Cele mai bune 8: găzduire pentru mai multe domenii (aprilie 2023)

Cele mai bune 8: găzduire pentru mai multe domenii (aprilie 2023)

Cele mai bune 8: găzduire pentru mai multe domenii (aprilie 2023)

Dacă dețineți mai multe nume de domenii, știți că găzduirea web nu este o arena de cumpărături universală. Multe planuri de găzduire limitează numărul de site-uri web acceptate pe un singur cont, crescând rapid costul găzduirii mai multor nume de domenii.

Cea mai bună găzduire pentru mai multe domenii nu limitează numărul de site-uri web per cont de găzduire și oferă alte funcții rentabile, cum ar fi instrumente nelimitate de e-mail și de gestionare a domeniilor.

Politicile de domeniu ale unei companii de găzduire pot varia foarte mult, unele punând limite stricte, iar altele oferind domenii nelimitate. Cu toate acestea, alții vă vor oferi un domeniu gratuit pentru primul an, iar câțiva chiar vă vor plăti taxele de reînnoire pe toată durata contului.

Fie că sunteți în căutarea celei mai bune găzduiri WordPress pe un plan de găzduire partajată, fie că sunteți în căutarea unui server dedicat cu putere mai mare, nu căutați mai departe decât lista noastră de furnizori de top pentru a găsi următorul serviciu de găzduire web.

Cel mai bun pentru găzduire nelimitată de domenii: iPage

Pe măsură ce începeți să cumpărați această nișă specială a furnizorului de găzduire, veți vedea rapid o tendință: multe gazde oferă găzduire pe mai multe domenii – dar nu în toate planurile. Cel mai ieftin plan este de obicei limitat la unul până la trei site-uri web. Dacă acest lucru vă satisface nevoile, treceți mai departe.

Găsirea unei gazde de domeniu cu adevărat nelimitată este o ispravă, iar iPage ia pragul cu găzduire nelimitată de domenii chiar și cu cel mai ieftin plan.

Nu numai că iPage ne impresionează cu costul scăzut, dar compania de găzduire oferă, de asemenea, asistență prin chat live 24/7, un generator de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată pe planul său partajat. Vedeți de ce gazda web este menționată în mod constant în recomandările noastre privind domeniul, e-mailul și găzduirea ieftină:

1. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire de domenii nelimitate »

Pe locul secund: Hostinger acceptă până la 100 de site-uri web în majoritatea planurilor

Deținerea mai multor domenii de site web nu te face neapărat un colecționar de mii de proprietăți web la nivel de întreprindere. Să presupunem că dețineți câteva zeci de domenii și că trebuie să întrețineți doar un site web pentru jumătate dintre ele. Sau poate că sunteți devreme în călătoria dvs. pentru a deține și opera zeci de nume de domenii și doriți să vă udați picioarele.

Hostinger invită clienții să găzduiască până la 100 de domenii pe majoritatea planurilor de găzduire. Și prețul este mai mic decât cel al planurilor premium necesare în mod obișnuit pentru a debloca găzduirea nelimitată de domenii cu alte companii. Consultați recenzia noastră pentru a vedea de ce Hostinger este un serviciu de găzduire web de top.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Vedeți mai multe servicii de găzduire de domenii »

Cea mai bună găzduire partajată pentru mai multe domenii

Serviciile de domeniu sunt probabil cele mai variate – și comercializate – la nivel de găzduire partajată ultra-competitivă, de unde probabil că majoritatea clienților vor dori să înceapă. Găzduirea partajată este opțiunea cea mai puțin costisitoare, deoarece resursele unui server sunt împărțite între sute sau uneori mii de clienți. Majoritatea furnizorilor importanți de găzduire partajată vor include o înregistrare gratuită a domeniului atunci când vă înregistrați, dar cu siguranță veți dori să citiți literele mici atunci când vine vorba de transferuri, reînnoiri și rambursări.

Când căutați un plan puternic de găzduire partajată pentru numele dvs. de domenii, cel mai recomandat furnizor al nostru include o mulțime de spațiu pe disc și transferuri de date pentru a găzdui mai multe site-uri web și pentru a rezista traficului pe care îl primesc. Asigurați-vă că țineți cont de funcțiile actualizate, cum ar fi o rețea de livrare de conținut, credite publicitare, generator de site-uri sau unități SSD.

Următoarele gazde vor avea cu siguranță un plan de găzduire web potrivit pentru dvs.

