Cele mai bune 8 găzduire ColdFusion (aprilie 2023): Windows, VPS și servere dedicate

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 8 găzduire ColdFusion (aprilie 2023): Windows, VPS și servere dedicate
Cele mai bune 8 găzduire ColdFusion (aprilie 2023): Windows, VPS și servere dedicate

Cele mai bune 8 găzduire ColdFusion (aprilie 2023): Windows, VPS și servere dedicate

La fel ca Python și PostgreSQL, cele mai bune servicii de găzduire ColdFusion vor stârni cu siguranță discuții entuziaste și pline de spirit în rândul dezvoltatorilor pasionați de limbajul lor de programare preferat.

În lumea științifică, fuziunea la rece este (sau a fost, în funcție de cine întrebați) considerată un fenomen. Simpla posibilitate a existenței sale „este încă un subiect nerezolvat și controversat, care generează opinii puternice și dezbateri pasionale”. În găzduirea web, Adobe ColdFusion are aceeași considerație. Știm că versiunea Adobe există de fapt; unii au abandonat platforma de dezvoltare pentru alte limbaje și cadre, dar mulți programatori continuă să laude ColdFusion.

Citiți mai departe în timp ce ne scufundăm în nuanțele celor mai bune servicii de găzduire ColdFusion din lume. De la medii partajate sau Windows până la servere virtuale și dedicate, aflăm care gazde permit dezvoltatorilor ColdFusion să construiască, lanseze și scala aplicații cu ușurință.

Cea mai bună găzduire Windows ColdFusion

ColdFusion încurajează dezvoltarea rapidă și modernă a aplicațiilor, care le permite dezvoltatorilor să creeze aplicații web pe partea de server, utilizând limbajul de scriptare asociat, ColdFusion Markup Language. Sintaxa CFML extrem de ușor de utilizat seamănă aproximativ cu HTML și XML, în timp ce valorifică puterea de scriptare a Java.

Deoarece ColdFusion rulează într-o mașină virtuală Java sau JVM, nu contează ce se mai întâmplă în mediul server de bază. ColdFusion rulează perfect atât în sistemele de operare bazate pe Windows, cât și pe Linux. Cel mai bun sistem de operare pentru ColdFusion depinde în totalitate de expertiza, nivelul de confort și bugetul dumneavoastră.

Pentru flexibilitatea sistemului de operare, în general, și mediile Windows de top, în special, apelăm la Hostwinds. Pe lângă accesibilitate, gazda oferă unități SSD de înaltă performanță și o garanție uimitoare de funcționare de 99,99999% (adică abia 3 secunde de nefuncționare pe an ). Clienții își pot lansa serverul cu Windows 2008, 2012 sau 2016 și se pot bucura de un control fin asupra repornirilor, sistemelor firewall și altor instrumente de dezvoltare.

1. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 12,74 USD

 • Servere virtuale gestionate sau neadministrate disponibile în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

WINDOWS VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete VPS decât Hostwinds. Compania nu oferă doar 10 configurații pentru partițiile de server Linux gestionate, dar oferă și 10 planuri suplimentare fiecare pentru VPS Windows gestionat – și varietăți neadministrate ale ambelor. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Vedeți alte gazde Windows de top »

Cea mai bună găzduire VPS ColdFusion

Deși nu contează ce sistem de operare utilizați pentru dezvoltarea aplicației ColdFusion, trebuie să vă asigurați că aveți suficiente resurse pentru a vă alimenta creația. Acest lucru îi duce de obicei pe dezvoltatori direct în partea de sus a heap-ului de găzduire VPS. Deosebit de benefice pentru ColdFusion sunt resursele dedicate în loc de serverele partajate care răspândesc volumul de lucru într-o varietate de limbi și cadre.

Deoarece dezvoltatorii de aplicații și proprietarii de site-uri au mai mult control asupra mediului lor VPS, resursele pot fi alocate într-un mod care să răspundă cel mai bine nevoilor ColdFusion. Acestea fiind spuse, nu toți furnizorii vă oferă autorizație totală pentru a instala ColdFusion – asigurați-vă că verificați cu gazdele din listele scurte că ColdFusion este o opțiune disponibilă pentru planul VPS pe care îl luați în considerare.

