Cele mai bune 9: găzduire cu e-mail Microsoft Exchange (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 9: găzduire cu e-mail Microsoft Exchange (aprilie 2023)
Cele mai bune 9: găzduire cu e-mail Microsoft Exchange (aprilie 2023)

Cele mai bune 9: găzduire cu e-mail Microsoft Exchange (aprilie 2023)

Găsirea celei mai bune găzduiri cu serviciile de e-mail Microsoft Exchange vă permite să utilizați instrumente puternice de comunicare și colaborare fără toate costurile și durerile de cap ale gestionării infrastructurii serviciului de găzduire a e-mailului.

Microsoft Exchange Server necesită o cantitate destul de mare de resurse de calcul și alte configurații care nu sunt comune pentru majoritatea planurilor de găzduire web la nivel de intrare, așa că identificarea celor mai bune opțiuni poate fi oarecum dificilă. Am căutat pe internet furnizori de găzduire de încredere care oferă servicii de e-mail Exchange ca cutii poștale individuale sau ca parte a suitei mai mari Office 365.

Cea mai bună găzduire cu Microsoft Exchange

Dezvoltat inițial pentru clienți corporativi mari, Microsoft Exchange oferă o productivitate sporită, comunicare și colaborare prin intermediul platformelor îmbunătățite de e-mail și calendar partajat, plus instrumente de gestionare a contactelor și a sarcinilor.

Înainte de a ne aprofunda în cele mai bune gazde de e-mail Exchange, să acoperim câteva dintre elementele de bază pentru a ne asigura că toată lumea înțelege ce înseamnă asta. Puteți găsi găzduire gratuită de e-mail ca parte a majorității planurilor de găzduire web, dar furnizorii nu acceptă întotdeauna găzduirea Exchange. (Nu înțelegeți diferențele dintre găzduirea de e-mail și găzduirea web? Consultați acest ghid comparând cele două.)

În mod obișnuit, veți vedea o grămadă de acronime atunci când comparați pachetele gazdei de e-mail; Exchange oferă toate funcționalitățile IMAP, protocolul modern pentru accesarea mesajelor dvs. de pe diverse dispozitive și locații geografice. Deși IMAP este liber de implementat, Exchange este un sistem proprietar care necesită achiziționarea de licențe – dar vine cu caracteristici mai prietenoase pentru afaceri.

1. Liquid Web

Acum, pe cei mai buni furnizori de găzduire! Liquid Web se află în fruntea multora dintre listele noastre comparând opțiunile de găzduire premium, așa că nu ar trebui să fie surpriză să le vezi aici. Perfect echipate pentru afaceri în creștere și cerințe riguroase, planurile de găzduire de e-mail ale companiei sunt disponibile ca suplimente pentru serverele sale cloud și dedicate și costă între 1 USD și 10 USD pe lună per cont de e-mail .

Serviciile Liquid Web Exchange includ cutii poștale de 100 GB, compatibilitate ActiveSync, filtre premium anti-spam și antivirus, plus Outlook prin acces web și licență tradițională. Fascinant, deoarece planul de e-mail Exchange al companiei se află la capătul superior al spectrului de prețuri, Liquid Web oferă o opțiune hibridă de găzduire a e-mailului Exchange, care combină serviciile Microsoft de nivel înalt cu e-mailul bine echipat (dar mai accesibil), bazat pe webmail de la Liquid Web. planuri.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Heroic Support® și găzduire complet gestionată
 • Opțiuni Linux sau Windows cu cPanel, InterWorx sau Plesk
 • Lider în industrie în ceea ce privește loialitatea clienților și scorul NPS
 • Serverele s-au dovedit mai rapide decât AWS și Rackspace
 • Garanție de funcționare 100% plus backup-uri încorporate
 • Începeți acum pe Liquid Web.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Am făcut cunoștință cu câțiva membri cheie ai echipei Liquid Web și permiteți-ne să vă spunem: pasiunea pe care o pun în a vorbi despre produsele lor sugerează că aceasta este o companie care merită verificată. Liquid Web se mândrește cu un timp de funcționare suprem, cu asistență mereu disponibilă și cu un angajament constant de a construi mai multe funcționalități pentru client. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 40 GB SSD – 500 GB SSD Nou sau Transfer 7 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

