Ce este Weebly.com? 6 fapte cheie și recenzie de experți (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este Weebly.com? 6 fapte cheie și recenzie de experți (aprilie 2023)
Ce este Weebly.com? 6 fapte cheie și recenzie de experți (aprilie 2023)

Ce este Weebly.com? 6 fapte cheie și recenzie de experți (aprilie 2023)

Ce este Weebly? Cum se compară cu alți creatori de site-uri web? Cât costă Weebly? Avem răspunsuri la aceste întrebări și multe altele, cu recenzia noastră cuprinzătoare și comparațiile cu alte opțiuni care vă pot ajuta să proiectați, să creați și să lansați cu ușurință un site web.

Weebly provine dintr-o poveste tehnologică familiară, care începe cu o mână de prieteni de facultate care se încurcă cu noua tehnologie. În acest caz, o grămadă de studenți în vârstă de 20 de ani de la Universitatea Penn State și-au propus să creeze software care să faciliteze construirea unui site web personal pentru oricine, indiferent de nivelul de confort sau de experiența tehnologiei. Rezultatul final s-a transformat în Weebly, primul constructor de site-uri web din lume care a continuat să alimenteze peste 40 de milioane de site-uri web care înregistrează în total 325 de milioane de vizitatori în fiecare lună.

Mai mult de un deceniu mai târziu, generatorul de site-uri web Weebly vă ajută să creați site-ul perfect pentru a vă prezenta munca, indiferent dacă sunteți proprietar de afaceri, artist, dezvoltator sau student.

1. Care este evaluarea generală a lui Weebly? 4,9/5,0

Pentru a spune simplu, Weebly este un site web pentru construirea de site-uri web . Platforma online elimină nevoia de codare manuală și înlocuiește procesul cu o interfață intuitivă de tip drag-and-drop. Portalul este cunoscut ca un editor WYSIWYG, pentru „ceea ce vezi este ceea ce primești”.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Generatorul web online vă permite să proiectați cu ușurință
 • Sute de teme profesionale GRATUITE
 • Vinde produse nelimitate pentru magazinul tău online
 • Instrumente GRATUITE pentru SEO, statistici și captarea clienților potențiali
 • Asistență prin forumuri, telefon, e-mail și chat
 • Începeți acum cu Weebly.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Dacă sunteți nou în lumea designului web și a creării de site-uri, Weebly este exact lucrul care vă ajută să vă stabiliți prezența web personală sau profesională. Cel mai cunoscut pentru editorul de site-uri web bazat pe browser, drag-and-drop, disponibil gratuit online, software-ul Weebly este acum disponibil ca valoare adăugată pentru unele dintre cele mai importante planuri de găzduire de pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

De fapt, Weebly este primul constructor de site-uri WYSIWYG – cei trei fondatori l-au învins pe concurentul de peste mări Wix la piață cu aproximativ șase luni. Sistemul Weebly permite utilizatorilor să adauge, să editeze și să aranjeze conținut, cum ar fi text, fotografii, hărți și videoclipuri, pe un site web cu doar câteva clicuri de mouse.

Suntem foarte familiarizați cu creatorii de site-uri, evaluându-i pe criterii precum ușurința de utilizare, caracteristici și preț, precum și revizuirea celor mai bune platforme pentru construirea de magazine online. Așa cum era de așteptat, generatorul principal de site-uri web continuă să impresioneze. Simplitatea și intuitivitatea interfeței cu utilizatorul pur și simplu nu pot fi depășite, iar Weebly include receptivitate cu toate temele programului.

Interfața modernă pentru crearea de site-uri web Weebly oferă funcționalitate completă de glisare și plasare.

Unii detractori nu le plac limitările de design structurat pe care Weebly le impune pentru a realiza modele prietenoase cu dispozitivele mobile, dar de fapt apreciem că Weebly nu oferă începătorilor în design web suficientă frânghie cu care să se atârne. Noi acordăm Weebly cele mai mari note pentru un sistem care permite creativitatea și funcționalitatea.

