Cei mai buni 14 furnizori de găzduire de e-mail (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9,99 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • Cei mai buni 14 furnizori de găzduire de e-mail (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9,99 USD
Cei mai buni 14 furnizori de găzduire de e-mail (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9,99 USD

Cei mai buni 14 furnizori de găzduire de e-mail (aprilie 2023) – 0,01 USD până la 9,99 USD

Cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail oferă un serviciu critic cu viteză și fiabilitate. Având în vedere popularitatea pe scară largă a metodei de comunicare și comoditatea masivă, poate fi ușor să subestimați e-mailurile și importanța găsirii platformei perfecte.

Înregistrarea pentru un serviciu gratuit de găzduire a e-mailurilor, cum ar fi Gmail, Yahoo! Mail, sau Hotmail, este ușor. Dar când vine timpul să creați o adresă de e-mail profesională și să construiți credibilitatea necesară pentru ca mesajele dvs. să iasă în evidență din mulțime, veți dori să investiți într-un furnizor de găzduire puternic, dar încă accesibil.

Fie că sunteți în căutarea unor conturi de e-mail nelimitate, asistență extraordinară pentru clienți sau dublul zgomot al găzduirii de e-mail și site-uri web, vă vom arăta ce este mai bun când vine vorba de servicii de găzduire de e-mail.

Treceți înainte pentru a găsi cele mai bune servicii de găzduire de e-mail bazate pe…

1. Bluehost – Cel mai popular furnizor de e-mail și găzduire web

Una dintre cele mai de încredere mărci de găzduire web, Bluehost oferă clienților mai multe soluții de găzduire a e-mailului dintre care să aleagă. La fel ca mulți furnizori de pe această listă, Bluehost include gratuit căsuțe de e-mail nelimitate ca parte a planurilor sale de găzduire web.

Cei care caută găzduire de e-mailuri de afaceri pot prefera să adauge Microsoft Office 365 la planul lor. Bluehost oferă majorității clienților de găzduire partajată o licență de probă gratuită de 30 de zile pentru a vedea dacă upgrade-ul merită, dar nu uitați să renunțați la orice reînnoiri dacă nu doriți taxa suplimentară.

Aflați mai multe despre ofertele de e-mail ale Bluehost aici:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,95 USD pe lună pentru e-mail și găzduire web; 2,99 USD per utilizator pe lună pentru Microsoft Office 365
 • Cutii de e-mail: Începe cu cinci conturi de e-mail și căsuțe de e-mail de 100 MB, majoritatea planurilor sunt nelimitate; Conturile Office 365 vin cu cutii poștale de 15-50 GB
 • Atașamente: 50MB (se recomandă 35MB); Limita Office 365 este de 25 MB
 • Domeniu personalizat: Inclus GRATUIT pentru un an de servicii de găzduire web sau conectați-vă pe al dvs
 • Alte caracteristici: filtre SpamAssassin și Postini și protecție împotriva programelor malware

Ne place Office 365 pentru productivitatea suplimentară și instrumentele de colaborare, cum ar fi calendare, foi de calcul și liste de activități, dar recunoaștem că nu este pentru toată lumea.

Cu fiecare plan de găzduire, Bluehost oferă suport IMAP și POP3 nelimitat și securizat, împreună cu trei clienți de webmail gata să trimită și să primească e-mailurile tale. Clienții pot crea conturi de redirecționare nelimitate și se pot baza pe protecția de încredere SpamAssassin.

2. A2 Hosting – Cel mai rapid furnizor de găzduire de e-mail

Cunoscut pentru serverele special adaptate pentru viteză, A2 Hosting este un favorit evident pentru găzduirea e-mailurilor. Fiecare cont de utilizator este încărcat cu toate funcțiile populare la care te-ai aștepta, inclusiv suport POP3, IMAP și SMTP, precum și protecție împotriva spamului, filtre și autorespondere.

Împreună cu configurația Turbo Server ultra-rapidă a companiei, planurile de găzduire web și e-mail ale A2 Hosting se laudă cu timpi de încărcare și livrare de până la 20 de ori mai rapid decât cei ale concurenților.

Conturile nelimitate și alegerea centrului de date vin standard cu fiecare plan; planurile actualizate introduc copii de rezervă și performanță îmbunătățită.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,99 USD pe lună pentru e-mail și găzduire web
 • Mesaje primite: 25 – conturi de e-mail nelimitate per plan
 • Atașamente: maxim 50 MB de la serverele partajate și de la distribuitori
 • Domeniu personalizat: transfer sau domenii noi disponibile pentru 14,95 USD pe an
 • Alte caracteristici: Clienți de webmail preinstalați, protecție SpamAssassin, plus peste 20 de opțiuni pentru un client de e-mail, manageri de buletine informative și alte aplicații software disponibile

Pe lângă garanția de funcționare de 99,9% oferită de A2 Hosting și asistența clienților non-stop, furnizorul de găzduire merge mai presus și dincolo când vine vorba de software-ul necesar pentru a verifica, citi și trimite e-mailuri.

Utilizatorii pot alege dintre trei clienți de webmail preinstalați sau pot alege să adauge unul dintre alții. Companiile vor dori să verifice formularele de contact ale aplicațiilor, buletinele informative și gestionarea abonaților, toate acestea fiind disponibile printr-o instalare cu un singur clic.

Când căutați cea mai bună găzduire de e-mail, A2 Hosting ar trebui să fie aproape de partea de sus a listei dvs. datorită abordării cuprinzătoare pe care compania o adoptă în ceea ce privește protejarea, îmbunătățirea și creșterea prezenței dvs. online.

3. InMotion Hosting – Cele mai bune caracteristici de securitate

Dispunând de tehnologii avansate, ambalate într-un ambalaj ușor de utilizat, InMotion Hosting excelează în furnizarea de o mulțime de valoare pentru clienți la prețuri accesibile.

