Cele mai bune 20 de găzduire gratuită de site-uri web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 20 de găzduire gratuită de site-uri web (aprilie 2023)
Cele mai bune 20 de găzduire gratuită de site-uri web (aprilie 2023)

Cele mai bune 20 de găzduire gratuită de site-uri web (aprilie 2023)

Cine nu iubește lucrurile gratuite? Cele mai bune servicii gratuite de găzduire a site-urilor web vă permit să publicați online rapid cu tehnologii web populare, totul fără a fi nevoie să vă scoateți portofelul.

Puteți găsi o mulțime de gratuități dacă știți unde să căutați – iar unele vor fi mult mai potrivite pentru site-ul dvs. pe termen lung. Aici, am compilat o listă cu cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite, împreună cu câteva alternative super-ieftine care oferă servicii și asistență mult mai bune.

Citiți mai departe pentru a afla cea mai bună modalitate de a economisi bani pe blogul, magazinul online, portofoliul sau proiectul secundar, obținând în același timp toate funcțiile și suportul de care aveți nevoie.

Cele mai bune planuri de găzduire site-uri web aproape gratuite

Înainte de a vă angaja la un plan de găzduire gratuit pentru un blog sau un site web, ar trebui să examinați opțiunile disponibile de la companiile de găzduire web cu costuri reduse care oferă planuri Linux partajate cu buget redus.

Gazdele economice precum Hostinger și alți furnizori enumerați în această secțiune reduc prețul pentru un cont de găzduire cu un singur domeniu la doar 1,99 USD pe lună.

Proprietarii de site-uri web au mai multe opțiuni pentru a-și construi prezența online cu găzduire ieftină în acest interval de preț în comparație cu serviciile gratuite pe care le vom acoperi mai târziu. Aceste gazde oferă toate avantajele publicării web independente, plus suport pentru mai mult de 400 de aplicații open-source.

1. Hostinger – Cea mai bună valoare generală

Pentru elementele fundamentale ale unui site web bazat pe baze de date, blog sau magazin de comerț electronic pe serverele LAMP cu management cPanel, recomandăm din toată inima planul de un singur domeniu al Hostinger față de majoritatea planurilor gratuite de găzduire a site-urilor web.

Cu Hostinger, editorii pot rula un site WordPress gestionat cu un certificat SSL gratuit pentru securitate HTTPS și un cache LiteSpeed optimizat pentru o performanță mai rapidă.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Bloggerii pot publica cu propria lor campanie Google AdSense pentru a acoperi costurile de găzduire sau pot folosi WooCommerce pentru a opera un magazin de comerț electronic online.

Cu planul pentru un singur domeniu al Hostinger, dezvoltatorii pot crea un subdomeniu pentru punere în scenă, pot folosi Git pentru controlul versiunilor și se pot bucura de cei mai rapidi timpi de încărcare a paginilor web folosind integrarea gratuită Cloudflare CDN.

La doar 1,99 USD pe lună, această combinație nu poate fi învinsă și reprezintă cea mai bună găzduire web în ceea ce privește valoarea pură pe termen lung. Alegeți Hostinger în locul găzduirii gratuite pentru majoritatea proiectelor.

2. Bluehost – Cel mai bun pentru găzduire WordPress

Bluehost exemplifica ceea ce se întâmplă atunci când îmbinați găzduirea de mare putere cu software-ul gratuit – o combinație intrigantă și accesibilă, care vă permite să rulați cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume în mod eficient și sigur.

Unul dintre cei trei furnizori de găzduire care a câștigat râvnitul sigiliu de aprobare din partea conducerii WordPress (ceilalți fiind SiteGround și DreamHost), Bluehost a susținut platforma de mai bine de un deceniu.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Pe lângă angajarea echipelor de asistență cu experți interni WordPress, compania își desemnează chiar inginerii să dezvolte și să contribuie cu normă întreagă la codul de bază WordPress.

Clienții pot alege să-și dezvolte site-ul cu un constructor de site web tradițional sau prin stilul de blocuri de construcție Gutenberg, noua interfață de editare WordPress. În orice caz, veți experimenta funcționalitatea de glisare și plasare și veți lucra cu șabloane bazate pe inteligență artificială care vă reduc drastic timpul de lansare.

Planul pentru un singur domeniu al Bluehost vine cu 50 GB de stocare SSD de înaltă performanță, plus un certificat SSL gratuit, înregistrarea numelui de domeniu și rețea de livrare de conținut. Utilizatorii WordPress vor aprecia în special zecile de teme gratuite optimizate incluse în toate pachetele Bluehost.

Dacă site-ul dvs. web sau afacerea dvs. online se bazează pe găzduirea WordPress, utilizați Bluehost pentru cele mai bune viteze de performanță în producție la prețul unui plan de găzduire la buget.

3. iPage – Cea mai bună găzduire nelimitată

Cu un preț de doar 1,99 USD pe lună, planul de găzduire partajată al iPage vine cu toate caracteristicile găzduirii partajate obișnuite, inclusiv stocare nelimitată, lățime de bandă nemăsurată și utilizarea bazei de date MySQL.

Planurile de găzduire web ale companiei includ o înregistrare gratuită a numelui de domeniu, care costă de obicei între 10 și 15 USD la alți registratori.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Planul iPage Go va fi suficient pentru majoritatea utilizatorilor care publică singuri bloguri, wiki-uri și forumuri sau pentru sprijinul pentru comerțul electronic al întreprinderilor mici. Furnizorul include Softaculous în toate planurile de găzduire partajată cu instalarea cu un singur clic a peste 400 de scripturi open-source.

Per total, iPage oferă un serviciu de găzduire remarcabil de complet, cu resurse ample pentru mai puțin de 2 USD pe lună. Proprietarii de site-uri web vor avea tot ce le trebuie pentru a construi un brand online fără restricții privind spațiul pe disc, lățime de bandă, baze de date, domenii sau e-mail.

4. A2 Hosting – Cel mai rapid serviciu de găzduire

A2 Hosting este o gazdă web foarte recomandată, cu hardware de înaltă performanță, un angajament față de inovarea centrului de date și o securitate puternică a platformei.

