Cele mai bune 8 servicii de găzduire de e-mail pentru domenii personalizate (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 8 servicii de găzduire de e-mail pentru domenii personalizate (aprilie 2023)
Cele mai bune 8 servicii de găzduire de e-mail pentru domenii personalizate (aprilie 2023)

Cele mai bune 8 servicii de găzduire de e-mail pentru domenii personalizate (aprilie 2023)

Dacă doriți să creați un brand online complet și personalizat, trebuie să cunoașteți cel mai bun domeniu personalizat de găzduire de e-mail din joc. Găzduirea de e-mail pe domenii personalizate permite utilizatorilor să-și pună propria atingere adreselor de e-mail și comunicării, dând dovadă de profesionalism și credibilitate. Gazduirea e-mailului completeaza si prezenta web, in special pentru utilizatorii care ruleaza bloguri sau magazine online. Le permite vizitatorilor să vă contacteze, păstrând toate materialele de branding online conectate sub un singur nume de domeniu.

Acum, există o mulțime de furnizori de găzduire de e-mail. Alegerea corectă este locul în care se află provocarea. Pentru a-l alege pe cel mai bun, trebuie să cunoașteți caracteristicile esențiale ale unui plan bun și obiectivele dvs. pentru contul dvs. de e-mail. Majoritatea planurilor de găzduire de e-mail includ spațiu de stocare amplu, o formă de protecție și asistență 24/7.

Giganții de e-mail, cum ar fi Google Workspace și Microsoft Office, sunt opțiuni excelente pentru a începe. Dar dacă doriți să vă păstrați activele digitale conectate sub o singură gazdă web, mulți furnizori de găzduire oferă propriile lor servicii de găzduire de e-mail sau o varietate terță parte. Mergând cu o gazdă web, puteți utiliza și numele de domeniu personalizat ca extensie de e-mail.

Mai jos, discutăm despre cele mai bune companii de găzduire web care oferă cea mai bună găzduire de e-mail pentru domenii personalizate de pe piață. Vom analiza punctele lor de vânzare și caracteristicile pe care le includ în planurile lor. Citiți mai departe pentru rezumat.

Bluehost: Cel mai bun în general

Nu este surprinzător faptul că Bluehost se află în fruntea listei noastre. Bluehost se mândrește cu 20 de ani de experiență în industria de găzduire și continuă să fie o forță puternică în rândul comunității WordPress. Utilizatorii apelează la planurile sale de găzduire ușor de utilizat și la interfața prietenoasă pentru a alimenta și gestiona totul, de la bloguri personale la vitrine de comerț electronic. Și gazda web are toate caracteristicile esențiale, inclusiv găzduirea de e-mail.

Găzduirea e-mailului Bluehost este alimentată de Google Workspace. Gazda a colaborat cu Google pentru a oferi trei planuri economice pentru o colaborare și comunicare fără probleme. Planul său de bază începe de la 3 USD pe lună și include o adresă de e-mail de domeniu personalizată, stocare în cloud de 30 GB și suita completă de instrumente de productivitate Google. Bluehost face e-mailul ușor de gestionat cu Google Workspace integrat în panoul său de control. Utilizatorii primesc, de asemenea, protecție antispam și antivirus și asistență 24/7.

Utilizatorii pot accesa, de asemenea, Webmail prin Bluehost. Oferă doi clienți populari de webmail, Roundcube și Horde, capabili să ofere o experiență robustă de e-mail.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger: Cel mai ieftin

Hostinger, cunoscut pentru mediul său de găzduire accesibil și simplu, echipează utilizatorii cu hardware de înaltă performanță și toate clopotele și fluierele între ele. Compania de găzduire oferă orice tip de server, cu excepția găzduirii dedicate și toate elementele esențiale, de la un constructor de site-uri web până la înregistrarea unui domeniu. Serviciul său de găzduire de e-mail este, de asemenea, variat, oferind atât planuri de găzduire de e-mail separate, cât și conturi de e-mail gratuite în cadrul planurilor de găzduire.

Clienții pot achiziționa planuri de găzduire de e-mail de la Google și Titan Email prin Hostinger. Compania de găzduire web își menține prețurile accesibile prin găzduire de e-mail, cu planuri care încep sub 1 USD pe lună.