Toate planurile de găzduire ale companiei includ protecția proprie și în timp real SpamSafe, care monitorizează o parte imensă a traficului de e-mail din lume pentru a identifica sursele de spam înainte ca acesta să intre în rețeaua InMotion Hosting.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului sau transfer fără întreruperi
 • E-mail nelimitat SPAM Safe™ cu IMAP
 • Instalator de aplicații cu 1 clic și instrumente de marketing GRATUITE
 • Hardware de clasă business și gata pentru comerțul electronic
 • Stocare SSD plus backup GRATUIT și securitate SSL
 • Începeți acum cu InMotion.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduire de e-mail de clasă business, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, o unitate SSD și e-mail IMAP securizat, plus integrarea aplicației Google cu un expert în trei pași. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,29 USD pe lună pentru găzduire web cu e-mail
 • Căsuțe de e-mail: 1 – căsuțe de e-mail nelimitate per plan
 • Atașamente: maxim 50 MB
 • Domeniu personalizat: conectați-vă propriul transfer GRATUIT sau obțineți un nou nume de domeniu pentru 12,99 USD
 • Alte caracteristici: garanție de rambursare a banilor în 90 de zile, protecție SpamSafe, protecție împotriva programelor malware și integrare ușoară în Google Apps

Și mai bine, InMotion Hosting este printre cele mai bune atunci când vine vorba de a oferi sprijin serios și complet. Clienții vor primi un apel personalizat de la un angajat pentru a ajuta la configurarea și personalizarea contului, iar echipa este disponibilă 24/7 prin telefon live, bilete de e-mail și asistență prin chat live.

Pe lângă un transfer de site-uri web fără probleme și fără timpi de nefuncționare, baza de cunoștințe a gazdei este plină de ghiduri utile pentru modificarea înregistrării MX, configurarea unui client de e-mail și alte setări de comunicare.

Din păcate, clienții nu vor debloca adrese de e-mail nelimitate decât dacă plătesc pentru cel mai înalt plan de găzduire partajată, dar toți abonații Planului Pro primesc un acord îmbunătățit de nivel de servicii de 99,999% timp de funcționare.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, ne așteptăm să fiți mulțumit de tehnologiile și serviciile în continuă inovație ale InMotion Hosting. Dacă nu, veți avea la dispoziție o garanție de rambursare a banilor de 90 de zile, lider în industrie.

4. Hostinger – Cea mai ieftină găzduire de e-mail

Oferind deja o combinație solidă de găzduire web și e-mail, Hostinger a colaborat cu Flock la sfârșitul anului 2019 pentru a servi mai bine întreprinderile mici și utilizatorii puternici.

În calitate de creator de aplicații de productivitate în afaceri, Flock oferă o platformă de colaborare cu funcționalități avansate de căutare, videoconferințe și calendare. Aceste planuri de e-mail, cu prețuri pe utilizator, vin cu cutii poștale uriașe, cel puțin două filtre de e-mail, scanări antivirus și până la 50 de aliasuri de e-mail.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Importați cu ușurință contacte, mesaje și calendare
 • Nume de domeniu GRATUIT cu plan anual
 • Integrari cu un singur clic cu peste 50 de instrumente de productivitate
 • Colaborați cu sondaje, liste de activități partajate
 • Mai puțin de 1 USD pe cutie poștală pe lună!
 • Începeți acum pe Hostinger.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Afișând o valoare majoră, planurile de e-mail Hostinger sunt complete cu toate instrumentele de colaborare și productivitate la care te-ai aștepta de la gazde cu prețuri mai mari. Ne plac în special integrările ușoare cu platforme precum Twitter, Google Drive și altele. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 1,99 USD pe lună pentru e-mail și găzduire web; 0,99 USD până la 2,49 USD pe lună per cutie poștală pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Inbox-uri: planul de bază vine cu o singură căsuță de e-mail, iar alte planuri de găzduire vin cu conturi nelimitate; serviciul de e-mail de afaceri vine cu cutii poștale de 10 GB-30 GB
 • Atașamente: maxim 25 MB
 • Domeniu personalizat: înregistrare GRATUITĂ a numelui de domeniu cu un plan anual
 • Alte caracteristici: instrument de migrare a e-mailului încorporat, integrări de aplicații Flockmail, suport pentru mai multe dispozitive, stocare SSD, panou de control personalizat, asistență 24/7 și backup-uri săptămânale

Pentru cei care caută un serviciu de e-mail mai simplu, Hostinger reprezintă o altă opțiune remarcabil de accesibilă, care rezonează cu peste 29 de milioane de clienți din întreaga lume.

Suntem intrigați în special de zecile de integrări de productivitate și colaborare cu un singur clic, care acoperă Asana, Twitter, Todoist și Google Drive.

Planul de bază, care are în mod regulat un preț mai mic de 1 USD pe lună, restricționează proprietarii de site-uri la un singur cont de e-mail. Oricare ar fi planul pe care îl alegeți, veți fi bine servit cu hardware de înaltă performanță și asistență surprinzător de atent.

5. SiteGround – Cel mai bun suport pentru clienți

Pe lângă furnizarea de hardware de găzduire de top și asistență stelară, SiteGround promite mesaje SMTP, POP3 și IMAP rapide și sigure.

Compania se numără printre cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail, în special datorită tehnologiilor sale personalizate pentru viteză, securitate și depanare eficientă.

Chiar dacă SiteGround și-a dezvoltat propria platformă automată de protecție împotriva spamului pentru a preveni trimiterea de e-mailuri dintr-un cont compromis, furnizorul de găzduire a colaborat cu SpamExperts pentru a-și îmbunătăți și mai mult serviciile.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire nelimitată de e-mail pe domeniul dvs
 • Compatibil cu mai mulți clienți de webmail și e-mail
 • Protocoale de e-mail securizate și soluții anti-spam
 • Supraveghere ușoară prin cPanel și constructor de site GRATUIT
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri cu un timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe SiteGround.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround oferă servicii excelente de găzduire de e-mail – compatibile cu toți clienții importanți de webmail și e-mail, inclusiv RoundCube și Outlook. Clienții de găzduire de e-mail beneficiază de conturi de e-mail nelimitate pe domeniul lor, protocoale de e-mail securizate și filtre SPAM. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,99 USD pe lună pentru e-mail și găzduire web
 • Inbox-uri: conturi nelimitate cu cote de cutie poștală care au maximum între 2 GB și 6 GB
 • Atașamente: maxim 80MB sau 50MB când trimiteți printr-un client de webmail
 • Domeniu personalizat: conectați-vă propriul, transferați sau înregistrați unul nou pentru 15,95 USD
 • Alte caracteristici: Roundcube și Horde preinstalate, stocare în cloud, management cPanel pentru redirecționare și aliasuri, plus protecție SpamExperts și CDN Cloudflare gratuit

SiteGround își operează platforma prin găzduire Google Cloud pentru a oferi redundanță și scalabilitate suplimentare. Fiecare cont de găzduire vine cu spațiu pe disc SSD, backup-uri automate zilnice și interfață cPanel ușor de utilizat pentru configurarea căsuțelor de intrare, filtrelor, răspunsurilor automate și alias-urilor.

