Cele mai bune 7 platforme de găzduire Ghost pentru blogul dvs. (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 7 platforme de găzduire Ghost pentru blogul dvs. (aprilie 2023)
Cele mai bune 7 platforme de găzduire Ghost pentru blogul dvs. (aprilie 2023)

Cele mai bune 7 platforme de găzduire Ghost pentru blogul dvs. (aprilie 2023)

Căutarea celei mai bune găzduiri Ghost poate fi un efort înfricoșător, plin de probleme de compatibilitate și de configurare a serverului. Dar, cu populara platformă de blogging care oferă viteză, securitate și simplitate de neegalat, proprietarii de site-uri vor fi răsplătiți cu o casă de găzduire pe care marca lor o poate bântui pe termen lung.

Ghost, pe care îl plasăm printre cele mai bune programe software de blog din jur, rafinează și reorientează experiența de publicare profesională. Pe măsură ce platformele de blogging precum WordPress devin din ce în ce mai umflate, sisteme de gestionare a conținutului cu drepturi depline, Ghost se mândrește cu instrumentele de scriere și editare de care au nevoie creativii, construite pe tehnologiile moderne pe care dezvoltatorii le preferă – și nimic altceva.

În timp ce organizația non-profit din spatele Ghost oferă servicii de găzduire interne și gestionate prin Ghost(Pro) și respectiv Ghost(Valet), am cercetat alte alternative de găzduire Ghost pentru cei care preferă să-și găzduiască blogul și să economisească bani. .

1. Găzduire A2 – Cea mai bună găzduire fantomă „în general”.

Fiind un CMS fără cap (adică numai pentru backend – fără interfață de design frontend) construit în Node.js, Ghost vine cu cerințe de server oarecum mari în comparație cu platformele de bază bazate pe PHP, cum ar fi WordPress, Joomla și chiar Drupal. Bloggerii vor trebui să găsească spațiu pe server cu Node.js și cel puțin 1 GB de memorie, conform specificațiilor de auto-găzduire recomandate de companie, plus de preferință NGINX și Ubuntu.

Pentru majoritatea gazdelor, asta înseamnă restricționarea utilizatorilor Ghost la planurile VPS mai scumpe – dar nu și A2 Hosting. Furnizorul din Michigan se află deja în fruntea listei noastre cu cei mai buni furnizori de găzduire Node.js, punând la dispoziția tuturor utilizatorilor mediul de rulare Javascript și mediile de găzduire superioare.

Datorită unei infrastructuri SSD care se mândrește cu performanța site-ului web de până la 20 de ori mai rapidă decât concurenții, A2 Hosting este o gazdă cu gândire de viitor, dornică să accepte tehnologii și software moderne pentru clienții săi. În plus, odată ce blogul dvs. Ghost începe să depășească spațiul de găzduire partajat al companiei, A2 Hosting vă va ajuta să migrați fără probleme site-ul către un plan VPS actualizat. Consultați recenzia noastră de mai jos pentru a afla cele mai multe despre gazdă:

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

2. InterServer – Cel mai bun Ghost Hosting „Ieftin”.

În urma unei campanii Kickstarter de mare succes pentru a demara, co-fondatorii lui Ghost au stabilit platforma ca o organizație non-profit, astfel încât Ghost să fie întotdeauna dator față de utilizatorii săi și nu de acționari sau investitori. Compania nu poate fi niciodată cumpărată sau vândută, asigurându-se că 100% din veniturile Ghost sunt reinvestite în comunitatea de produse și open-source.

Misiunea de a face instrumentele de publicare de nivel profesional la prețuri accesibile și accesibile tuturor este un principiu cheie al mișcării software-ului liber, cu sursă deschisă, similară cu InterServer, care oferă planuri rare de găzduire web de la lună la lună la tarife surprinzător de ieftine. Și mai bine, prețul de chilipir-subsol nu înseamnă caracteristici sau fiabilitate necorespunzătoare.

