Cele mai bune 13 găzduiri PrestaShop (aprilie 2023): teme și asistență gratuite

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 13 găzduiri PrestaShop (aprilie 2023): teme și asistență gratuite
Cele mai bune 13 găzduiri PrestaShop (aprilie 2023): teme și asistență gratuite

Cele mai bune 13 găzduiri PrestaShop (aprilie 2023): teme și asistență gratuite

În loc de toate cheltuielile și restricțiile legate de construirea unui magazin concret, serviciile online precum cea mai bună găzduire PrestaShop le pot oferi antreprenorilor posibilitatea de a vă personaliza magazinul, de a atrage clienți și de a realiza vânzări.

Fiind o soluție de comerț electronic gratuit și open-source, PrestaShop deservește peste 300.000 de comercianți la nivel global – cu o comunitate și mai mare de dezvoltatori pregătiți și capabili să vă ajute să începeți.

Citiți mai departe pentru gazdele web PrestaShop care oferă economii, performanță, scalabilitate și asistență care vă pot ajuta afacerea să descopere.

Cea mai bună găzduire PrestaShop

Anne-Charlotte a comparat PrestaShop cu Legos, deoarece le permite antreprenorilor să continue pe măsură ce companiile lor se extind. Ea și co-fondatorul Nicolas Rohr au vorbit despre prezența omnicanal a Faguo, care cuprinde acum magazinele mobile, rețelele sociale și magazinele fizice.

„Facem parte dintr-o generație ultra-conectată, așa că a fost foarte important să ne punem în funcțiune site-ul chiar de la început”, a spus el. „Când am creat Faguo în urmă cu aproximativ 10 ani, a trebuit să luați în considerare computerele. Acum, trebuie să luați în considerare smartphone-urile.”

PrestaShop oferă sute de teme receptive pentru a servi cumpărătorilor de pe dispozitive mobile, despre care se așteaptă să reprezinte aproape 54% din totalul vânzărilor de comerț electronic până în 2021. Odată ce personalizați designul site-ului și configurați metodele de plată și livrare, platforma oferă nenumărate funcții și module pentru piață și gestionați-vă magazinul pe o mare varietate de canale.

„Ideea este că clienții pot găsi aceleași informații oriunde, oriunde ar merge”, a spus Anne-Charlotte. „Ideea a fost să fii prezent și aproape de comunitate pentru a fi mai transparent și pentru a da viață cât mai mult posibil aventurii antreprenoriale a lui Faguo.”

La fel ca și în cazul WordPress, totuși, veți avea nevoie de un mediu de găzduire pentru a găzdui toată instalarea PrestaShop și toate fișierele dvs. Pentru asta, vă recomandăm A2 Hosting pentru că este lider în industrie în furnizarea de servicii de înaltă calitate la prețuri mici. Pe lângă spațiul de stocare și lățime de bandă de înaltă performanță, pachetele de găzduire actualizate vin cu o accelerare sporită a site-ului și migrări fără griji. Aflați mai multe despre A2 Hosting făcând clic pe recenzia noastră de mai jos:

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vezi alte gazde de top »

Cea mai bună găzduire PrestaShop cu „teme gratuite”

Când începeți o nouă afacere, site-ul sau magazinul dvs. online reprezintă o pânză goală. Sigur, multe magazine au mai multe elemente comune, dar lumea este stridia ta când vine vorba de modul în care vrei să-ți expui și să vinzi produsele.

Dincolo de optimizarea experienței mobile a magazinului dvs. online, acordați atenție proceselor simplificate de plată; experții de la Shortie Designs spun că s-ar putea să pierzi până la două treimi dintre clienți cu o pâlnie de conversie prost concepută. Căutați modele care să atragă vizitatorii dvs., făcându-i mai probabil să se întoarcă. Investește în fotografii uimitoare ale produselor și petreceți timp oferind cumpărătorilor descrieri amănunțite despre fiecare articol și opțiunile aferente acestuia.

