Ce este lățimea de bandă de găzduire web? Cât de mult ai nevoie și 5 cele mai bune gazde (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este lățimea de bandă de găzduire web? Cât de mult ai nevoie și 5 cele mai bune gazde (aprilie 2023)
Ce este lățimea de bandă de găzduire web? Cât de mult ai nevoie și 5 cele mai bune gazde (aprilie 2023)

Ce este lățimea de bandă de găzduire web? Cât de mult ai nevoie și 5 cele mai bune gazde (aprilie 2023)

Ce este lățimea de bandă de găzduire web, vă întrebați? Termenul este de obicei enumerat după spațiul de stocare care se explică de la sine atunci când se compară planurile de găzduire, dar lățimea de bandă pare mult mai complexă și dificil de înțeles.

Ei bine, suntem aici pentru a simplifica lucrurile: cât de familiar ești cu traficul în orele de vârf? Vă puteți gândi la lățimea de bandă ca și la benzile unei autostrăzi; fiecare mașină reprezintă traficul web care vine pe site-ul dvs. Drumurile supraaglomerate duc la întârzieri mari și la frustrarea șoferilor, în timp ce prea multe benzi sunt exorbitant de costisitoare și greu de întreținut. Oricare dintre opțiuni poate avea un traseu dramatic asupra fericirii vizitatorilor dvs., precum și asupra succesului general al site-ului dvs.

De aceea, este important să înțelegeți de câtă lățime de bandă aveți nevoie și unde o puteți găsi — citiți mai departe pentru a afla mai multe despre lățimea de bandă și despre cei mai buni furnizori de găzduire care vă pot ajuta să oferiți vizitatorilor o călătorie rapidă și sigură.

Ce este lățimea de bandă de găzduire web?

După cum a spus odată un politician (oarecum infam), „Internetul este o serie de tuburi”. El se referea la neutralitatea rețelei, dar aceeași analogie poate funcționa pentru a explica lățimea de bandă a găzduirii web. Pune simplu:

Lățimea de bandă de găzduire web este cantitatea de date pe care un site web o poate furniza vizitatorilor săi într-o anumită perioadă de timp.

Gândiți-vă la lățimea de bandă ca la capacitatea sau diametrul tuburilor internetului; conexiunile mai puternice și mai mari (lățime de bandă mare) pot furniza mai mult trafic și date, în timp ce conexiunile sau rețelele mai restrânse (lățime de bandă redusă) pot cauza întârzieri și viteze de încărcare mai mici.

Gazdele descriu de obicei lățimea de bandă asociată cu planurile lor în funcție de cantitatea de date care pot fi livrate într-o anumită perioadă de timp – de obicei în termeni de gigaocteți sau teraocteți pe lună. Desigur, veți plăti oarecum o primă pentru o lățime de bandă suplimentară, dar am descoperit că marea majoritate a planurilor sunt bine amenajate și gata să vă ofere conținutul unui public în creștere.

Cea mai bună găzduire ieftină cu lățime de bandă nelimitată

Când traficul crește într-un ritm constant, administratorii site-ului se pot asigura că timpii de încărcare a paginii rămân consecvenți, iar site-ul web rămâne disponibil. Cu toate acestea, atunci când există o creștere neașteptată sau majoră – luați Vinerea Neagră a retailului, de exemplu – poate fi greu să țineți pasul.

De aceea, doriți să găsiți planuri la prețuri rezonabile, cu cât mai multă lățime de bandă posibil. Deși nu există nimic cu adevărat nelimitat în găzduirea web, tone de furnizori de găzduire partajată elimină orice restricție de lățime de bandă pentru clienți. Atâta timp cât utilizați serviciul în conformitate cu cele mai bune practici și cu termenii gazdei, site-ul dvs. web va avea toată lățimea de bandă de care are nevoie. (Mai multe despre lățimea de bandă nelimitată mai târziu.)

Acest lucru este perfect pentru profesioniștii care trimit un val de CV-uri și cereri de angajare sau pentru o afacere mică care intenționează să înceapă o promovare online. Aruncă o privire la gazdele noastre preferate care oferă lățime de bandă pentru a ajuta site-ul tău să se extindă și să aibă succes:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte gazde de top la prețuri accesibile »

De câtă lățime de bandă am nevoie?

