Ce este Shopify? Răspuns la 10 întrebări frecvente și evaluarea experților noștri (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este Shopify? Răspuns la 10 întrebări frecvente și evaluarea experților noștri (aprilie 2023)
Ce este Shopify? Răspuns la 10 întrebări frecvente și evaluarea experților noștri (aprilie 2023)

Ce este Shopify? Răspuns la 10 întrebări frecvente și evaluarea experților noștri (aprilie 2023)

Ce este Shopify? Cum functioneazã? Cât costă să ai un magazin Shopify? Acestea sunt doar câteva întrebări, probabil, care îți zboară în jurul creierului în timp ce cauți să intri în lumea comerțului electronic. Suntem aici pentru a le răspunde și pentru a vă ajuta să începeți cu una dintre cele mai populare platforme din lume pentru antreprenori.

Cu aproximativ 10 ani în urmă, un grup de snowboarderi căuta o modalitate eficientă de a vinde și livra echipament de snowboard. Curând și-au dat seama că piețele online disponibile la acea vreme nu erau suficient de sofisticate pentru a oferi o experiență de cumpărături personalizată, așa că și-au construit propria platformă de comerț electronic pentru a-și pune produsele în mâinile altor tocători de zăpadă. Soluția lor ar deveni în cele din urmă Shopify, care găzduiește acum peste 377.000 de magazine online active care generează vânzări de peste 29 de miliarde de dolari. Shopify este un constructor eficient de site-uri de comerț electronic care permite comercianților să proiecteze, să dezvolte, să comercializeze și să vândă orice tip de bunuri către consumatori din întreaga lume.

1. Ce este Shopify și cum funcționează?

Dacă doriți să vindeți produse online, dar nu aveți o mulțime (sau deloc) experiență în dezvoltarea web sau codificare, nu vă faceți griji. Shopify oferă un generator web cuprinzător de comerț electronic complet cu sute de șabloane gata să fie lansate imediat.

Înregistrarea este simplă, iar Shopify oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, astfel încât comercianții pot testa platforma pentru a vedea dacă este potrivită pentru ei. Toate șabloanele Shopify pot fi personalizate cu imagini, logo-uri, text și videoclipuri pentru a completa aspectul mărcii dvs. Odată ce tema este aleasă, puteți începe să vindeți imediat cu coșurile de cumpărături încorporate ale platformei.

Shopify integrează peste 70 de gateway-uri de plată cu plăți în mai mult de 50 de limbi, ceea ce facilitează vânzarea produselor clienților de oriunde în lume. Cu instrumente intuitive de gestionare a conținutului și a magazinului și o suită completă de marketing cu mai multe funcții, cum ar fi recuperarea coșului abandonat și optimizarea motoarelor de căutare, nu este de mirare că atât de multe companii folosesc platforma pentru a pune marfa în mâinile clienților.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 29,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

2. Cum se compară Shopify cu alte platforme de comerț electronic?

Odată cu creșterea masivă a cumpărăturilor online și opțiunile mobile îmbunătățite pentru achiziționarea de bunuri, tone de companii se adună în industrie în speranța de a ajuta mai mulți antreprenori în devenire să-și lanseze afacerea online. Shopify este una dintre platformele noastre preferate dintr-o varietate de motive, dar merită să comparăm interfața cu utilizatorul, funcțiile și eticheta de preț cu alte sisteme de comerț electronic pentru a ne asigura că este potrivită – la fel ca și cumpărăturile comparative pentru a găsi cea mai bună afacere, dimensiunea perfectă sau instrumentele potrivite.

Aruncă o privire la alte trei companii de găzduire web și furnizori de software pe care le recomandăm în mod regulat proprietarilor de site-uri începători:

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte opțiuni de comerț electronic de top »

3. Ce poți vinde pe Shopify?

Fiica Tinei Roth Eisenberg era o fană a tatuajelor temporare. Tina, totuși, s-a trezit plângându-se în mod constant de calitatea proastă și design-ul artei pe piele. Așa că a înrolat o mulțime de artiști și designeri pentru a crea Tattly – o soluție de calitate superioară, mai creativă pentru tatuajele temporare proaste pe care le aplica pe pielea fiicei sale. Tattly este acum o afacere de comerț electronic înfloritoare, datorită în mare parte cât de ușor i-a fost pentru Tina să se înființeze și să funcționeze cu Shopify.

De la mâncare și băutură la modă și artă plastică, Shopify permite comercianților să vândă orice tip de produs.

Tatuajele temporare, cafeaua, arta plastică, îmbrăcămintea și mâncarea sunt doar câteva dintre produsele vândute pe site-urile Shopify. După cum notează MonetizePros, indiferent dacă este un produs fizic sau digital sau un serviciu, comercianții îl pot lista pentru vânzare. Cu peste 377.000 de vitrine oferite de Shopify, consumatorii pot găsi produse vândute în numeroase categorii, de la decorațiuni pentru casă la meșteșuguri și cărți.

