Cele mai bune 11: găzduire gratuită pentru dezvoltatori (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 11: găzduire gratuită pentru dezvoltatori (aprilie 2023)
Cele mai bune 11: găzduire gratuită pentru dezvoltatori (aprilie 2023)

Cele mai bune 11: găzduire gratuită pentru dezvoltatori (aprilie 2023)

Carierele în dezvoltarea web vor crește cu aproximativ 25% în următorul deceniu, ceea ce înseamnă că viitorii lideri în tehnologie își perfecționează în prezent abilitățile de codificare. Indiferent de modul în care învață să codifice, o caracteristică comună a acestor programatori aspiranți este nevoia de găzduire web.

Chiar și pe măsură ce programatorii intră în forța de muncă, schimbările constante ale tehnologiei impun ca aceștia să învețe pe tot parcursul vieții. Iar un serviciu de găzduire web gratuit este una dintre cele mai bune modalități de a practica noile abilități de codare.

Cu un plan de găzduire gratuit, dezvoltatorii pot testa noi cadre și coduri fără a plăti o taxă lunară. În plus, deoarece proiectele de testare nu obțin de obicei același trafic ca un site web obișnuit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile de lățime de bandă și stocare.

Mai jos, vă vom prezenta câteva dintre serviciile noastre preferate de găzduire web gratuite pentru dezvoltatori, plus câteva alternative ieftine.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Kamatera oferă una dintre cele mai lungi încercări gratuite. Timp de 30 de zile, clienții noi se pot înscrie pentru un plan fără costuri. Dacă rămâneți cu această gazdă, puteți obține un plan lunar partajat pentru doar 0,00 USD. Chiar dacă nu puteți obține un site web complet gratuit cu Kamatera, caracteristicile suplimentare și performanța pe care le oferă depășesc prețul său lunar scăzut.

Unele dintre avantajele noastre preferate ale acestui furnizor de găzduire de site-uri web aproape gratuit includ gama de opțiuni pe care le oferă clienților. Kamatera este binecunoscută pentru flexibilitatea sa și oferă utilizatorilor control complet pentru a-și personaliza infrastructura cloud. Utilizatorii pot aranja aproape fiecare aspect al serverului lor, de la sistemul de operare la CPU și spațiul pe disc.

Unele dintre funcțiile noastre preferate Kamatera includ:

 • Asistență pentru clienți live non-stop
 • Garanție de funcționare de 99,95%.
 • Planuri VPS bazate pe cloud cu scalabilitate sporită

Planurile de găzduire VPS bazate pe cloud ale furnizorului sunt ideale pentru dezvoltatorii care au nevoie de un grad mai mare de performanță, viteză și securitate decât le poate oferi un plan de găzduire gratuit pentru site-uri web.

Cea mai bună găzduire aproape gratuită

Poate veni un moment când decideți că plătiți un preț mic merită să aveți funcționalitatea suplimentară. La urma urmei, un site web gratuit te va duce doar atât de departe. Dacă intenționați vreodată să vă lansați proiectul de testare într-o operațiune complet funcțională, este mai ușor dacă nu trebuie să vă migrați site-ul web de la o gazdă gratuită la un nou furnizor.

Nu ne înțelege greșit; o gazdă web gratuită nu face site-ul tău ilegitim. Dar dacă doriți ca site-ul dvs. să gestioneze o cantitate decentă de trafic fără încetiniri, veți avea nevoie de ceva mai robust decât un plan gratuit de găzduire partajată.

Acești furnizori oferă cel mai bun raport preț-performanță și pot oferi vizitatorilor acces rapid la site-ul dvs.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Hostinger este unul dintre cei mai accesibili furnizori de pe piață. Planurile sale de găzduire partajată încep de la doar 1,99 USD pe lună și includ o mulțime de avantaje, inclusiv un nume de domeniu gratuit, copii de rezervă și un certificat SSL gratuit.

Nici acest serviciu de găzduire nu împiedică performanța cu planurile sale partajate. Pachetele sale au funcții optimizate pentru găzduirea WordPress, inclusiv instalări cu un singur clic și protecție de securitate de la BitNinja.