De asemenea, apreciem modul în care parteneriatul cu Google este un ecou pentru un angajament față de neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon și returnarea energiei 100% regenerabile.

Totul merge în mână cu reputația de lungă durată a SiteGround ca furnizor de găzduire web care echilibrează infrastructura de ultimă oră cu canale de asistență incredibil de receptive și utile.

Aproximativ 90% din toate problemele de asistență pentru clienți sunt rezolvate la primul contact, SiteGround promițând răspunsuri prompte la toate întrebările de chat, telefon sau e-mail – adesea în mai puțin de un minut.

6. iPage – Cel mai bun serviciu de găzduire pentru domenii și e-mail

Cunoscut pentru serviciile care permit bugetul, iPage se mândrește cu o gamă surprinzătoare de opțiuni de găzduire e-mail. Singurul plan de găzduire partajată al gazdei web vine cu adrese de e-mail nelimitate și clientul de webmail Roundcube.

De obicei, considerăm iPage ca fiind un punct de plecare excelent pentru începători, dar compania oferă de fapt o mulțime de valoare ascunsă pentru utilizatorii de afaceri. Planurile partajate încărcate de funcții se extind la VPS și găzduire pe server dedicat.

Majoritatea căsuțelor de e-mail ajung automat la maxim 500 MB, dar clienții pot plăti pentru a face upgrade până la cutiile poștale de 10 GB. Fiind unul dintre furnizorii noștri preferați de găzduire a numelor de domeniu, iPage este o pereche naturală pentru adrese de e-mail personalizate.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 1,99 USD pe lună pentru e-mail și găzduire web
 • Cutii poștale: Adrese nelimitate cu căsuțe poștale de 500 MB (aproximativ 10.000 de e-mailuri)
 • Atașamente: maxim 32 MB
 • Domeniu personalizat: înregistrare sau transfer GRATUIT cu un plan anual de găzduire
 • Alte caracteristici: servere Exchange găzduite, upgrade de abonament Google Workspace, plus spațiu pe disc și domenii nelimitate, filtre de spam personalizabile și scanări de viruși

Pentru cei care caută soluții mai avansate sau complexe, iPage oferă și upgrade-uri separate pentru un server de e-mail Microsoft Exchange găzduit și integrări Google Workspace.

De fapt, iPage este cea mai bună alegere pentru Exchange găzduit, care vine cu cutii poștale de la 5 GB la 25 GB. Un server Microsoft Exchange acoperă toate funcționalitățile IMAP (protocolul pentru accesarea e-mailurilor dvs. de pe diferite dispozitive), dar include mai multe funcții prietenoase pentru afaceri.

Google Workspace, care duce aplicația Gmail Google la un nivel profesional cu programe pentru procesarea de text, foi de calcul, prezentări și altele, subliniază utilizarea pe toate dispozitivele și vine cu cutii poștale de 30 GB.

Opțiunile de e-mail de afaceri, pe care le vom acoperi separat mai târziu în lista noastră, oferă organizațiilor mult mai multă putere de trimitere. Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni și flexibilitate, aruncați o privire iPage.

7. HostGator – Găzduire nelimitată de e-mail

În calitate de campioni ai găzduirii nelimitate, HostGator nu urmărește cât de mult spațiu de stocare pe server sau lățime de bandă consumă un utilizator. Acest lux se extinde în mod natural la găzduirea nelimitată de e-mail, unde clienții pot crea conturi de e-mail POP3 nelimitate cu suport SMTP și IMAP.

Verificați-vă e-mailurile de oriunde cu orice dispozitiv sau bucurați-vă de clienții de webmail Roundcube și Horde gata de utilizare.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Conturi de e-mail și stocare nelimitate
 • Migrare, domeniu și certificat SSL GRATUIT
 • Acces la e-mail prin Horde și Roundcube
 • SpamAssassin și backup-uri săptămânale GRATUITE
 • Upgrade fără întreruperi G Suite pentru mai multă productivitate
 • Începeți acum pe HostGator.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Întreagată în planurile de găzduire web bine amenajate de la HostGator, este toată puterea de e-mail de care veți avea vreodată nevoie. Adresele și stocarea nelimitate, împreună cu clienții de webmail Horde și Roundcube gata de utilizare, se combină cu infrastructura de înaltă clasă a gazdei pentru a oferi medii de trimitere fiabile și sigure. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,64 USD pe lună pentru e-mail și găzduire web
 • Cutii primite: adrese nelimitate cu stocare necontorizată
 • Atașamente: 50MB pentru servere Linux; 35 MB pentru utilizatorii de Windows
 • Domeniu personalizat: înregistrare GRATUITĂ a numelui de domeniu sau transfer cu planuri anuale
 • Alte caracteristici: protecție SpamAssassin, aliasuri nelimitate, răspunsuri automate și redirecționare

Având în vedere experiența companiei în furnizarea de medii de găzduire de înaltă calitate, HostGator reprezintă primul serviciu de găzduire de e-mail de pe lista noastră care găzduiește și pasionații Windows și fanii serviciilor WordPress gestionate de nivel de intrare.

Gazda de e-mail oferă toate serviciile la care te-ai aștepta, inclusiv backup-uri săptămânale în afara site-ului și chiar oferă o integrare îmbunătățită cu Google Workspace pentru cei care doresc interfața Gmail familiară.

