de cloud computing prietenoase pentru dezvoltatori, Kamatera este o alegere excelentă pentru companiile de comerț electronic, creatorii de aplicații și furnizorii de software-as-a-service (SaaS). Mediile complexe oferă o cantitate incredibilă de flexibilitate și scalabilitate.

Poate cel mai important, însă, Kamatera oferă clienților noi o încercare gratuită de 30 de zile pentru a se obișnui cu platforma cloud VPS. Mediile de găzduire web se implementează în câteva secunde și le puteți gestiona printr-o simplă consolă sau API.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Kamatera permite utilizatorilor să-și personalizeze complet mediul cloud VPS selectând spațiul pe disc, memoria, lățimea de bandă și capacitatea totală de calcul preferate.

Gazda web oferă mai multe sisteme de operare din care să alegeți, inclusiv Windows, FreeBSD și mai multe variante de CentOS, Ubuntu și openSUSE.

Caracteristici cheie:

 • Centre de date situate în SUA, Marea Britanie, Țările de Jos, Israel și Hong Kong
 • Consolă de management și API ușor de utilizat, plus panouri de control opționale
 • Configurații personalizate cu zeci de sisteme de operare
 • Copii de rezervă externe zilnice opționale sau servicii complet gestionate
 • Procesoare Intel Xeon Platinum cu până la 300% mai multă putere decât predecesorii
 • Adăugați cu ușurință stocare în bloc, echilibrare de încărcare, firewall sau rețea privată

De acolo, antreprenorii pot adăuga avantaje suplimentare, cum ar fi servicii gestionate, copii de rezervă și adrese IP. Utilizatorii avansați pot chiar configura un echilibrator de încărcare, un firewall sau un spațiu de stocare suplimentar în bloc.

Din cauza mediilor cloud VPS mai complexe, începătorii vor trebui probabil să investească într-un serviciu de găzduire cloud VPS complet gestionat.

Kamatera oferă totuși asistență personalizată 24/7 pentru clienți, spre deosebire de alți furnizori importanți de cloud, inclusiv Amazon Web Services, Microsoft Azure sau Google Cloud Platform.

În general, Kamatera reprezintă o mare valoare pentru afacerile online, oferind servicii premium de găzduire în cloud la prețuri surprinzător de accesibile. Dacă vă așteptați ca magazinul dvs. de comerț electronic să crească, nu vă fie teamă să investiți în Kamatera.

5. Hostinger – Cea mai ieftină găzduire VPS pentru comerțul electronic

Hostinger oferă medii VPS la preț redus, echipate cu o gamă impresionantă de caracteristici premium, inclusiv procesoare Intel Xeon, unități SSD și până la 128 GB de RAM pe server gazdă.

Cunoscut în primul rând ca un furnizor de găzduire web partajat accesibil cu bugetul, Hostinger câștigă note mari pentru soluțiile VPS flexibile care se laudă cu o gamă largă de software compatibil.

Șabloanele de server preconfigurate se potrivesc cu unul dintre cele cinci sisteme de operare Linux disponibile cu opt panouri de control (să nu este de asemenea o opțiune).

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Vă puteți gestiona și controla cu ușurință serverul prin portalul de gestionare proprietar al Hostinger, care permite utilizatorilor să repornească, să urmărească statisticile serverului, să instaleze software și să adauge sau să elimine resurse de calcul.

Caracteristici cheie:

 • Adrese IP dedicate cu suport IPv4 și IPv6
 • Platformă de găzduire bazată pe cloud folosind virtualizarea OVZ
 • Echipa de asistență dedicată disponibilă nonstop prin chat
 • Protecție dublă a datelor RAID și backup-uri și restaurări ultra simple
 • Rețea de 100 Mb/s pentru încărcări de pagini impresionant de rapide
 • Certificat SSL gratuit, care creează încrederea consumatorilor pentru site-ul dvs. de comerț electronic

Clienții care folosesc servicii VPS negestionate pot contacta în continuare echipa de asistență Hostinger 24/7 și pot accesa un autoinstalator ușor de dezvoltat pentru a instala sisteme de operare și a implementa stive de tehnologie optimizate pentru orice, de la WordPress la Minecraft.

În ceea ce privește comerțul electronic, Hostinger continuă tendința de soluții flexibile personalizate cu pachete adaptate pentru Magento, WooCommerce și PrestaShop.

Fii sigur că vei putea găsi resursele de calcul și optimizările software care se potrivesc bugetului tău!

6. Cloudways – Cel mai scalabil Cloud VPS

Introducând magazinele online în mediile cloud moderne, Cloudways deblochează viteza și scalabilitatea impresionante necesare pentru a ajunge la clienții globali.

Compania conectează clienții la infrastructura cloud VPS complet gestionată de la furnizori puternici precum Digital Ocean, Amazon Web Services, Google Cloud Provider, Linode și alții.

