12 cele mai bune servicii de găzduire Python (aprilie 2023)

12 cele mai bune servicii de găzduire Python (aprilie 2023)

12 cele mai bune servicii de găzduire Python (aprilie 2023)

Fiind pe cât de versatilă, pe atât de populară, cea mai bună găzduire Python se potrivește echilibrului de simplitate și scalabilitate al limbajului de programare.

Python alimentează Google, Mozilla și YouTube, precum și operațiunile zilnice ale NASA și ale Serviciului Național de Meteorologie. Datorită numeroaselor sale avantaje – inclusiv aplicațiile sale largi și fiind mai ușor de învățat decât alte limbaje de programare – Python a crescut în popularitate.

Dar, indiferent de ce folosiți Python pentru a dezvolta, veți avea nevoie de un pachet robust de găzduire pentru a vă alimenta creația. Să aruncăm o privire la cele mai bune din industrie.

Cel mai bun furnizor de găzduire web Python în general

Numit după emblematicul serial britanic de comedie „Monty Python’s Flying Circus”, care parodiază legenda Regelui Arthur, Python provine din plictiseala de vară a unui programator la sfârșitul anilor 1980, dar acum captivează codificatorii orientați pe obiecte din întreaga lume.

Multe platforme de găzduire web care sunt bine conștiente de cererea de suport Python oferă programatorilor instrumente de dezvoltare Python pentru a crea aplicații web și mobile în sprijinul site-urilor lor web. Cele mai bune gazde Python oferă documentație solidă și angajează o echipă care înțelege nuanțele limbajului Python.

Suportul pentru cadre populare Python, cum ar fi Django și Flask, este o necesitate și ajută la flexibilitate dacă gazda este dispusă să instaleze orice module Python de care ați putea avea nevoie. Am plecat recent într-o căutare pentru a găsi gazde care sunt primitoare pentru utilizatorii Python. Dacă o mare parte din codarea dvs. este în Python, veți dori să verificați mai jos gazda noastră recomandată.

1. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Transfer GRATUIT al site-ului sau configurarea unui nou site
 • Backup-uri zilnice GRATUITE, CDN, e-mail și SSL
 • Asistență expertă 24/7, fără așteptare la telefon sau chat
 • Recomandat de WordPress ca o gazdă de top
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Începeți acum pe SiteGround.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Cu o gamă impresionantă de servicii de găzduire generale oferite, SiteGround este un inovator de top în spațiul de găzduire – de la soluții software personalizate până la asistență pentru clienți de prim rang. Compania oferă întreaga gamă de funcții de găzduire web, inclusiv un Cloudflare CDN gratuit, cPanel cu acces SSH și baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă – ca să nu mai vorbim de asistență pentru clienți demnă de premii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți mai multe opțiuni de găzduire de top »

Cel mai ieftin furnizor de găzduire Python

Dacă sunteți o persoană fizică sau o întreprindere mică (sau doar căutați să economisiți niște bani), poate doriți o gazdă Python care oferă doar cantitatea potrivită de asistență și servicii. Este posibil ca acest tip de gazdă să ofere găzduire partajată sau VPS, deoarece serverele dedicate tind să nu fie ieftine. Chiar dacă nu primiți toate clopotele, puteți găsi totuși găzduire web Python la prețuri accesibile, care oferă suport tehnic bun și documentație amplă pentru ca aplicația dvs. rulată de Python să ruleze așa cum doriți.

Ceva de luat în considerare atunci când căutați găzduirea Python cu costuri mai mici este dacă gazda are o rețea de asistență comunitară. Cele mai bune răspunsuri la probleme pot veni uneori de la utilizatorii înșiși! Desigur, este întotdeauna de ajutor atunci când personalul de asistență al gazdei cunoaște diferența dintre „spam” și „ou” în ceea ce privește codarea Python. Gazdele pe care le-am ales pentru cele mai ieftine găzduiri web Python au o mulțime de opțiuni pentru a vă asigura că puteți codifica în Python pe platformă fără probleme și puteți obține ajutor atunci când aveți nevoie. Faceți clic pe recenziile din tabelele de mai jos pentru a vedea toate caracteristicile pe care le oferă aceste planuri de găzduire la prețuri accesibile.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Vedeți mai multe opțiuni de găzduire la prețuri accesibile »

Cel mai bun serviciu de găzduire partajată pentru aplicații Python

O platformă de găzduire partajată este o opțiune complet viabilă pentru găzduirea unei aplicații Python. Un lucru de căutat este ce alte limbaje de programare acceptă gazda. Python este extensibil, ceea ce înseamnă că puteți interfața Python cu biblioteci scrise în alte limbi, cum ar fi Java, C și C++, iar acest lucru face o codificare mai rapidă și mai eficientă. Gazdele partajate oferă panouri de control precum Plesk și cPanel care vă vor ajuta să vă gestionați instrumentele și modulele pentru dezvoltatori Python.