A2 Hosting este un favorit al programatorilor și dezvoltatorilor de aproape 20 de ani, oferind servere Linux cu suport integrat pentru baze de date.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Găzduim că este excepțional de ușor să scalam pe diferite planuri și platforme de găzduire la A2 Hosting, deoarece cerințele de trafic și dezvoltare se modifică pentru un proiect în timp. Site-urile web optimizate A2 încarcă paginile de peste șase ori mai repede decât alte site-uri care oferă performanțe ridicate.

Planul cu un singur domeniu la A2 Hosting costă 2,99 USD pe lună. Pentru suport nelimitat pentru nume de domeniu, va trebui să plătiți doar aproximativ 5 USD pe lună.

A2 Hosting oferă opțiuni pentru servere web partajate cu furnizare de densitate scăzută și configurații hardware de elită care includ opțiuni mai avansate pentru echilibrarea încărcăturii și stocarea în cache a paginilor web.

Aceste servere Turbo funcționează de până la 20 de ori mai repede decât majoritatea concurenților și variază de la aproximativ 10 USD la 15 USD pe lună.

Mulți utilizatori caută găzduire gratuită pentru a scăpa de costurile mari de reînnoire la companii precum A2 Hosting, dar aceste servicii nu pot concura cu opțiunile de dezvoltare și performanța platformei de server Turbo.

5. Gazduire InMotion – Domeniu gratuit cu gazduire web

Pentru editorii web care caută un echilibru între costuri scăzute și performanță ridicată, InMotion Hosting este o alegere perfectă, cu planuri care încep de la 2,29 USD pe lună.

Pe lângă tehnologia modernă și o garanție de rambursare a banilor lider în industrie, aproape fiecare plan de găzduire vine cu o înregistrare gratuită a numelui de domeniu.

Serviciile gratuite de găzduire nu oferă, în general, înregistrarea unui nume de domeniu personalizat sau asistență pentru clienți, ceea ce înseamnă că InMotion Hosting rezolvă o problemă principală imediat.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Planul de lansare al InMotion Hosting include tot ce au nevoie dezvoltatorii pentru a construi site-uri web pe LAMP cu configurația cPanel a setărilor și domeniilor serverului. Și mai bine, clienții noi pot încerca serviciul timp de până la trei luni și pot primi o rambursare completă.

Clienții primesc 10 adrese de e-mail personalizate, instrumente de marketing și o suită de securitate pe hardware de înaltă performanță, care realizează comparații de trei ori mai rapid decât alte platforme. Planul include stocare SSD de 50 GB și lățime de bandă lunară nelimitată.

InMotion Hosting a dezvoltat platforma UltraStack pentru platforma Linux partajată, care include NGINX pentru stocarea în cache cu proxy invers care îmbunătățește și mai mult performanța site-urilor web.

Cu un nume de domeniu gratuit și certificat SSL/TLS plus suport PostgreSQL și MySQL, InMotion Hosting are multe opțiuni de dezvoltare profesională care nu se găsesc în planurile de servicii gratuite.

Cele mai bune servicii gratuite de găzduire web

Serviciile gratuite de găzduire web vin cu o reputație mixtă. Cele mai proaste servicii pot fi magneti pentru spam, cu pagini web cu încărcare lentă și publicitate cu plata pe clic care domină mesajul conținutului.

Cele mai bune servicii tind să fie comunitățile online asociate cu mărci precum Wix, WordPress sau GoDaddy, care oferă versiuni gratuite de produse pentru a vă aduce la ușă. Funcțiile pot fi limitate pentru a încuraja proprietarii de site-uri să facă upgrade la un serviciu plătit.

Unii furnizori, cum ar fi SiteGround, InMotion Hosting și AccuWeb Hosting, oferă reduceri speciale sau un plan gratuit studenților, profesorilor sau organizațiilor nonprofit.

Am selectat mai jos platformele de găzduire gratuită pe baza popularității și a valorii serviciilor tehnologice disponibile pentru editorii web.

Nu vă așteptați ca site-urile de găzduire web gratuite să concureze cu platformele cloud de înaltă performanță sau cu serviciile de stocare a fișierelor cu volum mare pentru descărcări.

Mai degrabă, ele oferă o resursă excelentă pentru editorii independenți pentru a construi conținut de nișă care sprijină mărcile și serviciile de afaceri mici. Pasionații și studenții pot folosi, de asemenea, platforme gratuite de găzduire pentru cerințele de publicare pe web.

Majoritatea serviciilor gratuite ale furnizorilor de găzduire nu permit instalarea personalizată a bazei de date sau configurarea serverului web, dar puteți utiliza aceste platforme pentru a economisi timp și pentru a vă construi identitatea mărcii.

6. Kamatera – Găzduire gratuită în cloud

Oferind cea mai mare putere de calcul și flexibilitate, Kamatera oferă clienților noi 30 de zile de credit gratuit pentru găzduire la înregistrare, pentru a le utiliza pe oricare dintre platformele de server web ale companiei.

Kamatera oferă o platformă avansată de găzduire în cloud cu hardware de înaltă performanță și suport pentru cerințele echipelor de programare.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată de la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Deși Kamatera nu este o soluție gratuită pe termen lung, nu puteți găsi resurse de găzduire mai bune pe care să le încercați gratuit fără niciun angajament.

Oferta de găzduire gratuită de la Kamatera permite dezvoltatorilor să-și configureze propriul mediu de cloud computing, partiția VPS sau găzduirea dedicată exact așa cum consideră de cuviință.

Clienții pot instala orice sistem de operare, bază de date și limbaj de programare la alegere. Kamatera oferă peste 40 de configurații ale sistemului de operare, plus opțiunea de a încărca propriile configurații.

Vă recomandăm să folosiți luna de găzduire gratuită la Kamatera pentru a vă dezvolta site-urile web și aplicațiile mobile, apoi mutați-le în producție.

7. Wix – Cel mai bun constructor de site-uri web gratuit

Peste 180 de milioane de oameni din întreaga lume au ales Wix pentru a crea un site web gratuit, așa că de ce nu tu?