În caz contrar, clienții HostGator își pot configura și gestiona serviciile de găzduire de e-mail prin interfața familiară și confortabilă cPanel. Atenție la taxele de reînnoire mai mari decât cele normale cu HostGator, dar infrastructura de înaltă calitate rămâne o valoare bună.

8. GoDaddy

Fiind cea mai mare companie de găzduire web din lume, GoDaddy este responsabil pentru peste 77 de milioane de nume de domenii. Așadar, este de înțeles că cel mai important registrator de domenii este o alegere populară pentru a oferi, de asemenea, printre cele mai bune planuri de găzduire de e-mail.

Pe lângă conturile de e-mail standard bazate pe webmail care vin cu planuri de găzduire web, GoDaddy oferă, de asemenea, planuri profesionale de e-mail și servicii de găzduire Microsoft Office 365.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Soluții profesionale de e-mail pe domeniul dvs
 • Microsoft Outlook și Office 365 sunt disponibile
 • Securitate a datelor și filtrare de spam de clasă mondială
 • Caracteristici de conformitate cu HIPAA cu planuri premium
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Probabil cel mai demn de remarcat nume în domeniul găzduirii de domenii și e-mail, GoDaddy oferă soluții de e-mail și productivitate premium, accesibile la prețuri, pentru uz personal și companii de toate dimensiunile. Indiferent dacă aveți nevoie doar de câteva concerte de spațiu de stocare pentru e-mail sau de un server de e-mail robust găzduit cu Office 365, GoDaddy vă găsește. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,99 USD pe lună pentru găzduire web și e-mail; 1,99 USD per utilizator pe lună pentru e-mail profesional; sau 7,99 USD per utilizator pe lună pentru Office 365
 • Mesaje primite: Conturi de e-mail nelimitate; cutiile poștale profesionale încep de la 10 GB spațiu de stocare
 • Atașamente: maxim 20 MB
 • Domeniu personalizat: nume de domeniu GRATUIT sau transfer cu plan anual
 • Alte caracteristici: protecție împotriva fraudei, spamului și virușilor, împreună cu criptare pe 256 de biți, cutii poștale webmail sau Microsoft Exchange și conformitate opțională cu HIPAA prin Office 365

Interesant este că GoDaddy oferă noilor clienți de găzduire web un an întreg de cutie poștală Office 365 de 5 GB, mai mult decât perioada de încercare de o lună oferită de Bluehost.

Ne place ideea de a oferi comunicatorilor o privire asupra platformei de e-mail și productivitate Microsoft, dar cei care nu doresc să cheltuiască ratele mari de reînnoire vor dori să se asigure că anulează serviciul în decurs de un an.

Având în vedere serviciul de e-mail de afaceri puternic al GoDaddy, care poate fi asociat și cu un pachet de contabilitate online, mulți clienți nu vor trebui să rămână cu Office 365 pentru mult timp.

Companiile vor aprecia în special serviciile de e-mail scalabile și sigure ale GoDaddy, care se sincronizează pe mai multe dispozitive și acceptă sute de aliasuri.

9. Rackspace

Fiind furnizorul de găzduire de alegere pentru mai mult de 60% din Fortune 100 și unul dintre cele mai de încredere mărci pentru găzduire business-grade, Rackspace este în mod clar o alegere de top pentru cei serioși cu privire la puterea lor de trimitere.

Soluțiile interne de găzduire a e-mailului ale furnizorului de servicii sunt printre cele mai bune pe care le veți găsi oriunde, cu cutiile poștale masive de 25 GB ale Rackspace, aliasuri și redirecționare nelimitate și o garanție de funcționare de 100%.

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: Începe de la 2,99 USD per utilizator pe lună și vine cu o perioadă de încercare GRATUITĂ de 14 zile; Planurile Office 365 încep de la 5,00 USD per utilizator pe lună, iar Exchange găzduit începe de la 10,99 USD per utilizator pe lună
 • Cutii de intrare: cutii poștale de 25 GB cu aliasuri nelimitate
 • Atașamente: maxim 50 MB
 • Domeniu personalizat: Conectați-vă dețineți sau înregistrați un nou nume de domeniu pentru 10,00 USD
 • Alte caracteristici: suport IMAP pentru Outlook, acces mobil și webmail, plus migrări gratuite, garanție de funcționare de 100% și protecție premium împotriva spamului și a virușilor

Pe lângă serverul de e-mail Rackspace ușor de utilizat, compania oferă atât Microsoft Office 365, cât și un serviciu Exchange găzduit pentru companiile care doresc colaborare și productivitate suplimentare.

Ajutând companiile să-și mute serverul Exchange în cloud, Rackspace atenuează costurile suplimentare și durerile de cap asociate cu gestionarea arhitecturii complicate la nivel local.

Suntem puțin surprinși că Rackspace nu oferă mai multe integrări pentru cei cu un cont Gmail sau licență Google Workspace. Dar compania, listată în Quadrantul Magic 2020 al Gartner pentru infrastructura publică cloud și serviciile gestionate, este mai mult decât pregătită să vă uimească cu o experiență incredibilă susținută de legendarul echipaj Fanatical Support al Rackspace.

Începeți acum pe Rackspace »

10. InterServer

Când vine vorba de găzduire ieftină de e-mail, care oferă în continuare toate caracteristicile și scalabilitatea de care au nevoie proprietarii de site-uri, nu căutați mai departe decât InterServer. Serviciul de e-mail al companiei, care vine cu toate instrumentele standard de găzduire web, include stocare nelimitată, protecție împotriva spamului și împotriva virușilor și o garanție excelentă de funcționare de 100%.

