Cele mai bune 9 servicii de găzduire de mașini virtuale (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 9 servicii de găzduire de mașini virtuale (aprilie 2023)
Cele mai bune 9 servicii de găzduire de mașini virtuale (aprilie 2023)

Cele mai bune 9 servicii de găzduire de mașini virtuale (aprilie 2023)

Nu trebuie să sari în mașina spațială a lui George și Jane Jetson pentru a găsi cea mai bună găzduire de mașini virtuale (VM). Furnizorii de servicii web de pe Pământ oferă dezvoltatorilor, întreprinderilor mici și întreprinderilor acces la funcții de găzduire web care își optimizează mașinile virtuale. Virtualizarea serverului poate suna ca un software futurist, dar există de atâta timp cât sitcomul din anii 1960, The Jetsons.

Companiile majore, inclusiv General Electric și IBM, au lansat software de virtualizare la începutul anilor 1960 pentru a permite utilizatorilor să interacționeze cu mainframe-urile computerelor. MIT și Bell Labs au fost primele și singurele organizații care au folosit acest software timpuriu, dar astăzi virtualizarea este utilizată în toate industriile on-premise și în cloud.

Nu aveți nevoie de o mulțime de cunoștințe tehnice pentru a vă gestiona planul de găzduire a mașinii virtuale. Furnizorii de găzduire web de înaltă calitate vă vor oferi acces la un panou de control ușor de utilizat sau pot chiar oferi servicii complet gestionate, astfel încât să vă puteți concentra pe site-ul dvs. Gazdele noastre web preferate includ o mulțime de suplimente la pachetele lor de găzduire a serverelor virtuale la un preț lunar accesibil. Fie că este prima dată când găzduiești software pentru mașini virtuale sau dacă ești profesionist în rularea mai multor VM, aruncă o privire la recomandările noastre.

Cea mai bună găzduire de mașini virtuale pentru dezvoltatori

Dezvoltatorii prioritizează adesea un compromis sănătos cost-performanță. Ca persoană fizică, este posibil să nu aveți resursele (adică buget) pentru a plăti pentru un plan costisitor de găzduire pentru servere virtuale. Dar nu te stresa; aveți mai multe planuri de găzduire VM prietenoase cu bugetul din care să alegeți.

Ar trebui să căutați un furnizor de renume care să permită accesul ușor la panoul de control și să ofere o experiență fără probleme. Când alegeți un furnizor de calitate, site-ul dvs. web va avea resurse garantate pe serverul virtual – oferind vizitatorilor site-ului dvs. o experiență rapidă și fără fricțiuni. Un server privat virtual sau un plan VPS este o alegere excelentă pentru site-urile web de testare sau proiectele personale care rulează software pentru mașini virtuale. Un plan VPS tinde să fie mai accesibil, oferind în același timp un set de caracteristici robust. Consultați unele dintre cele mai bune planuri de găzduire VPS pe care le recomandăm:

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

2. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Cea mai bună găzduire de mașini virtuale pentru întreprinderile mici

Prezența online a unei mici afaceri este esențială pentru succesul companiei. Dacă clienții dvs. nu vă pot găsi online (sau dacă se confruntă cu încărcări lente ale paginilor), veți simți presiunea performanței slabe a site-ului asupra veniturilor dvs. Cea mai bună găzduire de mașini virtuale pentru afacerea dvs. mică va oferi servicii de găzduire gestionate cu experiență, cu suplimente premium, cum ar fi un sistem de backup VM, pentru a îndulci afacerea.

Recomandăm găzduirea în cloud pentru întreprinderile mici datorită prețului său de pornire scăzut și scalabilității instantanee. Un server cloud poate folosi chiar software de virtualizare pentru a crea mediul de calcul. Următorii furnizori de găzduire în cloud oferă clienților acces complet root și control asupra sistemului de operare și software-ului. Deci, indiferent dacă doriți să utilizați VMWare Workstation, IBM PowerVM sau Oracle VM, una dintre aceste gazde ar trebui să facă treaba.

4. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

5. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 100,00 USD

 • Scalabil, rapid și complet gestionat
 • CDN Cloudflare GRATUIT și 3 centre de date la alegere
 • Parteneri Google Cloud pentru performanțe de top
 • cPanel/WHM, acces SSH și DNS privat
 • Asistență VIP 24/7 și un IP dedicat
 • Începeți acum pe SiteGround.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround aduce performanță și securitate de vârf în spațiul de găzduire în cloud. Compania oferă scalabilitate supremă și un sistem de asistență complet gestionat, inclusiv un personal expert de asistență tehnică și trei locații de centre de date pentru clientul de întreprindere care solicită cea mai mare fiabilitate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 40 GB SSD – 160 GB SSD 4 – 16 nuclee 8 – 20 GB

Cea mai bună găzduire de mașini virtuale pentru întreprinderile de afaceri

Fiind o organizație mare, este posibil ca un plan de găzduire VPS să nu ofere resursele de calcul necesare companiei dvs. În schimb, serviciile de cloud computing de la o platformă de renume vă pot oferi mediul pentru a vă scala operațiunile și pentru a accelera implementarea. Pentru un control și performanță mai mare, următorii furnizori oferă cel mai bun serviciu din clasă pentru mașina dvs. virtuală.

7. Microsoft Azure VM: organizațiile mari beneficiază de infrastructura Microsoft Azure pentru a rula SQL Server, software-ul Oracle sau SAP pe o varietate de distribuție Linux sau server Windows. Clienții pot folosi selectorul de mașini virtuale Microsoft pentru a alege un tip de server și planuri care se potrivesc bugetului și obiectivelor organizației lor. Acest furnizor de găzduire oferă o serie de planuri pentru a găzdui o aplicație Windows simplă sau mai multe VM.

8. Google Cloud Platform: puteți crea o mașină virtuală utilizând consola Google Cloud, CLI Google Cloud sau API-ul Compute Engine. Platforma de cloud computing a Google oferă tipuri de mașini personalizate și predefinite și un cost pentru performanță cu până la 42% mai mare decât alte VM-uri multifuncționale. Companiile mari, inclusiv Spotify, Twitter și Home Depot, folosesc Compute Engine de la Google Cloud Platform pentru a crește rapid capacitatea și scalarea.

9. IBM PowerVM: Clienții care aleg IBM PowerVM pot crește eficiența operațională eliminând timpul de nefuncționare programat. Folosind cea mai recentă tehnologie de hypervisor, IBM își ajută clienții să consolideze securitatea prin izolarea aplicațiilor critice și a I/O (intrare/ieșire). Acest mediu de virtualizare a serverului este creat pentru aplicații AIX®, IBM i și Linux.

Ce este o mașină virtuală?

În ciuda numelui său, o mașină virtuală nu este o hologramă asemănătoare unui transformator care apare din aer. Mai degrabă, este o bucată de software care rulează pe un server fizic. Fiecare mașină virtuală are propriul său sistem de operare invitat care rulează pe mașină, permițându-i să ruleze programe, să stocheze date și să realizeze funcții de calcul în mod independent.

Utilizarea unui sistem de operare (sau sisteme) invitat creează eficiență, deoarece elimină nevoia de hardware fizic suplimentar. În plus, secționarea permite departamentelor IT să îndeplinească funcții mai riscante, cum ar fi accesarea datelor infectate cu viruși, deoarece restul serverului este protejat. Aceasta înseamnă, de asemenea, că puteți rula multe sisteme de operare pe un server virtual, inclusiv sistemul de operare Windows, VMWare Fusion sau Parallels Desktop.

O mașină virtuală folosește software în loc de un computer fizic pentru a implementa aplicații și programe.

Virtualizarea este atât de comună încât este mai probabil să dai peste un pinguin împărat în Florida decât să treci o zi fără să vizitezi un site web care nu folosește virtualizarea într-o anumită formă. Indiferent dacă este folosit pentru a rula un server SQL, pentru a implementa o nouă aplicație Windows sau pentru a construi un mediu de PC virtual, echipele care folosesc virtualizarea cresc eficiența operațională, securitatea și scalabilitatea.

