Cele mai bune 10 servicii de găzduire pentru agenții de marketing afiliați (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10 servicii de găzduire pentru agenții de marketing afiliați (aprilie 2023)
Cele mai bune 10 servicii de găzduire pentru agenții de marketing afiliați (aprilie 2023)

Cele mai bune 10 servicii de găzduire pentru agenții de marketing afiliați (aprilie 2023)

Pentru cei care doresc să-și monetizeze site-ul sau blogul, găsirea celei mai bune găzduiri pentru agenții de marketing afiliat este un pas cheie de început. Veți avea nevoie de un plan eficient din punct de vedere al costurilor, care să vă mențină investiția generală scăzută, oferind în același timp viteza și fiabilitatea necesare pentru a obține profit.

Antreprenorii online au nevoie cel mai adesea de ani de zile pentru a perfecționa o idee, a atrage clienți, a eficientiza procesul de producție, a crea relații cu potențialii investitori și așa mai departe. Marketingul afiliat, totuși, vă permite să împărtășiți succesele altora – și să obțineți o parte din venituri recomandând servicii și câștigând un comision de fiecare dată când cititorul dvs. se convertește la o vânzare.

Pentru a maximiza profitul, agenții de marketing afiliați au nevoie de o prezență online rapidă, accesibilă, întotdeauna disponibilă și concepută pentru a face conversie. Am alcătuit o listă cu ceea ce considerăm că sunt cele mai bune planuri de găzduire pentru afiliați, împreună cu caracteristici cheie de căutat, idei care să vă ajute să începeți și modalități alternative de a face bani. Citiți mai departe pentru a afla ce traseu ar trebui să o luați.

Cea mai bună găzduire web generală pentru marketing afiliat

Pentru a împrumuta de la The Office , marketingul afiliat este o situație „câștig-câștig-câștig”: companiile mari apreciază agenții de marketing afiliați care îi ajută să ajungă la clienți noi, iar clienții sunt bineveniți să descopere produse noi utile (și adesea să primească o reducere). Și, desigur, îți va face plăcere să faci bani.

O relație stabilă de găzduire web este de bun augur pentru succesul afiliaților pe termen lung. Cu cât specialiștii în marketing își pot petrece mai mult timp perfecționându-și conținutul și relațiile de afiliere, cu atât pot atrage mai mulți clienți potențiali și, ulterior, se pot referi la parteneri. Gazda noastră preferată, InMotion Hosting, vă asigură că veți petrece cel mai mic timp configurand și depanând mediul dvs. de găzduire.

Disponibilitatea de încredere, suportul receptiv și o abundență de resurse de calcul sunt extrem de importante pentru toți clienții de găzduire, iar această companie atrage în mod special agenții de marketing afiliați, incluzând un generator de site-uri web gratuit, lățime de bandă nelimitată și tone de credite de marketing online:

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Unități SSD GRATUITE incluse în toate planurile de găzduire
 • Transferuri și migrări de site-uri web fără timpi de nefuncționare
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date, certificat SSL și protecție DDoS
 • Alegerea centrului de date East Coast sau West Coast
 • Suport în mai multe limbi, inclusiv PHP, Ruby și Perl
 • Începeți acum cu InMotion.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Oferind o gamă mai largă de servicii decât majoritatea – inclusiv partajate, dedicate, VPS și chiar planuri specifice WordPress – InMotion Hosting oferă o combinație excelentă de hardware de vârf, suport permanent și scalabilitate în masă pentru toate nevoile de găzduire. InMotion Hosting are unități SSD ultramoderne pe planurile sale partajate, care oferă un plus de viteză site-ului dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe dintre gazdele noastre favorite generale »

InMotion Hosting, în special, reprezintă o opțiune excelentă pentru a-ți demara noua afacere. Recomandăm frecvent diversele servicii ale companiei tuturor, de la noi proprietari de afaceri și proprietari de site-uri pentru prima dată până la dezvoltatori experimentați și organizații comerciale. Popularitatea companiei la nivel global este deosebit de valoroasă pentru clienții noi, atunci când aceștia pot încasa din tarife reduse. Am ieșit și am găsit cea mai bună ofertă disponibilă în prezent:

Gazduire de baza

Reducere de 75% la găzduirea de bază

A fost 8,99 USD. Prețul nostru: 2,29 USD/lună

Prețuri speciale pentru vizitatorii noștri. Nu este nevoie de cod promoțional.

Activați oferta

(2,29 USD/lună)

Vezi alte cupoane InMotion Hosting »

Top 3 planuri de găzduire ieftine pentru agenții de marketing afiliați

Deoarece doar 9% dintre agenții de marketing afiliați au generat venituri de peste 50.000 USD în 2016, reducerea la minimum a cheltuielilor pentru tehnologie poate fi o modalitate bună de a crește profiturile. Ca și în cazul multor proprietari de site-uri web începători și de mici afaceri, agenții de marketing afiliați trebuie să echilibreze nevoia de servicii puternice și utile cu cerința de a reduce cheltuielile.