Aceste servicii pot fi notoriu dificil de configurat și întreținut, în special pentru non-dezvoltatori. Cu echipa de experți Cloudways alături, totuși, vă puteți concentra pe gestionarea afacerii dvs. în loc să rulați actualizări de software și de securitate.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Alternativă personalizabilă la găzduirea VPS tradițională
 • Alegerea a 5 furnizori de cloud populari
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Servere de monitorizare și auto-vindecare 24/7
 • Obțineți 25% REDUCERE în primele 3 luni cu codul promoțional Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Alegerea unui server privat virtual (VPS) înseamnă de obicei achiziționarea unei părți dintr-un server dedicat. Clienții VPS se bucură de mai multe opțiuni de personalizare decât utilizatorii de găzduire partajată, fără a suporta prețul unei mașini dedicate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Instanțele cloud sunt disponibile pentru a fi implementate în doar câteva minute, permițând proprietarilor de magazine să înceapă să vândă imediat.

Caracteristici cheie:

 • Gazduire simplificată pe AWS, Google Cloud, Vultr, Digital Ocean și Linode
 • Trei niveluri de servicii gestionate cu timpi de răspuns îmbunătățiți
 • Model de prețuri în cloud accesibil cu plata pe măsură
 • Scalabilitate instantanee cu clonarea serverului cu un singur clic
 • Medii cloud adaptate magazinelor WooCommerce și Magento
 • Platformă de gestionare a contului ușor de utilizat, excelentă pentru începători

Cloudways oferă chiar și configurații specializate pentru magazinele Magento și WooCommerce care optimizează și mai mult viteza și securitatea pentru platformele specifice.

Portalul de management Cloudways le permite antreprenorilor să cloneze cu ușurință site-uri web și servere cu un singur clic, permițând magazinului dvs. să-și extindă rapid acoperirea în cele peste 60 de regiuni geografice deservite de centrele de date Cloudways.

Pe lângă chatul online și biletele online pentru asistență, trei niveluri de acorduri de nivel de servicii asigură că afacerea dvs. va primi un răspuns prompt dacă ceva nu merge bine.

7. Liquid Web – Găzduire VPS cel mai bine gestionat

Dispunând de viteze mai mari decât Amazon Web Services și Rackspace, Liquid Web este o soluție de comerț electronic ideală pentru companiile consacrate care caută un partener de găzduire pe termen lung.

Gazda web nu se încurcă cu găzduirea partajată, alegând în schimb să se concentreze pe cloud, VPS și găzduire dedicată extrem de scalabile și de încredere. De fapt, toate mediile Liquid Web VPS vin cu o rețea 100% și o garanție de funcționare.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Deși Liquid Web oferă servere neadministrate și gestionate de bază, clienții apelează în primul rând la Liquid Web pentru găzduire gestionată de la o echipă pe care compania o numește The Most Helpful Humans in Hosting.

Caracteristici cheie:

 • Site-uri nelimitate cu panou de control InterWorx (cPanel și Plesk sunt, de asemenea, disponibile)
 • Firewall integrat, backup-uri locale și protecție DDoS
 • Mai multe sisteme de operare Linux și Windows disponibile
 • Echipa de asistență dedicată care promite răspunsuri prompte și înlocuiri hardware
 • Lățime de bandă Gigabit și rețea de livrare de conținut CloudFlare
 • Servicii de migrare cu mănușă albă și centre de date deținute și administrate privat

Asistența este disponibilă non-stop prin telefon, chat și e-mail. Liquid Web garantează un răspuns la biletele serviciului de asistență în termen de o oră și va răspunde la apeluri și chat-uri într-un minut.

Cu Liquid Web, veți avea acces la rădăcină, copii de rezervă locale și o adresă IP dedicată. Sunt disponibile scanări de conformitate PCI, precum și găzduirea web optimizată pentru WooCommerce, Magento, PrestaShop, OpenCart și X-Cart.

Pentru a fi corect, LiquidWeb nu este cu siguranță cel mai ieftin furnizor de servicii de găzduire web. Având în vedere infrastructura premium și asistența ultra-atentă, totuși, mărcile consacrate ar trebui să nu aibă nicio reținere în a investi într-o gazdă VPS de înaltă calitate.

8. Bluehost

Una dintre cele mai faimoase companii de găzduire web din industrie, Bluehost oferă o varietate de opțiuni de găzduire prietenoase cu clienții. Portofoliul de VPS al companiei culminează cu un plan care include patru nuclee CPU, 120 GB de stocare SSD, 8 GB RAM și două adrese IP dedicate.

