13 cele mai bune găzduire pentru site-uri web HTML (aprilie 2023)

13 cele mai bune găzduire pentru site-uri web HTML (aprilie 2023)

13 cele mai bune găzduire pentru site-uri web HTML (aprilie 2023)

Chiar și fără renașterea găzduirii web statice, găsirea celei mai bune găzduiri pentru site-uri web HTML este un efort incredibil de important.

Ca parte esențială a setului de instrumente al unui dezvoltator web, HTML servește drept limbaj de marcare pentru mai mult de 92% din toate site-urile web. Indiferent dacă utilizați un sistem de gestionare a conținutului bazat pe PHP, cum ar fi WordPress, sau dacă scrieți singur codul, HTML oferă în cele din urmă browserelor web structura site-ului dvs.

În cele din urmă, cel mai bun plan de găzduire pentru un site web HTML oferă cea mai bună performanță la cel mai mic preț. Nu veți avea nevoie de resursele unui plan de găzduire VPS sau de un server dedicat, astfel încât să vă puteți bucura de economiile de costuri ale unui plan partajat.

Am împărțit opțiunile de top în două categorii — furnizori de găzduire partajată cu funcții complete și specialiști în găzduire HTML fără toate clopotele.

Cea mai bună găzduire partajată pentru site-uri web HTML

Poate nu este surprinzător, cea mai bună găzduire partajată pentru site-uri web HTML este în mare parte sinonimă cu cele mai bune companii de găzduire în general. Acești lideri din industrie au apărut de-a lungul anilor pentru a oferi cele mai bune pachete de servicii de găzduire web, indiferent de format.

Cu următoarele planuri de găzduire partajată, vă puteți alege nivelul de interacțiune cu codarea HTML. Creați-vă site-ul cu un generator de site-uri web drag-and-drop fără a modifica nimic în HTML de bază sau mergeți la cealaltă extremă codificând totul singur și încărcându-l pe serverul dvs. prin FTP.

Indiferent de ruta pe care o preferați, acești furnizori de găzduire conectează proprietarii de site-uri web cu instrumentele și tehnologiile de care au nevoie pentru a reuși. Planurile de calitate vin adesea cu creatori de site-uri web gratuite, asistență pentru clienți 24/7 și un nume de domeniu gratuit timp de un an.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Bluehost este bine cunoscut pentru compatibilitatea sa cu WordPress, dar știați că nu trebuie să utilizați un CMS pentru a vă găzdui site-ul cu Bluehost?

Tot ce aveți nevoie este un FTP sau un manager de fișiere pentru a vă crea și publica site-ul web. Puteți să vă creați întregul site folosind un generator de site static și să-l găzduiți în continuare cu una dintre cele mai bune gazde web din industrie.

Dacă nu sunteți un dezvoltator web experimentat, vă puteți bucura, de asemenea, de beneficiile de economisire a timpului oferite de un șablon HTML complet personalizabil și un generator de site-uri cu Weebly.

Editorul de cod ușor de utilizat pentru constructorul de site-uri web oferă acces la codul HTML de bază din spatele șabloanelor și temelor minunate de site-uri web, astfel încât să puteți pune propriile tale note personale asupra aspectului și funcționalității site-ului dvs.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Nu veți simți niciodată că porniți această călătorie singur, cu multitudinea de materiale de lectură oferite de Hostinger pentru dezvoltarea web HTML.

O căutare rapidă a bazei de cunoștințe a companiei de găzduire web dezvăluie peste 300 de resurse care acoperă totul, de la definiția de bază a HTML până la diferențele dintre HTML și HTML5 responsive. Utilizatorii pot, de asemenea, să învețe cum să creeze și să editeze teme HTML și cum să folosească un cadru Bootstrap, printre alte subiecte.

Desigur, Hostinger oferă mai mult decât tutoriale – am fost mult timp impresionați de abordarea acestei gazde cu buget redus față de serviciile de găzduire de înaltă calitate. Proprietarii de site-uri se vor bucura de un certificat SSL gratuit, înregistrarea domeniului și lățime de bandă și baze de date nelimitate.