Unele planuri de găzduire partajată vin cu stocare și lățime de bandă nelimitată, ceea ce este util pentru programatorii Python care se văd scriind multe aplicații diferite sau extinzându-le pe cele existente. O gazdă Python care rulează centre de date dedicate în mai multe locații va oferi cele mai bune rate de funcționare pentru a vă susține aplicația. Instalarea cu un singur clic pentru scripturi vă va menține să codați fără bătăi de cap. Veți găsi aceste caracteristici și multe altele printre alegerile noastre pentru cei mai buni furnizori de găzduire partajată.

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie, cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire de inalta calitate, indiferent de format
 • Pachete de stocare SSD GRATUITE de 20 de ori mai mare
 • Certificat SSL GRATUIT și asistență 24/7
 • Instalări cu 1 clic pentru WordPress și CMS-uri populare
 • Începeți cu serviciul GRATUIT de transfer de site-uri web
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe opțiuni de găzduire partajată »

Cea mai bună găzduire în cloud pentru Python

Poate că aplicația dvs. Python primește deja o mulțime de accesări, sau poate vă așteptați să o facă. Oricum, dacă doriți să susțineți o mulțime de oameni care trimit apeluri către serverul dvs., o soluție de găzduire în cloud poate fi potrivită pentru dvs. Găzduirea Python în cloud oferă dezvoltatorilor Python numeroase beneficii, inclusiv integrarea surselor de date și fiabilitate. Gazdele cloud puternice permit apelarea la o mare varietate de biblioteci Python și permit editarea web care poate fi preluată de oriunde.

Instalarea Django sau a altui cadru Python pe o gazdă bazată pe cloud ar trebui să fie ușoară – nu doriți să pierdeți timp prețios pentru a începe pur și simplu să rulați. Un avantaj al găzduirii aplicațiilor Python în cloud este că puteți implementa ușor și ieftin un proiect, fără să vă faceți griji cu privire la configurarea unui sistem de operare sau a unui server. Implementați și scalați aplicația în modul dorit, cu aceste opțiuni de prim rang pentru cea mai bună găzduire cloud pentru Python.

6. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

7. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

8. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

9. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Vedeți mai multe opțiuni de găzduire în cloud »

Cel mai bun server de găzduire dedicat pentru Python

Un server dedicat este acceptat pe scară largă în comunitatea Python ca cea mai bună opțiune pentru programare în Python. De ce? Oferă cele mai puține limitări atunci când vine vorba de instalarea dvs. Python, oferindu-vă mai mult control, flexibilitate și personalizare. Deși este de obicei mai costisitor decât alte opțiuni de găzduire, dacă sunteți un utilizator puternic care dorește să facă multe cu aplicația dvs., este o potrivire bună. Puteți codifica așa cum doriți și puteți face ca aplicația să ruleze optim.

Găzduirea dedicată complet gestionată vă poate economisi timp și îngrijorare. Dacă ceva se strica, nu va trebui să îl reparați singur. Căutați gazde care oferă o varietate de opțiuni de server cu opțiuni de lățime de bandă, stocare și backup care se potrivesc bugetului dvs. Securitatea strictă și protecția DDoS inclusă vă vor proteja serverul de atacuri și vor asigura funcționarea continuă a aplicației dvs. Dacă ați depășit alte tipuri de găzduire, este posibil să găsiți ceea ce aveți nevoie pe această listă cu cele mai bune găzduiri dedicate pentru Python.

10. IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

11. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

12. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară mare. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Vedeți mai multe opțiuni de găzduire de server dedicat »

Ce este Python Hosting?

Găzduirea Python este găzduirea web concepută special pentru a susține site-uri și aplicații scrise în limbajul de programare Python. Spre deosebire de găzduirea tradițională, care acceptă numai HTML, CSS și JavaScript, găzduirea Python oferă instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a rula un site web sau o aplicație bazată pe Python – inclusiv un interpret Python, un server web bazat pe Python și diverse biblioteci Python.

Găzduirea Python este o alegere bună pentru orice site web sau aplicație care este scrisă în limbajul de programare Python. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că găzduirea Python nu este potrivită pentru fiecare site web sau aplicație. Dacă site-ul sau aplicația dvs. este scrisă într-un alt limbaj de programare, cum ar fi PHP, Ruby sau ASP.NET, atunci va trebui să alegeți un alt tip de găzduire.

