Cele mai bune 10 găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10 găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată (aprilie 2023)
Cele mai bune 10 găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată (aprilie 2023)

Cele mai bune 10 găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată (aprilie 2023)

Cele mai bune planuri de găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată oferă proprietarilor de site-uri web cu trafic mare și magazinelor de comerț electronic o modalitate excelentă de a economisi bani. Dacă furnizorul dvs. de găzduire VPS nu oferă garanții de lățime de bandă necontorizată, este posibil să plătiți mai mult pentru aceleași servicii de bază.

Cele mai bune companii de găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată oferă aceeași stivă de software de server web cu servicii gestionate. Acest ghid este conceput pentru a vă ajuta să obțineți cea mai mare valoare din utilizarea planurilor VPS cu lățime de bandă nelimitată față de opțiunile măsurate.

Pentru a găsi cele mai bune gazde web din această categorie, am luat în considerare suita completă de opțiuni de dezvoltator disponibile pentru fiecare plan VPS față de costul total al pachetului hardware.

Cea mai bună găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată

Cea mai bună găzduire cu lățime de bandă nelimitată nu trebuie să fie costisitoare și este considerată un punct important atunci când alegeți dintre opțiunile de găzduire pentru întreprinderile mici. Majoritatea site-urilor web pe găzduire partajată nu sunt aproape de a depăși limita lunară de 1 TB, iar valorile rețelei facilitează identificarea domeniilor cu trafic ridicat.

Una dintre cele mai bune modalități de a face față creșterilor temporare de trafic web este să utilizați un plan VPS cu integrare gratuită Cloudflare CDN. După evaluarea acestor factori, primele patru recomandări ale noastre pentru soluții de găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată în 2022 sunt:

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

InMotion Hosting are una dintre cele mai respectate și de înaltă performanță platforme VPS disponibile, cu suport pentru lățime de bandă lunară nemăsurată pe conturi de domeniu nelimitate cu cPanel. InMotion Hosting a implementat un serviciu de înaltă disponibilitate pe planurile sale VPS care include protecție anti-DDoS care ajută la rezolvarea efectului de „slashdotting”.

Dacă vreunul dintre nodurile dvs. VPS eșuează, ele sunt imediat repornite de gazda web. Dezvoltatorii au opțiunea planurilor VPS gestionate sau neadministrate în funcție de cerințele proiectului. Planurile VPS negestionate încep de la 5 USD pe lună, deși acestea sunt măsurate la 1 TB de lățime de bandă.

Cu planuri VPS gestionate de la InMotion Hosting, primiți utilizarea licențiată a cPanel și WHM. Administratorii pot monitoriza resursele rețelei în timp real și pot face instantanee ISO ale serverelor pentru copii de rezervă.

Planurile VPS gestionate de la InMotion Hosting sunt, de asemenea, garantate a fi conforme cu PCI. Platforma este favorizată în comerțul electronic și găzduirea WordPress pentru viteze de înaltă performanță în timpii de încărcare a paginii.

InMotion Hosting susține că platforma sa VPS gestionată va suporta de 10 ori traficul web în producție decât cel al altor furnizori de soluții de găzduire comparabile. Scalați la 8 configurații CPU + 8 GB RAM pentru 72,99 USD pe lună.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Migrare fără probleme de la orice plan de găzduire partajată Bluehost
 • Acces rădăcină și gestionare simplă pe mai multe servere
 • Spațiu de stocare RAID-1 amplu și tone de lățime de bandă
 • Fiecare plan primește cel puțin 3 adrese IP dedicate
 • cPanel și WHM cu acces root
 • Începeți acum Bluehost.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Ne place să recomandăm Bluehost pentru potențialul său de creștere a clienților pe tot parcursul vieții, ceea ce înseamnă că puteți începe cu găzduirea partajată și puteți scala fără probleme la planurile de găzduire VPS și nu numai. Prețul față de performanță este destul de imbatabil în spațiul de găzduire virtuală, iar echipa de ingineri a Bluehost va demara relația cu clienții, furnizând instantaneu serverul dvs. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Bluehost are o politică cu privire la toate planurile sale VPS care afirmă că nu va limita lățimea de bandă lunară atâta timp cât site-ul dvs. nu încalcă Termenii de utilizare. Opțiunile VPS gestionate încep de la 2 nuclee CPU, 2 GB RAM și 30 GB stocare SSD cu suport pentru site-uri web nelimitate.