Pentru a ajuta în continuare pasionații de HTML să își extindă prezența pe web, Hostinger oferă clienților 100 de căsuțe de e-mail, stocare SSD de înaltă performanță, credite de publicitate Google și o garanție de funcționare.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

De la începuturile sale în 2002, HostGator a văzut evoluția HTML ca metodă principală de dezvoltare la un instrument de fundal și înapoi, pe măsură ce site-urile HTML statice au crescut în popularitate.

Această experiență bogată înseamnă că HostGator este echipat perfect pentru a ajuta clienții de găzduire a site-urilor web să-și construiască, să implementeze și să-și extindă site-urile. Aproximativ o treime dintre clienții HostGator sunt profesioniști web, ceea ce arată atenția companiei față de suport și tehnologii moderne.

Pentru început, HostGator oferă utilizatorilor resurse nelimitate încă de la început. Fără limite de spațiu pe disc, lățime de bandă, site-uri web, baze de date și SFTP, utilizatorii se vor scala atât de sus cât au nevoie (inclusiv până la găzduirea dedicată). Și mai bine, au acces SSH complet pentru a-și personaliza în continuare mediul de găzduire HTML.

Pentru cei care caută un generator de site-uri web care să permită modificarea HTML, Gator Website Builder al gazdei web – inclus gratuit – vine cu capacitatea de a încorpora codul oriunde în site-ul dvs. web.

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Comparând HTML cu Vrăjitorul din Vrăjitorul din Oz, experții în găzduire de la iPage descriu perfect importanța limbajului de marcare.

Vrăjitoria internetului îi încurcă pe mulți. Este o nebunie să-ți imaginezi că în spatele afișajelor uimitoare din punct de vedere vizual și al funcționalităților variate ale web-ului nu se află nimic mai mult decât text și cod surprinzător de simplu în spatele cortinei.

Încă încercăm să decidem dacă iPage în sine seamănă mai mult cu un geniu, o zână nașă sau un vrăjitor. Cu planul său de găzduire partajată, obțineți tot ce ați visat vreodată într-un pachet mic și îngrijit.

iPage vine cu site-uri web și spațiu de stocare nelimitat, plus un domeniu gratuit, generator de site-uri web, certificat SSL și e-mail gratuit nelimitat.

iPage este o opțiune de găzduire transparentă și de încredere, care își prezintă toate cardurile pentru ca tu să le vezi. Echipa prietenoasă de asistență pentru clienți a companiei de găzduire web este foarte capabilă și mereu disponibilă pentru a vă ajuta și vă va asigura că aveți toate informațiile dorite.

5. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Fiind, probabil, primul furnizor de găzduire mainstream, GoDaddy are o mulțime de experiență în perfecționarea instrumentelor de dezvoltare necesare pentru site-urile web statice și dinamice.

De exemplu, renumitul registrator de domenii își aplică misiunea centrată pe client de a oferi un manager de fișiere încorporat accesibil prin centrul său de control al găzduirii, făcând transferurile de fișiere HTML incredibil de ușoare. Proprietarii de site-uri pot înregistra până la 50 de utilizatori FTP.

Alternativ, serviciile de creare de site-uri web și de marketing ale companiei permit integrarea HTML și includ sute de șabloane personalizabile.

Indiferent de calea dvs., clienții GoDaddy pot fi liniștiți știind că se pot baza pe asistență 24/7, instrumente de domeniu de clasă mondială și o garanție de funcționare de 99,9%.

6. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Viteza de încărcare a paginii este unul dintre principalele motive pentru care oamenii se îndreaptă către site-uri HTML statice. De fapt, site-urile HTML se pot încărca de până la 10 ori mai repede decât paginile dinamice.

Acest lucru face ca A2 Hosting să se potrivească perfect pentru găzduirea site-urilor HTML. Compania de găzduire acordă prioritate performanței, așa cum demonstrează configurațiile sale semnături Turbo Server. Serverele Turbo încarcă site-uri HTML de până la 20 de ori mai repede decât concurenții datorită stocării NVMe, procesoarelor îmbunătățite și unui amestec proprietar de cache.

A2 Hosting va migra gratuit site-ul dvs. HTML existent și vă oferă ghiduri de publicare pas cu pas pentru site-urile web create în editorii HTML-Kit și PageBreeze.

7. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

InMotion Hosting reprezintă un loc minunat pe care site-ul dvs. îl poate numi acasă, indiferent dacă vă scufundați degetele în codarea HTML pentru prima dată sau dacă sunteți un dezvoltator experimentat care dorește să trăiască o viață mai simplă.

Baza de cunoștințe a companiei este plină de articole și resurse informative pentru cei care doresc să învețe HTML și CSS. Sunt disponibile, de asemenea, ghiduri despre subiecte avansate, cum ar fi utilizarea includerilor de pe partea de server cu un fișier HTML și modul în care limbajul este utilizat în găzduirea și dezvoltarea WordPress.

Cu InMotion Hosting, obțineți o mulțime de resurse tehnice la un preț foarte accesibil. Gazda web oferă stocare SSD și lățime de bandă ample. Clienții beneficiază, de asemenea, de certificate SSL gratuite, înregistrare de domeniu și acces SSH.

Cei cu un site web dinamic pot codifica într-o mulțime de limbi acceptate sau pot instala una dintre cele 400 de aplicații disponibile.

În orice caz, clienții au o garanție impresionantă de rambursare a banilor de 90 de zile și asistență 24/7 la care să recurgă. Echipa de la InMotion Hosting face o treabă excelentă de a oferi clienților săi spațiu de creștere.

8. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Cu o platformă alimentată de Google Cloud, SiteGround oferă clienților săi spațiu de stocare SSD distribuit pentru viteză optimă și un nivel ridicat de redundanță. Rețeaua rapidă și fiabilă a companiei de găzduire web vine, de asemenea, cu o energie 100% regenerabilă.

Multe dintre instrumentele SiteGround gravitează în jurul găzduirii WordPress gestionate, inclusiv o implementare PHP specială, un expert pentru crearea site-ului și un mediu de pregătire.

Dar puriștii HTML vor aprecia backup-urile zilnice automate, traficul necontorizat și gratuități precum o rețea de livrare a conținutului, certificatul SSL și căsuțele de e-mail.

În loc de cPanel, utilizatorii SiteGround își vor administra contul de găzduire prin portalul Site Tools al companiei. Tabloul de bord ușor de utilizat vă va conecta la toate serviciile la care vă așteptați, inclusiv capacitatea de a încărca fișiere HTML și CSS direct pe serverul dvs. web.

Cea mai bună găzduire web pentru site-uri web HTML statice

Nu ești singur dacă te gândești să stai departe de setările CMS dinamice. MailChimp, Nest, Google și Healthcare.gov se bazează pe site-uri web statice, instituțiile media de la Vox și Vice mergând până la crearea propriilor generatoare de site-uri statice.

Crearea primului dvs. site static poate dura mai mult timp pentru dezvoltare decât dacă ați folosi un CMS sau un generator de site-uri cu un șablon de site web prestabilit.

Dar site-urile statice vin și cu multe beneficii: sunt mai puțin vulnerabile la atac, necesită întreținere mai puțin regulată, permit cea mai largă gamă de personalizare și sunt mai ușor de transferat între servere.

Cu un site web static, nu aveți neapărat nevoie de toate clopotele și fluierele incluse în planurile enumerate mai sus, dar tot doriți un furnizor de găzduire web excepțional.

Fiecare serviciu de găzduire web de mai jos oferă caracteristici fantastice pentru dezvoltatorii HTML, multe dintre acestea incluzând un plan de găzduire gratuit pentru a vă permite să testați apele.

9. Netlify

Ce au în comun Nike, Unilever, Verizon, Peloton și Mailchimp? Toți folosesc Netlify!

Cu Netlify, nu trebuie să gestionați un server web, să configurați CDN-uri sau să scalați clustere de servere. Folosind un flux de lucru bazat pe Git și o platformă fără server, tot ce trebuie să faci este să scrii cod.

Conectați-vă depozitul (Netlify acceptă GitHub, Bitbucket și GitLab), adăugați setările de compilare și implementați site-ul dvs.

Netlify construiește site-ul de fiecare dată când împingeți modificări de cod și oferă o adresă URL de previzualizare pentru fiecare ramură sau cerere de extragere (bună ziua, medii de staging). Platforma se bazează pe ramura principală a depozitului dvs. ca site live, astfel încât orice modificări de acolo vor fi publicate în câteva secunde.

