Cele mai bune 6 servicii de găzduire Moodle (aprilie 2023) – Cele mai bune gazde pentru Moodle LMS

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 6 servicii de găzduire Moodle (aprilie 2023) – Cele mai bune gazde pentru Moodle LMS
Cele mai bune 6 servicii de găzduire Moodle (aprilie 2023) – Cele mai bune gazde pentru Moodle LMS

Cele mai bune 6 servicii de găzduire Moodle (aprilie 2023) – Cele mai bune gazde pentru Moodle LMS

În sala de clasă aglomerată și zgomotoasă a platformelor de învățare online, cum găsești cele mai bune opțiuni de găzduire Moodle?

Cu progresele masive în software-ul educațional, nu este surprinzător că multe organizații apelează la soluții de eLearning pentru a preda și a instrui noile generații de studenți și angajați. În 2016, aproape 6 milioane de studenți s-au înscris la programe online în Statele Unite, iar industria globală de eLearning se estimează că va atinge o valoare netă de aproximativ 325 de miliarde de dolari până în 2025.

Moodle, popularul și open-source sistem de management al învățării, oferă o platformă în care studenții pot interacționa și studia și unde educatorii pot construi cursuri online și pot urmări progresul studenților. Din păcate, Moodle poate crea cerințe mari pentru resursele serverului, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un serviciu de găzduire robust pentru a rula platforma pe site-ul dvs. Aici, vom explora primele șase cele mai bune gazde Moodle pentru a vă alimenta mediile de clasă fără greș.

Cel mai bun serviciu de găzduire Moodle în general

Pentru unii care rulează în prezent Moodle pe site-urile lor, probabil că platforma poate suferi de probleme de performanță. Deși există ajustări ale setărilor care pot accelera, de multe ori, cel mai bun remediu pentru a aprinde un foc sub Moodle și a optimiza performanța este un serviciu de găzduire mai bun.

A2 Hosting este alegerea noastră de top atunci când vine vorba de creșterea timpilor de încărcare pentru site-urile care rulează Moodle. Furnizorul de găzduire se mândrește cu viteze de 20 de ori mai rapide decât concurența, cu ferma sa de servere turbo. Și A2 oferă resurse nelimitate, ceea ce este aproape o condiție prealabilă atunci când rulează o platformă educațională accesată simultan de mai mulți utilizatori studenți.

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • SSD-uri și TurboServer pentru încărcări de pagini de 20 ori mai rapide
 • Găzduiește site-uri web nelimitate și transfer GRATUIT de site
 • Pluginuri optimizate și instalări cu 1 clic pentru WP
 • Cache OPcache și Memcached preinstalate
 • HackScan GRATUIT cu opțiuni de restaurare
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Dacă viteza și performanța, în parteneriat cu asistența și securitatea, sunt prioritare în cumpărăturile dvs. de gazdă web, A2 Hosting ar trebui să fie un concurent principal. Când A2 Hosting a fost lansat pentru prima dată în 2003, compania s-a concentrat pe deservirea dezvoltatorilor; A2 Hosting a fost printre primii furnizori care au oferit PHP 5 și au suportat Ruby on Rails pe servere partajate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Pentru a îmbunătăți și mai mult performanța site-ului, A2 oferă proprietarilor de site-uri SSD-uri gratuite, despre care A2 susține că pot îmbunătăți vitezele cu până la 300%. Gazda garantează un timp de funcționare de 99,9%, astfel încât studenții dvs. să vă poată accesa materialele educaționale oricând. Și, cu opțiunile globale ale centrului de date, vă puteți găzdui site-ul aproape de locul în care se află studenții dvs., oferind încă un nivel de accelerare pentru site-ul dvs.

Proprietarii de site-uri care rulează în prezent Moodle și care sunt nemulțumiți de performanța site-ului lor au noroc. A2 Hosting oferă migrare gratuită a contului, astfel încât să puteți face tranziția fără probleme, fără să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare care însoțesc uneori o mutare – sau durerile de cap.

Planurile de găzduire A2 sunt complete cu asistență non-stop și o bază de cunoștințe online cuprinzătoare, astfel încât proprietarii de site-uri să poată obține cu ușurință asistență dacă întâmpină probleme. Cu un cost scăzut de intrare, începând de la doar 2,99 USD pe lună și o garanție de rambursare oricând, proprietarii de site-uri care caută o gazdă Moodle eficientă nu au nimic de pierdut dacă oferă A2 o șansă.