2. Cum se compară Weebly cu alți creatori de site-uri?

Deși majoritatea creatorilor de site-uri web oferă aceeași funcționalitate de bază drag-and-drop, fiecare platformă tinde să valorifice o anumită specialitate. Squarespace, de exemplu, rezonează cu artiști și fotografi cu șabloane ultra-puternice, impresionante vizual. Wix oferă flexibilitate maximă, în timp ce BoldGrid și-a creat o nișă ca fiind singurul constructor de site-uri WordPress.

Am scris o mulțime de ghiduri utile care intră în mai multe detalii despre modul în care fiecare platformă de creare de site-uri web se compară pentru diferite valori și utilizări. Iată o mostră:

 • (Top 6 recenzii) Comparați Wix vs Squarespace vs WordPress vs Weebly
 • Cele mai bune 15 alternative WordPress pentru site-uri web, bloguri și magazine online
 • Cei mai buni creatori de site-uri de comerț electronic pentru fiecare nișă (Top 12)
 • Cele mai bune 13 recenzii pentru constructori web „WYSIWYG” (2023)

După cum puteți vedea, Weebly se compară favorabil cu multe alte platforme. Opțiunile găzduite complet tind să fie puțin mai scumpe decât cele ale mai multor concurenți, dar companiilor le este greu să învingă ușurința de utilizare a lui Weebly. Nu avem nicio reținere în a recomanda o versiune de Weebly auto-găzduită, mai ales dacă intri pentru prima dată în lupta de creare a site-ului web.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte recenzii ale creatorilor de site-uri web »

3. Este Weebly gratuit?

Puteți începe să utilizați Weebly pentru prețul mic al introducerii numelui și adresei de e-mail și al creării unei parole. Contul gratuit include generatorul de site și 500 MB de spațiu de stocare, dar site-ul dvs. web va afișa reclame Weebly și va locui într-un subdomeniu (înseamnă că adresa URL va fi de tipul sitename.weebly.com).

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly se află în clica de elită a constructorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Cu toate acestea, trecerea la Planul de început pentru 6 USD pe lună vine cu un domeniu personalizat gratuit, spațiu de stocare nelimitat, analize de site-uri și fără anunțuri. Pachetele găzduite de Weebly cresc până la 26 USD în fiecare lună pentru site-uri puternice de comerț electronic care au nevoie de instrumente de marketing prin e-mail.

Weebly auto-găzduit este de obicei ceva mai ieftin decât Planul de pornire. Companiile de găzduire includ în mod regulat Weebly cu planuri de găzduire partajată, într-un efort de a ușura procesul de creare a site-ului pentru începători. Trei dintre furnizorii noștri preferați, enumerați mai jos, oferă Weebly plus o mulțime de gratuități și asistență de top pentru mai puțin de 5 USD pe lună.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri Bluehost GRATUIT (produs de WordPress)
 • Teme personalizate și integrare ușoară cu instrumente de comerț electronic
 • Asistență de specialitate disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Cea mai lungă recomandare de găzduire WordPress.org
 • Servicii profesionale opționale pentru a vă ajuta să vă proiectați, să construiți și să vă comercializați site-ul
 • Începeți acum Bluehost.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Cu Bluehost, noii proprietari de site-uri au la îndemână simplitatea de tip drag-and-drop a constructorului de site-uri WordPress. Acest lucru face ca lansarea unui nou brand online, magazin sau site personal de la zero să fie relativ nedureroasă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri Weebly GRATUIT sau configurare WordPress
 • Migrații automate ale site-ului web fără griji
 • Interfață cPanel ușor de utilizat și zonă de pregătire
 • Sisteme personalizate de bilete și chat pentru asistență 24/7
 • SuperCacher cu memorare în cache statică și dinamică
 • Începeți acum pe SiteGround.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Știi că trebuie să construiești un site web, dar nu știi de unde să începi. Ei bine, SiteGround vă va oferi nu una, ci două opțiuni extrem de populare și ușor de utilizat pentru a crea prezența online a visului dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

4. Care este diferența dintre Weebly găzduit de sine și complet?

Creatorii de site-uri diferă în ceea ce privește modul în care oferă servicii clienților lor. Wix și Squarespace oferă doar opțiuni complet găzduite, ceea ce înseamnă că toate fișierele site-ului dvs. trăiesc pe serverele lor – se ocupă de toate lucrurile esențiale, tehnice, dar veți avea control și acces limitat la datele dvs.

