Cele mai bune 9: găzduire cu conturi de e-mail nelimitate (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 9: găzduire cu conturi de e-mail nelimitate (aprilie 2023)
Cele mai bune 9: găzduire cu conturi de e-mail nelimitate (aprilie 2023)

Cele mai bune 9: găzduire cu conturi de e-mail nelimitate (aprilie 2023)

Furnizorul potrivit de găzduire de e-mail ajută la stabilirea mărcii unice a site-ului dvs. și promovează încrederea utilizatorilor dvs., motiv pentru care am căutat cea mai bună găzduire web cu conturi de e-mail nelimitate. Alegerea unei gazde web care oferă găzduire de e-mail vă permite să creați o adresă de e-mail cu numele dvs. unic de domeniu. Crearea unui e-mail și a unui nume de domeniu care se potrivesc promovează coerența și o experiență de utilizator îmbunătățită pentru clienți – un element esențial pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Imaginați-vă că Bark Box a puiului tău sosește prin poștă și, spre disperarea ta, este plină cu jucării pentru pisici. Scrieți un e-mail către serviciul de asistență pentru clienți al Bark Box, dar pe adresa scrie „ [email protected] ” în loc de „ [email protected] ”. Acest pas fals nu dă încredere în calitate de consumator. Citiți mai departe pentru a afla cum să selectați cea mai bună găzduire web cu conturi de e-mail nelimitate, astfel încât să puteți evita această greșeală.

Cea mai bună valoare: găzduire ieftină cu e-mailuri nelimitate

Construirea prezenței dvs. online înseamnă mai mult decât selectarea celui mai bun serviciu de găzduire web și crearea site-ului dvs. web. Dacă intenționați să comunicați cu vizitatorii dvs., veți avea nevoie de o gazdă web care să ofere și servicii de e-mail.

Găzduirea e-mailurilor nu trebuie să fie neapărat costisitoare. Mulți furnizori oferă conturi de e-mail nelimitate cu planuri de găzduire partajată care se vor încadra în bugetul dvs. Nu veți avea nicio problemă să vă scalați comunicațiile pe măsură ce echipa dvs. crește dacă aveți acces la conturi de e-mail nelimitate.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Până la un domeniu web nelimitat și găzduire e-mail
 • 1-clic pe instalări WordPress și actualizări de software
 • Suport pentru cărucioarele de cumpărături populare cu certificat SSL GRATUIT
 • Până la 200 USD în credit Microsoft și Google Ad sunt disponibile
 • Hardware și rate de funcționare de vârf în industrie
 • Începeți acum Bluehost.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost a fost de multă vreme favoritul meu în spațiile de găzduire partajată și WordPress. Compania aderă la standardele moderne pentru hardware, iar resursele sale de servicii pentru clienți sunt acum susținute de titanul industriei de găzduire Newfold Digital. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

BlueHost are zeci de ani de experiență în industria de găzduire web și oferă o valoare excelentă pentru serviciile sale de găzduire de e-mail. Fondată în 2003, această gazdă web a petrecut aproape două decenii perfecționând servicii de vârf în industrie pentru mai mult de 2 milioane de domenii.

Cele mai bune caracteristici ale acestui furnizor de găzduire de e-mail includ

 • Limitele contului de e-mail : nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: 50 GB SSD – nelimitat
 • Alte avantaje: 30 de zile de e-mail găzduit gratuit prin Microsoft 365, protecție SpamAssassin și confidențialitate gratuită a domeniului pentru anumite planuri

Acest serviciu de găzduire e-mail este dedicat oferirii unei experiențe de găzduire all-in-one pentru utilizatori, astfel încât suita sa de planuri oferă servicii complete pentru a satisface nevoile unei varietăți de proprietari de site-uri web.

2. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Unități SSD GRATUITE incluse în toate planurile de găzduire
 • Transferuri și migrări de site-uri web fără timpi de nefuncționare
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date, certificat SSL și protecție DDoS
 • Alegerea centrului de date East Coast sau West Coast
 • Suport în mai multe limbi, inclusiv PHP, Ruby și Perl
 • Începeți acum cu InMotion.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Oferind o gamă mai largă de servicii decât majoritatea – inclusiv partajate, dedicate, VPS și chiar planuri specifice WordPress – InMotion Hosting oferă o combinație excelentă de hardware de vârf, suport permanent și scalabilitate în masă pentru toate nevoile de găzduire. InMotion Hosting are unități SSD ultramoderne pe planurile sale partajate, care oferă un plus de viteză site-ului dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

InMotion pune ștacheta ridicată pentru planul său de găzduire partajată. Această gazdă web este adesea încoronată ca una dintre cele mai bune gazde web datorită caracteristicilor sale de mare putere în toate cele patru planuri de găzduire partajată. Proprietarii de site-uri web pot alege între planurile de găzduire Core, Launch, Power și Pro, în funcție de lățimea de bandă și de nevoile lor de stocare SSD.

Cele mai bune caracteristici ale acestui serviciu de găzduire de e-mail includ

 • Limitele contului de e-mail: 10 până la nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: 100 GB SSD – nelimitat
 • Alte avantaje: migrare gratuită a căsuței de e-mail, protecție împotriva hackurilor și a programelor malware și ghiduri de configurare pentru serverul de schimb găzduit de Google și Microsoft

Dacă aveți nevoie de un alt motiv pentru a iubi acest furnizor de găzduire, consultați garanția de rambursare a banilor de mai sus.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Panou de control cPanel familiar și ușor de utilizat
 • Creator de site-uri web personalizate cu drag-and-drop GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, e-mail și lățime de bandă
 • Durate flexibile, fără contract
 • 67% reducere în primii trei ani
 • Începeți acum pe HostGator.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator există de mai bine de un deceniu și este bine respectat pentru numărul mare de servere și fiabilitatea constantă. Cunoscut mai ales ca furnizor de găzduire partajată, HostGator oferă în continuare opțiuni decente dedicate și VPS dacă aveți nevoie ca site-ul dvs. să se extindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

HostGator oferă găzduire web de top pentru orice tip de site web. A trebuit să includem acest furnizor în lista noastră pentru cea mai bună găzduire cu conturi de e-mail nelimitate, deoarece oferă o mulțime de funcții gratuite cu planurile sale de găzduire partajată.

Unele dintre cele mai bune caracteristici de găzduire a e-mailului HostGator includ

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: nelimitat
 • Alte avantaje: suită de email marketing cu formulare și CRM, plus suport pentru integrarea cu Google Workspace

Această gazdă web din Houston este orientată către utilizatori de toate nivelurile de calificare. În plus, planurile HostGator sunt concepute pentru a crește odată cu dvs., oferind scalabilitate maximă pentru site-ul dvs. – ideal pentru blogurile personale și întreprinderile mici care se așteaptă la creșterea viitoare.

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Pachete grozave de găzduire pentru cei începători
 • Creator de site-uri drag-and-drop inclus
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru nume de domeniu și conturi de e-mail
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete de e-mail
 • 75% REDUCERE pentru cititorii Gazduirweb
 • Începeți acum pe iPage.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu un compromis excelent preț-performanță, iPage are planuri care pornesc de la aproximativ 2 USD pe lună. Ofertele comune ale companiei de găzduire sunt greu de concurat, în special pentru cei care sunt începători în găzduirea web și au nevoie doar de un site simplu. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

În ceea ce privește furnizorii de găzduire de e-mail ieftini, iPage ne impresionează continuu cu planurile sale de găzduire de e-mail la prețuri accesibile. Utilizatorii nu trebuie să sacrifice performanța sau funcțiile atunci când aleg un plan de găzduire din iPage. Acest furnizor oferă e-mail nelimitat cu găzduirea VPS, găzduirea WordPress și planurile de găzduire dedicate, așa că indiferent de planul pe care îl alegeți, veți avea suficiente adrese de e-mail pentru a vă sprijini site-ul.

Unele dintre cele mai bune funcții de găzduire de e-mail ale iPage includ

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: nelimitat
 • Alte avantaje: alegerea planurilor Microsoft 365 sau Google Workspace, scanări antivirus gratuite și asistență disponibilă pentru criptarea e-mailului

Având peste 1 milion de site-uri web din 1998, iPage a învățat câteva lucruri despre furnizarea unui plan de găzduire flexibil. Utilizatorii își personalizează planurile cu suplimente opționale pentru un plan de găzduire care se potrivește nevoilor lor.