Servind o gamă largă de afaceri și industrii, piața de șabloane PrestaShop are mii de opțiuni de design.

PrestaShop face acest lucru ușor, oferind aproape 4.000 de teme organizate în funcție de versiunea software, industrie, concept de stil și funcționalități specifice. În piața de suplimente a platformei, șabloanele variază de la 70 USD la aproape 300 USD.

Datorită informațiilor financiare și personale sensibile implicate în cumpărarea și expedierea produselor, magazinele online sunt de obicei cel mai bine servite cu o temă premium. Standardele de codare și securitate cu teme gratuite pot fi destul de laxe, lăsându-vă afacerea susceptibilă la atacuri, lentă la încărcare și dezamăgitoare pentru potențialii clienți.

Pentru cei care caută modalități mai accesibile de a începe, totuși, planul dvs. de găzduire web reprezintă o șansă de a vă restabili bugetul. Deoarece concurența este acerbă – în special la nivelurile de găzduire partajată ale industriei – proprietarii de magazine pot profita de planuri bogate în funcții și serios impresionante pentru o fracțiune din ceea ce vă puteți aștepta.

Pentru mai puțin de 5 USD pe lună, vă puteți aștepta să vedeți stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail, asistență non-stop, sute de instalări cu un singur clic (inclusiv PrestaShop), securitate gestionată puternică, un certificat SSL gratuit și unul anul de înregistrare gratuită a unui nume de domeniu. Aceste planuri bogate în funcții enumerate mai jos sunt excelente pentru întreprinderile mici și pentru cei care abia încep.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de top pentru accesibilitate »

Cea mai bună performanță de găzduire PrestaShop cu „SSD-uri”

Pe lângă produsele dvs. și experiența generală a utilizatorului site-ului dvs., performanța și viteza de încărcare a paginii sunt unii dintre cei mai mari factori care determină dacă un client va face clic pe butonul de cumpărare. Mai mult de jumătate dintre consumatori au indicat că site-urile web lente sunt principalul motiv pentru care ar abandona o achiziție, iar 44% au spus că tranzacțiile lente le dau mai multă anxietate cu privire la o achiziție.

Site-urile de încărcare rapidă sunt mai mult decât doar pentru spectacol; performanța site-ului web intră și afectează ratele de conversie, ratele de respingere, timpul petrecut pe site, paginile pe sesiune, vizitatorii repeți și alte valori ale succesului.

Performanța este atât de importantă încât este măsurată până la milisecunda. O 250 de milisecunde în plus, sau un sfert de secundă, sunt suficient de vizibile pentru ca vizitatorii să nu mai acceseze site-ul dvs. în favoarea unui concurent, potrivit The New York Times – și asta a fost în 2012 . Nevoia de viteză a consumatorului a crescut de atunci. (Pentru referință, îți ia aproximativ 400 de milisecunde pentru a clipi din ochi.)

Unitățile de hard disk sunt mai mari, mai lente și conțin mai multe părți mobile decât unitățile SSD moderne.

Din fericire, viteza paginii este ceva la care poți lucra. Pe lângă utilizarea unei rețele de livrare a conținutului, care răspândește informațiile site-ului dvs. pe o rețea de servere pentru a pune datele cât mai aproape de vizitatorii dvs., proprietarii de site-uri pot comprima sau reduce cu ușurință dimensiunea fișierelor de imagine, reduce codul, dezinstalează module inutile, și evitați să includeți glisoare grele pentru pagina de pornire, ferestre pop-up și alte funcții pe site. PageSpeed Insights de la Google poate oferi o listă de verificare mai tehnică a problemelor de corectat, cum ar fi reducerea timpului de încărcare a serverului, valorificarea stocării în cache a browserului și eliminarea anumitor scripturi.