De fapt, InterServer este unul dintre câțiva furnizori de găzduire selectați care face Ghost și Node.js disponibile pentru clienții de găzduire partajată. Fondată de o pereche de liceeni cunoscători de tehnologie în urmă cu mai bine de 20 de ani, InterServer continuă să creeze planuri de găzduire avansate, centrate pe dezvoltatori, cu suportul și sistemele perfecte pentru începători. Citiți mai multe despre planurile companiei aici:

InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

3. Liquid Web – Cel mai bun Ghost Hosting „Gestionat”.

Spre deosebire de WordPress și alte platforme de blogging cu scripturile lor de instalare cu un singur clic, crearea unui blog Ghost auto-găzduit implică obținerea accesului SSH la serverul tău printr-un terminal și instalarea manuală a software-ului și a componentelor necesare precum MySQL, Node.js și Ghost. -CLI.

Având în vedere natura avansată și plictisitoare a instalării Ghost, compania oferă o platformă ca serviciu complet gestionată în Ghost(Pr0) și un serviciu de instalare și asistență numit Ghost(Valet). Ambele opțiuni rulează aceeași bază de cod completă și includ actualizări lunare de software și copii de siguranță gestionate, indiferent dacă blogul dvs. este găzduit cu Ghost sau în altă parte.

Dacă sunteți în căutarea unui asistență gestionată comparabilă fără a adăuga o altă cheltuială, luați în considerare auto-găzduirea blogului dvs. Ghost cu Liquid Web. Compania oferă servicii de neegalat atunci când vine vorba de configurarea, întreținerea, optimizarea și securizarea mediului de găzduire exact pe care îl doriți. Ca rezultat, Liquid Web este alegerea noastră cea mai bună pentru serverele dedicate – dar nu ezităm să recomandăm unul dintre cele mai de încredere și iubite mărci din industrie pentru pachetele sale de VPS sau cloud hosting pentru Ghost.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

4. Vânturi gazdă

Co-fondatorii Ghost au fost nevoiți să renunțe la planurile de a include un tablou de bord vibrant cu statistici în platforma de blogging, cerându-și în mod transparent scuze utilizatorilor spunând că pur și simplu au mușcat mai mult decât puteau mesteca. În loc să dezvolte o platformă integrată care adună analize terțe, Ghost a sugerat în schimb alte tehnologii pe care utilizatorii le-ar putea folosi în plus față de aplicațiile alternative de la terți.

Ne place această libertate transparentă a tehnologiei, la fel ca și cum Hostwinds le permite clienților VPS să folosească instantanee ISO personalizate pentru a-și personaliza serverul. Compania a început în 2010, cu doar trei ani înainte de lansarea lui Ghost, și este construită pe suport permanent și tehnologii de ultimă generație. Hostwinds a mers chiar atât de departe încât și-a creat serviciul de întărire a securității Windshield și instrumentele de optimizare a performanței Windspeed.

Abordarea modernă a Hostwinds de a găzdui se potrivește bine cu atitudinea inventivă a lui Ghost în ceea ce privește publicarea. Pe lângă ISO-urile personalizate, compania promite un timp de funcționare de 99,9999%, porturi de 1 Gbps, monitorizare în timp real și backup-uri pe noapte. Clienții pot alege dintre soluții gestionate sau neadministrate și au o bibliotecă completă de scripturi de aplicație din care să aleagă.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

5. Gazduire InMotion

Fiind unul dintre liderii grupului de interfețe cu utilizatorul WordPress, co-fondatorul Ghost, John O’Nolan, a putut vedea cum platforma se îndepărtează de obiectivul său inițial de blogging pentru a servi din ce în ce mai multe scopuri. În loc să contribuie la balonare, John a ales să dedice cele mai bune aspecte ale WordPress timpuriu unui program exclusiv de blogging. Bineînțeles, Ghost a fost rapid catalogat ca potențial „următorul WordPress”.

