9 cei mai buni furnizori de găzduire PHP gratuit (aprilie 2023)

9 cei mai buni furnizori de găzduire PHP gratuit (aprilie 2023)

9 cei mai buni furnizori de găzduire PHP gratuit (aprilie 2023)

Dacă construiți teme personalizate pentru blogul dvs. WordPress, a avea cea mai bună găzduire PHP gratuită vă va ajuta să economisiți bani pentru proiectul dvs. Un plan de găzduire gratuit care acceptă cea mai recentă versiune PHP vă va permite să vă publicați site-ul live fără a investi bani în proiectul dvs.

Am testat și analizat personal cei mai buni furnizori de găzduire web gratuită pentru asistența clienților, performanța și hardware-ul lor. Cele mai bune gazde web gratuite își susțin planurile cu garanții de funcționare impresionante, instrumente gratuite pentru crearea de site-uri web și suficient spațiu de stocare pentru a susține un site web PHP mic.

Consultați planurile noastre preferate de găzduire plătită sau treceți la cei mai buni furnizori de găzduire gratuită pentru site-uri web.

Alegerea noastră de experți pentru cea mai bună găzduire PHP: A2 Hosting

A2 Hosting este visul unui dezvoltator PHP. Această gazdă PHP a fost unul dintre primii furnizori care a oferit clienților suport PHP pentru planurile de găzduire partajată. Serviciul de găzduire web oferă proprietarilor de site-uri diverse opțiuni de găzduire, facilitând începerea cu un transfer gratuit de site și instalări WordPress cu un singur clic.

A2 acceptă o serie de versiuni PHP și oferă utilizatorilor acces la un comutator intuitiv de versiuni în cPanel. Planul său de găzduire partajată, Start Up, oferă viteze de până la 20 de ori mai mari decât alte planuri partajate, susținute de unități SSD.

Un dezvoltator PHP va aprecia toate funcțiile bonus ale contului său de găzduire, inclusiv un certificat SSL gratuit, o garanție de funcționare de 99,9% și asistență prin chat live, e-mail și telefon 24/7. Trecerea la un plan de nivel superior va debloca lățime de bandă nelimitată și stocare SSD.

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Alegeți versiunea dvs. PHP, de la 4.4 la 8.1+
 • Comutator de versiuni PHP ușor de utilizat în cPanel
 • Suport pentru MySQL, MariaDB și phpMyAdmin
 • Caracteristici avansate de securitate și HackScan GRATUIT
 • Securitate SSL GRATUITĂ și acces SSH
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

PHP
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Întotdeauna în prima linie atunci când vine vorba de integrarea versiunilor actualizate ale limbajelor și tehnologiilor de programare populare, A2 Hosting este întotdeauna o alegere puternică pentru dezvoltatori. Serverele SSD ultra-rapide ale companiei de găzduire excelează la fiecare nivel. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Consultați recenzia noastră completă despre A2 Hosting pentru a vedea de ce această companie de găzduire este un furnizor performant de găzduire PHP.

Cele mai bune servicii de găzduire PHP ieftine

În lumea găzduirii, „ieftin” este sinonim cu „partajat”. Un plan de găzduire partajată este o alegere excelentă pentru noii proprietari de site-uri web sau aplicații web care nu necesită prea mult spațiu de stocare și lățime de bandă.

Clienții care nu au nevoie de resursele masive de găzduire dedicată își pot pune aplicația web PHP online pentru o fracțiune din cost, obținând în același timp o mulțime de avantaje. Unele dintre planurile noastre preferate de găzduire partajată includ un nume de domeniu gratuit pentru primul an de serviciu și un creator de site-uri web gratuit pentru a vă ajuta să începeți.

Următoarele gazde ne impresionează cu hardware-ul, performanța și asistența pentru clienți. După ce am analizat cu atenție capacitățile fiecărei gazde, credem că aceste companii oferă clienților cea mai bună găzduire web la un buget redus.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Mai multe versiuni de PHP 5 și PHP 7 disponibile
 • Cod în PHP, cu suport pentru MySQL și Ruby
 • Personalizați-vă versiunea PHP cu handlere PHP
 • Configurați cu ușurință mediul PHP cu php.ini
 • Generați răspunsuri mai rapide cu FastCGI pentru PHP
 • Începeți acum Bluehost.

PHP
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui mediu de găzduire prietenos cu PHP. Puteți alege versiunea PHP, care poate fi, de asemenea, personalizată și configurată pentru a satisface nevoile dvs. de construire a site-ului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Suport pentru Laravel, Symfony și CodeIgniter
 • Controlul ușor al versiunii PHP face actualizarea simplă
 • Managerul de acces vă permite să lucrați cu alți dezvoltatori
 • Implementați aplicații direct din depozitul Git
 • Servere de înaltă performanță cu timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

PHP
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu subestimați Hostinger din cauza prețului nebun de scăzut. Gazda web are o listă surprinzător (și revigorantă) de caracteristici și tehnologii moderne, extinzându-se până la o experiență robustă de găzduire PHP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire PHP gestionată cu furnizor de cloud
 • Servere cloud preconfigurate cu PHP7.3
 • PHP-FPM, Apache/NGINX și MySQL/MariaDB
 • CloudwaysCDN și backup-uri automate GRATUITE
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

