Cele mai bune 8: găzduire gratuită pentru site-uri HTML (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 8: găzduire gratuită pentru site-uri HTML (aprilie 2023)
Cele mai bune 8: găzduire gratuită pentru site-uri HTML (aprilie 2023)

Cele mai bune 8: găzduire gratuită pentru site-uri HTML (aprilie 2023)

Frumusețea unui site web static constă în simplitatea sa, ceea ce este valabil și pentru cea mai bună găzduire gratuită pentru site-uri HTML. Un furnizor de găzduire gratuit vă va oferi site-ului dvs. HTML toate elementele de bază fără caracteristici bonus sau bibelouri. Găzduirea web plătită vine în mod tradițional cu o mulțime de suplimente, inclusiv un nume de domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată și un generator de site gratuit. Dar dacă nu aveți nevoie de aceste avantaje suplimentare, un cont gratuit vă va pune site-ul online fără costuri.

Este posibil ca cea mai bună gazdă web gratuită să nu vină cu aceleași avantaje ca și o gazdă plătită, dar ar trebui să ofere totuși suficientă lățime de bandă pentru a vă menține site-ul online cu securitate și fiabilitate. Planul de găzduire pe care îl alegeți va depinde de ceea ce doriți să faceți cu site-ul dvs. Indiferent dacă lucrați la un proiect pentru școală sau sunteți un dezvoltator începător care vă exersează abilitățile HTML și CSS, găzduirea web gratuită este o alegere înțeleaptă pentru a economisi bani până când aveți nevoie de un plan de mare putere.

Furnizorii din această listă îndeplinesc criteriile noastre de fiabilitate și securitate pentru paginile web statice mici. Amintiți-vă, totuși, că funcțiile suplimentare și asistența pentru clienți nu sunt cele mai robuste cu un plan de găzduire gratuit. Indiferent, dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web care nu necesită buzunare adânci sau deloc, consultați alegerile noastre de top.

Cea mai bună găzduire gratuită pentru dezvoltatori

După cum știu dezvoltatorii, uneori este mai bine să investești în găzduire web de calitate decât să folosești un plan complet gratuit. Dar dacă doriți să găzduiți o aplicație web pentru practică sau uz personal, vă recomandăm să consultați recomandările noastre pentru studenți. Acești furnizori vor oferi site-ului dvs. suficiente resurse și securitate pentru a vă permite să exersați codificarea paginilor web statice fără a plăti.

Dacă aveți planuri mai mari pentru site-ul dvs. web static decât să îl utilizați pentru practică sau pentru un mic proiect personal, vă recomandăm să verificați câteva gazde ieftine care oferă teste gratuite. Deși acest tip de găzduire nu este complet gratuit pe termen lung, este foarte accesibil și va oferi site-ului dvs. suficientă viteză și lățime de bandă pentru a reuși.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

2. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Aceste gazde oferă o gamă largă de servicii gratuite, inclusiv găzduire cloud gratuită, un nume de domeniu gratuit și un generator de site gratuit. Oricare se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., fiți siguri că sunteți pe mâini bune cu oricare dintre companiile de găzduire.

Cea mai bună găzduire gratuită pentru afaceri mici

În calitate de proprietar de mică afacere, sunteți ocupat să primiți comenzi și să gestionați finanțele și este posibil să nu aveți timpul sau cunoștințele necesare pentru a construi un site de la zero. În plus, costul angajării unui dezvoltator web poate fi în afara bugetului dvs. Oricum, crearea prezenței online a afacerii dvs. este esențială dacă doriți să aveți succes pe piața actuală. Din fericire, antreprenorii pot crea un site web profesionist, complet funcțional în cel mai scurt timp cu un constructor de site-uri web.