2. iPage

Exchange fiind un sistem proprietar Microsoft, rulează doar pe infrastructura bazată pe Windows. De aceea este interesant faptul că iPage, un furnizor de găzduire numai pentru Linux, pune deoparte o mână de servere pentru căsuțele de e-mail Exchange. Gazda se află deja în topul gazdelor noastre preferate de e-mail și nume de domeniu, iar acest supliment premium este unul dintre numeroasele motive.

Chiar dacă de obicei ne gândim la iPage ca pe o gazdă accesibilă, prietenoasă pentru începători, furnizorul oferă o mulțime de valoare ascunsă – mai ales când vine vorba de găzduire de e-mail de clasă business. Google Workspace este un supliment mai proeminent la finalizare, dar clienții care efectuează o căutare simplă pot găsi planurile de găzduire Exchange ale iPage care încep de la 12,95 USD pe lună per cutie poștală . Aflați mai multe despre iPage făcând clic pe recenzia noastră de mai jos:

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

3. AccuWebHosting

O opțiune de găzduire Windows proeminentă și accesibilă, AccuWebHosting face surprinzător de dificil să adăugați Exchange la mediul dvs. de găzduire – dar se poate face. Compania oferă un server de e-mail MailEnable gratuit la finalizare, sau mai multe pachete SmarterMail Professional ca upgrade-uri plătite. Dar, în calitate de client Windows VPS sau de găzduire în cloud, baza de cunoștințe a AccuWebHosting vă va direcționa rapid către varietatea largă de licențe Exchange disponibile.

Exchange Server 2013 este disponibil în variantele Standard, Standard Plus, Enterprise și Enterprise Plus și are un preț între 2,50 USD și 7,45 USD per cutie poștală pe lună . Fiecare opțiune este vândută ca o licență de acces pentru abonat în loc de o licență de server, ceea ce înseamnă că este necesară pentru fiecare utilizator sau dispozitiv care accesează căsuța de e-mail.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 7,99 USD

 • VPS Windows performant cu SSD-uri disponibile
 • Alegeți Windows Server 2016, 2012 sau 2008
 • Disponibilitate 100% garantată cu Cloud VPS
 • Acces administrativ complet și backup GRATUIT
 • Opțiune de a obține un VPS GRATUIT pentru 1 lună!
 • Începeți acum cu Accuwebhosting.

WINDOWS VPS
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Serviciul de semnătură al AccuWebHosting, planurile VPS ale companiei vin în toate formele, dimensiunile și sistemele de operare. Îmbinând calitatea și accesibilitatea, planurile AccuWebHosting încep de la mai puțin de 10 USD pe lună – aproximativ jumătate din ceea ce veți găsi în altă parte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
7 zile 40 GB – 125 GB Nou sau Transfer 6 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

4. FatCow

Un veteran al industriei de găzduire, serviciile de găzduire Fat Cow’s Exchange sunt o copie exactă a companiei sora iPage: cutii poștale de la 5 GB la 25 GB care costă 12,95 USD și mai mult pe lună . Odată ce clienții cumpără o cutie poștală Exchange, vor avea acces la licențe desktop gratuite pentru a se încărca pe dispozitivele organizației dvs.

Potrivit Fat Cow, până la 70% din datele de afaceri rezidă în mesaje de e-mail și atașamente. Gazda protejează datele clienților oferind backup-uri zilnice, monitorizare server și testare regulată a integrității. Tehnicienii de server se ocupă de toate corecțiile de securitate și de întreținerea de rutină a infrastructurii pentru a obține cea mai mare disponibilitate.

