7 cele mai bune planuri de găzduire web pe o singură pagină cu șabloane gratuite (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 7 cele mai bune planuri de găzduire web pe o singură pagină cu șabloane gratuite (aprilie 2023)
7 cele mai bune planuri de găzduire web pe o singură pagină cu șabloane gratuite (aprilie 2023)

7 cele mai bune planuri de găzduire web pe o singură pagină cu șabloane gratuite (aprilie 2023)

Asocierea celor mai bune șabloane de găzduire și design de site-uri web pe o singură pagină poate duce la un aspect frumos, de conversie ridicată și prietenos cu dispozitivele mobile pentru marca dvs. online – dar de unde știți de unde să începeți?

În timp ce un format cu mai multe pagini poate face minuni pentru unele companii și profesioniști, alții pot prefera un site web de o singură pagină pentru a vă transmite cel mai bine mesajele de branding. Utilizatorii apreciază adesea conceptul de design redus, care oferă informații importante fără dezordine. Vom discuta cum să faceți ca aspectul elegant și raționalizat să funcționeze pentru dvs. cu un stres minim și expertiză în tehnologie.

Lansarea unui site web de o pagină nu trebuie să fie o luptă. Cu atât de multe șabloane de design gratuite, creatori de site-uri web drag-and-drop și tehnologii puternice la îndemână – toate pe care le vom evidenția mai jos – suntem aici pentru a ne asigura că începeți cu piciorul potrivit.

Cel mai bun pentru un site web cu o singură pagină: găzduire ieftină cu șabloane gratuite

Pentru a înțelege navigarea pe site, tot ce trebuie să faci este să ieși afară. În mod tradițional, majoritatea site-urilor seamănă cu un copac: o pagină de pornire centralizată este trunchiul, cu pagini separate pentru un blog, contacte, magazin online și informații despre echipă care se răspândesc de acolo ca niște ramuri.

Site-urile web cu o singură pagină, o tendință de design web mai recentă, consolidează în schimb toate acele informații într-o singură tulpină, mai comparabilă cu o floare. Ca și în cazul unei floarea-soarelui, acel design unic, care poate fi derulat, este mare și strălucit, cu un plus de fler, cum ar fi derularea paralaxă și alte elemente grafice sau animații.

Indiferent dacă doriți să implementați acest aspect printr-un constructor de site-uri web, WordPress sau orice altă platformă de design web, va trebui mai întâi să începeți cu un plan de găzduire web cu șabloane gratuite. Am creat această listă cu cele mai accesibile, fiabile și ușor de utilizat servicii de găzduire care vă vor ajuta să începeți. Și mai bine, vă conectează la o lume de teme gratuite prin intermediul unor constructori de site-uri web încorporați sau al unor medii WordPress simplificate.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde de top la prețuri accesibile »

Cel mai bun constructor de site-uri web pentru un site web de o pagină

Deși avem tendința de a prefera flexibilitatea pe care găzduirea web o oferă clienților săi, începătorii pot aprecia simplitatea suplimentară pe care le oferă constructorii de site-uri web drag-and-drop. Creatorii de site-uri cu teme gratuite vin adesea cu o colecție mai limitată de șabloane de site disponibile, dar implementarea și personalizarea acestora este de obicei un proces mai intuitiv.

Cu experiența lor redusă de utilizator, site-urile web de o pagină inspiră de obicei rate de conversie mai mari și o experiență mobilă mai bună, așa că te bazezi pe un șablon gratuit, proiectat profesional, de la cel mai bun constructor de site-uri web, este un loc minunat pentru a începe.

Suntem deosebit de îndrăgostiți de Wix, indiscutabil cel mai bun generator de site-uri web gratuit și unul care alimentează 200 de milioane de site-uri web. Gazda web și platforma de creare a site-urilor oferă cea mai largă gamă de șabloane și câteva funcții mai avansate care oferă dezvoltatorilor și proprietarilor de site-uri aventuroși spațiu de explorat. În caz contrar, multe gazde au petrecut ani de zile creând cu minuțiozitate creatori de site-uri web personalizate care merită cu siguranță verificați:

4. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alți creatori de site-uri de top »

Cea mai bună găzduire WordPress pentru un site web de o pagină

Ce soluție mai bună pentru site-ul tău web cu o singură pagină decât cel mai popular sistem de management al conținutului din lume? WordPress domină piața cu peste 60% din cota de piață CMS și este responsabil pentru mai mult de 43% din toate site-urile existente.