Hostinger, o gazdă emergentă despre care poate nu ați auzit, oferă un plan VPS atrăgător și intrigant pentru utilizatorii ColdFusion. Compania este mai cunoscută pentru planurile sale de găzduire partajată super-ieftine, dar are o mulțime de hardware de mare viteză și caracteristici prietenoase pentru dezvoltatori gata să ademenească clienții departe de mărcile de mare renume. Aflați mai multe despre Hostinger făcând clic pe recenzia noastră de mai jos:

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cel mai bun server de găzduire ColdFusion dedicat

Dacă vă așteptați la succes pentru aplicația dvs. ColdFusion, de ce să nu o echipați cu tot ce este mai bun atunci când vine vorba de găzduire? Pe măsură ce aplicația dvs. se extinde și ajunge la un public mai larg, un server dedicat de top vă oferă cel mai mult control și putere pentru a satisface orice cerințe de trafic.

Desigur, partea de sus a găzduirii este și cea mai scumpă. Dacă vă puteți permite, totuși, un server dedicat este, fără îndoială, calea de urmat dacă doriți să rulați și să dezvoltați serios aplicații ColdFusion. Dacă aveți o mașină întreagă pentru dvs., vă asigură că software-ul și sistemele aferente pot fi adaptate exact cerințelor dvs.

Pentru serverele dedicate, nicio gazdă nu este mai bună decât Liquid Web. Compania nici măcar nu se deranjează cu găzduirea partajată, optând pentru a trece imediat la VPS luxos și la medii dedicate. Cu Liquid Web, vă puteți bucura de servere cu un singur chiriaș complet personalizabile și construite la comandă, cu monitorizare și asistență non-stop. Aruncă o privire la toate avantajele de care te poți bucura mai jos:

3. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

Vezi alte gazde de server dedicate de top »

Cea mai bună găzduire partajată ColdFusion

Pentru dezvoltatorii care învață ColdFusion sau care caută găzduire la prețuri accesibile pentru a rula o nouă aplicație printr-un experiment de dovadă a conceptului, vă puteți descurca puțin cu anumite planuri de găzduire partajată. Deoarece ColdFusion necesită o putere de calcul bună, fiți pregătiți să scalați rapid sau să căutați un furnizor specializat.

În mod realist, aplicațiile ColdFusion necesită adesea cel puțin 2 GB de memorie pentru a rula eficient, ceea ce se găsește mai frecvent în planurile VPS. De fapt, Adobe recomandă 4 GB de RAM și 4 GB de spațiu pe disc pentru platforma sa.

S-ar putea să găsiți succes cu gazdele care oferă resurse nelimitate, dar asigurați-vă că aruncați o privire la literele mici. Multe dintre cele mai populare gazde din lume fie nu acceptă ColdFusion, fie vă vor solicita să faceți upgrade la un plan mai scump dacă depășiți resursele alocate. Acestea fiind spuse, permiteți-ne să vă prezentăm Network Solutions — furnizorul de găzduire vechi și registratorul de domenii oferă o mulțime de resurse și o listă foarte extinsă de limbaje și cadre de programare acceptate.

4. NetworkSolutions.com

Preț lunar de pornire 3,79 USD

 • Bibliotecă open-source uriașă și suport lingvistic
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului de la un registrator de lungă durată
 • Garanție de funcționare peste medie de 99,99%.
 • Asistență tehnică 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Plătiți doar 3,79 USD pentru planurile de la lună la lună
 • Începeți cu soluțiile de rețea.

IEFTIN
EVALUAREA 3.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Soluții de rețea: evaluarea experților noștri

Network Solutions este un registrator mare, popular, cu pachete de găzduire solide, dacă nu interesante. Cel mai ieftin plan de găzduire partajată al companiei are prețuri mai mari decât furnizorii de găzduire la subsol și mai mult în conformitate cu gazdele de top la prețuri accesibile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 15 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alte gazde partajate de top »

Cel mai bun din rest: găzduire ColdFusion specializată

De obicei, recomandăm proprietarilor de site-uri și dezvoltatorilor de aplicații să rămână cu mărci de găzduire consacrate, recunoscute la nivel global, cunoscute pentru că sunt în fruntea industriei în ceea ce privește asistența pentru clienți, prețurile accesibile și tehnologiile moderne. Cu toate acestea, cerințele specifice ale ColdFusion pot justifica alte considerații, cum ar fi un furnizor de găzduire care se concentrează exclusiv pe găzduirea aplicațiilor construite pe platformă.

