Ce este un cont de găzduire web? Începeți cu o gazdă (Ghid 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este un cont de găzduire web? Începeți cu o gazdă (Ghid 2023)
Ce este un cont de găzduire web? Începeți cu o gazdă (Ghid 2023)

Ce este un cont de găzduire web? Începeți cu o gazdă (Ghid 2023)

Ce este un cont de găzduire web, vă puteți întreba? Ei bine, atunci când majoritatea oamenilor descriu găzduirea pentru începători, aceștia folosesc analogia cu locuința încercată și adevărată: găzduirea partajată este ca și cum ai închiria un apartament, VPS este un apartament, iar serverele dedicate echivalează cu a-ți deține propria casă. Cu toate acestea, într-o încercare nesfârșită de a menține lucrurile interesante, am comparat conturile de găzduire web cu pizza și căutarea iubirii. Acum, este timpul să condimentez lucrurile și să apelez la o altă pasiune de-a mea: mâncarea mexicană.

Credeți sau nu, găzduirea web poate fi considerată ca un meniu indulgent de carne, fasole, brânză și condimente pe care să le aranjați și să le pregătiți după cum credeți de cuviință. Am combinat o masă cu cinci feluri de descrieri, definiții, caracteristici și prețuri ale conturilor de găzduire, culminând cu alegerile noastre pentru cele mai bune conturi de găzduire. De ce ți-e foame?

Web Hosting Definiție

La cel mai elementar nivel, conturile de gazduire web iti ofera acces la computere mari, numite servere, unde poti stoca fisierele si informatiile necesare realizarii unui site web sau aplicatie. Serverele se conectează la internet pentru a partaja și a furniza acel conținut utilizatorilor. Deși este posibil pentru dvs. să vă operați propriul server și să vă găzduiți propriul site web, pentru a face acest lucru necesită o mulțime de experiență și răbdare în timp ce treceți prin numeroasele dureri de cap care vor apărea. Dacă doriți mai multe informații, am creat un ghid util care explică elementele de bază ale găzduirii web.

De ce să petreci ani de zile învățând cum să faci tortilla perfectă de la zero, când ai putea merge pur și simplu la restaurantul tău mexican preferat dintr-un capriciu? Marea majoritate a proprietarilor de site-uri web vor achiziționa servicii de găzduire de la o companie de renume, la fel ca optând pentru o cină plăcută cu prietenii.

Similar cu mâncarea mexicană, diferitele tipuri de conturi de găzduire web pot fi descrise în mare măsură ca utilizând aceleași ingrediente în configurații diferite. Bucurați-vă de aceste descrieri de găzduire care compară serverele partajate, virtuale, cloud și dedicate, pe lângă alte formate specializate de găzduire web.

Definiție de găzduire partajată

Când vine vorba de mâncare mexicană, găzduirea web partajată este ca chipsurile și salsa gratuite aduse la sosirea ta, sau poate o farfurie grămadă de nachos. Poate una dintre acele margarite uriașe servite într-un pahar mare comic cu două paie?

Contul de găzduire web pe care îl alegeți depinde în mare măsură de puterea de calcul de care aveți nevoie.

Ideea este că veți folosi resursele de calcul ale unui server alături de toți ceilalți care stau la masă. Deși nu aveți niciun cuvânt de spus cu privire la setările serverului sau la toppingurile nacho, cele mai bune planuri vin cu tot ce ați putea avea nevoie – și probabil chiar și câteva lucruri suplimentare pe care nu le veți atinge. Serios, cine vrea măsline negre pe nachos? Același lucru este valabil și pentru caracteristicile de găzduire de nișă, cum ar fi accesul Secure Shell (SSH) sau phpMyAdmin, pentru clienții fără experiență.

Există reguli nescrise conform cărora toată lumea ar trebui să aibă o cotă egală atât din resursele nachos, cât și din server, dar întotdeauna riscați să luați masa cu acel prieten care ia chip după chip și scoate toate cele mai bune topping-uri. Acei meseni afectează starea de spirit la întreaga masă, la fel cum un porc de resurse afectează performanța serverului pentru ceilalți clienți de găzduire. Chiar dacă multe gazde oferă spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, companiile vor penaliza adesea clienții care merg prea departe.