Stack-ul de servere web din planurile Linux VPS sunt aceleași cu cele de pe găzduirea partajată premiată a Bluehost.

Planurile VPS de la Bluehost sunt optimizate pentru cerințele de găzduire WordPress și includ instalarea cu un singur clic cu Softaculous. Planul VPS standard de la Bluehost este de 18,99 USD pe lună pe un contract de 3 ani și include utilizarea licențiată cPanel pentru găzduire nelimitată.

Un avantaj al Bluehost este că puteți construi site-uri web nelimitate cu WordPress sau alte scripturi folosind Softaculous pe un plan de găzduire partajată, apoi puteți scala la o soluție SSD VPS ieftin dacă traficul dvs. web crește în mod legitim.

Trecerea de la planul VPS standard la îmbunătățit la 29,99 USD pe lună vă oferă o configurație de 2 nuclee CPU, 4 GB RAM și 60 GB stocare SSD. Planul Ultimate VPS costă 59,99 USD pe lună și mărește configurația la 4 nuclee CPU, 8 GB RAM și 120 GB stocare SSD.

La acest nivel, puteți susține cu ușurință peste 30 de milioane de vizualizări de pagini WordPress pe lună. Integrați pachetul gratuit Cloudflare CDN pentru performanță și mai rapidă a CMS și a scripturilor web.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Acces root complet cu opțiuni complet sau semi-administrate
 • Rețea redundantă cu mai multe straturi de securitate
 • Site GRATUIT, domeniu, MySQL și transfer de scripturi
 • Stocare RAID-10 pentru protecția datelor
 • Obțineți până la 75% reducere atunci când vă înscrieți
 • Începeți acum pe HostGator.

VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator și-a construit o reputație excelentă în industrie pentru opțiunile de găzduire web partajată. Soluția de găzduire VPS a companiei, cu suport opțional cPanel, oferă o introducere plăcută și ușoară celor care sunt începători în găzduirea VPS și știu că nevoile lor necesită mai mult decât un plan comun obișnuit. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

HostGator a stabilit standardul în găzduirea Linux partajată de 20 de ani, iar planurile sale VPS rulează același software de stivă de server web, inclusiv cPanel pentru administrarea nelimitată a numelor de domeniu.

Oferta de lățime de bandă nemăsurată a planurilor HostGator VPS este condiționată de toate site-urile care urmează Termenii și condițiile, care afirmă că site-urile vor fi accelerate dacă utilizează „25% sau mai mult din resursele sistemului pentru mai mult de 90 de secunde”.

Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să faceți din nou upgrade la un nivel superior al serviciului de găzduire VPS. Planurile HostGator VPS încep de la 2 nuclee CPU, 2 GB RAM și 120 GB stocare SSD la 23,95 USD pe lună, crescând la 4 nuclee CPU, 8 GB RAM și 240 GB stocare SSD la 59,95 USD pe lună.

Toate planurile VPS includ utilizarea licențiată a cPanel și WHM.

Planurile VPS negestionate pot fi dificil de implementat pentru utilizatorii fără experiență, dar oricine folosește populara platformă de găzduire partajată a HostGator, bazată pe cPanel, va putea folosi același sistem pentru a-și gestiona domeniile pe servere private virtuale.

HostGator va actualiza automat sistemul de operare, versiunea PHP, versiunea bazei de date MySQL etc., astfel încât să nu fie nevoie să fiți implicat în administrarea sistemelor pentru a menține mai multe site-uri online.

Milioane de utilizatori au obținut succes în publicarea web și comerțul electronic folosind suita de instrumente pentru dezvoltatori HostGator cu găzduire VPS ieftină pentru a-și aduce mesajul personal sau viziunea de afaceri publicului.

4. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Proiectat pentru a gestiona traficul cu Linux sau Windows
 • Acces de administrator prin acces root, cPanel și Plesk
 • SSD-uri de mare viteză și garanție de funcționare de 99,9%.
 • Lățime de bandă nelimitată și multă putere de procesare
 • Servere complet sau semi-administrate cu panou de control opțional
 • Începeți acum pe GoDaddy.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă extindeți site-ul web, GoDaddy vă acoperă. Dezvoltatorii și entuziaștii web vor fi încântați să audă că GoDaddy oferă acces root, facilitând instalarea modulelor PHP, aplicațiilor, stivelor și diferitelor personalizări pentru a-ți regla serverul virtual pentru performanță maximă prin linia de comandă sau desktopul de la distanță. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 20 GB – 400 GB SSD NVMe 1 – 8 miezuri 1 – 16 GB

În 2021, GoDaddy se mândrește cu 21 de milioane de clienți și peste 84 de milioane de domenii în curs de înregistrare. Compania a suferit multe schimbări de la epoca de boom dot-com și oferă acum platforma VPS de generația a 4-a clienților.

