Ce este Web Hosting? Un adevărat ghid pentru începători (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Ce este Web Hosting? Un adevărat ghid pentru începători (aprilie 2023)
Ce este Web Hosting? Un adevărat ghid pentru începători (aprilie 2023)

Ce este Web Hosting? Un adevărat ghid pentru începători (aprilie 2023)

Ce este gazduirea web? Dacă sunteți ca mulți utilizatori de web, vă uitați la site-urile web ale prietenilor sau la internet în general și vă gândiți: Cum fac ei asta? De unde știu ei chestiile astea?

Nu există nicio poțiune sau magie secretă în spatele acestor site-uri web captivante. Fiecare începe cu o anumită formă de găzduire web sau, în esență, procesul de închiriere sau cumpărare de spațiu pe server pentru a vă găzdui site-ul. Acest server, găzduit într-un centru de date, conectează alți utilizatori web la site-ul dvs. de oriunde în lume.

În esență, o gazdă web este un computer adaptabil care oferă site-ului dvs. un loc de cazare și va prezenta conținutul site-ului dvs. oricui vă vizitează adresa web. În timp ce găzduirea web poate dura câțiva ani începători de încercări, erori și cercetări pentru a înțelege pe deplin, aici vom elimina această confuzie. Mai jos este tot ce aveți nevoie pentru a începe să găzduiți web – într-un ghid concis, uneori plin de duh și, sperăm, util:

Cele mai bune gazde în general după categorie

Un serviciu de găzduire (sau pur și simplu, o gazdă) este doar o companie care are o mulțime de servere și închiriază acel spațiu pe server persoanelor care doresc ca site-urile lor să apară pe Web. Închirierea spațiului pe server de la o gazdă durează doar câteva minute și puteți face acest lucru online în doar câteva clicuri.

Pe lângă configurarea ușoară, gazdele sunt specializate în menținerea serverelor care rulează 24/7 și vă oferă suportul tehnic necesar pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme. Cel mai bine, puteți obține toate acestea la un preț de până la 3 USD pe lună.

Pentru a determina care gazdă este cea mai bună pentru dvs., primul lucru de reținut este că există mai multe categorii de găzduire web din care puteți alege: găzduire partajată, dedicată și VPS fiind cele trei tipuri principale. Fiecare tip de găzduire are plusurile și minusurile sale, așa că veți dori să vă acordați un minut pentru a înțelege ce oferă fiecare înainte de a vă înscrie la o gazdă web. În secțiunile următoare, vom acoperi o defalcare a principalelor tipuri de găzduire, împreună cu gazdele noastre cele mai bine cotate din fiecare categorie.

Cea mai bună găzduire partajată

Gazduirea partajată este, în esență, găzduirea site-ului dvs. pe un server partajat de alte site-uri. Dacă vă așteptați ca mai puțin de 30.000 de vizitatori lunar să vină pe site-ul dvs. în fiecare lună, găzduirea web partajată este probabil calea de urmat. Acești furnizori tind să ofere un nume de domeniu gratuit, atât spațiu de stocare și lățime de bandă cât ai putea avea nevoie pentru un site mic sau mediu și conturi de e-mail nelimitate. În plus, primești toate acestea pentru aproximativ 3 până la 10 USD pe lună .

De departe, majoritatea site-urilor web se încadrează în grupul de găzduire partajată. Partajarea unui server este o opțiune excelentă pentru începători, proprietari de afaceri mici, site-uri personale și chiar proprietăți web populare. Este, de asemenea, cea mai accesibilă opțiune de pornire. Iată cele mai bune gazde în care am avea încredere pentru găzduirea partajată pe baza testelor noastre ale platformelor lor de găzduire, ușurința lor de configurare, personalul lor de asistență și costurile lor generale scăzute:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea dvs. atunci când căutați următoarea dvs. gazdă web, nu mai căutați. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdei partajate »

Cea mai bună găzduire VPS

Tipul de găzduire medie este cel mai dificil de explicat. Dacă ați depășit mediul de găzduire partajată, dar nu sunteți pregătit pentru costul unui server dedicat, găzduirea VPS este o opțiune care vă oferă tone de resurse și mult control asupra acestora.

