Ce este VPS Hosting? 5 întrebări frecvente despre cost, definiții și gazde de top (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este VPS Hosting? 5 întrebări frecvente despre cost, definiții și gazde de top (aprilie 2023)
Ce este VPS Hosting? 5 întrebări frecvente despre cost, definiții și gazde de top (aprilie 2023)

Ce este VPS Hosting? 5 întrebări frecvente despre cost, definiții și gazde de top (aprilie 2023)

Ce este găzduirea VPS, vă puteți întreba – și unde se potrivește dintre toate opțiunile de găzduire web? Ei bine, mulți cunosc analogia locuinței atunci când vorbesc despre găzduire web: găzduirea partajată înseamnă închirierea unui apartament, VPS este ca și cum ai deține un apartament, iar serverele dedicate sunt echivalente cu a-ți deține propria casă. Am folosit destul de mult comparația, dar este timpul pentru ceva nou.

Imediat după descoperirea și utilizarea Pizza-as-a-Service pentru a descrie modelele de servicii cloud, suntem gata să comparăm toate aspectele legate de găzduirea web cu pizza. Rapid, VPS înseamnă server privat virtual și se află între planurile partajate și dedicate pe spectrul de găzduire. Când vine vorba de pizza (așa cum fac toate lucrurile în mod inevitabil), VPS echivalează cu împărțirea unei pizza cu un prieten și alegerea toppingurilor specifice pe care le doriți pentru fiecare jumătate.

Să aruncăm o privire la cele mai bune gazde și servicii pe care le recomandăm înainte de a defini găzduirea VPS și de a sublinia avantajele sale delicioase și brânzoase.

1. Care sunt cele mai bune servicii de găzduire VPS? (Top 3)

Când sunteți gata să vă actualizați găzduirea la un plan VPS, vedeți dacă gazda actuală oferă serviciul. Dacă ne-ați ascultat și v-ați înscris la unul dintre furnizorii noștri de top de găzduire partajată, sunt șanse ca compania să vă migreze site-urile, aplicațiile și fișierele către un plan VPS gratuit.

În caz contrar, aruncați o privire la cei trei furnizori favoriți de VPS de mai jos. Când faceți cumpărături, acordați atenție companiilor care oferă stocare SSD mai puternică și mai rapidă, infrastructură cloud redundantă și scalabilă, corecții gestionate și actualizări și furnizare instantanee.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. Variind de la medii neadministrate, bare-metal până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți mai multe gazde VPS de top »

2. Ce înseamnă găzduire VPS?

Când vine vorba de diferitele tipuri de planuri de găzduire disponibile, vă puteți gândi la găzduirea partajată ca la pizza ieftină deja făcută pe care o puteți împărți cu șapte sau opt prieteni – există puține cuvinte despre topping-uri și veți primi doar o felie sau doi, chiar dacă stomacul tău mârâit cere mai mult.

Cu găzduirea VPS, tu și o altă persoană puteți alege dintre ingrediente de calitate superioară și puteți decide dacă ananasul, de exemplu, ar trebui să meargă doar pe o parte din pizza. Găzduirea dedicată, pe de altă parte, se aseamănă cu omiterea meniului de livrare în favoarea creării proprii și a nu partaja cu nimeni altcineva. Ai control total asupra gustului pizza ta, chiar dacă altcineva ar putea găti plăcinta în cuptorul lor.

Gazduirea VPS ofera clientilor mai multe resurse si flexibilitate fara a investi intr-un server dedicat.

În găzduirea VPS, un server a fost împărțit în partiții virtualizate sau mașini virtuale. Aveți mai mult control și resurse de calcul decât pachetele de găzduire partajată (cu alte cuvinte, mai multă pizza pentru a vă satisface apetitul tot mai mare), dar totuși partajați hardware-ul cu alți clienți VPS, în timp ce traficul dvs. crește până la punctul în care un server dedicat obține cel mai mult financiar și performanță. sens.

Un VPS rulează propria copie a sistemului de operare și acționează ca un server dedicat independent, chiar dacă serverul fizic poate conține mai multe medii virtuale. Utilizatorii au drepturi administrative asupra VPS-ului lor și își pot instala propriile instanțe ale diferitelor aplicații, inclusiv Apache, PHP sau MySQL.

3. Ce este Găzduirea VPS „Cloud”?

Ca și în cazul tuturor acestor analogii de găzduire, găzduirea în cloud face lucrurile puțin mai neclare și dificil de explicat. Revenind la pizza, găzduirea cloud VPS seamănă aproximativ cu a mânca la un bufet de pizza la prețuri accesibile. Puteți lua felii din mai multe tipuri diferite de pizza și puteți merge înapoi la bufet pentru mai multe dacă sau când vă este foame.

Un VPS bazat pe cloud încă atrage resurse dintr-o mașină virtuală, dar mediul este format din mai multe servere diferite, în cluster sau conectate împreună. Fiecare server cloud ajută la efectuarea unui anumit set de sarcini, iar alte servere sunt gata să fie completate în cazul în care ceva eșuează sau se blochează. Acest lucru face găzduirea cloud VPS extrem de performantă, scalabilă și de încredere.

