Cele mai bune 12 servicii de găzduire scalabile (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire scalabile (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire scalabile (aprilie 2023)

Cele mai bune planuri de găzduire scalabile seamănă cu pufferfish-ul mereu adorabil și recunoscut instantaneu. La primul semn de pericol, creaturile cu aspect nevinovat își umplu stomacul destul de elastic cu apă pentru a se umfla de câteva ori mai mare și de formă aproape sferică. Odată ce amenințarea dispare, peștele-puffer se micșorează la dimensiunea normală și continuă fără probleme.

Credeți sau nu, aceeași idee este valabilă atunci când vine vorba de găzduire web scalabilă. Totuși, în loc de rechini sau alte pradă subacvatică, pericolul pentru site-uri web este o aglomerație bruscă de vizitatori. Volumul mare de trafic poate copleși un server, scufundându-vă site-ul în fundul oceanului.

Știm că serverele nu se pot dubla în mod magic în dimensiune și evocă mai multe resurse, dar planurile de găzduire și furnizorii potriviți pot crește și micșora pentru a satisface cerințele publicului dvs. Citiți mai departe pentru a afla despre cele mai fiabile și de încredere servicii de găzduire web scalabile.

Cea mai bună găzduire scalabilă ieftină

Sigur, găzduirea în cloud oferă mai multă flexibilitate decât găzduirea partajată, dar toată această oportunitate de creștere poate avea un preț ridicat. Credeți sau nu, planurile de găzduire partajată super-accesibile acoperă nevoile de bază de creștere ale majorității proprietarilor de site-uri web.

Căutați în special gazde care oferă așa-numita găzduire nelimitată – termenul poate să nu fie complet exact, dar limitele nedefinite ale stocării, lățimii de bandă și memoriei permit site-ului sau afacerii dvs. online să crească până la punctul în care sunteți gata să treceți la un server privat virtual sau un mediu cloud. Furnizorii de hosting nelimitat spun de obicei că serverele lor partajate vor acoperi între 95% și 99% din nevoile utilizatorilor.

Nu numai că câțiva furnizori de găzduire în cloud la prețuri accesibile combină mediile și prețurile de găzduire partajată cu redundanța premium și stabilitatea cloud-ului, dar preferatele noastre oferă, de asemenea, migrări fără probleme către planuri actualizate. Fie că vă mutați la un pachet de găzduire partajată mai mare sau dacă treceți la cloud sau la un VPS, aceste companii merită să vă uitați:

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte gazde de top la prețuri accesibile »

Cea mai bună găzduire în cloud scalabilă

Când vine vorba de soluții de găzduire web scalabile, găzduirea în cloud pare să fie întotdeauna în fruntea listei. Platforma implică o rețea de servere care împarte sarcina de stocare și livrare a site-ului dvs. web vizitatorilor. Mașinile suplimentare pot fi aduse online pentru a ajuta când traficul crește, la fel cum pot fi oprite atunci când lucrurile încep să încetinească.

Creșterea site-ului web și a afacerii poate fi destul de imprevizibilă, iar găzduirea în cloud oferă o modalitate simplă de a gestiona vârfurile și văile neașteptate. Și mai bine, mulți furnizori de găzduire oferă scalabilitate automată pentru a elimina sarcinile obositoare și consumatoare de timp de gestionare a infrastructurii. Veți dori să fiți atenți la costuri, deoarece facturarea cu plata la oră poate fluctua la fel de mult ca și resursele dvs. de calcul.

Acestea fiind spuse, găzduirea în cloud rămâne o piață extrem de puternică – și încă în creștere – pentru afacerile online moderne. Firma de cercetare a pieței de tehnologie Gartner estimează că industria de găzduire în cloud va crește cu peste 20% în 2023, ceea ce depășește creșterea de 18,8% prognozată pentru 2022. Mai mult de 92% dintre companii se bazează pe cloud într-o anumită formă, ceea ce face ca cei trei noștri cloud preferati. găzduiește potențiali parteneri importanți în creșterea și succesul mărcii dvs.

4. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

5. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

6. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

Cea mai bună găzduire VPS scalabilă

Un verișor apropiat al găzduirii în cloud, serverele private virtuale au reprezentat în mod tradițional următorul pas atunci când scalarea unui site web dincolo de găzduirea partajată. Vom aborda diferențele dintre VPS și găzduirea în cloud mai târziu în acest articol, dar proprietarii de afaceri se pot baza în continuare pe soluții VPS puternice pentru a crește și a se adapta pentru a satisface cerințele publicului.

Similar cu serverele partajate, găzduirea VPS împarte resursele unui server între mai mulți clienți. În loc să partajeze resursele unui server cu sute de alții, mediile VPS distribuie mai multe resurse către mai puțini utilizatori. Și mai bine, proprietarii de site-uri își pot configura VPS-ul conform specificațiilor lor exacte, inclusiv sistemul de operare și măsurile de securitate alese, împreună cu opțiunea de a adăuga și elimina resurse după cum este necesar.