În loc să caute pur și simplu cel mai bun serviciu de găzduire gratuit disponibil, startup-urile și întreprinderile mici ar trebui să opteze pentru un furnizor de găzduire partajat de renume. Cea mai accesibilă și mai prietenoasă configurație de server pentru începători, găzduirea partajată presupune împărțirea resurselor de calcul cu sute, uneori mii de alți clienți.

Cele mai bune companii de găzduire partajată, pe care le-am examinat și enumerate mai jos, excelează în furnizarea de instrumente prietenoase pentru afaceri pentru a ajuta agenții de marketing afiliați să-și dezvolte prezența online – și pentru tarife extrem de accesibile. Căutați un plan care promite asistență non-stop, instrumente de marketing, instalări cu un singur clic ale platformelor de publicare populare și îmbunătățiri de performanță, cum ar fi o rețea de livrare de conținut sau unități SSD. Citiți recenziile companiilor care au câștigat cele mai înalte recomandări ale noastre:

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire ieftină »

Top 3 companii de găzduire WordPress pentru agenții de marketing afiliați

Odată ce afiliații aspiranți își asigură un spațiu pe server, următoarea provocare este cum să vă obțineți conținutul și recomandările online. Proprietarii de site-uri cu cea mai mică experiență pe web ar putea dori să rămână cu un constructor de site-uri drag-and-drop, dar marketerii cu un minim de aptitudini tehnice și răbdare ar trebui să exploreze WordPress.

Majoritatea furnizorilor de găzduire pun la dispoziție cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume printr-o instalare cu un singur clic, iar utilizatorii vor avea acces la o comunitate bogată, open-source, plină de teme și pluginuri pentru a ajuta la construirea și supravegherea unui program de marketing afiliat.

Se pare că fiecare gazdă oferă suport pentru site-urile web bazate pe WordPress, dar cei mai buni dintre cei mai buni își adaptează infrastructura și suportul pentru a maximiza performanța platformei. WordPress vine adesea preinstalat cu aceste planuri, inclusiv cele de la gazdele pe care le evidențiem mai jos. Aceste trei gazde, în special, oferă proprietarilor de site-uri și agenților de marketing afiliați oportunități ample pentru succesul WordPress.

Când examinați recenziile de mai jos, rețineți care gazde oferă o încărcare rapidă a paginilor cu unități SSD ultra-rapide și securitate suplimentară cu certificate SSL. Planurile noastre de găzduire WordPress preferate vin adesea cu backup automat, o înregistrare gratuită a numelui de domeniu și spațiu de stocare nelimitat:

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

7. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire WordPress »

Top 3 programe de reseller (alternative de marketing afiliat)

Știați că există și alte modalități de a face bani online? Dacă doriți să vă apropiați mai mult de serviciile pe care le recomandați cititorilor și vizitatorilor site-ului dvs., multe companii vă vor permite să reetichetați serviciile lor de găzduire web și să le vindeți ca fiind ale dvs. În loc să promoveze succesele altor afaceri, revânzătorii de găzduire își pot construi propriul brand și pot furniza produsele, upgrade-urile și asistența pe care le consideră cele mai importante.

Revânzătorii se înscriu pentru ceea ce de obicei echivalează cu un server privat virtual – o partiție mare, virtualizată a unui server, care este partajată doar de câțiva clienți. De acolo, vă puteți împărți resursele de găzduire în părți și mai mici pe care le puteți vinde clienților dvs. Deși marketingul afiliat este descris în mod obișnuit ca o metodă de a genera venituri pasive, revânzătorii nu au acest lux – ei sunt responsabili pentru menținerea și comercializarea mediilor de găzduire sunet, facturarea clienților și furnizarea de asistență pentru clienți.