Adobe listează o serie de parteneri de găzduire pe site-ul său web pentru fanii din America de Nord, europeni și asiatici ai ColdFusion. După ce le-am examinat ofertele cu cele ale altor furnizori de găzduire numai ColdFusion, iată cei mai buni patru furnizori pe care îi recomandăm:

5. Media3

Cu întregul site web, suport, facturare, vânzări și operațiunile panoului de control conduse de ColdFusion, Media3 îmbrățișează platforma mai mult decât majoritatea. În loc să tolereze pur și simplu ColdFusion, bogat în resurse, compania poate oferi asistență personalizată, expertă, cu perspectiva unei persoane din interior. Planurile ColdFusion gestionate complet de Media3 vin cu acces administrativ total, un panou de control, o aplicație mobilă și o garanție de rambursare a banilor între 30 și 90 de zile.

Media3 a fost una dintre primele gazde care a oferit versiuni moderne de găzduire Hyper-V, Windows, ColdFusion și MSSQL.

Deși suntem puțin perplexi de ce compania nu acceptă încă ColdFusion 2018, Media3 va instala și va ajuta utilizatorii să opereze orice altceva, deoarece ColdFusion 8 este pe serverele sale Windows 2012. Compania operează, de asemenea, pe un model cu plata pe măsură, ceea ce înseamnă că nu veți fi blocat într-un contract lung și puteți face upgrade, downgrade sau anulați cu ușurință în orice moment.

6. CFDynamics

De când și-a pus inițial amprenta pe lumea găzduirii ColdFusion, cu mai bine de două decenii în urmă, CFDynamics s-a ramificat pentru a oferi medii optimizate pentru WordPress, PHP și ASP.NET. Compania pune accent pe instrumentele prietenoase pentru începători și simplitatea, în același timp atrăgând dezvoltatorii cu integrări de perspectivă.

CFDynamics oferă servicii dinamice, optimizate pentru ColdFusion și alte platforme populare.

CFDynamics oferă versiuni multiple de ColdFusion, preinstalate și gata de funcționare. Utilizatorii mai avansați pot opta pentru serviciul FusionReactor al companiei, care permite echipelor să-și monitorizeze și să își ajusteze în mod proactiv serverele ColdFusion prin urmărirea utilizării memoriei, a valorilor și a jurnalelor.

7. Newtek

Având suport pentru versiunile ColdFusion încă din versiunea 5.0 din 2001, Newtek oferă întreaga gamă de medii de server partajate, virtuale și dedicate, perfect optimizate pentru a rula și a susține aplicațiile ColdFusion cu stabilitate, performanță și securitate. Compania deține și operează propriul centru de date în Scottsdale, Arizona, ceea ce înseamnă că inginerii de înaltă calificare, administratorii de sistem și alți experți sunt la îndemână 24/7/365.

Newtek oferă un ghișeu unic pentru mii de entuziaști ColdFusion.

Mediile ColdFusion de la Newtek vin cu protecție RAID și firewall, împreună cu un panou de control intern, suport PHP și scanări săptămânale de securitate și viruși. Pentru acei clienți și dezvoltatori care trebuie să respecte reglementările stricte de comerț electronic, asistență medicală sau guvernamentală, compania oferă, de asemenea, servicii complete de conformitate.

8. Hostek

Cu siguranță nu printre cele mai ieftine opțiuni, Hostek este totuși o gazdă extrem de apreciată, cu mii de clienți și servere gestionate. Apreciem în special lipsa contractelor pe termen lung și atitudinea companiei că are nevoie pentru a-ți câștiga afacerea în fiecare lună, dar 120 USD pe lună poate fi prea mult pentru unii clienți.

Hostek este susținut de peste 20 de ani de experiență în găzduire ColdFusion.

Acestea fiind spuse, puține gazde oferă puterea, flexibilitatea și suportul pe care le oferă Hostek. Compania folosește implicit mediile Windows pentru utilizatorii ColdFusion, după ce a dezvoltat un panou de control personalizat integrat ColdFusion pentru sistemul de operare, dar Hostek include interfața cPanel mereu utilă pentru clienții care preferă sisteme bazate pe Linux.