Spre deosebire de spațiul de stocare, care este relativ ușor de gestionat, lățimea de bandă este o componentă mai puțin reglabilă a găzduirii web. De aceea, este important să găsești un plan cu suma potrivită – obțineți prea mult și probabil că plătiți prea mult. Nu te săturați, iar site-ul dvs. va avea de suferit.

Majoritatea site-urilor web personale sau mici nu consumă suficientă lățime de bandă pentru ca tu să fii cu adevărat îngrijorat. Cu toate acestea, dacă prezența dvs. online este mai stabilită sau începe să descopere, ar trebui să vă dați seama de câtă putere de calcul veți avea nevoie. Din fericire, există o formulă destul de simplă pentru a determina câtă lățime de bandă consumă site-ul tău; lățimea de bandă se calculează prin înmulțirea acestor factori :

 • Numărul mediu de vizitatori în fiecare zi
 • Dimensiunea medie a unei pagini de pe site-ul dvs. web, în kiloocteți
 • Numărul mediu de pagini vizualizate de fiecare vizitator
 • 31 de zile într-o lună

Produsul va fi lățimea de bandă estimată consumată pentru luna, în kilobytes (împărțiți la 1.000.000 pentru a vedea câți gigaocteți veți folosi). Dacă intenționați să permiteți utilizatorilor să descarce fișiere de pe site-ul dvs., veți dori, de asemenea, să înmulțiți numărul mediu zilnic de descărcări și dimensiunea medie a fișierului și să adăugați acest număr la totalul dvs. De asemenea, vă recomandăm să vă înmulțiți estimarea lățimii de bandă cu aproximativ 1,5 pentru a vă oferi un spațiu de mișcare.

Ce este lățimea de bandă nelimitată?

Lipsa unei lățime de bandă suficientă poate avea un impact dramatic asupra profitului unei mărci, deoarece conexiunile lente sau întrerupte înseamnă oportunități de vânzare ratate sau consumatori frustrați. Un articol de la Scientific American care examinează cererea de lățime de bandă a arătat că câteva sute de mii de fani din SUA care s-au conectat pentru a viziona un episod foarte așteptat din „Game of Thrones” au trimis serviciul de streaming într-un eșec parțial.

Potrivit articolului, traficul global de internet crește cu aproximativ 22% în fiecare an – depășind cu mult capacitatea furnizorilor de servicii de telecomunicații și internet de a furniza mai multă lățime de bandă. Cu lățimea de bandă insuficientă, acea presupusă funcție de „lățime de bandă nelimitată” asociată cu atât de multe planuri de găzduire partajată pare a fi afacerea secolului. Veți observa că lățimea de bandă este măsurată în cifre ferme la niveluri de VPS și server dedicat.

Din păcate, lățimea de bandă nelimitată (și este verișor, necontorizat) sunt în mare măsură termeni de marketing care nu înseamnă cu adevărat cum arată. Unmetered poate fi puțin mai precis, totuși, deoarece multe gazde știu că numărul de conturi pe care le pun pe un server de găzduire partajată nu va folosi toată lățimea de bandă a mașinii dacă toată lumea se comportă. Gândiți-vă la lățimea de bandă nelimitată ca pur și simplu lățime de bandă „nedefinită”.

Furnizorii populari de găzduire partajată care oferă lățime de bandă nelimitată atașează adesea o notă sau un link care explică modul în care compania definește exact lățimea de bandă nelimitată sau necontorizată. (Bluehost este un exemplu grozav.) De obicei, gazdele pur și simplu nu definesc limitări ale lățimii de bandă și doar penalizează sau constrâng 0,05% dintre conturile care nu urmează operațiunile normale ale site-ului, cum ar fi stocarea fișierelor multimedia mari sau implicarea în partajarea fișierelor.

De ce este importantă lățimea de bandă pentru un site web?

Imaginează-ți lățimea de bandă ca o pereche de pantofi. Un sprinter de talie mondială nu poate scăpa eficient de pistă dacă vârfurile lui sunt de trei dimensiuni prea mici; s-ar descurca la fel de prost cu pantofii de clovn supradimensionati legati de picioare. Acum, imaginați-vă că alergătorul este site-ul dvs. – înțelegeți ideea?

Deși spațiul pe disc tinde să atragă mai multă atenție, lățimea de bandă are un impact mai mare asupra vitezei și succesului unui site.

Lățimea de bandă se referă la livrarea rapidă a site-ului dvs. web vizitatorilor dvs., iar viteza de încărcare a paginii este unul dintre cei mai importanți factori în vânzări și creșterea traficului dvs. Google include viteza site-ului în clasamentele sale de căutare, iar mai mult de jumătate dintre vizitatorii de pe mobil vor părăsi un site dacă durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca.