Indiferent dacă sunteți în căutarea primului cont de găzduire web sau pur și simplu o nouă casă pentru site-ul dvs. existent, instalările de software cu un singur clic, asistența clienților 24/7 și garanțiile puternice de funcționare ar trebui să fie ingredientele de bază ale unei opțiuni puternice de găzduire partajată. În timp ce te uiți peste meniu, fii atent la felul tău preferat de mâncare: ar putea însemna obținerea de SSD-uri de înaltă performanță, un constructor de site-uri web sau ajutor suplimentar pentru SEO. Cele trei gazde preferate de la acest nivel reprezintă o secțiune transversală excelentă a varietății de conturi de găzduire disponibile:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde partajate »

Definiție de găzduire VPS

Puține lucruri trec apetitul ca o farfurie aburindă de fajitas care se îndreaptă spre tine. Multe locuri oferă fajitas făcute pentru doi sau patru, iar acesta este exemplul perfect de găzduire VPS. Pentru server privat virtual, planurile de găzduire VPS înseamnă că serverele sunt împărțite în partiții virtualizate sau mașini virtuale, care acționează apoi ca unități dedicate independente.

Clienții încă împart un server, dar fiecare se bucură de porțiuni mult mai mari și au un control mai mare asupra resurselor lor de calcul. Proprietarii de site-uri cu un plan VPS își pot configura stiva de găzduire alegând sistemul de operare, serverul web, platforma bazei de date sau cadrul de programare. Multe site-uri cu creștere rapidă apelează la găzduirea VPS, astfel încât să poată scala rapid lățimea de bandă și memoria.

Cu mâncarea mexicană în stil VPS, puteți împărtăși simultan o masă cu însoțitorii dvs. de masă și puteți mânca exact ceea ce doriți. Nu-ți place ceapa, dar vrei smântână suplimentară? Bucurați-vă!

Pe măsură ce nevoile dvs. de găzduire cresc și cerințele de server devin mai complexe, un cont VPS puternic vă va ajuta să creșteți și mai mult. Cele mai bune planuri vin de obicei cu hardware actualizat, instrumente administrative gratuite și servicii gestionate incluse pentru a vă ajuta să configurați și să mențineți cel mai sigur și performant mediu de găzduire. Acești furnizori premium oferă unele dintre cele mai bune servicii la cele mai accesibile tarife:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. Variind de la medii neadministrate, bare-metal până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți mai multe gazde VPS »

Definiție de găzduire în cloud

Desigur, cea mai complicată formă de găzduire web este întotdeauna cea mai dificil de lucrat în aceste analogii gustoase. În acest caz, trebuie să părăsim temporar mâncarea mexicană pentru a aduce un omagiu bucătăriei spaniole – în special, tapas. Ceilalți clienți care găzduiesc în cloud la masă pot comanda multe feluri de mâncare diferite din care toată lumea le poate gusta pentru a crea o masă completă. Nimeni nu-i este foame pentru că mereu sosesc feluri de mâncare noi și farfurii goale sunt scoase de pe masă.

Nu, serverele cloud nu există pe cer. Hardware-ul este conectat în rețea pentru a oferi scalabilitate și fiabilitate de top.

Consumul de tapas este asemănător cu tipul nebulos de găzduire în care mediile de găzduire în cloud constau din mai multe servere care sunt conectate în rețea și virtualizate pentru a partaja resursele de stocare și procesare. Găzduirea în cloud este extrem de performantă, scalabilă și de încredere, deoarece serverele sunt optimizate pentru a gestiona anumite sarcini. Dacă ceva nu se conectează sau se blochează, alte servere sunt gata să fie completate pentru a vă menține site-ul sau aplicația online. De asemenea, noile resurse pot fi furnizate sau dezactivate pe măsură ce traficul dvs. crește sau scade. Consultați unele dintre cele mai interesante planuri de găzduire în cloud de pe piață astăzi:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de 99,998% a platformei, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți mai multe gazde cloud »

Definiție de găzduire dedicată

Fiecare meniu mexican are unul – burrito masiv, la fel de mare ca fața ta. Ca și în cazul serverelor dedicate, burrito-urile gigantice reprezintă cea mai mare parte a răsfățului culinar mexican. Există o farfurie, o grămadă enormă de ingrediente pe care le-ați ales și nimic nu vă stă în cale. Restaurantul va oferi în continuare farfuria, arginteria și șervețelele, dar sunteți pe cont propriu; nimeni altcineva de la masa ta nu poate ronțăi burrito-ul tău decât dacă le dai acces.