Planurile sale de e-mail Titan includ șabloane de e-mail, o funcție de citire-primire și mementouri de urmărire. Utilizatorii își pot importa, de asemenea, mesajele de e-mail și contactele în noile lor căsuțe de e-mail. Atât Google, cât și Titan oferă securitate avansată.

În ceea ce privește serviciul de e-mail gratuit inclus în planurile sale de găzduire, acesta permite utilizatorilor să creeze până la 100 de adrese bazate pe domenii și are o interfață de webmail prietenoasă pentru o gestionare ușoară. Cu toate acestea, limita de stocare este mică, fiecare cutie poștală primind doar 1 GB de stocare pentru e-mail.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Importați cu ușurință contacte, mesaje și calendare
 • Nume de domeniu GRATUIT cu plan anual
 • Integrari cu un singur clic cu peste 50 de instrumente de productivitate
 • Colaborați cu sondaje, liste de activități partajate
 • Mai puțin de 1 USD pe cutie poștală pe lună!
 • Începeți acum pe Hostinger.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Afișând o valoare majoră, planurile de e-mail Hostinger sunt complete cu toate instrumentele de colaborare și productivitate la care te-ai aștepta de la gazde cu prețuri mai mari. Ne plac în special integrările ușoare cu platforme precum Twitter, Google Drive și altele. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

SiteGround: Cel mai bun suport pentru clienți

Dacă acordați prioritate asistenței pentru clienți atunci când căutați un serviciu de găzduire, SiteGround este gazda dvs. web. SiteGround oferă unul dintre cei mai buni personal de asistență pentru clienți din industrie și merge mai departe pentru a răspunde nevoilor clienților. Configurarea unui cont de găzduire de e-mail poate fi nedureroasă, dar știind că aveți asistență vă poate oferi liniște sufletească dacă apar probleme. Am clasat SiteGround drept gazda noastră de top de servicii pentru clienți, deoarece echipa sa lucrează non-stop pentru a răspunde la întrebări și răspunsuri la biletele de asistență în decurs de 10 minute.

Pe lângă suportul său super-rapid, serviciul său personalizat de domeniu de e-mail are toate avantajele și este gratuit cu toate planurile de găzduire web. Utilizatorii pot folosi migratorul de e-mail gratuit pentru a-și transfera automat conturile de e-mail existente. SiteGround este una dintre puținele gazde care oferă conturi de e-mail nelimitate în toate planurile sale și permite accesul individual altor utilizatori externi. Serviciul său de e-mail acceptă protocoalele SMTP, POP3 și IMAP și permite utilizatorilor să creeze redirecționări și autorespondere.

3. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire nelimitată de e-mail pe domeniul dvs
 • Compatibil cu mai mulți clienți de webmail și e-mail
 • Protocoale de e-mail securizate și soluții anti-spam
 • Supraveghere ușoară prin cPanel și constructor de site GRATUIT
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri cu un timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe SiteGround.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround oferă servicii excelente de găzduire de e-mail – compatibile cu toți clienții importanți de webmail și e-mail, inclusiv RoundCube și Outlook. Clienții de găzduire de e-mail beneficiază de conturi de e-mail nelimitate pe domeniul lor, protocoale de e-mail securizate și filtre SPAM. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Gazduire A2: cel mai rapid

A2 Hosting oferă infrastructură de găzduire de cea mai mare viteză și planuri pline de caracteristici și asistență. Compania de găzduire web rămâne fidelă motto-ului său și oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a lansa o prezență web de succes, inclusiv un serviciu puternic de găzduire de e-mail.

A2 Hosting colaborează cu gazda de e-mail Titan pentru a oferi un pachet robust de e-mail. Îmbinarea performanței sale de găzduire fiabile cu tehnologia Titan permite A2 Hosting să asigure mesaje rapide și o experiență de e-mail fără probleme.

În ceea ce privește găzduirea gratuită a e-mailului, A2 Hosting oferă conturi de e-mail nelimitate prin clienții Webmail, Horde și Roundcube. Utilizatorii pot marca adresele de e-mail cu numele lor de domeniu și pot accesa aceste conturi prin mobil sau browser.