PHP
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cu Cloudways, clienții aleg dintr-o mână de furnizori de cloud consacrați și se bucură de scalarea verticală a resurselor. Implementați aplicații PHP nelimitate, practic fără timpi de nefuncționare și bucurați-vă de libertatea de alegere de la cel mai bun furnizor de servicii gestionate de găzduire în cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • PHP, MySQL, PostgreSQL, Ruby, Perl și Python
 • Versiunea PHP: 5.2.17+ și 5.3.10+
 • WordPress, Joomla sau PrestaShop preinstalat
 • Securitate cPanel, Softaculous și SSL GRATUITE
 • Acces SSH și bază de cunoștințe specifice PHP
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

PHP
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

PHP este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, așa că are sens ca InMotion să fie una dintre cele mai populare alegeri ale noastre pentru crearea unui site web bazat pe PHP. InMotion oferă putere, personalizare și suport de top tuturor nivelurilor de utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 100 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

6. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Plugin de configurare PHP GRATUIT inclus în cPanel
 • Setați versiuni PHP pentru anumite domenii prin MultiPHP
 • Suport pentru versiunile 7.0 și ulterioare
 • Baze de date MySQL nelimitate cu phpMyAdmin
 • Domeniu GRATUIT și certificat SSL incluse
 • Începeți acum pe HostGator.

PHP
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator rămâne o opțiune puternică de găzduire web atât pentru dezvoltatori, cât și pentru proprietarii de site-uri pentru prima dată. Fie că doriți să scrieți ceva de la zero sau doar să rulați un site WordPress eficient, HostGator vă va oferi toată simplitatea și instrumentele de care aveți nevoie. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Dacă nu sunteți convins să plătiți pentru furnizorul dvs. de găzduire PHP, mai aveți mai multe opțiuni gratuite din care să alegeți. Citiți mai departe pentru a vedea cele mai bune alegeri de găzduire PHP complet gratuite.

Cei mai buni furnizori de găzduire PHP gratuit

Ca dezvoltator PHP sau o afacere mică, probabil că nu doriți să cheltuiți mulți bani pe platforma dvs. de găzduire. De ce să plătiți pentru spațiu de stocare suplimentar și funcții de care nu aveți nevoie dacă un serviciu de găzduire gratuit funcționează pentru dvs.? Am comparat unii dintre cei mai buni furnizori de găzduire web gratuită pentru a vă aduce această listă de servicii care acceptă PHP gratuit.

7. Infinity Free

Infinity Free este un furnizor de găzduire de top care acceptă aplicații web gratuite PHP și MySQL. Susținem această platformă de găzduire deoarece oferă clienților acces la funcții rezervate de obicei pentru planurile plătite, inclusiv un certificat SSL gratuit, site-uri web nelimitate și fără anunțuri.

Ne place în mod special Infinity Free pentru aceste suplimente:

 • Alegerea unui subdomeniu gratuit din 25 de extensii
 • Garanție de funcționare de 99,9%.
 • 5 GB de spațiu pe disc și 400 de baze de date MySQL

Privind doar câteva dintre funcțiile InfinityFree, este clar că această gazdă depășește majoritatea celorlalte servicii gratuite. În plus, gazda își demonstrează angajamentul de a oferi acces la găzduire tuturor, indiferent de trecut sau buget.

8. 000webhost

000webhost este un excelent serviciu de găzduire gratuit pentru noii proprietari de site-uri web care doresc o platformă gratuită, ușor de utilizat, pentru a-și găzdui site-urile web. Deși nu obțineți un cont de e-mail gratuit sau asistență pentru clienți non-stop, aveți suficient spațiu pe disc și lățime de bandă pentru a opera un site web mic.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate ale planului gratuit 000webhost includ:

 • Un cont FTP gratuit și o bază de date SQL
 • Servere de nume protejate Cloudflare
 • 300 MB spațiu pe disc și 3 GB lățime de bandă

Această gazdă este ideală pentru proiecte mici sau dezvoltatori studenți care caută o platformă gratuită pentru a-și rula scriptul PHP. Și puteți face upgrade cu ușurință la un plan de găzduire partajată dacă rămâneți fără spațiu de stocare.

9. ByetHost

ByetHost are o experiență de peste 10 ani în industria de găzduire web și folosește această experiență pentru a construi pachete de găzduire pentru 1 milion de site-uri web din întreaga lume. Planurile sale gratuite de găzduire rulează pe software proprietar personalizat, permițând site-ului dvs. să ruleze simultan pe diferite clustere de servere, oferindu-vă performanță și viteză.

Cele mai bune caracteristici ByetHost includ:

 • Acces la instalatorul automat Softaculous
 • Gestionare simplă a site-ului cu VistaPanel (managerul de fișiere proprietar al ByetHost)
 • Un cont FTP gratuit și un subdomeniu gratuit

Nu numai că această gazdă acceptă PHP, dar le permite utilizatorilor să ruleze MySQL și are suport tehnic gratuit. Proprietarii de site-uri web vor fi plăcut surprinși de nivelul de servicii și calitatea caracteristicilor pe care le obțin din acest plan de găzduire fără costuri.