Pentru ca analogia cu pizza să se aplice cu adevărat, totuși, trebuie să facem câteva modificări ciudate. Majoritatea planurilor de găzduire VPS în cloud adoptă un model cu plata pe măsură, facturând clienții exact resursele de calcul sau de stocare utilizate. Așadar, cloud VPS este ca și cum ai mânca la un bufet de pizza – adică dacă vizitezi unul care te taxează cu felia și te lasă să pui pizza nemâncata înapoi pe bufet. Indiferent, asigurați-vă că consultați cei trei furnizori de găzduire cloud VPS favoriți:

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

3. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți mai multe gazde cloud de top »

4. Care sunt avantajele și cât costă?

Trecerea de la un plan de găzduire partajat la un VPS deblochează o mulțime de funcționalități noi. Capacitatea de a vă configura mediul prin acces complet root este un avantaj major al găzduirii VPS, împreună cu creșterile vizibile ale performanței și stabilității, deoarece mai puțini clienți împart resursele de calcul.

Dacă responsabilitatea tehnică adăugată te intimidează, totuși, mulți furnizori de găzduire încep să ofere servicii gestionate la nivel de VPS. Aceasta înseamnă că experții interni și personalul de asistență al companiei se vor ocupa de orice, de la setările de server și instalarea software-ului până la optimizarea platformei și securitatea îmbunătățită. Gazda dvs. se va ocupa de întreținerea și actualizarea infrastructurii, astfel încât să vă puteți concentra asupra companiei, aplicației sau site-ului dvs. web.

Mulți furnizori de găzduire VPS oferă servicii gestionate, cum ar fi corecții de securitate sau actualizări ale sistemului de operare.

Datorită caracteristicilor, resurselor și asistenței actualizate, planurile de găzduire VPS sunt, de înțeles, mai scumpe decât găzduirea partajată. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că VPS-ul este prohibitiv sau că nu puteți găsi servicii bune la prețuri excelente și accesibile. Planurile VPS simple și simple de la furnizori de găzduire respectați și reputați încep de obicei în jur de 30 USD pe lună – deși multe dintre gazdele noastre VPS preferate ne permit să vă oferim o reducere.

Pe măsură ce adăugați resurse de calcul și servere la clusterul dvs. VPS, așteptați-vă totuși să crească prețurile respective. Un alt mare beneficiu al găzduirii VPS, în special al aromei cloud, este capacitatea de a vă scala rapid infrastructura pentru a satisface cerințele de trafic. Puteți adăuga sau elimina servere, adesea într-un mod automat, cu un clic sau două de mouse și plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

5. Pentru ce este folosită găzduirea VPS și cine are nevoie de ea?

Găzduirea VPS este serviciul de alegere pentru întreprinderile mici sau mijlocii întreprinderile mici sau mijlocii care caută mai mult control, flexibilitate și performanță decât găzduirea partajată, dar fără investiția necesară pentru a trece până la un server dedicat. În timp ce toată lumea, de la proprietarii de site-uri web nedumeriți până la dezvoltatorii individuali experimentați, populează rândurile clienților de găzduire partajată, utilizatorii VPS au de obicei experiență la nivel profesional sau nevoi de afaceri critice de la găzduirea web.

Disponibilitatea, securitatea și viteza sunt toate importante pentru companii. Planurile de găzduire VPS oferă asta și multe altele, automatizează adesea procesele de rutină, inclusiv monitorizarea securității și echilibrarea încărcăturii și pornind servere și resurse de calcul suplimentare. Deși configurarea infrastructurii și proceselor tale VPS poate fi ceva mai intensă (sau nu, dacă ai un plan de găzduire gestionat), automatizarea și serviciile adăugate din pachetele VPS fac adesea ca experiențele clienților să semene cu cele ale găzduirii partajate „set-o și uită-l”. ” rutină.

Deci, cum vă poate ajuta un server virtual să vă extindeți afacerea?

Așa cum pizzariștii aruncă aluatul în aer pentru a-l extinde, planurile de găzduire VPS vă pot ridica afacerea la noi culmi. Pe măsură ce avansați (sperăm cu una dintre gazdele noastre recomandate), sperăm că aventurile dvs. de găzduire VPS vor fi la fel de incitante și delicioase precum întâlnirea cu pizza de noapte târziu, care servește felii calde și proaspete de pizza cu pui de bivoliță.

Având un rol administrativ mai mare asupra mediului dvs. de găzduire, vă puteți asigura că serverul dvs. virtual privat este perfect adaptat nevoilor site-ului sau aplicației dvs. Performanța și securitatea de top vor spori încrederea mărcii dvs. în rândul potențialilor consumatori.

Ingredientele de top, cum ar fi scalabilitatea, infrastructura redundantă în cloud, flexibilitatea maximă și facturarea cu plata pe măsură, vă oferă o gustare a beneficiilor pe care o gazdă VPS le poate oferi.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 4,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 4,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company