Cu găzduire dedicată, sunteți singurul client pe un server. De obicei, gazda va pregăti și va implementa serverul dvs. dedicat în centrul de date, incluzând adesea servicii de management, cum ar fi actualizări ale sistemului de operare și corecții de securitate. Clienții, totuși, se pot bucura de control total asupra software-ului și programelor de securitate, împreună cu puterea de procesare și spațiul de stocare.

La nivelul de vârf al lumii hosting, serverele dedicate reprezintă luxul și responsabilitatea supremă. Clienții își pot personaliza adesea configurațiile hardware și software, pe lângă selectarea serviciilor actualizate pentru backup, securitate, monitorizare, echilibrare a încărcăturii și multe altele. Deși conturile de găzduire dedicate sunt printre cele mai scumpe, gazdele noastre recomandate fac din servere o investiție extrem de utilă:

IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară largă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Vedeți mai multe gazde de server dedicate »

Alte Servicii de Gazduire

Deși nachos, fajitas și burritos sunt de obicei printre cele mai populare produse la restaurantul tău mexican preferat, vei avea adesea mult mai multe din care să alegi. La fel ca plăcile combinate oferite de multe restaurante, puteți combina și potrivi frecvent servicii de găzduire mai specializate pentru a satisface o anumită poftă. Iată o listă a echivalentelor de găzduire ale enchiladas, quesadillas, chimichangas și chile rellenos:

 • Gazduire de aplicatii (WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop etc.)
 • Gazduire blog
 • Găzduire panou de control (cPanel, Plesk, etc.)
 • Gazduire de domeniu
 • gazduire de comert electronic
 • Gazduire e-mail
 • Gazduire gestionata
 • Găzduire WordPress gestionată
 • Găzduire sisteme de operare (Linux, CentOS, Windows, Fedora, Debian, Red Hat etc.)
 • Gazduire SSD
 • Creatori de site-uri web
 • Si multe altele!

Serviciile specializate de gazduire atrag clienții cu nevoi specifice și cerințe de funcționalitate. O afacere online nu va reuși fără un plan de găzduire care include comerț electronic și instrumente de marketing, în timp ce aceste instrumente ar putea rămâne neutilizate cu cineva care conduce un blog de mare putere care are nevoie de un plan de găzduire WordPress gestionat.

Recomandări specializate pentru gazde

Cu toate diferitele configurații de server, instrumente specializate și servicii suplimentare disponibile proprietarilor de site-uri de toate nivelurile de experiență și expertiză, cel mai bun furnizor sau plan de găzduire depinde în întregime de nevoile dvs. Ce poftă ai? Cât de foame ți-e?

Indiferent dacă sunteți în căutarea ceva ușor sau sunteți gata să mâncați, am împărțit amestecul de găzduire în porțiuni de dimensiuni mici pentru a face diferitele tipuri de feluri de mâncare de găzduire web mai digerabile. Simțiți-vă liber să citiți ghidul nostru care explică cum să alegeți o gazdă web sau faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a merge direct la tipul de găzduire care vă va servi cel mai bine.

Cel mai bun blog și găzduire WordPress

Sistemul de management al conținutului popular la nivel global ar putea alimenta mai mult de un sfert din toate site-urile web de pe internet, dar majoritatea utilizatorilor nu înțeleg nuanțele tehnice ale găzduirii WordPress cel mai eficient și eficient. Cele mai bune gazde WordPress oferă hardware îmbunătățit, programe de securitate îmbunătățite și asistență specifică WordPress. Dacă WordPress nu este pe placul tău, trimite antena înapoi. Bucătarii noștri care găzduiesc vor realiza instalări cu un singur clic ale mai multor programe de blogging pe care le puteți savura.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde WordPress »

Cea mai bună găzduire de comerț electronic

Cumpărăturile online au depășit achizițiile din magazine în 2016, făcând din funcționalitatea comerțului electronic o caracteristică extrem de importantă de adăugat la contul de găzduire web al companiei. Pentru cei care doresc să facă afaceri online, multe gazde oferă software specializat pentru a crea și gestiona magazine online. Servere optimizate și mult spațiu de stocare sunt esențiale pentru prezentarea mai multor produse și convertirea vizitatorilor site-ului în consumatori. Pe lângă securizarea datelor clienților dvs., gazdele noastre de comerț electronic de top fac ca proiectarea vitrinei dvs. să fie o ușoară.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru retail, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți mai multe gazde de comerț electronic »