FatCow.com

Preț lunar de pornire 3,15 USD

 • Nume de domeniu inclus
 • Suport CGI, PHP, Python, Perl, Ruby și MySQL
 • Instalări de script cu 1 clic
 • Acces la creatorii de site-uri web cu coșul de comerț electronic
 • 60% reducere pentru înscrierea azi
 • Începeți acum pe FatCow.

E-MAIL
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

FatCow: recenzia expertului nostru

FatCow este una dintre cele mai bune gazde cu buget de acolo. Ele oferă caracteristici excelente de găzduire și performanță de server la un preț scăzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

5. Soluții de rețea

Microsoft a început să-și mute serviciile și programele software de la soluțiile on-premise la cloud și alte infrastructuri găzduite sub formă de Office 365 în 2011. Suita mută utilizatorii și organizațiile departe de licențe costisitoare și instalări media fizice la versiuni bazate pe cloud ale popularelor programe precum Microsoft Word, PowerPoint și Excel, împreună cu Exchange și clientul de e-mail Outlook.

Office 365 a câștigat rapid popularitate, în special în rândul întreprinderilor și universităților, urmând tendințe similare de adoptare a software-ului ca serviciu și alte tendințe de adoptare a cloud-ului. Până în 2017, veniturile Office 365 au depășit cele generate de licențele tradiționale; suita de software se mândrește în prezent cu peste 345 de milioane de abonați plătiți.

Multe gazde, inclusiv cele enumerate aici, au valorificat creșterea stelară pentru a oferi Office 365 fie ca un upgrade plătit, fie ca probă gratuită clienților săi. Citiți mai departe pentru detaliile specifice cu fiecare plan.

NetworkSolutions.com

Preț lunar de pornire 3,79 USD

 • Bibliotecă open-source uriașă și suport lingvistic
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului de la un registrator de lungă durată
 • Garanție de funcționare peste medie de 99,99%.
 • Asistență tehnică 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Plătiți doar 3,79 USD pentru planurile de la lună la lună
 • Începeți cu soluțiile de rețea.

E-MAIL
EVALUAREA 3.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Soluții de rețea: evaluarea experților noștri

Network Solutions este un registrator mare, popular, cu pachete de găzduire solide, dacă nu interesante. Cel mai ieftin plan de găzduire partajată al companiei are prețuri mai mari decât furnizorii de găzduire la subsol și mai mult în conformitate cu gazdele de top la prețuri accesibile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 15 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Cea mai bună găzduire cu Microsoft Office 365

Microsoft a început să-și mute serviciile și programele software de la soluțiile on-premise la cloud și alte infrastructuri găzduite sub formă de Office 365 în 2011. Suita mută utilizatorii și organizațiile departe de licențe costisitoare și instalări media fizice la versiuni bazate pe cloud ale popularelor programe precum Microsoft Word, PowerPoint și Excel, împreună cu Exchange și clientul de e-mail Outlook.

Office 365 a câștigat rapid popularitate, în special în rândul întreprinderilor și universităților, urmând tendințe similare de adoptare a software-ului ca serviciu și alte tendințe de adoptare a cloud-ului. Până în 2017, veniturile Office 365 au depășit cele generate de licențele tradiționale; suita de software se mândrește în prezent cu peste 345 de milioane de abonați plătiți.

Multe gazde, inclusiv cele enumerate aici, au valorificat creșterea stelară pentru a oferi Office 365 fie ca upgrade plătit, fie ca probă gratuită clienților săi. Citiți mai departe pentru detaliile specifice cu fiecare plan.

6. Bluehost

Ce modalitate mai bună de a-ți conduce afacerea online decât asocierea uneia dintre cele mai bune suite de productivitate cu una dintre cele mai de încredere și mai mari gazde web din lume? Bluehost este foarte apreciat pentru serviciile sale prietenoase pentru începători și expertiza bogată în WordPress, așa că poate fi ușor să treceți cu vederea superbul VPS al companiei, găzduirea gestionată și dedicată.