Gazda de e-mail acceptă, de asemenea, SMTP, POP3 și IMAP. A2 Hosting are, de asemenea, un software gratuit de marketing prin e-mail, cu buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului. Toate aceste caracteristici au o garanție de returnare a banilor. Cu A2 Hosting, obțineți un serviciu de e-mail securizat construit pe o infrastructură rapidă a serverului de e-mail pentru o experiență ideală.

4. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Gazduire InMotion: cel mai sigur

Fiecare proprietar de afaceri dorește să își protejeze datele și marca online. Deci, a merge cu o gazdă web care acordă prioritate securității ar fi o problemă. InMotion Hosting oferă o bază sigură pentru prezența dvs. pe web, cu performanțe de încredere și securitate avansată.

Pentru găzduirea e-mail-urilor de afaceri, compania oferă protecție nelimitată SPAM Safe™ pentru e-mail cu IMAP. Planul său de bază începe cu 10 adrese de e-mail, dar de acolo crește la nelimitat.

Utilizatorii pot crea conturi de e-mail profesionale care sunt bazate pe domenii și care sunt accesibile de pe orice dispozitiv. Dacă optați pentru cel mai mic plan partajat, veți primi 1 GB de spațiu de stocare pentru e-mail pe căsuța de e-mail. Cel mai mare plan de la InMotion are 20 GB per căsuță de e-mail.

InMotion Hosting facilitează crearea și gestionarea găzduirii dvs. de e-mail. Fiecare dintre planurile sale include software-ul cPanel care permite utilizatorilor să-și creeze e-mailul. Clienții pot folosi, de asemenea, programe desktop, Microsoft Outlook, Apple Mail și Thunderbird, pentru a se conecta și a-și verifica e-mailul.

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului sau transfer fără întreruperi
 • E-mail nelimitat SPAM Safe™ cu IMAP
 • Instalator de aplicații cu 1 clic și instrumente de marketing GRATUITE
 • Hardware de clasă business și gata pentru comerțul electronic
 • Stocare SSD plus backup GRATUIT și securitate SSL
 • Începeți acum cu InMotion.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduire de e-mail de clasă business, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, o unitate SSD și e-mail IMAP securizat, plus integrarea aplicației Google cu un expert în trei pași. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

HostGator: Cele mai bune e-mailuri nelimitate

HostGator oferă utilizatorilor o putere mare de e-mail pentru a-și spori comunicările și prezența web. Este singurul furnizor de găzduire de e-mail din această listă care oferă conturi de e-mail și spațiu de stocare nelimitat, ceea ce reprezintă un câștig masiv pentru utilizatorii cu muncă și obiective intensive în e-mail.

HostGator este, de asemenea, o gazdă reputată și testată în luptă, care deservește clienții din 2002. Comunicarea prin e-mail are nevoie de o bază sigură și de încredere, iar HostGator se poate asigura de acest lucru.

HostGator oferă acces webmail prin mai mulți clienți, inclusiv Horde și Roundcube. Cu suportul IMAP, utilizatorii își pot accesa conturile de e-mail prin intermediul dispozitivelor mobile. În ceea ce privește instrumentele avansate de e-mail, clienții pot folosi un alias de e-mail, redirecționare, liste de corespondență și răspunsuri automate.

HostGator oferă, de asemenea, un upgrade fără probleme pentru Google Workspace. Puteți utiliza un nume de domeniu personalizat pentru adresele dvs. de e-mail și puteți accesa toate aplicațiile Google, inclusiv Calendar și Google Docs.

6. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Conturi de e-mail și stocare nelimitate
 • Migrare, domeniu și certificat SSL GRATUIT
 • Acces la e-mail prin Horde și Roundcube
 • SpamAssassin și backup-uri săptămânale GRATUITE
 • Upgrade fără întreruperi G Suite pentru mai multă productivitate
 • Începeți acum pe HostGator.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Întreagată în planurile de găzduire web bine amenajate de la HostGator, este toată puterea de e-mail de care veți avea vreodată nevoie. Adresele și stocarea nelimitate, împreună cu clienții de webmail Horde și Roundcube gata de utilizare, se combină cu infrastructura de înaltă clasă a gazdei pentru a oferi medii de trimitere fiabile și sigure. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostPapa

Din momentul în care intrați pe site-ul HostPapa, puteți vedea că furnizorul apreciază importanța unei experiențe de găzduire cuprinzătoare. Planurile sale de găzduire includ toate caracteristicile esențiale, de la înregistrarea gratuită a domeniului până la crearea de site-uri web și migrarea site-ului.