4. Cât costă Shopify?

Punctele de preț ale Shopify depind în mare măsură de tipul de afacere pe care o conduceți. Pentru afaceri noi, Basic Shopify pentru 29 USD pe lună oferă toate funcțiile de care antreprenorii au nevoie pentru a deschide magazinul online. Planul de bază oferă două conturi de personal, stocare nelimitată și liste de produse, asistență non-stop, un certificat SSL gratuit și analiză a fraudei, printre alte caracteristici.

Shopify de bază Shopify Shopify avansat
Pret lunar 29 USD 79 USD 299 USD
Taxe de tranzacție online 2,9% + 0,30 USD 2,6% + 0,30 USD 2,4% + 0,30 USD
Taxe de tranzacție în persoană 2,7% 2,5% 2,4%

Încercați Shopify GRATUIT timp de 14 zile »

Pentru afacerile de comerț electronic consacrate, planul standard de 79 USD pe lună de la Shopify este excelent pentru a genera programe de fidelizare a mărcii care folosesc instrumente promoționale, cum ar fi carduri cadou și cupoane. Acest plan vine și cu un instrument de recuperare a coșului de cumpărături, care face minuni pentru a reveni la clienții indeciși și a recâștiga veniturile pierdute.

Companiile care au atins punctul în care are sens să se extindă pot profita de planul avansat de 299 USD pe lună al Shopify. Această opțiune are toate beneficiile planurilor Shopify de bază și standard, dar include și funcții precum un generator avansat de rapoarte și tarife de expediere calculate de terți. Planul avansat vine, de asemenea, cu cea mai bună reducere de livrare Shopify și cele mai mici rate pentru cardul de credit.

5. Ce este Shopify Lite?

Pentru doar 9 USD pe lună, comercianții online pot configura Shopify Lite pentru a vinde pe rețelele sociale, în persoană sau pe un site web existent. Cu acest serviciu, antreprenorii Shopify Lite pot prezenta și vinde bunuri în noua secțiune Shop a Facebook.

Shopify Lite permite comercianților să adauge butoane Cumpărați acum pe site-urile existente și să realizeze și să urmărească vânzări prin chat-ul Facebook.

Messenger și chat sunt acceptate atât în magazinele online, cât și în paginile de afaceri Facebook. Aceste caracteristici permit clienților să cumpere produse prin chat și să urmărească comenzile în timp real.

Shopify Lite oferă comercianților și posibilitatea de a adăuga butoane Cumpărați acum la imaginile produselor pentru a transforma site-urile existente în afaceri de comerț electronic înfloritoare. Și cu aplicația POS, comercianții pot vinde și accepta plăți oriunde.

6. Ce este Shopify Plus?

Shopify nu este doar pentru întreprinderile mici și mijlocii – Shopify Plus oferă o platformă de comerț electronic SaaS complet găzduită pentru comercianții la nivel de întreprindere și cu creștere rapidă, la un cost relativ scăzut în comparație cu soluțiile tradiționale de comerț electronic de nivel enterprise.

Comercianții Shopify Plus se bucură de vânzări, vizitatori și produse nelimitate cu cele peste 29.000 de nuclee CPU ale platformei și 13 PB de stocare. Shopify dedică manageri de succes fiecărui cont Shopify Plus pentru a ajuta la elaborarea strategiei eforturilor de marketing și la îmbunătățirea experienței clienților.

Platforma Shopify Plus este scalabilă și poate ajuta orice întreprindere să construiască soluții eficiente de comerț electronic cu caracteristici, inclusiv:

 • Lățime de bandă și tranzacții nelimitate
 • 99,99% timp de funcționare
 • 4 milioane de accesări pe secundă
 • Peste 1.000 de aplicații
 • Peste 40 de instrumente de migrare
 • Până la 10.000 de comenzi pe minut
 • Conform PCI DSS de nivel 1

Giganții din industrie, de la Google la LA Lakers, profită de Shopify Plus datorită numeroaselor instrumente și beneficii.

7. Ce face Shopify pentru a vă dezvolta magazinul online?

Deoarece Shopify oferă o suită cuprinzătoare de marketing, companiilor le este ușor să se extindă și să ajungă în fața unor noi audiențe. Platforma oferă funcții SEO, cum ar fi titluri personalizabile, titluri și meta-etichete, astfel încât site-urile de comerț electronic se pot poziționa în fruntea rezultatelor căutării. Clienții pot posta recenzii despre produse prietenoase cu SEO, care fac, de asemenea, minuni pentru construirea credibilității unei afaceri.

Shopify oferă o suită de marketing completă cu funcții precum campanii de e-mail și instrumente de recuperare a coșului.

Comercianții Shopify pot profita de integrările de marketing prin e-mail cu MailChimp și pot oferi carduri cadou și cupoane pentru a atrage și menține bazele de clienți loiali. Programele de publicitate Google și integrarea completă cu principalele platforme de social media funcționează pentru a spori acoperirea site-urilor Shopify și pentru a genera venituri.

