Cele mai bune 9 servicii gratuite de găzduire în cloud (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 9 servicii gratuite de găzduire în cloud (aprilie 2023)
Cele mai bune 9 servicii gratuite de găzduire în cloud (aprilie 2023)

Cele mai bune 9 servicii gratuite de găzduire în cloud (aprilie 2023)

Cei mai buni furnizori de găzduire cloud gratuită au câteva caracteristici în comun, cum ar fi fiabilitatea excelentă, timp de funcționare aproape de 100% și serviciul pentru clienți de clasă mondială. Serverele private virtuale tradiționale sau găzduirea partajată folosesc servere într-un centru de date într-o singură locație geografică, în timp ce găzduirea web în cloud utilizează mai multe servere cloud virtuale în diferite locații geografice.

Beneficiile unui server cloud sunt redundanța și scalabilitatea maximă în comparație cu ceea ce obțineți de la centrul dvs. de date tradițional. Deși, de obicei, vă puteți aștepta să plătiți o primă pentru a beneficia de beneficiile găzduirii cloud de vârf, am identificat cea mai bună găzduire cloud gratuită de pe piață, astfel încât să beneficiați de cele mai bune avantaje – fără a pierde banca.

Cele mai bune încercări gratuite de găzduire în cloud

Profită de testele gratuite pentru a-ți testa furnizorul de găzduire. Nu numai că încercările gratuite vă permit să experimentați în mod direct serviciile și performanța companiei de găzduire web, dar sunt, de obicei, de calitate superioară decât găzduirea web 100% gratuită. Serviciul dvs. de găzduire în cloud vă va permite să vă înscrieți pentru un plan de găzduire gratuit și să vă lansați site-ul instantaneu.

Când faceți cumpărături pentru versiunea de încercare gratuită, fiți atent la funcții precum instalări WordPress cu un singur clic, scalabilitate maximă și asistență pentru clienți 24/7. Furnizorii de găzduire în cloud la toate prețurile oferă probe gratuite, dar o mulțime de servicii de găzduire în cloud ieftine oferă o valoare semnificativă pentru prețul lor dacă sunteți în căutarea unor opțiuni strict economice.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată de la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Kamatera se mândrește cu tehnologia de vârf și serviciile personale – unul dintre motivele pentru care această gazdă cloud se clasează atât de sus pentru serviciile sale de cloud gestionate și asistența clienților mereu disponibilă. Acest furnizor de găzduire oferă infrastructură cloud avansată și stocare de către experți specializați în cloud computing, lățime de bandă, nucleu CPU, echilibrare de încărcare și alte componente tehnice.

Diferențiatorul Kamatera este o încercare gratuită de găzduire VPS de 30 de zile, personalizată conform specificațiilor dvs. – cel mai potrivit pentru dezvoltatori și organizații. Dacă personalizările dvs. costă mai puțin de 100 USD pe lună, puteți profita de perioada de încercare gratuită de 30 de zile, urmată de tarife accesibile de facturare orară sau lunară.

Clienții se pot bucura de portalul de management personalizat ușor de utilizat și de alegerea a aproape 60 de sisteme de operare. Kamatera oferă suplimente precum certificate SSL și configurații de baze de date și de e-mail pentru taxe suplimentare.

2. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea expertului nostru

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Nu este de mirare că Cloudways ocupă locul înalt pentru găzduirea în cloud. Acest furnizor duce cloud computing la un nou nivel, în special pentru corporațiile mijlocii până la nivel de întreprindere. Clienții se bucură de un model de prețuri cu plata pe măsura utilizarii construit pe o scară variabilă și au posibilitatea de a alege mai mulți furnizori de cloud de top: DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS sau Google Cloud Platform.

Cloudways oferă, de asemenea, un panou de control personalizat robust pentru colaborare și gestionarea mai multor proiecte simultan. Clienții își pot personaliza și mai mult planul alegând câtă memorie RAM, lățime de bandă și stocare a bazei de date este nevoie cu doar un clic de mouse.

Găzduirea în cloud oferă o scalabilitate supremă în comparație cu serverele fizice tradiționale.

Toate planurile au funcții de top, cum ar fi monitorizare în timp real, asistență constantă pentru clienți, firewall-uri dedicate și corecție regulată de securitate. În timp ce costul planurilor de găzduire în cloud Cloudways este de nivel mediu, valoarea pe care o aduce dezvoltatorilor și organizațiilor profesioniști este incontestabilă.

Vă veți bucura de timpul rapid de configurare și spațiul de stocare SSD amplu. În plus, cititorii Gazduirweb se pot bucura de o reducere la primele trei luni de serviciu de stocare în cloud.