Popularul, gratuit generator de site-uri web se mândrește cu mai mult de 500 de șabloane personalizabile, facilitând lansarea unui nou site web pentru majoritatea cerințelor profesionale. Fiecare temă include conținut demo al site-ului web și este optimizată pentru afișaje mobile receptive.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Wix oferă găzduire web complet gratuită pentru site-urile construite pe platforma sa, taxând clienții doar dacă preferă să folosească un nume de domeniu personalizat sau au nevoie de mai mult spațiu pe disc.

Generatorul drag-and-drop, care este mai ușor pentru începători decât WordPress, este un puternic provocator atunci când vine vorba de publicarea web. Wix a lansat chiar și o campanie care vizează WordPress în încercarea de a atrage mai mulți utilizatori.

Serviciul bazat pe cloud al Wix include criptare HTTPS gestionată și suport pentru baze de date. Serviciul de găzduire gratuit de la Wix nu forțează reclamele externe plătite pe paginile web, care sunt găzduite pe un subdomeniu de marcă.

Proprietarii de afaceri mici și editorii web independenți pot economisi mulți bani pe costurile de dezvoltare prin adoptarea unei soluții low-code precum Wix.

Site-urile web găzduite pe platforma Wix gratuită se vor rezolva la username.wixsite.com, iar actualizarea pentru a utiliza un domeniu personal sau de afaceri începe de la 14 USD pe lună.

8. Cloudways – Probă gratuită de găzduire în cloud gestionată

Nu veți primi multă găzduire web gratuită, dar perioada de încercare gratuită de trei zile de la Cloudways poate fi suficientă pentru a vă convinge să beneficiați de serviciile ridicate și asistența clienților pe care compania le oferă.

Cloudways le permite proprietarilor de site-uri aspiranți să profite de puterea planurilor de găzduire Amazon Web Service, DigitalOcean, Linode, Vultr, Google Cloud fără timpul și agravarea de configurare și menținere a infrastructurii complexe.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea expertului nostru

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Pe lângă interfețele și portalurile de management ușor de utilizat, furnizorul de găzduire poate implementa stive de tehnologie special configurate pentru multe dintre cele mai importante aplicații de publicare.

Ca atare, Cloudways este o gazdă WordPress puternică pentru site-urile web de afaceri cu creștere rapidă, care au depășit găzduirea web ieftină. Considerați Cloudways o versiune destul de ieftină a WP Engine.

În calitate de furnizor de servicii cloud, planurile companiei sunt mai flexibile decât alți furnizori de pe această listă. Cloudways urmează modelul de prețuri cu plata pe măsura folosirii, comun cu alți furnizori de cloud, ceea ce înseamnă că veți plăti numai pentru resursele de calcul utilizate în fiecare lună.

Fiecare plan vine cu firewall-uri dedicate și monitorizare 24/7, împreună cu backup-uri automate, medii de pregătire și instrumente avansate de stocare în cache.

9. WordPress.com – Găzduire gratuită pentru bloguri

Cea mai bună opțiune de găzduire gratuită a blogurilor pentru cei care doresc să se extindă la un public mai mare este, fără îndoială, WordPress.com.

Gestionat de Automattic, compania de dezvoltare din spatele CMS-ului open-source pe care îl vedeți cu orice plan de găzduire aparent, WordPress.com permite utilizatorilor să publice un blog gratuit sau un site de comerț electronic pe un subdomeniu, ca parte a unei comunități mai largi.

WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire optimizată de la echipa din spatele CMS-ului numărul 1 din lume
 • Subdomeniu GRATUIT și zeci de teme gratuite
 • SEO, statistici site și instrumente de partajare pe rețelele sociale
 • Actualizări ușoare și asistență comunitară
 • Gratuit pentru totdeauna – nu este nevoie de card de credit
 • Începeți acum pe WordPress.com.
IEFTIN
EVALUAREA

4.5 ★★★★★

Pentru a utiliza un nume de domeniu înregistrat pentru site-ul dvs., totuși, va trebui să faceți upgrade la un plan de găzduire WordPress gestionat de 4 USD pe lună (sau consultați recomandările noastre pentru cele mai bune gazde WordPress).

Mulți bloggeri și pasionați de nișă sunt încă capabili să construiască cu succes pe această platformă, care sprijină, de asemenea, campanii de vânzări, marketing și SEO.

Deoarece aplicația completă WordPress.org este mai dificil de preluat decât un constructor de site-uri drag-and-drop, vă recomandăm să utilizați serviciul gratuit de găzduire WordPress pentru a afla CMS-ul și a vă pregăti pentru trecerea la un plan de găzduire plătit.

Cu site-ul WordPress gratuit, va trebui să faceți față reclamelor terților și limitărilor legate de pluginurile și temele pe care le puteți utiliza.

Actualizați site-ul dvs. WordPress la găzduire bugetară pentru proiecte profesionale, cum ar fi site-uri web de afaceri, galerii, forumuri și magazine de comerț electronic.

10. GoDaddy – Creator de site-uri web gratuit

GoDaddy este cunoscut pentru înregistrările de domenii și găzduirea prietenoasă pentru începători, dar celebrul brand oferă și servicii de creare de site-uri web cu găzduire gratuită integrată în portofoliul mai larg de instrumente al companiei.

Creatorul de site funcționează similar cu Wix, cu un proces de onboarding care permite editorilor să aleagă teme în funcție de cerințele afacerii lor. Fiecare temă se populează cu conținut demonstrativ, inclusiv meniuri, blocuri și imagini.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți GRATUIT, nu este nevoie de card de credit
 • Interfață ușor de utilizat, cu o mulțime de personalizări
 • GoDaddy InSight™ oferă planuri de acțiune personalizate
 • 99,9% timp de funcționare cu o echipă de asistență premiată
 • Instrumente și expertiză de marketing încorporate
 • Începeți acum pe GoDaddy.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

GoDaddy folosește un generator de site-uri personalizat și acces ușor la zeci de sisteme de gestionare a conținutului pentru a oferi clienților o soluție de creare a site-ului ușor de utilizat. Majoritatea planurilor de găzduire GoDaddy includ aceste opțiuni fără costuri suplimentare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Temele sunt prietenoase cu dispozitivele mobile și profesionale, permițând începătorilor să lanseze site-uri web noi în doar câteva ore.