Dacă site-ul dvs. crește dincolo de resursele unui plan de găzduire partajată, puteți face upgrade la unul dintre planurile VPS Hostinger la un cost mult mai mic decât prețul standard al industriei. Deși planurile VPS ale gazdei includ mai puține servicii gestionate, un dezvoltator experimentat nu va deranja să pună puțin timp în plus pentru a-și gestiona serverul în schimbul unui preț mai mic.

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Bluehost este un furnizor cel mai cunoscut pentru planurile sale de găzduire partajată și WordPress. Când clienții se înscriu la Bluehost, nu se pot aștepta decât la cel mai bun serviciu ușor de utilizat. Gazda și-a reelaborat recent tabloul de bord al gazdei web, oferind utilizatorilor acces ușor la toate instrumentele lor de gestionare a site-urilor web.

Cu planurile care încep de la 2,95 USD, s-ar putea să vă întrebați ce avantaje obțineți. Chiar și în cel mai ieftin plan de creare de site-uri web, Bluehost oferă acces la generatorul de site-uri gratuit, lățime de bandă nelimitată și un cont de e-mail gratuit. Dacă rămâneți fără spațiu, puteți face upgrade la găzduire VPS sau la un server dedicat, pentru care excelează și Bluehost.

Deși Bluehost nu oferă în prezent o încercare gratuită, are o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit de planul dvs. de găzduire, puteți solicita o rambursare completă, care este aproape ca o încercare gratuită.

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator este o altă platformă de găzduire care nu dezamăgește. Planurile sale au un preț rezonabil pentru performanța și caracteristicile pe care le obțineți. În plus, furnizorul oferă asistență impresionantă pentru clienți dacă întâmpinați probleme.

Pe lângă lățimea de bandă nelimitată și un domeniu gratuit cu planul Baby, Hostinger oferă, de asemenea, un certificat SSL gratuit, un generator de site-uri web și un cont de e-mail.

Când depășești constrângerile unui plan partajat, poți face upgrade la găzduire VPS sau la un server dedicat. Oamenii care fac acest salt pot alege între un server Linux sau Windows și au opțiunea de soluții gestionate sau semi-administrate.

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

InMotion Hosting este un favorit de mult timp al nostru. Gazda are un plan de găzduire partajat bogat în funcții, care costă mai puțin de o ceașcă de cafea în fiecare lună. Când vă înscrieți la InMotion, obțineți migrarea site-ului și copii de siguranță ale datelor gratuite. În plus, oferă clienților o garanție uimitoare de rambursare a banilor de 90 de zile.

6. AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,52 USD

 • RVsitebuilder GRATUIT și 400 de șabloane
 • Domenii și baze de date nelimitate
 • Opțiune de server cloud partajat scalabil
 • Sistem de operare CloudLinux și server LiteSpeed
 • Protecții multiple DDoS
 • Începeți cu AccuWebHosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cuțitul armatei elvețiene a furnizorilor de găzduire partajată, AccuWebHosting prezintă diversitatea și flexibilitatea la nivelul de bază al găzduirii. Furnizorul oferă trei variante de servicii de găzduire Windows și Linux, plus configurații suplimentare pentru aplicații precum WordPress, Node. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

AccuWebHosting are o soluție unică de găzduire partajată bazată pe cloud, care oferă clienților un timp de funcționare de 100% – un avantaj imens față de standardul industriei de 99,9%.

Oamenii de la AccuWeb acordă prioritate asistenței și securității clienților, oferind mai multe protecții DDoS. Când vă înscrieți la AccuWeb, aveți acces la un nume de domeniu gratuit pentru primul an de serviciu și la un constructor de site-uri cu peste 400 de șabloane.

Planurile vin cu o gamă de stocare și lățime de bandă, asigurându-vă că veți găsi un pachet potrivit pentru proiectul dvs.

7. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Dacă doriți cea mai bună găzduire web la un cost lunar mai mare, Liquid Web merită atenția. Pentru 15,00 USD pe lună, clienții de găzduire VPS de la Liquid Web primesc servere alimentate cu SSD susținute de impresionanta garanție de funcționare de 100% a gazdei.

Liquid Web oferă și găzduire WordPress gestionată, care este perfectă pentru a vă prezenta portofoliul profesional sau blogul de codare.

Chiar dacă nu veți primi un serviciu de găzduire complet gratuit din lista noastră de mai sus, seturile de caracteristici și performanța oferite de acești furnizori merită costul lunar scăzut. Dar dacă oricum sunteți setat pe un serviciu de găzduire web gratuit, citiți mai departe pentru a vedea care furnizori au cele mai bune performanțe fără costuri.