Pe lângă simplitate, Netlify oferă o viteză incredibilă prin funcții fără server, implementare continuă și securitate impresionantă, conform SOC 2 Type 2, PCI, GDPR și CCPA.

10. Vercel

Integrându-se cu depozitul tău Git în mod similar cu Netlify, Vercel oferă performanță incredibil de rapidă, implementare ușoară și scalabilitate care este ușor de executat.

Cunoscut anterior sub numele de Zeit, Vercel a strâns fonduri de peste 21 de milioane de dolari cu scopul de a oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a-și implementa aplicațiile cu ușurință.

Vercel funcționează fără configurare suplimentară pe niciun cadru web, inclusiv Svelte, Next.js, Vue.js, React, Gatsby, Angular sau Ember.

Rețeaua globală de vârf a companiei de găzduire, cu locații în 70 de orașe de pe tot globul, vă pune conținutul cât mai aproape de publicul dvs. Vercel se ocupă de sarcini de configurare, cum ar fi criptarea SSL, compresia imaginilor și invalidarea memoriei cache.

Vercel promite un timp de funcționare de 99,99% și se mândrește cu utilizatori inclusiv Facebook, McDonald’s, The Washington Post și Uber.

11. Surge

Cu peste 8,2 milioane de aplicații frontend implementate, Surge se laudă cu cel mai rapid și mai simplu proces de publicare – doar șase apăsări de taste într-o interfață de linie de comandă.

Fiecare proiect Surge are multe caracteristici, inclusiv suport gratuit pentru domenii personalizate, 404 pagini, implementare fără bariere, integrare ușoară în lanțul dvs. de instrumente Grunt și asistență pentru resurse între origini.

Surge facilitează, de asemenea, colaborarea cu echipa ta. Cu o comandă simplă, puteți adăuga colaboratori care pot face actualizări și pot implementa în domeniul dvs.

Serviciul de găzduire web gratuit acoperă publicarea nelimitată, dar trecerea la o versiune plătită a Surge acceptă proiecte nelimitate, protecții SSL personalizate și redirecționări HTTPS.

Ne place în special modul în care Surge se asigură că vizitatorii site-ului dvs. vor vedea adrese URL curate fără extensia .html urâtă și învechită. Platforma vă va economisi ore de muncă și vă va oferi gratuit adrese URL curate care stimulează SEO.

12. Forja

Cu Forge, site-urile web statice sunt ușor de construit, ușor de întreținut și scalat și oferă timpi de încărcare extrem de rapid.

Platforma de găzduire web se numește „cel mai rapid, mai simplu și mai accesibil mod de a găzdui și de a implementa site-uri web statice”. Puteți pune acest lucru la încercare cu planul de găzduire web gratuit al Forge, care vă oferă un site cu lățime de bandă de 1 GB pe lună.

Forge oferă, de asemenea, o varietate mai mare de pachete decât majoritatea altor furnizori de site-uri statice. În loc de un plan premium care se potrivește tuturor, gazda oferă clienților patru opțiuni pentru a găsi cea mai potrivită.

Forge oferă câteva caracteristici standard excelente, cum ar fi integrarea Dropbox și o interfață drag-and-drop pentru sincronizarea fișierelor.

O mulțime de caracteristici interesante sunt, de asemenea, în versiune beta, inclusiv formulare, un CLI personalizat și caracteristici avansate .htaccess, cum ar fi rescrierile și redirecționările cu Forge Server.

13. Firebase

Aveți obiective mari pentru aplicația sau site-ul dvs. static? Găzduirea Firebase ar putea fi potrivită. Platforma Google începe mic, cu un serviciu gratuit de găzduire a site-urilor web, dar se extinde pentru a servi organizațiilor comerciale precum The New York Times, Trivago, Venmo și Lyft.

Veți primi asistență pentru domeniu personalizat, testare A/B, analiză, monitorizare a performanței, stocare fișiere și o certificare SSL cu configurare automată, indiferent de planul pe care îl alegeți.

Firebase se integrează și cu zeci de instrumente bazate pe cloud pentru a vă îmbunătăți prezența online, de la Google Ads și Data Studio până la Slack și Jira. De asemenea, veți putea să difuzați conținut dinamic și să găzduiți microservicii într-un mediu personalizabil, cu scalare automată și securizat fără server.