InterServer adoptă o abordare practică, ușor de utilizat, a tehnologiilor inovatoare care oferă rezultate fără a pierde banii.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 2,50 USD pentru prima lună, apoi 2,50 USD lunar
 • Cutii poștale: Conturi nelimitate cu cutii poștale masive de 25 GB
 • Atașamente: maxim 50 MB (se recomandă 35 MB)
 • Domeniu personalizat: transfer GRATUIT, nume de domeniu nou pentru 7,99 USD sau conectați-vă pe al dvs
 • Alte caracteristici: livrare de e-mail garantată, migrare gratuită, aliasuri nelimitate, liste de grupuri și redirecționare, plus upgrade-uri disponibile pentru arhivare și stocare fișiere

În plus față de cutiile poștale masive, apreciem InterServer pentru e-mailurile criptate end-to-end și serviciul de e-mail anonim, plus programele de malware personalizate și de protecție împotriva forței brute.

Ne-am dori ca pachetul de găzduire să vină cu copii de rezervă automate și un domeniu gratuit, dar taxa de înregistrare de 7,99 USD este semnificativ mai mică decât veți găsi de obicei printre concurenți.

Compania este un furnizor de e-mail rar în comparație cu numeroasele gazde care caută de obicei să blocheze noi clienți în oferte pe termen lung; serviciul de găzduire web funcționează în schimb numai pe contracte de găzduire de la lună la lună, fără creșteri de preț.

11. Office 365

După cum este evident de numărul de furnizori de top de găzduire de e-mail care oferă upgrade-uri premium la Microsoft Office 365, suita de software bazată pe cloud este un serviciu de găzduire de e-mail pentru cei care doresc să treacă dincolo de serviciile de găzduire de bază.

Comunicatorii pot elimina intermediarul și pot merge direct la sursă pentru serviciul Office 365 de înaltă calitate, care vine cu suita completă de programe software de productivitate familiare.

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 69,99 USD pe an pentru uz personal sau începând de la 8,25 USD per utilizator pe lună pentru companii
 • Cutii primite: o cutie poștală de 50 GB per licență
 • Atașamente: maxim 150 MB (dar fiți atenți: mulți alți clienți de e-mail acceptă doar atașamente de 50 MB)
 • Domeniu personalizat: conectați-vă propriul (sau găsiți un registrator de nume de domeniu de top)
 • Alte caracteristici: Bucurați-vă de Microsoft Word, Excel, Outlook și PowerPoint, plus 60 de minute de apeluri Skype pe lună și 1 TB de stocare a fișierelor în OneDrive

După cum puteți vedea, Microsoft Office 365 depășește cu mult doar clientul de e-mail Microsoft Outlook. Serviciul cuprinzător este perfect potrivit atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru întreprinderile mici și chiar pentru operațiuni la scară largă.

Am descoperit că stocarea în cloud este excepțional de rapidă – chiar dacă poate puțin limitată atunci când vine vorba de creșterea planului dvs. Spațiul de stocare nelimitat pentru e-mailurile dvs. este posibil doar prin actualizarea la pachetele la nivel de întreprindere.

Chiar dacă Office 365 nu este serviciul dvs. obișnuit de găzduire de e-mail, platforma este în continuare susținută de o garanție de funcționare de 99,9% și asistență 24/7.

Începeți acum Microsoft Office 365 »

12. Google Workspace (fost G-Suite)

Răspunsul Google la productivitatea, colaborarea și comunicarea bazate pe cloud, Google Workspace (fostă G-Suite) extinde clientul de e-mail mereu popular Gmail în mesagerie instantanee, videoconferințe și programare pentru persoane fizice și companii.

Planul gratuit asociat cu Gmail este grozav, dar nu le permite utilizatorilor să conecteze un domeniu personalizat sau să folosească niciunul dintre celelalte programe ale platformei stelare.

Planul entry-level al gazdei de e-mail alocă un spațiu impresionant de 30 GB de cutie poștală fiecărui utilizator, care devine nelimitat pe măsură ce vă actualizați serviciul.

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 6,00 USD per utilizator pe lună; până la 25 USD per utilizator pe lună pentru organizațiile de întreprindere
 • Căsuțe de intrare: planul de bază vine cu o cutie poștală de 30 GB; în caz contrar, stocarea este nelimitată
 • Atașamente: maxim 25MB pentru trimitere, 50MB pentru primire
 • Domeniu personalizat: conectați-vă propriul nume de domeniu sau înregistrați un nou nume de domeniu pentru 12 USD pe an
 • Alte caracteristici: instrumente de filtrare a spam-ului și blocare a virușilor, suport IMAP și POP, editor offline, instrumente de migrare încorporate, plus conferințe video, calendare partajate și Google Docs, Sheets, Slides, Forms și un creator de site-uri web

Google Workspace, care este puțin mai ieftin decât Office 365, oferă, de asemenea, o experiență de înregistrare a numelui de domeniu mai coerentă și mai simplă pentru cei care doresc să creeze o nouă adresă personalizată.

Ne plac în special controalele administrative pe care utilizatorii le pot avea asupra serverului lor de e-mail, de asemenea: verificarea în doi pași, conectarea unică și gestionarea punctelor finale permit companiilor să-și păstreze datele în siguranță.

Cu toate acestea, Gmail este în mod ciudat una dintre puținele platforme care nu le permite utilizatorilor să-și sorteze e-mailurile în dosare. Deși etichetele permit în cele din urmă mai multă flexibilitate, schimbarea este o abatere vizibilă de la normă.

Începeți acum pe Google Workspace »

13. Fastmail

Specialiștii în e-mailuri se concentrează pe funcțiile de bază și fluxurile de lucru ale comunicării online. Există o mulțime de colaborare pe contacte, e-mailuri de grup și calendare, dar Fastmail nu se blochează în alte programe de productivitate.

În schimb, obțineți o căsuță de e-mail atentă și simplificată, disponibilă pe browsere, dispozitive mobile și desktop, care acordă prioritate confidențialității și gradului de utilizare. Expeditorii își pot importa căsuțele de e-mail din alte servicii, pot căuta textul integral al mesajelor și pot crea e-mailuri pentru a rămâne organizați.