Cu toate acestea, înainte de a vă scufunda în toate acestea, primul – și cel mai ușor – pas pe care îl puteți face este să vă găzduiți magazinul online la un furnizor care face majoritatea acestor ajustări automat pentru dvs. Decizia unei gazde de a oferi infrastructură optimizată și semnale hardware îmbunătățite sunt investite în succesul clienților lor. În loc să ofere cele mai ieftine soluții posibile și să maximizeze profiturile, gazdele enumerate mai jos fac acești pași suplimentari pentru a se asigura că site-urile web ale clienților sunt întotdeauna online și navighează la viteze optime.

Cel mai rapid și simplu mod de a afla dacă unei gazde îi pasă de performanța site-ului este să cauți trei litere: SSD. Acronimul înseamnă unități cu stare solidă și sunt un tip modern de dispozitiv de stocare care poate citi, scrie și accesa date de până la 20 de ori mai rapid decât unitățile HDD tradiționale. Simțiți-vă liber să citiți de ce SSD-urile reprezintă opțiunea de stocare mai bună pentru proprietarii de site-uri orientați spre performanță sau treceți mai departe pentru a afla mai multe despre cele trei gazde preferate pentru această funcție importantă:

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Găzduire de afaceri partajată cu spațiu de stocare SSD GRATUIT
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului web fără timpi de nefuncționare
 • Dezvoltați în PHP, Ruby, Perl, Python și MySQL
 • Creator de drag-and-drop sau WordPress GRATUIT
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

SSD
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting a făcut pionieri spațiul SSD, inclusiv stocarea SSD gratuită în toate planurile de server pentru performanță maximă. Site-urile web existente nu se confruntă cu perioade de nefuncționare, deoarece InMotion Hosting vă transferă site-ul în noua sa casă din rețeaua InMotion și puteți alege o locație pentru centrul de date de pe Coasta de Vest sau Coasta de Est. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

6. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

SSD
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

7. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire SSD, cache încorporat și CDN GRATUIT
 • Alegerea ta dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Stivă optimizată cu Apache, PHP-FPM și MariaDB
 • Suport pentru cele mai recente versiuni PHP
 • Obțineți 25% REDUCERE în primele 3 luni cu codul promoțional Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

SSD
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cloudways oferă performanțe ultrarapide, alimentate de SSD, cu stocare suplimentară în cache stratificată deasupra unei stive de tehnologie optimizate. Bucurați-vă de un cocktail cloud performant de Apache, NGINX, PHP-FPM și o gamă de baze de date MySQL și MariaDB. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Vedeți alte gazde de top cu SSD-uri »

Cea mai bună găzduire PrestaShop „Cloud”.

Viteza este mare și tot, dar chiar și cea mai bună performanță nu va conta prea mult dacă magazinul dvs. se prăbușește mereu și nu este disponibil pentru vizitatori. Site-urile web se pot prăbuși dintr-o varietate de motive – unele sunt auto-implicate, altele sunt în afara controlului dumneavoastră.

Pentru a preveni accidentele, aveți grijă când actualizați baza de cod, modulele sau alt software asociat cu magazinul dvs. online. Dacă este posibil, creați un mediu de pregătire pentru a vă asigura că actualizările nu întrerup nimic înainte de a trece modificările pe site-ul dvs. live. Luați întotdeauna măsuri de precauție pentru a vă proteja securitatea site-ului dvs. Adesea, atacurile se pot urmări până la expunerea unei vulnerabilități cunoscute într-o bucată de software învechită sau o parolă prea simplificată.

Una dintre cele mai frustrante cauze ale timpului de nefuncționare poate apărea de fapt atunci când ai avut prea mult succes. Știți cum de Vinerea Neagră, când atât de mulți oameni se grăbesc într-un magazin în același timp, oamenii ajung să fie răniți și lucrurile sunt stricate? Când prea mulți oameni vă vizitează magazinul online în același timp, serverele dvs. simt furia și pot fi copleșite.