Creatorul de site-uri GoDaddy oferă găzduire complet gratuită sub un subdomeniu pe godaddysites.com. Dacă preferați să utilizați propria afacere, marca sau numele de domeniu personal, veți cheltui doar 2,99 USD pe lună pentru a face upgrade.

Generatorul de site-uri GoDaddy este disponibil pe planuri de găzduire web Linux partajate, dar nu este necesar un card de credit pentru a vă înscrie la serviciul de găzduire gratuit.

Temele și șabloanele de site web incluse cu generatorul de site-uri GoDaddy sunt surprinzător de bune, chiar și în comparație cu temele pro pentru WordPress și Drupal.

Serviciul de găzduire gratuit al GoDaddy facilitează experimentarea cu designul web. Dezvoltatorii independenți pot folosi șabloanele de site-uri web pentru a accelera implementarea soluțiilor profesionale de afaceri pentru clienți.

11. Weebly – Magazin online gratuit

Weebly este cea mai bună soluție de găzduire gratuită pentru construirea unui site web complet de comerț electronic, cu produse nelimitate și un coș de cumpărături.

Weebly oferă șabloane profesionale de site-uri web gata făcute pentru profesioniștii în design, magazine online pentru vânzări de produse, aplicații de ridicare și livrare a alimentelor, site-uri web de rezervare de călătorii și alte afaceri comune.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Compania de procesare a plăților Square a achiziționat Weebly în 2008, conectând în continuare antreprenorii cu instrumente critice pentru afaceri pentru comerțul electronic. Fiecare site Weebly include opțiuni pentru integrarea Instagram și utilizarea gratuită a unei gateway de plată Square pentru finalizare.

Conturile de găzduire gratuite primesc componente gratuite de securitate și marketing SSL pentru SEO și captarea clienților potențiali. Faceți upgrade pentru a vă folosi propriul domeniu pentru 5 USD pe lună sau alegeți un plan de afaceri pentru funcții mai extinse de comerț electronic pe platformă.

Creatorul de site-uri Weebly și panoul de administrare al comerțului electronic facilitează gestionarea designului web. Contul gratuit este limitat la accesul pe un subdomeniu la adresa .square.site.

12. AtSpace – Cea mai bună găzduire gratuită pentru dezvoltatori

AtSpace este unul dintre cele mai profesionale servicii de găzduire gratuită de pe piață. Planul de găzduire gratuit de la AtSpace acceptă un nume de domeniu cu o singură bază de date MySQL, 1 GB spațiu de stocare și lățime de bandă nemăsurată.

Proprietarii de site-uri pot folosi nume de domenii personalizate de la orice registrator, iar AtSpace oferă suport pentru trei subdomenii și un cont de e-mail.

AtSpace este una dintre puținele companii de găzduire gratuită unde utilizatorii au acces la instrumentele de dezvoltare de baze de date. Platforma AtSpace oferă programul de instalare Zacky – în loc de Softaculous sau Fantastico – cu funcționalități similare pentru instalările de baze de date MySQL cu un singur clic.

Proprietarii a peste 2 milioane de nume de domenii au încredere în serviciul gratuit de găzduire AtSpace, care vine cu un panou de control proprietar.

Spre deosebire de alte companii, AtSpace nu presează clienții să facă upgrade la planuri mai scumpe pentru servicii (deși planurile de găzduire partajată încep de la doar 0,08 USD pe lună).

13. FreeHosting – Găzduire cPanel gratuită

FreeHosting.com oferă ceea ce niciunul dintre concurenții din industrie nu oferă: conturi gratuite de găzduire cPanel.

În loc să ofere un plan de trucuri sau o cale de vânzare în plus, FreeHosting promite un plan de găzduire gratuit pe toată durata înregistrării domeniului. Planul FreeHosting include servere LAMP partajate cu 10 GB de spațiu pe disc pentru stocare și lățime de bandă nelimitată.

Utilizatorii vor fi limitați la un singur domeniu cu o singură bază de date MySQL și un cont de e-mail. Cu FreeHosting, totuși, proprietarii de site-uri primesc o platformă de găzduire cu servicii complete, cu găzduire gratuită cPanel și opțiuni de script Softaculous.

Compania de găzduire generează venituri prin vânzarea de upgrade-uri unice la planul de domeniu gratuit. Clienții vor trebui să plătească o taxă suplimentară dacă au nevoie de un alt subdomeniu, acces shell, mai multe versiuni PHP, un certificat TLS avansat sau suport crontab, vor trebui să .

Utilizatorii se pot înscrie pentru un cont FreeHosting fără un card de credit, dar vor trebui să aibă propriul nume de domeniu pentru a utiliza serviciul. Pachetul de găzduire plătit costă 8 USD pe lună.

14. AwardSpace

AwardSpace este un serviciu de găzduire rar în care utilizatorii pot primi găzduire gratuită cu suport complet PHP și MySQL.

Contul gratuit de la AwardSpace include o bază de date MySQL, 250 MB spațiu pe disc și 5 GB lățime de bandă lunară. Compania folosește un panou de administrare personalizat unde puteți adăuga suport pentru numele de domenii înregistrate.

Contul de găzduire gratuit al AwardSpace include e-mail, FTP, Zacky Tools Installer, certificat SSL și un creator de site-uri web. Serviciul plătit, care costă 2,99 USD pe lună, acceptă și PostgreSQL și ASP.NET.

Găzduirea gratuită de la AwardSpace este concepută ca un nivel de serviciu cu un nivel sub planurile de găzduire bugetare, făcând upgrade-ul la conturi personale sau de afaceri fără probleme. Întreprinderile mici și editorii independenți își pot crește prezența web pe platformă cu ușurință.

Opțiunile de găzduire gratuite de la AwardSpace oferă aproape echivalentul serviciilor cPanel, dar pot fi utilizate fără un card de credit sau o dovadă de identificare.