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 3,00 USD per utilizator pe lună pentru un serviciu de găzduire de e-mail care începe cu o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Inbox-uri: 2-100 GB spațiu de stocare pentru e-mail per utilizator, în funcție de planul pe care îl alegeți
 • Atașamente: maxim 50 MB pentru majoritatea clienților
 • Domeniu personalizat: conectați-vă propriul ca parte a pachetelor Standard sau Professional
 • Alte caracteristici: Calendare integrate, liste de contacte și grupuri, împreună cu un instrument de import de e-mail și asistență de specialitate. Serviciu de e-mail robust, fără anunțuri și privat, menit să vă îmbunătățiți fluxurile de lucru

În calitate de organizație emblematică a unui trio de companii, Fastmail conduce o pereche de organizații surori în Topicbox și Pobox, care le permit clienților să-și extindă experiența cu e-mailurile. (Clienții Fastmail beneficiază de o reducere dacă se înscriu la celelalte servicii.)

Apreciem în special faptul că Fastmail, în calitate de cel mai mare furnizor independent de servicii de e-mail din lume, conduce, de asemenea, în câteva proiecte open-source menite să îmbunătățească performanța generală a e-mailului: Cyrus IMAP și JMAP.

Serviciul de găzduire australian și-a petrecut mai mult de două decenii perfecționându-și platforma, dar ne-am dori să vedem mai multă criptare la nivel de mesaj sau end-to-end. Cu toate acestea, Fastmail vă păstrează datele private și nu vă va scana mesajele în scopuri de marketing.

Începeți acum pe Fastmail »

14. Zoho

Închiderea listei noastre ca cel mai bun furnizor de găzduire de e-mail este o altă alternativă bazată pe cloud la puterile de la Microsoft și Google.

Este posibil ca Zoho să nu se bucure de aceeași recunoaștere a numelui sau de aceeași influență ca ceilalți, dar peste 50 de milioane de utilizatori la nivel mondial pot garanta eficacitatea Zoho Mail și a suitei de aplicații Zoho Workplace, inclusiv servicii de gestionare a fișierelor, chat, instruire online și virtuale. întâlniri.

Iată cele mai importante momente:

 • Preț: 1 USD pe utilizator pe lună pentru doar serviciul de găzduire de e-mail; 3 USD pe utilizator pe lună pentru suita completă de aplicații
 • Cutii primite: 30 GB de stocare pentru e-mail per utilizator
 • Atașamente: maxim 20 MB pentru majoritatea clienților; planurile avansate permit utilizatorilor să atașeze un fișier de până la 250 MB pentru a-l trimite ca link
 • Domeniu personalizat: conectați-vă propriul nume de domeniu sau înregistrați un nou nume de domeniu pentru 10 USD pe an
 • Alte caracteristici: rutarea e-mailului, partajarea folderelor, acces offline, rechemarea mesajelor, Exchange ActiveSync găzduit, aplicații mobile și instrumente pentru dezvoltatori pentru integrări personalizate

Zoho Workplace merge dincolo de e-mail pentru a include instrumente pentru gestionarea fișierelor și spațiu de stocare, foi de calcul, prezentări și întâlniri și instruire online.

Pe lângă suportul standard IMAP și POP pe care îl așteptați de la un client de e-mail, Zoho Mail vine cu suport pentru dispozitivele Windows și Android, împreună cu instrumente prietenoase pentru dezvoltatori pentru a extinde funcționalitatea și mai mult.

Când adăugați în suita completă de procesare de text, intranet social și alte programe software Zoho Workplace, Zoho devine rapid o opțiune mai rentabilă pentru organizațiile care țin cont de costuri.

Începeți acum pe Zoho »

Ce este E-mail Hosting?

Încă nu ești sigur ce cauți? Comparați planurile de e-mail cu cele de găzduire web, care sunt destul de similare, dar adesea confuze.

În general, toate serviciile de găzduire presupun închirierea de spațiu pe un server pentru a stoca fișiere și a transmite în siguranță aceste informații către publicul dvs., fie că este vorba de fișiere de site sau de e-mailuri.

Definiție: Găzduirea de e-mail implică închirierea de spațiu pe un server de e-mail și bazarea pe serviciu pentru a trimite și a primi mesaje, de obicei cu un nume de domeniu personalizat

Majoritatea planurilor de găzduire a site-urilor web includ cel puțin un cont gratuit de găzduire de e-mail și filtrul de spam de bază, protecție împotriva virușilor și înregistrarea gratuită a domeniului – dar pot fi puțin prea simple pentru companiile mari.

Organizațiile care necesită puțin mai multă putere de trimitere vor dori să-și separe serverul de e-mail de computerul care stochează și procesează fișierele site-ului. Acel server de e-mail poate fi un mediu separat de găzduire partajată sau chiar un întreg server dedicat.

Indiferent, asigurați-vă că găsiți furnizori de găzduire web și e-mail care acceptă un server de e-mail IMAP, care vă permite să trimiteți și să preluați e-mailurile de pe orice dispozitiv sau locație.

Protocolul mai vechi, POP, șterge mesajele de pe server odată ce sunt preluate și restricționează comunicatorii să folosească un singur dispozitiv.

Pentru cei care au nevoie de puțin mai multă putere de foc cu serverul lor de e-mail, servicii de găzduire precum Office 365, G Suite și Zoho oferă de obicei cutii poștale mai mari, mai multe protecții și software pentru a vă ajuta să gestionați proiecte și să colaborați cu alții.

În plus, fiecare vine cu un client de e-mail popular și familiar: Outlook, Gmail sau Zoho Mail. Aceste opțiuni vor fi mai scumpe, dar pot aduce o valoare și mai mare decât consolidarea tuturor serviciilor de găzduire cu un singur furnizor.

De ce am nevoie de găzduire de e-mail?

E-mailurile de afaceri reprezintă în prezent aproape 140 de miliarde de mesaje trimise și primite în fiecare zi, fiecare persoană deschizând, citind și răspunzând la aproximativ 120 de e-mailuri zilnic.

Profesioniștii și agenții de marketing clasifică în mod constant e-mailul drept metoda de comunicare preferată pentru e-mailurile orientate spre afaceri, identificând mesajele ca fiind cea mai eficientă tactică pentru creșterea gradului de conștientizare, achiziție, conversie și reținere.