Bluehost este cunoscut în special pentru suportarea platformelor open-source – în special WordPress. Dar compania contribuie și la OpenStack și KVM, care ajută la alimentarea serviciilor VPS Bluehost.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Migrare fără probleme de la orice plan de găzduire partajată Bluehost
 • Acces rădăcină și gestionare simplă pe mai multe servere
 • Spațiu de stocare RAID-1 amplu și tone de lățime de bandă
 • Fiecare plan primește cel puțin 3 adrese IP dedicate
 • cPanel și WHM cu acces root
 • Începeți acum Bluehost.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Ne place să recomandăm Bluehost pentru potențialul său de creștere a clienților pe tot parcursul vieții, ceea ce înseamnă că puteți începe cu găzduirea partajată și puteți scala fără probleme la planurile de găzduire VPS și nu numai. Prețul față de performanță este destul de imbatabil în spațiul de găzduire virtuală, iar echipa de ingineri a Bluehost va demara relația cu clienții, furnizând instantaneu serverul dvs. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Bluehost este probabil cel mai potrivit pentru cei fără prea mult interes în personalizarea serverului lor. Deși obțineți acces root prin cPanel sau SSH, nu veți putea schimba unele componente cheie ale serverului, cum ar fi sistemul dvs. de operare.

Caracteristici cheie:

 • Gestionarea eficientă a mai multor servere vă permite să supravegheați mai multe medii simultan
 • Interfața cPanel îmbunătățită vă oferă acces root și resurse dinamice
 • Securitate opțională SiteLock plus confidențialitate și protecție a domeniului
 • Creați parole pentru diferite funcții pentru a controla accesul utilizatorilor
 • Înregistrare gratuită a domeniului și garanție de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Managerul de baze de date personalizat vă permite să editați direct pe server

Pe partea bună, Bluehost echipează fiecare mediu virtual cu versiuni moderne de CentOS și cPanel. Echipa companiei se va ocupa de actualizările serverului și de corecțiile de securitate, eliberându-vă să vă concentrați asupra afacerii dvs.

Pasionații de WordPress ar putea dori, de asemenea, să exploreze oferta WordPress gestionată de Bluehost, WP Pro. Pe lângă hardware-ul premium, serviciul vine cu un tablou de bord de marketing, securitate avansată și mediu de pregătire.

Pentru companiile noi, Bluehost oferă un serviciu de găzduire WordPress gestionat mai rentabil decât mărcile premium precum WP Engine.

Dacă aveți nevoie de mai multă asistență cu magazinul dvs. WooCommerce, Bluehost are și un plan de găzduire web pentru asta. WooCommerce, Jetpack și tema Storefront sunt toate instalate în timpul plății, iar echipa vă va ajuta să adăugați produse, să personalizați funcții și să configurați pluginuri.

9. A2 Hosting

A2 Hosting este cunoscut pentru serviciile sale ușor de utilizat și de mare putere, oferind servere Turbo care promit încărcări ale paginilor de până la 20 de ori mai rapide decât planurile standard de găzduire.

Cu A2 Hosting, viteza este pe primul loc – ideal pentru un site de comerț electronic unde o secundă suplimentară de încărcare poate avea un efect dezastruos asupra vânzărilor. Toate planurile VPS sunt echipate cu stocare RAID-10 SSD sau NVMe și acces la rețea de 10 Gb/s.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Opțiunile A2 Hosting VPS vin în variante neadministrate sau gestionate, în funcție de bugetul dvs. și de nivelul de confort cu întreținerea serverului.

Clienții beneficiază de acces administrativ total și de sistemul de operare la alegerea lor, cu suport de bază de la sistemele telefonice și de chat ale companiei 24/7 pe servere neadministrate.

Caracteristici cheie:

 • OPcache și Memcached sunt incluse pentru procesare mai rapidă PHP și MySQL
 • Autoinstalare software Webuzo pentru WordPress, NGINX, Node.js și alte programe
 • Acces complet root cu comenzi de pornire, repornire și oprire
 • Monitorizarea rețelei și a securității 24/7 cu o garanție de funcționare de 99,9%.
 • Certificat SSL gratuit și migrare a site-ului pentru clienții VPS gestionați
 • Gazduire 100% neutră din carbon plus practici suplimentare ecologice

Asistența pentru găzduire VPS gestionată acoperă configurarea securității, corecțiile sistemului de operare și asistența generală pentru depanare.

A2 Hosting vă va ajuta chiar să vă conectați un cont New Relic gratuit pentru a obține o vedere cuprinzătoare a utilizării resurselor și a performanței aplicației.

A2 Hosting își întărește infrastructura cu programul său Perpetual Security, care include actualizări automate zilnice, protecție DDoS consolidată, firewall și scanare de viruși.

Cei care au un site de comerț electronic vor aprecia A2 Hosting care oferă certificate SSL premium și conturi de comerciant PayPal, împreună cu o configurare cu un singur clic pentru PrestaShop, WooCommerce sau CubeCart.

10. HostGator

Cu peste două decenii în afaceri, HostGator se bucură de o reputație puternică în industrie și găzduiește peste 2 milioane de site-uri web pe platforma sa. Am numit chiar și HostGator drept gazda noastră cea mai de încredere pentru a crește.