Dacă aveți nevoie să faceți upgrade de la planul de găzduire gratuit, găzduirea Firebase taxează într-un format cu plata pe măsură, astfel încât să nu cheltuiți niciodată un ban mai mult pentru altceva decât pentru serviciile și caracteristicile pe care le utilizați.

Google oferă chiar și un calculator pentru a vă ajuta să determinați exact cât va costa site-ul dvs. înainte de a începe.

Cum aleg cea mai bună găzduire pentru site-uri web HTML?

Pentru majoritatea proprietarilor de site-uri, opțiunile de găzduire partajată din partea de sus a listei noastre vor fi cel mai bun pariu. Ele oferă multe resurse, funcții prietenoase pentru dezvoltatori, asistență 24/7 și sute de ghiduri de bază de cunoștințe.

În cele din urmă, totuși, alegerea celei mai bune gazdă web pentru site-ul dvs. HTML va depinde de cerințele proiectului și de familiaritatea dvs. cu publicarea online. Iată câteva întrebări pe care să ți le pui:

 1. Care este bugetul meu?
 2. Cât de mare este publicul meu țintă?
 3. Care sunt obiectivele mele pe termen lung cu site-ul meu?
 4. Care sunt cele mai importante caracteristici pe care le are site-ul meu?
 5. Cum vreau să accesez și să editez codul meu sursă?
 6. De cât spațiu am nevoie de server web?
 7. Voi face singur munca sau voi angaja un dezvoltator?

Dacă flexibilitatea maximă, fiabilitatea ridicată și vitezele rapide de încărcare a paginilor se află în fruntea listei dvs. de funcții, o găzduire web statică a site-ului este calea de urmat.

Dacă găsiți că actualizările rapide și timpul minim de dezvoltare sunt mai importante, poate doriți să mergeți cu un plan de găzduire care oferă un CMS dinamic.

Un furnizor de găzduire partajată va deservi cea mai largă gamă de proprietari de site-uri, în timp ce platformele de site statice sunt mai dificile pentru începători să se obișnuiască și oferă o abordare mai simplă a găzduirii.

Ar trebui să folosesc găzduire web gratuită pentru site-ul meu HTML?

Este întotdeauna o decizie grea să alegi între o opțiune gratuită și o opțiune plătită pentru orice. La urma urmei, chiar și miliardarilor le place să economisească bani.

Găzduirea web gratuită este incontestabil atrăgătoare, dar la ce renunțați pentru economii?

Destul de multe, de fapt.

O gazdă web gratuită are adesea limitări care fac serviciile nepotrivite pentru proiectul dvs. Aceasta poate fi o problemă practică, cum ar fi restricțiile privind lățimea de bandă sau spațiul pe disc sau insistența de a utiliza subdomeniul de marcă al companiei de găzduire web.

Preocupările tehnice – cum ar fi performanța și securitatea sau limbajele de programare neacceptate sau platformele de publicare – sunt întotdeauna substanțiale cu serviciile de găzduire gratuite.

Planurile plătite de la un serviciu de găzduire web partajat elimină aceste limitări pentru o taxă surprinzător de mică. Dacă găzduiți un site simplu cu obiective simple, cel mai bun pariu va fi să găsiți un plan plătit care se adaptează bine nevoilor dvs.

Cât costă găzduirea unui site web HTML?

Prețurile pentru găzduirea unui site HTML pot varia foarte mult în funcție de nevoile dvs.

De obicei, veți obține un preț mai bun, viteze mai mari și o fiabilitate mai mare cu gazdele statice ale site-urilor. Cu toate acestea, va trebui să fiți capabil să dezvoltați singur site-ul sau să angajați pe cineva care să o facă.

Dacă crezi că timpul înseamnă bani, s-ar putea să nu ieși înainte cu această rută.

Găzduirea web partajată de la un furnizor de servicii de calitate costă de obicei 5 USD sau mai puțin, în funcție de caracteristicile planului. Așteptați-vă să cheltuiți între 35 și 70 USD pe an pentru o gazdă de marcă cu servicii și asistență în care puteți avea încredere.