Deoarece mediile VPS tradiționale rezidă pe un singur server fizic, proprietarii de site-uri sunt oarecum constrânși. Cu toate acestea, acel prag este setat destul de ridicat și furnizorii vă vor ajuta cu plăcere să migrați către un cloud mai mare sau un server dedicat dacă traficul dvs. web o cere. Aruncă o privire la cei mai de încredere furnizori de găzduire VPS ai noștri mai jos:

7. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

8. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

9. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni de server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cea mai bună găzduire WordPress scalabilă

Simplu spus, WordPress nu a devenit cel mai popular sistem de management al conținutului din lume fără a putea scala. Platforma servește tuturor, de la bloggeri amatori și profesioniști la scară mică până la companii Fortune 500, inclusiv eBay, Forbes, Sony, IBM și TechCrunch.

WordPress nu este singurul instrument de care veți avea nevoie pentru a vă ajuta site-ul să ajungă la masă rapid și eficient. Pe lângă un furnizor rapid de găzduire WordPress, veți dori să vă optimizați site-ul pentru a minimiza cantitatea de cai putere de găzduire de care veți avea nevoie pentru a încărca diverse pagini.

Pe lângă diverse soluții de stocare în cache, veți dori să explorați o rețea de livrare a conținutului, optimizarea bazelor de date și o infrastructură elastică de găzduire. Puncte bonus pentru unități SSD mai rapide, NGINX, PHP 7 și actualizări automate – caracteristici comune cu furnizorii noștri preferați de găzduire WordPress, enumerați aici:

10. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

11. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

12. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Ce este găzduirea în cloud și cum funcționează?

Sinonim cu scalabilitate și fiabilitate, găzduirea în cloud presupune stocarea site-ului dvs. pe mai multe servere conectate între ele într-o rețea care vă permite să utilizați resurse din mai multe locuri diferite. Configurația atâtor mașini din spatele site-ului dvs. înseamnă că aveți spațiu de stocare, lățime de bandă și memorie practic nelimitate pentru a vă livra site-ul. Dacă o parte a rețelei cloud eșuează, alte mașini pot prelua sarcinile de lucru, asigurându-se că prezența dvs. online rămâne online, disponibilă și rapidă.

Găzduirea în cloud poate fi împărțită în trei configurații sau modele de afaceri diferite: IaaS, PaaS și SaaS. Sufixele as-a-Service vorbesc despre natura la cerere a cloud-ului. Majoritatea proprietarilor de site-uri vor considera utilă Infrastructure-as-a-Service, deoarece oferă clienților mai mult control asupra tehnologiei din spatele site-ului lor. Platform-as-a-Service se concentrează mai mult pe dezvoltatori care scalează aplicațiile și valorifică datele, în timp ce Software-as-a-Service face ca programele software, aplicațiile de afaceri și instrumentele de productivitate să fie disponibile online prin abonament.

Chiar dacă resursele de calcul sunt virtualizate, VPS și găzduirea în cloud se bazează ambele pe servere fizice.

La un nivel superior, găzduirea în cloud este clasificată ca publică sau privată. Norurile publice, cum ar fi cele găzduite de companiile enumerate mai sus, sunt rețele vaste de putere de calcul în care pot coexista mii de afaceri, site-uri web și aplicații. Cloudurile private sunt operate și gestionate intern, protejând datele valoroase de potențialele amenințări externe. Din nou, găzduirea publică în cloud va deservi cel mai eficient majoritatea proprietarilor de site-uri, în timp ce cloud-urile private sunt de obicei rezervate întreprinderilor cu resurse vaste și expertiză tehnică.

Care este diferența dintre VPS și Cloud Hosting?

Am discutat mai devreme despre asemănările și diferențele de bază dintre serverele private virtuale și mediile de găzduire în cloud, dar haideți să ne aprofundăm în detalii. Pentru început, ambele tipuri de găzduire presupun virtualizarea resurselor de calcul. Potrivit experților în cloud computing și virtualizare a platformelor de la VMware, „virtualizarea se bazează pe software pentru a simula funcționalitatea hardware și a crea un sistem de computer virtual”.

Acele sisteme informatice virtualizate sunt numite mașini virtuale, care pot fi create și implementate pe un singur server (VPS) sau pe o rețea de servere (clorul). Organizațiile tehnologice pot rula mai multe mașini virtuale independente pe un singur server – inclusiv mai multe sisteme de operare și aplicații. Virtualizarea oferă afacerilor tot ce este mai bun din ambele lumi: cheltuieli IT reduse și agilitate, eficiență și flexibilitate sporite.