Puteți combina Office 365 cu toate aceste planuri la finalizare. Bluehost chiar oferă noilor clienți de găzduire partajată o cutie poștală Office 365 gratuită timp de 30 de zile , în timp ce planurile anuale costă între 2,99 USD și 9,99 USD pe licență pe lună . Pachetul Business Pro de top vine chiar și cu licențe desktop Microsoft Access și Publisher, plus instrumente pentru supravegherea rezervărilor, facturarea și gestionarea clienților.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

7. HostGator

Întotdeauna una dintre gazdele noastre preferate cu care să crească, HostGator le permite clienților să utilizeze fie servere Office 365, fie Exchange . Furnizorul de găzduire din Austin, totuși, nu pune la dispoziție licențe Microsoft Exchange; va trebui să achiziționați programul separat și să îl instalați singur pe un server dedicat bazat pe Windows. Veți fi responsabil pentru configurarea, gestionarea și întreținerea serverului dvs. Exchange, motiv pentru care ne concentrăm mai mult pe experiența Office 365 găzduită a companiei.

Similar cu compania soră Bluehost, planurile HostGator Office 365 costă de la 2,99 USD la 9,99 USD per utilizator pe lună pentru planurile anuale. Pe lângă software-ul de e-mail și productivitate de înaltă calitate, planurile bine echipate de la HostGator includ gama completă de constructor de site-uri web drag-and-drop, lățime de bandă nelimitată, credite de publicitate și o garanție de rambursare a banilor mai lungă decât media de 45 de zile. .

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Conturi de e-mail și stocare nelimitate
 • Migrare, domeniu și certificat SSL GRATUIT
 • Acces la e-mail prin Horde și Roundcube
 • SpamAssassin și backup-uri săptămânale GRATUITE
 • Upgrade fără întreruperi G Suite pentru mai multă productivitate
 • Începeți acum pe HostGator.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Întreagată în planurile de găzduire web bine amenajate de la HostGator, este toată puterea de e-mail de care veți avea vreodată nevoie. Adresele și stocarea nelimitate, împreună cu clienții de webmail Horde și Roundcube gata de utilizare, se combină cu infrastructura de înaltă clasă a gazdei pentru a oferi medii de trimitere fiabile și sigure. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

8. GoDaddy

Nu cu mult timp în urmă, am putea include GoDaddy în cealaltă secțiune a acestui articol. Cel mai mare registrator de domenii din lume a schimbat clienții de la mediile Exchange găzduite de Microsoft la Office 365 – oferind de 10 ori mai mult spațiu de stocare pentru e-mail și 1 TB de spațiu în cloud Microsoft OneDrive, împreună cu instrumente utile precum Skype și conferințe video.

Pachetele Office 365 de la GoDaddy variază de la 7,99 USD la 17,99 USD per utilizator pe lună – iar acestea sunt doar tarife introductive. Compania a fost mult timp doborâtă pentru prețuri ridicate de reînnoire, care în acest caz se ridică la între 11 și 26 USD pe licență pe lună. Respectăm profund tot ceea ce GoDaddy a făcut în ultima vreme pentru a-și moderniza infrastructura și a îmbunătăți suportul din SUA, dar nu fi surprins dacă cauți alternative GoDaddy într-un an sau ceva.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Soluții profesionale de e-mail pe domeniul dvs
 • Microsoft Outlook și Office 365 disponibile
 • Securitate a datelor de clasă mondială și filtrare de spam
 • Caracteristici de conformitate cu HIPAA cu planuri premium
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Probabil cel mai demn de remarcat nume în domeniul găzduirii de domenii și e-mail, GoDaddy oferă soluții de e-mail și productivitate premium, accesibile la prețuri, pentru uz personal și companii de toate dimensiunile. Indiferent dacă aveți nevoie doar de câteva concerte de spațiu de stocare pentru e-mail sau de un server de e-mail robust găzduit cu Office 365, GoDaddy vă găsește. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

9. HostPapa

Trebuie să acordați credit HostPapa: furnizorul canadian de găzduire este dornic să deservească clienții o mare varietate de soluții flexibile de e-mail. HostPapa oferă două pachete de e-mail de marcă pentru doar 1 USD sau 2 USD per cutie poștală pe lună , Google Workspace de la 6 USD la 12 USD per utilizator pe lună și Office 365 pentru 5,99 USD – 12,99 USD per utilizator pe lună . Indiferent de platformă, am descoperit că canalele de asistență ale companiei sunt foarte utile și de încredere atunci când vine vorba de configurarea conturilor și migrarea datelor.