Software precum Oracle VM, Microsoft Hyper-V sau unul dintre numeroasele produse VMWare (VMWare Fusion, VMWare Vsphere, VMWare WorkStation Pro sau VMWare WorkStation Player) este lider în industrie datorită inovației și beneficiilor pe care le oferă întreprinderilor.

Care sunt cele trei tipuri de virtualizare?

Virtualizarea vine în trei variante distincte: virtualizare completă, paravirtualizare și virtualizare la nivel de sistem de operare. Aromă pe care o alegeți va depinde de obiectivele dvs. pentru utilizarea software-ului de virtualizare a serverului, de câtă flexibilitate aveți nevoie și de modul în care intenționați să utilizați mediul.

Virtualizarea completă implică un tip de software specializat numit hypervisor. Hypervisorul, uneori numit o mașină virtuală, creează instantaneu servere virtuale și urmărește spațiul pe disc și utilizarea procesorului. Acest sistem alocă resurse de server făcând mediul virtual flexibil, portabil și scalabil instantaneu. Dacă sunteți în căutarea unui hypervisor pentru virtualizare completă, VMWare ESXi este o alegere excelentă.

Paravirtualizarea diferă prin faptul că sistemele de operare separate sunt conștiente unele de altele, spre deosebire de virtualizarea completă, în care mediile virtuale funcționează independent. Avantajul paravirtualizării este că serverele virtuale împart resursele mai ușor, deoarece știu că celelalte există. Această relație simbiotică creează o mare scalabilitate și eficiență. Microsoft Hyper-V acceptă paravirtualizarea pe un server Windows dacă căutați acest mediu.

Virtualizarea la nivel de sistem de operare , tipul final de virtualizare, nu necesită un hypervisor la fel ca celelalte tipuri. În schimb, hardware-ul fizic se ocupă de responsabilitățile de monitorizare și alocare a resurselor. Acest sistem necesită mai puține resurse pentru implementare, dar necesită ca fiecare mașină virtuală să ruleze pe același sistem de operare, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii utilizatori.

Care este cel mai bun software de virtualizare a serverelor?

Un software de virtualizare a serverului bine selectat vă poate ajuta organizația să reducă presiunea asupra resurselor, să sporească flexibilitatea și să vă optimizeze resursele. Recent, PayPal a adoptat mașinile virtuale Google Cloud. Mișcarea companiei a sarcinilor sale de lucru critice într-un mediu virtual îi permite să implementeze sarcini de lucru mai rapid ca niciodată, ajungând la 300 de milioane de clienți pe 200 de piețe.

Software-ul dvs. de virtualizare poate avea un impact similar asupra afacerii dvs. Desigur, jucătorii importanți sunt în frunte cu sistemele de operare populare. VMWare ia tortul pentru popularitate și varietate în ceea ce privește mașinile virtuale. Oferă o suită enormă de VM, inclusiv:

 • VMWare WorkStation Player (și WorkStation Pro)
 • VMWare VSphere
 • VMWare ESXI
 • VMWare Fusion

Dar Microsoft oferă VM-uri la fel de impresionante. Compania a introdus mai multe iterații noi de la mașina sa virtuală inițială. Acum, clienții care caută o mașină virtuală Windows pot alege dintre:

 • Microsoft Hyper-V
 • Azure VM
 • Windows Virtual PC

Deși nu vom enumera fiecare sistem de operare în cadrul companiilor de virtualizare de top, vom acorda o mențiune onorabilă Red Hat Virtualization, Oracle VM și Citrix înainte de a completa această listă. Pe măsură ce decideți ce furnizor de găzduire oferă cea mai bună găzduire VM pentru dvs., țineți cont de recomandările noastre. Dacă alegeți un furnizor din această listă, gazda dumneavoastră va avea grijă de mașina dvs. virtuală, deoarece George Jetson are grijă de RUDI, supercomputerul atomic.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.8/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 4,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 4,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company