Creatorii de site-uri web sunt editori bazați pe HTML care vă permit să creați machete și design-uri personalizate pentru marca dvs. Deși vă puteți aștepta la mai puține funcționalități dacă utilizați un șablon de site web decât dacă ați alege un site care utilizează JavaScript sau PHP personalizat, site-ul dvs. va avea o mulțime de funcționalități pentru a vă prezenta afacerea. Acești creatori de site-uri web oferă găzduire gratuită atunci când utilizați platforma lor pentru a vă construi site-ul.

3. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți GRATUIT, nu este nevoie de card de credit
 • Interfață ușor de utilizat, cu o mulțime de personalizări
 • GoDaddy InSight™ oferă planuri de acțiune personalizate
 • 99,9% timp de funcționare cu o echipă de asistență premiată
 • Instrumente și expertiză de marketing încorporate
 • Începeți acum pe GoDaddy.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

GoDaddy folosește un generator de site-uri personalizat și acces ușor la zeci de sisteme de gestionare a conținutului pentru a oferi clienților o soluție de creare a site-ului ușor de utilizat. Majoritatea planurilor de găzduire GoDaddy includ aceste opțiuni fără costuri suplimentare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

5. Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Dezavantajul găzduirii gratuite cu un constructor de site-uri web este că este posibil să întâlniți reclame. La urma urmei, aceste companii trebuie să plătească pentru serviciile de găzduire cumva. Dar dacă reclamele nu vă deranjează, folosirea generatorului de site-uri ca furnizor de găzduire este o alegere excelentă pentru a vă consolida prezența online.

Cea mai bună găzduire gratuită pentru studenți

Știm că studenții sunt adesea strânși la bani, așa că este un avantaj enorm să economisești bani acolo unde poți. Dacă practicați dezvoltarea web pentru școală și aveți nevoie de o gazdă web gratuită, aceste servicii vor face treaba.

6. Pagini Cloudflare

Cloudflare Pages este un ghișeu unic pentru studenții care au nevoie de găzduire web statică gratuită pentru proiectele școlare. Opțiunea gratuită a acestui serviciu este una dintre cele mai bogate în funcții pe care le-am văzut. Puține servicii gratuite oferă lățime de bandă nelimitată, așa cum o face Cloudflare, care este un factor de diferențiere semnificativ. De asemenea, acceptă funcții edge și serverless, testare A/B și autentificare cu doi factori.

Platforma Cloudflare Pages se angajează să gestioneze viteza, scalabilitatea și securitatea site-ului dvs. HTML, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea de conținut uimitor. Dar, dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă convinge, Cloudflare este 100% neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, cu servicii de calcul de vârf durabile și funcții eficiente din punct de vedere energetic.

7. Pagini GitHub

GitHub Pages este Sfântul Graal al găzduirii web gratuite pentru site-uri HTML. După cum probabil știți deja din studiile dvs., GitHub este una dintre cele mai importante platforme de colaborare pentru studenți în codificare și profesioniști în dezvoltare web din întreaga lume. Peste 83 de milioane de colaboratori folosesc platforma de colaborare și control al versiunilor GitHub.

Instrumentul este gratuit pentru a vă accesa și a implementa codul într-un depozit de la distanță pentru a-l partaja cu colegii de clasă și instructorii – tot ce aveți nevoie este un cont de e-mail pentru a vă înscrie. Dacă doriți să vedeți modificările pe etape într-un mediu live (adică, dacă doriți să vă găzduiți site-ul), puteți utiliza Paginile GitHub. Este ușor să-ți implementezi site-ul static, plus că poți personaliza numele domeniului după bunul tău plac, astfel încât să nu fii blocat cu extensia github.io implicită.

8. 000webhost

Produs de Hostinger, 000webhost este următorul pe lista noastră cu cele mai bune găzduiri gratuite pentru site-uri HTML. Acest serviciu de găzduire web oferă o gamă largă de planuri ieftine, dar contul său gratuit pentru site-uri web statice este o alegere de top pentru studenții care doresc să economisească bani. Deși planul gratuit poate să nu ofere lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, oferă resurse ample pentru un proiect școlar sau un site web de portofoliu.