3. Servicii web Amazon

Amazon Web Services are cea mai cuprinzătoare și mai larg adoptată platformă cloud din lume. Nivelul gratuit AWS vă oferă o experiență practică cu serviciul de găzduire, astfel încât să puteți testa produsele, platforma și serviciile Amazon.

Pachetele de găzduire web ale companiei sunt disponibile pe un spectru de planuri gratuite, inclusiv încercări gratuite pe termen scurt (de obicei 30-60 de zile), încercări gratuite pe termen lung (12 luni) și servicii de găzduire 100% gratuite. Nu puteți greși profitând de stocarea gratuită în cloud cu AWS.

Amazon Web Services este cel mai mare furnizor global de servicii cloud.

AWS oferă multe planuri care se potrivesc unei game largi de nevoi pentru organizațiile medii până la mari, inclusiv alegerea serverului Windows sau a serverului Linux. De asemenea, utilizatorii pot selecta găzduirea cloud neadministrată sau gestionată.

Când utilizarea nivelului gratuit expiră sau dacă utilizați mai multe date decât alocația lunară, AWS oferă un model simplu de tarifare cu plata pe măsură. AWS se remarcă prin cloud computing extrem de scalabil, rețeaua redundantă de servere cloud și spațiul de stocare impresionant. Clienții pot alege dintre planuri care oferă diferite dimensiuni de stocare în cloud și asistență pentru clienți.

4. IBM Cloud

IBM Cloud este renumit pentru performanța și securitatea sa excepțională. Studenții și micii proprietari de site-uri web pot folosi IBM Cloud cu multe opțiuni gratuite de găzduire în cloud, inclusiv teste temporare gratuite și produse întotdeauna gratuite. Utilizatorii pot alege dintre mai mult de 50 de încercări gratuite de găzduire în cloud și 40 de opțiuni gratuite de nivel.

Nivelul gratuit IBM are unele limitări în ceea ce privește resursele serverului, așa că atâta timp cât utilizatorii nu necesită prea mult spațiu de stocare gratuit, ei pot profita de acest plan pe termen nelimitat. Dacă sunteți mulțumit de perioada de încercare gratuită sau doriți să faceți upgrade la un plan cu plată, această gazdă web oferă un model simplu de preț cu plata pe măsură.

Cea mai bună valoare: găzduire cloud ieftină, începând de la 4,00 USD

Dacă nu puteți găsi un serviciu de găzduire web gratuit, bazat pe cloud, care să vă satisfacă nevoile, puteți opta oricând pentru un plan de găzduire ieftin. Am analizat cei mai buni furnizori de găzduire în cloud pentru uz, hardware, timp de funcționare, suport și prețuri.

Unele funcții recurente fără de care nu putem trăi includ lățime de bandă, stocare și baze de date nelimitate, găzduire gratuită WordPress și creatori de site-uri, copii de rezervă gratuite, chat live 24/7 și timp de funcționare aproape 100%. Este posibil să plătiți puțin mai mult pentru cele mai bune funcții, dar valoarea pe care o aduc merită investiția.

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

7. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

8. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

9. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Hardware de top alimentat de OpenStack și KVM
 • Aprovizionare instantanee și resurse garantate
 • Opțiuni pentru 2-4 nuclee CPU și până la 8 GB RAM
 • Gestionați și scalați rapid resursele
 • IP dedicat și confidențialitatea domeniului disponibile
 • Începeți acum Bluehost.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată, platforma Bluehost este o opțiune excelentă. Compania face tranziția de la propriile planuri comune fără probleme. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Vedeți mai mulți furnizori de găzduire în cloud >>

Alte servicii gratuite de găzduire în cloud

Unii furnizori de găzduire oferă planuri care sunt cele mai potrivite pentru studenți sau dezvoltatori web individuali. Începătorii beneficiază de un serviciu de găzduire web care include avantaje precum înregistrarea gratuită a numelor de domeniu, instalări WordPress cu un singur clic și adrese de e-mail nelimitate și certificate SSL. În căutarea celui mai bun furnizor de găzduire în cloud, ați putea lua în considerare unul dintre aceste servicii:

 • Google Cloud
 • Microsoft Azure
 • DigitalOcean

În timp ce veți ajunge să plătiți pentru un furnizor de stocare în cloud pe termen lung, aceste planuri de găzduire oferă probe lungi gratuite, cu o mulțime de avantaje. Indiferent dacă lansați prima aplicație mobilă sau sunteți bine versat în găzduirea web în cloud, una dintre aceste companii vă va satisface cu siguranță nevoile.