GoDaddy concurează cu DigitalOcean și cu alte gazde cloud publice cu costuri reduse, oferind un plan VPS introductiv de 4,99 USD cu 1 vCPU, 1 GB RAM și 20 GB stocare SSD.

GoDaddy nu măsoară lățimea de bandă pentru niciunul dintre planurile sale VPS negestionate, dar se așteaptă să plătească până la 99 USD pe lună pentru o soluție VPS gestionată complet. Un plan VPS autogestionat este întotdeauna mai ieftin la GoDaddy, inclusiv pe platforma sa de găzduire VPS Windows.

Noul GoDaddy a fost complet transformat din interior spre exterior în urma fuziunii MediaTemple care a adăugat talentul necesar companiei pentru a inova în virtualizare.

O altă schimbare majoră a fost abandonarea funcționării propriilor centre de date pentru găzduirea web și rularea pe hardware AWS. Generatorul de site-uri GoDaddy poate fi de interes pentru proprietarii de mai multe domenii care folosesc platforma pentru marketing.

Un alt avantaj al platformei VPS negestionate de la GoDaddy este că puteți rula Windows sau Linux la un cost echivalent, inclusiv licențierea pentru Plesk sau cPanel pentru administrarea serverului web virtual. Planurile VPS gestionate complet de la GoDaddy taxează suplimentar pentru asistența clienților din partea inginerilor experți în centre de date.

Furnizori de găzduire VPS cu alocări de lățime de bandă mare

Majoritatea planurilor VPS includ o anumită cantitate de lățime de bandă lunară, de obicei de la 1 TB la 3 TB, care poate fi limitativă sau responsabilă în funcție de cerințele proiectului dvs.

Unul dintre motivele pentru care Inmotion Hosting este alegerea noastră numărul unu în această categorie este furnizarea de servere private virtuale de înaltă disponibilitate cu hardware de elită și optimizare pentru centre de date.

Companiile de mai jos nu oferă lățime de bandă nemăsurată sau nelimitată pe planurile lor VPS, dar au alocări suficient de mari pe cel mai ieftin nivel pentru a le face un upgrade viabil de la platformele de găzduire partajată. Am folosit configurația de 4,99 USD pe lună 1 vCPU + 1 GB RAM ca punct de referință pentru comparația de găzduire web.

5. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Hostwinds este o gazdă cloud de buget care are planuri ieftine de VPS Linux negestionate care încep de la 4,99 USD pe lună cu 1 TB de lățime de bandă lunară.

Configurația de bază include 1 vCPU, 1 GB RAM și 30 GB stocare SSD. Există o diferență semnificativă de preț între planurile VPS gestionate și negestionate.

Prețurile variază de la 8,24 USD-12,74 USD pe lună pentru 1 vCPU / 1 GB RAM pe platforma gestionată până la serverele private virtuale Windows mai scumpe.

Hostwinds – Cel mai ieftin plan de găzduire VPS cu lățime de bandă mare:

 • Gestionat sau negestionat: ambele
 • Sistem de operare: Windows și Linux
 • Cel mai ieftin plan VPS: 4,99 USD-10,99 USD pe lună pentru 1 vCPU / 1 GB RAM
 • Stocare inclusă: 30 GB SSD
 • Lățime de bandă lunară: 1 TB

Aceste prețuri, împreună cu alocarea abundentă de lățime de bandă lunară, stabilesc standardul pentru planurile VPS ieftine, incluzând timp de funcționare și securitate solide.

Platforma Windows VPS gestionată și neadministrată de la Hostwinds includ ambele opțiuni pentru instalarea a trei versiuni diferite de Windows Server (2012-2019).

Cu planurile Linux VPS negestionate, ISO-urile pot fi folosite pentru a implementa mai rapid diferite sisteme de operare precum Ubuntu, Debian sau CentOS, împreună cu software-ul complet necesar pentru gestionarea scripturilor. Utilizați Docker sau Bitnami pentru cerințele dezvoltatorilor pentru a facilita gestionarea serverului cu un furnizor VPS.

6. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Configurația de bază pentru planul Cloud VPS al InterServer este 1 nucleu CPU, 2 GB RAM și 30 GB stocare SSD la 6 USD pe lună. Acesta este 1 USD în plus pentru 1 GB RAM suplimentar în comparație cu cel mai ieftin plan VPS de la alte gazde cloud cu buget redus.

Planul Linux VPS include o limită lunară a lățimii de bandă de 1 TB. Pachetul ieftin de găzduire VPS se bazează pe un mediu CentOS cu Webuzo pentru administrarea VPS.

Webuzo permite furnizarea ușoară a extensiilor de server web pentru codul personalizat și cerințele bazei de date, cum ar fi Python, PHP, Node.js sau Java.

InterServer – Cel mai ieftin plan de găzduire VPS cu lățime de bandă mare:

 • Gestionat sau negestionat: gestionat
 • Sistem de operare: Windows și Linux
 • Cel mai ieftin plan VPS: 6 USD-10 USD pe lună pentru 1 vCPU / 2 GB RAM
 • Stocare inclusă: 30 GB SSD
 • Lățime de bandă lunară: 1-2 TB

Platforma Windows VPS gestionată de la InterServer include aceeași configurație de bază ca și planul Linux, cu o lățime de bandă suplimentară de 1 TB pe lună la un cost de 10 USD.

Utilizatorii pot instala Windows 10 ca soluție desktop la distanță sau pot rula Windows Server 2016/2019. Nu veți putea găzdui cod vechi cu software Windows neacceptat pe platforma cloud gestionată de InterServer, făcându-l mai sigur pentru toată lumea.

InterServer include suport pentru ASP.NET, Net Framework, C#, ASP clasic, MSSQL, Visual Basic Development, Microsoft Access și alte standarde esențiale pentru Windows VPS hosting.

7. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și fără limite pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Kamatera oferă 4 tipuri de CPU pe planurile sale VPS gestionate, toate facturând la oră, aducând prețul lunar al celui mai ieftin plan la 4 USD pe lună.

Cel mai ieftin plan include 1 vCPU de tip A cu 1 GB RAM, 20 GB stocare SSD și 5 TB lățime de bandă lunară. Există, de asemenea, o gamă de 13 locații internaționale de centre de date care pot fi utilizate pentru implementarea de scripturi sau resurse de baze de date.

Utilizatorii pot instala mai multe versiuni de Windows sau Linux la același preț prin gazda web. Principalele suplimente de server privat virtual sunt licențe pentru panourile de administrare cPanel și Plesk, împreună cu opțiuni suplimentare dedicate adresei IP și certificate SSL gratuite pentru domeniile suplimentare.

Kamatera – Cel mai ieftin plan de găzduire VPS cu lățime de bandă mare:

 • Gestionat sau negestionat: ambele
 • Sistem de operare: Windows și Linux
 • Cel mai ieftin plan VPS: 4 USD pe lună pentru 1 vCPU / 1 GB RAM
 • Stocare inclusă: 20 GB SSD
 • Lățime de bandă lunară: 5 TB

Procesoarele de tip B de la Kamatera reprezintă alocații hardware dedicate la un preț mai mare în comparație cu hardware-ul partajat. Procesoarele Burstable Type-T se scalează automat pentru a satisface cerințele de trafic web și facturează suplimentar la vârfuri de capacitate de 10%.

Un procesor dedicat de tip D de la Kamatera este un procesor dual-core dedicat cu două fire garantate, la un preț de 19 USD pe lună.

Profesioniștii IT și echipele de programare își pot revizui cerințele privind sistemul de operare și procesorul cu o mai mare flexibilitate a resurselor pe platforma inovatoare VPS Kamatera, economisind în același timp resursele cloud publice la gazda web printr-un management mai eficient al serverului.

8. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Liquid Web pretinde că oferă cea mai rapidă găzduire VPS disponibilă astăzi pe piață.

Cel mai ieftin plan Linux VPS este un plan de stocare de 2 vCPU, 2 GB RAM și 40 GB SSD cu 10 TB lățime de bandă lunară, care costă 15 USD pe lună pe o ofertă de 2 ani.

Acest plan include un plus de 100 GB de stocare pentru copiile de rezervă ale site-ului. Există opțiuni pentru InterWorx, cPanel și Plesk pentru serverul web virtual, contul de e-mail și administrarea numelor de domeniu în planurile VPS ale Liquid Web.