Acest lucru face ca AwardSpace să fie o opțiune excelentă pentru utilizatorii internaționali care au nevoie de o platformă de găzduire gratuită care să accepte cerințele dezvoltatorilor.

15. curajoasă

Bravenet este o companie de găzduire web ieftină, care oferă o mulțime de instrumente și servicii de găzduire gratuite.

Cu Bravenet, editorii web pot accesa o colecție mare de teme gratuite pentru a alege designul pentru site-ul lor. Temele sunt realizate cu HTML și CSS și nu necesită suport pentru baze de date.

Găzduirea gratuită a site-ului web și generatorul de site-uri Bravenet vine cu 150.000 de imagini stoc gratuite și funcționalități de magazin online. Compania oferă suport complet PHP și MySQL, plus o mulțime de instalări de software cu un singur clic.

Tot conținutul găzduit de serviciul gratuit va fi publicat pe subdomeniul username.bravesites.com, cu excepția cazului în care treceți la un plan Pro, care începe de la mai puțin de 2 USD pe lună.

Începătorii și profesioniștii deopotrivă pot folosi procesul de integrare în mai mulți pași pentru a economisi timp și pentru a publica rapid conținut pe web.

Bravenet oferă o suită de servicii de găzduire în cloud care acceptă și limbaje de programare web, baze de date, servere de e-mail și management de script.

Una peste alta, Bravenet ușurează să fii productiv folosind platforma sa gratuită de creare de site-uri web. Economisiți bani publicând conținut de nișă și hobby pe Bravenet.

16. Freehostia

Freehostia este plin de opțiuni de găzduire delicioase și diferă de multe alte soluții de găzduire gratuită deoarece oferă un nivel mai înalt de funcționalitate independentă.

Planul gratuit Freehostia Chocolate acceptă până la cinci nume de domenii cu 250 MB spațiu de stocare și 6 GB lățime de bandă lunară.

Când se înregistrează pentru un cont gratuit, serviciul permite utilizatorilor să selecteze scriptul web pe care ar dori să îl instaleze și să înregistreze sau să transfere un nume de domeniu. Lista include opțiuni pentru magazine de comerț electronic, bloguri, site-uri web CMS, wiki-uri, forumuri și alte scripturi open-source care rulează pe MySQL și PHP.

Serviciul de găzduire gratuit de la Freehostia face parte dintr-o platformă cloud care include opțiuni de abonament plătit pentru planuri de server dedicat și partiții VPS. Trecerea la un mediu VPS vine cu un preț de 14 USD pe lună.

În afară de preț și câteva resurse limitate, nu există o diferență majoră între conturile de găzduire cPanel la buget și serviciul gratuit oferit de Freehostia. Stocarea bazei de date MySQL este limitată la 10 MB, iar conturile de e-mail sunt limitate la trei per domeniu.

Cu toate acestea, pentru un plan de găzduire gratuit care acceptă dezvoltarea WordPress, Drupal și Joomla, Freehostia este un loc bun de început.

17. ByetHost

ByetHost găzduiește în prezent peste 1 milion de domenii și încearcă să se extindă în sectorul de găzduire web, oferind clienților găzduire gratuită pe servere web de înaltă performanță.

Fiecare cont de găzduire gratuită la ByetHost include stocare SSD de 1 GB pe servere CPU Intel Xeon cu 24 de nuclee, cu lățime de bandă lunară de 50 GB. Clienții pot folosi VistaPanel pentru a găzdui până la cinci domenii suplimentare.

Ca și în cazul majorității altor furnizori de găzduire web gratuită, serviciul este limitat la subdomenii pe un domeniu ByetHost. Cu toate acestea, compania oferă utilizatorilor 20 de opțiuni de domeniu din care să aleagă.

Principalul avantaj al serviciului gratuit ByetHost este suportul pentru mai mult de 400 de scripturi open-source. Dezvoltatorii pot construi pe contul gratuit de la ByetHost pentru a experimenta cu scripturi sau aplicații sandbox pentru organizare și testare.

ByetHost nu necesită reclame pe paginile web și nu necesită nicio verificare a identității pentru a începe. ByetHost are, de asemenea, un forum activ al comunității pentru a obține suport pentru probleme de dezvoltare web și configurare a serverului.

18. FreeHostingNoAds

FreeHostingNoAds oferă găzduire LAMP fără costuri cu suport pentru scripturi PHP și Perl și o bază de date MySQL cu o limită de trei subdomenii.

FreeHostingNoAds rezolvă o problemă care enervează mulți utilizatori ai serviciilor gratuite de publicare a site-urilor web, punând cea mai mare putere a serviciului chiar în numele companiei.

Editorii pot rula WordPress, Drupal, Joomla sau alte scripturi open-source și pot genera bani cu propriul cod Google Adsense.

Un domeniu suplimentar costă mai puțin de 1 USD pe lună pe lună, iar clienții pot găzdui site-uri web nelimitate pe platformă pentru o taxă fixă de 5,99 USD pe lună.

Editorii web pot folosi un panou de control open-source pentru gestionarea serverului, care economisește bani pe costurile de licențiere cPanel și permite companiei să ofere serviciul gratuit.

Cu alocări de 1 GB spațiu pe disc și 5 GB lățime de bandă lunară în planul gratuit, clienții pot, de asemenea, să configureze o adresă de e-mail și un cont FTP pentru domeniul lor.

Evitați SPAM-ul folosind un serviciu precum FreeHostingNoAds pentru a implementa scripturi PHP și Perl care rulează pe baze de date MySQL în sprijinul proiectelor de publicare cu trafic redus.

19. GoogieHost

GoogieHost oferă un spațiu de stocare SSD garantat de 1 GB cu lățime de bandă lunară nelimitată în planurile sale gratuite de găzduire.

Multe companii de găzduire web gratuite economisesc bani utilizând hardware mai vechi cu stocare pe hard disk pe platformele lor. Platformele de stocare în stare solidă, cum ar fi GoogieHost, funcționează de 10 până la 20 de ori mai rapid decât echipamentele HDD pentru transferurile I/O pe serverele web multicore.