Cel mai ieftin gazdă Moodle

Pentru educatorii care caută o soluție de găzduire Moodle rapidă și un chilipir, există o serie de gazde care oferă viteză mare și timp de funcționare la prime lunare foarte mici. Pentru doar câțiva dolari pe lună, profesorii își pot pune site-urile în funcțiune și în fața studenților lor în cel mai scurt timp.

Unele dintre cele mai importante criterii pe care le-am analizat atunci când am stabilit cea mai bună gazdă Moodle la cele mai bune costuri au fost prețul (desigur), performanța și timpul de încărcare, asistența pentru clienți, capacitățile de migrare și securitatea, printre mulți alți factori. Pentru cei nou în domeniul dezvoltării și administrării web, am analizat, de asemenea, dacă gazda oferă un constructor de site-uri ușor de utilizat ca parte a pachetelor sale de găzduire.

Datorită importanței tuturor acestor categorii, nu recomandăm doar cea mai ieftină gazdă. În schimb, vă oferim gazda care oferă cele mai complete servicii la cel mai mic preț. Mai jos este alegerea noastră de top atunci când vine vorba de a oferi servicii eficiente la un preț foarte corect.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde accesibile pentru Moodle »

Cel mai rapid (SSD) Moodle Hosting

Se știe de mult că timpii de încărcare lenți au un impact negativ asupra ratelor de conversie pentru afacerile de comerț electronic, deoarece aproape 80% dintre cumpărătorii online vor abandona o pagină dacă un site nu se încarcă complet în doar câteva secunde. Un caz similar cu privire la importanța timpului de încărcare poate fi făcut pentru cursanții online. Universitățile și alte instituții de învățământ au găsit timp de încărcare pentru a afecta abandonul studenților, motiv pentru care aceste organizații se străduiesc să găsească soluții mai rapide.

Utilizarea unei gazde care oferă unități SSD de înaltă performanță poate face ca paginile dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai repede, oferind site-ului dvs. Moodle șansa de amplificare de care are nevoie pentru a vă aduce conținutul elevilor la viteze fulgerătoare. Nu lipsesc gazdele care pretind că oferă cele mai bune dintre aceste două cerințe, dar ne-am uitat îndeaproape la cele care oferă de fapt cele mai mari viteze ale industriei și le-am găsit pe cele mai rapide.

Pe lângă viteze maxime, veți primi bonusul suplimentar de asistență pentru clienți de încredere cu această gazdă. Așadar, în cazul în care site-ul dvs. se confruntă cu perioade de nefuncționare, îl veți putea readuce online imediat. Citiți mai departe pentru a afla mai multe:

3. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Găzduire de afaceri partajată cu spațiu de stocare SSD GRATUIT
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului web fără timpi de nefuncționare
 • Dezvoltați în PHP, Ruby, Perl, Python și MySQL
 • Creator de drag-and-drop sau WordPress GRATUIT
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

SSD
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting a făcut pionieri spațiul SSD, inclusiv stocarea SSD gratuită în toate planurile de server pentru performanță maximă. Site-urile web existente nu se confruntă cu perioade de nefuncționare, deoarece InMotion Hosting vă transferă site-ul în noua sa casă din rețeaua InMotion și puteți alege o locație pentru centrul de date de pe Coasta de Vest sau Coasta de Est. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde SSD pentru Moodle »

Cea mai bună gazdă Moodle cu spațiu de stocare nelimitat

Cele mai bune cursuri online vin de obicei cu o mulțime de materiale didactice suplimentare, inclusiv fișiere mari de imagini și video și documente imprimabile, printre alte tipuri de fișiere media. Există modalități de a reduce dimensiunea acestor fișiere; cu toate acestea, atunci când predați mai multe cursuri care acoperă module diferite, stocarea poate deveni o problemă chiar dacă ați urmat toate cele mai bune practici.

De aceea, este important să alegeți o gazdă care să ofere spațiu de stocare nelimitat sau necontorizat pentru a găzdui tot ce este enumerat în programele dvs. Multe gazde oferă acest serviciu, chiar dacă luăm în considerare cât de masiv poate fi un site Moodle. În mediile de găzduire partajată, unele gazde realizează acest lucru identificând site-urile care folosesc cele mai multe resurse și mutându-le temporar pe servere diferite.