Cu toate acestea, ofertele devin puțin interesante, având în vedere concentrarea serioasă a HostPapa asupra întreprinderilor mici și mijlocii. Fiecare plan Office 365 este limitat la 300 de utilizatori per cont. Acest lucru nu ar trebui să împiedice majoritatea utilizatorilor, dar organizațiile mai mari vor trebui să caute în altă parte sau să înceapă un cont secundar cu HostPapa – caz în care probabil că ești gata să te muți în altă parte.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Cine are cel mai bun serviciu de găzduire e-mail?

Promitem că există o cu totul altă lume dincolo de Microsoft Exchange și Office 365. Dacă nu sunteți la fel de atașat de Exchange, asta vă deschide mai multe posibilități. Liquid Web se află în fruntea listei noastre pentru găzduirea web cu servicii de e-mail Exchange, dar există mult mai mulți pești în mare.

Nu vă fie teamă să aruncați o linie în ocean și să testați apele. Gazdele care nu oferă Office 365 pot oferi probabil opțiunea alternativă Google, Google Workspace, care oglindește îndeaproape caracteristicile și software-ul disponibil pe Office 365. În loc de Microsoft Word, aveți Google Docs. Excel vs. Foi de calcul, PowerPoint vs. Slides, Outlook vs. Gmail… lista poate continua. Faceți clic aici pentru o comparație amănunțită a care ar putea funcționa cel mai bine pentru situația dvs. specifică.

În plus, credeți sau nu, mulți dintre furnizorii noștri preferați de găzduire web și e-mail nu oferă nici Office 365, nici Google Workspace. Puteți adăuga oricând serviciile pe cont propriu ulterior, așa că de ce să nu acordați o șansă ofertelor interne de e-mail ale furnizorilor de găzduire? Găzduirea web vine frecvent cu căsuțe de e-mail gratuite nelimitate, filtre de spam și copii de rezervă zilnice, plus o mulțime de alte opțiuni. De fapt, furnizorul nostru de găzduire de e-mail de top, pe care l-am analizat mai jos, face toate cele de mai sus și multe altele:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Cât ar trebui să coste găzduirea e-mailului?

După cum probabil vă puteți da seama din lista noastră, găzduirea e-mailului poate varia foarte mult – totul depinde de tipul de servicii de care aveți nevoie. Sunteți o operațiune cu un singur om care are nevoie doar de o simplă căsuță de e-mail [protejată prin e-mail] ? Sau sunteți un magazin online mare care răspunde în mod constant la comenzi, întrebări ale clienților și solicitări de asistență? Dar companiile care trebuie să programeze întâlniri, să partajeze fișiere și să coordoneze proiecte?

Deschiderea unei adrese de e-mail generică pe Gmail, Hotmail sau Yahoo este complet gratuită – totuși, asta de obicei nu o va reduce în lumea afacerilor. Va trebui să luați în considerare cel puțin înregistrarea unui nume de domeniu personalizat, care nu costă mult. De fapt, ca și găzduirea de e-mail, un nume de domeniu este adesea inclus gratuit pentru cel puțin primul an de găzduire web .

Când trebuie să acoperiți mai mult teren cu comunicațiile prin e-mail de afaceri, cum ar fi adăugarea de servicii de găzduire CRM sau de marketing prin e-mail, puteți adăuga cu ușurință putere de calcul și capacitate organizațională suplimentară. Exchange, Office 365, Google Workspace și alte soluții profesionale sunt adesea disponibile pe bază de cutie poștală individuală, pentru aproximativ 3 până la 15 USD per utilizator pe lună, în funcție de nevoile dvs.