Deci, atunci, de ce să nu găzduiți blogul dvs. Ghost cu un furnizor de găzduire WordPress testat și adevărat, care își oferă, de asemenea, expertiza și infrastructura fin reglată pentru mediile Node.js și Ghost? Pentru asta, vă recomandăm gazda noastră WordPress de top, InMotion Hosting.

În timp ce gazda de încredere are cu siguranță experiență în optimizarea mediilor bazate pe PHP, InMotion Hosting a fost printre primii care au promovat servere toate SSD și o rețea de rutare inteligentă de ultimă oră pentru a oferi o experiență de găzduire web extrem de rapidă și de încredere. Planurile de găzduire în cloud bine amenajate pot fi puțin mai ieftine, dar veți aprecia puterea de foc suplimentară care vine cu pachetele VPS gestionate de InMotion Hosting.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 90 GB – SSD NVMe de 360 GB 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

6. BlueHost

Apropo de WordPress, orice listă ar fi neglijată dacă nu aș include una dintre gazdele recomandate chiar de echipa WordPress. Bluehost este unul dintre purtătorii de standarde atunci când vine vorba de explorarea noilor tehnologii și de crearea unor modalități ușor de utilizat de a permite utilizatorilor să le folosească – serios, ați fi greu să găsiți un furnizor de găzduire care să susțină mai mult proiectele open-source. decât Bluehost.

Sigur, o mare parte din această experiență se învârte în jurul WordPress, dar compania acceptă, de asemenea, Node.js și Ghost pe același VPS de încredere și infrastructură de server dedicată în care au încredere milioane de oameni din întreaga lume. Actualizat recent la stocare SSD, Bluehost oferă putere sporită, flexibilitate și control asupra mediului dumneavoastră.

Fiecare plan VPS este dotat cu generozitate cu resursele de memorie, stocare și lățime de bandă necesare pentru a porni și a scala un blog cu Ghost. Bluehost se bazează pe OpenStack și KVM pentru virtualizarea sa și garantează că resursele dumneavoastră de calcul vor fi disponibile instantaneu, întotdeauna accesibile și scalabile instantaneu printr-un panou de control îmbunătățit. Consultați recenzia noastră pentru a afla mai multe despre planurile de nivel superior ale gazdei pentru începători:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Migrare fără probleme de la orice plan de găzduire partajată Bluehost
 • Acces rădăcină și gestionare simplă pe mai multe servere
 • Spațiu de stocare RAID-1 amplu și tone de lățime de bandă
 • Fiecare plan primește cel puțin 3 adrese IP dedicate
 • cPanel și WHM cu acces root
 • Începeți acum Bluehost.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Ne place să recomandăm Bluehost pentru potențialul său de creștere a clienților pe tot parcursul vieții, ceea ce înseamnă că puteți începe cu găzduirea partajată și puteți scala fără probleme la planurile de găzduire VPS și nu numai. Prețul față de performanță este destul de imbatabil în spațiul de găzduire virtuală, iar echipa de ingineri a Bluehost va demara relația cu clienții, furnizând instantaneu serverul dvs. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

7. HostGator

Fiind un CMS fără cap, care se concentrează exclusiv pe scrierea, editarea, publicarea și organizarea conținutului blogului dvs., Ghost se integrează cu orice cadru de site web frontend sau static. Deoarece designul site-ului tău este complet interschimbabil și opțional, opțiunile tale sunt nesfârșite. Ghost este livrat cu un strat de temă JavaScript din cutie sau puteți consulta piața platformei pentru teme și pluginuri terțe.

HostGator nu este străin de design-urile elegante și moderne, după ce a lansat popularul constructor de site-uri Gator la începutul anului 2019. Dincolo de un constructor de site-uri drag-and-drop și de planuri de găzduire partajată de înaltă tehnologie, HostGator este o altă opțiune de încredere pentru a-ți scala site-ul. Planuri VPS, cloud și server dedicat.