Serviciul gratuit vine cu servere cPanel cu licență completă care rulează CloudLinux pentru cea mai bună performanță. Planurile GoogieHost includ și utilizarea gratuită a serviciului Cloudflare CDN, care este, de asemenea, inclus în mod obișnuit cu serviciile de găzduire plătite.

Planul gratuit de la GoogieHost acceptă două nume de domenii, adrese de e-mail, conturi FTP și baze de date MySQL.

Dezvoltatorii vor beneficia, de asemenea, de integrarea Softaculous pentru a implementa alegerea lor dintre peste 400 de scripturi open-source cu instalare automată a bazei de date MySQL, actualizări de securitate și copii de rezervă ale site-ului web.

Fără anunțuri pe pagini și o distribuție completă cPanel, GoogieHost depășește multe dintre cele mai populare servicii de găzduire plătită cu opțiunile lor gratuite de platformă de server Linux partajată.

20. Zona de gazduire web gratuita

Free Web Hosting Area oferă gratuit planuri de domenii și subdomenii de nivel superior clienților de pe serverele web Linux din 2005.

Deși platforma este ușor depășită, conturile rulează acum pe alocări de 1,5 GB de stocare SSD per cont cu suport pentru PHP 7 și MariaDB.

Zona de găzduire web gratuită oferă un set de 10 nume de domenii pe care oricine le poate folosi cu un subdomeniu personalizat. În caz contrar, pur și simplu modificați setările DNS pe domeniile înregistrate pentru a le direcționa către serverele Free Web Hosting Area.

Conturile de găzduire gratuite sunt activate instantaneu, fără cerințe de verificare a identificării. Planurile de subdomenii pot include reclame sau pot restricționa diferite tipuri de conținut.

Zona de găzduire web gratuită operează, de asemenea, serviciul ProtonHosting pentru înregistrări de nume de domeniu și pachete de găzduire plătite dacă alegeți să faceți upgrade.

Ce este găzduirea gratuită a site-urilor?

Găzduirea gratuită a site-urilor web este o opțiune cu cost zero pentru dezvoltatorii web pentru a accesa hardware-ul serverului din centrele de date la distanță pentru a susține aplicații, fișiere, baze de date și cod.

După cum v-ați putea aștepta cu cea mai simplă definiție, găzduirea web gratuită este exact ceea ce sună – aproximativ aceleași tehnologii și servicii utilizate pentru stocarea și livrarea fișierelor site-ului web, disponibile gratuit.

Dezvoltatorii pot construi site-uri web simple cu HTML, CSS și JavaScript. Ei pot codifica adesea aplicații mai complexe cu limbaje de programare web precum PHP, Python, Ruby și ASP.NET, utilizând baze de date SQL sau NoSQL pentru interogare dinamică și funcționalitate de stocare.

Serverele web sunt de obicei configurate cu sisteme de operare și alte programe software necesare pentru funcționarea site-urilor web și a aplicațiilor mobile. Găzduirea gratuită face toate sau o parte din aceste servicii disponibile pentru utilizare gratuit.

Planurile de găzduire partajată plătită sunt de obicei disponibile pe serverele Linux sau Windows și permit utilizatorilor să găzduiască domenii nelimitate cu cPanel sau altă soluție de administrare pentru gestionarea configurației.

Suntem obișnuiți să comparăm prețul unui plan de găzduire partajată cu serverele dedicate, platformele VPS și serviciile de găzduire în cloud. Găzduirea gratuită a site-urilor web funcționează la un nivel sub planurile de găzduire bugetare și nu este obișnuită pe platformele celor mai mari mărci.

Unele companii de găzduire în cloud, inclusiv Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google Cloud Platform, oferă găzduire gratuită pentru site-uri web pentru o perioadă limitată de timp ca ofertă de probă.

Caracteristicile cheie ale furnizorilor de găzduire gratuită:

 • Site-urile web sunt limitate la un subdomeniu gratuit fără suport pentru înregistrarea domeniului.
 • Site-urile de găzduire web nu au opțiuni pentru configurarea avansată a serverului web pentru suport pentru baze de date sau limbaje de programare.
 • Utilizarea unui domeniu personalizat, certificat SSL, lățime de bandă necontorizată sau server dedicat, în general, nu este disponibilă.

Foarte puține companii oferă găzduire complet gratuită pentru nume de domenii personalizate pe termen lung. Unele mărci consacrate oferă găzduire gratuită pe platforme de blogging, comerț electronic sau site-uri web.

Aceste servicii includ teme gratuite care accelerează procesul de proiectare web și minimizează nevoia de asistență pentru clienți. Majoritatea acestor platforme nu permit utilizatorilor să instaleze și să gestioneze propriile baze de date sau cod de gazdă.

Doar o mică nișă de furnizori de servicii de găzduire web oferă planuri de găzduire complet gratuite. Unele mărci de găzduire web oferă planuri de găzduire gratuite ca un upsell pentru produse mai scumpe pe platformele lor.

De ce am nevoie de găzduire web gratuită?

Unele companii de găzduire la buget oferă planuri ieftine cu suport pentru domenii nelimitate pentru aproximativ 3 USD până la 5 USD pe lună cu un abonament pe termen lung. Dar nu este neobișnuit ca servicii similare să se reînnoiască cu mai mult de 10 USD până la 20 USD în fiecare lună.

Găzduirea web poate fi costisitoare pentru proiecte precum bloguri, galerii, wiki-uri și forumuri. Specialiștii SEO, promotorii web și profesioniștii în marketing pot folosi servicii gratuite de găzduire pentru a-și evidenția mărcile sau proprietățile domeniului.

Studenții pot învăța design web, programare sau DevOps cu planuri de găzduire gratuite, iar pasionații pot lansa noi proiecte fără buget. Există utilizări aproape nelimitate pentru găzduirea web gratuită online.

