Ce este Wix.com? Recenzii, costuri și întrebări frecvente (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este Wix.com? Recenzii, costuri și întrebări frecvente (aprilie 2023)
Ce este Wix.com? Recenzii, costuri și întrebări frecvente (aprilie 2023)

Ce este Wix.com? Recenzii, costuri și întrebări frecvente (aprilie 2023)

Ce este Wix și cum te poate ajuta să fii online? Pentru fanii creării de site-uri de tip „do-it-yourself” care se tem să învețe cum să codeze, Wix ar trebui să fie pe lista dvs. scurtă de instrumente potențiale pentru job.

Versiunea scurtă: Wix este un constructor de site-uri online care oferă utilizatorilor simplitate prin glisare și plasare atunci când vine vorba de proiectarea și publicarea portofoliului, site-ului pentru afaceri mici, blog sau magazin online.

Constructorii de site-uri web sunt visul bricolătorului. Dacă doriți să construiți un site fără să angajați un dezvoltator sau să învățați să codificați, asigurați-vă că consultați recenzia noastră despre Wix de mai jos, împreună cu modul în care platforma se compară cu alte opțiuni premium pentru crearea de site-uri.

Care este evaluarea generală a Wix Website Builder?

De fapt, am făcut o învârtire recent la generatorul de site-uri bazat pe browser. M-am jucat cu opțiunile temei, am evaluat ușurința de utilizare, am dimensionat funcționalitatea în comparație cu costul și am realizat o recenzie aprofundată. În timp ce Wix este cu siguranță una dintre cele mai bune și mai cunoscute platforme de creare de site-uri web din industrie, descriem mai jos evaluările și feedback-ul nostru despre constructor. După cum puteți vedea, ne place mai degrabă Wix:

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ cu e-mail sau Facebook
 • Proiectarea prin glisare și plasare este foarte ușoară
 • 1 an de domeniu gratuit cu majoritatea planurilor
 • Credite publicitare în valoare de până la 300 USD
 • Acces la 1.000 de șabloane și instrumente suplimentare în App Market
 • Începeți acum cu Wix.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de constructor web, Wix este lider în industrie în ceea ce privește ușurința în utilizare, timpul de configurare și funcțiile disponibile. Serviciul de creare de site-uri WYSIWYG (What You See Is What You Get) bazat pe browser este, fără îndoială, una dintre cele mai importante mărci din această nișă a industriei și asta nu este fără o justă cauză. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți cei mai buni creatori de site-uri web din 2023 »

Cât costă Wix?

Când vine vorba de prețuri, considerăm că Wix este așa-așa. Cu siguranță nu puteți depăși prețul de jos al GRATUIT, dar planurile premium pot deveni scumpe pentru cei care doresc să adauge funcționalități de comerț electronic sau pluginuri de marketing, de exemplu. Costul nu este la fel de mare ca Squarespace, dar cu siguranță se încadrează la capătul mai scump al spectrului stabilit de cele mai bune planuri de constructor de site-uri. Concluzie: Wix nu este întotdeauna cel mai competitiv din punct de vedere al costurilor, dar costă totuși doar câțiva dolari pe lună pentru cel mai de bază plan. În plus, poți începe să proiectezi cu Wix gratuit!

Obțineți Wix gratuit timp de 14 zile »

Cum se compară Wix cu alți creatori de site-uri?

Dacă construirea site-ului ar fi un concurs de popularitate, Wix ar fi cu siguranță să stea alături de copiii cool. Platforma se menține în rândurile Weebly, Squarespace și WordPress.com. Cu toate acestea, veți observa în comparația noastră cap la cap a celor mai buni constructori de site-uri că fiecare platformă are propriile puncte forte și domenii care ar putea fi îmbunătățite.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi. Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire pentru creatorii de site-uri web »

Design și personalizare: Wix vs. Alții

Wix este o platformă de creare a site-urilor cu lansare rapidă. Înregistrează-te cu un cont Facebook sau Gmail și vei răsfoi teme în câteva secunde. Ceea ce consider cel mai atrăgător la Wix în comparație cu alți creatori de site-uri nu este doar numărul de teme disponibile, ci și modul în care sunt organizate. Wix oferă categorii de șabloane specifice industriei , așa că, indiferent dacă ești un agent imobiliar, un muzician sau proprietarul unei pensiuni, vei găsi rapid un design care să completeze marca ta.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire pentru creatorii de site-uri web »

Comerț electronic: Wix vs. Alții

În timp ce șabloanele Wix se adresează nișelor de afaceri, funcționalitățile de comerț electronic sunt destul de simple : coșuri de cumpărături, mai multe gateway-uri de plată și instrumente pentru a gestiona opțiunile de expediere și regulile fiscale. Dacă ești serios să dezvolți o afacere online – plănuiește să afișezi sute sau mii de produse și te aștepți să urmărească tot traficul și veniturile – te invit să verifici cele mai bune gazde de comerț electronic și creatorii de site-uri web însoțitori:

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire pentru comerțul electronic »

Blogging: Wix vs. Alții

Puteți folosi Wix pentru a începe un blog? Absolut! Blogging-ul este doar una dintre numeroasele categorii de șabloane disponibile. Blog alimentar, blog de modă, blog de afaceri — îți denumești nișa de blog, iar Wix probabil are un design gata de utilizare. Deoarece editorul este un aspect WYSIWYG (adică ceea ce vedeți este ceea ce obțineți), experiența de configurare a blogului este foarte intuitivă . Indicați și faceți clic sau trageți și fixați pentru a personaliza aspectul, apoi concentrați-vă pe cuvintele de pe ecran. Acum, este Wix cea mai bună opțiune pentru blogging? Personal, aș merge cu gazda web numărul 1 pentru bloggeri:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire pentru blogging »

Ușurință în utilizare și asistență: Wix vs. Alții

Interfața Wix este foarte ușor de învățat – foarte intuitivă și probabil să vă lase cu un rezultat final care vă va plăcea. Nu este cea mai robustă platformă, dar nu trebuie să fie pentru a satisface nevoile marii majorități a utilizatorilor săi. Un efect secundar al faptului că este destul de simplu și ieftin, totuși, este că nu plătești exact pentru o echipă de asistență permanentă de guru tehnici.

În calitate de client plătitor, veți avea acces la linia de asistență pentru clienți Wix, chat live și serviciul de bilete. Cu toate acestea, alegerea unei companii de găzduire partajată la fel de accesibilă vă va oferi nu numai mai multe funcții de creare de site și marketing, ci și o experiență mai bună de asistență pentru clienți.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire pentru creatorii de site-uri web »

Wix este pentru tine?

Veți fi încântați să aflați că vărul meu bebeluș nu a căzut la moarte ca urmare a construcției mele de exersaucer. Acum stă de unul singur și, deși nu pot să-mi asum tot meritul, nu regret abordarea mea de bricolaj. De asemenea, nu ar trebui să aveți rețineri în a alege Wix ca constructor de site-uri. Este un instrument fantastic la un cost rezonabil. Dacă nu sunteți vândut, totuși, asigurați-vă că consultați alte planuri de creare de site-uri pe care le recomandăm.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,6/5,0 față de altele
 • Wix: 16,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 16,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company