De fapt, am numit HostGator gazda noastră preferată cu care să crești. Clienții pot alege medii de server gestionate sau neadministrate cu acces complet root și configurații personalizate – perfecte pentru rularea Node.js și Ghost. Opțiunile software flexibile, cuplate cu funcționalitate avansată și hardware puternic, fac din HostGator o opțiune excelentă de găzduire pentru site-uri web de toate dimensiunile.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Acces root complet cu opțiuni complet sau semi-administrate
 • Rețea redundantă cu mai multe straturi de securitate
 • Site GRATUIT, domeniu, MySQL și transfer de scripturi
 • Stocare RAID-10 pentru protecția datelor
 • Obțineți până la 75% reducere atunci când vă înscrieți
 • Începeți acum pe HostGator.

VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator și-a construit o reputație excelentă în industrie pentru opțiunile de găzduire web partajată. Soluția de găzduire VPS a companiei, cu suport opțional cPanel, oferă o introducere plăcută și ușoară celor care sunt începători în găzduirea VPS și știu că nevoile lor necesită mai mult decât un plan comun obișnuit. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

Ce este Ghost?

Din cele peste 1,7 miliarde de site-uri existente în prezent, aproximativ 600 de milioane de site-uri au bloguri pentru a furniza informații importante cititorilor. În timp ce majoritatea platformelor de blogging fie lâncezesc în obscuritate depășită, fie se transformă într-un sistem mare de gestionare a conținutului care încearcă să facă totul pentru toată lumea, Ghost a făcut o schimbare împotriva firului.

Ghost este o alternativă WordPress și o platformă profesională de publicare, construită pe principiile software-ului open-source.

Pe scurt, Ghost este un instrument de publicare a blogurilor care se concentrează exclusiv pe gestionarea din culise și supravegherea postărilor scriitorilor și a altor conținuturi. Serviciul sparge tiparele CMS-ului bazat pe PHP prin utilizarea mediului de rulare super-rapid Node.js, ceea ce duce la o performanță de 19 ori mai rapidă decât WordPress.

Platforma de publicare open-source poate fi descărcată și utilizată gratuit, deși veți avea nevoie de un plan de găzduire destul de substanțial. Odată configurat, backend-ul Ghost se mândrește cu o experiență de scriere superbă, care oferă suport Markdown, editare pe ecran complet și fluxuri de lucru simple de publicare.

Ghost diferă de multe proiecte open-source prin faptul că este condus de un designer, nu de un dezvoltator. Ca rezultat, platforma de publicare este extrem de minimalistă și ușor de utilizat, chiar dacă se bazează pe concepte precum API-uri și Markdown, care pot fi greu de înțeles pentru începători în alte situații.

Ghost este un CMS?

Concentrându-se pe experiența de scriere, editare și publicare a utilizatorilor, Ghost se consideră un CMS fără cap, cunoscut altfel ca un sistem de management al conținutului. Arhitectura fără cap reprezintă următoarea evoluție a CMS-ului, pe măsură ce platformele tradiționale precum WordPress îmbătrânesc încet în uitare în următorii câțiva ani.

Componenta fără cap a ecuației CMS este o componentă majoră a ceea ce îl face pe Ghost să iasă în evidență din mulțime. Potrivit ContentStack, ratele de adoptare a CMS fără cap se dublează de la an la an, 63% dintre cei care folosesc sistemul spunând că le place. În esență, Ghost este un CMS fără șablon.

Ghost combină instrumente de editare puternice cu o interfață minimă pentru a ajuta scriitorii și editorii să își gestioneze conținutul.

Utilizatorii pot selecta orice tehnologie de design, generator de site static sau alt cadru de front-end pentru a alimenta stratul de prezentare al blogului lor Ghost; vă puteți dezvolta site-ul în Javascript, Python, Swift, Java sau orice alt limbaj care poate efectua solicitări API pentru a prelua date.