Toate acestea fiind spuse, revânzarea conturilor de găzduire web este o modalitate plină de satisfacții pentru pasionații de tehnologie de a câștiga bani făcând ceva ce îi pasionează. Cele mai promițătoare programe de reseller, inclusiv cele trei gazde analizate mai jos, încep cu o infrastructură de mare putere și continuă să ofere resellerilor toate instrumentele de afaceri necesare pentru a supraveghea înregistrările nelimitate de nume de domenii, conturile cPanel și gestionarea clienților. Citește cele trei tabele pentru a vedea care program de reseller ți-ar putea oferi ție și publicului tau cel mai potrivit:

8. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 15,99 USD

 • Gazduire reseller SSD cu cPanel/WHM GRATUIT
 • Ține-ți afacerea de reseller organizată cu WHMCS
 • IP-ul dedicat și backup-ul site-ului GRATUIT
 • O mulțime de funcții de e-mail cu suport IMAP și POP3
 • Gestionați-vă domeniile cu o licență Enom GRATUITĂ
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire pentru reseller cPanel, care este accesibilă, ușor de gestionat și include SSD-uri gratuite. Deveniți un reseller de domeniu pentru gTLD-uri și TLD-uri populare cu o licență Enom gratuită și WHMCS pentru a vă gestiona conturile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 80 GB – SSD de 260 GB GRATUIT (1 an) 5 minute

9. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 24,99 USD

 • Planuri de reseller la prețuri accesibile cu caracteristici de lux
 • Cont Enom GRATUIT pentru a gestiona domenii nelimitate
 • Configurația Turbo Server încarcă paginile de 20 de ori mai repede
 • SSD-uri gratuite, CDN și alegerea locației serverului
 • Garanție de funcționare de 99,9% și monitorizare 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting oferă unele dintre cele mai atractive oferte de găzduire pentru reseller de pe piață. Bucurați-vă de conturile gratuite Enom, cPanel și WHMCS pentru a vă începe afacerea, apoi profitați de viteza impresionantă a A2 Hosting pentru a vă impresiona clienții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 60 GB – SSD de 270 GB Nou sau Transfer 4 minute

10. HostGator.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Înființați o companie cu găzduire reseller cPanel
 • Domenii, e-mailuri și baze de date MySQL nelimitate
 • Garanție de funcționare de 99,9% și peste 400 de tutoriale
 • Toate planurile de reseller de găzduire web includ WHMCS
 • Cont GRATUIT ResellerClub pentru domenii
 • Începeți acum pe HostGator.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator oferă unele dintre cele mai bune planuri de găzduire reseller din industrie, cu WHMCS inclus în scopuri de gestionare, precum și cPanel pentru clienții tăi. Specificați pachetele clienților care găzduiesc reseller-ul dvs., spațiul pe disc și lățimea de bandă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 60 GB – 140 GB Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire pentru reseller »

4 lucruri pe care ar trebui să le caute agenții de marketing afiliat atunci când aleg o gazdă

Indiferent dacă luați calea revânzătorului sau a unui agent de marketing afiliat pentru a construi o afacere online, componentele unei relații de găzduire web de succes sunt în mare parte aceleași. Examinați-vă nevoile în ceea ce privește stocarea, suportul, numele de domenii, scalabilitatea și alți factori pentru alegerea unei gazde web. Există o mulțime de valori de cercetat și comparat atunci când faceți cumpărături pentru un furnizor de găzduire, dar iată cele patru atribute care probabil vor avea cel mai mare impact asupra organizațiilor de marketing afiliat și de revânzare.

1. Garanții de funcționare

O medie de afaceri mici pierde peste 55.000 USD în venituri în fiecare an din cauza eșecurilor IT. Pentru tinerii afiliați de marketing, această pierdere poate scufunda reputația unui brand în rândul cititorilor nerăbdători care se bazează pe site-ul web pentru a oferi recomandări și reduceri utile. Dacă publicul dvs. nu vă poate vedea site-ul, nu poate face clic pe linkurile afiliate și nu poate să se înscrie pentru produsele cu care ați colaborat.

Disponibilitate Timp de pauză pe săptămână Timp de nefuncționare pe lună Timp de oprire pe an
95% 8,4 ore 36 de ore 18.25 zile
99% 1,68 ore 7,2 ore 3,65 zile
99,9% 10,1 minute 43,2 minute 8,76 ore
99,99% 1,01 minute 4,32 minute 52,6 minute

Chiar dacă timpul de funcționare de 99% sună excelent, această rată înseamnă că un site web va fi indisponibil mai mult de șapte ore în fiecare săptămână. Îndreptați-vă mai sus și găsiți o gazdă care oferă cel puțin garanția de funcționare medie a industriei de 99,9% – disponibilitatea „trei nouă” reduce timpul de nefuncționare al site-ului dvs. la mai puțin de 45 de minute pe săptămână.

Pentru cei care și-au construit deja un public decent și un flux de venituri, luați în considerare trecerea la un plan VPS de la Hostwinds. Serverele virtuale vor oferi site-ului dvs. mult mai mult spațiu de dezvoltare, iar Hostwinds promite un timp de funcționare de 99,9999% – un avantaj fenomenal pentru câțiva dolari pe care îi veți cheltui.