Ce este ColdFusion?

Proiectat inițial în 1994 pentru a simplifica sarcina de a conecta pagini HTML simple la o bază de date, ColdFusion este acum parțial mediu de dezvoltare integrat, parțial limbaj de scripting. În esență, platforma este o serie de instrumente și mecanisme care permit dezvoltatorilor să genereze rapid cod și să creeze site-uri web și aplicații dinamice. ColdFusion poate ajuta, de asemenea, la generarea de servicii la distanță, cum ar fi WebSockets, Flash Remoting și servicii web SOAP sau RESTful.

Platforma se bazează pe ColdFusion Markup Language, un limbaj mult mai accesibil pentru dezvoltatorii începători decât Java, PHP sau Ruby. Codul este scris în etichete alături de HTML, iar fișierele sunt salvate cu extensii .cfc sau .cfm. Experții descriu adesea ColdFusion ca fiind expresiv și puternic, ceea ce înseamnă că puteți programa la un nivel superior, în timp ce vă bucurați de integrarea și funcționalitatea necesare pentru aplicațiile web. Principalele caracteristici includ capacitatea de a:

 • Interogați sau accesați o bază de date
 • Monitorizați, măsurați, securizați și monetizați API-urile
 • Convertiți pagini HTML în documente PDF
 • Programați sarcinile pentru a rula automat
 • Indexați, mutați sau manipulați fișiere

Doi frați, JJ și Jeremy Allaire (care avea să creeze în cele din urmă Brightcove), au creat ColdFusion în 1995. Macromedia, cunoscută pentru crearea Flash și Dreamweaver, a achiziționat compania Allaire înainte, la rândul său, să fie achiziționată de Adobe în 2005. Versiuni noi. sunt lansate la fiecare câțiva ani, debutul ColdFusion 2018 fiind cel mai recent.

ColdFusion este mort?

Desigur, ColdFusion rămâne cu mult în urma altor limbaje de programare populare. ColdFusion reprezintă doar 0,5% din limbile server-side care alimentează site-urile web populare, în timp ce PHP și ASP.NET împreună reprezintă 90%. În timp ce ColdFusion poate să nu fie tocmai popular, totuși, dezvoltatorii care continuă să folosească platforma nu arată semne de plecare – Adobe proclamă o creștere de două cifre a vânzărilor ColdFusion în ultimii câțiva ani.

Susținute de o comunitate mică, dar pasionată, ColdFusion și CFML nu merg nicăieri.

Limbajele de programare open-source (citiți: gratuit) precum Java, PHP, Python, Perl, Ruby și altele contribuie, fără îndoială, la statutul de nișă al ColdFusion, având în vedere că o licență de sine stătătoare a ColdFusion Standard sau Enterprise poate costa mii de dolari. Cu toate acestea, popularitatea tot mai mare a limbajului de scripting CFML open-source, ușor și dinamic Lucee pare să întărească comunitatea ColdFusion.

Sondajul anual State of the CF Union, care chestionează dezvoltatorii cu privire la obiceiurile lor de utilizare, arată că mai mult de 70% dintre dezvoltatorii CFML folosesc limbajul de mai bine de 10 ani, cu dezvoltarea rapidă, ușurința de învățare și experiența de codare distractivă. ținându-i angajati.

Cum se compară ColdFusion cu alții?

Alegerea limbajului de programare, cadrul și a altor instrumente de dezvoltare potrivite este esențială pentru succesul site-ului sau al aplicației dvs. Dezvoltatorii sunt mereu în căutarea tehnologiilor care să le permită să furnizeze cod de calitate superioară într-un interval de timp mai scurt, putându-se în același timp să se bazeze pe o comunitate de asistență stabilită sau pe o bază de utilizatori în cazul în care apar probleme. Aici, comparăm asemănările și diferențele dintre ColdFusion și alte limbi populare.