Utilizatorii vor avea un timp ușor de configurat călătoria lor web cu HostPapa, precum și conturile lor de e-mail bazate pe domenii. HostPapa oferă trei opțiuni pentru găzduirea e-mailului, inclusiv planul său avansat de găzduire a e-mailurilor de afaceri, Microsoft 365 și integrarea Google Workspace.

HostPapa oferă găzduire gratuită de e-mail cu toate planurile de server partajate. Primul său pachet are 10 adrese de e-mail, apoi crește de la 100 de adrese la nelimitat. Serviciul său de e-mail profesional separat este excelent pentru proprietarii de afaceri mici. Utilizatorii pot crea o adresă de e-mail personalizată și pot obține până la 5 GB de spațiu de stocare per căsuță de e-mail.

În ceea ce privește securitatea, utilizatorii primesc protecție anti-spam, anti-malware și antivirus. HostPapa vă permite să vă urmăriți e-mailul pe dispozitive cu conexiuni IMAP nelimitate, să direcționați mesajele cu aliasuri de e-mail și să gestionați totul pe un tablou de bord ușor de utilizat pentru webmail.

7. HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Hai tăticu

GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii de încredere din lume. Cu rata de succes, veți găsi un domeniu de înaltă calitate din procesul de înregistrare. Ce este mai bun decât să găsești domeniul de e-mail personalizat perfect de la regele domeniului însuși?

Dacă aveți un buget limitat, GoDaddy face o treabă grozavă consolidând funcțiile esențiale într-un singur pachet de găzduire pentru nevoile dvs. web. Planurile sale includ un domeniu gratuit timp de un an și găzduire gratuită de e-mail de la Microsoft 365.

Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la fiabilitatea găzduirii de e-mail de la GoDaddy, deoarece fiecare plan include confidențialitatea e-mailului cu criptare pe 256 de biți și protecție împotriva fraudei, virușilor și spam. GoDaddy oferă, de asemenea, o funcție de alias de e-mail pentru a vă păstra adresa de e-mail ascunsă. Dacă aveți nevoie de mai mult de 10 adrese de e-mail, personalul de asistență GoDaddy este la doar un apel distanță pentru a vă ajuta pe parcursul călătoriei dvs. de găzduire a e-mailului.

8. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Soluții profesionale de e-mail pe domeniul dvs
 • Microsoft Outlook și Office 365 sunt disponibile
 • Securitate a datelor și filtrare de spam de clasă mondială
 • Caracteristici de conformitate cu HIPAA cu planuri premium
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Probabil cel mai demn de remarcat nume în domeniul găzduirii de domenii și e-mail, GoDaddy oferă soluții de e-mail și productivitate premium, accesibile la prețuri, pentru uz personal și companii de toate dimensiunile. Indiferent dacă aveți nevoie doar de câteva concerte de spațiu de stocare pentru e-mail sau de un server de e-mail robust găzduit cu Office 365, GoDaddy vă găsește. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Ce este E-mail Hosting?

Gazduire de e-mail este un serviciu de găzduire online care rulează și operează spațiu de server de e-mail pe care utilizatorii să-l închirieze cu un abonament lunar sau anual. Acest lucru nu trebuie confundat cu un cont de e-mail tradițional de la un furnizor de e-mail, cum ar fi Gmail sau AOL mail. Găzduirea de e-mail oferă mai multe funcții și este de obicei găzduită la un furnizor de găzduire web.

Multe companii de găzduire web oferă servicii de găzduire de e-mail în cadrul planurilor lor, dar utilizatorii pot achiziționa și planuri de găzduire de e-mail separat de aceste gazde. Gazdele web au de obicei servere dedicate datelor de e-mail pentru ca utilizatorii să închirieze spațiu și să-și alimenteze adresele de e-mail și căsuțele de e-mail. Companiile de găzduire au parteneriat și cu furnizori terți de găzduire de e-mail, inclusiv Microsoft 365 și Google Workspace, pentru a oferi planuri de găzduire a e-mailului.