2. Performanță

Când vine vorba de timpii de încărcare a paginii, viteza vânzărilor și milisecunde contează. Cititorii și cumpărătorii online se așteaptă din ce în ce mai mult ca un site web să se încarce într-o clipă – sau chiar mai repede. Chiar dacă un sfert de secundă, sau 250 de milisecunde, pare imperceptibil, cercetătorii l-au identificat drept „numărul magic” pentru obținerea unui avantaj competitiv online. Clienții potențiali presupun că site-urile web vor apărea în două secunde sau mai puțin; dacă pagina durează mai mult de trei secunde, mulți vor abandona site-ul web cu totul.

A face performanța și mai importantă este influența criteriului asupra poziționării site-ului dvs. în rezultatele motoarelor de căutare. Identificarea unui plan de găzduire care pune pedala la metal nu este atât de complicată pe cât ați putea crede – căutați planuri de găzduire care utilizează unități SSD pentru stocare, împreună cu gazde care se integrează într-o rețea de livrare de conținut sau oferă memorare în cache personalizată. unelte.

3. Ajutor SEO și credite de marketing

Gândiți-vă la propriile obiceiuri de cumpărături online – dacă sunteți în căutarea unui nou aparat de bucătărie, mașină, serviciu de găzduire web sau saltea, sunt șanse să căutați recenzii, comparații și reduceri online. Utilizatorii Google fac peste 62.000 de căutări pe secundă, însumând aproximativ 2 trilioane de căutări pe an.

Acolo unde apare site-ul dvs. pe pagina cu rezultate ale motorului de căutare poate afecta drastic numărul de persoane care fac clic pentru a vă vizita site-ul. Cel mai bun rezultat Google, de exemplu, atrage aproape o treime din toate clicurile; acea rată scade la mai puțin de 18% pentru a doua poziție și continuă să scadă drastic — legătura din locul zece va atrage doar 2% din trafic.

Pe lângă ghidurile utile, multe gazde le vor oferi clienților noi între 100 și 300 USD pentru a cheltui pe publicitate SEO.

Cei mai buni furnizori de găzduire web vor oferi site-ului dvs. un impuls SEO cu rate mari de funcționare, viteze de încărcare a paginii, măsuri de securitate, locații ale serverelor și certificate SSL, dar crema de recoltă oferă, de asemenea, agenților de marketing afiliați câteva sute de dolari de credite de marketing pentru motoarele de căutare. , împreună cu ghiduri SEO și platforme de analiză. Prin promovarea site-ului dvs. web ca resursă relevantă pentru diferite căutări de cuvinte cheie, veți fi sigur că veți câștiga acțiune și vă veți remarca printre concurenți.

4. Instrumente de creare a site-ului pentru proiectarea bazată pe conversie

Utilizarea mobilelor este un factor din ce în ce mai important și în SEO. Pe lângă cunoștințele tehnice care implică crearea unei prezențe puternice pentru smartphone-uri și tablete, site-urile web de marketing afiliat trebuie să conducă clar și rapid clienții potențiali către partenerii afiliați – dacă vizitatorii nu știu unde să facă clic, nu veți câștiga. orice comisioane.

Mulți furnizori de găzduire partajată includ un generator gratuit de site-uri web drag-and-drop cu teme prefabricate construite în jurul unor industrii, cum ar fi fotografia, restaurantele sau modă, dar marketingul afiliat poate fi greu de clasificat. Nimic nu depășește gradul de utilizare a ceea ce vezi este ceea ce obții, dar asigurați-vă că consultați temele WordPress și pentru agenții de marketing afiliați.

Ce este Marketingul Afiliat? Cum să începi și să faci bani

Având în vedere că industria de marketing afiliat se așteaptă să crească la peste 6,8 miliarde de dolari până în 2020, există o mulțime de profituri. Începeți prin a găsi un subiect sau o gamă de produse despre care sunteți pasionat, cunoscător și experimentat. Dincolo de atașamentul emoțional și expertiză, săpați și în jurul industriei pentru a vă asigura că există oportunități de a face bani și potențialul pentru parteneriate ample și conținut bogat – vă puteți imagina să scrieți 100 de postări pe blog despre industrie?

Aflați ce programe și produse puteți promova explorând diverse rețele de afiliați de top; fiți atenți la cât comision aveți de câștigat, la ce companii participă și la nivelul de asistență pentru clienți. După construirea site-ului dvs., accentul se mută pe scrierea de conținut de top și construirea unui public.

Chiar dacă săriți în lumea marketingului afiliat ar putea părea descurajantă și puțin copleșitoare, imaginați-vă cât mai mult timp, bani și minte ar fi investit în crearea unui produs sau serviciu complet nou. Numărați-vă binecuvântările – și veniturile – luând calea de marketing afiliat.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri alimentate cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.9/5.0 vs. altele
 • InMotion: 2,29 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 2,29 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company