Motive pentru un plan de găzduire web gratuit:

 • Învățați cum să operați un site web sau un cod folosind HTML și CSS
 • Economisirea costurilor pentru site-uri de publicare nonprofit, hobbyist sau de nișă
 • Învățați să utilizați WordPress sau alte programe de publicare
 • Simplificați crearea site-ului folosind un generator de site-uri web drag-and-drop
 • Experimentați cu noi limbaje de programare, tehnici SEO și idei similare
 • Evitarea problemelor de verificare a identității sau dorința de a rămâne anonim
 • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la metodele de plată neacceptate

Mulți proprietari de afaceri mici și editori independenți nu doresc timpul și efortul de a instala o bază de date sau o temă. Un serviciu de găzduire web gratuit care oferă creatori de site-uri, teme gratuite și magazine de comerț electronic are adesea planuri gratuite care facilitează începerea.

Un constructor de site-uri web precum Wix, Weebly sau Bravenet concurează cu scripturi open-source, cum ar fi sistemele de management al conținutului și magazinele de comerț electronic ca soluție.

Aceste servicii gratuite de găzduire concurează cu soluții orientate spre dezvoltatori, cum ar fi cPanel, care facilitează gestionarea scripturilor MySQL și PHP cu Softaculous și Fantastico.

Succesul site-urilor web precum Geocities și MySpace din primele zile ale internetului arată popularitatea serviciilor de găzduire web gratuite, precum și nivelul larg de creativitate pe care îl inspiră.

Cum aleg cel mai bun serviciu gratuit de găzduire site-uri web?

Cel mai bun serviciu de găzduire web gratuit depinde de cerințele proiectului și de preferințele utilizatorului.

 • Întreprinderile mici și editorii independenți caută adesea o platformă gratuită care simplifică procesul de construire a unui site web sau de lansare a unui magazin de comerț electronic.
 • Dezvoltatorii au nevoie de găzduire gratuită de site-uri web care să includă opțiuni de configurare pentru serverul web, limbajul de programare și baza de date.

Cele mai bune servicii de găzduire web oferă planuri cPanel gratuite care concurează în mod egal cu funcționalitatea planurilor plătite pentru un nume de domeniu personalizat.

Atunci când alegeți un serviciu de găzduire web gratuit, luați în considerare preferințele dvs. de marcă și evaluați serviciul de care veți avea nevoie. Uneori, o gazdă web gratuită poate părea nedemn de încredere.

Proprietarii de afaceri pot avea, de asemenea, întrebări majore cu privire la sustenabilitatea pe termen lung a unei gazde gratuite și preocupări cu privire la securitatea datelor.

Mărcile majore din industrie, precum primele menționate în acest articol, nu oferă de obicei planuri de găzduire gratuite pe platformele lor. Platformele cu suport din partea marilor companii de IT cloud se remarcă din pachet.

Este logic să vă înscrieți și să testați direct diferite servicii gratuite de găzduire. Alegeți soluția de platformă care acceptă cel mai bine cerințele unice ale proiectului dvs., fie că este vorba de un constructor de site, CMS sau găzduire cPanel.

Care este diferența dintre găzduirea plătită și cea gratuită?

În afară de preț, scalabilitatea este cea mai semnificativă diferență între serviciile de găzduire gratuite și plătite.

Cele mai mari platforme cloud operate de Microsoft, Amazon și Google se extind pentru a susține cerințele centrelor de date ale unora dintre cele mai mari companii din lume.

Corporațiile întreprinderi plătesc sute de milioane de dolari pe an companiilor de găzduire în cloud pentru servicii hardware și software pentru operațiunile lor.

Diferențele dintre un plan de găzduire partajată plătit și servicii gratuite (altele decât prețul):

 • Resurse de calcul: un plan gratuit va include, în mod normal, mai puțină spațiu de stocare, lățime de bandă și capacitate CPU pentru a găzdui fișierele site-ului decât planurile partajate.
 • Domenii și baze de date: planurile partajate acceptă domenii și baze de date nelimitate, în timp ce planurile gratuite sunt limitate la un site sau un subdomeniu.
 • Lățime de bandă: planurile gratuite acceptă o cantitate redusă de trafic web în comparație cu lățimea de bandă nelimitată disponibilă de la serviciile cPanel.
 • Publicitate: Găzduirea partajată vă permite să afișați (în mare parte) tot ceea ce doriți pe site-ul dvs. web, în timp ce serviciile gratuite pot difuza reclame de la terți pe site-ul dvs. sau pot pune propria lor marcă în subsol.

În schimb, serviciile de găzduire gratuite sunt concepute pentru site-uri web cu trafic redus. Serviciile gratuite economisesc costuri prin punerea în comun a resurselor pe hardware adesea învechit, similar modului în care funcționează soluțiile de găzduire partajată.

În cele din urmă, principala diferență, sau punctul de blocare, între planurile de găzduire gratuită este suportul numelor de domenii personalizate față de platformele care restricționează conturile la utilizarea subdomeniului.

Este găzduirea web gratuită sigură?

Securitatea este în mod tradițional cea mai mare problemă cu planurile de găzduire gratuită. Companiile mici care oferă găzduire gratuită pot reduce licențele software sau personalul, ceea ce duce la platforme nesigure care sunt mai ușor de pătruns de atacuri.

Site-urile web care colectează informații despre utilizatori sunt supuse unor legi stricte privind confidențialitatea datelor în SUA și UE. Întreprinderile trebuie să utilizeze hardware și platforme cloud auditate pentru conformitatea legală.

Găzduirea web gratuită are vulnerabilități de securitate care nu satisfac ceea ce este necesar pentru majoritatea cerințelor de afaceri. Majoritatea serviciilor de găzduire gratuite nu sunt adecvate pentru a stoca informații sensibile ale utilizatorului, cum ar fi numerele de card de credit, informații medicale sau adrese private.

Platformele de creare de site-uri precum Weebly, Wix și GoDaddy au bugete mai mari pentru a angaja tehnicieni de securitate mai experimentați în echipele lor din centrele de date și pot, de asemenea, să investească mai mult în testarea platformelor lor pentru deficiențe de securitate.