Gazduirea de e-mail este mai privată și mai sigură decât un cont gratuit de găzduire de la un furnizor precum Gmail sau Yahoo.

În timp ce vă uitați la găzduirea e-mailului, este posibil să vedeți cel puțin unul dintre aceste trei protocoale de e-mail enumerate în descrierea caracteristicii gazdei. Găzduirea e-mailului utilizează aceste protocoale pentru a alimenta mesajele prin e-mail:

 • SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) ajută la facilitarea procesului de transfer al mesajelor prin e-mail. Acesta direcționează modul în care e-mailurile se mută de la un server la altul și de la căsuța de e-mail, permițând utilizatorilor să trimită mesaje între căsuțele de e-mail ale celuilalt.
 • POP (Post Office Protocol) permite utilizatorilor să preia și să descarce mesaje de e-mail de pe un server de e-mail pe un computer local. Aceste e-mailuri sunt apoi șterse de pe server și nu mai sunt disponibile de pe alte dispozitive, ci doar de pe computerul local.
 • IMAP (Internet Message Access Protocol) este mai accesibil decât POP, permițând utilizatorilor să își acceseze mesajele de e-mail oriunde sau pe orice dispozitiv. E-mailurile rămân pe un server și sunt transmise utilizatorilor prin serviciul lor de e-mail.

Alegerea dintre protocoalele POP și IMAP vă poate ajuta să vă orientați alegerea furnizorilor de găzduire, deoarece nu fiecare gazdă acceptă toate protocoalele de e-mail.

De ce am nevoie de un domeniu de e-mail personalizat?

Un domeniu de e-mail personalizat poate fi destul de valoros, mai ales pentru proprietarii de afaceri mici și utilizatorii care doresc să-și construiască o prezență web de brand. Domeniile de e-mail personalizate vă permit să plasați numele mărcii pe adresa dvs. de e-mail în loc de extensiile tipice din Gmail sau e-mailul AOL. Cu această caracteristică, utilizatorii pot menține un flux conectat al materialelor mărcii lor și își pot spori credibilitatea atunci când comunică cu alții prin e-mail.

Un domeniu personalizat vă permite să vă personalizați în întregime adresa de e-mail.

Puteți merge atât de departe în personalizare decât cu un cont tradițional de webmail. Obținând un serviciu de găzduire de e-mail, puteți folosi numele domeniului ca extensie a adresei de e-mail și vă puteți afișa numele mărcii de fiecare dată când trimiteți un e-mail. De asemenea, vă poate ajuta să rămâneți organizat cu un e-mail de afaceri separat, unde puteți gestiona și accesul pentru alți angajați din afacerea dvs.

Când alegeți un domeniu de e-mail personalizat, păstrați-l simplu. Vrei să arate profesional, astfel încât oamenii și clienții să te poată vedea ca pe o afacere credibilă și legitimă. Vă recomandăm să utilizați o adresă de e-mail care să afișeze numele dvs. sau un nume generic de departament împreună cu marca dvs. sau numele de domeniu personalizat după simbolul @.

Ce caracteristici ar trebui să caut într-un plan de găzduire e-mail?

Similar cu găzduirea web, găzduirea de e-mail are, de asemenea, elementele de bază ale planului. Atunci când aleg un plan de găzduire de e-mail, utilizatorii ar trebui să caute un pachet standard de funcții care să le susțină mesajele de e-mail și să mențină performanța căsuței de e-mail. Majoritatea gazdelor web oferă un domeniu gratuit cu planurile lor de găzduire, așa că aceasta este prima caracteristică pe care ar trebui să o luați în considerare.

Planurile de găzduire de e-mail includ atât resurse de găzduire, cât și instrumente de e-mail. În funcție de nevoile dvs., ar trebui să căutați un pachet care să se potrivească cerințelor dvs. de stocare și cutie poștală. Unele gazde web oferă suport pentru toate cele trei protocoale de e-mail, în timp ce altele nu. Deci, știind ce protocol aveți nevoie vă va ajuta să vă restrângeți alegerile. Securitatea este, de asemenea, esențială, deoarece mulți furnizori de găzduire web oferă protecție anti-spam și antivirus.

