Cele mai bune 12 servicii de găzduire Django (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire Django (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire Django (aprilie 2023)

Când vine vorba de programarea Python, dezvoltatorii vor căuta, fără îndoială, cel mai bun serviciu de găzduire Django. Serios, care limbaj și cadru sunt numite mai creativ?

Python, desigur, provine din grupul de comedie Monty Python, în timp ce numele Django evocă mai multe personaje vibrante și interesante care se întind pe zeci de ani, cel mai recent personajul din „Django Unchained” al lui Quentin Tarantino.

Django este, de asemenea, cadrul de programare Python numit după chitaristul de jazz Django Reinhardt. Permițând dezvoltatorilor să compună rapid din mers, Django își propune să simplifice dezvoltarea de site-uri complexe, dinamice și grele de baze de date, punând accent pe eficiență și reutilizabilitate. Am evidențiat deja unele dintre cele mai bune gazde Python, dar proprietarii de site-uri vor dori să confirme că suportul și documentația se extind și la Django. Citiți mai departe pentru opțiunile noastre preferate de plan de găzduire:

Cea mai bună găzduire web Django

Originile lui Django în aplicațiile din lumea reală – o echipă de dezvoltare web formată din două persoane la un ziar din Lawrence, Kansas, avea nevoie de un sistem care să țină pasul cu termenele limită extrem de riguroase – face ca cadrul să fie o opțiune atractivă pentru aplicații web și site-uri cu conținut greu care necesită rapid dezvoltare.

Python este cunoscut pentru că este extraordinar de eficient și ușor de utilizat; Django face limba și mai ușor de înțeles cu diverse comenzi rapide care recreează funcții și componente utilizate în mod obișnuit.

Instituțiile majore, de la Disqus și Instagram la NASA și The Onion, folosesc Django pentru a-și alimenta experiențele utilizatorilor.

Ambele Django și Python excelează în gestionarea unor cantități mari de trafic, așa că veți dori să vă asigurați că vă aliniați cu o gazdă Django care poate face față inundațiilor de vizitatori.

Pentru a face față acestei provocări, vă recomandăm Bluehost, care oferă o mulțime de soluții scalabile care permit site-urilor și aplicațiilor Django moderne să pornească pe spațiul de server partajat și să se scaleze prin rangurile VPS, cloud și server dedicat.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Până la un domeniu nelimitat al site-ului și găzduire e-mail
 • 1-clic pe instalări WordPress și actualizări de software
 • Suport pentru cărucioarele de cumpărături populare cu certificat SSL GRATUIT
 • Până la 200 USD în credit Microsoft și Google Ad sunt disponibile
 • Hardware și rate de funcționare de vârf în industrie
 • Începeți acum Bluehost.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost a fost de multă vreme favoritul meu în spațiile de găzduire partajată și WordPress. Compania aderă la standardele moderne pentru hardware, iar resursele sale de servicii pentru clienți sunt acum susținute de titanul industriei de găzduire Newfold Digital. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde cu cele mai bune cote »

Cea mai bună găzduire Django „ieftină”.

Aici, la Gazduirweb, avem tendința de a echivala cuvinte precum ieftin și accesibil cu un plan de găzduire partajată. Proprietarii de site-uri trebuie frecvent să obțină cel mai mult pentru banii lor, în timp ce noua lor afacere online începe. În plus, un plan de găzduire partajată vă va oferi probabil un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și multe alte avantaje pentru aplicația dvs. web Django.

Cu toate acestea, găzduirea site-urilor web Django pe un server partajat poate fi oarecum dificilă. În primul rând, va trebui să găsiți un furnizor de găzduire web care să aibă suport puternic și bine documentat pentru Python.

Majoritatea acestor gazde vor oferi și Django, dar limbajul și cadrul necesită un acces administrativ mai mare decât oferă majoritatea gazdelor partajate. De obicei, accesul root vine doar cu găzduire VPS și planuri de găzduire dedicate, așa că va trebui să revizuiți cu atenție termenii și condițiile serviciului de găzduire.

Probabil că veți avea nevoie de ajutorul echipei de asistență pentru a instala și configura ambele sisteme, dar veți avea un mediu grozav și ieftin în care să învățați și să utilizați Django odată ce totul este configurat.

Aruncă o privire la primele trei gazde Django care acordă prioritate accesibilității, oferind totodată resursele de calcul și opțiunile de server actualizate care vă ajută proiectul să se dezvolte.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți și alte gazde ieftine cu cele mai bune cote »

Cel mai bun „Cloud” Django Hosting

Găzduirea în cloud este locul în care Django strălucește. Mediile sunt ultra fiabile și personalizabile, oferind proprietarilor de site-uri mai mult control asupra versiunilor de Python și a sistemelor de baze de date care trebuie instalate.