Weebly urmează mai mult modelul WordPress, oferind atât opțiuni complet, cât și opțiuni auto-găzduite. Auto-găzduit înseamnă instalarea software-ului pe propriul cont de găzduire, oferindu-vă o supraveghere totală a site-ului și a fișierelor dvs. Spre deosebire de WordPress auto-găzduit, totuși, puteți găzdui Weebly numai dvs., înregistrându-vă la un furnizor de găzduire care a colaborat cu Weebly; generatorul de site nu este disponibil prin instalări cu un singur clic, așa cum sunt alte sisteme majore de gestionare a conținutului.

În general, preferăm controlul suplimentar pe care îl oferă opțiunile auto-găzduite; utilizatorii își pot schimba gazdele web și își pot migra datele fără a pierde site-ul la care au lucrat atât de mult. Cu platforme găzduite precum Wix și Squarespace, fie ești blocat cu ele pe termen lung, fie trebuie să începi de la zero în altă parte.

5. Este Weebly cel mai bun pentru bloguri, afaceri sau alte proiecte?

Weebly excelează cu teme impresionante, profesionale, care sunt adaptate mai multor nevoi diferite: blogging, evenimente, portofolii și magazine online. Șabloanele de blog pot sta pe cont propriu sau pot funcționa ca parte a unui site web mai mare, iar instrumentele de publicare oferă utilizatorilor control total asupra conținutului lor. Antreprenorii se vor bucura să aibă un coș de cumpărături complet integrat și un proces de plată ca parte a site-ului lor de comerț electronic, dar proprietarii de site-uri mai experimentați ar putea prefera o platformă de comerț electronic mai specializată, cum ar fi Shopify, WooCommerce sau Magento.

Indiferent de cazul de utilizare, clienții Weebly vor aprecia puternicul SEO, sau optimizarea motoarelor de căutare, instrumente care ajută motoarele de căutare și publicul să vă găsească site-ul. Toate site-urile Weebly oferă o hartă a site-ului, meta descrieri, etichete alternative și alte caracteristici, precum și un ghid util pentru cercetarea cuvintelor cheie și creșterea traficului.

6. Cum încep?

Încă din zilele sale ca proiect de clasă la Penn State, platforma Weebly a crescut pentru a deveni o companie de 455 de milioane de dolari care are aproximativ 300 de angajați. Pe lângă generatorul de site-uri, Weebly a adăugat instrumente de comerț electronic și marketing prin e-mail pentru a deveni un set de instrumente complet pentru construirea mărcii dvs. online.

Începeți cu Weebly GRATUIT »

Acum că ați citit despre platformă, este timpul să vă scufundați și să vă deschideți site-ul online. Prima ta decizie va fi să găzduiești site-ul cu Weebly sau pe propriul cont de găzduire. Pentru a evita durerile de cap de la mutarea site-ului dvs. odată ce depășiți opțiunea găzduită de Weebly, vă recomandăm să mergeți cu o gazdă partajată de renume.

Pe lângă Bluehost, pentru care am garantat deja, SiteGround este o altă opțiune de top. SiteGround tocmai a început să ofere servicii Weebly în 2016; deși este puțin mai scump, SiteGround vine cu performanțe premium, împreună cu o mulțime de funcții și asistență suplimentare. Construire site fericită!

Vezi recenzia noastră completă despre Weebly

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Weebly este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenta noastră Alexandra Anderson l-a scos recent pe Weebly și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Weebly:

Weebly este unul dintre creatorii mei preferați de site-uri web pe care să-l recomand începătorilor, nu numai datorită interfeței primitoare și intuitive, ci și pentru că multe dintre gazdele de top au ales să ofere Weebly gratuit cu planurile lor. Este ușor să iubești simplitatea de tip drag-and-drop și temele prietenoase cu comerțul lui Weebly, iar curba de învățare este practic inexistentă.

Înainte de a vă înscrie la Weebly, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Weebly. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Weebly
 • Weebly: 4,9/5,0 față de alții
 • Weebly: 10,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Weebly este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Weebly. Și la 10,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Weebly.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company