Cea mai bună găzduire WordPress cu e-mailuri nelimitate

Puteți găzdui site-ul dvs. WordPress cu orice furnizor de găzduire, dar unele planuri vă vor optimiza experiența mai bine decât altele. Selectarea unui plan care oferă e-mailuri nelimitate vă va oferi o mai bună flexibilitate operațională și scalabilitate. Consultați furnizorii noștri preferați de găzduire WordPress care oferă e-mailuri nelimitate pentru a profita la maximum de planul dvs. de găzduire.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Aducem Bluehost înapoi în plin pentru găzduirea sa ieftină WordPress gestionată, care oferă atâtea adrese de e-mail câte aveți nevoie. Ideală pentru proprietarii de site-uri pentru prima dată și bloggeri individuali, această gazdă web își arată punctele forte prin varietatea de planuri: Basic, Plus, Choice Plus și Pro.

Toate planurile de găzduire vin cu funcții premium pentru a vă oferi cel mai bun profit. Dacă aveți nevoie de un alt motiv pentru a avea încredere în acest furnizor, WordPress însuși recomandă Bluehost ca serviciu de găzduire web.

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Toate planurile de găzduire ale SiteGround includ conturi de e-mail gratuite nelimitate, accesate printr-o interfață prietenoasă de webmail. Când vă înscrieți la SiteGround, puteți crea atâtea adrese de e-mail câte aveți nevoie.

Cu încredere de proprietarii a peste 2,8 milioane de domenii, SiteGround își dovedește continuu valoarea, oferind infrastructură de mare viteză, scalabilă, alimentată de cloud. Clienții clasează foarte bine această gazdă web pentru caracteristicile sale, ușurința în utilizare, fiabilitatea și suportul. Cerul este limita cu un cont de e-mail nelimitat de la SiteGround.

Cea mai bună găzduire nelimitată de e-mail pentru afaceri

E-mailul este metoda principală de comunicare pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri). De fapt, mai mult de 80% dintre IMM-uri se bazează pe e-mail pentru achiziția clienților, reținerea și marketingul de conținut. Nu numai că comunicarea prin e-mail este un jucător important în strategia de afaceri, dar are și o rentabilitate uimitoare a investiției de 42 USD pentru fiecare dolar cheltuit.

Investiția într-o gazdă de e-mail vă va asigura că adresele dvs. de e-mail se potrivesc cu numele de domeniu al site-ului dvs. web, oferind o experiență de utilizator consecventă. Importanța consecvenței în identitatea mărcii dvs. nu trebuie subestimată – merită timpul dvs. pentru a vă asigura că numele dvs. de domeniu se potrivește cu metoda principală de contact a companiei dvs.

Acești furnizori de găzduire de e-mail nelimitați sunt plini de funcții pentru a găzdui adresele de e-mail ale afacerii dvs. cu asistență și servicii robuste, păstrând în același timp o identitate consecventă a mărcii. Consultați recomandările noastre de top pentru cea mai bună găzduire de e-mail pentru afaceri:

7. Google Workspace

Google Workspace, cunoscut anterior ca G Suite, este serviciul de găzduire a e-mailurilor de afaceri oferit de Google. Deși planurile oferite de Google Workspace sunt mai scumpe, veți fi mulțumit de gama de servicii și funcții pe care le obțineți în schimb. Google Workspace oferă patru niveluri de găzduire de e-mail, fiecare cu un preț mai mare și mai multe funcții: Business Starter, Business Standard, Business Plus și Enterprise.

Planul de întreprindere oferă stocare nelimitată și management avansat de securitate și asistență pentru companii. Acest plan este complet personalizabil și este ideal pentru organizațiile mai mari. În plus, Google Workspace nu necesită un număr minim sau maxim de conturi pentru a se înscrie la acest serviciu de e-mail, ceea ce face ca acesta să fie alegerea perfectă pentru organizațiile în creștere.

8. Zoho Mail

Zoho Mail oferă găzduire nelimitată de e-mail cu avantaje cum ar fi domenii personalizate, reținere a e-mailului, un panou de control extins și securitate de neegalat. Acest serviciu de e-mail acceptă criptarea datelor aflate în stocare și în tranzit – toate, asigurând în același timp un timp de funcționare de aproape 100%. Utilizatorii acestei gazde de e-mail pot fi liniștiți știind că informațiile lor de afaceri sunt în siguranță.