 • Personalizare: utilizatorii VPS au un control fin asupra configurației și gestionării, care este simplu și asemănător cu un server dedicat. Deoarece platformele cloud sunt mai complexe, funcțiile pot fi limitate sau mai greu de modificat în mod eficient.
 • Scalabilitate: proprietarii de site-uri pot adăuga, de obicei, mai multe resurse în oricare dintre medii, dar serverul fizic limitează un VPS. Între timp, norul se bazează pe tone de servere, cu și mai des așteptând în aripi.
 • Performanță: puterea suplimentară a găzduirii în cloud înseamnă, în general, că platforma este mai rapidă, dar o mare parte din performanța site-ului depinde de modul în care configurați și optimizați atât site-ul, cât și infrastructura de bază. Să numim asta o cravată.
 • Securitate: Găzduirea în cloud deține de obicei un ușor avantaj aici, oferind o redundanță naturală și failover-uri mai mari. Dar rețeaua distribuită reprezintă o țintă mai mare pentru atacatori. Un VPS, totuși, reprezintă un singur punct potențial de defecțiune, dar oferă o locație fizică centrală și o mai mare independență.
 • Cost: Acesta devine complicat. După cum probabil ați observat mai sus, puteți găsi planuri VPS și cloud pentru doar 5 USD pe lună – sau până la 20 USD sau mai mult lunar. Multe se bazează pe tipul de site sau aplicație pe care doriți să o găzduiți, dar resursele dedicate ale unui VPS vin de obicei la o rată mai mare. Acestea fiind spuse, facturarea pe minut a găzduirii în cloud poate fluctua puternic și poate face ravagii bugetelor dacă nu este gestionată îndeaproape.

După cum puteți vedea, cele două platforme sunt foarte strâns legate și sunt ambele pregătite pentru organizații extrem de scalabile care doresc să-și dezvolte rapid audiența. Unii furnizori de găzduire îmbină în continuare liniile utilizând o rețea cloud pentru serverele lor virtuale. Un Cloud VPS oferă stabilitate și scalabilitate suplimentară, oferind în același timp structura și serviciile resurselor dedicate.

Care este cel mai bun server cloud pentru întreprinderile mici?

Pentru întreprinderile mici și în creștere, este vorba despre rentabilitatea investiției, productivitate și eficiență – iar soluțiile bazate pe cloud le acoperă pe toate trei. Un cloud cuprinzător și bine gestionat eficientizează operațiunile, reduce costurile și le permite antreprenorilor să se concentreze asupra strategiilor de afaceri esențiale în loc de o supraveghere IT obositoare.

Găzduirea în cloud poate servi multor obiective de afaceri, de la găzduire web până la managementul proiectelor.

Am acoperit mai sus cele mai bune opțiuni de găzduire în cloud, dar există o altă lume a stocării în cloud, a partajării fișierelor și a opțiunilor Software-as-a-Service. Probabil că sunteți deja familiarizat cu Google Suite, Microsoft Office 365 și Dropbox, dar cum rămâne cu instrumentele pentru managementul proiectelor, resursele umane și alte sarcini de zi cu zi? Cum altfel vă poate ajuta cloud-ul afacerea?

Alternative Amazon: Opțiuni de cloud prietenoase pentru dezvoltatori

Preferăm gazdele enumerate mai sus pentru atenția acordată infrastructurii de înaltă performanță și asistenței premium personalizate pentru clienți. Dar am fi neglijenți să nu mai vorbim de jucătorii mai mari (pentru cei care știu cu adevărat ce fac).

Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google Cloud Platform reprezintă cei trei mari ai găzduirii în cloud. Companiile oferă un potențial de scalabilitate aparent nelimitat pentru organizațiile întreprinderilor. Cu toate acestea, complexitatea soluțiilor à la carte, lipsa suportului și modelele de prețuri dificile de anticipat pot face ca aceste opțiuni să nu fie accesibile pentru cei care abia încep.

Aceste arome de găzduire în cloud sunt perfecte pentru dezvoltatorii de aplicații și alimentează unele dintre cele mai mari mărci de pe internet; cu toate acestea, cei care caută o modalitate simplă și scalabilă de a intra online pot fi rapid copleșiți. Cei care au puțină experiență tehnologică, dar nu sunt deloc pregătiți pentru marea perioadă, ar putea dori să ia în considerare câteva dintre următoarele:

 • Vultr
 • DigitalOcean
 • Linode
 • IBM Cloud
 • Nori
 • Alibaba Cloud

Toate cele șase opțiuni oferă servicii incredibile pentru cei care nu sunt slabi de inimă. Cei cu know-how tehnologic vor aprecia simplitatea accesului pe care cei trei furnizori din stânga le pot oferi, în timp ce întreprinderile în special vor gravita către platforma robustă de servicii pe care trei companii din dreapta le pot oferi. Indiferent dacă scalați de la 1.000 de vizitatori pe lună la 100.000 sau de la 1 milion la 10 milioane, puteți găsi multe opțiuni care să vă ajute să atingeți aceste obiective. Mult noroc!

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.6/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company