O gazdă care oferă șabloane de e-mail vă va ajuta să accelerați eforturile de proiectare și marketing.

Alte instrumente de e-mail includ redirecționarea e-mailurilor, răspunsurile automate, aliasurile de e-mail și șabloanele de e-mail. Aceste instrumente ajută la creșterea experienței utilizatorului și pot fi esențiale pentru proiectul dvs. sau marketingul prin e-mail. De asemenea, este posibil să doriți asistență pentru webmail și posibilitatea de a vă sincroniza e-mailul pe dispozitivele dvs., așa că aveți grijă și de funcții.

Performanța serverului furnizorului dvs. de găzduire web poate afecta direct și găzduirea dvs. de e-mail. În funcție de domeniul de aplicare al proiectului dvs., poate fi necesar să alegeți între găzduire partajată sau alte tipuri. Dar asigurarea că furnizorul dvs. de găzduire are o infrastructură de server de e-mail fiabilă este o cerință principală pentru toate planurile de găzduire de e-mail.

Pot obține găzduire de e-mail gratuit?

Există o mulțime de furnizori de găzduire de e-mail gratuit, dar ar trebui să procedați cu precauție. În afară de clienții obișnuiți de găzduire de e-mail, cum ar fi Google și Yahoo, furnizorii de găzduire de e-mail gratuită pot fi nesiguri. În schimbul serviciului gratuit, aceste gazde pot încălca confidențialitatea utilizatorului și pot furniza suboferte în alte aspecte, inclusiv asistența și fiabilitatea.

Furnizorii de e-mail gratuiti pot să vândă datele dvs. unor agenți de publicitate terți sau să se zgățească cu securitatea.

De asemenea, găzduirea de e-mail gratuită nu include adrese de domenii personalizate. Va trebui să utilizați un e-mail cu subdomeniul atașat. Deci, dacă sunteți în căutarea unor performanțe și personalizare de încredere, cel mai bine ar fi să alegeți un furnizor de găzduire de e-mail ieftin care oferă planuri și caracteristicile de care aveți nevoie.

De asemenea, puteți obține o încercare gratuită dacă nu sunteți vândut în întregime pe găzduire de e-mail. În ceea ce privește alte opțiuni, e-mailul Rackspace oferă un plan de bază accesibil, cu toate caracteristicile de care aveți nevoie. Puteți încerca o configurare gratuită a e-mailului de afaceri timp de 14 zile sau planurile Microsoft Exchange găzduite. Zoho Mail oferă, de asemenea, e-mail fără reclame, cu protecție excelentă, spațiu de stocare și dimensiunea contului.

Alegerea celui mai bun furnizor de găzduire de e-mail pentru domenii personalizate

Gazduirea de e-mail este o piesă importantă a puzzle-ului de branding al unei prezențe web. Cu o adresă de e-mail personalizată bazată pe domeniu, utilizatorii își pot duce afacerea sau proiectul online la nivelul următor. Un e-mail de domeniu personalizat vă permite să vă construiți marca în afara site-ului dvs. web și prin comunicări de afaceri. Arată personalizarea și vă susține credibilitatea. Puteți stabili rapid un canal de marketing și comunicare cu unul.

Dar alegerea celui mai bun furnizor de găzduire de e-mail se rezumă la agenda ta. Proprietarii de afaceri mici cu angajați pot avea nevoie de mai multe conturi de e-mail, spațiu de stocare amplu și accesibilitate. Un blogger, pe de altă parte, poate avea nevoie de instrumente de marketing și mai puține resurse de găzduire.

Utilizatorii ar trebui să caute întotdeauna un furnizor de găzduire cu performanță de server de încredere și suport pentru protocolul lor de e-mail. A ști dacă aveți nevoie de o interfață de webmail sau de un client de e-mail vă poate influența, de asemenea, decizia. Din fericire, mai multe gazde de înaltă performanță oferă elementele esențiale de care aveți nevoie în ceea ce privește găzduirea de e-mail. Cercetând puțin, veți găsi cu siguranță cea mai bună potrivire de e-mail pentru dvs.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company