Pachetele VPS ale furnizorului adaugă și mai multă flexibilitate, permițând proprietarilor de site-uri să scaleze instantaneu după cum este necesar. Pur și simplu utilizați portalul de management HostGator pentru a adăuga mai mult RAM, CPU sau spațiu pe disc.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Acces root complet cu opțiuni complet sau semi-administrate
 • Rețea redundantă cu mai multe straturi de securitate
 • Site GRATUIT, domeniu, MySQL și transfer de scripturi
 • Stocare RAID-10 pentru protecția datelor
 • Obțineți până la 75% reducere atunci când vă înscrieți
 • Începeți acum pe HostGator.

VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator și-a construit o reputație excelentă în industrie pentru opțiunile de găzduire web partajată. Soluția de găzduire VPS a companiei, cu suport opțional cPanel, oferă o introducere plăcută și ușoară celor care sunt începători în găzduirea VPS și știu că nevoile lor necesită mai mult decât un plan comun obișnuit. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

În aprilie 2021, HostGator și-a actualizat platforma VPS la virtualizarea KVM (îndepărtându-se de Virtuozzo). Mutarea oferă mai mult control, funcții actualizate și deschide ușa pentru a utiliza mai multe sisteme de operare actuale în viitor.

HostGator oferă în prezent doar CentOS în mod implicit. Cei care doresc un alt sistem trebuie să depună o cerere la echipa de asistență.

Caracteristici cheie:

 • Activare instantanee a contului și asistență 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Două adrese IP dedicate incluse în fiecare plan VPS
 • Acces root și instalare de script Softaculous cu panou de control opțional
 • Certificat SSL gratuit și migrare gratuită a site-ului dvs. și înregistrarea domeniului
 • Backup-uri săptămânale offsite, plus instantanee manuale și programate
 • Garanție de disponibilitate a rețelei, acces la asistență premium

Alegerea sistemului de operare contează destul de mult, deoarece conturile VPS cu cPanel (o cheltuială suplimentară) beneficiază de asistență gestionată complet.

Cei care folosesc un sistem de operare precum Ubuntu, care nu acceptă cPanel, vor experimenta suport limitat, care acoperă doar defecțiunile hardware și problemele majore.

Pe partea bună, HostGator este unul dintre rarii furnizori care include o înregistrare gratuită a domeniului cu găzduire VPS, împreună cu o garanție extinsă de rambursare a banilor de 45 de zile.

Apreciem întotdeauna când o gazdă oferă lățime de bandă necontorizată și domenii nelimitate. HostGator ridică ștacheta și mai mult prin eliminarea restricțiilor privind adresele de e-mail, bazele de date și utilizatorii SFTP.

11. GoDaddy

GoDaddy are unul dintre cele mai ieftine planuri de găzduire VPS din industrie și reprezintă o opțiune de găzduire web accesibilă pentru antreprenorii cu un mic magazin care fac primii pași în găzduirea VPS.

Pentru doar 5 USD pe lună, vă puteți începe cu ușurință afacerea de comerț electronic cu o gazdă web și un registrator de domenii recunoscut la nivel global. Alegeți între mediile autogestionate și mediile complet gestionate – ambele promit trafic nelimitat și o garanție de funcționare de 99,9%.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Proiectat pentru a gestiona traficul cu Linux sau Windows
 • Acces de administrator prin acces root, cPanel și Plesk
 • SSD-uri de mare viteză și garanție de funcționare de 99,9%.
 • Lățime de bandă nelimitată și multă putere de procesare
 • Servere complet sau semi-administrate cu panou de control opțional
 • Începeți acum pe GoDaddy.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă extindeți site-ul web, GoDaddy vă acoperă. Dezvoltatorii și entuziaștii web vor fi încântați să audă că GoDaddy oferă acces root, facilitând instalarea modulelor PHP, aplicațiilor, stivelor și diferitelor personalizări pentru a-ți regla serverul virtual pentru performanță maximă prin linia de comandă sau desktopul de la distanță. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 20 GB – 400 GB SSD NVMe 1 – 8 miezuri 1 – 16 GB

Proprietarii de magazine pot urma mai multe căi de comerț electronic cu GoDaddy. Serverele autogestionate vă oferă acces complet root, în timp ce serviciul de găzduire complet gestionat mai scump include configurarea serverului, migrarea site-ului, gestionarea pachetelor și multe alte avantaje.

Caracteristici cheie:

 • Suport Windows sau Linux cu cPanel sau Plesk opțional
 • Securitate suplimentară disponibilă, cu scanări zilnice de malware
 • Backup-uri săptămânale automate plus instantanee și recuperare la cerere
 • Virtualizare KVM și Virtuozzo, plus SSD-uri de înaltă performanță
 • Monitorizarea timpului de funcționare și a performanței cu alerte la fiecare una sau cinci minute
 • Instalări cu un singur clic de Magento, OpenCart și PrestaShop

Ambele opțiuni vin cu asistență telefonică standard și o bază extinsă de cunoștințe cu forumuri comunitare.