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie, cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire de inalta calitate, indiferent de format
 • Pachete de stocare SSD GRATUITE de 20 de ori mai mare
 • Certificat SSL GRATUIT și asistență 24/7
 • Instalări cu 1 clic pentru WordPress și CMS-uri populare
 • Începeți cu serviciul GRATUIT de transfer de site-uri web
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe servicii de găzduire partajată »

Cea mai bună găzduire VPS pentru mai multe domenii

Pe măsură ce urcați pe scara de găzduire, informațiile despre găzduirea domeniului pot deveni mai rare. Pentru clienții care au crescut o afacere sau un site web la un nivel în care un server privat virtual are cel mai mult sens, multe gazde preferă să prezinte avantajele găsite în infrastructura lor, mai degrabă decât serviciile suplimentare relativ străine.

Acestea fiind spuse, gazdele VPS care acceptă domeniile doresc de obicei să își păstreze cei mai de succes clienți și să ofere aceleași servicii de înregistrare și transfer. Cu mai multe resurse de calcul disponibile, nume de domenii și site-uri web nelimitate au devenit mai comune.

Iată unde migrațiile gratuite devin super importante, deoarece multe dintre gazdele noastre de top oferă transferuri fără probleme, cu timp de nefuncționare mic sau deloc. Am ales următorul furnizor de găzduire pentru servicii, asistență, securitate și scalabilitate:

6. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și fără limite pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți mai multe servicii de găzduire VPS »

Cea mai bună găzduire dedicată pentru mai multe domenii

Dacă plătiți în jur de 100 USD sau mai mult pe lună pentru spațiu pe server, un nume de domeniu de 15 USD pe an pare destul de banal. Cu toate acestea, cei care au nevoie de performanță de top, securitate și fiabilitate cu siguranță nu vor să se lase cu funcțiile de găzduire a domeniului.

Datorită naturii personalizabile, construite la comandă a configurației serverului dedicat, mai multe domenii sunt de obicei ușor de înregistrat și de găzduit. Avantajele adăugate pe care veți dori să le căutați includ adrese IP dedicate și servicii DNS premium. Iată resursa noastră de referință pentru toate aspectele legate de găzduire dedicată:

7. IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vedeți mai multe servicii de găzduire dedicate »

Un domeniu poate găzdui mai multe site-uri web?

Un singur nume de domeniu, cum ar fi Gazduirweb sau MyConsultingCompany.com, poate fi asociat doar unui site web; cu toate acestea, un furnizor de găzduire, cum ar fi Bluehost sau SiteGround, poate găzdui mai multe domenii și site-urile lor respective pe același cont de găzduire.

Care gazdă de domeniu este cea mai bună?

Evaluăm gazdele de domeniu în funcție de prețul total al pachetului, ușurința de utilizare și, desigur, avantajele domeniului. Ne place să vedem servicii gratuite de transfer de domenii, o înregistrare gratuită a numelui de domeniu pentru cel puțin primul an și suplimente opționale, cum ar fi confidențialitatea domeniului. Consultați recenzia preferatului nostru actual mai jos:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Găzduiește unul sau mai multe domenii, e-mailuri și site-uri într-un singur cont

Răspândirea pariurilor pe găzduire și pe site-uri pe mai multe domenii vă crește șansele de succes, asigurându-vă totodată că profitați la maximum de banii tăi. Costurile domeniului sunt de obicei destul de minime după primul an de înregistrare gratuită. Dar nu vă fie teamă să apelați la protecția confidențialității domeniului și a transferului pentru a vă asigura că puterea dvs. de branding rămâne intactă.

Reprezentați-vă marca în mai multe domenii și extensii pentru cel mai mare efect.

În loc să plătească pentru conturi separate pentru fiecare domeniu, clienții potențiali de găzduire guvernați de bugete stricte nu trebuie să se îngrijoreze: domeniile accesibile și gratuite sunt disponibile cu ușurință în planurile de găzduire care servesc diferite nevoi.

Consultați recenzia noastră completă despre iPage

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, iPage este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent iPage pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,6 în categoria Domain Hosting, dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre iPage:

Perfect pentru cei care caută un plan de găzduire entry-level, iPage este o alegere solidă și accesibilă pentru site-urile web de dimensiuni mici și mijlocii. Planul de preț simplu al gazdei și funcțiile ușor de utilizat, inclusiv generatorul de site-uri web inclus, au făcut-o o alegere populară pentru milioane de oameni. Revizuirea noastră dezvăluie că iPage este o gazdă web ieftină, de încredere, care ar trebui să se claseze în topul listei dvs.

Înainte de a vă înscrie la iPage, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de iPage. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a iPage
 • iPage: 4.6/5.0 vs. altele
 • iPage: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că iPage este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului iPage. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan iPage.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company