Utilizatorii care publică pe platforme de găzduire gratuită trebuie să urmeze măsuri stricte de securitate cu parole, permisiuni pentru fișiere, firewall-uri pentru aplicații web și scanări antivirus.

Dezvoltatorii care își gestionează propriile instalări de baze de date personalizate sau codul aplicației trebuie să ia măsuri suplimentare pentru a proteja datele private ale utilizatorilor.

Merită găzduirea gratuită a site-urilor?

Găzduirea gratuită a site-urilor web este o opțiune excelentă pentru studenți, pasionați și editori web independenți, dar cu planurile de găzduire partajată disponibile atât de ieftin, ne este greu să recomandăm downgrade-ul.

Există multe utilizări de publicare de nișă pentru serviciile de găzduire gratuite. Ca regulă generală, atunci când se compară găzduirea web gratuită cu cea plătită, cu cât este mai mare calitatea serviciului gratuit, cu atât mai mulți oameni vor fi interesați de acesta.

Găzduirea gratuită nu este concepută pentru a scala sau sprijini operațiunile de afaceri ale întreprinderilor, iar persoanele care folosesc produse de găzduire web gratuite pentru site-urile lor de blog, forumuri, magazine de comerț electronic sau site-uri de afaceri trebuie să stabilească dacă performanța este suficientă pentru cerințele lor.

De ce ați putea dori să alegeți găzduire gratuită:

 • Aveți conținut de nișă care nu necesită un nume de domeniu personalizat.
 • Vrei să înveți dezvoltarea web și să câștigi experiență cu diferite servicii.
 • Performanța site-ului dvs. nu este o preocupare majoră pentru succesul proiectului dvs.
 • Nu vă puteți permite un plan de găzduire partajată la preț redus sau nu aveți o metodă de plată aprobată.

Dacă serviciul este lent sau nu acceptă funcționalitatea avansată necesară pentru site-urile web și aplicațiile mobile moderne, este posibil ca afacerea dvs. să nu reușească să concureze.

Site-urile de comerț electronic pierd clienți pentru fiecare secundă de întârziere la încărcarea paginilor și pentru fiecare minut de nefuncționare. Proprietarii profesioniști de afaceri ar trebui să caute soluții fiabile, de înaltă performanță, care sunt mai robuste decât planurile gratuite.

Există avantaje clare în utilizarea cPanel sau a serviciilor similare pentru construirea de site-uri web cu MySQL, PHP și scripturi open-source. Majoritatea serviciilor de găzduire web gratuite nu oferă dezvoltatorilor puterea de flexibilitate de care au nevoie pentru a construi soluții complexe.

Produsele de găzduire partajată premium sunt mai bune pentru persoanele care caută un proces simplificat sau accelerat de dezvoltare web. Folosiți soluții profesionale de generare web pentru a economisi timp atunci când lansați site-uri noi și utilizați teme gratuite pentru asistență.

Găsiți opțiuni gratuite de găzduire site-uri web de încredere pentru proiectele dvs

Având în vedere că industria de găzduire web se află în mijlocul unei tranziții majore către platformele cloud, serviciile gratuite de găzduire a site-urilor web acoperă o gamă variată de la escrocherii învechite până la rețelele cloud globale.

Utilizatorii noi pot primi, de obicei, un credit gratuit pentru site-ul la cele mai mari servicii cloud precum Microsoft Azure, Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a începe. Cu toate acestea, atunci când aceste credite gratuite expiră, produsele cloud pot fi destul de scumpe și în afara intervalului de preț al multor proiecte.

Servicii precum Netlify, Vercel, Render și GitHub au devenit recent furnizori de găzduire gratuiti populari pentru site-uri HTML statice care nu necesită utilizarea unei baze de date.

Utilizatorilor le poate fi dificil să găsească o gazdă web gratuită de înaltă calitate în afara mărcilor consacrate și a furnizorilor enumerați mai sus.

În timp ce lista noastră de gazde gratuite acoperă cele mai bune platforme de găzduire web gratuită în prezent de pe piață, multe alte site-uri de găzduire gratuită au încetat să ofere servicii sau recurg la practici nedemne de încredere.

Vă recomandăm să evitați acești furnizori gratuiti de găzduire a site-urilor web:

 • Infinity Free – Utilizatorii se pot înregistra pe site, dar nu pot crea un cont de găzduire. Aceasta poate fi o problemă temporară.
 • x10hosting – În prezent în curs de întreținere și nu mai acceptă conturi noi. Conectarea la conturile existente rareori funcționează.
 • 5GBFree – Redirecționează către NetHosting, care returnează apoi erori în timpul procesului de înscriere.
 • InstaFree – Nu se mai acceptă conturile tuturor conturilor gratuite de găzduire partajată sau reseller.
 • GigaRocket – Necesită utilizatorilor să se alăture forumurilor comunității sale și să facă 10 postări înainte de activarea contului. Înscrierile noi nu primesc e-mailuri de confirmare a contului.
 • Freeserver – Necesită clienților să înregistreze un nume de domeniu pentru 25,95 USD
 • Hoop Host – Nu mai acceptă comenzi de găzduire prin sistemul său automatizat. Trebuie să locuiți într-una din cele cinci țări, să vă alăturați unui reprezentant al companiei pe chat și să răspundeți la câteva întrebări pentru a fi luat în considerare pentru serviciu.

Pentru cea mai bună valoare într-un serviciu de găzduire gratuit, căutați un plan care să permită un domeniu personalizat și suport pentru baze de date MySQL, împreună cu e-mail integrat, certificate FTP, SSL/TLS și suport PHP 8.

În caz contrar, alegeți din lista de furnizori de găzduire gratuită care oferă un constructor profesionist de site-uri; acest lucru va ajuta la lansarea rapidă a unui nou site cu teme gratuite și securitate gestionată a platformei.

Cea mai bună practică recomandată de noi este să folosiți un furnizor de găzduire web gratuit pentru a gestiona proiecte secundare de nișă, hobby și startup pentru care nu aveți un buget. Dar nu ezitați să plătiți câțiva dolari în plus pentru a face upgrade la un serviciu profesional pentru comerț electronic sau site-uri web de afaceri.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company