În acest caz, site-ul dvs. închiriază spațiu de la mai multe servere virtuale din cloud. Acest tip de găzduire este excelent pentru o scalare fără întreruperi pe măsură ce site-ul dvs. crește. Gândiți-vă la găzduirea VPS ca la o rețea uriașă de computere mega-puternice care lucrează împreună pentru a găzdui tone de site-uri. Ceea ce este grozav la Cloud este că gazdele VPS taxează de obicei la oră și, de obicei, numai pentru resursele pe care le utilizați efectiv, mai degrabă decât pentru o taxă lunară fixă. Costul se ridică la aproximativ 5 până la 25 USD pe lună . Am testat toate cele mai bune gazde VPS și recomandăm cu căldură acest serviciu ca alegere numărul 1:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți mai multe recenzii de gazdă VPS »

Cea mai bună găzduire dedicată

Pe de altă parte a spectrului de servere este găzduirea dedicată. Acest subset de găzduire este destinat site-urilor care așteaptă atât de mult trafic ( peste 100.000 de vizitatori lunari ) sau au nevoie de atât de mult spațiu de stocare și RAM încât necesită un server dedicat exclusiv găzduirii lor.

Acest tip de găzduire poate fi costisitor – aproximativ 80 USD până la 2.000 USD pe lună – dar merită dacă primiți o mulțime de trafic web și aveți nevoie de propriul dvs. server pentru a satisface atât de mult cererea. Iată alegerea noastră numărul 1 pentru găzduirea serverului dedicat, bazată pe testele noastre cu mai multe gazde dedicate:

IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vedeți mai multe recenzii ale gazdelor dedicate »

Și multe alte tipuri de găzduire

În timp ce găzduirea serverelor partajate, virtuale și dedicate sunt cele trei ligi principale ale gazdelor web, multe subseturi s-au îndepărtat de ele. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare ramuri ale găzduirii web standard:

 • Găzduirea WordPress este pentru cei care folosesc în mod specific WordPress ca platformă de alegere în construirea site-ului lor. Aceste planuri de găzduire oferă funcții precum instalări WordPress cu un singur clic, mai multe site-uri WordPress pe același domeniu și stocare în cache încorporată compatibilă cu platforma WordPress.
 • Gazduirea eCommerce este pentru proprietarii de site-uri web care doresc să vândă produse vizitatorilor direct de pe site-ul lor. Prin urmare, gazdele de comerț electronic permit de obicei configurarea rapidă a coșului de cumpărături, acceptarea ușoară a cardurilor de credit pe site și multe alte caracteristici care permit vânzările online să aibă loc pe site-ul dvs. 24/7/365.
 • Găzduirea domeniului și găzduirea de e-mail sunt pentru cei care caută un furnizor de găzduire pentru a-și găzdui numele de domeniu (de exemplu, mysite.com) sau contul de e-mail (de exemplu, [email protected] ). Aceste servicii de găzduire de nișă pot fi găsite în compartimentele de găzduire partajată, VPS și dedicate.
 • Găzduirea gestionată este un serviciu care are grijă de hardware, lăsându-vă să gestionați software-ul. Începători, nu lăsați cuvintele hardware și software să vă sperie. Majoritatea gazdelor partajate servesc ca un serviciu de găzduire gestionat; mențin actualizări, remedieri de erori și reparații ale serverului și ale sistemului de operare, astfel încât sunteți liber să vă concentrați asupra sistemului dvs. de management al conținutului sau platformei de blog (adică, Drupal, WordPress sau Magento). Găzduirea gestionată devine deosebit de utilă pentru utilizatorii VPS sau clienții de server dedicat care nu sunt deloc pregătiți – fie nu au timp, fie nu au cunoștințele – să își gestioneze singuri sistemul. De ce să nu ceri niște experți mereu la dispoziție să o facă pentru tine? Poate deveni scump, dar mulți spun că câștigul merită.

De ce ai nevoie de o gazdă

Deși este posibil din punct de vedere fizic să vă găzduiți site-ul pe propriul server dacă sunteți în special cunoscători de tehnologie, pentru a face acest lucru ar fi să vă înscrieți pentru o listă de dureri de cap.

Găzduirea personală a unui site web necesită un server scump, cu o sursă de alimentare care funcționează în mod constant, backup de energie în caz de întrerupere, o adresă IP statică (IP-ul computerului tău de acasă este mereu în schimbare sau dinamic) și întreținere regulată a hardware-ului.

Toate acestea necesită o cantitate enormă de know-how tehnic și hardware care este atât costisitor, cât și complicat de întreținut. Deoarece sunteți nou în lumea găzduirii web și probabil că nu aveți cunoștințele tehnice necesare pentru a configura și întreține un server, vă sfătuim cu insistență să optați pentru un serviciu de găzduire.

Caracteristicile unei gazde bune

Când am început să scriu asta, m-am gândit să pun ceva perspectivă pe masă. Am vrut să mă uit la câte gazde web există în lume și apoi să mă scufund în cum să îndepărtez gazdele amaze-balls de la prostie. După cum se dovedește, nu am putut găsi o statistică definitivă cu privire la numărul de furnizori de găzduire din întreaga lume – sunt atât de mulți – care poate susține punctul meu și mai mult.