Suntem primii care admit că găzduirea gratuită este adesea prea bună pentru a fi adevărată. Dar dacă sunteți mulțumit că aveți spațiu pe disc și lățime de bandă limitate, gazdele de mai sus se vor potrivi perfect nevoilor dvs. de găzduire gratuită. Și dacă rămâneți fără resurse, puteți oricând să faceți upgrade la un plan de găzduire partajat ieftin de la furnizorul dvs.

Ce este PHP?

PHP este un limbaj de scripting open-source, pe partea de server, care alimentează cel mai popular sistem de management al conținutului din lume, WordPress. Limbajul este ideal pentru crearea de conținut dinamic al paginii care afișează o ieșire diferită în funcție de acțiunea utilizatorului.

De exemplu, un site construit pe WordPress folosește PHP pentru a vă conecta site-ul la o bază de date SQL. Când un vizitator caută pe site-ul dvs. rețete de deserturi, codul PHP îi spune site-ului dvs. să intre în baza de date, să preia toate rețetele de brownie și prăjituri pe care le aveți și să le afișeze pentru vizitator.

PHP este cadrul de codare din spatele WordPress.

Deoarece limbajul funcționează pe server, dezvoltatorii îl pot folosi pentru a restricționa accesul utilizatorilor. Acest lucru necesită ca utilizatorii să se conecteze la site-ul dvs. web înainte de a vizualiza conținutul. Facebook este un exemplu excelent de site web construit folosind PHP, deși s-a schimbat de-a lungul anilor.

Alte caracteristici utile ale PHP includ:

 • Adăugarea, mutarea și ștergerea fișierelor bazei de date SQL
 • Stocarea datelor cookie ale site-ului web
 • Colectarea formularelor online
 • Crearea, deschiderea, citirea, scrierea, ștergerea și închiderea fișierelor de pe server
 • Criptarea datelor

PHP este un limbaj relativ ușor de învățat și are o comunitate open-source enormă. Compatibilitatea sa cu serverele Windows, Linux și MacOS îl face și incredibil de versatil.

Ce este găzduirea web PHP?

Găzduirea web PHP nu se referă la un plan de găzduire specific, cum ar fi găzduirea WordPress sau Reseller. În schimb, este orice tip de găzduire partajată, VPS, cloud sau dedicată de server care vine cu suport PHP.

Deoarece acesta este unul dintre cele mai comune limbaje de scripting, aveți sute de opțiuni. Dar, după cum probabil ați ghicit, unele servicii de găzduire PHP sunt mai bune decât altele.

Când faceți cumpărături pentru un furnizor de găzduire web PHP, există câteva caracteristici la care veți dori să fiți atent pentru a vă asigura că alegeți gazda potrivită.

În primul rând, verificați dacă furnizorul dvs. oferă suport PHP pentru cea mai recentă versiune. Utilizarea celei mai recente versiuni PHP (8.2 sau mai mare) vă va asigura că codul dumneavoastră rulează mai rapid și mai ușor.

Puteți utiliza găzduire partajată, VPS, cloud sau dedicată pentru site-ul dvs. PHP.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre găzduirea PHP este că, de obicei, puteți obține un serviciu de înaltă calitate dintr-un plan de găzduire partajată. Un plan de găzduire partajată va veni cu multe caracteristici atrăgătoare la un preț lunar scăzut. Clienții primesc de obicei un certificat SSL gratuit, un domeniu gratuit și spațiu de stocare și lățime de bandă ample pentru a alimenta site-urile mici și mijlocii.

Dacă intenționați să alimentați un site web mai extins, puteți opta pentru un plan de găzduire VPS pentru a vă oferi mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă. În plus, un VPS va gestiona cu ușurință bazele de date mari pline de conținut pentru blogul tău WordPress.

Pot găzdui un site PHP gratuit?

Un plan de găzduire web gratuit este atrăgător pentru o persoană fizică sau un proprietar de afaceri mici cu un buget redus. La urma urmei, cine nu și-ar dori un site web gratuit? O gazdă web gratuită de la una dintre alegerile noastre de top este perfectă pentru proprietarii de site-uri web cărora nu le deranjează să sacrifice personalizarea pentru a economisi bani.

Găzduirea gratuită este cea mai bună pentru site-uri web personale mici și proiecte de testare.

Deși găzduirea web gratuită nu este probabil să vă ofere spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată sau un nume de domeniu gratuit, ar trebui să ofere suficient pentru a alimenta un site web personal mic sau un proiect de testare.

Cu toate acestea, un plan de găzduire partajat sau VPS este o alegere inteligentă dacă site-ul dvs. are nevoie de mai multă putere decât poate oferi un plan de găzduire gratuit. Puteți obține lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat pe multe planuri de găzduire partajată și VPS la un preț lunar scăzut. Și caracteristicile suplimentare și securitatea pe care le obțineți merită să plătiți câțiva dolari în fiecare lună.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,7 în categoria PHP Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.7/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company