8. Ce este Shopify Payments (POS)?

Nu numai că consumatorii pot folosi toate cărțile de credit majore în timp ce fac check-out pe un site Shopify, dar comercianții pot folosi și sistemul POS Shopify pentru a accepta plăți cu cardul de credit în magazin sau în aproape orice locație.

Shopify POS permite comercianților să accepte carduri de credit în magazin sau în deplasare, cu taxe de tranzacție foarte mici.

Cu cititorul de carduri Shopify, companiile se pot bucura de tarife reduse – până la 2,4 % – la toate tranzacțiile cu cardul de credit. Sistemul POS sincronizează detaliile de plată cu comenzile, oferind comercianților vizibilitate asupra veniturilor primite. Shopify generează, de asemenea, răspunsuri de rambursare, astfel încât companiile să poată recupera vânzările pierdute.

9. În ce limbă este scris Shopify?

Pentru comercianții cunoscători de cod sau cei care angajează echipe de dezvoltare, Shopify este scris în limbajul de șablon open-source, bazat pe Ruby, Liquid. Blogul Shopify prezintă adesea cele mai bune practici Liquid, astfel încât comercianții să poată face personalizări ale șabloanelor și să remedieze problemele după ce site-urile sunt disponibile.
Programatorii pot folosi Liquid pentru a adăuga funcționalitate șabloanelor fără a începe de la capăt cu o temă nouă. Limbajul este ușor de înțeles pentru dezvoltatorii experimentați, iar Shopify facilitează învățarea elementelor de bază prin intermediul centrului său de ajutor valoros.

10. Ce temă Shopify este asta?

Dacă dați peste un site Shopify frumos și doriți să vă bazați tema site-ului pe design, este simplu să descoperiți ce șablon este folosit. Tot ce trebuie să faceți pentru a afla numele temei este să vizitați site-ul în cauză, să faceți clic dreapta și să selectați opțiunea Inspectare.

Este simplu să descoperi ce temă Shopify folosește un site web făcând clic dreapta și inspectând elementul de script.

În caseta de inspecție, pur și simplu găsiți și faceți clic pe prima etichetă de script. Aceasta va extinde eticheta și veți putea vedea numele temei. Această tehnică poate fi folosită înainte de a vă configura site-ul de comerț electronic pentru a vă asigura că alegeți tema potrivită pentru afacerea dvs.

11. Ce companii folosesc Shopify?

Nu lipsesc site-urile Shopify pe web, deoarece sute de mii de comercianți vând produse prin magazinele lor online Shopify. Aceste afaceri variază ca mărime, de la mici magazine pentru mamă și pop până la mari întreprinderi globale și includ unele dintre cele mai populare nume de pe web.

Afacerile mici, cum ar fi Tattly and Mouth (un site de comerț electronic cu alimente și băuturi pe bază de abonament), profită de Shopify deoarece este o soluție simplă pentru a vinde în mod eficient produse online. Afacerile mari, la nivel de întreprindere, cum ar fi Budweiser, World Wildlife Fund și Tesla, folosesc platforma Shopify datorită scalabilității și acoperirii acesteia.

Mai aveți întrebări? Găsiți răspunsuri în recenzia noastră Shopify

Shopify a parcurs un drum lung de când a fost conceput pentru prima dată ca un loc pentru a vinde produse pentru snowboarding. Platforma este acum unul dintre cei mai populari constructori web de comerț electronic de pe piață.

Cu o mulțime de opțiuni ușor de utilizat pentru a posta, promova și vinde produsele dvs., Shopify dă putere oamenilor să-și transforme ideile și pasiunile într-o afacere. Ne place că platforma vă permite să vă păstrați opțiunile deschise – pur și simplu construiți-vă magazinul de la zero sau adăugați funcționalitate de vânzare la un site web existent.

Dacă căutați mai multe informații, citiți recenzia noastră despre Shopify. În acesta, aruncăm o privire cuprinzătoare asupra setului de funcții Shopify, costului și ușurinței de utilizare, printre alte subiecte.

Vedeți recenzia noastră completă despre Shopify

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Shopify este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Toby Sembower a luat recent Shopify pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Toby despre Shopify:

Shopify este o resursă minunată dacă doriți să construiți un site exclusiv de comerț electronic. Experții Shopify înțeleg nevoile comercianților și răspund pachetelor complet găzduite ale companiei pentru a le satisface. Plătiți puțin mai mult pentru funcții suplimentare și avansate, dar este destul de ușor să găsiți un plan care se potrivește așteptărilor dvs. în limita bugetului dvs.

Înainte de a vă înscrie la Shopify, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Toby pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Shopify. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Shopify
 • Shopify: 4.6/5.0 față de altele
 • Shopify: 29,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Shopify este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Shopify. Și la 29,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Shopify.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company