O modalitate rapidă de a trata și de a preveni acest potențial rezultat este să vă înscrieți la un nivel mai înalt de serviciu de găzduire web. Găzduirea partajată este excelentă pentru accesibilitatea și caracteristicile sale, dar fiecărui client i se oferă o parte relativ mică din resursele de calcul ale unui server. În plus, deoarece atât de mulți clienți au fișiere pe aceeași mașină, un site web compromis poate provoca o mulțime de alții să se prăbușească cu el.

Găzduirea în cloud implică mai multe servere care partajează sarcina de lucru și se protejează împotriva creșterii traficului și a atacurilor rău intenționate.

Găzduirea în cloud oferă o modalitate simplă și sigură de a crește și reduce rapid spațiul serverului și puterea de procesare. În acest tip de aranjament, mai multe servere sunt conectate împreună pentru a partaja și a duplica fișierele dvs. Această redundanță înseamnă că, dacă o parte a rețelei eșuează, celelalte servere pot să intre și să continue să trimită site-ul dvs. către browserele vizitatorilor. În plus, dacă începeți brusc să vedeți cantități peste medie de trafic, servere suplimentare se pot alătura luptei pentru a vă menține site-ul operațional.

De obicei, auziți despre găzduirea în cloud în contextul unor giganți din industrie precum Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google Cloud Platform. Deși aceste servicii oferă o scalabilitate și oportunități extraordinare, ele sunt adesea extraordinar de greu de configurat și întreținut fără un departament IT cu experiență. În schimb, preferăm să ne bazăm pe gazde tradiționale care deservesc în mod regulat proprietarii de întreprinderi mici și pot oferi configurații și asistență de găzduire ușor de înțeles. Consultați mai jos opțiunile noastre preferate:

8. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

9. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

10. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

Cel mai bun suport de găzduire PrestaShop „gestionat”.

Deci, ți se învârte încă capul? Gazduirea web poate fi un efort intimidant, mai ales daca este prima data cand creezi un magazin online. Sunt multe de luat în considerare, de la viteză și securitate la scalabilitate și design. Adăugarea unui magazin de comerț electronic, cu toate aspectele legate de gestionarea inventarului, procesarea plăților, urmărirea comenzilor, expedierea și alte proceduri, face experiența online și mai complicată.

Pentru proprietarii de magazine care preferă să se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor, îmbunătățirea produselor sau creșterea catalogului, serviciile gestionate pot fi de un ajutor extraordinar. Găzduirea gestionată și ofertele dedicate de asistență pentru clienți înseamnă că furnizorul de găzduire se va ocupa de majoritatea, dacă nu toate, componentele tehnice ale magazinului dvs. online. În funcție de furnizor și de bugetul dvs., este posibil să aveți nevoie totuși să supravegheați câteva componente mici ale magazinului dvs., dar experții gazdei dvs. vor configura totul pentru dvs.

Asistența gestionată va fi cea mai receptivă și cea mai utilă proprietarilor de afaceri. Pe lângă recomandarea serviciilor și opțiunilor cel mai bine adaptate nevoilor PrestaShop, gazdele vor instala software-ul și îl vor configura pentru performanță și securitate optime. Serviciile vin la un pic mai mic, dar mulți antreprenori consideră că suportul gestionat le economisește mult timp și bani pe termen lung.