Pot obține găzduire Python gratuită?

Pur și simplu, nu este o investiție bună să optezi pentru găzduire Python gratuită. Deși este posibil să nu investiți bani în el, găzduirea gratuită este probabil să provoace durere, frustrare și timp pierdut. Opțiunile de găzduire gratuite pur și simplu nu au capacitatea de a sprijini programatorii Python, astfel încât aplicațiile lor rulează optim. Serverul va fi probabil lent și nu va putea gestiona traficul primit de aplicația dvs. deoarece îl partajați cu mulți alți utilizatori.

Majoritatea opțiunilor de găzduire gratuită nu sunt suficient de robuste pentru a suporta Python, așa că este un pariu bun să deschizi pușculița.

În plus, o gazdă Python gratuită nu va avea pluginurile, scripturile și modulele pe care le doriți pentru a personaliza modul în care codificați. Instalarea cadrului ales nu va fi simplă, iar panoul de control nu va avea toate opțiunile pe care le-ați obține cu o gazdă pentru care plătiți la un cost rezonabil. Cu toate aceste probleme potențiale, asistența va fi greu de găsit.

Pe lângă faptul că serviciile de găzduire gratuite sunt lente și de obicei depășite, de multe ori nu au nicio securitate suficient de puternică. Gazdele gratuite sunt renumite pentru distribuirea sau expunerea din neatenție a datelor utilizatorilor.

Găzduirea gratuită este atât de limitată încât, în cele din urmă, va trebui să plătiți pentru serviciu. Deci, dacă vă gândiți să mergeți pe calea gratuită pentru a economisi bani, nu o faceți. În schimb, verificați câteva dintre opțiunile la prețuri economice pe care le-am menționat mai devreme.

Căutați suport pentru Python 3, Flask și Django atunci când vă alegeți gazda

Python a trecut doar prin trei versiuni de la lansarea sa în 1990, cea mai recentă versiune fiind lansată acum 10 ani. În timp ce unele companii continuă să folosească Python 2 în scopuri vechi, Python 3 devine treptat noul standard. Există câteva biblioteci fantastice pentru Python 3, iar capacitățile limbajului continuă să crească în această ultimă versiune. În cele din urmă, este posibil ca unele gazde să nu mai accepte Python 2 și vor extinde ofertele pentru Python 3. Pentru a planifica viitorul, optați pentru o gazdă care acceptă Python 3 chiar dacă încă utilizați Python 2.

Un ultim lucru înainte de a pleca: cele mai comune cadre pentru Python sunt Flash și Django. Doriți o gazdă care acceptă unul sau ambele dintre aceste cadre. Acestea permit dezvoltarea cea mai rapidă și cea mai practică și produc cod curat și lizibil, care va face aplicația dvs. să funcționeze fără probleme. Dacă o gazdă nu acceptă Flash sau Django, este un semn că compania nu este la curent cu codarea Python și nu vă va putea oferi cel mai bun suport.

Gazdele prezentate aici au ceea ce este necesar pentru a vă alimenta proiectul Python.

Python poate avea o versiune stupidă a lui Camelot ca omonimă, dar companiile pe care le recomandăm să ia în serios găzduirea Python. Indiferent de bugetul dvs., o mulțime de gazde Python vă pot satisface nevoia de asistență excelentă, funcționalitate simplificată și viteză mare.

Dacă o cantitate semnificativă din codul dvs. este în Python, vă recomandăm să găsiți o gazdă Python din lista noastră și să sunați pentru a vorbi despre nevoile dvs. precise. Fie că este găzduire partajată, cloud sau dedicată, găzduirea Sfântului Graal al Python este la îndemâna ta. Asigurați-vă că vizitați pagina noastră de recenzii pentru a vedea care gazdă ar putea fi cea mai potrivită pentru proiectul dvs. Python.

Consultați recenzia noastră completă despre SiteGround

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, SiteGround este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent SiteGround pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 5,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală, dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre SiteGround:

Cu o reputație de asistență pentru clienți de încredere și inovații tehnologice de vârf, SiteGround trebuie să fie în fruntea listei dvs. de potențiali furnizori de găzduire. Gazda premium le permite proprietarilor de site-uri și utilizatorilor WordPress să opereze cu performanță și fiabilitate în medii cloud-powered scalabile fluid.

Înainte de a vă înscrie la SiteGround, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de SiteGround. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a SiteGround
 • SiteGround: 5.0/5.0 vs. altele
 • SiteGround: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că SiteGround este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului SiteGround. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan SiteGround.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company