Având în vedere volumul ridicol de gazde din care să alegem, avem nevoie de câteva valori pentru restrângerea listei. Unele cuvinte cheie de căutat sunt timpul de funcționare, spațiul pe disc, garanția de rambursare a banilor și recenziile.

Timp de funcționare

Nu te gândi prea mult la asta. Timpul de funcționare este exact ceea ce sună: timpul în care site-ul dvs. va fi activ (sau online) în medie atunci când este găzduit de un anumit furnizor. Deci, dacă o gazdă oferă un timp de funcționare 100%, ei spun că site-ul dvs. nu va fi niciodată în jos . Acum, în mod realist, acest lucru este improbabil. Cel puțin, gazdele trebuie de fapt să programeze timpi de nefuncționare pentru întreținere, plus accidentele și lipsurile de sistem apar. În realitate, 99,9% este aproape un standard al industriei și cinci nouă (99,999%) este considerat foarte, foarte, foarte bun pentru o garanție de funcționare.

Spatiu pe disc

Spațiul pe disc este cantitatea de spațiu de stocare alocată unei gazde. Cantitatea de spațiu pe disc de care aveți nevoie depinde de cantitatea de conținut, fișiere și date generale pe care intenționați să le stocați pe server. De obicei, utilizatorii partajați se vor descurca bine cu un spațiu de stocare de minim 20 de gigaocteți. Multe gazde partajate vor promite de fapt și spațiu de stocare nelimitat.

O notă despre stocarea „nelimitată”.

Rețineți că, deși acest lucru sună extrem de atrăgător, stocarea „nelimitată” sau „necontorizată” are de fapt o limită. Da, aceasta este ceea ce s-ar putea numi tipul mic al lumii găzduirii: găzduirea nelimitată înseamnă într-adevăr că puteți folosi atâtea resurse doriți – până la un punct – care variază de la gazdă la gazdă.

Gândiți-vă la cupoane pentru un minut. Cumpărătorii văd un semn pentru Cumpărați unul, primiți unul GRATUIT și se duc la banane. Cine nu iubește BOGO? Ei bine, doar pentru că M&M-urile mele cu arahide de ciocolată neagră sunt BOGO nu înseamnă că pot cumpăra atâtea pungi cât este nevoie pentru a-mi umple apartamentul cu 1 dormitor. Asta ar fi exagerat. Pisica mea s-ar plânge. Acesta este motivul pentru care există limite.

De obicei, dacă depășiți orice limită menționată este cu gazda dvs., este un semn că site-ul dvs. începe să depășească mediul actual. Gazdele foarte bune vă vor indica acest lucru și vă vor ghida prin procesul de scalare – indiferent dacă sunteți un utilizator partajat, care este pregătit pentru un VPS sau un client cloud care are nevoie de resurse dedicate.

Ce sunt SSD-urile?

Merită remarcat faptul că există, de asemenea, două tipuri de hard disk-uri pe care gazda dvs. v-ar putea oferi în scopuri de stocare: hard disk-uri standard și unități SSD-uri. Ambele unități sunt doar discurile (din „spațiul pe disc”) menționat mai sus care găzduiesc conținutul, fișierele și datele de care va trebui să fie stocate site-ul dvs. SSD-urile sunt un tip de unitate de înaltă performanță care utilizează ceea ce se numește memorie flash – dar tot ce trebuie să știți este că ajută site-urile să se încarce (apare în browser) foarte rapid.

Ce este RAID?

Ultimul lucru privind stocarea: hard disk-urile pot fi configurate astfel încât defecțiunea unei unități să nu distrugă întregul sistem. Pe măsură ce citiți gazdele web, este posibil să întâlniți termenii „configurare avansată” sau „RAID” cu diverse numere de urmat. Nu te supăra. Nu trebuie să știți despre asta atunci când alegeți o gazdă la nivel de începător, dar dacă sunteți curios, citiți mai departe.

Opțiunile avansate de configurare sunt realizate folosind o tehnologie cunoscută sub numele de RAID (redundant array of inexpensive disks). RAID grupează multe unități într-una singură. Trei configurații populare sunt RAID 0, RAID 1 și RAID 5, prezentate în imaginea de mai jos.

Aceste configurații RAID afectează viteza și modul în care unitățile citesc și scriu datele pe care le schimbă. Configurațiile avansate cu RAID pot optimiza vitezele de citire și scriere ale unității dvs., dar ar trebui să aibă foarte puțină influență asupra gazdei potrivite pentru dvs. Cel puțin acum puteți spune că recunoașteți șirul aleatoriu de litere dacă acestea apar în cercetarea dvs.