Dar dacă rularea propriului VPS sună puțin descurajantă, poate doriți să treceți la servicii gestionate – veți avea acces la o echipă de servicii dedicate care poate gestiona solicitările de configurare personalizată.

Pe lângă planurile VPS bine amenajate, gazda oferă oferte excepționale pentru un constructor de magazine online și găzduire WooCommerce. Acesta din urmă include includerea a peste 75 de teme și extensii premium WooCommerce, evaluate la aproximativ 6.000 USD.

Una peste alta, apreciem toate modurile în care GoDaddy își propune să-și servească clienții. Dar fii atent la costurile tale, deoarece serviciile suplimentare și prețurile de reînnoire se pot scumpi destul de repede.

12. SiteGround

Soluțiile inovatoare și suportul atent sunt primele lucruri care ne vin în minte atunci când ne gândim la SiteGround. Deși furnizorul de găzduire web primește note deosebit de mari pentru soluțiile WordPress, SiteGround oferă și una dintre cele mai bune platforme de găzduire de comerț electronic din industrie.

În loc să-și mențină propriile centre de date, SiteGround oferă clienților o infrastructură de vârf din Google Cloud Platform, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. de comerț electronic va funcționa cu o viteză extraordinară, scalabilitate globală instantanee și stabilitate susținută de cloud.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 100,00 USD

 • Găzduire cloud complet gestionată, cu performanță și scalabilitate ultra-rapide
 • CDN Cloudflare GRATUIT și backup zilnic
 • Instalări SuperCacher, Git și CMS cu 1 clic
 • cPanel, acces SSH și configurare DNS privată
 • Adresă IP dedicată și firewall iptables
 • Începeți acum pe SiteGround.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Când vine vorba de găzduire VPS, SiteGround face lucrurile puțin diferit. În loc să gestioneze o rețea tipică de servere private virtuale, compania și-a creat propria platformă cloud construită de la zero. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 40 GB SSD – 160 GB SSD 4 – 16 nuclee 8 – 20 GB

Deși SiteGround îmbină liniile mai mult decât concurenții în ceea ce privește etichetele de găzduire partajată, cloud, VPS și dedicate, am constatat că serviciile companiei se potrivesc perfect în spațiul VPS.

Caracteristici cheie:

 • Tehnologia SuperCacher cu memorare în cache NGINX statică și dinamică
 • Certificat SSL gratuit, backup zilnic și rețea de livrare a conținutului
 • Asistent pentru crearea site-ului WordPress și actualizări automate gestionate
 • Centre de date prietenoase cu mediul, cu energie 100% regenerabilă
 • Plugin WordPress și WooCommerce pentru migrări fără probleme
 • Baze de date nelimitate și trafic necontorizat, plus stocare persistentă SSD

Cu SiteGround, veți obține scalabilitatea imensă și puterea de calcul de înaltă performanță a mediilor cloud VPS fără configurații și întreținere prea complicate.

Compania este cunoscută pentru dezvoltarea de soluții personalizate pentru a aborda punctele dureroase ale clienților și acoperă totul, de la transferurile de site-uri web la stocarea în cache.

Pluginul SG Optimized, de exemplu, gestionează automat optimizarea imaginilor, minimizarea CSS și HTML și opțiunea de a încărca leneș produsele WooCommerce pentru încărcări mai rapide ale paginilor.

Furnizorul de găzduire oferă, de asemenea, o experiență WooCommerce complet gestionată, în care platforma de comerț electronic open-source este preinstalată alături de tema populară și flexibilă Storefront.

Fiți siguri că echipa SiteGround este întotdeauna pregătită când vine vorba de asistență, indiferent de experiența dvs. de comerț electronic sau de dezvoltator.

Sistemele proprietare ale gazdei direcționează automat cererile de asistență către cel mai rapid canal. Răspunsurile apar în general în decurs de 15 minute, 90% dintre probleme fiind rezolvate la primul contact.

Ce este VPS Hosting?

Fiind copilul mijlociu al familiei de găzduire web, găzduirea VPS este adesea trecută cu vederea și nu este întotdeauna înțeleasă. Abrevierea înseamnă server privat virtual, iar configurația împărtășește caracteristici cu frații săi de găzduire: servere partajate și dedicate.

Definiție: Găzduirea VPS oferă întreprinderilor mici o parte mai mare de resurse de server fără costurile prohibitive și întreținerea asociate cu rularea unui întreg server.

Cel mai elementar, un VPS este în esență un server care rulează într-un server. Software-ul de virtualizare, în esență, împarte resursele unui server într-o mână de medii de găzduire separate, izolate.

Cu un plan de găzduire partajată, cel mai ieftin serviciu de găzduire, un server fizic gestionează sute sau chiar mii de site-uri web ale clienților. Cu toate acestea, un VPS este de obicei unul dintre puținele medii de pe un server.

La celălalt capăt al spectrului, găzduirea web dedicată poate fi destul de costisitoare. Veți primi un întreg server pentru dvs. și vă veți bucura de control total asupra tuturor configurațiilor – fără vecini zgomotoși de care să vă faceți griji.