Liquid Web – Cel mai ieftin plan de găzduire VPS cu lățime de bandă mare:

 • Gestionat sau negestionat: gestionat
 • Sistem de operare: Windows și Linux
 • Cel mai ieftin plan VPS: 15 USD pe lună pentru 2 vCPU / 2 GB RAM
 • Stocare inclusă: 40 GB SSD
 • Lățime de bandă lunară: 10 TB

Configurația de bază a planului Windows VPS gestionat la Liquid Web este de 4 nuclee vCPU, 4 GB RAM și 100 GB stocare SSD la 54 USD pe lună, pe un contract de 2 ani. Planul include o lățime de bandă lunară de 10 TB și utilizarea licențiată a Windows Server (ediție standard).

De asemenea, primești aceeași ofertă de stocare bonus ca și pentru planurile Linux, precum și Plesk Obsidian pentru configurațiile de domenii și e-mail. Dezvoltatorii pot gestiona, de asemenea, setările ASP.NET folosind panoul Plesk pentru gestionarea serverului, precum și să implementeze bazele de date MSSQL și MySQL împreună.

Alegeți o soluție elastică de la Liquid Web dacă depășiți furnizorul actual de găzduire VPS.

9. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

A2 Hosting are o suită vastă de opțiuni VPS gestionate și neadministrate atât pentru Linux, cât și pentru Windows, unde cel mai ieftin plan este Runway 1. Cu planul Runway 1 pe un contract de 36 de luni, puteți obține un nucleu CPU, 1 GB RAM, și plan de stocare SSD de 150 GB la 4,99 USD pe lună.

Aceasta include 2 TB de lățime de bandă lunară, ceea ce face o afacere excelentă. Planurile VPS gestionate încep de la 39,99 USD pe lună pentru configurații de stocare cu 2 vCPU, 4 GB RAM și 150 GB SSD.

A2 Hosting – Cel mai ieftin plan de găzduire VPS cu lățime de bandă mare:

 • Gestionat sau negestionat: ambele
 • Sistem de operare: Windows și Linux
 • Cel mai ieftin plan VPS: 4,99 USD pe lună pentru 1 vCPU / 1 GB RAM
 • Stocare inclusă: 150 GB SSD
 • Lățime de bandă lunară: 2 TB

Ca și în cazul platformei partajate a A2 Hosting, planurile VPS vin și cu opțiunea Turbo Server care garantează configurații hardware de elită și alocări de conturi de densitate scăzută pentru o performanță mai bună a scripturilor și bazei de date.

Acum, compania a ales să reducă limitele lunare de transfer de date a lățimii de bandă pentru planurile de Turbo Server la prețuri mai mari. Dezvoltatorii web independenți pot scala mai ieftin pe planuri VPS negestionate de la A2 Hosting, cu toate beneficiile cPanel și suport nelimitat pentru nume de domeniu.

Opțiunea Turbo Server este o ofertă mai bună pentru performanțe mai mari pe planurile Linux partajate ale A2 Hosting.

10. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Hostinger și-a poziționat planurile de găzduire Linux partajată și VPS pentru a fi cel mai mic preț din industrie. Puteți obține o configurație de stocare de 1 vCPU, 1 GB RAM și 20 GB SSD pe planul lor VPS1 pentru 3,95 USD pe lună.

Alocarea lunară a lățimii de bandă este de 1 TB, comparabilă cu alte planuri VPS din categorie. Singura problemă este că va trebui să cumpărați propria licență pentru cPanel, Plesk sau Webuzo, ceea ce va adăuga costuri suplimentare semnificative la factura finală dacă este utilizat pe un server VPS.

Găzduirea VPS gestionată este o opțiune mai bună pentru dezvoltatorii cetățeni.

Hostinger – Cel mai ieftin plan de găzduire VPS cu lățime de bandă mare:

 • Gestionat sau negestionat: negestionat
 • Sistem de operare: Linux
 • Cel mai ieftin plan VPS: 3,95 USD pe lună pentru 1 vCPU / 1 GB RAM
 • Stocare inclusă: 20 GB SSD
 • Lățime de bandă lunară: 1 TB

Hostinger oferă în prezent prețuri incredibil de ieftine pentru planurile de găzduire partajată. Un singur domeniu costă doar 1,39 USD pe lună pentru a găzdui cu cPanel. Planul VPS include opțiuni pentru a instala CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian, Suse și alte distribuții Linux.

Există chiar și opțiuni pentru utilizarea gratuită a Webmin și Virtualmin pe LAMP. Pentru a asigura planul VPS la cel mai mic preț necesită o plată anticipată a contractului de 48 de luni la Hostinger.