Odată ce obții spațiul pe server, totuși, fii atent la caracteristicile care ar putea crește ușor prețul:

 • Domenii personalizate și înregistrare
 • Masuri de securitate
 • capabilități de comerț electronic
 • Teme sau șabloane premium
 • Integrarea aplicației
 • Backup-uri
 • Cerințe pentru e-mail
 • Spațiu pe disc și resurse nelimitate de lățime de bandă

Indiferent de ce ai nevoie, găzduirea web nu trebuie să spargă banii. Consultați lista noastră cu cei mai buni furnizori de găzduire web ieftini pentru a afla mai multe.

WordPress vs. HTML: Cum ar trebui să vă construiți site-ul?

Programele de proiectare, cum ar fi Adobe Dreamweaver, și generatoarele de site-uri statice, cum ar fi Jekyll, sunt utilizate pentru a crea site-uri web cu conținut fix pe baza de HTML, CSS și JavaScript.

Deoarece site-ul dvs. este complet asamblat într-un mod pe care browserele web ale vizitatorilor îl pot înțelege, publicul dvs. poate accesa rapid conținutul dvs.

Avantajele site-urilor web HTML:

 • Gamă completă de personalizare
 • Întreținere și backup minime
 • Mai puțin costisitor de găzduit
 • Viteze de încărcare a paginilor extrem de rapide
 • Fiabilitate ridicată și timp de funcționare

Dezavantajele site-urilor web HTML:

 • Curbă de învățare puternică
 • Conținutul și paginile trebuie actualizate manual
 • Fără protecții de securitate încorporate

Modelele de site-uri web dinamice, cum ar fi găzduirea WordPress, funcționează atunci când un browser preia fișiere șablon PHP și construiește paginile HTML dintr-o bază de date conectată.

Această abordare oferă o modalitate de a separa conținutul site-ului dvs. WordPress de elementele de design, astfel încât proprietarii site-ului să nu fie nevoiți să creeze și să modifice manual fiecare pagină individual.

Această metodă a fost populară de zeci de ani datorită editorilor drag-and-drop care permit începătorilor să creeze un site folosind interfețe vizuale în loc de linii de cod.

Simplitatea constructorilor de site-uri și a sistemelor de management al conținutului a deschis dezvoltarea web mai mult decât profesioniștilor și amatorilor pasionați.

Avantajele găzduirii WordPress:

 • Curba de invatare minima
 • Actualizare rapidă a conținutului și a paginilor
 • Atrăgător din punct de vedere vizual și intuitiv
 • Simplu de personalizat
 • Pluginuri disponibile gratuit pentru a extinde funcționalitatea

Dezavantajele găzduirii WordPress:

 • Personalizări limitate fără cunoștințe de HTML
 • Trebuie să țină pasul cu actualizările și securitatea
 • Necesită resurse mai mari de server

Alegerea celei mai bune găzduiri pentru site-uri web HTML sau luarea deciziei de a utiliza o abordare dinamică se va baza în cele din urmă pe ceea ce se potrivește cel mai bine dvs. și nevoilor site-ului dvs.

De aceea, vă recomandăm gazdele enumerate în partea de sus a acestui articol – vă oferă spațiu și resurse pentru a le încerca pe ambele.

Paginile HTML de bază au nevoie în continuare de găzduire web de înaltă calitate

Dezvoltarea unui site folosind HTML, CSS și JavaScript nu mai este considerată de modă veche. Lista StaticGen de generatoare de site-uri statice este lungă și în continuă creștere.

Directorul open-source raportează că numărul de generatoare s-a dublat în mai puțin de un an și a câștigat peste 100.000 de stele pe GitHub.

Găsirea celei mai bune găzduiri pentru site-uri web HTML devine și mai dificilă atunci când priviți dincolo de Hugo, Gatsby și alți generatori statici de site-uri web pentru a include cadre și șabloane de site-uri.

Multe depozite de teme de top oferă șabloane HTML gata de utilizare, aproape în același mod ca mulțimea de teme WordPress disponibile. De asemenea, puteți explora cadre HTML sau JavaScript, cum ar fi Bootstrap și React, pentru mai multă libertate de proiectare.

Cu atât de multe metode disponibile pentru a vă construi site-ul HTML, veți dori să vă asigurați că găzduirea dvs. web este la înălțime. Căutați un furnizor de găzduire web care să pună accentul pe viteză, securitate și suport pentru a profita din plin de avantajele site-urilor HTML.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company