Datorită virtualizării, mediile VPS se bucură de acces administrativ și resurse de server dedicate (plus un anumit grad de scalabilitate).

De ce ar trebui să folosesc găzduirea VPS pentru site-ul meu de comerț electronic?

Pornirea unei afaceri de comerț electronic poate fi un efort costisitor, așa că prețurile accesibile ale găzduirii partajate par firesc a fi un avantaj. Cu toate acestea, majoritatea afacerilor online cu obiective mari sunt mai potrivite pentru găzduirea VPS.

Multe dintre beneficiile trecerii la găzduirea VPS se învârt în jurul unui mediu izolat – nu trebuie să concurați pentru resurse sau să fiți tras de proprietari iresponsabili de site-uri.

De exemplu, vă puteți bucura de un certificat SSL sau o adresă IP separată. Căderea victimă a unui atac cibernetic sau trimiterea de e-mailuri spam pe un server partajat poate duce la includerea pe lista neagră, care blochează serviciile și afectează dramatic toate celelalte site-uri care partajează adresa.

Iată câteva alte motive pentru care ar trebui să optați pentru găzduire VPS:

 • Control mai mare: Folosiți exact aplicațiile software și pluginurile dorite.
 • Viteză: știți exact câtă lățime de bandă, memorie și putere de procesare aveți la dispoziție.
 • Securitate: personalizați firewall-ul, instalați protecții specifice aplicației și utilizați un certificat SSL mai puternic.
 • Asistență mai bună: primiți răspunsuri mai rapide și mai utile, împreună cu servicii gestionate personalizate.

Împreună, aceste avantaje se traduc în mod obișnuit în rate de conversie mai ridicate și clasamente în motoarele de căutare. Cele mai mari rate de conversie de comerț electronic au loc pe paginile care se încarcă în doar două secunde sau mai puțin, potrivit agenției de marketing digital Portent.

Cum aleg cea mai bună găzduire VPS pentru comerțul electronic?

La fel cum frumusețea este în ochii privitorului, cel mai bun plan de găzduire VPS pentru comerțul electronic depinde de un număr mare de factori. Dincolo de cerințele de calcul ale magazinului dvs., cum rămâne cu aspectele tehnice ale instalării și rulării unui VPS?

Evaluați-vă imediat nivelul de confort și disponibilitate prin gestionarea unui serviciu de găzduire mai complicat. Acest lucru vă va restrânge imediat numărul de opțiuni la furnizorii de găzduire web cu nivelul de asistență de care aveți nevoie.

Aceștia sunt factorii pe care îi luăm în considerare atunci când cumpărăm pentru găzduire web VPS:

 1. Servicii gestionate: este grozav ca altcineva să se ocupe de detaliile esențiale ale serverului dvs., dar serviciul de lux poate fi costisitor. Bugetul tău sprijină asta?
 2. Accesibilitate: cele mai mici prețuri vin cu cele mai puține resurse și avantaje. Unde este punctul dulce financiar?
 3. Resurse de calcul: comparați spațiul de stocare, alocarea procesorului, memoria, lățimea de bandă și alte valori. Ce gazdă VPS oferă cel mai mult?
 4. Calitatea tehnologiei: numerele spun doar o parte din poveste. Ce gazde folosesc unități SSD, stocare RAID-10 sau cele mai noi procesoare?
 5. Administrare server: Unele planuri VPS vin doar cu acces root la linia de comandă. Ați prefera un panou de control mai intuitiv?
 6. Conformitatea PCI: dacă veți procesa plăți sau veți stoca informațiile personale ale clienților, va trebui să fiți deosebit de atenți. Gazda dvs. are grijă de conformitate? Sau recomandă integrarea cu un serviciu terță parte?

Desigur, veți dori, de asemenea, să verificați suportul pentru anumite tehnologii, inclusiv sisteme de operare și servere web.

Verificați dacă există alte avantaje, cum ar fi transferul gratuit de site, consultarea la bord, backup-uri automate și garanții de funcționare înainte de a vă finaliza decizia.

Nu uitați, veți avea nevoie de conformitatea PCI dacă intenționați să stocați, să procesați sau să transmiteți informații de plată.

Cât costă găzduirea VPS?

După cum vă puteți aștepta, găzduirea VPS costă în general mai mult decât majoritatea serviciilor partajate și mai puțin decât majoritatea serverelor dedicate.

În general, vă puteți aștepta să cheltuiți între 4 și 20 USD pe lună pentru un plan VPS de bază.

Desigur, adăugarea mai multor resurse de calcul face un serviciu de găzduire web mai scump. În general, veți vedea capacități similare de procesare și stocare la fiecare punct de preț, așa că este mai mult despre suport, software și alte caracteristici de care aveți nevoie.

Veți plăti cu aproximativ 15 USD pe lună mai mult dacă decideți să adăugați un panou de control comercial precum cPanel sau Plesk, dar puteți găsi cu ușurință panouri web de renume și open-source gratuit.