Termenii de licență și contractul pe mai mulți ani fac ca planurile VPS Hostinger să se afle mai jos decât se aștepta în sondajul nostru, deși mulți oameni preferă garanția unui preț scăzut disponibil doar printr-un angajament pe termen lung a planului de găzduire.

Ce este Unlimited Bandwidth VPS Hosting?

Ca și în cazul apei, gazului sau electricității, companiile de găzduire web pot plasa un contor pentru datele transferate – inclusiv informațiile bazei de date și transferurile de fișiere statice – în și în afara unui cont de găzduire web.

Alocarea lățimii de bandă stabilește o limită lunară a cantității totale de date care pot fi trimise printr-un server în toate procesele I/O. Găzduirea cu lățime de bandă nelimitată elimină limita și contorul de la transferurile I/O, permițând chiar și conturilor partajate sau bugetare să utilizeze mai mult de 1 TB de debit pe lună.

Lățimea de bandă nelimitată garantează că nu există taxe suplimentare pentru contul dvs.

Configurația de bază a planurilor VPS include numărul de nuclee vCPU, RAM și spațiu de stocare alocat, precum și utilizarea garantată a hardware-ului SSD sau HDD.

Cele mai multe site-uri web la scară mică nu se apropie de limita de lățime de bandă de 1 TB pe lună și nici nu folosesc toată spațiul de stocare alocat, adăugând la marja de profit a companiilor de găzduire care oferă un plan de găzduire nelimitat.

Site-urile web sau aplicațiile mobile care utilizează multă lățime de bandă pentru transferurile I/O pot fi semnalate sau accelerate din alte motive, inclusiv utilizarea resurselor CPU. Așa se face că companiile de găzduire limitează 1% dintre site-urile web care încalcă termenii de utilizare pentru un cont de lățime de bandă nelimitată.

În caz contrar, ofertele de lățime de bandă nelimitată ar putea fi utilizate greșit de către hackeri, spammeri sau alți utilizatori rău intenționați în medii partajate și multilocate, ceea ce poate cauza defecțiuni mai ample ale sistemelor.

Cât costă găzduirea VPS cu lățime de bandă nelimitată?

Lățimea de bandă nelimitată este cea mai ieftină din planurile VPS negestionate, unde există o concurență semnificativă între mărcile majore la intervalul de preț de 4,95 USD pe lună.

Aceasta include 1 vCPU, 1 GB RAM și 20-30 GB stocare SSD, în medie, împreună cu garanția nelimitată a lățimii de bandă. Unele gazde oferă planuri VPS la această configurație la 3,95 USD pe lună, dar nu includ licențe pentru cPanel, CentOS, Plesk, Webuzo, Softaculous etc., care sunt valoroase.

Asigurați-vă că planul VPS include licențele Windows, Linux și panoul de control necesare pentru cerințele echipei dvs. de dezvoltare web sau de programare.

Deoarece există o concurență atât de puternică pentru clienții din industria de găzduire web și majoritatea proprietarilor mici de site-uri nu folosesc multă lățime de bandă pentru a susține domeniile lor, ofertele de găzduire nelimitată au devenit mai frecvente pe planurile de găzduire partajată.

Cu toate acestea, sunt încă rare în planurile VPS, unde majoritatea companiilor oferă configurații de bază cu o limită lunară de lățime de bandă de 1 TB. Planurile VPS gestionate pot costa între 20 și 60 USD pe lună, cu limite de lățime de bandă măsurată sau necontorizat, în funcție de companie.

Utilizați planuri VPS negestionate pentru a economisi cei mai mulți bani la taxele lunare de servicii pentru găzduirea web.

Cum aleg cea mai bună găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată?

Pentru a alege cea mai bună găzduire VPS cu lățime de bandă nelimitată pentru proiectul sau afacerea dvs., uitați-vă la soluțiile full-stack oferite de furnizorul de găzduire web.

Care sunt opțiunile pentru instalarea sistemului de operare? Care este funcționalitatea panoului de control? Care este configurația de bază pentru VPS și specificațiile hardware pentru plan? Ce licențe sunt incluse în platforma VPS gestionată?

Editorii web și proprietarii de site-uri trebuie să cunoască răspunsurile la toate aceste întrebări înainte de a lua decizia finală cu privire la un plan VPS gestionat sau neadministrat.