Am analizat toate gazdele de top pentru a determina care dintre ele conduce pachetul în ceea ce privește oferirea celui mai mare spațiu pe disc pentru banii tăi. Mai jos este alegerea noastră de top.

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cel mai bun domeniu și găzduire de e-mail pentru Moodle

Indiferent dacă sunteți o instituție de învățământ care oferă cursuri online pentru studenți sau o afacere care promovează instruiri și cursuri de dezvoltare profesională angajaților, este esențial să aveți un nume de domeniu recunoscut și o adresă de e-mail de marcă. Un domeniu și o adresă de e-mail personalizate funcționează pentru a menține o reputație profesională, sporește credibilitatea în ochii publicului și ajută la promovarea mărcii către potențialii studenți sau angajați.

Multe gazde oferă domenii unice și adrese de e-mail ca parte a pachetelor lor. Unele oferă domeniile gratuit pentru primul an de la înregistrare, iar alte gazde le includ gratuit atâta timp cât rămâi client.

Pentru a determina cel mai bun domeniu și cel mai bun gazdă de e-mail pentru Moodle, am analizat acești factori, precum și alte caracteristici asociate, cum ar fi răspunsurile automate pentru e-mail, redirecționarea e-mailului, filtrele de spam și dacă sunt oferite e-mailuri nelimitate. Mai jos este alegerea noastră pentru domeniul de top și găzduirea de e-mail pentru site-urile Moodle.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde de domenii și e-mail pentru Moodle »

Cea mai bună găzduire web WordPress Moodle

Fără îndoială, WordPress este cea mai populară platformă de creare de site-uri web de pe web, alimentând până în prezent aproape 75 de milioane de site-uri. Având în vedere acest lucru, șansele sunt bune că există o mulțime de educatori care folosesc deja sau caută să angajeze WordPress pentru a-și rula site-urile Moodle.

Dacă sunteți unul dintre acele milioane de oameni care iubesc WordPress, este logic să găsiți și o gazdă care să-l iubească. Multe gazde oferă găzduire WordPress gestionată, dar unele o fac mai ușor decât altele. Mai jos veți găsi alegerea noastră pentru cea mai bună gazdă WordPress pentru Moodle, oferind o configurare perfectă cu popularul CMS și toate avantajele care vin cu găzduirea web de top.

6. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Cele mai bune gazde WordPress oferă CMS-ul fie preinstalat, fie cu instalare la doar un clic distanță. Prin găzduire la furnizorul de mai sus, veți obține acest acces ușor la popularul CMS, împreună cu posibilitatea de a folosi miile de pluginuri WordPress pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza site-ul.

Dacă doriți să vă alimentați site-ul Moodle cu WordPress, cel mai bine este să alegeți o gazdă care să ofere CMS-ul preinstalat.

Un alt avantaj al utilizării WordPress este că platforma este configurată pentru a ajuta la creșterea SEO a site-ului dvs. Drept urmare, elevii tăi nu vor avea probleme în a-și găsi sălile de clasă virtuale atunci când caută în toate motoarele de căutare majore, inclusiv Google, Safari și Bing.

Vedeți mai multe gazde WordPress pentru Moodle »

Dați viață cursurilor pe web cu o gazdă Moodle de top

Software-ul de învățare online, cum ar fi Moodle, precum și accesul extins la cea mai recentă tehnologie web, au adus sala de clasă tradițională în casă și chiar în buzunare prin intermediul telefoanelor noastre mobile. Drept urmare, companiile și instituțiile de învățământ caută soluții de găzduire mai rapide și mai fiabile pentru a-și transmite cursurile către milioane de cursanți online dornici în fiecare zi.

Dacă faceți parte dintr-una dintre aceste organizații, una dintre gazdele pe care le-am clasat aici vă poate ajuta cu siguranță să optimizați site-ul, astfel încât să puteți oferi studenților o experiență educațională online dinamică și fructuoasă. Dacă doriți să creați mai mult un forum online sau un panou de mesaje pentru discuțiile la clasă, luați în considerare explorarea celor mai bune gazde pentru vBulletin.

Asigurați-vă că citiți recenziile noastre cuprinzătoare ale tuturor gazdelor de top pentru a vă asigura că utilizați o soluție de găzduire potrivită misiunii dumneavoastră educaționale moderne.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.9/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company