În plus, Zoho Mail facilitează colaborarea cu partajarea fișierelor, etichetare și instrumente convenabile de programare. Aceste elemente esențiale operaționale sunt ușor de învățat și de utilizat cu interfața ușor de utilizat Zoho. Puteți selecta unul dintre cele trei planuri de găzduire pentru un cost lunar scăzut per utilizator sau combinați și potriviți planuri pentru diferiți utilizatori din organizația dvs.

9. Microsoft Outlook

Știm că aceasta este o listă cu cele mai bune găzduire nelimitată de e-mail, dar ascultă-ne. Deși nu oferă găzduire complet nelimitată de e-mail, Microsoft Outlook pentru afaceri oferă spațiu de stocare amplu, capabilități avansate de securitate și protecție a datelor pentru a vă păstra conturile de e-mail de afaceri protejate. Am inclus această gazdă pe lista noastră datorită valorii semnificative pe care o aduce utilizatorilor.

Această gazdă de e-mail oferă trei planuri: Business Basic, Business Standard și Business Premium. Planurile vin cu acces la o întreagă suită de Microsoft Office, cum ar fi Word, Powerpoint, Excel și Teams. Dacă selectați un plan care se potrivește dimensiunii organizației dvs., veți fi mulțumit.

Care este diferența dintre găzduire prin e-mail și găzduire web?

Diferența dintre găzduirea web și găzduirea e-mailului este subtilă: găzduirea web este actul de a oferi spațiu pe un server pentru a stoca informațiile site-ului dvs. și a le conecta la internet, astfel încât utilizatorii să vă poată vizita site-ul. Găzduirea e-mailului este similară, cu excepția faptului că tipul de informații stocate este diferit. În loc să găzduiască pagini web întregi, imagini, coduri și fișiere, o gazdă de e-mail doar stochează e-mailuri.

Este obișnuit ca o companie de găzduire web să ofere găzduire gratuită de e-mail cu planul dvs. Aceasta este o soluție excelentă pentru a păstra toate serviciile dvs. la un singur furnizor.

Există găzduire gratuită de e-mail?

O mulțime de planuri de găzduire oferă o probă gratuită, care este o modalitate excelentă de a testa o gazdă web înainte de a face selecția. Dar aveți grijă de găzduirea complet gratuită. În general, merită să plătiți pentru un furnizor accesibil, care va avea suficientă lățime de bandă și caracteristici de calitate pentru a vă sprijini nevoile de găzduire a e-mailului.

O încercare gratuită este o modalitate fantastică de a-ți testa serviciul de găzduire de e-mail, dar merită să investești într-o gazdă de e-mail de calitate pe termen lung.

Înțelegem că constrângerile bugetare pot fi un factor major în selectarea unei gazde web pentru uz personal. Așadar, dacă încă sunteți interesat de găzduire web gratuită, consultați recomandările noastre pentru cele mai bune gazde web gratuite sau cu costuri reduse. Este posibil să trebuiască să faceți upgrade la un plan plătit în viitor, dar aceste alegeri vă vor oferi o mare valoare pentru ceea ce plătiți.

Dacă căutați o gazdă de e-mail pentru uz profesional, vă recomandăm să faceți investiția într-o gazdă de e-mail și web care să răspundă suficient nevoilor afacerii dvs. Vă puteți aștepta să plătiți puțin mai mult pentru acest serviciu, dar va merita costul.

Care furnizor de e-mail este cel mai bun?

Cel mai bun furnizor de găzduire de e-mail va fi cel care se potrivește nevoilor dumneavoastră individuale. Gazdele de e-mail și web oferă o gamă largă de servicii și prețuri, așa că înainte de a face selecția, gândiți-vă la obiectivele și scopul site-ului dvs. Întrebați-vă cât de mult vă pasă de funcții precum lățime de bandă nelimitată, e-mail gratuit sau domeniu gratuit.

Dacă găzduiți un portofoliu profesional sau un blog personal, puteți beneficia de găzduire nelimitată ieftină sau de găzduire WordPress. Dar dacă operați la o scară mai mare pentru organizația dvs., gazdele de e-mail nelimitate pentru afaceri ar trebui să facă acest lucru. Nu lipsesc furnizorii de găzduire de e-mail ieftini și de calitate. Pe măsură ce selectați un serviciu de găzduire de e-mail, unul dintre furnizorii noștri recomandați vă va ajuta să mergeți mai departe cu încredere.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company