De exemplu, atât PHP, cât și ColdFusion pot fi încorporate fără probleme în codul HTML. Cu toate acestea, rădăcinile PHP provin din C, care este mai puțin intuitiv de scris și citit decât CFML bazat pe HTML. PHP este un limbaj open-source matur și incredibil de popular, căruia îi lipsesc unele dintre caracteristicile încorporate găsite în ColdFusion. Având în vedere integrarea fără costuri și suportul de găzduire omniprezent al PHP, va trebui să cântăriți îndeaproape bugetul și funcționalitatea atunci când alegeți dintre cele două.

O comparație între ASP.NET și ColdFusion pune doi titani ai tehnologiei unul împotriva celuilalt: Microsoft și, respectiv, Adobe. Ambele sunt cadre de aplicații web, cu compilarea ASP.NET într-un limbaj compatibil .NET, cum ar fi Visual Basic sau C#. ColdFusion, pe de altă parte, se bazează pe un fundal Java. Ambele limbi oferă o sintaxă ușor de preluat pentru dezvoltatorii cu experiență HTML, CSS sau JavaScript.

În cele din urmă, comparația dintre Ruby on Rails și ColdFusion estompează și mai mult liniile dezvoltării de aplicații ușor de utilizat. Ambele vin cu o sintaxă intuitivă și eficientă, precum și conceptul general de conectare a bazelor de date, a serviciilor web și a paginilor web. Rails utilizează implicit un cadru model-view-controller și este interpretat în loc de compilat, cum ar fi ColdFusion – adăugând puțin mai multă flexibilitate și eficiență fluxului de lucru de dezvoltare.

Avantajele și dezavantajele serviciilor specializate de găzduire ColdFusion

După ce am citit toate acestea, există o întrebare persistentă: Am nevoie de o gazdă ColdFusion specializată sau nu? Deși puteți rula ColdFusion cu mai mulți furnizori de găzduire mainstream, poate exista o anumită atractie pentru a alege infrastructurile concentrate ale experților ColdFusion pe care i-am enumerat mai sus.

Indiferent de gazda dvs., primul marker critic al unui mediu ColdFusion bun este unul care are suficiente (cu adevărat, mai mult decât suficiente) resurse de calcul. Această bară este de obicei setată puțin mai sus pentru gazdele convenționale care încearcă de obicei să ofere clienților o varietate de limbi și cadre. Gazdele ColdFusion izolează adesea ColdFusion în favoarea altor tehnologii, care ar putea fi fie un beneficiu, fie un dezavantaj pentru cei care încearcă să implementeze aplicații ColdFusion într-un site web PHP sau WordPress, de exemplu.

Poate cea mai evidentă diferență între serviciile de găzduire web generalizate și concentrate se găsește în eticheta de preț. Gazdele principale sunt mult mai rentabile, permițând dezvoltatorilor și proprietarilor de site-uri să înceapă pe un VPS de înaltă calitate pentru 5 USD sau mai puțin pe lună – poate plăti până la 20 USD pe lună pentru resurse suplimentare și servicii gestionate. Serviciile de la gazde specifice ColdFusion costă de obicei dublu față de prețul mai mare.

În cele din urmă, ultimul punct major de lipit între furnizorii de găzduire mainstream și ColdFusion cade pe suportul tehnic și al clienților. Există o mare diferență între o gazdă care pur și simplu tolerează ColdFusion față de îmbrățișarea cadrului. Specialiștii nu numai că tind să pună la dispoziție mai multe versiuni de ColdFusion, dar compania poate chiar uneori să ajute la depanarea problemelor de configurare sau de codificare – asistență care poate să nu provină de la gazdele universale.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostwinds

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostwinds este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostwinds pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,5 în categoria Windows VPS Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostwinds:

O opțiune de găzduire de mare putere atât pentru performanță, cât și pentru accesibilitate, Hostwinds oferă o gamă completă de servicii susținute de infrastructură modernă și asistență 24/7. Având în vedere gama largă de configurații complicate de server disponibile, garanția excelentă a timpului de funcționare a companiei și serviciul de încredere pentru clienți fac găzduirea web cu Hostwinds o ușoară.

Înainte de a vă înscrie la Hostwinds, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostwinds. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Hostwinds
 • Vânturi gazdă: 4,5/5,0 față de altele
 • Gazdă: 12,74 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostwinds este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostwinds. Și la 12,74 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostwinds.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company