Chiar dacă e-mailurile pot părea relativ depășite în comparație cu servicii precum conferințele video și soluțiile de chat, există încă o mulțime de motive pentru care îți vei dori serviciul:

 1. Profesionalism: un nume de domeniu personalizat oferă imediat mai multă autoritate e-mail-urilor tale. Arată-le clienților că ești dispus să faci investiții slabe în marca ta.
 2. Controlul datelor dvs.: Backup-urile sunt mult mai disponibile și mai accesibile și puteți supraveghea eventualele cerințe de stocare sau de conformitate.
 3. Caracteristici suplimentare: e-mailurile merg dincolo de căsuțele de e-mail. Cum rămâne cu redirecționarea, răspunsurile automate, buletinele informative și comunicațiile de marketing sau relațiile cu clienții? Găzduirea e-mailului de calitate profesională vine și cu software de productivitate și colaborare.

Căutarea celui mai bun serviciu de găzduire a e-mailurilor este obligată să plătească dividende atunci când vine vorba de credibilitatea mărcii tale și de propria ta liniște sufletească.

Gândiți-vă la asta din punctul de vedere al vizitatorilor sau clienților dvs.: ar dori ei să aibă încredere într-o organizație care trimite e-mailuri dintr-un cont gratuit de Yahoo sau Hotmail? Sau de la o adresă care se potrivește cu site-ul lor, care nu poate fi falsificată sau imitată? Care sună mai legitim?

Trei sferturi dintre clienții chestionați de GoDaddy în 2016 au răspuns că o organizație care a folosit o adresă de e-mail bazată pe domeniu care se potrivește cu site-ul său web a fost un factor foarte important atunci când vine vorba de încredere într-o afacere mică online.

Pe de altă parte, dacă o companie folosește o adresă de e-mail generică, gratuită, clienții au șanse cu 35% mai mari să cerceteze marca în continuare prin recenzii online.

Cum aleg cel mai bun serviciu de găzduire e-mail?

Mai mult de o treime din populația lumii operează un cont de e-mail activ, adresele de afaceri reprezentând aproximativ 25% din toate căsuțele de e-mail.

După cum vă puteți imagina, cea mai bună găzduire de e-mail vă permite să vă maximizați succesul prin conectarea cu potențiali clienți și clienți.

Comunicațiile de încredere, prin amabilitatea gazdei dvs. de e-mail, vă ajută să construiți încredere, să remediați orice problemă și să construiți loialitatea mărcii. Iată câteva valori cheie de căutat și caracteristicile specifice de care veți avea nevoie:

 • Securitate: Scanările de viruși, măsurile anti-malware și filtrele de spam sunt un început. Backup-urile zilnice automate și conformitatea HIPAA sau FISMA sunt și mai bune.
 • Ușurință în utilizare: așteptați-vă 24/7 la serviciul clienți prin telefon, chat și e-mail, plus o interfață online intuitivă și clienți de webmail preconfigurați.
 • Stocare: Nelimitat este întotdeauna bun; planurile scalabile de stocare a e-mailului sunt și mai bune. Căutați gazde care oferă servicii de arhivare.
 • Compatibilitate: Cele mai importante patru litere pentru utilizatorii de e-mail sunt IMAP. Acest protocol vă permite să vă verificați căsuța de e-mail de pe telefoane, tablete și computere de oriunde. Fii atent la furnizorii care explică cum să-ți configurezi clienții de e-mail sau aplicațiile mobile (de exemplu, Apple Mail).

Când căutați cel mai bun server pentru conturile dvs. de e-mail, acordați atenție caracteristicilor și funcționalităților asociate cu numele de domenii personalizate.

Indiferent dacă sunteți o persoană care caută un nou loc de muncă sau că începeți o mică afacere, o adresă de e-mail profesională vă oferă mai multă credibilitate și autoritate, ceea ce înseamnă că e-mailurile dvs. vor fi mai probabil să fie deschise, citite și la care se răspunde. Trimitere fericită!

Cât ar trebui să coste găzduirea e-mailului?

Având în vedere că aproape 60% dintre adulți își verifică e-mailul la prima oră dimineața, comunicările prin e-mail reprezintă o parte majoră a prezenței tale online – nu merită să o faci.

De aceea, recomandăm de obicei să cheltuiți cel puțin câțiva dolari pentru un serviciu de e-mail care vine cu tot ce aveți nevoie pentru a reuși.

Acestea fiind spuse, veți vedea câteva formate diferite de preț atunci când faceți cumpărături pentru găzduire de e-mail. Similar cu modul în care găzduirea în cloud poate fi facturată fie lunar, fie cu consumul pe minut, planurile profesionale de e-mail vin de obicei fie într-o rată lunară fixă, fie pe utilizator, pe lună.

Planuri All-In-One: 5 USD sau mai puțin pe lună

Pentru nevoile de bază de e-mail, conturile de e-mail gratuite care vin ca parte a serviciilor de găzduire web sunt soluții perfecte. Veți primi o singură factură pentru a plăti toate nevoile dvs. online.

Este posibil să nu obțineți toate instrumentele de productivitate și colaborare așa cum le-ați obține cu serviciile care oferă prețuri pe căsuță de intrare, dar majoritatea furnizorilor de găzduire includ sute de scripturi de instalare gratuite cu un singur clic pentru lucruri precum formulare de abonare, buletine informative și marketing prin e-mail.

Pentru cele mai mici prețuri, asigurați-vă că verificați conturile de e-mail și găzduirea de la Hostinger și GoDaddy, care oferă planuri de bază pentru doar aproximativ 1 USD pe lună.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți jocul, furnizori precum Bluehost, A2 Hosting și SiteGround oferă clienților o mulțime de putere de trimitere pentru aproximativ 5 USD pe lună.

Prețuri per inbox: de la 1 USD la 10 USD per utilizator

Furnizorii profesioniști de găzduire a e-mailului oferă căsuței dvs. de e-mail un sentiment de legitimitate prin înlocuirea numelui Google, Zoho sau Yahoo cu domeniul dvs. personalizat.

În loc de găzduire web și e-mail pe scară largă, unică pentru toate, organizațiile își pot controla puțin mai mult costurile și amprenta tehnologică prin găsirea unui serviciu de gazdă sau cloud care taxează pe utilizator sau cont.