Ce servicii cloud sunt gratuite pentru studenți?

Reducerile studenților la găzduirea web sunt unul dintre numeroasele avantaje ale învățământului superior. Indiferent dacă construiți un portofoliu profesional pentru a obține primul loc de muncă sau că lucrați independent pentru a plăti școala – puteți alege un furnizor de găzduire în cloud care oferă o reducere limitată în timp ce sunteți înscris într-un program cu normă întreagă de căutare a unei diplome.

Cerințele și reducerile vor varia pentru fiecare furnizor de server cloud, dar există o mulțime de planuri valoroase. De exemplu, Google Cloud for Students oferă acces gratuit la Qwiklabs, reduceri de certificare Google Workspace și alte instrumente în timp ce sunteți înscris la școală.

Care serviciu cloud gratuit este cel mai bun pentru dezvoltatori?

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire cloud gratuită, știți deja beneficiile acesteia față de găzduirea partajată sau găzduirea VPS gestionată. Dezvoltatorii web individuali nu au adesea nevoie de resursele de server dedicate ale unei mașini fizice sau de servicii mai avansate (cum ar fi un cloud hibrid sau un cloud VPS), așa că un server cloud standard poate fi cea mai bună opțiune de găzduire.

Dezvoltatorii ar trebui să ia în considerare nevoile lor de stocare și lățime de bandă atunci când aleg un furnizor de găzduire.

Planul dvs. va depinde de cantitatea de stocare SSD, de stocare în cloud și de lățimea de bandă de care vă așteptați ca site-ul dvs. să aibă nevoie. Dar pentru site-urile de dimensiuni mici și mijlocii – de exemplu, un site web cu mai puțin de 30.000 de vizitatori pe lună – nivelul gratuit AWS al Amazon ar trebui să ți se potrivească pur și simplu.

Ce gazde web oferă o garanție de rambursare a banilor?

Nu orice gazdă web va oferi o încercare gratuită. Știm – pacat! Dacă niciunul dintre acești furnizori gratuiti de cloud nu corespunde nevoilor dvs., vă puteți înscrie la o gazdă care oferă o garanție de rambursare a banilor. Garanțiile de rambursare sunt o modalitate excelentă de a vă testa gazda cloud într-un cadru fără riscuri.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Hardware de top alimentat de OpenStack și KVM
 • Aprovizionare instantanee și resurse garantate
 • Opțiuni pentru 2-4 nuclee CPU și până la 8 GB RAM
 • Gestionați și scalați rapid resursele
 • IP dedicat și confidențialitatea domeniului disponibile
 • Începeți acum Bluehost.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată, platforma Bluehost este o opțiune excelentă. Compania face tranziția de la propriile planuri comune fără probleme. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 4,79 USD

 • Redundanță ridicată înseamnă 100% garanție de funcționare
 • Alimentat de servere Intel Dual Xeon E5 și E7
 • Scalare automată gestionează cu ușurință creșterile bruște ale traficului
 • Asistență 24/7/365 disponibilă prin e-mail și chat live
 • Transfer GRATUIT de cont, e-mailuri și copii de rezervă zilnice
 • Începeți acum pe AccuWebHosting.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

AccuWebHosting combină perfect performanța și stabilitatea găzduirii în cloud cu accesibilitatea serverelor partajate. Proprietarii de site-uri își pot duce prezența online la nivelul următor prin scalarea automată… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
7 zile 40 GB – 125 GB Nou sau Transfer 6 minute

Care serviciu gratuit de găzduire în cloud este cel mai bun pentru tine?

Furnizorul de găzduire și planul pe care îl alegeți vor depinde de scopul și obiectivele site-ului dvs. Studenții și dezvoltatorii web începători se pot bucura de un plan ieftin și de mare valoare, cu o mulțime de suplimente, cum ar fi instalări cu un singur clic pentru constructor de site și spațiu de stocare amplu. Deoarece site-ul dvs. nu va atrage la fel de mult trafic, puteți renunța la unele dintre planurile de găzduire mai scumpe (dar încă accesibile).

Pentru proiecte mai mari, dezvoltatorii web începători și avansați ar putea avea nevoie să petreacă mai mult timp selectând un plan care să susțină creșterea și scalabilitatea viitoare. Acesta este un caz de utilizare pentru stocare nelimitată, RAM și planuri de lățime de bandă. Fii sigur că ești pe mâini bune dacă alegi un furnizor de găzduire pe această listă.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company