Dacă furnizorul de găzduire ales nu vă oferă o înregistrare gratuită a domeniului, vă puteți aștepta să cheltuiți încă 10 USD până la 15 USD. Va trebui fie să vă înscrieți pentru o înregistrare pe termen lung, fie să vă reînnoiți în fiecare an.

Principalul factor distinctiv al prețurilor VPS este nivelul de suport pe care vă așteptați să îl primiți. Cele mai ieftine planuri din lista noastră de recomandări sunt pentru mediile de găzduire neadministrate cu acces root.

Alternativ, un cont cu asistență gestionată complet va costa mult mai mult – în special cu o gazdă VPS precum Liquid Web sau SiteGround, care este cunoscută pentru o concentrare ultra-atentă asupra clienților.

Care este cea mai ieftină platformă de comerț electronic?

Am înțeles, conducerea unei afaceri online este un efort costisitor. Inventarul, angajații, marketingul și o vitrină din cărămidă și mortar pot rufe un buget în cel mai scurt timp.

Deși găzduirea VPS adaugă încă o cheltuială, software-ul de comerț electronic pe care îl utilizați pentru a afișa mărfuri, pentru a procesa plăți și pentru a coordona expedierea nu trebuie.

Da, ați citit corect – cele mai ieftine platforme de comerț electronic sunt GRATUITE .

Și nu vorbim despre niște software-uri de magazin online îngrozitor de învechite și urâte. Milioane de magazine din întreaga lume se bazează pe aceste platforme pentru a vinde nenumărate produse.

 1. WooCommerce

Creatorul magazinului online pentru entuziaștii WordPress, pluginul WooCommerce este complet personalizabil și extensibil. Având în vedere câte gazde sunt deja pregătite cu scripturi de instalare WordPress cu un singur clic, adăugarea găzduirii WooCommerce este ultra simplă.

Unele gazde oferă servicii WordPress gestionate pe infrastructura VPS și chiar vor instala WooCommerce în timpul procesului de plată.

Și mai bine, consultați SiteGround, Bluehost, WP Engine și Liquid Web – cele patru companii premium au creat fiecare planuri de găzduire WooCommerce impresionante, concepute pentru a ajuta antreprenorii să vândă mai mult online.

 1. PrestaShop

Oferind un amestec puternic de soluții de comerț electronic și design drag-and-drop, PrestaShop reprezintă o opțiune prietenoasă pentru începători pentru a începe o afacere online.

Platforma open-source, construită pe puternicul cadru Symfony, vine cu peste 5.000 de module și teme pentru crearea magazinului dvs. Dacă rămâneți blocat, peste 200 de experți și agenții certificați din întreaga lume vă pot ajuta.

Nu veți vedea aceleași instalări simplificate ca și cu găzduirea WooCommerce, dar cea mai bună găzduire PrestaShop este la fel de simplă și eficientă.

 1. Magento

Cea mai complexă – dar scalabilă – platformă de comerț electronic open-source din această mini listă, Magento este echipată pentru a face față cerințelor companiilor consacrate care au nevoie de o modalitate eficientă de procesare a tranzacțiilor.

În timp ce începătorii se pot lupta cu comerțul electronic Magento, platforma este perfectă pentru dezvoltatori și companii la nivel de întreprindere. Asigurați-vă că vă înscrieți pentru serviciile de găzduire Magento 2, deoarece versiunea mai modernă este mult mai rapidă și mai prietenoasă cu dispozitivele mobile, printre alte beneficii.

Adobe a achiziționat Magento în 2018 și a redenumit produsul cloud comercial al platformei ca Adobe Commerce. Platforma open-source rămâne disponibilă pentru descărcare și instalare, dar nu fără o propunere puternică pentru actualizarea la platforma de nivel enterprise (a se citi: scump).

Care sunt alternativele la găzduirea VPS pentru comerțul electronic?

Toate opțiunile de comerț electronic pe care le-am discutat până acum sunt denumite soluții auto-găzduite. Asta înseamnă, pur și simplu, că ești responsabil de serviciile de găzduire web. Veți supraveghea tehnologia care alimentează magazinul dvs., puteți face ajustări și vă puteți accesa fișierele de cod.

Comerțul electronic găzduit, totuși, înseamnă că afacerea dvs. online este găzduită pentru dvs. O altă companie se ocupă de tehnologie, furnizează platforma de comerț electronic și pur și simplu vă permite să vă concentrați asupra afacerii dvs. Nu ai atât de mult control, dar nu ai atâtea dureri de cap.

Dacă nu sunteți sigur că vă înscrieți la cea mai bună găzduire VPS pentru comerțul electronic este ruta corectă pentru afacerea dvs., încercați în schimb un generator de site-uri web de comerț electronic găzduit.

Aceste patru sunt favoritele noastre și primesc în mod regulat recenzii bune în întreaga industrie. Și mai bine, puteți începe să utilizați fiecare dintre ele cu o probă GRATUITĂ de 14 zile – nu este necesar un card de credit.