Zoho are un plan de intrare intrigant care costă doar 1 USD pe lună per utilizator, aproximativ același cost ca și căsuțele de e-mail de afaceri actualizate de la Hostinger.

Cu toate acestea, la această schemă de prețuri, te vei uita mai ales la servicii mai scumpe de la Office 365, Google Workspace, Zoho și altele asemenea.

Conturile Office 365 de bază încep de la 3 USD pe lună pe licență dacă treceți prin Microsoft, dar platforma apare frecvent ca un supliment pentru planurile de găzduire web. Acest avantaj, care vine cu confortul suplimentar de a vă consolida facturile, poate varia de la 6 USD la 10 USD pe căsuța de e-mail.

Serverele de e-mail Host Exchange reprezintă cea mai scumpă opțiune de e-mail pentru fiecare utilizator, având în vedere hardware-ul specializat și suportul necesar. Așteptați-vă să plătiți 10 USD sau mai mult pentru serviciul mai greu de găsit.

Dar gratuit?

Este greu să te cert cu un plan gratuit. Spre deosebire de găzduirea web, serviciile de e-mail cu cost zero sunt, în general, un pariu surprinzător de bun, având în vedere capacitățile de stocare și trimitere pe care le obțineți cu Gmail, Yahoo! Mail și conturi de e-mail AOL.

Pentru cei care doresc să se abată de la contul tradițional de e-mail gratuit, Zoho oferă de fapt un serviciu impresionant pentru până la cinci utilizatori pe un domeniu personalizat.

Conturile de e-mail vin cu 5 GB per inbox și 25 MB limită de atașamente. Veți fi limitat doar la accesul la webmail, dar Zoho oferă o privire intrigantă și rentabilă a găzduirii de e-mail de clasă business.

Care serviciu de e-mail pentru afaceri este cel mai bun?

În timp ce combinarea serviciului dvs. de e-mail cu un plan de găzduire web funcționează excelent pentru persoane fizice, liber profesioniști, bloggeri și întreprinderi mici, organizațiile mai mari vor dori probabil să opteze pentru unul dintre cele mai bune planuri de găzduire de e-mail pentru companii.

Furnizorii de găzduire de e-mail, inclusiv Rackspace, Office 365, G Suite, Rackspace și chiar Zoho, vor fi probabil o rută mai costisitoare, dar vă puteți aștepta să primiți suport IMAP premium, protecție anti-spam și viruși, monitorizare server și timp de funcționare excelent.

Cel mai bun serviciu de găzduire a e-mailurilor depinde de cerințele, bugetul și familiaritatea fiecărei organizații. Iată defalcarea noastră:

 • Cea mai bună valoare: Bluehost
 • Cel mai ieftin: Hostinger (0,99 USD/lună)
 • Cea mai bună performanță a serverului de e-mail: găzduire A2
 • Cel mai bun pentru întreprinderile mici: iPage
 • Cel mai bun suport: SiteGround
 • Cel mai simplu: InMotion Hosting

Când defalcă cea mai bună găzduire de e-mail pentru companii, G Suite deține un avantaj destul de clar față de Office 365 în ceea ce privește popularitatea, aproximativ 57% din piață alegând serviciul Google. Cu toate acestea, Zoho este o opțiune mai rentabilă, care are în continuare aceleași caracteristici.

Cu toate acestea, freelancerii și întreprinderile mai mici vor aprecia probabil eficiența și economiile asociate cu adăugarea unui serviciu de găzduire de e-mail și a instrumentelor de marketing prin e-mail prin gazda lor web.

Cu planurile lor low-cost, de mare valoare, Zoho, SiteGround și Bluehost îndeplinesc aceste nevoi cu aplomb.

Ce urmeaza? Aflați unde vă pot duce suplimentele de găzduire de e-mail

Grozav! Până acum, probabil că ați avut o idee bună despre unde doriți să vă configurați căsuțele primite.

Acum ce?

De aici, este timpul să găsești cele mai bune modalități de a folosi această metodă de comunicare pentru cel mai mare beneficiu al tău.

Pentru utilizatorii personali, asta poate însemna pur și simplu să vă organizați căsuța de e-mail sau pur și simplu să începeți de la capăt pe un domeniu personalizat pentru a scăpa de muntele de abonamente și e-mailuri necitite.

Cu toate acestea, companiile își pot reinventa chiar fluxurile de lucru pentru a încorpora colaborarea, listele de sarcini și alte eficiențe pentru a ajunge la Inbox Zero. (Interesant, Inbox Zero nu este menit să vă mențină contul fără dezordine și mesaje necitite. În schimb, conceptul vizează cât timp, energie și stres petreci cu e-mailurile.)

Potrivit unui studiu din 2019 de la Adobe, consumatorii petrec aproape șase ore în fiecare zi verificându-și conturile de e-mail personale și de serviciu.

Cu atât de mult timp petrecut interacționând cu software-ul de e-mail, utilizatorii se așteaptă ca platformele să fie rapide, eficiente și ușor de înțeles.

O distincție rapidă: găzduirea de e-mail se referă la infrastructura asociată cu stocarea și procesarea mesajelor, în timp ce clienții de e-mail reprezintă interfața software care vă permite să citiți, să compuneți și să trimiteți informații.

Asigurați-vă că petreceți timp cu cei mai populari clienți de e-mail și programe de webmail pentru a afla care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de utilizare. Internetul este plin de opțiuni gratuite și open-source pe care le puteți încerca.

În timp ce vă ocupați, aruncați o privire la programele de marketing prin e-mail, care acoperă crearea de newsletter și gestionarea listei de abonați, împreună cu relațiile cu clienții și platformele de asistență care folosesc e-mailul pentru a îmbunătăți comunicarea mărcii dvs. cu clienții.

Pe lângă numeroasele opțiuni pe care le veți găsi independent, bibliotecile cPanel și script-uri au adunat multe dintre cele mai populare opțiuni chiar în panoul de control al găzduirii web.

Acum ar trebui să te simți încrezător în alegerea celui mai bun furnizor de găzduire de e-mail pentru tine. Trimitere fericită!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company