În plus, cantități mai mari de lățime de bandă permit companiilor să dezvolte site-uri web mai complexe, cu conținut dinamic care va atrage cu siguranță mai mulți (și mai mulți, și mai mulți…) vizitatori. Deoarece planurile VPS, cloud și server dedicate permit adesea administratorilor de site-uri să crească și să reducă lățimea de bandă ca răspuns la fluctuațiile traficului, componenta îi poate ajuta și pe proprietarii de site-uri să gestioneze costurile de găzduire web.

Cum măresc lățimea de bandă?

Ultimul lucru pe care orice proprietar de site sau antreprenor vrea să-l vadă este un mesaj de eroare care împiedică vizitatorii să acceseze site-ul. Ecranele sumbre sunt un semnal roșu jenant că un brand și-a subestimat performanța și nu era pregătit pentru succes. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care site-ul dvs. se află pe o platformă flexibilă, cum ar fi găzduirea în cloud, lățimea de bandă nu este adesea o caracteristică pe care o puteți adăuga à la carte.

Indiferent de mediul serverului dvs., cea mai bună modalitate de a crea mai mult sau mai puțin o lățime de bandă suplimentară este reducerea efectivă a utilizării lățimii de bandă a site-ului dvs. Lățimea de bandă este ca apa – sunt doar atât de multe de făcut, așa că conservarea este esențială. Câteva moduri prin care puteți realiza acest lucru includ:

 • Căutați surse externe sau stocare pentru imagini și videoclipuri (sau optimizați fișierele de imagine pentru web)
 • Activați compresia pentru HTTP, CSS și JavaScript
 • Implementați memorarea în cache și o rețea de livrare a conținutului pentru a stoca conținut static pe serverele cele mai apropiate de publicul dvs
 • Externalizați fluxurile RSS către aplicații sau pluginuri terțe

Dacă rămâneți în mod regulat fără lățime de bandă, furnizorul dvs. de găzduire probabil vă va bate la ușă și vă va cere să faceți upgrade la un plan mai mare. Pentru clienții de găzduire partajată care depășesc resursele alocate, cele mai bune pachete de găzduire VPS precizează în mod clar câtă lățime de bandă este disponibilă și vă oferă mai multe instrumente pentru a gestiona și măsura consumul acesteia.

Planificați din timp pentru succes, având un plan la scară

După cum a scris Jeff Atwood, „popularitatea este o taxă” în găzduirea web și în lumi online mai mari. Devenirea virală și observarea unor creșteri majore ale traficului poate schimba complet traiectoria unei companii, dar poate distruge și bugetul acesteia și sănătatea mentală a dezvoltatorilor și administratorilor care încearcă să împiedice lățimea de bandă supraîncărcată să blocheze site-ul sau rețeaua.

Jeff, co-fondatorul StackOverflow and Discourse, nu are nicio idee despre funcționarea interioară a unui site web de succes. Dar când o postare a devenit virală, lățimea sa de bandă de ieșire într-o anumită zi aproape a triplat față de media traficului său pe site. El a oferit o privire transparentă asupra a ceea ce înseamnă reducerea consumului de resurse, iar multe dintre indicații sunt prezentate în lista de mai sus.

În timp ce faima și averea bruscă pot fi greu de prezis, petreceți timpul pentru a calcula cât de multă lățime de bandă utilizați în fiecare lună pentru a urmări și a prezice creșterea organizației dvs. Actualizați-vă planul de găzduire cu mult înainte de a avea nevoie. Sigur, ar putea fi ceva mai mult în ceea ce privește cheltuielile, dar câțiva dolari în plus pentru găzduire pe lună sunt mult mai buni decât sutele sau miile pe care le vei pierde dacă site-ul se prăbușește.

Proiectarea viitoarei creșteri a site-ului web poate varia foarte mult în funcție de maturitatea afacerii sau a site-ului web în ceea ce privește atingerea publicului său. Cu toate acestea, încercați să bugetați câștiguri modeste de 10% până la 20% mai mult trafic în fiecare lună. Pentru majoritatea clienților de găzduire partajată care operează portofolii personale, bloguri sau afaceri mici, sunt șanse să rămâi pe loc pentru puțin timp – pornește controlul de croazieră și bucură-te de autostrada largă și deschisă.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company