Planul gratuit oferă utilizatorilor un cont FTP, o bază de date SQL și o garanție de funcționare de 99%, ceea ce este suficient pentru site-urile web statice cu trafic redus. Dacă decideți să faceți upgrade în viitor, puteți utiliza unul dintre planurile premium ale 000webhost pentru doar câțiva dolari lunar. Cu activarea instantanee a contului și fără reclame, această gazdă web este o opțiune atrăgătoare pentru studenți.

Dacă niciuna dintre aceste gazde nu se potrivește nevoilor dvs., vă recomandăm să consultați recomandările noastre pentru găzduire web ieftină pentru studenți. S-ar putea să descoperi că un cost lunar mic merită investiția.

Ce este găzduirea gratuită a site-urilor?

Găzduirea gratuită a site-urilor web este o opțiune fără costuri pentru proprietarii de site-uri cu buget redus. Acest serviciu este ideal pentru studenți, dezvoltatori care lucrează la proiecte personale sau proprietari de site-uri web care au nevoie de un site simplu pentru a-și prezenta marca.

Găzduirea gratuită vine în mai multe forme și dimensiuni, inclusiv:

 • Găzduire WordPress
 • Găzduire în cloud
 • Gazduire VPS
 • Gazduire partajata

Termenii și condițiile conturilor gratuite vor varia în funcție de fiecare furnizor. Unele pot oferi pachete întotdeauna gratuite, iar altele oferă probe gratuite. Deși este posibil ca un serviciu de găzduire web gratuit să nu ofere cele mai robuste pachete, poate încă pune site-ul dvs. online cu securitate și performanță decentă pentru site-urile cu trafic redus.

Găzduirea gratuită WordPress este unul dintre multele planuri gratuite care vă pot economisi mulți bani pe găzduire, dar luați în considerare alegerea unui plan plătit dacă doriți ca site-ul dvs. să crească.

Ca un cuvânt de precauție, în general, nu recomandăm găzduirea complet gratuită pentru site-urile web pe care vă așteptați să se dezvolte. Furnizorii investesc de obicei resurse minime într-un plan de găzduire gratuit, deoarece avantajele de găzduire sunt costisitoare pentru companie. Suplimente precum asistența pentru clienți 24/7, un cont de e-mail gratuit și un domeniu personalizat nu sunt o normă pentru serviciile gratuite. În schimb, este mai probabil să găsiți funcții de bază, inclusiv un cont FTP, un nume de domeniu nepersonalizat și spațiu limitat pe disc.

Dar dacă îți dorești cu adevărat un serviciu gratuit, ești pe mâini bune cu recomandările noastre. Pentru mai multe informații despre gazde ieftine, consultați câteva dintre alegerile noastre de top.

Ce este HTML?

Hyper Text Markup Language (HTML) este elementul de construcție a aproape 95% dintre site-uri web. Acest limbaj de codare static îi spune browserului ce informații să afișeze pe ecranul unui utilizator. Acest limbaj este static din cauza capacităților sale limitate. Pe lângă crearea de meniuri de navigare simple, casete de selectare și formulare, limba este folosită în principal pentru afișarea informațiilor. Dar HTML este adesea completat cu alte limbaje de codare, cum ar fi JavaScript, pentru a adăuga funcționalitate și interactivitate.

Este găzduirea gratuită de site-uri sigură?

O gazdă web de calitate, gratuită, poate zgâri cu funcții de lux, dar nu ar trebui să sacrifice niciodată securitatea pentru a economisi bani. Deși majoritatea planurilor gratuite nu sunt la fel de sigure precum găzduirea dedicată sau VPS, ele ar trebui să ofere aceeași securitate ca și găzduirea partajată standard. Furnizorii de pe această listă au o bună reputație în industrie, așa că vă puteți găzdui site-ul gratuit cu liniște. Dacă încă nu sunteți sigur despre cea mai bună gazdă web pentru aplicația dvs. web, puteți consulta câteva dintre celelalte recomandări ale noastre pentru o companie de găzduire ieftină.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company