Dacă sunteți o organizație mai mare care trebuie să răspundă nevoilor de e-mail a sute de angajați, luați în considerare trecerea la un VPS sau un plan de găzduire dedicat cu o licență Microsoft Exchange Server. Un server Exchange va suporta până la 2.000 de utilizatori, iar licența va costa câteva sute de dolari.

Care este diferența dintre Exchange, Exchange Online și Office 365?

Mai simplu spus, Microsoft Exchange este un program software care vă gestionează e-mailurile, calendarele și sarcinile . Trăiește pe un server care primește și stochează mesajele și invitațiile dvs. de la alte servere și rețele. Exchange centralizează e-mailurile dvs. într-o singură bază de date care poate fi accesată de mai multe dispozitive, în multe zone geografice diferite. Microsoft Exchange Online este versiunea Exchange care este găzduită pe servere bazate pe cloud în loc de servere fizice.

Pentru cei care au nevoie doar de e-mail de bază, Office 365 poate fi puțin copleșitor și costisitor; Schimbul se va potrivi mai bine.

Inițial, multe companii se bazau pe e-mailul POP3, ceea ce însemna că serverul care găzduiește site-ul dvs. web vă colectează mesajele și le distribuie pe fiecare computer în parte – fără a lăsa backup în cazul în care dispozitivul eșuează. În mod similar, Office 365 este o colecție de software pentru e-mail, documente, prezentări, foi de calcul și mai multe aplicații de afaceri. Exchange este inclus în pachet alături de programe familiare precum Microsoft Word, Excel și Powerpoint.

Din nou, Office 365 este găzduit pe un server și este menit să centralizeze toate documentele dvs. în cloud, nu pe dispozitive individuale. Deși poți instala programele direct pe laptop, poți folosi instrumentele și online și mai ușor să colaborezi cu alții.

Cele mai bune alternative de găzduire e-mail pentru afaceri mici

După cum am făcut aluzie mai devreme în articol, Exchange și Office 365 nu sunt singurele opțiuni de găzduire a e-mailurilor de afaceri. Nu ezitați să aruncați o plasă mai largă pentru a vedea ce alți pești sunt în mare. Odată ce scapi de marile corporații precum Microsoft și Google, s-ar putea să fii surprins de cât de asemănătoare – și de accesibile – sunt contul tău de e-mail și alte sisteme cu standardele mai bine cunoscute. Vom include în continuare Google Workspace ca alternativă evidentă la Office 365, dar asigurați-vă că vă uitați la opțiunile mai puțin cunoscute:

 • Google Workspace
 • Zoho Mail
 • MXroute
 • Rackspace
 • Yandex
 • FastMail
 • ProtonMail
 • Intermediar
 • Intermediar

Aceste servicii de e-mail găzduite acoperă o gamă largă de seturi de caracteristici și puncte de preț și doar zgârie suprafața a ceea ce este acolo. Nu vă fie teamă să căutați exact instrumentele potrivite pentru a vă crește productivitatea și liniștea sufletească. Dacă examinați cu atenție toate opțiunile dvs., veți găsi cel mai bun serviciu de găzduire a e-mailurilor pentru nevoile dvs. specifice.

Vedeți recenzia noastră completă despre Liquid Web

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Liquid Web este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Liquid Web pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Liquid Web:

Painea și untul de la Liquid Web este găzduire gestionată de mare atingere pentru servere virtuale, cloud și dedicate. Deși compania nu este cu siguranță cea mai ieftină, veți obține ceea ce plătiți în performanță și întotdeauna acolo Heroic Support®. Dacă doriți inovații puternice cu experți de prim rang în colțul dvs., ar trebui să luați în considerare Liquid Web.

Înainte de a vă înscrie la Liquid Web, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Liquid Web. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Liquid Web
 • Liquid Web: 4,8/5,0 față de altele
 • Liquid Web: 15,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Liquid Web este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Liquid Web. Și la 15,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Liquid Web.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company