 1. Wix: Cunoscut pentru generatorul său de site-uri vizuale incredibil de ușor de utilizat, Wix se adresează și antreprenorilor cu planuri de comerț electronic care includ plăți online sigure, conturi de clienți, domenii personalizate, înregistrare gratuită a domeniilor, produse nelimitate și funcționalități avansate de expediere. Pachetele variază de la aproximativ 20 USD la 50 USD pe lună.
 2. Shopify: Cu ajutorul a peste 1 milion de proprietari de magazine, Shopify oferă soluții pentru toate tipurile de afaceri – de la bloguri mici la corporații la nivel de întreprindere. Experții în comerț electronic includ opțiuni de vânzare în persoană, recuperarea coșului abandonat, coduri de reducere, carduri cadou și analiză a fraudei. Shopify costă între 10 și 2.000 USD în fiecare lună.
 3. Volusion: Subliniind gradul de utilizare și satisfacția utilizatorului, interfața elegantă și modernă a lui Volusion face ca configurarea și funcționarea magazinului să fie o ușoară. Platforma include instrumente pentru gestionarea stocurilor, procesarea plăților, marketing SEO și o mulțime de integrări cu aplicații terțe. Planurile se încadrează între 30 și 300 USD lunar.
 4. BigCommerce : Cu o platformă extrem de scalabilă, BigCommerce este o soluție avansată de tehnologie gata să se integreze cu procesele tale curente. Utilizatorii pot folosi un generator de site-uri drag-and-drop, o interfață de linie de comandă și instrumente API puternice pentru a-și construi magazinul. Așteptați-vă să cheltuiți între 30 USD și 300 USD sau mai mult în fiecare lună.

Aceste companii nu vor funcționa la fel ca celelalte opțiuni pe care le-am acoperit, dar reprezintă cel mai simplu mod de a începe și de a extinde un magazin.

În cele din urmă, asigurați-vă că alegeți acum planul de găzduire care funcționează cel mai bine pentru magazinul dvs. online. Vă puteți ține cont de obiectivele, dar nu treceți la găzduirea VPS decât dacă știți că aveți vânzările și traficul necesar pentru a le face backup.

Recapitulare: Creșteți-vă vânzările cu cea mai bună găzduire VPS pentru comerț electronic

Să fim realiști – marea majoritate a furnizorilor de găzduire de comerț electronic oferă viteză, fiabilitate, scalabilitate și asistență 24/7.

Deci, de unde știi unde să ai încredere în afacerea ta online? Cum deosebești opțiunile?

Dacă nu sunteți dispus să încercați fiecărei gazde pe care am menționat-o, rămâneți la recenziile noastre. Echipa noastră testează fiecare platformă pe care o recomandăm, căutând factori distinctivi și potențiale puncte de durere.

Iată ce recomandăm pentru diferite categorii:

 • Cel mai ieftin: Hostinger
 • Cel mai rapid: Gazduire InMotion
 • Cel mai bun suport: SiteGround
 • Cel mai bun pentru întreprinderile mici: HostGator
 • Cel mai bun pentru afaceri în creștere: Hostwinds
 • Cel mai bun pentru afaceri mari: Liquid Web
 • Cel mai bun pentru începători: Bluehost
 • Cel mai bun pentru dezvoltatori: Kamatera

După cum vă puteți da seama, cea mai bună găzduire VPS pentru comerțul electronic variază în funcție de nevoile fiecărei afaceri și antreprenori. O afacere mare care caută găzduire Magento, de exemplu, nu se va potrivi cu un artizan care dorește să facă primii pași online.

Asigurați-vă că aruncați o privire critică asupra cerințelor de calcul ale magazinului dvs. online și a bazei de clienți. Potriviți aceste cerințe cu un plan de găzduire VPS care se aliniază cel mai mult cu nevoile și bugetul dvs. actuale.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, la fel va crește și serviciul dvs. de găzduire. Comerțul electronic a crescut cu 44% în 2020, pentru a reprezenta mai mult de 20% din toate vânzările cu amănuntul, astfel încât găzduirea VPS reprezintă o soluție perfect scalabilă pentru a servi un public în creștere.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostwinds

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostwinds este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostwinds pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Hostwinds:

O opțiune de găzduire de mare putere atât pentru performanță, cât și pentru accesibilitate, Hostwinds oferă o gamă completă de servicii susținute de infrastructură modernă și asistență 24/7. Având în vedere gama largă de configurații complicate de server disponibile, garanția excelentă a timpului de funcționare a companiei și serviciul de încredere pentru clienți fac găzduirea web cu Hostwinds o ușoară.

Înainte de a vă înscrie la Hostwinds, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostwinds. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Hostwinds
 • Vânturi gazdă: 4,8/5,0 față de altele
 • Gazdă: 4,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostwinds este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostwinds. Și la 4,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostwinds.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company