Comunitatea WordPress.org oferă gratuit cel puțin 30 de șabloane de site de o pagină, plus nenumărate altele disponibile comercial pentru o mică taxă. Ne place în special WordPress, care poate fi asociat cu designeri vizuali și constructori de pagini care simplifică procesul de personalizare pentru portabilitatea sa.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui site web WordPress este diferitele pluginuri pe care le puteți descărca pentru performanța și funcționalitatea site-ului. Deși conținutul dvs. poate trăi pe o singură pagină, nu trebuie să aveți un site simplu. Îmbunătățiți-vă site-ul cu Google Analytics, integrarea rețelelor sociale și designul frumos al site-ului cu o temă WordPress gata de utilizare.

Va trebui să vă înscrieți pentru un plan de găzduire web pentru a utiliza WordPress, dar veți avea control complet asupra site-ului dvs. de acolo încolo, ceea ce înseamnă că vă puteți muta site-ul de la un furnizor la altul – spre deosebire de majoritatea creatorilor de site-uri, care vă blochează. în produsul lor specific.

Cei mai buni furnizori de găzduire WordPress oferă instalări cu un singur clic sau chiar configurează platforma în timp ce verificați. Veți dori să vă asigurați că vă înscrieți la o gazdă web care oferă viteză și securitate premium, împreună cu personal de asistență pentru clienți util, disponibil pentru orice probleme pe care le puteți întâlni. Indiferent dacă construiți un site web de afaceri sau personal, găzduirea WordPress merită atenția dvs.

Am testat mai jos acești trei furnizori, oferindu-le note extrem de mari pentru găzduirea WordPress.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

7. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Cât costă un site web de o pagină?

În afară de economiile de timp, un design pe o singură pagină nu afectează în mod dramatic costul site-ului dvs. Puteți proiecta o pagină sau zeci pe aceleași planuri de găzduire și de constructor de site – tot ceea ce se schimbă este șablonul site-ului dvs. În general, iată o detaliere a sumelor pe care vă puteți aștepta să plătiți:

 • Găzduire web: Creatorii populari de site-uri, cum ar fi Wix și Weebly, vor include găzduirea web ca parte a ofertelor lor unice. Cele mai bune opțiuni de găzduire web ieftine pot costa până la 1 USD sau până la 5 USD pe lună.
 • Nume de domeniu: Înregistrările personalizate de nume de domeniu, care se reînnoiesc anual, sunt aproape întotdeauna incluse gratuit pentru primul an de serviciu de găzduire web. Dacă mergeți pe ruta de creare a site-ului web și nu doriți să utilizați subdomeniul gratuit (de exemplu, numele dvs..wix.com), este posibil să trebuiască să cheltuiți între 15 USD și 20 USD în fiecare an.
 • Creator de site-uri web: vezi găzduire web. Majoritatea creatorilor de site-uri web găzduite, cum ar fi Wix, Weebly sau Squarespace, au grijă de detaliile tale tehnice. Vești bune: Weebly oferă un plan gratuit cu funcții limitate. Squarespace și Wix oferă o probă gratuită de 14 zile. Vești proaste: planurile premium cu aceste platforme tind să fie mult mai scumpe decât găzduirea web (mai mult de 16 USD pe lună).
 • Șablon de site: Cât doriți să cheltuiți? Indiferent de platforma pe care o alegeți, ar trebui să găsiți gratuit cel puțin câteva zeci de opțiuni de șablon HTML. Dacă aveți o viziune specifică despre cum doriți să arate site-ul dvs., puteți căuta teme dezvoltate comercial, care pot costa oriunde între 10 USD și 100 USD.

Prețurile de găzduire web pot varia destul de dramatic în funcție de tipul de serviciu și de resursele de server pe care le alegeți, dar estimările de mai sus ar trebui să vă îndrume în direcția corectă. Dacă sunteți începător sau aveți o afacere mică, probabil că veți dori să începeți cu găzduirea partajată. Dar nu vă fie teamă să treceți la un plan VPS sau cloud pe măsură ce creșteți.

 • Wix oferă un constructor de site-uri web și un plan de găzduire gratuit: plătiți 0,00 USD pentru primele 14 zile.
 • Planurile pentru crearea de site-uri web Hostinger încep de la 2,99 USD pe lună.
 • Planurile de creare de site-uri Bluehost încep de la 2,95 USD pe lună.
 • Planurile pentru crearea de site-uri web GoDaddy încep de la 0,00 USD pe lună.
 • Planurile pentru crearea de site-uri web 1&1 IONOS încep de la 1,00 USD pe lună.
 • Creatorul de site-uri web Gator de la HostGator costă 3,46 USD pe lună.