Banii inapoi garantat

Acest lucru se explică de la sine, dar garanțiile de rambursare a banilor sunt esențiale în găzduirea web.

Când vă înscrieți cu o gazdă, porniți la începutul a ceea ce, sperăm, se va transforma într-un parteneriat fructuos. O gazdă care nu oferă o garanție de rambursare a banilor este mai mult un joc de noroc decât o gazdă care este atât de încrezătoare în serviciile sale încât sunt dispuse să vă ramburseze dacă sunteți nemulțumit de la început.

Acestea fiind spuse, o gazdă fără o ofertă de rambursare aplicabilă nu este neapărat de proastă calitate. Gazdele care oferă această funcție au un risc zero pentru recurs la înscriere .

Recenzii bune

Când apăsați declanșatorul pe o gazdă web, faceți-vă cercetarea. Ce se spune despre ei? Merită să-ți verifici recenziile online, dar reține că recenziile clienților sunt în esență auzite și nu întotdeauna cele mai de încredere. Amintiți-vă că cea mai tare voce din cameră este adesea negativă. Când a fost ultima dată când ați fost cu adevărat mulțumit de casierul dvs. bancar și ați decis să accesați online și să vă bucurați de serviciul lor pentru clienți pe Yelp? Dacă răspunsul este altceva decât „niciodată”, ești o persoană grozavă, dar ești și excepția.

Ca în orice alt caz în care căutați îndrumare sau îndrumare, ar trebui să apelați la cineva care știe mult mai multe despre găzduire decât dumneavoastră pentru asistență atunci când alegeți o gazdă web. De exemplu, o echipă cu peste 50 de ani de experiență combinată în găzduire și domenii legate de tehnologie ar fi un confident excelent.

În caz că nu era evident, noi suntem! Consultați recenziile noastre despre gazdele web aici. Ne-am înscris pentru conturi la fiecare dintre cele mai bune gazde pentru a ne testa testarea și am luat în considerare totul, de la cost până la timpul de funcționare, în adunarea evaluărilor noastre.

Va construi o gazdă site-ul meu?

Gazdele, în general, nu construiesc site-uri web pentru clienții lor. În schimb, se concentrează pe tehnologia și asistența necesare pentru a menține site-urile web în funcțiune.

Cu toate acestea, unele gazde oferă constructori de site uri web foarte simpli, drag-and-drop. Acești constructori de site-uri web sunt instrumente ușor de utilizat care vă permit să construiți un site fără cunoștințe de codificare. Interfețele lor drag-and-drop sau WYSIWYG (What You See Is What You Get), vă permit să vă deplasați pur și simplu în jurul elementelor site-ului cu mouse-ul folosind oricare dintre numeroasele șabloane frumoase. Puteți, de asemenea, să tastați formularea, să schimbați fonturile și să plasați imagini foarte ușor, fără să fiți cunoscători de tehnologie.

Doriți să vă construiți propriul site în câteva minute cu un instrument de glisare și plasare? Acestea sunt recomandările noastre de top pentru gazde cu creatori de site-uri web uimitoare:

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi. Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și rețele sociale
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi mai multe recenzii pentru site-uri web »

În plus, multe dintre aceste gazde vor oferi instalări cu un singur clic pentru platforme populare precum Drupal, WordPress, Joomla sau Magento, care aș spune că sunt cu un pas înainte de constructorii web nativi ai gazdei. Ele pot fi puțin mai provocatoare – nu imposibile, trebuie doar să fii dispus să înveți – dar pot oferi, de asemenea, mai multă flexibilitate și funcționalitate atunci când construiești site-ul de vis.

Începeți — Configurați găzduirea în 4 minute

Acum că știți găzduirea web în interior și în exterior, sunteți gata să porniți un server pentru a găzdui noul site web. Ceea ce este și mai bun este că poți fi de fapt funcțional în doar patru minute! Sperăm că aspectul de cerb în faruri s-a stins din ochii tăi în timp ce navighezi pe web și/sau te gândești la soarta ta ca viitor proprietar de site-uri web.

Echipat cu experiența simplă a acestui articol, puteți face acest lucru – și vă doresc mult succes în călătoria către proprietatea site-ului.

Începeți cu una dintre cele mai bune gazde din 2023 »

Deși acest ghid pentru începători a redus, sperăm, numărul de semne de întrebare care plutesc prin creier, știu că vor fi cu siguranță mai multe pe drum. Vă implor să consultați cel mai bun ghid de bază al găzduirii web din lume pentru o înțelegere mai avansată a găzduirii web. În plus, veți putea face cunoștință cu iubita noastră mascota: Hosty!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company