Pe lângă o interfață familiară și intuitivă pentru crearea postărilor, Ghost excelează și în organizarea și publicarea conținutului. Pentru început, Ghost oferă o funcționalitate robustă de etichetare pentru un control fin asupra organizării și disponibilității conținutului dvs. Capacitatea de rutare dinamică a platformei permite utilizatorilor să-și structureze conținutul, categoriile, secțiunile și alte formate în orice mod doresc. De acolo, utilizatorii pot folosi un API JSON pentru a specifica ce date de postare să obțină, să seteze și să afișeze pentru a personaliza experiența cititorului.

Este Ghost mai bun decât WordPress?

Mai mult decât vă puteți aștepta, o comparație Ghost vs WordPress seamănă puțin cu merele și portocalele. Sigur, ambele sunt sisteme de gestionare a conținutului gratuite și cu sursă deschisă, dar Ghost oferă numai instrumente de blogging, în timp ce WordPress caută în linii mari să-i ajute pe proprietarii de site-uri să abordeze și să-și proiecteze întregul site.

Fantomă Caracteristică WordPress
Găzduit și auto-găzduit Gazduire Găzduit și auto-găzduit
Gratuit plus gazduire Cost Gratuit plus gazduire
Javascript Limbajul de programare PHP
Markdown Editor HTML și WYSIWYG
Incorporat Instrumente SEO? Are nevoie de plugin
Incorporat Partajare socială și e-mail? Are nevoie de plugin
Incorporat Formulare și butoane? Are nevoie de plugin
Disponibilitate Scăzută Teme și pluginuri? Piață masivă
Doar abonamente Comerț electronic? Fara restrictii
Nu Pagini de destinație? da

Pe scurt, ar trebui să utilizați WordPress atunci când căutați un site web de afaceri complet sau un magazin online și aveți nevoie de puțin mai mult ajutor cu design și personalizare. Este posibil să aveți un buget mai restrâns și mai puțină experiență în găzduire.

Pe de altă parte, ar trebui să utilizați Ghost dacă sunteți un fan al scrierii în Markdown și vă place să scrieți într-un mediu neaglomerat. Ghost este, de asemenea, pentru tine, dacă nu vrei să distragi funcțiile suplimentare și preferă să nu trebuiască să te încurci cu pluginuri pentru lucruri precum SEO, formulare și partajare socială.

Sfaturi pentru cum să vă configurați blogul fantomă auto-găzduit

Dacă sunteți în căutarea unui proiect și nu vă este frică să vă murdărească puțin mâinile, auto-găzduirea unui blog Ghost poate fi o modalitate plină de satisfacții de a vă familiariza intim cu serverul și platforma dvs. de publicare. Treci peste Ghost(Pro) și Ghost(Valet) – și chiar și containerul Docker preconfigurat sau picătură DigitalOcean – și înscrie-te pentru unul dintre planurile de găzduire pe care le-am evidențiat mai sus.

De aici, vă recomandăm să găsiți un ghid de configurare aprofundat pentru instalarea Ghost pe Ubuntu pentru a vă asigura că toate bazele sunt acoperite. Între timp, totuși, iată pașii de bază pentru a vă oferi o idee despre ceea ce vă interesează:

 • Conectați-vă la server ca utilizator root (creați utilizatorul dacă este necesar)
 • Actualizați-vă pachetele și instalați MySQL, NGINX și Node.js
 • Instalați Ghost-CLI și Ghost
 • În timpul configurării, Ghost vă va cere adresa URL a blogului dvs., informațiile bazei de date și dacă doriți configurarea automată pentru certificatul MySQL, NGINX și SSL.
 • Ghost va configura, de asemenea, managerul de procese systemd și va lansa Ghost

Iată! De asemenea, puteți urma un proces similar pentru a instala Ghost local pe computerul dvs. Windows sau macOS pentru a experimenta sau a vă familiariza cu platforma înainte de a investi în spațiul serverului. Spuneți-ne ce părere aveți despre acest nou venit în industria CMS!

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.6/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company