Desigur, veți avea nevoie de conținut și imagini pentru a vă lansa site-ul. Poate exista o taxă suplimentară dacă alegeți să angajați un freelancer pentru a crea acele paragrafe sau grafice, dar acestea pot fi costisitoare. Fă-ți timp pentru a crea propriile mesaje ale mărcii tale și caută imagini gratuite sub licența Creative Commons.

Care constructor de site-uri web este cel mai ușor de utilizat?

Similar cu frumusețea, ușurința de utilizare este adesea găsită în ochiul privitorului. Ceea ce poate fi ușor pentru o persoană poate fi enervant pentru cealaltă și invers. Din fericire, mentalitatea drag-and-drop este similară pentru toți cei mai importanți constructori de site-uri web, așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă să vă adaptați la orice alegeți.

Opțiunile majore pe care le-am enumerat mai sus vă vor ajuta să începeți în direcția corectă, dar atunci când o găsiți pe cea mai ușor de utilizat, nu ezitați să încercați orice versiuni gratuite sau demonstrații disponibile. Învârtiți fiecare platformă și răsfoiți temele disponibile pentru a vă da o idee dacă puteți lucra cu acest constructor de site-uri pe termen lung.

Șabloanele de site-uri web de o pagină vă permit să săriți o mare parte din faza de proiectare și să treceți direct la personalizare.

Șabloanele de site-uri web de o pagină vă permit să săriți o mare parte din faza de proiectare și să treceți direct la personalizare.

Temele cu aspect profesional și o interfață de utilizator intuitivă se află în partea de sus a listelor noastre. Șablonul dvs. va oferi vizitatorilor și clienților potențiali prima impresie, așa că faceți-l unul bun. Asigurați-vă că căutați modele receptive care sunt prietenoase cu dispozitivele mobile, deoarece aproximativ jumătate din tot traficul web provine de la smartphone-uri și tablete.

Site-urile Google sunt bune pentru crearea unei pagini de destinație?

Deși Google este uimitor pentru multe lucruri, nu îl recomandăm nici măcar pentru crearea de site-uri web statice de bază. Probabil că veți dori o platformă cu șabloane mai plăcute din punct de vedere estetic dacă creați un site web profesional, chiar și unul cu o singură pagină de destinație.

De asemenea, considerăm că lipsa de asistență pentru clienți pentru alte aplicații Google, inclusiv Google Analytics și Google My Business, este destul de dezamăgitoare. Mai simplu spus, așteptați până când puterea tehnologică mai scoate câteva actualizări de produs înainte de a vă pune speranțele pentru pagina de destinație pe un site Google.

De ce găzduirea web gratuită nu este o idee bună pentru site-ul dvs. de o pagină

Înțelegem: de ce să plătiți pentru ceva dacă îl puteți găsi gratuit? Înțelegem avantajul rentabil al produselor gratuite, dar nu toate sunt create la fel. Tindem să încurajăm cititorii să stea departe de majoritatea serviciilor de găzduire web gratuite, dar creatorii de site-uri web pot fi singurul moment în care prețul de 0 USD este puțin mai acceptabil decât alte soluții.

Planurile de găzduire web gratuite folosesc, de obicei, tehnologii proaste, învechite, cărora le lipsesc valorile puternice de securitate, suport sau performanță pe care le puteți găsi pentru o investiție foarte nominală. Chiar și cu planurile lor gratuite pentru totdeauna, creatorii de site-uri web au rezultate mai admirabile decât concurenții lor de găzduire. Totuși, acolo unde acele platforme restricționează clienții este numărul de funcții care sunt disponibile fără un upgrade.

Pentru noi, un nume de domeniu personalizat este o caracteristică obligatorie pentru orice site web sau profesionist serios în creștere și profesionalism. Subdomeniile gratuite ale creatorilor de site-uri vin adesea cu publicitate forțată și probabil că nu veți avea acces complet la suita completă de instrumente de comerț electronic, SEO și marketing a companiei.

Creatorii de site-uri web gratuite sunt o opțiune fantastică pentru cei care abia încep cu o nouă marcă, o afacere mică sau o idee, dar fiți gata să faceți upgrade pe măsură ce site-ul dvs. de o pagină câștigă acțiune.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company