Cele mai bune gazde cu o probă gratuită

Dacă vă așteptați ca proiectul dvs. de testare să devină un site activ, funcțional, poate doriți să luați în considerare o gazdă web care oferă o încercare gratuită în loc de un plan întotdeauna gratuit. Acest lucru vă va împiedica să schimbați furnizorul atunci când sunteți gata să vă lansați site-ul web.

Aceste gazde de top au unele dintre cele mai bune reputații din industrie pentru a oferi clienților găzduire cloud scalabilă și de încredere. Cu o încercare gratuită de la unul dintre acești furnizori, puteți testa performanța și caracteristicile gazdei înainte de a plăti un ban.

8. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea expertului nostru

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Cloudways este un alt favorit Gazduirweb care oferă varietate și securitate clienților săi. Această gazdă web este ideală pentru dezvoltatorii care își construiesc un startup și care doresc să se dezvolte cu serviciul lor de găzduire web.

Gazda web își susține planurile cu hardware de la cei mai buni furnizori de cloud, inclusiv DigitalOcean, AWS, Linode, Vultr și platforma Google Cloud. Odată ce selectați un furnizor, vă puteți configura serverul conform specificațiilor dvs., astfel încât să nu plătiți în exces pentru resursele de care nu aveți nevoie.

Unele dintre funcțiile noastre preferate Cloudways includ:

 • Un certificat SSL gratuit, CDN și migrarea site-ului
 • Prețuri cu plata pe măsură, fără contracte pe termen lung
 • Patch-uri de securitate și monitorizare în timp real

Proba dvs. gratuită cu Cloudways durează trei zile. Nu este cea mai lungă încercare gratuită de pe piață, dar este suficient timp pentru a decide dacă acest furnizor de găzduire este potrivit pentru proiectul tău. După încheierea perioadei de încercare, puteți plăti chiar și 9 USD pe lună, în funcție de configurațiile serverului pe care le-ați ales în timpul configurării.

Găzduire întotdeauna gratuită pentru dezvoltatori

Dacă încă sunteți setat pe un serviciu de găzduire web complet gratuit, aceste platforme oferă cele mai bune servicii fără costuri. Indiferent dacă ești începător în programare sau un programator experimentat, sigur vei găsi un plan care ți se potrivește bine din opțiunile de mai jos.

9. Pagini GitHub

Paginile GitHub este o modalitate simplă de a vă implementa codul direct din depozitul dvs. online. Pentru a vă publica site-ul live, tot ce trebuie să faceți este să vă editați codul, să salvați modificările și să le împingeți.

Utilizatorii cu adresa URL către site-ul dvs. GitHub pot vedea o versiune complet funcțională a site-ului dvs. Acest lucru funcționează perfect pentru programarea temelor și colaborarea cu alți dezvoltatori.

Unul dintre dezavantajele acestui serviciu de găzduire gratuit este incapacitatea de a vă personaliza numele domeniului. Deoarece serviciul este gratuit, trebuie să utilizați extensia .github.io. De obicei, acesta nu este o problemă pentru proiecte experimentale sau practică. Dar a avea un domeniu personalizat pare mai rafinat dacă intenționați să vă folosiți site-ul web profesional sau ca o piesă de portofoliu.

GitHub oferă o versiune plătită a serviciului său de găzduire web gratuit, așa că dacă doriți mai mult spațiu de stocare și un nume de domeniu personalizat, puteți plăti o taxă lunară pentru a debloca aceste funcții. Platforma oferă un plan Team și Enterprise, astfel încât să puteți alege pachetul care vi se potrivește cel mai bine.

10. Pagini GitLab

GitLab Pages este un alt serviciu de găzduire gratuit pe care dezvoltatorii îl pot folosi pentru a lucra pe site-uri web de testare și proiecte personale. Platforma vă permite să publicați site-uri web statice cu HTML, CSS sau JavaScript.

Începeți cu GitLab este ușor. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierele de cod în depozit și să le mutați în folderul public. Puteți publica fișierele site-ului dvs. prin declanșarea instrumentului GitLab CI/CD încorporat.