Cei mai buni constructori de site-uri web

Similar cu echipa de bucătărie din restaurantul tău mexican preferat, creatorii de site-uri web îți pregătesc prezența online într-un mod care să-ți facă gura apă. Începând cu tema, utilizatorii pot personaliza culorile, fonturile, machetele și multe altele. Instrumentele noastre de construcție preferate includ, de asemenea, aplicații sau plugin-uri care adaugă interactivitate și funcții noi site-ului dvs., cum ar fi un formular de contact sau integrarea în rețelele sociale. Citiți mai departe pentru cele trei preferate ale noastre:

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde pentru crearea de site-uri »

Caracteristicile contului de găzduire web

Desigur, majoritatea clienților noi de găzduire vor căuta planuri cu cele mai multe caracteristici la cel mai mic preț. Cunoscătorii care găzduiesc, pe de altă parte, vor înțelege mai bine ingredientele care le încântă cel mai mult papilele gustative.

Înțelegând principalele componente ale conturilor de găzduire web, veți putea lua decizii mai informate cu banii câștigați cu greu. S-ar putea să descoperiți că creditele de marketing și instrumentele SEO sunt mai importante pentru afacerea dvs. online, în timp ce profesioniștii ar putea acorda mai multă valoare designului puternic pe care un constructor de site-uri web îl poate oferi.

Domenii și e-mailuri

Aceste două sunt de obicei grupate în descrierile conturilor de găzduire, dar numele de domenii și e-mailul sunt servicii distincte. Domeniile sunt efectiv adresa pe care o folosesc browserele web pentru a găsi și afișa un site web. Multe companii de găzduire includ o înregistrare gratuită a numelui de domeniu pentru primul an, o valoare între 10 și 15 USD, atunci când se înregistrează noi clienți. Dacă aveți deja un nume de domeniu, aceleași companii vor aplica de obicei acel credit pentru un transfer gratuit sau pentru migrarea site-ului.

Conturile de e-mail, care folosesc numele domeniului ca a doua jumătate a adresei, folosesc spațiul serverului pentru a stoca, trimite și procesa mesajele dvs. Adresele de e-mail cu un nume de domeniu personalizat tind să arate mai profesionale decât Gmail standard, așa că aceasta tinde să fie o caracteristică importantă pentru afacerile online. Cele mai bune planuri de găzduire a e-mailurilor vin de obicei cu protecție împotriva spamului și împotriva virușilor, precum și cu răspunsuri automate, securitate îmbunătățită și suport pentru diferite protocoale, plus instrumente pentru redirecționare și filtrare.

Panouri de control

Cu siguranță că va fi cel mai bun prieten al clientului de găzduire pentru prima dată, un panou de control acționează ca un fel de traducător pentru cele mai multe meniuri străine. Interfața ușor de utilizat le permite proprietarilor de site-uri să își gestioneze rapid și ușor contul de găzduire.

Panourile de control sunt platforme populare care permit noilor proprietari de site-uri să-și supravegheze cu ușurință serviciile de găzduire web.

Majoritatea conturilor de găzduire folosesc sistemul de operare Linux, care este cel mai adesea asociat cu panoul de control cPanel. Planurile de găzduire Windows, cele mai bune pentru site-uri și aplicații care rulează ASP.NET, vin de obicei cu Plesk. Alte opțiuni, în special la nivelurile VPS și de găzduire dedicată, includ panouri de control gratuite și open-source. Am pregătit ghidul suprem pentru panourile de control pentru cei care doresc mai multe informații.

Spațiu pe disc, lățime de bandă și baze de date

Trei dintre componentele standard ale unui cont bun de găzduire web, chiar și cei care cumpără pentru prima dată pot compara cu ușurință stocarea, transferurile de date și numărul de baze de date permise. Multe planuri, în special la nivel de găzduire partajată, oferă servicii nelimitate – chiar dacă găzduirea nelimitată nu este de fapt posibilă, majoritatea clienților nu vor depăși limitele resurselor.