Planurile VPS gestionate care includ o licență pentru Windows Server și Plesk pot fi valori excelente în ceea ce privește prețul de vânzare cu amănuntul. Același lucru este valabil și pentru utilizatorii Linux cu CentOS și cPanel.

Puteți obține cea mai bună ofertă VPS pentru licențierea software-ului pentru servere web prin valorificarea prețurilor de achiziție în bloc ale furnizorului de servicii de găzduire web față de costul cu amănuntul al propriilor licențe. În cazul planurilor VPS negestionate, va trebui să vă aduceți propriile licențe și să adăugați costul acestora la totalul utilizării lunare a hardware-ului centrului de date.

În cazul produselor VPS gestionate, licențele ar trebui să fie incluse ca parte standard a pachetului complet. Cele mai bune planuri de găzduire VPS oferă cele mai multe funcții suplimentare programatorilor și dezvoltatorilor web.

Cum funcționează un server privat virtual (VPS)?

Un server privat virtual (VPS) este creat prin utilizarea unui hypervisor care permite partajarea resurselor kernel-ului între sistemele de operare într-un mediu multi-tenant. Exemple de tehnologie hypervisor sunt Microsoft Hyper-V, KVM, Xen, VMware ESXi și vSphere.

Virtualizarea hypervisor concurează acum cu virtualizarea containerelor, care este folosită în mod obișnuit în platformele VM.

Resursele VPS sunt folosite pentru a construi configurații personalizate pentru timpii de execuție a software-ului, în timp ce virtualizarea containerelor este folosită mai frecvent cu soluțiile Docker și Kubernetes.

O partiție VPS poate include doar 1 nucleu CPU sau 1 GB RAM de la un server cu o capacitate mult mai mare. Multe dintre serverele rack de top din 2021 au furnizat mai mult de 128 de nuclee și 1 TB de RAM cu o capacitate de 8 TB pe secundă de debit simultan pentru transferurile de date.

Software precum Virtuozzo, OpenVZ și SolusVM este popular în industria de găzduire web pentru construirea de soluții Linux VPS cu KVM. Platforma de virtualizare Xen și-a pierdut din popularitate odată cu adoptarea soluțiilor VMware și Hyper-V.

KVM permite serverelor web să ruleze atât sistemele de operare Windows, cât și Linux pe același hardware în medii izolate cu mai mulți locatari, ceea ce îl face cel mai comun hipervizor VPS utilizat în găzduirea web astăzi pentru planurile bugetare.

De ce ar trebui să aleg lățime de bandă nelimitată cu un plan VPS?

O garanție nelimitată a lățimii de bandă înseamnă pur și simplu că există o taxă recurentă mai puțin pe factura de găzduire pentru care un proprietar de afaceri sau un dezvoltator de site-uri web trebuie să fie preocupat.

Majoritatea site-urilor web cu planuri de găzduire partajată cu suport nelimitat pentru domenii nu depășesc niciodată limita de lățime de bandă lunară de 1 TB comună pentru majoritatea planurilor de găzduire.

Site-urile web și aplicațiile cu trafic ridicat – cum ar fi streaming media sau jocurile care depind de descărcări ca parte a modelului lor de afaceri – pot necesita cea mai mare lățime de bandă.

Planurile nelimitate permit editorilor web să se asigure că nu vor exista taxe suplimentare pentru supracapacitate pe facturile lor lunare, astfel încât să poată planifica în avans costurile de găzduire.

Cele mai multe planuri de lățime de bandă nelimitată includ o clauză privind Termenii și condițiile care poate permite unei companii de găzduire web să reducă sau să închidă site-ul sau aplicația mobilă dacă consumă prea multe resurse.

Regulile și restricțiile privind planurile VPS cu lățime de bandă nelimitată variază foarte mult de la gazdă la gazdă, așa că merită să cunoașteți politicile furnizorului dvs. de servicii înainte de a vă angaja într-un contract pe termen lung. Pentru editorii cu mai multe domenii, garanția nelimitată a lățimii de bandă se aplică tuturor domeniilor suplimentare din portofoliul dvs.

Acest lucru poate face lățimea de bandă nelimitată și opțiunile de stocare necontorizate mai valoroase pentru planurile VPS gestionate care includ costuri de licențiere software.

Gazduire partajata, VPS, server dedicat: care este diferenta?

Mediile de găzduire partajată permit ca mii de nume de domenii să fie listate pe un singur server cu mai multe adrese IP care guvernează transferurile I/O pe baza solicitărilor utilizatorilor.