Unele dintre beneficiile suplimentare ale asistenței gestionate includ: monitorizare suplimentară și proactivă a serverului, securitate îmbunătățită (în special importantă pentru tranzacțiile de comerț electronic), backup automat al datelor, costuri de operare reduse și liniște sporită. Cei trei furnizori de găzduire pe care i-am enumerat mai jos sunt cunoscuți în întreaga industrie pentru furnizarea de asistență în timp util, servicii la prețuri accesibile și infrastructură impresionantă. Aflați mai multe din recenziile noastre de mai jos:

11. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Magazine WooCommerce gestionate la costuri reduse
 • Procesare GRATUITĂ a plăților și transport reglabil
 • Testați modificările aduse magazinului dvs. online într-o zonă de pregătire
 • Securitate SSL preinstalată și backup-uri zilnice automate
 • Potrivire 100% energie regenerabilă
 • Începeți acum pe SiteGround.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Legendarii experți WordPress de la SiteGround și-au extins expertiza la magazinele online livrate prin WooCommerce. Bucurați-vă de actualizări gestionate și asistență de vârf în industrie cu infrastructura SiteGround bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

12. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

13. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire rapida si sigura pentru magazinele WordPress si WooCommerce
 • Domeniu GRATUIT, copii de rezervă, SSD-uri și certificat SSL
 • Memorare în cache la nivel de server și stocare scalabilă
 • Peste 400 de extensii gratuite și plătite pentru a vă dezvolta magazinul
 • E-mail SPAM Safe™ cu suport IMAP
 • Începeți acum cu InMotion.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting se mândrește cu stocare SSD NVMe modernă, stocare în cache dedicată și resurse scalabile pentru a furniza încărcări de pagini extrem de rapide pe care clienții dvs. le vor aprecia. Vă recomandăm să profitați de ofertele WooCommerce gestionate ale gazdei web premium, dar noii proprietari de magazine nu ar trebui să ezite să verifice și opțiunile de găzduire partajată mai ieftine. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 100 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de comerț electronic de top »

Sfat profesional: acordați atenție cerințelor de găzduire PrestaShop

Odată ce decideți că PrestaShop este platforma de comerț electronic potrivită pentru a vă alimenta afacerea, veți dori în mod natural să vă asigurați că tehnologiile din jur sunt la înălțime. Multe planuri de găzduire, inclusiv cele enumerate mai sus, sunt echipate cu instalări PrestaShop cu un singur clic, mult spațiu de stocare și resurse de memorie ample.

Cu toate acestea, va trebui să vă asigurați că acele resurse de calcul corespund nevoilor site-ului dvs. atât acum, cât și în viitor. De exemplu, o afacere consacrată va necesita servicii premium în comparație cu un hobbyist care vrea să plece pentru prima dată. Furnizorul dvs. de găzduire se ocupă de înregistrările de domenii? Dar măsurile de securitate? Imbunatatiri de performanta? Acordarea atenției literei mici poate face o diferență măsurabilă în succesul site-ului dvs. și experiența utilizatorului.

În ceea ce privește PrestaShop în sine, platforma recomandă aceste specificații pentru mediul dvs. de găzduire:

 • Server web Apache 2.x, NGINX sau Microsoft IIS
 • PHP 5.6+, MySQL 5.0+ și acces FTP
 • Limită de memorie PHP de cel puțin 128 MB și limite de dimensiune a fișierelor de încărcare de cel puțin 16 MB
 • Nume de domeniu (sau subdomeniu) și certificat SSL
 • Extensii PHP Mcrypt, OpenSSL, Zip, Curl, GD și PDO
 • Cadre de stocare în cache Memcached, Apc și OpCache

PrestaShop oferă un ghid de instalare impresionant, precum și instrucțiuni despre adăugarea PrestaShop la un mediu local sau computer. Practic, orice gazdă care merită să aibă încredere cu site-ul dvs. de afaceri ar trebui să poată oferi aceste servicii standard. Nu vă fie teamă să vă orientați puțin mai sus, deoarece tehnologiile mai moderne vor contribui la creșterea performanței, fiabilității și scalabilității în viitor.

Dacă încă sunteți puțin sigur sau ezitați să vă ocupați de acest proiect, nu vă fie teamă să contactați un expert PrestaShop pentru a vă ajuta cu configurarea inițială, migrare, integrări terță parte, dezvoltare personalizată sau marketing.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria eCommerce Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.8/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 11,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 11,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company