Spațiul pe disc este măsurat în gigaocteți sau teraocteți disponibili pentru a vă stoca fișierele. Evident, cu cât sunt mai mulți, cu atât mai bine, dar marea distincție aici este în căutarea unui acronim mic: SSD, care înseamnă unități cu stare solidă. Această actualizare contribuie la crearea de site-uri web mai rapide și mai fiabile, dar este de obicei mai scump cu un dolar sau doi pe lună.

Bazele de date sunt o modalitate eficientă de a vă stoca informațiile și corespund de obicei tipului de sistem de management al conținutului pe care alegeți să îl instalați. Majoritatea instrumentelor vă vor ghida automat printr-un proces simplu de configurare pentru a vă conecta informațiile la site-ul dvs. web. Lățimea de bandă, numită și transfer de date, vorbește despre cât de repede vă pot accesa vizitatorii site-ul. Cu cât ai mai multă lățime de bandă, cu atât conținutul tău este livrat mai rapid.

Instrumente de creare a site-ului

Barul de taco al lumii de găzduire web, creatorii de site-uri web vă permit să vă personalizați masa fără a fi nevoie să vă suflecați mânecile și să gătiți. Instrumentele permit designul web drag-and-drop (cunoscut și sub numele de dezvoltare low-code) prin furnizarea de sute de șabloane pentru dispozitive mobile și un editor WYSIWYG – ceea ce vedeți este ceea ce obțineți. Unii dintre constructorii binecunoscuți, inclusiv Wix și Weebly, vin cu propriile planuri de găzduire. Mulți furnizori de găzduire pun constructori la dispoziția clienților, unii chiar își fac timp pentru a-și crea propria platformă.

Instrumente de marketing și SEO

În cele din urmă, ați gătit această masă mare – și dacă nu vine nimeni să mănânce? Optimizarea pentru motoarele de căutare și instrumentele de marketing atrag oamenii la ușă făcând site-ul dvs. accesibil și pregătit pentru succes. Un plan SEO puternic va spori vizibilitatea, traficul și credibilitatea site-ului sau a mărcii dvs. și are adesea o rentabilitate mai bună a investiției decât metodele tradiționale de publicitate. Gazdele web, în special cu planuri de găzduire partajată, includ adesea instrumente pentru a crea hărți de site, a edita metadate și a măsura cuvintele cheie. Dincolo de instrumentele de marketing prin e-mail, unii furnizori includ chiar și un credit de 100 USD sau mai mult pentru a cheltui pe reclame pentru motoarele de căutare.

Prețurile contului de găzduire web

Toate caracteristicile de găzduire ar putea fi bune, dar știm că rezultatul este de obicei factorul decisiv atunci când alegeți un cont de găzduire web. Trucul, însă, este să echilibrezi constrângerile bugetare cu calitatea. Puteți economisi bani mergând la Taco Bell, dar veți aprecia bucătăria autentică și ingredientele proaspete la restaurantul ușor mai scump.

Conturile de găzduire web nu trebuie să spargă banca. Cele mai accesibile planuri sunt mai puțin de 5 USD pe lună.

Planurile de găzduire partajată încep de la doar câțiva dolari pe lună, furnizorii oferind de obicei clienților o reducere pentru angajamentul pentru un an sau mai mult de servicii. Indiferent de motiv, gazdele își fac publicitate tarifelor lunare, dar fac de obicei factura pentru întregul an. De asemenea, asigurați-vă că planificați taxe suplimentare: înregistrarea numelui de domeniu, temele concepute profesional și serviciile îmbunătățite pentru securitate, backup și performanță vă pot împinge factura mai sus.

Începeți cu primul dvs. cont de găzduire web este o etapă

Fiind cineva care le spune fără rușine prietenilor despre disponibilitatea mea de a mă scalda în sosul cremos de jalapeno al restaurantului meu preferat, îmi place în special să mă gândesc la mâncarea mexicană ca o resursă pentru altceva decât nutriție.

Odată ce v-ați înscris pentru un cont de găzduire web și ați pregătit totul așa cum vă place, site-ul dvs. finit este ca un desert gustos. Indiferent dacă preferați flan, sopapillas, churros sau tres leches, un parteneriat de găzduire de succes vă va lăsa un gust dulce în gură. După o sărbătoare atât de delicioasă, însă, nu uitați să lăsați un bacșiș. Împărtășiți-vă opiniile și sfaturile mai jos!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company