Ca și în cazul majorității planurilor de găzduire gratuită, numele dvs. de domeniu implicit este o extensie nepersonalizată, ceea ce poate fi o problemă dacă intenționați să vă folosiți site-ul în mod profesionist. Dar platforma vă oferă instrucțiuni detaliate despre configurarea acestor setări, permițându-vă să configurați o nouă extensie de domeniu sau pagini personalizate 404.

11. Nivelul gratuit AWS

Nivelul gratuit Amazon oferă studenților și dezvoltatorilor o gamă de soluții gratuite de găzduire web. Utilizatorii pot alege dintre sute de încercări gratuite și planuri întotdeauna gratuite pentru a găsi un serviciu care li se potrivește.

Ofertele bazate pe cloud de la AWS sunt cele mai bune pentru dezvoltatorii experimentați care doresc să-și perfecționeze abilitățile sau să lucreze cu învățare automată și baze de date. Soluțiile platformei se extind cu mult dincolo de capacitățile serviciului dvs. tipic de găzduire gratuită a site-urilor web statice, așa că luați-vă timp pentru a răsfoi toate opțiunile.

Care este cel mai bun furnizor de găzduire web gratuită?

Cel mai bun furnizor de găzduire web gratuit este cel care vă verifică toate casetele. Dacă intenționați să exersați HTML, CSS sau JavaScript de bază, un serviciu de găzduire întotdeauna gratuit din paginile GitHub sau GitLab vă poate satisface cu ușurință nevoile.

Un plan de găzduire gratuit este o soluție perfectă pentru a învăța să codificați sau pentru a experimenta noi cadre.

Dar să presupunem că vă gândiți să vă transformați proiectul de testare într-o piesă de portofoliu sau într-un site web de afaceri complet funcțional. În acest caz, poate doriți să alegeți un plan de găzduire de la unul dintre furnizorii noștri favoriți de găzduire ieftină. Acest lucru va atenua nevoia de a migra site-ul dvs., ceea ce este o bătaie de cap și poate cauza perioade de nefuncționare.

Pentru dezvoltatorii mai experimentați care experimentează cu baze de date, API-uri sau cloud computing, nu puteți greși explorând opțiunile dvs. cu AWS. Gama mare de planuri vă va oferi cu siguranță mai mult de o opțiune potrivită din care să alegeți.

Care este diferența dintre o probă gratuită și o găzduire întotdeauna gratuită?

O încercare gratuită vă permite să vă testați furnizorul de găzduire înainte de a plăti. Cele mai multe încercări gratuite vă vor oferi acces complet la funcțiile gazdei timp de cel puțin trei zile, dar unele oferă două săptămâni sau mai mult. O încercare gratuită este o opțiune excelentă pentru clienții care intenționează să-și transforme site-urile web de testare în proiecte reale la un moment dat.

Always-free hosting este un plan care este întotdeauna gratuit, de unde și numele. Nu trebuie să plătiți niciodată un ban pentru serviciul dvs. decât dacă faceți upgrade la un nivel cu mai multe funcții. Aceste servicii limitează de obicei ceea ce puteți personaliza în mediul dvs. și cât de mult spațiu de stocare și lățime de bandă obțineți. Dar, de obicei, acest lucru nu este o problemă pentru un student sau dezvoltator care lucrează la proiecte de testare.

Care sunt limitările unui plan gratuit?

Planul tău gratuit va avea întotdeauna limitări. La urma urmei, găzduirea web costă bani, iar compania dvs. de găzduire nu poate oferi resurse nelimitate fără a recupera costurile de operare.

Majoritatea planurilor de găzduire gratuite limitează cantitatea de stocare și lățimea de bandă pe care o obțineți. De asemenea, aceștia pot plasa reclame pe site-ul dvs. web pentru a compensa costul de a vă oferi spațiu pe server.

O altă limitare pe care vă puteți baza aproape întotdeauna este necesitatea de a utiliza extensia de domeniu a platformei. De exemplu, în loc de www.mywebsite.com, va trebui să utilizați www.mywebsite.github.io.

Acesta este un mic detaliu pentru mulți utilizatori, dar pentru unii care au planuri mai mari pentru proiectele lor, ar putea merita să investiți într-un furnizor de găzduire web ieftin, care vă oferă opțiunea unui domeniu personalizat.

Când răsfoiți opțiunile dvs., amintiți-vă obiectivele site-ului dvs. și veți alege gazda potrivită.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență mereu prezentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company