Instalarea WHMCS și cPanel cu CentOS este cea mai comună modalitate de a construi un mediu de găzduire Linux partajat pe hardware-ul de bază într-un centru de date.

Un server privat virtual (VPS) introduce utilizarea unui hypervisor pentru capacitatea de a rula versiuni multiple ale diferitelor sisteme de operare în medii izolate, cu mai mulți locatari. SolusVM, Virtuozzo și OpenVZ sunt cele mai populare soluții pentru construirea de platforme VPS cu amănuntul cu virtualizare KVM hypervisor.

Spre deosebire de mediile partajate și multitenant, un server dedicat garantează în mod special utilizarea hardware-ului de către un singur locatar într-un centru de date hiperscale.

Planurile de găzduire dedicate pot fi oferite ca bare metal cu termeni neadministrați, ceea ce permite utilizatorului să instaleze orice sistem de operare și stiva de server web necesare pentru proiectele lor de afaceri sau de cercetare.

Serverele dedicate gestionate includ sistemul de operare, stiva de servere web și instalarea rețelei de servicii într-un centru de date, care poate îmbunătăți operațiunile prin echilibrarea încărcăturii, stocarea în cache și oglindirea datelor. În ceea ce privește costul, găzduirea partajată este cea mai ieftină soluție.

Gazduirea dedicata este cea mai scumpa. Planurile VPS permit utilizatorilor să treacă prin configurații hardware pentru a se potrivi cu modelele de trafic web și pentru a oferi performanțe mai bune aplicațiilor software în producție.

Scalați traficul web fără probleme cu furnizorii VPS

Deși ofertele de lățime de bandă nelimitată sunt comune pe platformele de găzduire partajată, ele sunt mai rar întâlnite pe planurile de găzduire VPS. Soluțiile VPS permit editorilor web să apeleze la nivelul exact de resurse necesare pentru performanța optimă a aplicațiilor lor software.

Furnizorii de servicii VPS cu cele mai bune oferte de lățime de bandă nelimitată sunt InMotion Hosting, Bluehost, HostGator și GoDaddy. Cu excepția cazului în care încălcați termenii și condițiile contractului, nu ar trebui să aveți niciodată probleme cu facturarea pentru utilizarea peste lățime de bandă pentru aceste planuri VPS.

Furnizorii de servicii, inclusiv Hostwinds, InterServer, Kamatera, Liquid Web, A2 Hosting, Hostinger și iPage, oferă cu toții oferte abundente de lățime de bandă pentru planuri VPS gestionate/negestionate, la prețuri accesibile.

Aceste companii oferă cele mai ieftine planuri VPS de pe piață, cu prețuri de până la 3,95 USD pe lună pentru 1 vCPU, 1 GB RAM și configurații de stocare SSD de 20-30 GB. Căutați planuri VPS gestionate care includ licențe pentru cPanel, Windows Server, Plesk, Webuzo, Softaculous și alte instrumente pentru cea mai bună valoare generală.

Pachetele VPS permit utilizatorilor să extindă resursele atunci când sunt necesare.

Planurile VPS negestionate sunt cea mai ieftină opțiune și vor permite dezvoltatorilor să instaleze orice sistem de operare, cadru de server web și software de rulare pentru a programa limbaje sau baze de date.

Principalul factor distinctiv este securitatea cibernetică în mediile multi-tenant, care este mai puternică pe platformele VPS gestionate, dar poate fi adoptată cu politici de zero încredere pe orice hardware cloud.

Lățimea de bandă nelimitată este o ofertă excelentă pentru planurile de server partajat, VPS și dedicat, chiar dacă majoritatea utilizatorilor nu își încalcă în mod obișnuit alocațiile lunare de transfer I/O.

Lățimea de bandă nemăsurată garantează un plus de liniște, știind că nu veți fi taxat în mod neașteptat de o companie de găzduire web pentru creșteri de trafic, utilizarea neplanificată a resurselor, atacuri DDoS sau slashdotting.

Ofertele de lățime de bandă nelimitată pe planurile VPS nu pot înlocui soluțiile elastice oferite de gazdele cloud publice pentru cele mai mari site-uri web și aplicații mobile.

Dar sunt o resursă excelentă pentru întreprinderile mici, magazinele de comerț electronic, comunitățile online și rețelele sociale care necesită soluții accesibile pentru scripturi web cu trafic ridicat care rulează simultan pe mai multe domenii.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.6/5.0 vs. altele
 • InMotion: 19,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 19,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company