Limbaje de programare backend precum Python și, prin extensie, cadre precum Django, stabilesc funcționalitățile de stocare, organizare și gestionare a datelor necesare pentru a crea experiențe de utilizator mai interactive.

Pentru a compara, limbajele de dezvoltare frontend includ codul HTML, CSS și JavaScript care afișează și furnizează elementele vizuale pe care utilizatorii le vor vedea și (sperăm) pe care vor face clic.

Django eficientizează și mai mult dezvoltarea prin includerea unei interfețe de administrare pentru a crea, citi, actualiza și șterge informații.

Aceasta înseamnă că, dacă trebuie să utilizați cookie-uri, să culegeți informații din formulare, să generați hărți de site, să gestionați comentarii, să acceptați mai multe limbi sau să permiteți vizitatorilor să creeze conturi de utilizator și să trimită informații de plată, o soluție de găzduire în cloud va fi probabil cea mai bună.

În plus, găzduirea în cloud este ușor scalabilă și adaptabilă la volume mari de trafic, în timp ce mediile limitate de găzduire partajată se ofilesc adesea în fața unor astfel de provocări.

Cei trei mari furnizori de cloud – Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google Cloud – acceptă toți dezvoltarea robustă Django, dar avem tendința de a rezerva acele platforme pentru dezvoltatorii experimentați cu cerințe de găzduire de nivel enterprise.

Furnizorii de cloud enumerați mai jos oferă soluții mult mai ușor de utilizat și vin cu echipe de asistență mult mai accesibile, mai utile și mai accesibile. Luați în considerare una dintre aceste gazde pentru a vă stabili site-ul sau aplicația Django în cloud:

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

7. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

Cea mai bună găzduire „e-mail” Django

Un site web dinamic sau o aplicație web va solicita frecvent utilizatorilor să creeze conturi. Din fericire, cadrul Django poate automatiza unele dintre aceste activități banale de activare, confirmare și gestionare a contului asociate cu operațiunile de zi cu zi.

Django este deosebit de util pentru trimiterea de mesaje de activare a contului, împreună cu resetarea parolei, răspunsuri la completarea formularelor și notificări generale despre aplicație.

Pentru a trimite aceste e-mailuri, aveți nevoie doar de un domeniu înregistrat și de un serviciu de e-mail – două lucruri pe care probabil le aveți deja. Vă puteți conecta la orice serviciu de e-mail care utilizează SMTP cu puțină configurare și editare de înregistrări MX.

Din fericire, câțiva dintre furnizorii noștri de găzduire Django preferați sunt, de asemenea, bine echipați pentru a vă sprijini nevoile de e-mail. În plus, echipele de asistență de top ale acestor companii vor avea resursele bazei de cunoștințe, tutorialele și personalul de asistență în standby dacă aveți nevoie de ajutor.

8. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

9. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

10. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de e-mail cu cele mai bune cote »

Cea mai bună găzduire Django „Python”.

După cum am menționat mai devreme, Django este un cadru al limbajului de programare Python – nu puteți folosi Django fără Python. Cu toate acestea, Python este un limbaj destul de flexibil.

Utilizatorii noi ar putea dori să înceapă cu elementele de bază ale Python înainte de a experimenta cu alte cadre. Frame-urile full-stack, cum ar fi Django, includ de obicei un server web sau de aplicații, un sistem de baze de date, un motor de șabloane și instrumente de gestionare a utilizatorilor; alternativele populare Django includ TurboGears și web2py.

Django este unul dintre numeroasele cadre disponibile în domeniul Python. Pe care o vei încerca?

Python menține o listă de cadre pe care trebuie să le ia în considerare dezvoltatorii, inclusiv cadre populare (deși non-full-stack) precum Flask, CherryPy și Bottle. Furnizorii de găzduire web care acceptă Python, în special cei enumerați mai sus, ar trebui să permită dezvoltatorilor și proprietarilor de site-uri să folosească majoritatea acestor sisteme.

Dar, pentru orice eventualitate, iată alte două gazde de luat în considerare. SiteGround și A2 Hosting sunt două opțiuni de găzduire superbe care abia au ratat reducerile de mai devreme în articolul nostru. Comparați specificațiile lor de găzduire pentru a vedea cum performanța hardware, suportul și compatibilitatea lor se potrivesc cu cerințele proiectului dvs. Python.

11. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Transfer GRATUIT al site-ului sau configurarea unui nou site
 • Backup-uri zilnice GRATUITE, CDN, e-mail și SSL
 • Asistență expertă 24/7, fără așteptare la telefon sau chat
 • Recomandat de WordPress ca o gazdă de top
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Începeți acum pe SiteGround.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Cu o gamă impresionantă de servicii de găzduire generale oferite, SiteGround este un inovator de top în spațiul de găzduire – de la soluții software personalizate până la asistență pentru clienți de prim rang. Compania oferă întreaga gamă de funcții de găzduire web, inclusiv un Cloudflare CDN gratuit, cPanel cu acces SSH și baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă – ca să nu mai vorbim de asistență pentru clienți demnă de premii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

12. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • SSD-uri și TurboServer pentru încărcări de pagini de 20 ori mai rapide
 • Găzduiește site-uri web nelimitate și transfer GRATUIT de site
 • Pluginuri optimizate și instalări cu 1 clic pentru WP
 • Cache OPcache și Memcached preinstalate
 • HackScan GRATUIT cu opțiuni de restaurare
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Dacă viteza și performanța, în parteneriat cu asistența și securitatea, sunt prioritare în cumpărăturile dvs. de gazdă web, A2 Hosting ar trebui să fie un concurent principal. Când A2 Hosting a fost lansat pentru prima dată în 2003, compania s-a concentrat pe deservirea dezvoltatorilor; A2 Hosting a fost printre primii furnizori care au oferit PHP 5 și au suportat Ruby on Rails pe servere partajate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Vedeți alte gazde Python de top »

Ce este Django?

Django este un cadru de codare (construit de Proiectul Django) care ajută dezvoltatorii să accelereze producția. Cadrul se bazează pe limbajul de codare Python și este ușor de utilizat. Are diverse funcții încorporate care atrag echipele de dezvoltare de pretutindeni pentru flexibilitatea și viteza sa.

Când dezvoltatorii folosesc Django, primesc zeci de extra care fac autentificarea utilizatorilor, administrarea conținutului, hărțile site-ului și fluxurile RSS ușor de implementat. Această gamă de cazuri de utilizare face cadrul perfect pentru construirea de rețele sociale, aplicații de baze de date și sisteme de management al conținutului.

Datorită naturii cadrului, echipele își pot scala cu ușurință munca și pot construi o aplicație Django complet funcțională în ore în loc de zile.

De ce nu doriți găzduire Django gratuită

Suntem susținători bine documentați ai alegerii unor planuri de găzduire de renume, aproape gratuite, față de serviciile limitate și suportul oferit gratuit de alte companii.

Nu ne înțelegeți greșit, suntem cu toții pentru a obține o afacere și a economisi bani, dar securitatea adăugată, caracteristicile, fiabilitatea și liniștea generală care vin cu planurile de găzduire partajată merită din plin costul mic.

Cu toate acestea, utilizatorii Python și Django pentru prima dată ar putea dori un spațiu fără costuri în care să se joace și să experimenteze. Dacă insistați să mergeți pe această cale, aveți grijă – utilizați numai servicii gratuite de găzduire pentru testare, experimentare și învățare, nu pentru producerea de site-uri sau aplicații.

Mulți dintre furnizorii noștri de găzduire web gratuit recomandati obișnuiți, inclusiv 000webhost și x10hosting, nu acceptă Python (și, prin extensie, Django). Probabil va trebui să găsiți un serviciu mai specializat.

Pentru asta, apelăm la opțiuni precum PythonAnywhere și Heroku. Ambele platforme oferă medii cloud mai sofisticate care pot oferi utilizatorilor o idee despre ceea ce pot realiza cu Django.

Dezvoltatorii pot experimenta diferite metode de implementare și alte opțiuni limitate înainte de a trece la un plan plătit.

Implementați cu ușurință aplicațiile Django în timp ce mergeți spre apus

Indiferent dacă sunteți un fan al western-urilor spaghetti sau al chitarei de jazz, framework-ul Django va provoca cu siguranță o reacție distractivă – mai ales când vine vorba de crearea, dezvoltarea și implementarea aplicațiilor online.

Deoarece Django și Python sunt atât de ușor de învățat, atât începătorii, cât și dezvoltatorii experimentați pot construi rapid aplicații scalabile, de înaltă performanță și interacțiuni cu utilizatorii.

Investiția într-un serviciu de găzduire prietenos cu Pyhton și Django va face toată diferența pe măsură ce deveniți fluent în noua limbă. Căutați un serviciu cu integrări GitHub sau alte aplicații de control al versiunilor pentru a vă urmări progresul.

Mantra lui Django de eficiență și uzabilitate rezonează cu scriitorul, dezvoltatorul și perfecționistul din mine permanent presat de termene limită. Mult succes în căutarea ta!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company